Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

SWAT

Leidschendam, Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

12 jaar

Lees reviews

Meer over SWAT

Altijd al een inval willen doen als SWAT-team? Dit is je kans! Duik in de actievolle wereld van een elite SWAT-team in onze escape room “SWAT”. Voel de rush van een hoogspanningspolitie-inval, waar elke seconde telt.


Jullie zijn een speciaal team, opgeroepen voor een cruciale operatie tegen een beruchte crimineel. De woning waar hij zich schuilhoudt is bekend. Dring hier binnen en ga op zoek naar bewijs!


De woning zit vol met puzzels, verborgen aanwijzingen, en geavanceerde beveiligingssystemen die jullie vaardigheden op de proef zullen stellen. Samenwerking, scherpzinnigheid, en snelle besluitvorming zijn essentieel om de missie succesvol af te ronden.


Thema's

Misdaad

Eigenschappen

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

40 likes

414 bezoekers

78.7% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Overgoo 3
2266 JZ, Leidschendam
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

164 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

GijssambeekGijssambeekEscape GuruLid sinds: 01 januari 2021 (161 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 augustus 2022

Flash, Bang Alakazam

Vandaag waren we in Leidschendam met het team ''De Drie Duitsers'' en aanhang vanuit een ander team, in totaal met 4 personen gingen we richting Missionroom Leidschendam. Hier gingen we 3 kamers spellen, DEA als laatste lekkere ''knaller'' als laatste.

Bij Missionroom Leidschendam word je leuk ontvangen, het is direct in politie thema waarbij ook het persoon goed verkleed is. Dit was meteen een plus punt en voegde toe aan het thema. Je kan hier mooi voor de deur parkeren en ook nog is gratis, dat is maar goed ook aangezien er is ook politie aanwezig is in het pand.

Europa redden van een ramp, dat is nogal wat. Gelukkig word je van tevoren goed ingelicht voor je missie en krijg je de juiste uitrusting mee super cool. De start van deze escape room is cool en creatief en voegt ontzettend toe aan de sfeer.

De puzzels in deze kamer zijn wederom lineair dit is niet erg maar ik zou hierdoor niet met een te grote groep staan anders sta je ook maar te ruften in je portofoon. De puzzels waren wel oké maar ik snapte niet altijd de link met het verhaal, regelmatig had ik geen idee wat we precies aan het doen waren. De special effects in deze kamer waren wel super cool alleen jammer dat je vaak zag waar de special effects vandaan kwamen door een mindere afwerking.

Het verhaal was er en je doel was duidelijk, maar door de kamer heen werd het verhaal niet bepaald duidelijker dit was een beetje het geval in alle kamers die we gespeeld hebben bij Missionescape Leidschendam. Dit vond ik een minpunt maar de coole snufjes in de kamer maakte het alsnog een leuke ervaring.

Mensen van Missionroom Leidschendam super bedankt voor het gezellige dagje!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Drie Duitsers

Ontsnapt: Ja


 • Gadgets
 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede begeleiding

  sjephanieDrs-jlc

MariekeMariekeEscape EnigmaLid sinds: 02 maart 2020 (452 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 mei 2023

Invallen

Escaperoom ligt op een groot terrein met voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Ziet er echt uit als een politiebureau, inclusief personeel in outfit. Ontvangst was deze keer best zakelijk, ik dacht dat het personeelslid helemaal in zijn rol zat, wij kregen het gevoel dat ze ons liefst zo snel mogelijk weer buiten hadden... Nodigde niet bepaald uit om nog een drankje te doen.

De introductie naar de kamer is leuk gedaan, je krijgt een briefing, je outfit en je uitrusting mee. We moeten een inval in een woning gaan doen, en daar kwamen we dan ook terecht. Er is een duidelijke missie. Ook de start naar de kamer is heel erg leuk, je hebt echt het gevoel dat je een inval gaat doen.

We hebben lekker gespeeld, leuke puzzels, niet heel erg vernieuwend. Soms niet helemaal duidelijk waarom je bepaalde dingen op een bepaalde plek moet doen, maar gelukkig is er het hintsysteem; portofoon waarmee we contact hebben met twee observatieteams. Helaas heeft onze collega een Google Translate-stem.

Er zijn wat speciale effecten die erg leuk zijn, helaas hebben we de mooiste gemist omdat we op dat moment in een andere ruimte waren. (Later vroeg ik waar een bepaald iets voor was, gamehost vertelde dat daar rook uit kwam, echter, wij hebben geen rook gezien. Bij sommige effecten inderdaad wel passend geweest, ik denk dat het dus niet werkte.)

De afwerking is matig; er is veel slijtage, kijkt op sommige plekken in een systeemplafond, cameras, microfoons, kabels in het zicht.
Wat ook afbreuk doet aan de beleving; dingen in de kamer met een stickertje op dat je er niet aan moet komen.

Met 8 minuten over hadden we de missie volbracht, maar wat twijfelend kwamen we naar buiten. Dit kwam omdat we het gevoel hadden dat we puzzels gemist hadden, omdat het leek dat er meer puzzels waren, volgens de gamehost was dit niet het geval. (Wellicht zijn er later puzzels uit de kamer gehaald of inactief gemaakt.)

Het was een leuke kamer, leuke start, duidelijke missie en finale, goed uitgewerkt, minder goed afgewerkt. Wij (2 volwassenen, 3 pubers) hebben een leuke tijd gehad!

Achteraf krijg je bij Missionroom altijd een leuk aandenken mee, doen ze erg leuk.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 6.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

  Drs-jlc

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (230 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 augustus 2022

Het iS WAT!

Nadat we (4 personen) gewone agenten waren geweest en DEA-agenten, konden we het nu aan om het SWAT-team te gaan versterken bij Missionroom Leidschendam 💪. We hadden met de combinatie van de twee teams ‘De Drie Duitsers' en ‘Ale Blie' hier al twee kamers gespeeld en gingen nu onze derde en laatste kamer spelen bij Missionroom; ‘SWAT'.

Het voordeel van Missionroom Leidschendam is dat je gratis voor de deur kunt parkeren. Daarbij wordt je op een leuke manier ontvangen door de gamehosts die verkleed zijn als agenten. Er is een mooie ontvangstruimte aanwezig op deze locatie waar je wat kunt drinken. Dat hadden we zojuist ook gedaan. Toen we er klaar voor waren, werden we opgehaald door onze gamehost voor de briefing (de introductie en instructie van het spel).

De kamer begint op een leuke en originele manier. Je komt echt in de juiste sferen, want je moet een inval gaan doen in een woning van twee verdachten. Het is ook prettig dat tijdens de briefing een duidelijk doel gegeven wordt, zodat je weet waar je naar toe werkt 👌. Door alle leuke gadgets die je meekrijgt heb je even echt het idee dat je bij het SWAT-team zit.

Uiteindelijk kom je in de escape room én begint het spel echt. De puzzels zijn lineair wat betekent dat je eerst de ene puzzel op moet lossen, voordat je verder kunt naar de volgende. Hierdoor doe je er verstandig aan als je met een kleine groep deze escape room gaat spelen, want anders staan er op sommige momenten mensen maar een beetje in hun portofoon te blazen 🤔. De puzzels zijn leuk in thema én door het puzzelen kom je steeds meer te weten over de verdachten en hun snode plannen.

De decoratie en thematisering is passend bij het verhaal, al denk ik dat hier nog wél wat te halen valt op het gebied van afwerking. Je ziet heel duidelijk microfoons, camera's, licht- en geluidsapparatuur. Dat haalt enigszins de beleving een beetje weg. Wat ik wél heel tof vond waren de special effects die in de kamer verborgen zitten. Héél leuk gedaan 👍.

Hoewel dit - denk ik - de meest belevingsgerichte kamer is van Missionroom, die wij vandaag gespeeld hebben, vond ik deze toch het minste. Ja, de belevingsaspecten zijn super tof en mooi uitgevoerd, maar in deze kamer heb ik het meeste mezelf afgevraagd; ‘Wat zijn we aan het doen?' én ‘Wat moeten we hiermee?'. Dit komt, omdat het ons soms een beetje ontbrak aan logica en daardoor de flow een beetje inkakte. Desalniettemin, heb ik het toch erg naar m'n zin gehad. Én is dit en beetje muggenzifterij, want de escape room biedt verder een top-ervaring. Uiteindelijk zijn we binnen de gegeven tijd ontsnapt. Missie volbracht, zou je kunnen zeggen 🤗.

Aan het einde worden er leuke foto's gemaakt, die je fysiek mee naar huis krijgt. Ik kan het altijd ontzettend waarderen als een escape room zorgt voor een leuk aandenken.

Al bij al; Een toffe belevingskamer, waarin je écht in de huid kunt kruipen van een SWAT-team. Zeker een aanrader om een keer te gaan spelen!

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met 2 óf 3 personen i.v.m. lineair puzzelen;
- Als je alle kamers op deze locatie wilt spelen (excl. Christinas Droom 2.0; want die heb ik nog niet gespeeld) is dit een goede om tussendoor te spelen, al maakt volgorde niet héél véél uit;
- Absoluut geschikt voor mensen die van belevingskamers houden.

Beste mensen van Missionroom Leidschendam, bedankt voor de toffe kamers die we bij jullie hebben mogen spelen. We hebben een hele leuke middag gehad bij jullie 😉.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 6.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Ale Blie

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Origineel begin
 • Verhaal
 • Special effects
 • Gadgets

  sjephanie

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape LegendLid sinds: 18 november 2018 (347 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 september 2019

Perfect uitgewerkt thema.

Wil jij even een vrijgezellendag organiseren? Ja hoor, 3 keer raden wat we gaan doen :-)
Omdat de helft niet eens wist wat een escape room was en niet van puzzelen hield, werden het helaas maar 2 rooms deze dag (watjes)

Starten deden we met Triplicate Institute in Hellevoetsluis en eindigen met deze kamer.

Onthaal:
Wel de escape room ligt op een groot terrein met ruime parking (gratis).
Eens binnen voelde ik me haast in een politiekantoor. Een imposante balie en de dame die ons ontving was volledig in politietenue. Qua onderdompeling kan dat al tellen.
Alles verliep erg vlot en vriendelijk. Er is een ruimte om even iets te drinken. Geen uitschieter, maar correct en proper.

Kamer:
Dit is denk ik de kamer die wat inleiding betreft bij mij bovenaan staat. Hoe het verhaal gestart wordt is perfect in thema. Ik hecht veel waarde aan het verhaal, zodat we tenminste weten wat we gaan doen, maar hier lag de lat toch net wat hoger. Waar lag dat dan aan, wel aan de manier hoe ze het presenteerde, de attributen die je meekrijgt, het verhaal zelf, de kledij. Erg goed gedaan.
De start van de kamer is erg origineel, nog nooit gezien en volledig passend in het thema.
Verder voelt de kamer “echt” aan. We doen een inval in een woning en daar kwamen we ook in terecht.
Tijdens de inval gaan we natuurlijk op zoek naar sporen, al dan niet in de vorm van puzzels en hier werd voor mij de ervaring ietsjes minder. Ik had vaak het gevoel dat we op mekaar stonden te wachten. Er zijn stukken waar we allemaal iets te doen hadden, maar zeker in het begin en halverwege zaten echt dode momenten in het spel. In het begin was er te weinig te doen (we waren met 6) en dat komt ook omdat we gewoon geen idee hadden waar we moesten beginnen.
Halverwege was het gewoon omdat er 1 puzzel opgelost diende te worden voor je weer verder kon als groep.
Nu dat wilt niet zeggen dat de kamer niet klopt ofzo, we gaan tenslotte op zoek naar bewijzen en die liggen niet bepaald open op tafel, maar zijn verstopt. Dus ik snap de makers hun keuze wel.
Uiteindelijk heb je je 60 minuten ook nodig, zo simpel is het. Alleen voelt het op die momenten best saai aan.
Het moet gezegd dat de finale ook wel zo aanvoelde en we daar enorm veel werk kregen, zelfs voor 6 mensen. We waren op een bepaald momenten met 3 teams bezig en dat is erg leuk.
Verder werkte alles perfect, was alles enorm netjes en krijg je een erg leuke beleving.


Conclusie:

Wel speel deze kamer, zeker voor de totaalbeleving.
Er waren een paar zaken die ik beter vond kunnen, maar geen van deze zaken deden iets af aan de kern. Ik zou het begin van de kamer wat uitgebreider maken zodat meer mensen iets te doen hebben en hetzelfde geld voor ongeveer in de helft. Dat moet op te lossen zijn met een extra puzzel, maar mag natuurlijk niet ten koste gaan van de haalbaarheid van de kamer.

Tweede puntje, en ik ben het dan ook eens met mijn mede review schrijvers, zijn de producten in de kamer met een stickertje op dat je er vanaf moet blijven. Nergens ben ik die al tegen gekomen en het is me totaal onduidelijk waarom het hier zo in your face gevoel geeft. De enige reden die ik kan bedenken is twijfel wegnemen en opruimgemak.

Ik heb dus wel een zeer toffe escape room gedaan, met een top thema en dat erg goed is uitgewerkt van het moment van boeken (mails, sms) tot het ontvangst, de inleiding en de rode draad doorheen de room zelf.
Achteraf krijg je nog een mooi aandenken mee, dat waarderen we ook steeds.

Ps. Een van ons was een politieagent en voor hem was het een enorm authentieke ervaring.
Prima gedaan dus.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  51:43 min


 • thema
 • uitwerking
 • ontvangst + inleiding
 • techniek
 • foto
 • stickers op producten

  silkebeerends

Petra VerschoorPetra VerschoorEscape GuruLid sinds: 28 februari 2019 (113 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 mei 2024

Leuk voor even tussendoor

#113
Met collega's in de vakantie lekker een escaperoom doen. Dat blijft leuk.
We kozen voor Swat, vormden een groepje van 4 en boekten.

5 mei was het dan zover.
Je kunt voor de deur parkeren, heel fijn.
We worden gastvrij ontvangen, ik ben nog heel even bezig, neem plaats, pak evt wat drinken, ik kom zo bij jullie terug.

In de ontvangstruimte zit een andere groep, die volop aan het praten is over de kamer. De host voegt zich daar later bij en praat met de groep verder over wat dingen uit de kamer. Dit vind ik niet zo fijn, want hierdoor krijgen wij al dingen mee over de kamer. We hebben er niets aan gehad, maar toch.

Dan is het onze tijd. In een ruimte krijgen we een algemeen introductiefilmpje over hoe een escaperoom werkt. Ondertussen scan ik de ruimte vast. Er hangen allerhande foto's en dergelijke aan de muur. Hier moeten we straks vast iets mee.
Na het filmpje komt de host terug en krijgen we onze Swat outfit. Ook diverse attributen portofoons, zaklamp. rugzak etc.
En dan begint onze missie. Over deze start ga ik niks zeggen, leuk als je dat zelf ervaart.
De kamer is groot, altijd leuk. Wat ik erg jammer vind is dat alles wat je niet nodig hebt, is vastgeplakt. Ik snap dat dit gedaan wordt om de kamer 'hufterproof' te aken, maar toch.
We speelden de kamer met zijn vieren, dit is meer dan genoeg. Er waren momenten dat we echt op elkaar aan het wachten zijn.
Het einde van de kamer was erg onduidelijk. Wij dachten dat we klaar waren, maar er kwam totaal geen hint, lichtsignaal, muziekje o.i.d. wat aangaf dat we de missie volbracht hadden.
Dus besloten we maar naar de uitgang te lopen.
Dit was dus ook de bedoeling. Op weg naar de uitgang activeer je blijkbaar een sensor, die wel voor een einde zorgt.

Achteraf nog even op de foto, die krijg je ook bij deze MissionRoom kamer mee naar huis. We drinken nog iets en dan zit ons avontuur voor vandaag er weer op.

Ik heb het naar mijn zin gehad. Is dit een top kamer? Nee, maar wil je gewoon even lekker escapen, dan ben je hier aan het goede adres.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2024

Gespeeld met 4 personen

Team: de Fonteiners

Ontsnapt: Ja  52:17 min

 

Joris (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 april 2024

Hele leuke Escaperoom

Wij hebben deze kamer met 6 personen gespeeld.
We waren allemaal erg enthousiast over deze kamer.
We begonnen met een goede duidelijke briefing.
We kregen allemaal een SWAT vest aan en iedereen kreeg nog een eigen gadget/rol. Portofoons / kofferdrager / C4 bediener en tas drager met daarin een aantal attributen. Wij vonden de opdrachten erg leuk en redelijk uitdagend. Aan het begin is het altijd even zoeken, maar later in de escape ging het vrij vloeiend. Leuke effecten door muziek, geluid, projecties, rook en technische elementen.

Wij raden deze kamer zeker aan.

o.b.v. verschillende beoordelingen, wisten we niet echt wat we konden verwachten. Er staan wat minder positieve reacties bij deze kamer. De kamer zou veroudert zijn. Hier hebben wij niets van gemerkt. Wij vonden de kamer top!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in april 2024

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

JoyceVLJoyceVLEscaperLid sinds: 27 februari 2022 (60 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 april 2024

Leuke kamer

Leuk gebouwde kamer. Mooie aankleding. Alles blijft in thema


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in april 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

umasoetersumasoetersJunior EscaperLid sinds: 29 december 2023 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 april 2024

leuke ervaring

Super leuke technische snufjes, en creatieve puzzels! We liepen aan het begin wel een beetje vast :)


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.5


Gespeeld in april 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  44:30 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Spannend
 • Verhaal
 • Heeft onderhoud nodig

 

amy. ramy. rEscape ExpertLid sinds: 06 juli 2021 (75 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 april 2024

Gemixte gevoelens en een beetje verwarring

Parkeren kan gratis recht voor de deur en de escape is makkelijk bereikbaar. Nadat we Los Pollos als eerste hebben gespeeld, was daarna S.W.A.T aan de beurt. We worden gelijk vanuit de ene kamer naar de 'briefing' kamer begeleid. Hier stonden we een uur eerder ook, maar dan met een andere opdracht. Dit maakte dat ik echt even moest inkomen, omdat we gelijk in een ander verhaal stapte. De 'briefing' werd gegeven door personeel in normale kleding (ik las in andere reviews dat de host op dit moment politie kleren aan zou hebben, dit was bij ons niet zo) Tijdens de briefing worden we voorbereid op wat we moeten doen; een inval in een woning. We krijgen benodigdheden mee die leuk in thema zijn en een S.W.A.T vestje! Altijd leuk, voegt toch wat toe aan de sfeer en zo komen we toch wat meer in, in het verhaal.

De kamer:
De kamer begint op een, in mijn ogen originele en leuke manier. Eenmaal binnen viel mij wel gelijk op dat er heel wat te halen valt wat betreft het decor en de aankleding. De puzzels zijn gedurende de kamer lineair wat voor ons betekende dat we verschillende keren uit 'verveling' hebben gekloot via de portofoon om onszelf toch wat te vermaken. Ik heb meerdere keren doelloos rond kunnen lopen in de kamer, omdat er op dat moment simpelweg gewoon even niks te doen was. Wij zelf waren met 4 en ik denk dat je het meeste uit deze kamer haalt als je niet met meer dan 4 zal gaan, vooral niet als je ervaren bent. De puzzels zijn wel leuk in thema en brengen je ook verder in het verhaal. Er zitten ook zeker wat leuke effecten/aspecten in deze kamer, alleen val ik dan toch weer even over de afwerking van deze effecten en aspecten. Desalniettemin hebben wij het wel naar ons zin gehad, we hebben gelachen en genoten.

Achteraf hebben we nog een foto gemaakt, deze konden we mee naar huis nemen, dit vind ik altijd een plus puntje! We drinken achteraf nog wat en helaas is er niet veel na gekletst omdat de host steeds weg was?
Al met al een toffe kamer die het wel waard is om te spelen!


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in maart 2024

Gespeeld met 4 personen

Team: DPAE

Ontsnapt: Ja


 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer
 • Heeft onderhoud nodig
 • Decor

 

DoKeiDoKeiJunior EscaperLid sinds: 24 maart 2022 (37 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 februari 2024

Wel aardig, maar...

Tja, wat moet je hier nu over zeggen.. ik begrijp gewoon echt niet waarom je, wanneer je een locatie overneemt, niet tijd en energie zou steken in het eigen maken van de kamer, even wat dingetjes upgraden, kabels wegwerken, etc. Gooi de tent een week dicht en pak alles aan. Helaas is dit een geldfabriek geworden, waar het alleen nog maar gaat om het kunnen wegzetten van zoveel mogelijk groepen, echt heel jammer. Op zich leuke kamers op deze locatie, maar de ziel is er wel een beetje uit helaas.


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 5.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Weinig origineel
 • Slechte begeleiding
 • Heeft onderhoud nodig

 

KatjaDKatjaDSenior EscaperLid sinds: 10 juli 2022 (55 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 januari 2024

Leuke effects

Vandaag op missie om Europa te redden. Ok de ontvangst en instructie begint goed en het avontuur kan beginnen! Al met al leuk opgezet maar het jammere is dat eigenlijk de hele tijd de flow een beetje ontbrak, soms doordat het toch niet erg logisch was hoe nu verder of omdat bepaalde puzzels wel heel nauwkeurig waren afgesteld. Dan hadden we de oplossing wel maar blijkbaar net niet helemaal goed uitgevoerd.. Al met al best een leuke kamer maar minder een 'wauw' gevoel. Voornamelijk door de afwerking/uitvoering/ ontbreken van de flow.


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  53:09 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Goede service
 • Special effects
 • Puzzels
 • Gebrek aan flow

 

Mystery12Mystery12Escape ExpertLid sinds: 10 oktober 2021 (65 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 december 2023

Niet de moeite

Als laatste van ons escapeweekend deze kamer gaan spelen, jammer genoeg was dit een teleurstellend einde van de dag. Toen we binnen kwamen, werden we niet ontvangen, de hosts waren bezig op hun pc met de andere groepen en er werd niets tegen ons gezegd, dan maar gaan zitten en gewacht. Ondertussen kwamen de groepen uit de rooms en begonnen volop te vertellen, dit is niet fijn als je zelf nog 1 moet gaan spelen en ze misschien deze wel juist gespeeld hebben en alles verklappen. Uiteindelijk werden we geroepen en kregen we te horen wat onze missie als swat team was, eenmaal in de kamer zagen we direct dat deze kamer onderhoud nodig heeft en zitten hier onlogische puzzels in die naar mijn idee weinig te maken hebben met het thema swat, met dit thema hadden ze veel meer kunnen doen. Jammer dat er zo weinig passie in deze kamer zit zoals bij anderen die we al gespeeld hebben. Verder moesten we daarna snel snel op de foto en kwam het over dat we snel wegmoesten omdat we de laatsten waren van die dag. Het was dus voor ons niet de moeite om tot hier te komen.


3

Sfeer: 3.0

Spelbeleving: 3.0

Service: 3.0


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Slechte service
 • Weinig origineel
 • Sfeer
 • Beleving
 • Heeft onderhoud nodig
 • Decor
 • Onlogische puzzels

 

michelemicheleJunior EscaperLid sinds: 06 augustus 2021 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 december 2023

Geweldige gezinskamer

Met 2 volwassenen en 2 kinderen (meisje 12 en jongen 14 jaar) gespeeld.

Super leuke puzzels omdat er weinig cijfersloten waren. Erg leuke accessoires die de beleving compleet maken.

We hebben als gezin een top tijd gehad.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 8.5


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving

 

sardarsardarJunior EscaperLid sinds: 20 augustus 2018 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 oktober 2023

Matig

Het was een leuke ervaring, maar ik kan niet geloven dat het ontsnappingspercentage 76.7% is.
Ik heb het vermoeden dat delen van de kamer niet meer functioneerde.
Tevens kregen we vaak hint terwijl we daar niet om vroegen, terwijl we nog 9+ minuten overhadden op het eind.


6

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.5


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  51:20 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Heeft onderhoud nodig

 

rene_verhoevenrene_verhoevenJunior EscaperLid sinds: 31 december 2019 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 augustus 2023

leuke spannende ervaring,

Leuke ontvangst, in stijl, dat maakt het al een leuke belevenis. De briefing wordt goed gedaan, het geeft je een gevoel dat je echt iets belangrijks gaat doen. Ook het begin (het betreden) van deze kamer is een leuke en unieke. Je komt gelijk in de mood voor deze kamer.

we zochten een kamer voor 8 personen, 1 persoon kon helaas niet. Het is een sequentiele kamer en dat betekent dat we veel massa bewegingen hadden, al dan niet zinvol. Voor het doorzoeken van een kamer is het wel handig.

Als totaalbeleving echt top


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja  59:05 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Verhaal
 • Origineel
 • Spannend
 • Makkelijk Parkeren
 • sequentieel en niet handig met 8 personen

 

MVMVEscaperLid sinds: 22 december 2019 (45 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 augustus 2023

Alle bommen en granaten. Leuke thematische kamer!

Mede door de vele unieke attributen die je meekrijgt en het geweldige begin van de escape room, waan je je helemaal iemand uit een SWAT team die een inval doet. In tegenstelling tot wat andere reviews vond ik de snelle briefing juist wel in thema. Achteraf zaten hier ook wat hints in verstopt...

Alhoewel het tempo na het heldhaftige begin iets afzwakte en er voor ons wat dode momenten vielen, pakte de room dit halverwege weer goed op en konden we onze missie binnen de tijd voltooien.

Ook onze groep was wat verward na het einde en had een ietwat onvolledig gevoel. De eindmissie was ons duidelijk en we wisten dat we deze gehaald hadden en dus zelf naar buiten moesten gaan maar het leek ook of we nog wat puzzels en zelfs kamers hadden gemist.

Al met al een gave thematische escape room als je op zoek bent naar een room waar je niet klassiek opgesloten zit en moet ontsnappen.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  52:14 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal
 • Attributen die je meekrijgt
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Spannend
 • Deuren en puzzels waar je niks mee doet
 • Wat trage/dode spelmomenten

 

MelisamfaMelisamfaJunior EscaperLid sinds: 16 januari 2023 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 augustus 2023

Leuke kamer

Locatie is makkelijk te vinden.
Ontvangst was vriendelijk maar wel wat nonchalant.
Deze kamer is leuk en spannend. Er zitten enkele onverwachte wendingen in. Het verhaal volgt zichzelf goed op. De meerdere ruimtes maken het ook erg leuk.
De puzzels zelf waren vaak prima. Er zat een goede mix tussen klassieke puzzels (cijfersloten) en andere methoden, die origineel waren. De meeste puzzels waren logisch, ééntje vond ik zelf wat vergezocht.
Af en toe waren we wat verloren maar met 3 hints kwamen we er binnen de tijd uit. Ik denk dat 4 personen een prima aantal was voor deze escaperoom.
Het decor was niet mooi maar dat paste binnen het thema. Erg leuke effects hier en daar. Ook leuk dat eigen uitrusting en accessoires passen binnen de kamer.
Achteraf krijgt ieder een teamfoto op polaroid mee naar huis met de tijd erop, een leuk detail.


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 6.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Verhaal
 • Puzzels

 

dekorfdekorfEscaperLid sinds: 07 augustus 2021 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 november 2023

Leuk opgezette kamer, maar niet de beste op deze locatie

Na onze zeer positieve ervaring van DEA op deze locatie, kwamen we terug voor de SWAT kamer.

De start van deze kamer was ook weer erg leuk, met een echte politiebriefing. Je krijgt een aantal attributen mee voor gebruik in de kamer, en vervolgens moet je als team je missie gaan uitvoeren. De daadwerkelijke start van de kamer is echt uniek, ik vond het een heel leuk begin.

Eenmaal bezig zijn de puzzels redelijk goed te volgen, en er was ook wel voldoende te doen voor een groep van 6. Desalniettemin zul je in het begin misschien overprikkeld raken door de vele objecten in de kamer, waarvan een groot deel aankleding is. Ook is het op sommige punten te merken dat de kamer veel gespeeld is, maar dit past ook wel deels in het thema.

Gedurende de escaperoom heb je bepaalde attributen die je aan het begin meekreeg nog nodig (werd goed uitgelegd in de briefing), dit vond ik zelf echt een unieke toevoeging.

Aan het einde was er nog een beetje twijfel of we het 'gehaald' hadden, maar later bleek dit te komen doordat er afhankelijk van de snelheid van het team bepaalde puzzels moeilijker of makkelijker gemaakt kunnen worden. Wij konden dit waarderen, omdat we hierdoor de kamer op het nippertje hebben kunnen halen. De spelleiding heeft dit in ieder geval goed aangevoeld.

Al met al, leuke kamer, maar tussen deze en DEA zou ik DEA meer aanraden op deze locatie.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  59:32 min


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Origineel
 • Beleving
 • Heeft onderhoud nodig
 • Zo veel spulletjes in de kamer...
 • Onduidelijk/onzeker einde

 

ellenvsellenvsEscaperLid sinds: 04 augustus 2019 (28 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 augustus 2023

Prima escaperoom

Nadat we bij aankomst meteen werden gebriefd en in de outfit gehuld konden we aan de slag. Alles qua aankleding klopt in deze kamer en is ook realistisch. Briefing ging wel wat te snel, de host had het duidelijk te vaak gedaan en ratelde haar verhaaltje te veel op de automatische piloot af. Spannende kamer maar niet eng, wat fijn was voor de 2 bangerikken in onze groep.
Nadat we waren ontsnapt voelde het wel wat onaf, alsof we iets vergeten waren.


8

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal
 • Spannend
 • Beleving
 • Sfeer
 • Origineel
 • Puzzels
 • Logica
 • Abrupt einde, voelt onaf
 • briefing

 

jeroen_ottojeroen_ottoEscape ExpertLid sinds: 21 oktober 2016 (101 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 maart 2024

Inval

Na een korte pauze de tweede kamer van de dag.

Na een verkleedpartijtje en briefing mogen we op een "geheime" locatie een inval doen.
Leuk begin, maar hier is er veel meer van te maken. Niet dat het slecht is, maar de afwerking kan beter, soms is de logica niet logisch en het verhaal klopt niet helemaal. Het is net alsof de passie hier een beetje ontbreekt en dat de kamer destijds is neergezet en daarna niet meer naar is omgekeken. Uiteraard zaten er ook leuke dingen in zoals een "schone" verrassing (en hierbij bedoel ik geen persoon mee)
De meeste puzzels waren goed te doen, al hadden we wel een zetje voor de eerste nodig.
Al met al wel lekker ontsnapt maar wederom geen voldaan gevoel en in de klasse prijs/kwaliteit verhouding zijn er betere kamers te vinden. Ook hier weer een tastbare foto als herinnering.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  47:15 min


 • Sfeer
 • leuk begin
 • Goede begeleiding
 • Decor
 • Heeft onderhoud nodig
 • onlogisch verhaal
 • Prijs

 

JessicaBJessicaBJunior EscaperLid sinds: 01 mei 2022 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 maart 2023

Spannend, uitdagend en verrassend

Deze escaperoom geeft echt een ervaring van a tot z. Je voelt je een echte agent met alle accessoires. De kamer sluit volledig aan bij het thema. Leuke puzzels en uitdagingen. Echt een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  56:33 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Logica

 

PieterBPieterBJunior EscaperLid sinds: 03 oktober 2021 (28 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 maart 2023

Originele uitdagende kamer

Kamer is helemaal in de juiste sfeer.


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Moeilijkheidsgraad

 

SannevleeuwenSannevleeuwenJunior EscaperLid sinds: 16 oktober 2022 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 november 2022

DOEN!

Wrken in een SWAT team, je zit meteen in je rol. We gaan europa redden!

Je bent echt direct met het verhaal bezig. Echt leuk om te spelen! Samen werken is een pré! Wij gingen met 5 personen waarvan 3 nog nooit een escaperoom heeft gespeeld!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Verhaal
 • Origineel

 

Doen!

Tijd voor een nieuwe job, werken in een SWAT team. We gaan europa redden, wat een taak.

De binnenkomst krijgt al pluspunten je zit al meteen in je rol.

De kamer zelf, je bent echt helemaal met het verhaal bezig. Je voelt ook; we hebben een missie en die moet gehaald worden.

Echt leuk om te doen! En hele fijne en leuke begeleidster Valerie.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Beleving

 

JansenJansenJunior EscaperLid sinds: 17 juli 2019 (41 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 september 2023

amazing

Van alle vier de kamers die ik hier gespeeld heb vond ik deze denk ik toch het leukst. Vooral de intro van de kamer vond ik heel erg leuk en uniek. Mooie ruime kamers, en leuke gevarieerde puzzels.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

AngelUndercoverAngelUndercoverSenior EscaperLid sinds: 03 mei 2022 (60 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 oktober 2022

Je waant je echt even een SWAT-agent

15* Op aanraden deze kamer gespeeld.
Entree is al cool. Je komt echt ergens binnen! Je krijgt je doelen, wat extra's en hup, op pad! De hele opzet is gewoonweg gaaf gedaan. Na het spelen was ik voldaan, maar ik had het gevoel iets gemist te hebben. Het is geen puzzel-puzzelkamer en daar houd ik wel van. Niettemin, gaaf! Doen! Leuk met tieners, als gezin, met vrienden/vriendinnen. Ik zou niet een al te groot team nemen.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: DreamTeam

Ontsnapt: Ja  50:43 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig