Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

MYSTERIUM

Utrecht, Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 10 (Aanbevolen: 6)

10 jaar

Lees reviews

Meer over MYSTERIUM

Niets is wat het lijkt. Beleef samen met je vrienden, familie of favoriete collega's een spannend en interactief avontuur. Stap in het MYSTERIUM en verlaat de wereld van nu. Aan de Oudegracht in een middeleeuwse werfkelder wacht ik op je.


Pas op: escaperooms zijn verslavend...


Tot snel,

Cornelius Vossius


Thema's

Avontuur

Geschiedenis

Middeleeuws

Mysterie

Eigenschappen

Epilepsie risico

NL

Toilet aanwezig

Escapetalk.nl statistieken

25 likes

352 bezoekers

96% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Oudegracht 300
3511 NX, Utrecht
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

75 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Mariska_KMariska_KEscape ApprenticeLid sinds: 04 juni 2024 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 juli 2024

Prima kamer

We werden vriendelijk ontvangen in een ietwat kleine ontvangst ruimte. De kamer zelf was echter juist wel weer heel ruim. De opmaak had allemaal iets beter afgewerkt kunnen worden maar het zag er allemaal prima uit.
De puzzels waren leuk, het waren er van mij apart alleen net wat te weinig.
Over het algemeen vond ik het een leuke kamer, misschien iets te makkelijk voor ervaren spelers maar zeker een goede kamer om je escape avonturen mee te beginnen. Ook was het met 7 mensen te veel vind ik, een ideaal aantal zou denk ik 4 of 5 zijn.
Ik heb een leuke middag gehad voor een prima prijs :).


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2024

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja  35:40 min


 • Goede service
 • Logica
 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad
 • Met 7 mensen is te veel

 

Leuke escaperoom

Leuke locatie, kleine ontvangstruimte. Leuk intro en begin van de escaperoom. We waren met 2 personen, dat was best pittig en we hadden wel wat hulp nodig. Niet alle puzzels zijn logisch, soms handig als iets verwijst naar het onderdeel waar het bij hoort. Hier hadden we af en toe een hint voor nodig.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2024

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  57:53 min


 • Goede begeleiding
 • Goede service
 • Prijs
 • Onlogische puzzels

 

ESCAPE-FilipeESCAPE-FilipeEscape ApprenticeLid sinds: 26 februari 2019 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 oktober 2023

Super uitje Teambuilding

Goed ontvangst in thema.
Super begin voor het werkuitje, waar ook vooral beginnende escapers bij zaten. Deze kamer is daarom ook ideaal, samenwerking is namelijk erg belangrijk en de puzzels zijn niet al te lastig.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja  53:17 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend
 • Moeilijkheidsgraad

 

EnixamEnixamJunior EscaperLid sinds: 02 april 2024 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 april 2024

8 zijn er 4 teveel

De enige kamer die ik voor de tweede keer heb gespeeld. Er zat 6 jaar tussen, maar er is weinig veranderd. We speelden dit met 8 en dat is echt veel te veel. Het is een leuke kamer en je kan goed puzzelen hier, maar verwacht geen special effects.


7

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 8.5


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Heeft onderhoud nodig

 

SabrielSabrielJunior EscaperLid sinds: 23 juli 2023 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 juli 2023

Hele mooie kamer met leuke puzzels

Met z'n vieren hebben wij deze kamer gespeeld. We zijn midi-ervaren en vier was voor ons ook wel echt genoeg.
De kamer was niet heel lastig, maar wel heel infinitief. Laatste puzzel werkte echter niet, waardoor we veel tijd verloren hebben, met gokken zijn we eruit gekomen.

Klein minpuntje was dat het heel hard regende en we nog niet naar binnen mochten, omdat de kamer nog niet gereed was. Veiligheid gaat voor alles, heel begrijpelijk, maar een afdakje was leuk geweest.


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  39:56 min


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Beleving
 • Logica
 • Heeft onderhoud nodig

 

BorrelnootjeBorrelnootjeEscaperLid sinds: 26 februari 2019 (105 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 juni 2023

Toffe kamer met leuke verrassingen

Leuke kamer met een thema dat perfect bij de locatie past. Na het zien was van de ontvangstruimte was ik bang dat de kamer ook zo krap zou zijn, maar dat was gelukkig niet het geval. De kamer is ruim genoeg voor een groep van 6 personen.
Er zitten een paar leuke verrassingen in de kamer die zorgen voor een leuke beleving.
De begeleiding was wel wat minder. We hadden een puzzel verkeerd opgelost, terwijl er wel iets gebeurde in de kamer waardoor we dachten dat we het goed hadden. Hetgeen dat we fout hadden gedaan was zonder hint niet te zien dat het fout was en het heeft enorm lang geduurd voordat we hierop gewezen werden. Dit was blijkbaar iets dat vaker gebeurde, ik vraag me dan af waarom zoiets niet aangepast wordt in de kamer om zulke situaties te voorkomen.
Ervaren spelers zullen hier redelijk snel weer buiten staan. Wij hadden met een groep waarvan het voor een groot deel de 1e of 2e escape room was nog 20 minuten over.

Al met al een leuke kamer om te spelen als je in Utrecht bent :)


7

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 6.0


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  39:40 min


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Slechte begeleiding

 

Laura (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 05 juni 2023

Leuke kamer

We speelden de kamer met 9 personen. Waren in iets meer dan 32 minuten ontsnapt. Leuke ervaring. Voor de echte escape junkies wellicht te makkelijk. Wij waren met een gemixte groep van iemand die nog nooit een escape room had gedaan tot iemand die elke maand ontsnapt. Was erg gezellig. Leuke aankleding en vriendelijke host!


8

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 9 personen

Ontsnapt: Ja

 

HSTankHSTankJunior EscaperLid sinds: 20 april 2022 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 april 2023

Hey dit doe je toch ook in Brabant?

Mysterium is een toegankelijke en creatieve Escape Room op een prachtige locatie. Geschikt voor alle leeftijden en verschillende mate van ervaringen met Escape Rooms.

De sfeer zit er gedurende de gehele ervaring goed in. Alles is prachtig aangekleed en de werfkelder werkt als locatie goed samen met het thema en verhaal. Het verhaal is zoals een hele boel dingen in de Escape Room - geinig. Ook het begin van de ervaring is geinig en goed gevonden, maar uiteindelijk een beetje overbodig. De manier van hints vragen was ook nog eens geinig, op een goede manier.

De puzzels zijn goed gevonden en vrij straight-forward. Soms zó straightforward dat je niet doorhebt dat je een puzzel al hebt opgelost. Vaak is het zoeken van een puzzel een grotere uitdaging dan het uitvoeren ervan. De kamer lijkt aan het begin heel open - met allerlei dingen te vinden - maar is in de praktijk relatief lineair. Meestal zijn er echt maar één of twee dingen waar je op moet focussen. Dat werkt vooral in de tweede helft van de ervaring heel goed, maar is even schakelen.

Uiteindelijk is Mysterium vooral een hele gezellige en - jawel - geinige ervaring. De kamer is goed gedraaid door onze host en de boel is uitstekend verzorgd. Niks is super slecht, maar er is ook weinig écht geniaals te vinden. Zeker een aanrader - maar dan vooral voor beginners.


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

IrivinoIrivinoEscape ApprenticeLid sinds: 28 maart 2022 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 april 2023

Super sfeervol!

Dit was zoooo'n leuke kamer. Fijne ontvangst en uitleg. In de binnenkomsthal hangt al een intieme sfeer wat je meeneemt de kamer in. Het binnentreden van de kamer werd al heel mysterieus en spannend gemaakt. Meteen samenwerking vereist bij de start. Er was veel te vinden in de kamer wat je later op creatieve manieren moest gebruiken. Ontzettend mooi ingericht. Vanwege het thema van de kamer kun je sommige voorwerpen gewoon blijven bewonderen zo mooi zijn ze. Ook complimenten voor het duidelijk vastzetten van objecten die je niet mocht verschuiven. De host had ook in de intro ons goed ingelicht wat er gebeurt als je wel de regels overtreedt door naar een kapot voorwerp te wijzen.
Ik vind ontzettend veel diversiteit in de puzzels zitten. We zaten soms echt te kijken van 'Wat is dit leuk bedacht zeg!" De ruimte wordt goed helemaal gebruikt en letterlijk alles moet wel een keer gecheckt worden voor een aanwijzing. We waren als groep gigantisch blij als we weer een stapje verder kwamen. Alle verzamelde objecten kwamen mooi samen op het eind. Fijn was dat bijna niets meteen duidelijk was. We hebben echt goed moeten nadenken en overleggen bij elke puzzel.
We zijn echt wel als groep dichter bij elkaar gekomen. Het gevoel het avontuur samen opgelost te hebben. Op het einde lagen er leuke extra's klaar om een leipe groepsfoto te nemen! Hilarisch gewoon. Echt genoten. Ik raad het Mysterium aan voor iedereen van alle leeftijden. Een onvergetelijke ervaring! Mijn dank gaat uit naar alle medewerkers.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 7.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja  39:14 min


 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Puzzels
 • Sfeer

 

InekeKInekeKEscape ApprenticeLid sinds: 13 november 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 februari 2023

leuke escaperoom

Jammer dat we buiten moesten wachten tot we er (later dan het afgesproken tijdstip) in konden. Duidelijke uitleg. Leuk aangekleed. Wel erg chronologische puzzels zodat een deel van de groep steeds stond te wachten. Hints kwamen ongevraagd. Voor kleinere groep zeker geschikt.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja  45:58 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

Huub_91Huub_91Senior EscaperLid sinds: 21 oktober 2022 (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 december 2022

Grachtavontuur

Met een groep van 5 gespeeld van wie de meeste slechts geen of een enkele escaperoom hebben gedaan. Dan was deze kamer uitermate geschikt! Locatie is helemaal super, leuke ruimte zo onder bij de gracht. Het verhaal kon iets sterker, werd wel leuk gebracht door de host. In de kamer vond ik het verhaal zeker niet goed terug komen. De puzzels waren redelijk uitdagend, niet super innovatief, maar zeker leuk vooral voor nieuwe spelers. Helaas hadden wij te weinig water waardoor wij niet verder konden met een puzzel, dat duurde ook even voordat dat duidelijk was. Maar dat verpestte gelukkig de sfeer niet.
Al met al een leuke kamer, zeker voor een onervaren groep. Maar had stiekem wel iets meer terug willen zien in de puzzels wat met het verhaal te maken had. Bijvoorbeeld het vossenthema bij de puzzels betrekken, ipv alleen vossenprops in de kamer laten staan.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  41:43 min


 • Mooie locatie
 • Spannend
 • leuk voor onervaren spelers
 • Verhaal had beter terug kunnen komen in de puzzels
 • Te weinig water voor 1 puzzel

 

Nina (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 oktober 2022

Uitdagende opdrachten en toffe spelervaring

We hadden een enthousiaste spelleider die ons meenam in het verhaal. De ruimte was goed aangekleed en soms een beetje spannend (niet eng). We hadden echt elkaar nodig om clues te vinden en raadsels op te lossen. Gelukkig zijn we een paar minuten voor tijd ontsnapt! Het was een toffe escaperoom!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Rhea (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 oktober 2022

Goeie puzzels, leuke medewerkers en mooie locatie

Ik vond het een heel leuke escape room! Er waren een paar verassingen die ik niet zag aankomen. Ik vond de puzzels tof, wisselend in uitdagendheid. Het verhaal is leuk en de medewerkers dragen hier heel erg aan bij.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Wies (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 oktober 2022

Lovely

Nice and cosy location. Great puzzles, not too hard. Employees enjoy what theyre doing


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

viefjeviefjeEscape GuruLid sinds: 30 augustus 2019 (169 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 oktober 2022

Mooie locatie

Leuke kamer om te spelen. Puzzels zijn niet allemaal in thema en lijken soms vrij random. De host brengt het verhaal levendig en dat is zeker een goede aanvulling. We hebben een beetje extra tijd gekregen om de kamer uit te spelen.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  60:00 min


 • Goede begeleiding
 • Sfeer
 • Beleving
 • Puzzels

 

Férenc HutjensFérenc HutjensEscape ApprenticeLid sinds: 02 augustus 2023 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 augustus 2023

Top escaperoom op een passende locatie

Mooie room met een goed uitgewerkt thema. Je wordt door diverse kamers onder de grachten geleid. Wij waren met een groep tieners met als resultaat een hoop gegil en gekrijs. Prima puzzel nivo met een hoop creativiteit aangepast aan het thema.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Spannend

 

Angelique076Angelique076Junior EscaperLid sinds: 16 juli 2022 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 juli 2022

Leuke kamer

Leuke en originele elementen.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 7 personen

Team: Fox USA

Ontsnapt: Ja  44:12 min

 

Jazz74Jazz74EscaperLid sinds: 27 september 2021 (42 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 februari 2022

Leuke kamer

Kamer zit goed in elkaar, leuke dame met een goed verhaal, wij zijn ontsnapt met z'n 3-en, prima te doen. Bijzondere locatie


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  51:15 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Puzzels
 • Best wel prijzig

 

WendierWendierSenior EscaperLid sinds: 03 mei 2018 (97 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 oktober 2021

Leuke en sfeervolle ervaring

Deze kamer gespeeld met 5 collega's met weinig escape-ervaring. Daar was het een heel geschikte kamer voor!
De ontvangst was prettig, en daarna een leuk begin van de kamer. Kamer zelf zag er mooi uit, met een aantal verrassende elementen. De muziek droeg erg bij aan de sfeer en beleving. Zeker toen deze tegen het einde aan begon aan te zwellen en je voelde dat de tijd begon te dringen.

Een aantal puzzels kon parallel worden gedaan en 6 personen was dan ook een prima aantal om deze kamer mee te spelen.
Uiteindelijk hebben we geen enkele hint nodig gehad en zijn we ontsnapt met 52 minuten speeltijd. De flow van spelen was gewoon heel fijn. Altijd vond je uiteindelijk wel weer een nieuw aanknopingspunt, hoewel je daar soms wel even voor moest zoeken.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Flow

 

Abel (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 april 2022

Interessante en Spannende kamer

Kamer met een mooie locatie onder de brug en een goed passend verhaal. Ruime kamer met veel verschillende puzzels, die ook goed te doen is met een wat kleinere groep.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  59:40 min

 

Lieke Rietrae (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 26 september 2021

Awesome experience!

It was really nice! Good decoration, nice storyline, good host and offcourse interesting puzzles !


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 10 personen

Ontsnapt: Ja  51:01 min


 • Ambiance
 • Puzzles
 • Great service
 • Experience
 • Storyline
 • Great host
 • Exciting

 

Erik (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 26 september 2021

Meeslepend avontuur

Mooie plek aan de Oude Gracht waar de Escape Room helemaal in het thema is aangekleed. Het verhaal zit goed in elkaar en helpt mee aan de sfeer. Leuke en interessante puzzels. En ook de begeleiding was erg geslaagd ;)


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 10 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ambiance
 • Storyline
 • Great service
 • Great host

 

Domina TempusDomina TempusSenior EscaperLid sinds: 09 november 2018 (110 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 oktober 2021

Vintage mysterie aan de Utrechtse gracht

#73

Een escaperoom van letterlijk groot formaat. Laat je niet beïnvloedden door de kleine ontvangst want de omvang van de escaperoom zelf is meer dan toereikend. Origineel begin met een goede flow in verhaal en puzzels. We vlogen door de escaperoom heen en persoonlijk heb ik mijzelf gedurende de tijd dat ik onderdeel was van het mysterie meer dan prima vermaakt.

Deze mag je zeker niet laten ontbreken op je speellijst!


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

Roel SusanRoel SusanJunior EscaperLid sinds: 07 juni 2019 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 december 2019

Twee vingers in de neus

Ondanks dat we het idee hadden erg achter op schema te liggen, hebben we m rap opgelost. Prima Conventionele escape.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 5 personen

Team: Team Vingerdopje

Ontsnapt: Ja  37:04 min

 

bettina_kressebettina_kresseEscape ApprenticeLid sinds: 07 juni 2019 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 december 2019

Overzichtelijk

Dit is een overzichtelijke escape room waar je met een team van 5 goed kan spelen. Leuke puzzels.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 5 personen

Team: Team Vingerdopje

Ontsnapt: Ja  37:04 min

 

imkeimkeEscape ApprenticeLid sinds: 28 december 2019 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 28 december 2019

Super leuk!

Als aller eerst was de ontvangst al helemaal in thema en je voelde gelijk de sfeer, je werd vriendelijk ontvangen. Na de snelle, goede en leuke uitleg werden we de kamer ingestuurd, dit was erg leuk! De kamer was sfeervol en zat goed in elkaar! Veel leuke effecten en ondanks we met veel waren heb ik alles mee gekregen. We hadden nog een kwartier over en konden daarna nog van alles vragen! Daarna in stijl een foto gemaakt. Al bij al een gezellige leuke kamer, zeker een aanrader als je weinig escape rooms hebt gespeeld is hij misschien wat aan de lastige kant maar zeker erg leuk, ik zelf heb redelijk wat escape rooms achter de rug vond hem nog wel moeilijk maar het kwartje viel wel altijd soms was ik even aan het rond dwalen maar het was een geweldig leuke kamer!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • De sfeer/aankleding
 • De locatie
 • Sterk verhaal
 • De puzzels zaten goed in elkaar
 • Veel technische dingen
 • duidelijker aangeven dat het in de werfkelder zit

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig