Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Maze

Tilburg, Nederland

Nu gesloten

60 minuten

4 - 6

14 jaar

Lees reviews

Meer over The Maze

The Maze is de meest gevreesde gevangenis in Europa die enkel de gevaarlijkste high-profile criminelen vasthoudt. Jullie zijn zeer beruchte criminelen die er al een tijd vastzitten en de gevangenis als jullie broekzak kennen. Vandaag gaan jullie samen trachten te doen wat niemand ooit is gelukt: ontsnappen uit The Maze. Lukt het jullie om uit te breken, of blijven jullie voor eeuwig in The Maze ronddwalen?


Thema's

Avontuur

Mysterie

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

15 likes

295 bezoekers

84.1% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Stationstraat 14D
5038 ED, Tilburg
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

88 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (238 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 mei 2023

Ik ben Mees

Escape World Tilburg is zo'n plek die telkens weer ter sprake komt als je toevallig in de buurt van Tilburg bent. De kamers zijn goedkoop en kunnen vaak gemakkelijk last minute geboekt worden. Vanwege die twee redenen kwamen wij – het team Ale Blie (3 personen) – nu ook weer terecht bij deze uitbater. We gingen een kamer spelen die we er nog niet gespeeld hadden; The Maze.

Je kunt gratis voor de deur parkeren én er is een ruime ontvangstruimte waar je ook wat kunt drinken als je dat zou willen. Naar mijn idee zag de ontvangstruimte er nu een stuk opgeruimder uit dan de vorige keer toen ik er was, dus dat is positieve verandering 👌.

Onze gamehost heette ons vriendelijk welkom en begon aan haar praatje over noodknoppen, cijfersloten en dat dingen die vast zitten, ook écht vast horen te zitten. Dit deed ze ontzettend goed en dit is prettig als je bijvoorbeeld voor het eerst een escape room gaat spelen. Vervolgens werden we meegenomen naar de kelder waar we nog een stukje storytelling kregen. Als topcriminelen zaten we in een streng bewaakte gevangenis én hadden we een uur de tijd om hieruit te ontsnappen. Duidelijk verhaal én een duidelijk doel, dus: let's go 😁Ž!

Tja… En dan zie je waarom de kamer zo goedkoop is. In een onafgewerkte donkere kelder zijn wat hekken neergezet, met op die hekken wat random puzzels. De puzzels zijn op zich prima, maar niet echt origineel én al helemaal niet passend bij het verhaal óf thema. De kamer is voornamelijk lineair, wat betekent dat je voor het grootste deel eerst het ene op moet lossen voordat je door kunt met het volgende. Drie personen is dus een prima aantal om deze kamer te spelen. Zo kan iedereen wat bijdragen aan het oplossen van de puzzels.

Zoals een uitgerangeerde feestzanger ooit tegen me zei: sfeer moet je zelf maken. Er is géén muziek (aan het einde volgens mij wel, maar héél zacht) en er is géén gebruik gemaakt van licht en geluid in deze escape room. Het is gewoon een donkere kelder met hekken, die je eigenhandig verlicht door middel van een zaklamp die niet altijd even goed werkt. Je hoort wél heel goed hoe veel lol de andere groepen hebben in een andere kamer, dus dat is op zich sfeer verhogend 👍. Na zo'n drie kwartiertjes wisten we uit The Maze te ontsnappen en werden we weer vriendelijk te woord gestaan door onze game host.

Al bij al: The Maze is een hele goedkope kamer en dat straalt het ook uit. Er is in deze kamer vooral bezuinigd op sfeer én beleving d.m.v. decor, thematisering, enz. Als je houdt van puzzels oplossen in een kale ruimte zonder thema, sfeer óf verhaal, dan is The Maze een zeer geschikte kamer om te gaan spelen. Met die verwachting moet je hier ook naartoe gaan.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met twee óf drie personen i.v.m. voornamelijk lineaire puzzels;
- Speel deze kamer vooral als je houdt van puzzels oplossen én wat minder waarden hecht aan sfeer, decor en beleving.

Escape World Tilburg, bedankt voor jullie vriendelijkheid en gastvrijheid. Wij komen vast nog wel weer eens terug als we weer in de buurt zijn.


5.5

Sfeer: 4.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 3 personen

Team: Ale Blie

Ontsnapt: Ja


 • Goedkoop
 • Gemakkelijk last minute te reserveren
 • Parkeren gratis voor de deur
 • Ruime ontvangstruimte

  sjephanie

PodgeekPodgeekJunior EscaperLid sinds: 03 december 2018 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 december 2018

Vlotte kamer

Deze kamer verliep erg vlot! het is een hele leuke kamer om te spelen, maar ik zou hem niet met meer dan 4 personen spelen. Op die manier blijf je wel bezig, en is de samenwerking het beste. We waren er rap uit, maar we hebben al een hoop kamers gespeeld en zijn goed op elkaar ingespeeld. Voor beginners is deze kamer erg uitdagend, en voor gevorderden is het gewoon een leuke kamer! Ook de sfeer is goed, en ondanks dat ik dacht dat de kamer vrij linear zou zijn (omdat je je door 10 ruimtes verplaatst) is hij erg verrassend.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • sfeer
 • leuke puzzels
 • veel samenwerken
 • niet linear
 • centrale locatie
 • eigen parkeerplaats
 • makkelijk voor gevorderden

  jeroenledoux

MloesMloesJunior EscaperLid sinds: 27 augustus 2023 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 juli 2024

Je wordt letterlijk opgesloten

De escaperoom start meteen leuk .... je word letterlijk opgesloten. (Meer ga ik er niet over zeggen, dit ontdek je snel als je hem speelt).
De opbouw van de kamer hebben ze heel leuk gemaakt.
Met veel leuke afwisselende puzzels. En lekker veel sloten.

Deze kamer is zeker aan te raden om met 2 personen te spelen.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2024

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  51:15 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Logica
 • Origineel

 

EnixamEnixamJunior EscaperLid sinds: 02 april 2024 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 april 2024

Onwijs leuk voor 2!

Wij hebben aardig wat Escape Rooms gespeeld, en zochten een uitdagende kamer voor 2. Na het beluisteren van de Verborgen Parels aflevering van Beyond the Game hebben we die gevonden in Tilburg. Een kamer vol met uitdagende puzzels waar we ons goed in vermaakt hebben. De kamer mag wat vernieuwingen ondergaan, maar dat haalde ons niet uit de flow. Zou met maximaal 4 in de kamer gaan. Dan is het nog leuk. Maar met 2 was het echt een feestje.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in april 2024

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

BenjaminBenjaminEscape GuruLid sinds: 16 juni 2020 (148 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 februari 2024

Ticketje gevangenis

Gevangenisthema... klassieker, maar toch altijd prettig om te spelen. Voor deze dus met plezier eens naar Tilburg gereden, klaar voor wat good old puzzelplezier als ik de reviews even mocht geloven.

Onthaal en start liepen vlot waardoor we al snel met 2 aan deze uitdaging konden beginnen. Kamer zit boordevol puzzels waar je best veel elementen al snel (al dan niet deels) ziet. Dat maakt het soms wat zoeken en daardoor ook wel tikje uitdagend. Maar alles bij mekaar zit de logica over de meeste puzzels goed waardoor we ook goed tempo konden maken. Een enkele keer liepen we met z'n tweeën wat vast op een puzzel, maar dat is dan ook de uitdaging van een escaperoom. Puzzels vond ik goed afwisselend tussen denken en doen, maar ook tegelijk klassiek. Echte waw-momenten ontbreken, alsook is het thema van sfeersetting wel aanwezig, maar ook niets meer dan dat. Dat maakte voor mij deze escaperoom ook eerder basic. Prettig, maar basic.

Conclusie: leuke escaperoom om even mee te pikken. Ietwat ouder, denk ik, maar best leuk voor wie in Tilburg is.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede lading raadsels
 • Degelijk qua sfeersetting
 • Verhaal ontbreekt grotendeels
 • Soms tikje verwarrend (maar dat lag ook aan ons :)

 

lies32lies32Junior EscaperLid sinds: 21 maart 2024 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 april 2024

Lineaire kamer met leuke elementen

Dit was onze eerste kamer samen als duo. En als eerste kamer is die ook wel leuk om mee te beginnen. Als meer ervaren escaper zouden we deze kamer niet snel aanbevelen. Maar als startende is het zeker leuk. Het is een lineaire kamer en een vrij eenvoudig niet aangeklede kamer, maar het is ook in een gevangenis, dus tjaa...

Het heeft een leuk en verrassende start. Wij zagen ook een klein detail over het hoofd, waardoor we het hele spel ergens last van hadden. Puzzels zijn leuk en logisch ook. Met zijn tweeën hebben we deze kamer op het nippertje gehaald, waar we vrij blij naar buiten kwamen. We zaten goed in de flow.

Ontvangst en begeleiding was met deze kamer goed. Werden op de juiste momenten op weg geholpen, waardoor we goed in de flow bleven en tegelijkertijd ook lekker zelf konden onderzoeken en puzzelen.
Al met al zijn we tevreden over deze kamer en is het leuk om eens te doen, maar met meer ervaringen zouden we zeker de andere kamers aanbevelen op deze locatie.


7

Sfeer: 5.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  59:50 min


 • Puzzels
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Goede service
 • Gebrek aan verhaal
 • Sfeer
 • Beleving
 • Decor

 

Emiel PoulsEmiel PoulsEscaperLid sinds: 24 januari 2024 (41 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 januari 2024

Spannende ervaring met de logische puzzels

De kamer heeft een spannend begin, waardoor je meteen in de kamer gezogen wordt. Verder zijn de puzzels in deze kamer logisch, maar duren soms nét te lang. Toch hebben wij deze kamer als leuk en uitdagend ervaren. Samen met de Heineken Ontvoering één van de betere kamers van Escape World, achter koploper Flight 815.


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.0


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Beleving
 • Spannend
 • Lange puzzels

 

Wanderlust1993Wanderlust1993Junior EscaperLid sinds: 24 augustus 2023 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 september 2023

Leuk thema

#8 Toen we hoorde dat we een hulpmiddel kregen, waren we er even 'stil' van. Dit heeft uiteindelijk wel optimaal bijgedragen aan de beleving. Leuk gedaan. De kamer past qua decor en verhaal helemaal in het thema. Wel vond ik het jammer dat er maar 1 ruimte was waar de game werd gespeeld. In het begin hebben we staan stuntelen en daarmee helaas ook veel tijd verloren. Daarom helaas met een minuut of 2 te kort net niet de kamer gehaald. Ook kregen we naar ons idee te weinig hints, alsof de spelleidster het soms niet zag of hoorde, omdat ze denk ik ook een andere kamer aan het begeleiden was? Dit is vrij frusterend als je halverwege vastloopt en letterlijk 10 minuten niets kunt doen. Wel naar ons zin gehad als redelijk beginnende escapers! We komen nog een keer terug voor Flight en de Heineken kamer.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 6.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede prijs
 • Spannend
 • Slechte begeleiding
 • Puzzels
 • Weinig origineel

 

PascallexPascallexJunior EscaperLid sinds: 08 oktober 2023 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 oktober 2023

Prima kamer

Goede service en een prima kamer.
Puzzels waren uitdagend, niet altijd even gelinkt aan de verhaallijn.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels

 

StanStanEscape LegendLid sinds: 13 november 2017 (302 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 mei 2023

Het hek is van de dam!

Omdat we een dagje Efteling op het programma hadden, wilden we in de avond nog een kamer meepakken. Uit ervaring wist ik dat het bij 'Escape World Tilburg' vaak wel mogelijk is om last-minute een kamer te boeken. Ondanks dat ik bijna uitgespeeld ben op deze locatie, staan er nog twee kamers op het programma. Een aantal dagen van tevoren was 'The Maze' nog beschikbaar, boeken dus!

Eenmaal op locatie is het ontvangst zoals je kunt verwachten bij Escape World. We werden vriendelijk onthaald en konden plaatsnemen in de ontvangstruimte. We kregen een hartelijk welkom van onze host. Waar ik me wel meteen weer aan stoor, net zoals alle andere keren dat ik hier ben geweest, is dat de hosts hier meerdere kamers tegelijk draaien én de ontvangstruimte en voordeur in de gaten moeten houden. Tijdens onze intro moest de host dus even de deur openmaken voor een andere groep en de kamers een beetje in de gaten houden.

Enfin, na een lange intro waar we alle slotjes weer uitgelegd kregen, konden we naar de kamer. Het verhaal is duidelijk; wij zijn meester oplichters, maar ook de beste oplichters worden wel eens gepakt. Helaas zitten we vast in een van de strengst bewaakte gevangenissen in Nederland. Aan ons de taak om te ontsnappen binnen 60 minuten. Dat moet lukken!

Eenmaal in de kamer zien we meteen dat deze kamer het niet moet hebben van zijn decor, verhaal of sfeer. Het is een kale ruimte met wat bouwhekken volgeduwd met random puzzels. Gedurende de gehele kamer is er geen muziek of geluidje te horen. Het enige wat je hoort zijn de andere groepen in andere kamers. Verder is er eigenlijk totaal geen sfeer in de kamer. Gelukkig is de puzzelflow in deze kamer wel netjes. Het is over het algemeen vrij duidelijk wat je moet doen. De puzzels in de kamer zijn allemaal random en hebben niks met 'het verhaal' te maken. Zonder echte hints weten we binnen driekwartier te ontsnappen.

Tsja de naam 'The Maze' geeft toch een bepaalde verwachting mee. Toch hebben we ons best prima vermaakt tijdens deze kamer. Vooral omdat we op voorhand wisten dat dit echt geen topkamer is. Als je gewoon eventjes lekker wil puzzelen, dan is 'The Maze' best een prima kamer. Ga je er gewoon met het idee naartoe: "Ik sta een uurtje te puzzelen in een kale onafgewerkte ruimte", dan ga je je best vermaken. Zeker kijkend naar de prijs die je betaalt. Mogen we echt niet klagen!


6

Sfeer: 4.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 3 personen

Team: Ale Blie

Ontsnapt: Ja

 

JohnnyStJohnnyStEscape ApprenticeLid sinds: 29 mei 2023 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 mei 2023

Leuk maar makkelijk

De escaperoom zit oke in elkaar, echter vonden wij hem vrij eenvoudig


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.5


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  26:27 min


 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Moeilijkheidsgraad
 • Decor

 

AngelUndercoverAngelUndercoverSenior EscaperLid sinds: 03 mei 2022 (60 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 maart 2023

Ontspannen is mogelijk

31* Opgesloten worden in een gevangenis en hier zelf proberen uit te komen, let's go. Ik kreeg het een beetje op mijn heupen toen onze host aangaf dat we de kamer zouden spelen in een bepaalde sfeer. Eenmaal in de kamer valt mijn spanning weg en vond ik dit een hele goede keuze. Zo krijgt de kamer zijn spanning en gaat het adrenalineniveau omhoog. Veel puzzels, veel sloten, veel bukken, kruipen en zuchten.
Eén slotje was het personeel vergeten dicht te doen, dit hadden we pas door toen we de desbetreffende puzzel hadden opgelost. Geen drama dus. Mijn hulpmiddel werkte op een gegeven moment niet meer en werd er een nieuwe gebracht. Voor mijn gevoel duurde dit uren, maar dit komt natuurlijk omdat je zo snel mogelijk door wilt met puzzelen en ontsnappen. Wij hebben echt volop genoten en persoonlijk vond ik dit de leukste kamer van alle kamers die ze hier aanbieden.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: DreamTeam

Ontsnapt: Ja  56:10 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad

 

TallGuy91TallGuy91Escape ExpertLid sinds: 04 mei 2022 (76 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 mei 2023

Dat is pas een doolhof...

Opgesloten worden in een gevangenis en hier zelf proberen uit te komen, let's go. Zo krijgt de kamer zijn spanning en gaat het adrenalineniveau omhoog. Veel puzzels, veel sloten, veel bukken, kruipen en zuchten.
Eén slotje was het personeel vergeten dicht te doen, dit hadden we pas door toen we de desbetreffende puzzel hadden opgelost. Geen drama dus. Mijn partners hulpmiddel werkte op een gegeven moment niet meer en werd er een nieuwe gebracht. Wij hebben echt volop genoten.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: DreamTeam

Ontsnapt: Ja  56:10 min


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel

 

Fam van Hoek (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 31 december 2022

Leuke escape-room die met het gezin mooi te doen is

Voor mij de 2e escaperoom ooit. Erg goed, duidelijk en enthousiast uitgelegd door Eva. Met een enkele aanwijzing de uitgang bereikt. Een leuke escaperoom die met het gezin mooi te doen is.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Iman (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 december 2022

Super leuk en uitdagend

Gamemaster Milona was ten eerste super aardig. The maze was uitdagend en je moest goed nadenken en ook out of the box denken. Met wat hulp van Milona zijn we gelukkig ontsnapt!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:26 min

 

Joey (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 26 november 2022

Leuke eerste escaperoom

The Maze was de eerste escape room die ik ooit gedaan heb, samen met 3 vrienden, waarvan maar 1 iemand bekend was met escaperooms. Helaas hebben we het niet gehaald, maar het was wel een leuke ervaring.


8.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

MaboscoMaboscoEscape ApprenticeLid sinds: 06 november 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 06 november 2022

Onze 2de escaperoom, op het nippertje niet buiten

Fijne ervaring, de tips kwamen niet te snel, wat we fijn vonden. Gamemaster Ilse heeft ons vriendelijk onthaald en begeleid.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Beleving
 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Onhandige zaklamp

 

Nicolaï PoelsNicolaï PoelsJunior EscaperLid sinds: 15 december 2019 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 november 2022

Leuke 1.0 kamer

We zijn met 4 afgereisd naar onze noorderburen en dit blijkt achteraf het perfect aantal te zijn om deze kamer te spelen. Daar werden we vriendelijk ontvangen door Frank, onze game master voor vandaag. Het was een vlotte kamer met een aantal leuke puzzels. Voor gevorderde spelers is het waarschijnlijk aan de makkelijkere kant, maar dit maakt het er zeker niet minder plezant op. Er zijn voldoende puzzels aanwezig zodat iedereen wel iets te doen heeft. Zoals de korte inleiding al aangeeft is het een klassieke kamer met gewone en cijfersloten, waarbij samenwerken zeker nodig is. De afwerking van de kamer is vrij basic, maar ons stoorde het niet aangezien het een gevangenis-setting is.
Kortom: leuke kamer die voor beginners zeker het nodige weerwerk biedt, maar voor meer ervaren spelers 60 minuten plezier bezorgd.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.5


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer
 • Goede prijs
 • Soms wat onhandig met zaklamp

 

Renate M Winkels (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 26 oktober 2022

Superleuk om met z'n vieren te doen

Was onze eerste escaperoom en we zijn ontsnapt na een hoop leuke puzzels. Gamemaster Ilse heeft ons enthousiast opgesloten :-)


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  49:17 min

 

escap.emiescap.emiEscaperLid sinds: 06 november 2022 (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 november 2022

Prima

Weinig uitdagende puzzels. Zonder hints kunnen ontsnappen. Het begint leuk maar je wordt vervolgens weinig verrast. Begeleiding is prima, maar ik zou deze kamer niet per se aanraden.


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Weinig origineel
 • Moeilijkheidsgraad

 

tim_van_muntim_van_munEscaperLid sinds: 22 maart 2020 (56 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 augustus 2022

Erg lekkere flow

Heel vlotte kamer! Een kamer waarin je lekker kan puzzelen. Hoofd leeg en verbanden vinden. Lekker hysterisch rond rennen en slotjes open maken.

Al met al een lekkere puzzel kamer, met nog 15.20 over met 4 personen zijn we goed bezig geweest


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  44:40 min


 • Goede prijs
 • Goede service
 • Puzzels
 • Logica

 

LaDeliciousLaDeliciousJunior EscaperLid sinds: 05 februari 2023 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 februari 2023

Een leuke voor beginners

Aan te raden als je nog geen andere escaperooms hebt gedaan. Geen special effects of andere verrassingen. Vrij recht toe, recht aan kamer.


7

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Verhaal
 • Weinig origineel
 • Moeilijkheidsgraad

 

Trickmaster013Trickmaster013Junior EscaperLid sinds: 02 juli 2022 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 juli 2022

Veel puzzels

Met 4 personen deze kamer gespeeld. Dit is een echte puzzel kamer, waar je veel bij moet samenwerken. Geen hele mooie decoraties of belevingen, maar de puzzels zijn zeker leuk! Wij waren er vrij vlot uit zonder hints.


6.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Goede service
 • Decor

 

drDeedrDeeEscaperLid sinds: 17 september 2022 (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 oktober 2022

Gewoon prima puzzelen

Simpel maar doeltreffende kamer met klassieke puzzels waar je gewoon een uurtje lekker in kunt opgaan


7

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede prijs
 • Puzzels

 

Robin*Robin*Escape ExpertLid sinds: 19 januari 2020 (137 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 juni 2022

Puzzelkamer

Een grappige, leuke kamer voor 2 personen. Je bent vooral een uurtje een spelletje aan het doen, met een klein escapetintje. Een hele andere kamer dan gemiddeld, waardoor het voor de afwisseling weer leuk wordt!
Super snel door de kamer gegaan, maar helaas aan het einde bij 1 puzzel blijven hangen waardoor net op het nippetje niet gehaald.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede prijs

 

SirClaySirClayEscape GuruLid sinds: 02 december 2021 (168 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 juni 2022

Grappige kamer

Een kamer die anders is dan een standaard escape room. Concept grappig opgezet en voor een afwisseling leuk. Niet een kamer die ik standaard zou willen spelen.

Al met al voor de afwisseling leuk. Ik moet toegeven dat deze organisatie veel kamers heeft met een iets wat ander concept dan je zou verwachten in een escape. Zeker leuk.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Verhaal

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig