Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

SWAT

Leidschendam , Nederland

Nu geopend

60 minuten

2 - 8

16 jaar

Lees reviews

Meer over SWAT

Altijd al een inval willen doen als SWAT-team? Dit is je kans! Duik in de actievolle wereld van een elite SWAT-team in onze escape room “SWAT”. Voel de rush van een hoogspanningspolitie-inval, waar elke seconde telt.


Jullie zijn een speciaal team, opgeroepen voor een cruciale operatie tegen een beruchte crimineel. De woning waar hij zich schuilhoudt is bekend. Dring hier binnen en ga op zoek naar bewijs!


De woning zit vol met puzzels, verborgen aanwijzingen, en geavanceerde beveiligingssystemen die jullie vaardigheden op de proef zullen stellen. Samenwerking, scherpzinnigheid, en snelle besluitvorming zijn essentieel om de missie succesvol af te ronden.


Thema's

Misdaad

Eigenschappen

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

40 likes

376 bezoekers

77.7% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Overgoo 3
2266 JZ, Leidschendam
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

157 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

GijssambeekGijssambeekEscape ExpertLid sinds: 01 januari 2021 (130 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 augustus 2022

Flash, Bang Alakazam

Vandaag waren we in Leidschendam met het team ''De Drie Duitsers'' en aanhang vanuit een ander team, in totaal met 4 personen gingen we richting Missionroom Leidschendam. Hier gingen we 3 kamers spellen, DEA als laatste lekkere ''knaller'' als laatste.

Bij Missionroom Leidschendam word je leuk ontvangen, het is direct in politie thema waarbij ook het persoon goed verkleed is. Dit was meteen een plus punt en voegde toe aan het thema. Je kan hier mooi voor de deur parkeren en ook nog is gratis, dat is maar goed ook aangezien er is ook politie aanwezig is in het pand.

Europa redden van een ramp, dat is nogal wat. Gelukkig word je van tevoren goed ingelicht voor je missie en krijg je de juiste uitrusting mee super cool. De start van deze escape room is cool en creatief en voegt ontzettend toe aan de sfeer.

De puzzels in deze kamer zijn wederom lineair dit is niet erg maar ik zou hierdoor niet met een te grote groep staan anders sta je ook maar te ruften in je portofoon. De puzzels waren wel oké maar ik snapte niet altijd de link met het verhaal, regelmatig had ik geen idee wat we precies aan het doen waren. De special effects in deze kamer waren wel super cool alleen jammer dat je vaak zag waar de special effects vandaan kwamen door een mindere afwerking.

Het verhaal was er en je doel was duidelijk, maar door de kamer heen werd het verhaal niet bepaald duidelijker dit was een beetje het geval in alle kamers die we gespeeld hebben bij Missionescape Leidschendam. Dit vond ik een minpunt maar de coole snufjes in de kamer maakte het alsnog een leuke ervaring.

Mensen van Missionroom Leidschendam super bedankt voor het gezellige dagje!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Drie Duitsers

Ontsnapt: Ja


 • Gadgets
 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede begeleiding

  sjephanieDrs-jlc

MariekeMariekeEscape EnigmaLid sinds: 02 maart 2020 (419 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 mei 2023

Invallen

Escaperoom ligt op een groot terrein met voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Ziet er echt uit als een politiebureau, inclusief personeel in outfit. Ontvangst was deze keer best zakelijk, ik dacht dat het personeelslid helemaal in zijn rol zat, wij kregen het gevoel dat ze ons liefst zo snel mogelijk weer buiten hadden... Nodigde niet bepaald uit om nog een drankje te doen.

De introductie naar de kamer is leuk gedaan, je krijgt een briefing, je outfit en je uitrusting mee. We moeten een inval in een woning gaan doen, en daar kwamen we dan ook terecht. Er is een duidelijke missie. Ook de start naar de kamer is heel erg leuk, je hebt echt het gevoel dat je een inval gaat doen.

We hebben lekker gespeeld, leuke puzzels, niet heel erg vernieuwend. Soms niet helemaal duidelijk waarom je bepaalde dingen op een bepaalde plek moet doen, maar gelukkig is er het hintsysteem; portofoon waarmee we contact hebben met twee observatieteams. Helaas heeft onze collega een Google Translate-stem.

Er zijn wat speciale effecten die erg leuk zijn, helaas hebben we de mooiste gemist omdat we op dat moment in een andere ruimte waren. (Later vroeg ik waar een bepaald iets voor was, gamehost vertelde dat daar rook uit kwam, echter, wij hebben geen rook gezien. Bij sommige effecten inderdaad wel passend geweest, ik denk dat het dus niet werkte.)

De afwerking is matig; er is veel slijtage, kijkt op sommige plekken in een systeemplafond, cameras, microfoons, kabels in het zicht.
Wat ook afbreuk doet aan de beleving; dingen in de kamer met een stickertje op dat je er niet aan moet komen.

Met 8 minuten over hadden we de missie volbracht, maar wat twijfelend kwamen we naar buiten. Dit kwam omdat we het gevoel hadden dat we puzzels gemist hadden, omdat het leek dat er meer puzzels waren, volgens de gamehost was dit niet het geval. (Wellicht zijn er later puzzels uit de kamer gehaald of inactief gemaakt.)

Het was een leuke kamer, leuke start, duidelijke missie en finale, goed uitgewerkt, minder goed afgewerkt. Wij (2 volwassenen, 3 pubers) hebben een leuke tijd gehad!

Achteraf krijg je bij Missionroom altijd een leuk aandenken mee, doen ze erg leuk.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 6.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

  Drs-jlc

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (205 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 augustus 2022

Het iS WAT!

Nadat we (4 personen) gewone agenten waren geweest en DEA-agenten, konden we het nu aan om het SWAT-team te gaan versterken bij Missionroom Leidschendam 💪. We hadden met de combinatie van de twee teams ‘De Drie Duitsers' en ‘Ale Blie' hier al twee kamers gespeeld en gingen nu onze derde en laatste kamer spelen bij Missionroom; ‘SWAT'.

Het voordeel van Missionroom Leidschendam is dat je gratis voor de deur kunt parkeren. Daarbij wordt je op een leuke manier ontvangen door de gamehosts die verkleed zijn als agenten. Er is een mooie ontvangstruimte aanwezig op deze locatie waar je wat kunt drinken. Dat hadden we zojuist ook gedaan. Toen we er klaar voor waren, werden we opgehaald door onze gamehost voor de briefing (de introductie en instructie van het spel).

De kamer begint op een leuke en originele manier. Je komt echt in de juiste sferen, want je moet een inval gaan doen in een woning van twee verdachten. Het is ook prettig dat tijdens de briefing een duidelijk doel gegeven wordt, zodat je weet waar je naar toe werkt 👌. Door alle leuke gadgets die je meekrijgt heb je even echt het idee dat je bij het SWAT-team zit.

Uiteindelijk kom je in de escape room én begint het spel echt. De puzzels zijn lineair wat betekent dat je eerst de ene puzzel op moet lossen, voordat je verder kunt naar de volgende. Hierdoor doe je er verstandig aan als je met een kleine groep deze escape room gaat spelen, want anders staan er op sommige momenten mensen maar een beetje in hun portofoon te blazen 🤔. De puzzels zijn leuk in thema én door het puzzelen kom je steeds meer te weten over de verdachten en hun snode plannen.

De decoratie en thematisering is passend bij het verhaal, al denk ik dat hier nog wél wat te halen valt op het gebied van afwerking. Je ziet heel duidelijk microfoons, camera's, licht- en geluidsapparatuur. Dat haalt enigszins de beleving een beetje weg. Wat ik wél heel tof vond waren de special effects die in de kamer verborgen zitten. Héél leuk gedaan 👍.

Hoewel dit - denk ik - de meest belevingsgerichte kamer is van Missionroom, die wij vandaag gespeeld hebben, vond ik deze toch het minste. Ja, de belevingsaspecten zijn super tof en mooi uitgevoerd, maar in deze kamer heb ik het meeste mezelf afgevraagd; ‘Wat zijn we aan het doen?' én ‘Wat moeten we hiermee?'. Dit komt, omdat het ons soms een beetje ontbrak aan logica en daardoor de flow een beetje inkakte. Desalniettemin, heb ik het toch erg naar m'n zin gehad. Én is dit en beetje muggenzifterij, want de escape room biedt verder een top-ervaring. Uiteindelijk zijn we binnen de gegeven tijd ontsnapt. Missie volbracht, zou je kunnen zeggen 🤗.

Aan het einde worden er leuke foto's gemaakt, die je fysiek mee naar huis krijgt. Ik kan het altijd ontzettend waarderen als een escape room zorgt voor een leuk aandenken.

Al bij al; Een toffe belevingskamer, waarin je écht in de huid kunt kruipen van een SWAT-team. Zeker een aanrader om een keer te gaan spelen!

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met 2 óf 3 personen i.v.m. lineair puzzelen;
- Als je alle kamers op deze locatie wilt spelen (excl. Christinas Droom 2.0; want die heb ik nog niet gespeeld) is dit een goede om tussendoor te spelen, al maakt volgorde niet héél véél uit;
- Absoluut geschikt voor mensen die van belevingskamers houden.

Beste mensen van Missionroom Leidschendam, bedankt voor de toffe kamers die we bij jullie hebben mogen spelen. We hebben een hele leuke middag gehad bij jullie 😉.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 6.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Ale Blie

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Origineel begin
 • Verhaal
 • Special effects
 • Gadgets

  sjephanie

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape LegendLid sinds: 18 november 2018 (320 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 september 2019

Perfect uitgewerkt thema.

Wil jij even een vrijgezellendag organiseren? Ja hoor, 3 keer raden wat we gaan doen :-)
Omdat de helft niet eens wist wat een escape room was en niet van puzzelen hield, werden het helaas maar 2 rooms deze dag (watjes)

Starten deden we met Triplicate Institute in Hellevoetsluis en eindigen met deze kamer.

Onthaal:
Wel de escape room ligt op een groot terrein met ruime parking (gratis).
Eens binnen voelde ik me haast in een politiekantoor. Een imposante balie en de dame die ons ontving was volledig in politietenue. Qua onderdompeling kan dat al tellen.
Alles verliep erg vlot en vriendelijk. Er is een ruimte om even iets te drinken. Geen uitschieter, maar correct en proper.

Kamer:
Dit is denk ik de kamer die wat inleiding betreft bij mij bovenaan staat. Hoe het verhaal gestart wordt is perfect in thema. Ik hecht veel waarde aan het verhaal, zodat we tenminste weten wat we gaan doen, maar hier lag de lat toch net wat hoger. Waar lag dat dan aan, wel aan de manier hoe ze het presenteerde, de attributen die je meekrijgt, het verhaal zelf, de kledij. Erg goed gedaan.
De start van de kamer is erg origineel, nog nooit gezien en volledig passend in het thema.
Verder voelt de kamer “echt” aan. We doen een inval in een woning en daar kwamen we ook in terecht.
Tijdens de inval gaan we natuurlijk op zoek naar sporen, al dan niet in de vorm van puzzels en hier werd voor mij de ervaring ietsjes minder. Ik had vaak het gevoel dat we op mekaar stonden te wachten. Er zijn stukken waar we allemaal iets te doen hadden, maar zeker in het begin en halverwege zaten echt dode momenten in het spel. In het begin was er te weinig te doen (we waren met 6) en dat komt ook omdat we gewoon geen idee hadden waar we moesten beginnen.
Halverwege was het gewoon omdat er 1 puzzel opgelost diende te worden voor je weer verder kon als groep.
Nu dat wilt niet zeggen dat de kamer niet klopt ofzo, we gaan tenslotte op zoek naar bewijzen en die liggen niet bepaald open op tafel, maar zijn verstopt. Dus ik snap de makers hun keuze wel.
Uiteindelijk heb je je 60 minuten ook nodig, zo simpel is het. Alleen voelt het op die momenten best saai aan.
Het moet gezegd dat de finale ook wel zo aanvoelde en we daar enorm veel werk kregen, zelfs voor 6 mensen. We waren op een bepaald momenten met 3 teams bezig en dat is erg leuk.
Verder werkte alles perfect, was alles enorm netjes en krijg je een erg leuke beleving.


Conclusie:

Wel speel deze kamer, zeker voor de totaalbeleving.
Er waren een paar zaken die ik beter vond kunnen, maar geen van deze zaken deden iets af aan de kern. Ik zou het begin van de kamer wat uitgebreider maken zodat meer mensen iets te doen hebben en hetzelfde geld voor ongeveer in de helft. Dat moet op te lossen zijn met een extra puzzel, maar mag natuurlijk niet ten koste gaan van de haalbaarheid van de kamer.

Tweede puntje, en ik ben het dan ook eens met mijn mede review schrijvers, zijn de producten in de kamer met een stickertje op dat je er vanaf moet blijven. Nergens ben ik die al tegen gekomen en het is me totaal onduidelijk waarom het hier zo in your face gevoel geeft. De enige reden die ik kan bedenken is twijfel wegnemen en opruimgemak.

Ik heb dus wel een zeer toffe escape room gedaan, met een top thema en dat erg goed is uitgewerkt van het moment van boeken (mails, sms) tot het ontvangst, de inleiding en de rode draad doorheen de room zelf.
Achteraf krijg je nog een mooi aandenken mee, dat waarderen we ook steeds.

Ps. Een van ons was een politieagent en voor hem was het een enorm authentieke ervaring.
Prima gedaan dus.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  51:43 min


 • thema
 • uitwerking
 • ontvangst + inleiding
 • techniek
 • foto
 • stickers op producten

  silkebeerends

DoKeiDoKeiJunior EscaperLid sinds: 24 maart 2022 (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 februari 2024

Wel aardig, maar...

Tja, wat moet je hier nu over zeggen.. ik begrijp gewoon echt niet waarom je, wanneer je een locatie overneemt, niet tijd en energie zou steken in het eigen maken van de kamer, even wat dingetjes upgraden, kabels wegwerken, etc. Gooi de tent een week dicht en pak alles aan. Helaas is dit een geldfabriek geworden, waar het alleen nog maar gaat om het kunnen wegzetten van zoveel mogelijk groepen, echt heel jammer. Op zich leuke kamers op deze locatie, maar de ziel is er wel een beetje uit helaas.


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 5.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Weinig origineel
 • Slechte begeleiding
 • Heeft onderhoud nodig

 

KatjaDKatjaDEscaperLid sinds: 10 juli 2022 (44 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 januari 2024

Leuke effects

Vandaag op missie om Europa te redden. Ok de ontvangst en instructie begint goed en het avontuur kan beginnen! Al met al leuk opgezet maar het jammere is dat eigenlijk de hele tijd de flow een beetje ontbrak, soms doordat het toch niet erg logisch was hoe nu verder of omdat bepaalde puzzels wel heel nauwkeurig waren afgesteld. Dan hadden we de oplossing wel maar blijkbaar net niet helemaal goed uitgevoerd.. Al met al best een leuke kamer maar minder een 'wauw' gevoel. Voornamelijk door de afwerking/uitvoering/ ontbreken van de flow.


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  53:09 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Goede service
 • Special effects
 • Puzzels
 • Gebrek aan flow

 

Mystery12Mystery12Escape ExpertLid sinds: 10 oktober 2021 (65 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 december 2023

Niet de moeite

Als laatste van ons escapeweekend deze kamer gaan spelen, jammer genoeg was dit een teleurstellend einde van de dag. Toen we binnen kwamen, werden we niet ontvangen, de hosts waren bezig op hun pc met de andere groepen en er werd niets tegen ons gezegd, dan maar gaan zitten en gewacht. Ondertussen kwamen de groepen uit de rooms en begonnen volop te vertellen, dit is niet fijn als je zelf nog 1 moet gaan spelen en ze misschien deze wel juist gespeeld hebben en alles verklappen. Uiteindelijk werden we geroepen en kregen we te horen wat onze missie als swat team was, eenmaal in de kamer zagen we direct dat deze kamer onderhoud nodig heeft en zitten hier onlogische puzzels in die naar mijn idee weinig te maken hebben met het thema swat, met dit thema hadden ze veel meer kunnen doen. Jammer dat er zo weinig passie in deze kamer zit zoals bij anderen die we al gespeeld hebben. Verder moesten we daarna snel snel op de foto en kwam het over dat we snel wegmoesten omdat we de laatsten waren van die dag. Het was dus voor ons niet de moeite om tot hier te komen.


3

Sfeer: 3.0

Spelbeleving: 3.0

Service: 3.0


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Slechte service
 • Weinig origineel
 • Sfeer
 • Beleving
 • Heeft onderhoud nodig
 • Decor
 • Onlogische puzzels

 

michelemicheleJunior EscaperLid sinds: 06 augustus 2021 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 december 2023

Geweldige gezinskamer

Met 2 volwassenen en 2 kinderen (meisje 12 en jongen 14 jaar) gespeeld.

Super leuke puzzels omdat er weinig cijfersloten waren. Erg leuke accessoires die de beleving compleet maken.

We hebben als gezin een top tijd gehad.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 8.5


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving

 

sardarsardarJunior EscaperLid sinds: 20 augustus 2018 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 oktober 2023

Matig

Het was een leuke ervaring, maar ik kan niet geloven dat het ontsnappingspercentage 76.7% is.
Ik heb het vermoeden dat delen van de kamer niet meer functioneerde.
Tevens kregen we vaak hint terwijl we daar niet om vroegen, terwijl we nog 9+ minuten overhadden op het eind.


6

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.5


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  51:20 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Heeft onderhoud nodig

 

rene_verhoevenrene_verhoevenJunior EscaperLid sinds: 31 december 2019 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 augustus 2023

leuke spannende ervaring,

Leuke ontvangst, in stijl, dat maakt het al een leuke belevenis. De briefing wordt goed gedaan, het geeft je een gevoel dat je echt iets belangrijks gaat doen. Ook het begin (het betreden) van deze kamer is een leuke en unieke. Je komt gelijk in de mood voor deze kamer.

we zochten een kamer voor 8 personen, 1 persoon kon helaas niet. Het is een sequentiele kamer en dat betekent dat we veel massa bewegingen hadden, al dan niet zinvol. Voor het doorzoeken van een kamer is het wel handig.

Als totaalbeleving echt top


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja  59:05 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Verhaal
 • Origineel
 • Spannend
 • Makkelijk Parkeren
 • sequentieel en niet handig met 8 personen

 

MVMVEscaperLid sinds: 22 december 2019 (43 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 augustus 2023

Alle bommen en granaten. Leuke thematische kamer!

Mede door de vele unieke attributen die je meekrijgt en het geweldige begin van de escape room, waan je je helemaal iemand uit een SWAT team die een inval doet. In tegenstelling tot wat andere reviews vond ik de snelle briefing juist wel in thema. Achteraf zaten hier ook wat hints in verstopt...

Alhoewel het tempo na het heldhaftige begin iets afzwakte en er voor ons wat dode momenten vielen, pakte de room dit halverwege weer goed op en konden we onze missie binnen de tijd voltooien.

Ook onze groep was wat verward na het einde en had een ietwat onvolledig gevoel. De eindmissie was ons duidelijk en we wisten dat we deze gehaald hadden en dus zelf naar buiten moesten gaan maar het leek ook of we nog wat puzzels en zelfs kamers hadden gemist.

Al met al een gave thematische escape room als je op zoek bent naar een room waar je niet klassiek opgesloten zit en moet ontsnappen.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  52:14 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal
 • Attributen die je meekrijgt
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Spannend
 • Deuren en puzzels waar je niks mee doet
 • Wat trage/dode spelmomenten

 

MelisamfaMelisamfaJunior EscaperLid sinds: 16 januari 2023 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 augustus 2023

Leuke kamer

Locatie is makkelijk te vinden.
Ontvangst was vriendelijk maar wel wat nonchalant.
Deze kamer is leuk en spannend. Er zitten enkele onverwachte wendingen in. Het verhaal volgt zichzelf goed op. De meerdere ruimtes maken het ook erg leuk.
De puzzels zelf waren vaak prima. Er zat een goede mix tussen klassieke puzzels (cijfersloten) en andere methoden, die origineel waren. De meeste puzzels waren logisch, ééntje vond ik zelf wat vergezocht.
Af en toe waren we wat verloren maar met 3 hints kwamen we er binnen de tijd uit. Ik denk dat 4 personen een prima aantal was voor deze escaperoom.
Het decor was niet mooi maar dat paste binnen het thema. Erg leuke effects hier en daar. Ook leuk dat eigen uitrusting en accessoires passen binnen de kamer.
Achteraf krijgt ieder een teamfoto op polaroid mee naar huis met de tijd erop, een leuk detail.


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 6.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Verhaal
 • Puzzels

 

dekorfdekorfEscaperLid sinds: 07 augustus 2021 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 november 2023

Leuk opgezette kamer, maar niet de beste op deze locatie

Na onze zeer positieve ervaring van DEA op deze locatie, kwamen we terug voor de SWAT kamer.

De start van deze kamer was ook weer erg leuk, met een echte politiebriefing. Je krijgt een aantal attributen mee voor gebruik in de kamer, en vervolgens moet je als team je missie gaan uitvoeren. De daadwerkelijke start van de kamer is echt uniek, ik vond het een heel leuk begin.

Eenmaal bezig zijn de puzzels redelijk goed te volgen, en er was ook wel voldoende te doen voor een groep van 6. Desalniettemin zul je in het begin misschien overprikkeld raken door de vele objecten in de kamer, waarvan een groot deel aankleding is. Ook is het op sommige punten te merken dat de kamer veel gespeeld is, maar dit past ook wel deels in het thema.

Gedurende de escaperoom heb je bepaalde attributen die je aan het begin meekreeg nog nodig (werd goed uitgelegd in de briefing), dit vond ik zelf echt een unieke toevoeging.

Aan het einde was er nog een beetje twijfel of we het 'gehaald' hadden, maar later bleek dit te komen doordat er afhankelijk van de snelheid van het team bepaalde puzzels moeilijker of makkelijker gemaakt kunnen worden. Wij konden dit waarderen, omdat we hierdoor de kamer op het nippertje hebben kunnen halen. De spelleiding heeft dit in ieder geval goed aangevoeld.

Al met al, leuke kamer, maar tussen deze en DEA zou ik DEA meer aanraden op deze locatie.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  59:32 min


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Origineel
 • Beleving
 • Heeft onderhoud nodig
 • Zo veel spulletjes in de kamer...
 • Onduidelijk/onzeker einde

 

ellenvsellenvsEscaperLid sinds: 04 augustus 2019 (28 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 augustus 2023

Prima escaperoom

Nadat we bij aankomst meteen werden gebriefd en in de outfit gehuld konden we aan de slag. Alles qua aankleding klopt in deze kamer en is ook realistisch. Briefing ging wel wat te snel, de host had het duidelijk te vaak gedaan en ratelde haar verhaaltje te veel op de automatische piloot af. Spannende kamer maar niet eng, wat fijn was voor de 2 bangerikken in onze groep.
Nadat we waren ontsnapt voelde het wel wat onaf, alsof we iets vergeten waren.


8

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal
 • Spannend
 • Beleving
 • Sfeer
 • Origineel
 • Puzzels
 • Logica
 • Abrupt einde, voelt onaf
 • briefing

 

JessicaBJessicaBJunior EscaperLid sinds: 01 mei 2022 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 maart 2023

Spannend, uitdagend en verrassend

Deze escaperoom geeft echt een ervaring van a tot z. Je voelt je een echte agent met alle accessoires. De kamer sluit volledig aan bij het thema. Leuke puzzels en uitdagingen. Echt een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  56:33 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Logica

 

PieterBPieterBJunior EscaperLid sinds: 03 oktober 2021 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 maart 2023

Originele uitdagende kamer

Kamer is helemaal in de juiste sfeer.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Moeilijkheidsgraad

 

SannevleeuwenSannevleeuwenJunior EscaperLid sinds: 16 oktober 2022 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 november 2022

DOEN!

Wrken in een SWAT team, je zit meteen in je rol. We gaan europa redden!

Je bent echt direct met het verhaal bezig. Echt leuk om te spelen! Samen werken is een pré! Wij gingen met 5 personen waarvan 3 nog nooit een escaperoom heeft gespeeld!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Verhaal
 • Origineel

 

Doen!

Tijd voor een nieuwe job, werken in een SWAT team. We gaan europa redden, wat een taak.

De binnenkomst krijgt al pluspunten je zit al meteen in je rol.

De kamer zelf, je bent echt helemaal met het verhaal bezig. Je voelt ook; we hebben een missie en die moet gehaald worden.

Echt leuk om te doen! En hele fijne en leuke begeleidster Valerie.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Beleving

 

JansenJansenJunior EscaperLid sinds: 17 juli 2019 (41 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 september 2023

amazing

Van alle vier de kamers die ik hier gespeeld heb vond ik deze denk ik toch het leukst. Vooral de intro van de kamer vond ik heel erg leuk en uniek. Mooie ruime kamers, en leuke gevarieerde puzzels.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

AngelUndercoverAngelUndercoverSenior EscaperLid sinds: 03 mei 2022 (55 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 oktober 2022

Je waant je echt even een SWAT-agent

15* Op aanraden deze kamer gespeeld.
Entree is al cool. Je komt echt ergens binnen! Je krijgt je doelen, wat extra's en hup, op pad! De hele opzet is gewoonweg gaaf gedaan. Na het spelen was ik voldaan, maar ik had het gevoel iets gemist te hebben. Het is geen puzzel-puzzelkamer en daar houd ik wel van. Niettemin, gaaf! Doen! Leuk met tieners, als gezin, met vrienden/vriendinnen. Ik zou niet een al te groot team nemen.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: DreamTeam

Ontsnapt: Ja  50:43 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

TallGuy91TallGuy91Senior EscaperLid sinds: 04 mei 2022 (71 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 november 2022

Een unieke beleving als Swat eenheid

Het ontvangst is allereerst uniek, je komt echt binnen in een politie bureau en wordt meteen meegenomen naar de "briefing room" na een korte uitleg mochten we op pad. En letterlijk met een KNAL begin je je avontuur. De kamer met ze 2e gespeelt wat in eerste instantie beetje overkomt alsof je de rest van je team mist maar ondanks dat toch een mooi opgezette kamer. zelf vond ik de spelbeleving echt top! de puzzels enzo waren vrij basis en had ik ergens anders wel eens gedaan. wel kon je gedurende de kamer een paar mooie unieke spullen bedienen. werkte allemaal top en was een leuke toevoeging op de ervaring.

gewoon een nette en mooie kamer, vrij basic en niet over de top ingericht maar het verhaal is gewoon geloofwaardig en zit doormiddel van wat achtergrond informatie tijdens de briefing echt wel goed in elkaar.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: DreamTeam

Ontsnapt: Ja  50:43 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede prijs
 • Weinig origineel (qua puzzels)

 

StanStanEscape MasterLid sinds: 13 november 2017 (270 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 september 2022

Mixed Feelings

Tijd voor de laatste kamer op deze locatie vandaag. De eerste twee kamers die we speelde (Café Voorburg & DEA) waren me erg goed bevallen. Ik keek daarom echt uit naar deze laatste kamer. Tijd om ons te gaan mengen met het SWAT team. Op dus naar de laatste missie hier!

Ik ga het, na mijn vorige twee geschreven reviews, gewoon weer zeggen. De introductie neemt je meteen mee in je verhaal. Dat komt omdat alles op deze locatie 'politie' ademt. Je wordt in thema meegenomen en krijgt een duidelijke briefing van je missie. Veel onderdelen van de briefings van de verschillende missies komen overeen, dus voor ons was het de derde keer dat we het praatje hoorde. Ik denk dat het komt omdat we drie verschillende hosts hadden bij de verschillende kamers. Ik zou hier alleen de cruciale informatie nog vertellen omdat drie keer hetzelfde verhaal aanhoren op een gegeven moment gaat vervelen.

Na wederom onze werkkleding aangetrokken te hebben, kregen we onze eerste opdracht. Je krijgt flink wat gerij mee die je tijdens je missie nodig zult hebben. Mede hierdoor zit je meteen goed in het verhaal en klopt alles. De start van de kamer is erg tof. Het deed me wel heel erg denken aan de start van een andere escape experience, maar dat terzijde. Eenmaal op de juiste plek kon ons avontuur gaan beginnen.

Het decor is weer prima uitgewerkt, net zoals in de andere kamers. Verwacht geen gekke dingen, maar op het eerste oog ziet het er gewoon netjes uit. Afwerking kan, ook in deze kamer, echt stukken beter. Dat is een beetje de rode draad door de kamers. Niet alleen dat komt in elke kamer terug, ook zien we hier dat de kamer erg lineair opgebouwd is. Dat hoeft niet altijd een probleem te zijn, maar je staat hier, wanneer je met wat ervaren spelers speelt, net wat vaker niets te doen. Puur omdat het geen zin heeft om mer vier man naar één puzzel te kijken.

Enfin, de kamer zelf dan. Ik weet niet waarom, maar ik vond SWAT over het algemeen de minste van de drie. Hij is qua beleving echt wel heel tof, maar daar blijft het bij mij een beetje bij. Ik vond de puzzels niet heel uitdagend en soms mistte ik hier en daar de logica. Daarnaast ging er (vrijwel aan het begin van ons avontuur) een bepaald element open, wat niet open had mogen gaan. Hierdoor word je eigenlijk meteen uit je beleving gehaald, die juist zo sterk begon.

Richting het einde komen we iets meer in de flow te zitten, wat erg fijn was. De effecten en het belevingselement in deze kamer is echt wel heel tof. Je waant je echt als SWAT agent in een belangrijke missie. Tijdens de finale van je missie, zit er een heel vervelend element in de kamer, waar ik eigenlijk niet over kan spoilen. Als ervaren speler blijf je hier naar kijken / zoeken wat je ermee moet. Maar achteraf bleek dat we dat helemaal niet nodig hadden. Dat soort dingen vind ik zelf altijd erg frustrerend.

Samenvattend is SWAT echt wel een toffe kamer om te doen, maar was het simpelweg gewoon niet helemaal mijn kamer. Hij is qua beleving echt wel het tofste van de drie, maar ik had in de andere twee kamers meer plezier gehad. Maar speel deze kamer zeker als je toch op deze locatie bent!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Ale Blie

Ontsnapt: Ja

 

LisetteLisetteEscape ExpertLid sinds: 01 februari 2020 (87 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 juli 2023

zelfs te doen met een grote groep

Meestal ben ik een voorstander van maximaal drie of vier deelnemers maar door omstandigheden hadden we een grote groep. Nou dus ging nog best in deze kamer.

Het voelt zeer echt met de briefing een spectaculair begin. We deden de kamer met een aantal onervaren mensen maar er was genoeg te puzzelen waar zij ook wat mee konden.

Erg genoten.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja  59:14 min


 • Goede service
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Origineel

 

Janneke_xxJanneke_xxEscaperLid sinds: 25 augustus 2019 (51 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 september 2022

Een hele beleving

Voor een verjaardag met een groep meiden deze kamer gespeeld. Geen van deze meiden was bekend met een escaperoom of hadden er 1 of 2 gespeeld. Een hele uitdaging dus.

We werden netjes ontvangen in het thema van de kamer en hadden alle tijd om ons klaar te maken voor de kamer. De introductie van de kamer is geheel in thema, wat ik altijd super gaaf vind. Daardoor kom je al helemaal in het thema. Gedurende de introductie kon ik de spanning van de andere meiden wel voelen, want ze hadden geen idee wat hun te wachten stond. Toen we ons helemaal klaar hadden gemaakt om de escaperoom te betreden, moesten we op een speciale manier de kamer betreden. Eenmaal in de kamer moesten we heel erg zoeken naar het begin, maar met een goede samenwerking konden we van start uiteindelijk. Ik had soms wel het idee dat de hints net te snel werden gegeven, waardoor je de puzzels niet geheel zelf kon oplossen, terwijl we dichtbij de oplossing waren.

De puzzels zijn geheel in het thema van de kamer en passen bij de introductie van de kamer, wat ik ook leuk vind. Uiteindelijk hebben we de kamer gehaald en hebben nog na kunnen praten over de kamer en we konden vragen stellen over dingen in de kamer die ons niet geheel duidelijk was. Het was een geslaagde avond!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:19 min


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Beleving
 • Origineel
 • Manier van hints verliep niet even goed soms

 

Escape SheepEscape SheepEscape GuruLid sinds: 04 oktober 2021 (160 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 december 2022

hop, gooien die granaat!

Leuke escaperoom met grappige puzzels, net op tijd er weer uit geraakt!


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Logica

 

Valerie98Valerie98EscaperLid sinds: 25 maart 2022 (100 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 mei 2022

Zo anders, zo tof!

Momenteel zitten we rond de 40 kamers die we hebben gespeeld. Zonder al te veel te verklappen klopte de verhaallijn in alle puntjes. Vanaf binnenkomst tot het einde! Hele leuke puzzels, toffe kamers en een hele toffe setting!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  59:43 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig