75 minuten
18 jaar
Min. 2 -~ Max. 2 - Aanbevolen 2

De Conciërge

Video

Afbeeldingen

Na het plotseling overlijden van onze geliefde directeur Dhr. Jacques Hacfort is er veel veranderd in ons hotel.

De algehele leiding is overgenomen door Dhr. Anton Maltzahn. Hij wil het hotel naar eigen zeggen klaarstomen voor de toekomst.

Zijn maatregelen zijn op z'n zachtst gezegd resoluut te noemen. Zo heeft hij onlangs onze meest loyale en internationaal hoog aangeschreven Conciërge Karel Koperslager op staande voet ontslagen. Waarom is voor iedereen een raadsel.

Gezien het succes van ons hotel dient deze vacature zo snel mogelijk ingevuld te worden.

Het is een functie voor 2 personen. Zijn jullie flexibel, loyaal, oplossingsgericht en uiteraard uiterst discreet dan is deze baan wellicht iets voor jullie. 

Reserveer snel een plek in onze agenda voor jullie sollicitatiegesprek bij Dhr. Anton Maltzahn.

Video

Afbeeldingen

 • Thema's

  Hotel, Mysterie, Studeerkamer

 • Likes

  127

 • Aantal keer gespeeld

  492 bezoekers van escapetalk

 • Ontsnappingspercentage

  55.9% (gebaseerd op reviews)

 • Reserveren

  Airco aanwezig

  Geschikt voor zwangeren

  Niet rolstoeltoegankelijk

  NL, EN

  Toilet aanwezig

  PIN-betaling mogelijk

  Gratis parkeren

  Drankgelegenheid


Kosten

Dag 2 personen
MA -
DI €80.00
WO €80.00
DO €80.00
VR €80.00
ZA €80.00
ZO €80.00


Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

Reviews

De totaalscore van een review hoeft niet het gemiddelde van de deelcijfers te zijn. Soms verdient een kamer voor je gevoel namelijk een hoger of lager punt.

Schrijf een review
Sorteer reviews op:

Bezoekdatum Gespeelde kamers Score Reviewdatum

Liefdesbrief aan de klassieke escape room

Onlangs konden we eindelijk weer tijd vinden om eens te gaan escapen. En niet zo maar een. De verwachtingen waren hooggespannen na Kamer 237. Nog steeds een van mijn favoriete kamers. En dan ook nog eens een kamer speciaal voor 2 personen. Perfect, aangezien Nathalie en ik het liefste samen spelen.

Ik kan het het beste omschrijven als een ode aan de klassieke escape room, maar dan helemaal van deze tijd. Ik heb volgens mij de hele kamer met een glimlach rondgelopen. Je merkt aan alles dat deze kamer is gemaakt door liefhebbers. Dat zit em in kleine dingen die ik helaas niet kan benoemen vanwege spoilers. Het thema is geweldig doorgezet op alle vlakken (hints, aankleding, sfeer, puzzels).

Dit is overigens geen kamer die je wegblaast of waar je angstig richting de volgende deur schuifelt. Wellicht iets waar thrillseekers rekening mee moeten houden. Dat wil overigens niet zeggen dat je niet verrast wordt, maar je bent gewoon heerlijk aan het puzzelen samen en laat het verhaal over je heen komen. Kortom, als je ook maar een beetje een liefhebber van escape rooms bent wil je deze echt gespeeld hebben. Een van mijn favoriete kamers van het moment en ik ben nu al benieuwd naar een eventuele volgende kamer. De verwachtingen zijn alvast hoog gespannen ;)

 • Liefde voor escape rooms
 • Twee spelers
 • Sfeer, hints, aankleding
 • Het wachten op de volgende...
5Meest gewaardeerd
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Genoten tot de laatste minuut.

Kamers gemaakt voor 2 personen kom je niet vaak tegen. Het is dan ook bewonderingswaardig dat de eigenaars van Kamer 237 dit initiatief genomen hebben om net deze kamer te bouwen.
Wetende hoe zeer we ons in Kamer 237 geamuseerd hadden, kon ik haast niet wachten om deze nieuwe kamer te boeken.

Onthaal :
Net zoals vorige keer is dit een beetje thuiskomen.
Parkeerplaats voor de deur, een hartelijk ontvangst en een ontvangstruimte voorzien van alle comfort.
Ik waardeer steeds die leuke babbel en een drankje voor en na een room. Het is voor ons een avondje weg en dat maakt het gewoon wat completer.

Kamer :
Afgaan op de beoordelingen was deze keer moeilijk, ze is splinternieuw. Maar diep van binnen kon ik alleen maar hopen dat het de kwaliteit zou bevatten van Kamer 237.

En wat voor een pareltje hebben ze hier weer neergezet.
Het verhaal gaat perfect verder als hotel en we komen solliciteren voor de functie van conciërge. Met een nieuwe baas aan het roer komen er nieuwe wetten en plots moest de oude, zeer hoog aangeschreven conciërge weg, maar waarom en komen we daar wel achter...

Eens binnen in de kamer valt het meteen op dat het afwerkingsniveau van een hoog niveau is, dat de puzzels afwisselend zijn en dat je ook, niet onbelangrijk, moet samenwerken, maar met momenten ook individueel aan de slag kan gaan.
Ik waardeer enorm dat er veel denkwerk is gestoken om de puzzels in thema te krijgen. De manier van tips geven, de leuke, soms expres irritante geluidseffecten en de muziek die met momenten spannender en spannender werd, maakte dat het geheel werkte.

Het is die fijne balans tussen opbouwende spanning, goede puzzels, lichte frustraties, die glimlach als je het goed hebt en het stilaan ontrafelen van wat er juist gebeurd is dat dit een zeer goede kamer maakt.


Conclusie :

Ben je met 2 en zoek je een toffe kamer, check dan deze.
Persoonlijk zou ik hem pas doen na je al een paar kamers ervaring hebt. Met 2 kan het ooit best moeilijk zijn, zeker als koppel en wat ervaring kan helpen. Ik schat de slagingskans van deze kamer ongeveer op een 30 a 40% in, dus voel je niet slecht als je hem niet haalt :-), ongeacht heb je sowieso een geweldige ervaring, dat garandeer ik je.

Dit is geen 2.0 of 3.0 kamer, maar ook geen 1.0. Dit is een kamer die op het eerste oog "ouderwets" oogt, maar net omdat de makers dit zo willen hebben.
Ik heb sowieso een zwak voor kamers die niet willen showen met wat voor techniek ze allemaal werken, eenvoud siert, maar hier hebben ze, voor ons dan toch, een manier gevonden om met hedendaagse technieken een zeer tof resultaat neer te zetten.

Kudos voor de eigenaars dat ze de moeite genomen hebben om een kamer te maken, volledig afgestemd op 2 personen.

Ik kon deze kamer erg waarderen door de toffe puzzels die echt knap in thema zaten. Verder werden we perfect opgevolgd en nu en dan met de nodige tips terug in de juiste richting gewezen.
De babbel voor en na de room maakt het voor ons af en niets doet ons meer plezier als een eigenaar, samen met zijn personeel, vol passie en trots te horen vertellen over hij zijn kamer tot leven heeft gebracht.

Een van de beste manieren om te weten of een kamer nu eigenlijk geslaagd is of niet, is de weg naar huis. Als je de hele weg terug er nog over bezig bent is hij ofwel heel erg goed of net heel erg slecht.
Ik kan de receptie met trots vertellen dat, hoewel we niet zijn aangenomen, we zwaar onder de indruk waren en het heel erg jammer vonden dat we voorlopig niet meer hoeven terug te komen.

Tja en dan bedenk je of er nog iets beter/anders kon......
Het enige dat we echt gemist hebben, was Steffie. Tot binnenkort?

 • Voor 2 personen!
 • Afwerking
 • toffe puzzels
 • Parkeerplaats voor de deur
 • tof verhaal
4
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Wauw, zo hoort het!!

Complimenten voor de makers!!
Dit is een echte 'totaal-kamer'. In deze kamer is de beleving perfect en zijn de puzzels ook nog leuk, nieuw en uitdagend.
Mijn verwachtingen waren hoog, vanwege mijn ervaring van hun eerste kamer (Kamer 237). Maar ook hier zijn deze verwachtingen meer dan waargemaakt. Echt geweldig.

Dit is met zekerheid de leukste en beste escape room die ik ooit gespeeld heb!!

Aanrader voor de ervaren escaper.

3
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Uitermate voldoenende belevenis

Als ik daags voor het spelen een mail krijg die al helemaal aansluit bij het thema, dan word ik al blij. Ook de ontvangst, door het hotelpersoneel, is goed doordacht en sluit perfect aan bij het verhaal. Heerlijk om een keer níét te horen te krijgen dat je geen kracht hoeft te gebruiken en nergens op hoeft te klimmen.

De kamer is prachtig afgewerkt. Ik kon geen enkel element vinden dat afbreuk deed aan het thema. De puzzels zijn erg tof en passen goed in het verhaal. Met z'n tweeën spelen was voor ons nieuw, maar de kamer is hier echt goed op ingericht. Soms kun je de taken verdelen en soms heb je goed teamwork en communicatie nodig om verder te komen.

In de kamer is goed gespeeld met effecten en het was constant spannend hoe we verder konden en wat ons te wachten stond.

Het was geen gemakkelijke kamer en we hebben deze dan ook nét niet gehaald. Achteraf was er ruimte voor uitleg en er is een gezellige (weer volledig in thema ingerichte) bar om nog even wat te drinken en een praatje te maken met de enthousiaste medewerkers.

Bij Kamer 237 begrijpen ze als geen ander hoe belangrijk de beleving rond een escape room is. Naast het feit dat De Conciërge gewoon een hele gave kamer is, doen ze hier even fijntjes voor hoe je van een escape room een belevenis maakt die je niet snel vergeet. Complimenten!

 • Totaalbeleving
 • Enthousiast personeel
 • Prachtige afwerking
 • Goede effecten
 • Mooie en originele puzzels
3
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Beste solicitatie die ik ooit heb gehad

Vanaf het moment dat wij door de voordeur van de entree binnenliepen werden wij gelijk het verhaal in gezogen. De aankleding en de details deden veel maar vooral het personeel die ons in personage ontvang deed ons bijna geloven dat we echt kwamen solicitateren voor de functie van conciërge.

Toen we eenmaal de escaperoom binnen kwamen was meteen te zien hoeveel liefde en tijd in het ontwerp en bouwen van deze room is gaan zitten. Kleine leuke details die de kamer een fantastische sfeer geven volledig in het thema.

Wat deze escaperoom zo bijzonder maakt is dat het duidelijk te merken is dat deze is ontworpen voor 2 personen. De puzzels sluiten hier namelijk mooi op en aan en zijn perfect gebalanceerd. Ze zijn uitdagend maar niet te moeilijk. Ook nemen de puzzels niet te veel tijd in beslag waardoor de flow er lekker in blijft.

We hebben een geweldige belevenis gehad die verder ging dan enkel alleen een escaperoom. Iedere escaper zou deze op zijn/haar bucketlist moeten hebben!

 • Sfeer
 • Personeel in rol
 • Kamer voor 2 personen
 • Niveau en thema van de puzzels
2
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Fantastisch!

Deze kamer moet je gespeeld hebben! Alles klopt tot in de puntjes; de spellen passen naadloos in het thema, het personeel zit goed in hun rol, de puzzels zijn uitdagend en gevarieerd, vooraf zit je ook al helemaal in het verhaal. Het leuke van deze kamer is dat ie te spelen is met zijn tweeën. Zo krijg je allebei alles mee en dat is iets wat niet altijd vanzelfsprekend is bij een escape room, erg tof! Daarnaast merk je aan alles dat deze kamer gemaakt is door echte escape room liefhebbers. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een absolute 10 waard is. Verrassende aspecten, samenwerken, technische snufjes, alles is aanwezig!

 • Absolute aanrader
 • Vriendelijke personeel
 • Uitdagende en gevarieerde puzzels
 • Uitstekende service
 • Thema goed doorgevoerd in alles
 • Speciaal voor twee personen
2
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Sandra — 42 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 4 april 2019 - 08:58
 • Gespeeld met 2 personen in april 2019. Ontsnapt: Ja

Lost for words

Iedereen die een liefde heeft voor escape rooms moet deze prachtige kamer spelen! De kamer klopt van A tot Z, is perfect aangekleed, decor is afgewerkt en helemaal in thema. Puzzels zijn uitdagend en van precies het juiste niveau. Ik zou me wel kunnen voorstellen dat deze kamer meer past bij spelers die al enkele kamers gespeeld hebben. Beetje ervaring dus :-). Alle complimenten naar de bedenkers, bouwers en medewerkers van Hotel Kamer 237, want twee kamers neerzetten van zo’n hoog niveau verdient eeuwig respect en bakken liefde!

 • Decor
 • Puzzels
 • Personeel
 • Details
2
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Een must voor iedere liefhebber

Voor mij was dit de eerste twee-persoonskamer die ik heb gespeeld. Ik had vooraf m'n twijfels of dit wel helemaal iets voor mij zou zijn. Maar wat een te gekke ervaring is dit. Qua spel en aankleding vind ik dat de makers zichzelf na Kamer237 hebben overtroffen. De liefde waarmee deze kamer is gemaakt voel je in alles. Er zitten zoveel leuke vondsten in, het is een kamer die bruist van creativiteit. Het is een ervaring die van begin tot eind helemaal klopt en voor mij zorgde dit ervoor dat ook mijn herinnering aan Kamer237 werd versterkt.

Kortom; als Escape Room liefhebber moet je dit gespeeld hebben!

2
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Definitely more of this!

This room had been of my list for quite some time. When it opened it was still not available in English and also due to the fact that it was for two players a visit in a larger group was not possible. This weekend however no more excuses and accompanied by a friend from our team we decided to apply for the job.
Needless to say, but we enjoyed the room a lot. First of all, it is great the fact that they built up on the hotel idea originally initiated with Kamer 237. I do not know if they had this already in mind back then, but I like when the company as a whole follows a certain line. I do not know if I did not pay attention last time, or if it's new, but even before you enter the venue there are nice details in connection with this. I could see also small details in the reception/waiting area, that I had not seen in my first visit.
Friendly personnel, really nice talk before and after the game. This is a very important aspect, and it is always a pity, when this is not the case. Also here, the fact that it is all connected with the hotel ideal makes it even more enjoyable.
About the room I do not want to say that much, because I went there with little idea of what to expect and it was better that way. What I can say it's that the puzzles are really well-balanced, creative and incorporate (as it can be expected in a two persons room) collaborative elements. The whole ambiance is well-achieved and the transitions are very well-made. You will laugh, you will be surprised and you will be challenged.
A really nice story, well-told and greatly incorporated in the room rounds up the whole thing. I cannot complain about anything and at this moment I prefer not to analyse too much and keep the great feeling after playing the room.
I like the fact that they designed this game for two players, it is not very common here in the Netherlands (according to our gamemaster, there are only two more). While it is expensive compared to playing in a larger group, it is also cheaper than playing a normal room with only two players. In any case, it was money well-invested and I am looking forward to their next room.

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
Meer reviews tonen

Top kamer

Het was de lange rit vanuit de randstad waard (sorry dat we laat waren!). Ontzettend fijne kamer. Leuk dat je met z'n tweeën speelt. Verhaal was helder en door gehele kamer verwerkt. Vanaf de boeking wordt het verhaal al neergezet. De puzzels waren uitdagend, maar niet frustrerend. De manier waarop je begeleidt wordt door de gamehost voelt heel natuurlijk. Zou 'm zeker aanraden.. zoek wel de juiste partner om deze sollicitatie mee aan te gaan. Mvg, Hans & Connie

 • Goede gameflow
 • Ode aan het klassieke escapen
 • Goed verhaal
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Frustrerend sollicitatie gesprek

Nog niet eerder ben ik zo gefrustreerd uit een sollicitatie gesprek gekomen en dat had ook zeker te maken met het feit dat we niet door waren en de escape room niet gehaald hadden. Net als bij kamer 237 zaten we dichtbij en kon ik het einde ruiken maar door niet goed nadenken en toch stukje samenwerking zijn we op de eind puzzel gestrand. Deze kamer is wederom een topper en heeft alle elementen in zich. Geweldige verassingen, mooie techniek, allerlei soorten puzzels en goede introductie.
Wat maakt mij dan nu zo gefrustreerd??? Dat is het feit dat ik al bijna 2 dagen denk "had ik maar hier aan gedacht of daar aan, dan hadden we het wel gehaald"
Kamer zit gewoon helemaal super in elkaar, zeker hoe meer ik er over nadenk. Game master zit ook goed in haar rol en is lekker enthousiast.
Al met al een kamer die je echt moet spelen.

 • Technieken en effecten
 • Kamer is mooi afgewerkt
 • Kamer voor 2 personen :)
 • Erg leuke en diverse puzzels
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Jo — 15 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 30 oktober 2019 - 07:16
 • Gespeeld met 2 personen in oktober 2019. Ontsnapt: Ja

Alles klopt gewoon! Top ervaring

Super beleving met z'n tweeën! Alles klopte gewoon: van ontvangst tot verhaal, puzzels, techniek, en vertrek. Tot in detail is alles "af" en duidelijk zo over nagedacht. Omdat je maar met z'n tweeën bent, is de ervaring veel intensiever. Bedankt voor jullie ontvangst en we komen graag terug als jullie volgende kamer klaar is!

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldig

Ontzettend genoten van deze kamer.
Alles zat goed in elkaar en is prima te doen met zn 2e.
Met nog 17sec op de klok zijn we ontsnapt.

Dikke pluspunten voor de aankleding en afwisselende puzzels!

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Een kamer die je gespeeld MOET hebben!

We hebben al heel veel kamers gespeeld maar dit was toch wel een unieke ervaring. Deze kamer zit technisch perfect in elkaar en de sfeer is geweldig. Doordat je een keer een kamer met 2 personen speelt krijg je echt alles mee wat zich in de kamer af speelde, echt super!

 • Sfeer
 • Licht en geluid
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Aantal personen
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Waanzinnig!

Wij hebben deze kamer gespeeld met hoge verwachtingen aangezien vrienden van ons deze ook hebben gespeeld! Ongelooflijk! Wat een mega vette kamer is dit zeg! Alles is gewoon top! De kamer, de sfeer en de mensen. Het is dat ik geen 12 kan geven want dat is zelf deze kamer waard. Zeker de moeite waard om te doen! Wij komen ook zeker nog terug voor de andere kamer :).

 • Service
 • Opzet kamer
 • Puzzels
 • Techniek / effecten
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Job for two

Wow.
En escape room zoals een escape room bedoelt is. Het verhaal slokt je helmaal op een met bonkend hart weet je de eindstreep te halen.
Technisch hoogwaardige kamer waarbij je rust moet bewaren en je stap voor stap doorheen werken. Óók het hulp systeem is geniaal, alles in stijl.
Ondanks de late sollicitatie (we eindigden tegen 23h) heeft het team toch nog uitgebreid tijd genomen om open vragen te beantwoorden!
We hebben genoten, een aanrader voor ieder escape duo!

 • Variëteit puzzels
 • Verhaal super omgezet
 • Volledige kamer (geen bezemkast)
 • Het was te snel voorbij
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Maakt alle verwachtingen waar!

Na Kamer 237 waren de verwachtingen erg hoog. De ontvangst was in ieder geval weer erg hartelijk. Het personeel herkende ons van een jaar geleden, wat wij erg konden waarderen. De medewerkers geven sowieso het gevoel erg veel plezier te hebben in hun werk en hebben zowel voor als na de escape veel aandacht voor je.

De kamer zelf was super. Het verhaal zit perfect verwerkt in de kamer die tot op perfectie is afgewerkt. Leuke en unieke puzzels waar je met z'n tweeën volop werk aan hebt. Je bent beiden continu bezig en hebt elkaar ook constant nodig. Het mooie is dat je constant een druk voelt door "de aanwezigheid" van de hoteleigenaar. Bizar om te merken hoeveel effect dat op ons gepuzzel had.

Kortom, absoluut een aanrader. De ontvangst, het vakmanschap, het thema. Alles komt bij elkaar in een schitterende escape room!

 • Ontvangst
 • Puzzels (uniek en afgestemd op twee personen)
 • Verhaal
 • Afwerking kamer
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldig genoten!

De verwachtingen waren hoog na kamer 237. De conciërge heeft het zeker waargemaakt. Alles klopte weer. De aankleding, het verhaal en de puzzels. Fantastische middag gehad!

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Briljant

De ervaringen waren hooggespannen. Een nieuwe kamer van deze bouwers, dat moet wel top zijn. En de verwachtingen werden meer dan waard gemaakt! Fantastische puzzels, super origineel. Helaas net niet aangenomen. Maar door deze sollicitatie toch weer een mooie ervaring rijker :-)

 • Aankleding top
 • Originele puzzels
 • Ontvangstruimte
 • Sfeer
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

OMG!

Ze doen het gewoon wéér! Na kamer 237 was ineens De Concierge aanwezig. Wat een toffe kamer, echt heel gaaf! De kamer is de perfecte mix tussen 1.0, 2.0 en 3.0 escapen. Alles klopt gewoon op deze locatie en tijdens de belevingen. Misschien is de Concierge alleen wel pas echt goed te doen, als je wat escape ervaring hebt. Ik zou deze persoonlijk niet doen als je eerste of tweede kamer. Personeel super vriendelijk en gastvrij. En oh ja, wat ik dan ook heel gaaf vind is dat ze kamer er ineens was en niet van te voren al gepromoot is met acties, sneak-peaks en/of teasers. Als je dit niet nodig hebt en zo gevestigd bent in escaperoomland, dan ben je (naar mijn mening) een grote!

 • Alles alles alles
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Op en top genieten

Wat is het genieten om deze kamer 70 minuten lang te spelen! Over alle details is wederom nagedacht. Alles klopt van begin tot eind. De puzzels zijn origineel, vooral niet flauw, de een wat moeilijker dan de ander en je hebt elkaar echt nodig om te spelen. Ook top dat het verhaal in lijn ligt met Kamer 237. Wederom een ‘wauw’ effect wat we ook bij Kamer 237 hadden. Bij binnenkomst is alles een beetje overweldigend.

Wederom een mega leuke kamer!!

 • Originele puzzels
 • Geen slotjes
 • Teamwork noodzakelijk
 • Sfeer is weer super
 • Kloppend van begin tot eind
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Excellent!

Zoals het hoort te zijn: tot in de kleinste details kloppend, geweldige storytelling, perfecte ontvangst.
Een beleving, geen escape room.

 • Zo mooi!
 • Host neemt de tijd voor je
 • Alles perfect in thema
 • Originele puzzels
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldig!

Wat een mooie kamer! Alles klopt, origineel, interessant, leuke puzzels, sfeer, service, verhaal.
Ik zou deze kamer weer en weer willen spelen :)

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Genieten!

De verwachtingen waren hooggespannen na Kamer 237, maar die zijn zeker waargemaakt! Wederom een fantastische kamer! Gevarieerde, originele, uitdagende puzzels, verrassend en spannend, goed doorgevoerd thema, en technisch en qua afwerking van een heel hoog niveau. En leuk om eens een kamer met z'n tweeën te spelen, waardoor je goed moet samenwerken en vrijwel alles meekrijgt. En de ontvangst en entourage ook weer top.
Kortom: absolute aanrader!

1
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Genoten van deze mooie kamer

Vandaag op bezoek geweest bij de conciërge. Wat een geweldige ervaring. Mooi onthaal in stijl, goed verhaal en waanzinnig leuke opdrachten. We zaten echt heeeel dicht in de buurt maar kwamen ietsssss te kort. Wij komen terug voor jullie andere kamers! Dankjewel Stefan voor je geweldige gastvrijheid

 • Veelzijdig
 • Leuke puzzles
 • Spannend
 • De nieuwe eigenaar kan best streng zijn!
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Aanrader

Door de maatregelen hadden we helaas al lang geen kamer meer gespeeld. Nu met zijn 2tjes was super. Veilig, volgens de maatregelen en we wisten direct weer waarom we een escape room altijd zo leuk vonden.

Het mailtje wat we de dag vooraf ontvingen bracht ons al helemaal in de sfeer. Het ontvangst idem. Het is meer dan alleen de kamer. Er is veel tijd en moeite gestopt in de ambiance erom heen.

De puzzels waren perfect voor met zijn 2tjes en je hoeft hierdoor niks te missen.

Het was entertainment van begin tot eind en de service voor, tijdens en na de escape room was super.

Al met al dus echte aanrader!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Oerdegelijke kamer met leuk concept (2 man)

Deze kamer gedaan na kamer 237 en het was zeker de moeite. Leuk concept ook dat je met 2 maar bent wat ook wel zorgt voor extra spanning, want je hebt eigenlijk niet echt iemand voor op terug te vallen.

Ik zou de kamer ook niet iedereen aanraden voor de simpele reden dat je hier echt moeite moet doen om eruit te geraken. Maar ben je met 2 en heb je al meerdere kamers samen gedaan, is dit de escaperoom bij uitstek om het onderste uit de kast te halen.

Het ontvangst is geweldig en ook allemaal zeer correct in deze tijden. Een pluim voor de maker en het personeel en hopelijk kunnen we snel de derde kamer ontdekken!

 • Ontvangst
 • Personeel
 • Concept (2 man)
 • Setting
 • Uitdagende puzzels
 • Geweldige tips
 • Geen aanrader voor occasionele spelers
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Prachtig in ieder aspect

Kamer nummer 39;

Voor Mollys Game over 2 weken nog snel een kamer geboekt. Met hoge verwachtingen naar Volkel gereden en deze kamer maakte het allemaal waar.
De dynamiek met 2 personen is heel anders dan met 3/4 personen, waar ik persoonlijk enorm van hield omdat je alles ziet en alles doet.
Puzzels waren heel afwisselend in niveau, maar er zaten veel erg lastige tussen, heerlijk!
De inrichting van de kamer is werkelijk waar prachtig en aan ieder detail is gedacht.
Ook het verhaal is enorm goed verweven in deze escape room.
Flow van de kamer was enorm en de kamer liet mij voor de terugreis van een uur niet meer los.
Een super cool WTF momentje maakte de kamer top!
Voor mijn gevoel klopte (bijna) alles.
Zeker spelen, maar zoek wel iemand uit met wie je heel goed kunt samenwerken want dit is absoluut geen makkelijke kamer!

 • Puzzels
 • Moeilijkheid
 • 2 Personen
 • Techniek
 • Verhaal
 • WTF moment
 • Leuk personeel :)
 • (Te) hard/zacht geluid soms
 • Niet zeuren, lekker spelen :)
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Brigitte — 8 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 5 december 2020 - 21:25
 • Gespeeld met 2 personen in december 2020. Ontsnapt: Ja

Super goede kamers!

Afgelopen week beide kamers gedaan. Verwachtingen waren hoog gezien de recensies, maar we konden het daar alleen maar mee eens zijn! Hopelijk komt gaat de 3e escape room snel open!

 • Meerdere kamers
 • Goede verhaallijn
 • Grote diversiteit aan puzzels
 • Prettige hotelbediening
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Tom — 6 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 7 december 2020 - 09:59
 • Gespeeld met 2 personen in december 2020. Ontsnapt: Ja

Een klassieke kamer waarin echt alles klopt

Enorm genoten van deze escaperoom met een thema dat overal goed is doorgevoerd. Ook de ontvangst en nabespreking met het personeel wat dik in orde.

 • Klassieke kamer
 • Uitdagende puzzels
 • Origineel thema
 • Complete ervaring
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Klassieke escape met mooie afwerking

Mooi afgewerkte escaperoom, met een goed verhaal. Geen bijzondere extra's zoals andere escapes kunnen hebben, maar gewoon lekker klassiek genieten met zijn 2e. Het ontvangst is ook top en de stem die de hints geven zijn echt subliem!

* wel twijfelde wij of een van de laatste puzzels nog een update nodig heeft qua werking (we willen geen spoilers geven maar de plaatjes waren o.a. wat vaag geworden)*

 • Mooie kamer
 • Goed verhaal
0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8
 • Service: 9
 • Krista Keuning — 25 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 16 november 2020 - 09:37
 • Gespeeld met 2 personen in november 2020. Ontsnapt: Ja

Geweldig!

Wat een super vette escaperoom! Als je meerdere escaperooms hebt gedaan, word je wel wat kritischer merk ik zelf. Maar ik wist dat ik hiervan blij zou worden. Kamer 237 was ook geweldig, dus dat kon niet missen. En inderdaad, met hoge verwachtingen heengegaan en deze werden allemaal waargemaakt.

 • Verrassend verhaal
 • Geen
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Ontzettend leuke kamer

Na een aantal kamers met meerdere personen gespeeld te hebben nu deze met zijn 2en gedaan. Wat een ontzettend leuke escaperoom is dit. Leuke verhaallijn, hele leuke puzzels. Zit ook heel goed in elkaar. Een echte aanrader voor als je een keer met zijn 2en een escaperoom wilt doen.

 • Leuke puzzels
 • Leuk en gezellig personeel
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Liesbeth — 5 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 9 november 2020 - 10:30
 • Gespeeld met 2 personen in november 2020. Ontsnapt: Nee

Super!!

Samen met mijn man hebben we de conciërge gedaan. In het begin denk je uuuh waar moet ik aan beginnen maar dan krijg je het al snel door. Wat wij zo leuk vinden is dat er meerdere kamers zijn waar je de oplossingen moet zoeken. Helaas hebben wij de allerlaatste opdracht niet op tijd kunnen halen. Maar dat neemt niet weg dat het een hele leuke escape room is. Zodra het allemaal weer mogelijk is ivm Corona gaan we de andere kamer doen. Mocht je deze kamer gaan doen: heel veel plezier en succes!!

 • Meerdere kamers
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9
 • Ruud — 7 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 16 november 2020 - 08:13
 • Gespeeld met 2 personen in november 2020. Ontsnapt: Nee

helemaal top!

Wederom helemaal verrast en meegesleept door deze escape room. Dit was ook de verwachting nadat we kamer 237 eerder hadden gespeeld. Je wordt vriendelijk en in stijl ontvangen. in de kamers van de escape room is alles netjes en mooi uitgewerkt. Je komt helemaal in de sfeer en de adrenaline gaat omhoog. Helaas de laatste puzzel net niet weten te kraken, maar echt een hele vette escape room!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Een topper!!!

Wow! Wat was dit een gave esaperoom!!! Het begint al meteen doordat je vooraf een passende mail ontvangt.
Ook bij aankomst blijft het personeel in de rol van hotelmedewerkers.
De kamer zelf is verrassend met leuke spellen en puzzels! Omdat het een kamer is voor 2 personen zijn sommige spellen ook gericht op samenwerking. Ook de hints krijg je op een originele manier aangereikt. Geen enge escaperoom, maar wel leuk spannend! Dagen daarna nog aan het nagenieten en hyper en enthousiast van deze topper!! Al 10 eerdere escaperooms gespeeld maar deze staat nu op nr 1!!!
Aanrader is ook zeker Kamer 237 op dezelfde locatie!!!

 • Origineel
 • Sfeervol
 • Samenwerkingsopdrachten
 • geen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Liselot — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 5 november 2020 - 19:54
 • Gespeeld met 2 personen in november 2020. Ontsnapt: Nee

Verrassend uitdagend!

Met een enorm grote veelzijdigheid aan op te lossen mysteries in een fantastische omgeving met geweldig enthousiast personeel, hebben wij een geweldige ervaring gehad!!

 • Veelzijdigheid
 • Mooi interieur
 • Persoonlijk
 • Vriendelijk personeel
 • Verrassend
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

De reis waard

Omdat De Conciërge al heel lang op mijn lijstje stond bedacht ik dat het het perfecte verjaardagscadeau zou zijn. En dat was het! Ik vond het heel spannend met m'n man samen een kamer te doen. Vooral omdat we met ons min of meer vaste groepje altijd ruzie krijgen in escape rooms. Daar hadden we het nu gelukkig veel te druk voor. Ik kan weinig toevoegen aan alle andere positieve recensies. De kamer is prachtig gemaakt, met originele puzzels, een originele wijze van hints geven, helemaal af. We hadden het aan ons eigen veel te ingewikkelde denken te danken dat we het net niet haalden, maar zelfs dat was niet erg, we hebben genoten. Omdat je een verjaardag goed moet vieren (zeker in deze rare tijd waarin wij toevallig ook nog de allerlaatste spelers waren voor de tweede lockdown) hebben we Kamer 237 ook gespeeld. Maar daarover meer in een andere review.

 • Gedetailleerde mooie kamer
 • origineel thema
 • zeer originele puzzels
 • leuke hints
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 9.5

Supertof

Wat een supertoffe en spannende escape room is dit zeg! Omdat deze escape room voor slechts twee personen is, is het ook een hele andere ervaring. Het was in die zin ook weer eens een relatieproef voor mij en mijn vriendin. Ik wil niet zeggen dat we deze glansrijk hebben doorstaan, maar doordat we met nog 1,5 minuut over toch op tijd ontsnapt waren, hebben we er toch een heel leuk gevoel aan over gehouden. Een echte aanrader!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Hele toffe escape room en heel goed te spelen met twee personen.

Veel puzzels, ze zaten allemaal heel goed in elkaar en pasten goed in het thema. Met twee personen was er altijd wel wat te doen en we hadden de tijd ook nodig, net op tijd ontsnapt. Aankleding was gaaf en het personeel was in thema en erg vriendelijk.

 • Aankleding
 • Variatie aan puzzels
 • Sfeer
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10
 • Frederieke Wessels — 14 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 8 november 2020 - 00:08
 • Gespeeld met 2 personen in oktober 2020. Ontsnapt: Ja

Briljant! Best room ever.

Super toffe kamer, waarin alles qua sfeer en beleving klopt. Het spel begint al bij het boeken van de room, en suddert na het spelen van de room nog een tijd na. Gave puzzels, super service en top verhaal. Doordat je het met z’n tweeën speelt mis je geen één onderdeel van het spel, wat bij het spelen met meerdere personen nog wel eens het geval is. Het is een leuke relatietest ;) Oh en wat het nóg leuker maakte, was de humor tijdens het spelen van deze room. We er nog steeds om lachen. We haalden het op 3 min na niet, maar doordat de mensen na ons hadden geannuleerd mochten wij toch het hele spel afmaken. Super fijn, top service! Kortom: een échte aanrader! Wij kwamen van ver, maar het was de reis meer dan waard.

 • Perfecte sfeer, alles klopte
 • Toffe puzzels
 • Goede service
 • Geweldige humor
 • Parkeren voor de deur
 • Extra veel speeltijd
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Complete ervaring, bijna geen escape room meer

Als het hotel waar kamer 237 en de conciërge zich in bevinden een echt hotel was zou ik er alle dagen blijven.
Wat er op eerste opzicht uitziet als een rustige en goed aangeklede kamer, werd totaal omvergeblazen.
De puzzel zijn op zichzelf goede puzzels, en dan ook nog in thema gegoten, dat is knap. Het is geen alledaags of makkelijk thema. Maar zoals hier blijkt valt er veel meer uit te halen!
De puzzels waren uitdagend, en heel breed. Maar toch goed te doen.

De manier van verhaal brengen is zo gaaf gedaan dat we er maar niet over uitgeprate raakte. Evenals de effecten die gebruikt zijn. Gaan mega effecten, maar verassend doeltreffende effecten, die ook echt met het spel te maken hadden!

Volgens mij heeft de dienstdoende gamemaster haarzelf in een deuk gelachen om ons, wat ook wel te begrijpen was. Wij een leuke avond, zei een leuke avond.

De conciërge moet echt op je bucketlist staan, want het is een ervaring die verder gaat dan ontsnappen uit een kamer!

 • Onverwachten wendingen
 • Verassend thema en uitkomst
 • Zeer vriendelijk personeel
 • Ruimte voor conversatie
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Uitdagende kamer met een goed verhaal en leuke puzzels

0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 8.5
 • Jeffrey — 4 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 26 oktober 2020 - 20:37
 • Gespeeld met 2 personen in oktober 2020. Ontsnapt: Ja

Een absolute aanrader als je opgezogen wil worden door het spel.

Een hele verrassende en uitdagende escape room. Veel puzzelelementen en een leuk verhaal!

 • Veel verrassingselementen
 • Uitdagende puzzels
 • 2 persoonskamer
 • GEEN
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Hupert — 3 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 19 oktober 2020 - 13:23
 • Gespeeld met 2 personen in oktober 2020. Ontsnapt: Nee

Geniale ervaring

Helaas zijn we niet aangenomen, maar dat heeft de pret niet mogen drukken. Erg leuke sfeer en puzzels helemaal in stijl! Echte aanrader!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Verrassend, spannend en geweldig in thema

Je wordt echt meegenomen in het verhaal. Je voelt de druk van presteren. Genoeg te doen, uitdagend en gevarieerd. Hele mooie decoratie en thema.
Het verhaal zit niet alleen in de introductie en het decor, ook door de kamer heen wordt het verhaal steeds verder opgebouwd. Met leuke afleidingen en details die je op het verkeerde been (willen) zetten. Blijf scherp bij de les, gestructureerd doorwerken. Het werk als conciërge moet immers nauwkeurig worden gedaan.

Het thema van deze kamer gaat heel goed samen met de andere kamer: Kamer 237. We hebben ze beiden gedaan en dat past heel mooi bij elkaar. Ook al zijn de kamers zo verschillend van elkaar. In manier van spelen, in soorten puzzels. Zo verschillend maar toch zo goed bij elkaar passend.

 • Decor & thema doorgevoerd
 • Originele puzzels
 • subtiele druk om door te werken
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Ferry — 12 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 18 oktober 2020 - 19:02
 • Gespeeld met 2 personen in oktober 2020. Ontsnapt: Ja

Fantastisch

Een geweldige sfeer vanaf het moment dat je binnenkomt. Je wordt in het verhaal gezet en daar kom je pas uit als je de deur uitstapt. Een unieke ervaring en een geweldige escape room voor 2 personen. Een aanrader voor iedereen!

 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaallijn
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Wat een geweldig avontuur

Na een lange escape room pauze tijdens Corona hebben we eindelijk weer eens een fysieke escape room bezocht. En welke? Een van de beste ooit!!

Het mooie aan de makers van de Concierge is dat ze aan alle details hebben gedacht. Vanaf het moment dat je binnenstapt zit je eigenlijk al in het spel. De hele locatie is aangekleed als een hotel tot zelfs het uniform van de begeleider. Gelukkig hadden de mensen voor ons de baan niet gekregen, dus we waren niet voor niets het halve land doorgereisd.

Vanaf de eerste seconde zit je helemaal in het spel. De kamers zien er geweldig uit en alles straalt uit dat het een meesterwerk is: de verlichting, de hints, de aankleding en het niveau van de puzzels. Alles wat je nodig hebt om verder te komen ligt in de kamer, maar je moet zelf goed puzzelen om eruit te komen. Zonder hints was het ons echt niet gelukt maar we zijn een super ervaring rijker.

 • Aankleding
 • Leuke puzzels
 • Goede effecten (geluid, verlichting)
 • Tot in de puntjes verzorgd
 • Vriendelijke ontvangst & afsluiting
 • Voor 2 personen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Superleuke ervaring

Een kamer voor 2 personen. Dat kan nog spannend worden, meteen een kleine relatie test!

De kamer zat leuk in elkaar met mooie puzzels. Helaas hadden we 10 seconde te weinig, waardoor we alles hadden afgerond maar net buiten de tijd waren. Zonde!

 • 2 personen
 • Sfeer
 • Puzzels
0
9
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 9
 • Service: 8.5

Super ervaring

Voor het eerst een escape room met z'n tweeën gespeeld en meteen 1 van het hoogste niveau.

75 minuten lijken wel 15 minuten, de tijd vliegt voorbij. Heerlijke opzwepende sfeer en gevarieerde puzzels die perfect in het thema passen.

Na de escape rooms nog uitgebreid nagepraat met de gastvrouw.

Een absolute aanrader!!

 • Napraten
 • Gevarieerde en unieke puzzels
 • Sfeer
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Wat een beleving!

Eerder met ons team de kamer gedaan. Nu terug met z’n tweetjes voor de conciërge. Weer uiterst vriendelijk ontvangen. Wat een beleving weer. Je zit middenin het verhaal. Tot in de puntjes uitgewerkt. We hebben het gehaald en moesten even bijkomen. Gelukkig was daar het uiterst vriendelijke personeel wat maar wat graag met ons napraatte. Aanrader!

 • Decor
 • Techniek
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Personeel
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Gerdine — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 3 oktober 2020 - 20:58
 • Gespeeld met 2 personen in oktober 2020. Ontsnapt: Nee

Leuk én uitdagend

Voor ons net te pittig, maar wat hebben we genoten! Een echte aanrader met uitdaging. Voor een gevorderde moet het toch wel lukken binnen de tijd....wens ik hen toe(-;

0
8.5
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Heerlijke ervaring

Wat is dit een leuke kamer! De hele beleving is compleet. Erg vriendelijk ontvangen door Lisan, die merkbaar weet waar ze mee bezig is :) ook erg moeten lachen om bepaalde effecten!

 • Sfeer
 • Ontvangst
 • Kundig personeel
 • Goede puzzels
 • Geen minpunt
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Fantastisch, kan het niet anders omschrijven

Wat een heerlijke kamer is dit. Speciaal voor 2 personen. We hebben enorm genoten. De puzzels waren echt top, de sfeer kon niet beter en de afwerking was echt geweldig. Leuke verrassingen, goed verhaal. Deze verdient in plekje in mijn top 10. Ook de complimenten voor de gamemaster, we hebben echt gelachen, gestrest en gekibbeld. Overal werd erg leuk op ingespeeld!

 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Afwerking
 • Gamemaster
 • Ontvangst
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Wederom supertof!

Kamer 237 is nog steeds een van de beste kamers die ik ooit heb gespeeld, een kamer met een geweldig WTF! moment. Ik was dus ook superbenieuwd naar De Conciërge! En wat een geweldige kamer weer.

De kamer is perfect opgebouwd, de puzzels zijn uitdagend en passen perfect bij het thema van de kamer.

Zeker een aanrader!

 • Goede sfeer
 • Uitdagende puzzels
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Gaafste sollicitatie ooit!

#18 Wat een gave totaal beleving was dit zeg! Vanaf het boeken op de website begint het verhaal al. Bij aankomst bij het hotel voor je sollicitatie als conciërge word je zeer vriendelijk ontvangen en is er nog ruimte voor een praatje met het hotelpersoneel voordat je sollicitatie begint. De kamer zelf is prachtig ingericht en echt elk detail klopt. De puzzels zijn niet volledig lineair en je kunt dus met verschillende dingen beginnen, wat altijd leuk is vind ik. Uiteraard zijn de puzzels volledig in het thema en ook erg uniek en goed bedacht. Bij de meeste puzzels moet je ook echt goed samenwerken, want natuurlijk perfect hoort bij een tweepersoonskamer. Daarnaast zijn het ook zeker geen gemakkelijke puzzels en moet je je hersenen soms goed laten kraken. Hierbij wordt je ook nog eens flink opgejaagd door het unieke en zeer passende hintsysteem. Het is dan ook zeker geen kamer voor mensen die nog nooit een escape room hebben gedaan en daarnaast ook voor de zeer ervaren escaper een leuke uitdaging. Ook het einde is erg tof en goed gedaan en als je binnen de tijd weet te ontsnappen, voelt dit dan ook echt als een opluchting en prestatie. Na afloop nog gezellig lang nagepraat met de GM over de kamer en andere kamers. We gaan absoluut terug komen voor Kamer 237 (en voor de kamer die nog in aanbouw is!)! En voor iedereen die deze kamer nog niet gespeeld heeft: GA DEZE KAMER ZO SNEL MOGELIJK SPELEN!!

 • Verhaal/thema en sfeer
 • Aankleding en decor
 • Originele en toffe puzzels
 • Effecten/verrassingen
 • Hintsysteem
 • Zeer uitdagend voor de ervaren escaper
 • Ontvangstruimte + ontvangst en napraten
 • Te pittig voor beginners?
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 9.5

Indrukwekkend gedeelte top 1 favoriete kamer

Holy shit, zou niet weten hoe je dit kan beschrijven. Dan niet alleen de kamer maar ook het "personeel" dat in het hotel werkt. Ga het zelf beleven.
Beide kamers gespeeld, alhoewel conciërge technisch gezien veel indrukwekkender is, blijft deze kamer toch onze favoriet.

Bedankt voor de ervaring! Hopelijk tot snel!

 • Alles
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Trudy — 77 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 3 september 2020 - 20:57
 • Gespeeld met 2 personen in september 2020. Ontsnapt: Ja

Super voor 2!

Allebei zijn we ervaren escapers, maar we hadden nog nooit een kamer als duo gespeeld. En dat is dus echt een aanrader; tenminste, als ie zo goed in elkaar steekt als deze kamer. Je krijgt alle puzzels mee en snapt de hele verhaallijn. Die was hier goed opgezet en uitgewerkt tot in de puntjes. Er zit veel techniek in deze kamer, maar dat besef je eigenlijk pas achteraf. Wij zaten tot in de laatste minuut ingezogen in de puzzels en ontsnapten nét op tijd. Tel daarbij een heel aardige begeleidster, en je begrijpt dat wij een toptijd hadden. Nu nog met een grotere groep vanuit Friesland naar Volkel voor Kamer 237.

 • Verhaal
 • Logische puzzels passend bij verhaal
 • Verrassende wendingen
 • Hij is vrij pittig; minder geschikt voor beginners
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Mooie kamer

Echt een kamer voor 2 personen..

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5
 • Dirk — 13 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 24 augustus 2020 - 19:32
 • Gespeeld met 2 personen in augustus 2020. Ontsnapt: Nee

Geweldige escape voor 2

Hele mooie escape! Tot in alle details alles in thema. Mooie effecten en een goed verhaal!

 • Verhaallijn
 • Heel gedetailleerd
 • Leuke puzzels
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Fantastisch!

We trokken er een weekend op uit om kennis te maken met de escape rooms in Nederland. En met wat een kamer begonnen we... we solliciteerden voor de job als conciërge! Zelden hebben we ons zó geamuseerd in een escape room, deze staan echt een trapje hoger dan alles wat we deden, al is vergelijken natuurlijk moeilijk. Heel fijne ontvangst, direct in het verhaal.... Jammer dat het voorbij is 😊

 • ontvangst
 • superfijne en vernieuwende puzzels
 • Het verhaal waar je echt goed inzit!
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Kim van Montfoort — 4 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 15 augustus 2020 - 19:44
 • Gespeeld met 2 personen in augustus 2020. Ontsnapt: Ja

Super gave kamer, dikke aanrader!!!

Dit was onze 1e kamer voor 2 personen, en we vonden het best een beetje spannend omdat we onze vorige kamers met 4 personen hebben gespeeld. Maar dit smaakt naar meer! Heel erg leuk om samen bezig te zijn en je hebt meer dan genoeg te doen!! Deze kamer zit zo ongelofelijk goed in elkaar, alles klopte en we hebben onze ogen uitgekeken, echt een dikke 10 waard!!!

 • Sfeer, decor, tot in de perfectie afgewerkt
 • Geen!!
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Fantastische kamer

Vanaf de bevestiging was alles in thema van onze sollicitatie voor de functie als conciërge. De ontvangst, de mails, de kamer zelf... alles is super in thema. De ontvangst was zeer fijn en de kamer zelf is gewoon geweldig. Zeer gevarieerde puzzels, alles werkt perfect, goede flow... Echt een TOP kamer die je zeker moet spelen.
Het systeem van hints geven is zeer leuk. Ook fijn om eens een kamer te spelen die volledig is afgestemd op 2 personen.
Wij zijn jammer genoeg net niet ontsnapt maar dit mocht de pret niet drukken.
Ik raad deze kamer zeker aan iedereen aan!

 • Super goede puzzels
 • Inkleding
 • Thema
 • Geen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldig, wat een feest om hier te mogen spelen

Wat moet ik zeggen, de Concierge maakt het helemaal waar. Na een WOW en WTF moment echt een prachtige kamer om te spelen.
De leukste en moeilijkste sollicitatie die ik ooit heb gedaan. Naast de gezellige gamehost en een enthousiaste eigenaar is de Concierge af. Met een begin een midden en een eind. Er is niets aan toeval overgelaten. De puzzels zijn mooi in thema en best wel pittig. Heerlijk dus om je brein keihard te laten werken. En de tijdsdruk wordt fantastisch opgebouwd. Petje af.

 • Decor
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Niet om de hoek
 • Prijs
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldige beleving

De hele setting past bij de sfeer van een hotel. De kamer zelf is geweldig neergezet met veel oog voor detail. De puzzels zijn leuk en uitdagend. Geluid en muziek zijn heel mooi gedaan.
Helaas net niet gehaald, maar zeker een aanrader deze kamer

 • Veel oog voor details
 • De sfeer
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 10

De leukste sollicitatie die ik ooit heb gedaan

Solliciteren is altijd spannend, maar bij De Conciërge solliciteren is van een compleet ander niveau. Wat een geweldige ervaring, spannend met WOW en WTF momenten. Naast Kamer 237 mag deze kamer zich zeker één van de beste noemen van Nederland. Het puzzel niveau is hoog. De decors, muziek, hints en puzzels volledig in thema, dan doe je het in mijn ogen meer dan goed. Vele kamers kunnen deze kamer als voorbeeld nemen hoe het moet. Hoe een kamer er uit moet zien, qua verhaal en ook themamatig, alles wat tot in de puntjes verzorgd. Ik ben dan ook heel benieuwd naar Lost and Found en wat we daar niet mogen vinden.
De zeer gezellige gamehost, en de verrassing die we nog van de eigenaar kregen was de kers op de taart.

We zijn hier met twee teams geweest waarvan de ene het wel heeft gehaald het andere team niet. We zijn dus alle vier niet aangenomen. Maar voor een dergelijke directeur zou ik ook niet willen werken ;-)

 • Decors
 • Puzzels
 • Alles in thema
 • Eigenaar en gamehost zeer gastvrij
 • Parkeren
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Een sollicitatie om niet snel te vergeten..

De conciërge.. Deze kamer heeft een flinke naam opgebouwd de afgelopen periode, en ik ging dan ook met hoge verwachtingen richting Volkel. Na onze (geweldige) overnachting in de mooiste suite van het hotel was het tijd om te solliciteren voor de functie: Conciërge. Wachtende op de manager tot hij zijn kopje koffie op had vertelde een van de personeelsleden wat uit over de geschiedenis van dit familiehotel. De vorige manager was plots overleden en sinds dien is alles anders.. Waarom is de beste conciërge van het land; Karel Koperslager ontslagen? Het maakte al niet uit want daar gingen we.. de sollicitatie was begonnen.

Binnen in de kamer valt je direct op hoe veel tijd, liefde, en passie er in het decor is gestopt. Ook het geluid, de belichting, en de sfeer was fantastisch neergezet. Alles klopte tot in de kleinste details! Maar goed, niet te lang afgeleid zijn door alles om je heen want de manager is op z'n zachts gezegd niet erg geduldig.. Aan het werk!

De puzzels zijn ENORM goed verwerkt in het thema en zijn uitdagend genoeg om je even goed aan t denken te zetten. Ik denk dat ik nog nooit zo onder de indruk ben geweest van de puzzels. Ze passen ZO GOED in het thema waardoor alles wat je doet logisch is en enorm realistisch aanvoelt. Naast goed lezen en gefocust te werk gaan is samenwerken essentieel in deze kamer. Je zult je partner goed nodig hebben wil je deze sollicitatie tot een succes brengen. Tijdens het puzzelen word je constant op de hielen gezeten door de manager en zul je dus ook goed moeten kunnen presteren onder druk.. ;-)

Het verhaal wordt op een prachtige manier verteld en je komt er langzaam maar zeker achter wat er daadwerkelijk aan de hand is.. De spanning blijft zich maar opbouwen en opbouwen totdat je rennend en vliegend aan het puzzelen bent. Het is bizar hoe ze met zo weinig oppervlakte deze kamer hebben neergezet. Normaal stoor ik me er aan als een kamer uit niet al te veel ruimtes bestaat. Maar bij de conciërge maakte me dat weinig uit omdat je constant weer werd verrast door de puzzels en het verhaal eromheen. Verwacht ook geen kamer met gigantisch technische hoogstandjes. Maar gewoon een goede klassieke kamer met prachtige puzzels, een sterk verhaal, en dat alles ondersteund door hedendaagse technieken.

Achteraf nog uitgebreid nagepraat over onze sollicitatie met het vriendelijke hotel-personeel wat zowel vóór als ná de kamer goed in zijn/haar rol zat. Helaas was de nieuwe manager niet onder de indruk van onze prestatie en zijn we niet aangenomen. Dat neemt gelukkig niet af dat we een fantastische tijd hebben gehad in deze kamer en dit met recht een van mijn persoonlijke favorieten is geworden.

 • Puzzels VOLLEDIG in thema!
 • Puzzels puzzels puzzels...
 • Sfeer (doormiddel van belichting etc)
 • Muziek/geluidseffecten
 • Decoratie (hoog niveau/afwerking)
 • Plot/verhaal
 • HINTSYSTEEM! ;-)
 • Vriendelijk personeel
 • Uitgebreid nagepraat
 • Geen!
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Fantastische ervaring

Dit is de leukste escape room die ik gedaan heb. Gave sfeer, originele puzzels en een paar verrassende twists maken dit een super ervaring! Bedankt

 • Puzzels
 • Verrassende twists
 • Sfeer
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Wow wat een superKamer

 • Logische puzzels
 • Thema doorlopend
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Spannende sollicitatie

Na een hele tijd geleden de fantastische kamer 237 gespeeld te hebben, besloten wij ons team op te splitsen en in 2 teams de conciërge te spelen. Jongens tegen de meisjes, dat zou wat worden. Het thema van de kamer sloot weer perfect aan bij het plaatje.
De puzzels vonden we wat te lang duren, het had ook een 60 minuten kamer kunnen zijn als de puzzels wat ingekort waren. Dat had het spel wat vlotter gemaakt.
We hebben het gevoel dat het personeel geïnstrueerd wordt om de teams niet te helpen om de kamer te halen. Dat doet wat af aan de spelbeleving. Soms laten ze je heel erg lang doorspelen als je op het verkeerde spoor zit.
De kamer zit technisch goed in elkaar en het verhaal ook.

0
9
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 9

Fantastisch en tot de puntjes uitgewerkt

top kamer, helemaal top dat hij voor 2 personen is.
De kamer klopt helemaal in het thema en er is goed nagedacht over alles.. zeker een kamer die je gezien moet hebben.

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Geweldig

Een geweldige escaperoom voor 2 personen. We werden netjes ontvangen en na een korte uitleg begon de sollicitatie in de kamer. Tijdens het spel kregen we goede aanwijzingen naar soms werkt de directeur je ook op je zenuwen. Helaas net niet gehaald maar wel een geweldige ervaring gehad in deze escaperoom.

 • Ontvangst
 • Leuke puzzels
 • Mooie aankleding
 • Goede begeleiding
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

A two-man job

Een kamer voor met zijn tweeën! Perfect.

Topkamer met een goed verhaal en een goede flow. Afwisselende en technologisch hoogstaande puzzels.

Vanaf moment 1 zit je in het verhaal en de kamer loopt heerlijk. Geen op- of aanmerkingen op de kamer.

Aanrader voor iedereen die een keer met zijn 2en een kamer wilt doen. Niveau ligt wel vrij hoog, dus doe niet als 1 van de eerste kamers.

Op maar meer kamers voor 2 man!

 • Two man job
 • afwisseling puzzels
 • technologie
 • verhaal
 • sfeer
 • spanning
 • niveau puzzels
 • geen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Heerlijke kamer om uit te vogelen en zo mooi vorm gegeven

Samen... als koppel... zo'n kamer spelen, ik kan me zomaar voorstellen dat er echtscheidingen van zouden kunnen komen *knipoog* .
Gelukkig hadden wij daar geen last van.

Van de mails vooraf tot de laatste seconde is de beleving compleet.
Prachtig vormgegeven en zeer doordacht.
Hele mooie en goeie puzzels.

Echt een aanrader om te spelen....

Helaas zijn we er niet uit geraakt (ik vermoed dat we niet lang meer moesten) maar dat was totaal niet erg, de beleving was waanzinnig!

 • vormgeving
 • originaliteit
 • uitgebreid
 • voor 2 personen (moeilijker te vinden)
 • Geen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Super leuke ervaring, speciaal voor 2 personen

Deze kamer is alleen met 2 personen te boeken. Na het spelen van hun andere escaperoom: kamer 237, wisten we gelijk dat we deze ook wilde boeken.

Het verhaal is erg goed neergezet en bezit een leuke verrassende wending. De puzzels zijn goed in balans. Je kan samen puzzelen of alle twee appart.

Echt een aanrader!

 • 2 personen
 • Het verhaal
 • Leuke puzzels
 • Langere speeltijd
0
9
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 9.5

Leuk!

Een kamer die perfect is voor 2 personen!

 • 2 personen
 • Aankleding en thema
 • Personeel
0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8
 • Service: 9

Originele kamer!

Vandaag stond de Conciërge op de planning. Wij wilde deze al heel lang spelen en vandaag was eindelijk de dag!

De aankomst is al leuk! Je wordt vriendelijk ontvangen en de ontvangst ruimte is al helemaal in de sfeer van de kamer. We konden gerust plaats nemen en wachten tot we op solicitatiegesprek konden!
Voor we de kamer inkonden nog een klein inleidend verhaaltje over de achtergrond informatie van de kamer. En toen kon de we de kamer in!

Toen we de kamer binnenstapte konden we al zien dat er veel liefde in deze kamer heeft gezeten! Alles is super mooi afgewerkt en helemaal in het thema. Alles in deze kamer was origineel. Originele puzzels, originele manier van hints geven.
Aan het begin moesten wij even zoeken naar een punt waar we konden beginnen, maar toen we eenmaal een begin hadden ging het goed!

Na de escape nog een praatje gemaakt over de kamer zelf wat er goed ging en wat niet en over andere leuke kamers!

Helaas hebben wij het niet gehaald maar we hebben het erg naar ons zin gehad!

 • Originele aankleding
 • Originele puzzels
 • Ontvangst in thema
 • Goede sfeer bij ontvangst
 • Goede sfeer in de kamer
 • Leuke manier van hints geven
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9

Hele toffe kamer voor met z'n 2-en

Echt een hele toffe kamer om met z'n 2-en te kunnen doen. Sommige puzzels kunnen los van elkaar gedaan worden maar voor de meeste is goede samenwerking en communicatie belangrijk. Aankleding en thema zijn goed uitgevoerd, tot in de kleine details. Leuke puzzels en veel variatie, zeker een aanrader! Bij ons staat deze in de top drie van favoriete kamers.

 • Aankleding / sfeer
 • Personeel in thema
 • Niveau komt overeen met beschrijving
 • Kamer voor twee personen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Waanzinnig gaaf!

Wat was deze kamer waanzinnig gaaf opgezet. Het verhaal en de entourage klopte helemaal en waren helemaal af. De puzzels waren uitdagend en voor ons precies goed qua moeilijkheidsgraad. Perfect om met z'n tweeën te spelen. Je hebt allebei en samen genoeg te doen en staat nooit naar de ander te kijken. Goede begeleiding, hints op het juiste moment.

 • Gave en unieke puzzels
 • Mooie entourage
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Fantastische kamer

Gelijk bij het ontvangst word je al meegenomen in het verhaal. Erg leuke kamer met unieke puzzels! Meerdere ruimtes en leuke effecten. Niveau ligt wel wat hoog maar voor gevorderden sowieso te doen. Aanrader :)

 • Unieke puzzels
 • Meerdere ruimtes
 • Goede spelbeleving
 • Hints worden op leuke manier gegeven
 • Achtergrondgeluid te hard
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geen idee dat een sollicitatie zo leuk kon zijn

Een top kamer van begin tot einde! Niets op aan te merken.
Alles is gewoon af, van het onthaal tot de puzzels, niets dat je uit het verhaal haalt.

De sfeer zit helemaal goed vanaf je binnenkomt. Allemaal dankzij een top onthaal. Je wordt helemaal in het verhaal meegenomen.
Heel leuke puzzels, mooi afgewerkt en ja ze zijn aan de moeilijke kant, maar zeker niet onmogelijk.
Het is gewoon een ervaring die je moet beleefd hebben.

De hartelijke babbel nadien maakte de ervaring natuurlijk volledig af. Allemaal dankzij top personeel!

PS: Dit is een van de enigste kamers waarbij ik het leuk vond om opgejaagd te worden.

 • Onthaal
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Debriefing
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10
 • Bram van Rijn — 2 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 22 juli 2020 - 19:05
 • Gespeeld met 2 personen in juli 2020. Ontsnapt: Nee

Geweldige uitstraling en leuk personeel

Bij binnenkomst kom je gelijk in het verhaal en wordt er al n voorproefje gegeven op de kamer die komen gaat. Een goede begeleiding en een originele zoektocht! Aanradertje!!

 • Vriendelijk personeel
 • Goede storyline
 • Leuke en originele puzzels
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 10
 • jorritstolkie@gmail.com — 10 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 19 juli 2020 - 22:51
 • Gespeeld met 2 personen in juli 2020. Ontsnapt: Nee

Onvergetelijk!

geweldige ontvangst, briljant gemaakt. Je waant je in een totaal andere wereld, fantastische puzzels!

 • Beste escaperoom die wij tot nu toe hebben gedaan
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Beste/leukste sollicitatie ooit!

3 jaar na kamer 237 te hebben gespeeld was ik benieuwd of deze twee-persoons kamer aan de hoge verwachtingen zou voldoen. En dat heeft het zeker! Heldere en leuke uitleg vooraf en ondanks dat wij beiden niet veel ervaring hebben zijn wij ontsnapt met weinig hulp. Aanrader!

 • Puzzels
 • Verhaal
 • Personeel
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • maus46 — 16 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 16 juli 2020 - 20:55
 • Gespeeld met 2 personen in juli 2020. Ontsnapt: Ja

Klopt van begin tot eind in 1 fantastische flow!

Helemaal in thema, alles klopt en past binnen het verhaal. Puzzels met mooie effecten als je ze opgelost hebt.

 • Flow is top!
 • Toffe puzzels
 • alles passend in thema
 • superaardige host
 • achtergrondmuziek mag tikje zachter
0
9
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9
 • Tess Lambregts — 6 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 15 juli 2020 - 19:06
 • Gespeeld met 2 personen in juli 2020. Ontsnapt: Nee

Geweldige puzzels en hersenkrakers

Ik had al kamer 237 bij jullie gedaan. En nu ben ik met mijn vriend de conciërge wezen doen. Wat een geweldige kamer. Jammer dat we echt net op het nippertje er niet uit kwamen. Het personeel was super gezellig. Het was een leuke ervaring.

0
9.5
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10
 • P&M — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 16 juli 2020 - 09:11
 • Gespeeld met 2 personen in juli 2020. Ontsnapt: Nee

Wat een beleving

Mijn partner en ik zijn 2 absolute nitwits op het gebied van Escape Rooms. Dit was onze eerste ervaring... Én wat voor 1! Uit zeer betrouwbare bron hebben wij vernomen dat dit een van de betere Escape Rooms zou zijn. Dus zijn wij richting deze Escape Room gestuurd. Vanaf het begin kom je eigelijk ogen te kort. Een spannend verhaal, goeie visuele en geluidseffecten. Ik kan er natuurlijk niet te veel over zeggen..... MAAR DOE GEWOON DEZE KAMER!!! Onze host was ook absoluut eentje om door een ringetje te halen ;-). Bedankt team de Concierge. Tot bij kamer 237.

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10
 • Joost — 8 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 12 juli 2020 - 21:41
 • Gespeeld met 2 personen in juli 2020. Ontsnapt: Nee

Echt een WTF momentje

Er is in deze kamer goed na gedacht over het verhaal & de sfeer. De puzzels zijn ver van standaard. Echt een aanrader!

 • Actie reactie puzzels
 • Goed verhaal
 • Echt een WTF momentje
 • Goede puzzels
 • Goede sfeer
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Mooi gemaakt

Wij vonden het een supermooi bedachte, enigszins lastige kamer. Jammergenoeg net niet de skills gehad om de sollicitatie tot een goed einde te brengen. Ik zou deze kamer 100% aanbevelen voor een leuke middag😄.

 • hoe mooi alles gemaakt was
 • Hoe erg de “host” je in het verhaal leid
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Esther — 5 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 5 juli 2020 - 19:08
 • Gespeeld met 2 personen in juli 2020. Ontsnapt: Ja

Verrassend!

Vanaf het moment dat je het pand binnen komt, zit je in het verhaal. Het personeel, de sfeer, hst verhaal... Het past allemaal. Eenmaal in de kamer is het met twee personen hard werken om de baan te krijgen ;-) Verschillende kamers en verrassende details maken dit een escaperoom waar ik nog wel eens aan terug zal denken. Dank!

0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Leuke ervaring

De prijs kwaliteit verhouding van de kamer is heel erg prima!
We waren nogal in verwarring in deze kamer. Zagen de puzzels wel liggen, maar vonden het niet direct logisch om eraan te beginnen, misten een aanleiding, een verhaal wat erbij past. Als je de puzzels oplost, komt er wel een verhaal vrij en wordt het al iets logischer om de volgende puzzels op te lossen.
Heel fijn dat hier bijna geen slotjes zijn. Einde van de kamer is leuk gedaan en de wijze waarop je hints krijgt werkt erg op je zenuwen maar is heel grappig gedaan.

Het napraten was erg gezellig. Zelfs nog restauranttips gekregen :-)

 • Thema leuk doorgevoerd in aankleding
 • Originele hintssysteem
 • Miste stukje verhaal rond de puzzels
0
8
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 7.5
 • Service: 10
 • Dee — 5 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 1 juli 2020 - 12:12
 • Gespeeld met 2 personen in juni 2020. Ontsnapt: Nee

Top!

Mooi aangekleed, goede mix van puzzels, puzzels zeker lastig (we kwamen er niet op tijd uit...) maar niet zo vergezocht dat het ondoenlijk is. Hartelijke ontvangst en begeleiding. Gaan!

0
10
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 10
 • Service: 9

Super leuke kamer

Ontzettend leuke kamer, waar je op een goede manier doorheen gaat.!!

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Hele gave ervaring

Kamer nummer 22.

Het thema van deze kamer is echt tot in de puntjes uitgewerkt.
Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor de puzzels, alles zit echt heel netjes in elkaar.
Service was ook dik in orde.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Anouk — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 21 juni 2020 - 19:02
 • Gespeeld met 2 personen in juni 2020. Ontsnapt: Nee

Geweldig

Wat een gave escape room, goede sfeer en een spannend verhaal. De eerste keer voor ons, de opdrachten waren heel goed te doen en gelukkig kregen we een aantal hints. In een woord: geweldig!

 • Spannend
 • Goede sfeer
 • Goed personeel
 • Onverwachts
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Samen puzzelen alsof je leven ervan afhangt!

De Congiërge trok ons heel erg aan omdat het een escaperoom voor 2 personen was, waarbij je echt op elkaar was aangewezen. Een mooie test voor twee beste vriendinnen, dus wij samen op sollicitatie. En wat was het spannend zeg! Het was weer echt ouderwets puzzelen, nadenken, zoeken en bij elkaar weten te passen: alles wat we leuk vinden aan een escaperoom. En dat met een goed verhaal en leuk personeel, helemaal top! Als kers op de taart zijn we ook, met nog één minuut over, ontsnapt en konden we gezellig nakletsen met onze host Esmay. Een aanrader voor liefhebbers van goede puzzels en teamwork.

 • Orgineel verhaal/setting
 • Perfect voor 2 personen gemaakt
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Super

Wat hebben mijn vrouw en ik genoten van deze kamer. Dit was de derde kamer die wij met zijn 2en speelde.
Zo mooi afgewerkt, zulke kleine/mooie en vooral leuke details., maar vooral... wat een onwijs leuke puzzels.

Ga deze kamer spelen, wat een ode aan de klassieke escape room is dit.

Stefan ik ben reuze benieuwd naar Lost & Found!

 • 75 min
 • afwerking
 • service
 • puzzels
 • gameflow
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Een mooie en leuke ervaring

Alle puzzels en aankleding zijn in het thema. Perfecte kamer, nergens iets aan op te merken. We hadden ook niet minder verwacht na kamer 237. Leuk om eens met twee een escape room te doen.

 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels en aankleding in thema
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Vijf sterren hotel!

Ons vaste viertal moest worden opgesplitst in twee tweetallen om deze toffe kamer te kunnen spelen. Na de geweldige ervaring in Kamer 237 stond deze sollicitatie hoog op ons lijstje. En de verwachtingen werden helemaal ingelost! Heerlijke kamer met een leuk verhaal dat tot in detail is uitgewerkt. En op tijd het raadsel opgelost.
Aangezien wij als eerste gingen konden we het tweede team op de iPad volgen. Helaas konden we ze niet helpen... maar leedvermaak is ook vermaak. ;-)
Dank voor de super gastvrije ontvangst, leuke gesprekken en mooie kamer. Op naar de volgende.

 • Enthousiaste ontvangst
 • Met zorg ontwikkelde puzzels in het thema
 • Room voor twee personen
 • Meekijken op IPad naar tweede team
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Bart Coppens — 10 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 15 juni 2020 - 07:45
 • Gespeeld met 2 personen in juni 2020. Ontsnapt: Ja

Een geweldige escape room voor twee personen!

Evenals bij Kamer 237, ook hier weer een vriendelijke ontvangst, al direct in thema. Goede introductie van het thema en het thema is ook overal goed doorgevoerd. Leuke puzzels, die met een beetje ervaring goed te doen zijn. En een leuke twist aan het verhaal, als je wat verder komt.

 • Voor twee personen
 • Goed uitgewerkt thema
 • Leuke puzzels
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Top!

Nadat we eerder Kamer 237 hadden gespeeld, waren de verwachtingen uiteraard hoog! Deze kamer maakt dat zeker waar, minder verrassend in veranderende omgeving maar wel een goed verhaal. Leuke interactie ook met de figuur waar het om draait, maar die werkte toch ook wel op de zenuwen.

0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Verhaalbeleving, sfeer, puzzels: alles klopt

Ons vertrouwde team achter ons gelaten en nu maar eens een escaperoom met zijn tweetjes! Na de hele goede ervaring met Kamer 237 kon dit niet misgaan.

En ook De congierge is een hele gave kamer. Heerlijke puzzels, die zelfs na meer dan 50 escaperooms nog kunnen verrassen, goede sfeer en verhaalbeleving een een hele leuke gamehost, die na de escape ook ruim de tijd nam om even over de escaperoom te kunnen praten.

Kortom: weer een superfijne escape-beleving in Volkel, zeker de moeite waard om een uurtje te rijden! Wij kunnen niet wachten tot jullie derde kamer af is en komen dan zeker weer richting Volkel!

 • Sfeer
 • Verhaalbeleving
 • Heerlijke puzzels
 • Enthousiaste gamehost
 • Leuke ontvangstruimte
 • Mini-minpuntje: erg koud in de eerste ruimte
0
9
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Wauw

Super kamer, zeker gezien hij voor 2 personen is.
Vanaf het begin kom je meteen in de sfeer. De puzzels zijn goed doordacht en goed te begrijpen.

Verder kan ik niks zeggen zonder teveel te vertellen.

Ik raad aan om deze kamer te gaan spelen.

 • Sfeer
 • Puzzels
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Geweldig!

Complimenten voor de makers.
Erg leuke escape room om te spelen. Verassende spel elementen

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Supervet

Echt een geweldige escaperoom! Super vriendelijk personeel. Deze kamer ademt gewoon de liefde voor de escape scene. We stonden met een zeer fijne tijd weer buiten

 • Alles
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Wat een pareltje!

Wij hebben gisteren gesolliciteerd voor de baan als conciërge in dit prachtige hotel, maar we gaan toch bedanken voor de job ;-)
Hoewel we wel goed konden opschieten met het overige personeel en een leuke babbel hebben gedaan met de receptioniste!
Na het spelen van kamer 237, hadden we hoge verwachtingen van deze kamer en die werden volledig ingelost.
Dit is echt een heerlijke kamer, die je als escape-liefhebben gespeeld moet hebben!
Voor sommige puzzels moet je goed samenwerken, andere kan je dan weer individueel afwerken.
Het lijkt een klassieke kamer, maar technisch zit hij heel erg knap in elkaar!
Je verveelt je echt geen moment. Wij hebben echt genoten en kijken al uit naar hun nieuwe kamer!

 • een kamer voor 2
 • hintsysteem
 • sfeer
 • technisch hoogstaand
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Topkamer

Ideale mix tussen slotjes en technologie! Voldoende dosis suspens!
Ongelooflijk leuke hosts!
De manager daarentegen slaagt tegen 😆

 • Ideale mix tussen oud en nieuw
 • Geen
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Wauw!

Wát een kamer. Vooraf hadden we erg hoge verwachtingen door alle reviews en verhalen via via, maar deze zijn zeker uitgekomen. Vanaf het moment dat je het pand binnen stapt, zit je al in de hotel sfeer met erg vriendelijk personeel. In de escape room zelf zijn we meerdere keren verrast. De spellen/puzzels waren in het thema, waren niet te ver gezocht, niet gemakkelijk en erg leuk. Alles zat goed in elkaar en er is een erg leuk en goed hintensysteem. Met een ontzettend grote glimlach zijn we eruit gekomen en nog lang vol adrenaline gezeten (het is geen enge escape room, maar vanwege de tijdsdruk).

 • Goed en leuk hintensysteem
 • Alles in thema
 • Goede spellen/puzzels (en veel)
 • Verrassende wendingen
 • Tweepersoons kamer
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Nog nooit zo'n kamer gehad!

Wat een fantastische ervaring om deze kamer te mogen bewonderen. Er zitten behoorlijke originele en leuke elementen in die voor een onvergetelijk dag zorgen. Wij zijn redelijk ervaren kamer spelers en weten altijd de belangrijkste reden wanneer een kamer goed is. Als je er namelijk nog lang over kan napraten. Dat hebben we dan ook lang gedaan! Top kamer, top locatie en een geweldig ontvangst. Jammer dat we nu beide kamers al hebben gehad.

 • Puzzles
 • Sfeer
 • Ontvangst
 • Originaliteit
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Niet aangenomen, maar wat een leuke sollicitatieprocedure

Erg leuke kamer. Supergoede sfeer, leuk ontvangst. Erg gevarieerde puzzels. Je moet wel precies zijn. Wij hadden hier en daar een slordigheidje en daarom net een minuutje te weinig tijd.

 • Sfeer
 • Variëteit aan puzzels
 • Entourage
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Top!

We wilden wel eens een kamer met zijn 2en doen. Na een rit van een uur en 20 minuten aangekomen bij het hotel. Wat een leuke entourage. Je waant je echt in een hotel.
Leuk personeel, zeer leuke kamer met verrassend verloop. Ik wil er niet teveel over zeggen, maar echt de moeite waard. Wij zijn helaas niet aangenomen, maar dat mocht de pret niet drukken.
Erg leuk na zitten praten met de host (Wim). Ook het overige personeel was erg aardig.
We komen zeker nog eens terug voor de andere kamer.

 • entourage
 • leuke puzzels
 • gezellige ontvangst
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Super gave ervaring

Mijn partner en ik wilden super graag een keer met zn tweeën een escape room spelen en dit was onze kans.
Ik moet zeggen ik vind 40 euro per persoon echt een hoop geld, en ik zou het niet wekelijks of maandelijks uitgeven voor een uurtje. Maar voor deze kamer was het driedubbel waard. Super gave ervaring, mega veel details, en de ruimte is ontzettend mooi afgewerkt. Ik viel van de ene verbazing in de andere.

 • sfeer
 • begeleiding
 • puzzels
 • creativiteit
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Prima, maar niet top.

De kamer is zeker goed. Aankleding klopt alles en van de techniek ook. Door de reviews verwachten we de top en het was toch echt een niveau minder dan de rest van de top 5. Waarom? We zaten net niet in de flow van de puzzels (wsl ook door onze samenwerking), de spelleider was net niet top en ons horloge was er van overtuigd dat we geen 70 minuten hadden gespeeld.

 • Techniek
 • Aankleding
 • Spelleider geen 9
0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 7
 • Annemarie — 36 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 1 maart 2020 - 19:31
 • Gespeeld met 2 personen in februari 2020. Ontsnapt: Ja

Fantastisch!

Wat een ontzettend leuke kamer voor 2 personen! Mooie puzzels, goede afwerking. Alles in het thema van ontvangst tot het einde. Een echte aanrader! Zou wel fijn zijn als ze vooraf vertelden dat je 70 minuten de tijd hebt in plaats van 60. Wij dachten dat we het niet gehaald hadden omdat het uur om was maar we bleken het met 1.21 op de klok toch gehaald te hebben.

 • Goede puzzels
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Grandioos!

Lang geleden dat ik met zo'n fijn en enthousiast gevoel een escape room heb verlaten.
Nu ik er beter over nadenk, is de vorige keer dat ik dat gevoel had geweest waarschijnlijk toen ik Kamer 237 speelde, jaren geleden.
De Conciërge is echt een kamer die je, als je een beetje van escapen houdt, gedaan moet hebben.
Het is denk ik wel een kamer waar je ervaring voor moet hebben. Allebei.
Toegegeven, ik was in het begin wel wat sceptisch vanwege het feit dat het een kamer voor 2 is, en ik vind het juist zo leuk om met meerderen te spelen en naderhand de euforie met meerdere te delen. Maar dat gevoel was heel snel verdwenen toen we begonnen.
Samenwerken is nodig op sommige momenten, maar je kan hier ook individueel prima je slag slaan en je staat geen moment op elkaar te wachten. Ook, mijn mening, een zeer groot pluspunt dat hij uit meerdere ruimtes bestaat.
Het feit dat de (overigens ook nog onwijs aardige en spontane) medewerkster zei dat we vanwege ons overenthousiasme niet zijn ontsnapt, zie ik dan ook maar als een groot compliment, zowel voor onszelf maar ook zeker naar de kamer toe.

Als je net als ik twijfelt omdat het a job for two is, dan kan ik bevestigen dat die twijfel geen seconde aan zal houden zodra je de drempel van de kamer over stapt.

DOEN!!!!!!!!!!!!!

 • A job for two.
 • Meerdere ruimtes, dan heb je mij al.
 • Super vriendelijk personeel.
 • Echt aandacht aan besteedt en met liefde gemaakt.
 • Langere speeltijd.
 • Zit ik al aan de max van de pluspunten?
 • Of mag ik er nog 100 opnoemen?
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Wauw!! Deze moet je echt spelen!

Vooraf waren we best zenuwachtig, omdat we nog nooit een kamer met zijn tweeën hadden gespeeld en niet wisten wat we konden verwachten. Vanaf de aankomst werd je gelijk mee gezogen in het thema van de kamer en kwam je aan in het hotel. De sfeer en de gastvrijheid zijn optimaal en alle lovende reacties kloppen ook echt. Wat een fantastische kamer!! De puzzels zijn uitdagend, origineel en best een beetje pittig, maar goed te doen. Zeker met de eventuele hints die je krijgt. Je valt van de ene verbazing in de andere. De kamer ziet er echt top uit! Deze kamer moet je als escape liefhebber echt gespeeld hebben!! De manier waarop de hints worden gegeven, is trouwens echt geniaal bedacht!!

 • Uitdagende puzzels
 • Gastvrijheid
 • Aankleding/ afwerking
 • Originaliteit
 • Manier van hints geven
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Een orginele kamer!

Dit is nog eens een sollicitatiegesprek dat je lang bij zal blijven!
De puzzels in de kamer zijn zeer origineel en sluiten leuk aan bij het hotelthema. Het zijn veelal doe-puzzels en nauwelijks sloten wat wij een pluspunt vinden.
Er is een origineel hintsysteem en de hosts houden je spel goed in de gaten en luisteren duidelijk goed mee :)
De aankleding en verhaallijn kloppen helemaal. Een absolute topkamer!

 • Verhaallijn
 • Hosts
 • Puzzels
 • Sfeer
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Fantastisch!

We waren best een beetje zenuwachtig toen we deze kamer gingen spelen, omdat we er nog nooit 1 met zijn tweeën hadden gespeeld. Vanaf het begin word je in het verhaal gezogen en ben je met volle focus bezig met het oplossen van alle puzzels en het zoeken van verbanden in de kamer. Wat een fantastische escape room is dit! Vol verbazing ga je door het verhaal van de kamer heen en toen we klaar waren, moesten we echt even bijkomen van wat er was gebeurd. Absoluut een aanrader! Deze kamer moet je spelen!!

 • Verhaallijn
 • Puzzels
 • Ontvangst en napraten
 • Verrassende elementen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Rob en Geraldine — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 23 februari 2020 - 21:20
 • Gespeeld met 2 personen in februari 2020. Ontsnapt: Nee

Bijzonder leuke ervaring met uitdagende puzzels

Was onze eerste escaperoom en we hebben ervn genoten. De puzzels waren even inkomen, maar goed doordacht en na goed zoeken wel op te lossen. We hebben hem bijna uitgespeeld in 70 minuten: miste nét de laatste combinatie om buiten te komen. Een geweldige ervaring, goed opgezet en voor twee personen prima speelbaar.

 • Goede variatie aan puzzels.
 • Leuk thema en de gehele belevenis is goed opgezet
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Willem — 20 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 1 maart 2020 - 16:35
 • Gespeeld met 2 personen in februari 2020. Ontsnapt: Ja

Fantastisch, van begin tot eind

Uitmuntende ervaring. Zeer vriendelijke ontvangst, geheel in stijl. Leuke introductie. Kamer tot in de puntjes afgewerkt, met grote diversiteit aan puzzels. Ook de verhaalopbouw is erg goed.

 • Gastvrijheid
 • Diversiteit puzzels
 • Verfijnde afwerking
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Meggie — 23 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 21 februari 2020 - 10:29
 • Gespeeld met 2 personen in februari 2020. Ontsnapt: Nee

Gaaf!

Mooi aangeklede kamer met een goede verhaallijn. Goede afwisseling in de puzzels, zowel sloten als doe opdrachten en samenwerkingsopdrachten. Erg leuk voor de ervaren speler!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Awesom!!!

Very cool unique room for 2 people. This room was clearly created with attention to detail. All the puzzles were fun and original. Everything fitted and everything was in the style and story including the excellent hostess which made the whole experience even better. We definitely recommend this room to any team of two.

 • Story
 • Atmosphere
 • Hostess
 • Puzzles
 • Decore
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Ilse — 11 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 19 februari 2020 - 22:42
 • Gespeeld met 2 personen in februari 2020. Ontsnapt: Ja

Super ervaring!

Heel gaaf om eens met zijn tweeën een escape room te doen. Je krijgt alles mee. Deze kamer draait echt om samenwerken. Leuke spelelementen, zit geweldig in elkaar. Wij zaten een uur na de ontsnapping nog vol adrenaline. Wat een avontuur!

 • Leuke puzzels
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Supertoffe kamer!!

Wauw. Dit is echt een kamer die iedere escape liefhebber gespeeld moet hebben! Wat een toffe kamer; Superleuke puzzels, heel afwisselend en verrassend! Fijn ook dat je echt alles meekrijgt doordat je met z’n tweeen speelt. De puzzels zijn echt goed te doen met z’n tweeen, soms op t randje maar daardoor heel uitdagend en leuk.

De aankleding en sfeer past helemaal bij het thema, echt heel goed gedaan!! Zonder inhoudelijk teveel prijs te geven kan ik wel zeggen dat je ook hier soms denkt: Huh?! Maar ook dat maakt het alleen maar heel leuk.

Wij hebben 1 hint gehad en zijn echt net net niet ontsnapt, het allerlaatste stukje van de allerlaatste puzzel hadden we niet goed, toen de teller op 0 stond. Super balen, maar dat maakt de kamer niet minder leuk.

Deze kamer staat by far in onze top 5!! Soms zeiden we tijdens een puzzel tegen elkaar: wat is dit tof zeg!!

 • Aankleding, sfeer, thema
 • Verrassende puzzels
 • Supertof om met zn tweeen te spelen
 • Niks?
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Heleen — 3 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 16 februari 2020 - 21:50
 • Gespeeld met 2 personen in februari 2020. Ontsnapt: Nee

Heel leuk!

Een zeer verrassende wending in de escape, heel leuk om te spelen. Wel pittige puzzels maar misschien kwam dit ook door het feit dat je maar met twee speelt. Maar een echte aanrader!

 • Verrassend
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Fantastische ervaring met tweeën

Na kamer 237 gespeeld en de goede verhalen van vrienden gehoord te hebben, moesten we deze kamer natuurlijk ook uitproberen. Het stelde zeker niet teleur. Het verhaal begint al bij de mail die je krijgt na de boeking en die blijft vastgehouden tot aan het einde. Door het type spellen dat er zijn, blijft het uitdagend voor de meer ervaren escape room speler, maar is het niet onmogelijk voor hen die het nog niet zo vaak hebben gedaan. Helaas zijn wij zelf niet aangenomen, maar dat maakt niet dat we anderen niet aan zouden raden om ook te solliciteren!

 • Goed verhaal
 • Decor
 • Personeel
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Met een grote glimlach weer naar huis

Weer een topkamer in Volkel. Alles klopt. Verhaallijn, puzzels, sfeer. Leuk ontvangen. Erg leuke puzzels en veel gelachen tijdens het spelen! We kunnen niet wachten op een volgende kamer!

 • Originele puzzels
 • Sfeer
 • Verhaallijn
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Pareltje in Volkel

Super zenuwachtig gingen we op sollicitatie gesprek in Volkel! Wat een super ervaring zijn wij rijker, echt ongelofelijk hoe fijn deze kamer speelt. Van begin tot eind een geweldige story telling, decor en complete beleving! Een dikke vette 10 en we kunnen niet wachten op nummer 3.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Fan tas tisch

Wat een toffe kamer, supergoed het thema doorgevoerd. Maar Hee, we hadden ook niet anders verwacht. Je staat de complete tijd "aan", omdat je het samen doet. Nog een voordeel, je hebt hersteltijd, als je met een groep speelt heb je geen hersteltijd, want dan neemt iemand het wel over van je. Mooie puzzels, pittige puzzels, toffe puzzels, goeddoordachte puzzel... Gewoon doen...
Thnx voor de baan, maar ik pas. 😂

 • Alle puzzels samen, dus beleef je de hele kamer
 • Geen, niets...
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Topkamer

Enorm gelachen in deze kamer. Super om een kamer voor 2 personen te doen. Niet makkelijk, geweldig!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Miranda — 8 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 27 januari 2020 - 20:00
 • Gespeeld met 2 personen in januari 2020. Ontsnapt: Nee

Alweer een geweldige kamer!

Net als kamer 237, voel je in de Conciërge ook weer de typische hotel sfeer. Een goed verhaal, uitdagende opdrachten en een mooie ambiance. Kortom fantastisch!

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Verwachtingen overtroffen en meer...

Op voorhand had ik me door Escapetalk en de reacties op Facebook lekker laten maken om deze kamer te gaan doen.
Uiteindelijk als cadeau afgereisd naar Volkel en daar op sollicitatiegesprek geweest. Het ontvangst door de medewerkers van het hotel was uiterst vriendelijk en we hebben eerst in de Gold Room lekker een kop koffie genomen. Toen het eenmaal tijd was voor de sollicitatie waren we er ook echt klaar voor.
De kamer was goed aangekleed en was een uitstekende mix tussen tech en de meer traditionele kamer. De puzzels waren ontzettend leuk om te doen. Er is goed nagedacht over puzzels die leuk en uitdagend zijn om met z'n tweeën op te lossen. Er zijn volop grapjes in het ontwerp van de kamer die je onderdompelen in de sfeer en je nauwelijks aan de klok doen denken.
Van begin tot eind had de sollicitatie ons in zijn greep en deze liet ons pas los toen we weer thuis aangekomen waren.
Wie houdt van escapen en dit graag eens doet in een team van twee, MOET eens op sollicitatie gaan. Je krijgt er echt geen spijt van.
Complimenten aan het team en de bouwers; een prachtige prestatie.

 • Sfeer
 • Leuke puzzels
 • Verrassend kamerverloop
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10
 • Loes — 6 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 23 januari 2020 - 19:51
 • Gespeeld met 2 personen in januari 2020. Ontsnapt: Nee

Superleuk puzzel-avontuur

Na een hartelijke ontvangst geheel in stijl door de gastvrouwen werd de spanning voor ons wel wat opgevoerd. Hoe zou het zijn voor het eerst met zijn tweeën een escape-room doen? Je bent dan wel erg van elkaar afhankelijk, veel meer dan in een groep van vier of vijf. Enthousiast werden we de kamer in begeleid. De deur ging dicht en daar volgde de uitleg. En we mochten eindelijk aan de slag! Om ons heen waren verschillende erg originele puzzels te vinden. Het thema was overal heel goed doorgevoerd. Elke keer als we een stapje verder waren werden we beloond met een nieuwe clue of nieuwe stukjes die nog ontbraken. Hoe verder we kwamen hoe enthousiaster we werden. De originaliteit, de goede afwerking van alles, afwisseling van de puzzels en de verrassende elementen plus het feit dat het ook niet te makkelijk was maakte dat het voor ons een top-ervaring was. We waren een paar minuten van het oplossen van het laatste stuk verwijderd toen de tijd op was, maar dat mocht deze superleuke middag niet deren. De hele kamer is perfect afgestemd op een team van 2 personen.

 • Originaliteit
 • Afwerking
 • Technische mechanische puzzels
 • Niveau
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Loes en Krijn — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 19 januari 2020 - 19:35
 • Gespeeld met 2 personen in januari 2020. Ontsnapt: Nee

De lat ligt vanaf nu hoog!

Dit was onze eerste ervaring met een escaperoom en wat hebben we genoten. Verhaal, puzzels, sfeer, alles was perfect op elkaar afgestemd en klopte. Dit smaakt naar meer maar de lat ligt heel erg hoog nu..

 • Verhaal
 • Puzzels
 • Hints
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldig!

Zo lang naar uitgekeken, maar gisteren avond was het zo ver!
We gingen met 2 teams solliciteren naar de baan van conciërge, betekend dus dat 1 groep moest wachten op de andere, en wachten is bij kamer 237 helemaal niet erg! Zo'n vriendelijk personeel, je kunt je uren vermaken in de bar :)
Wij mochten als eerst en hadden het geluk dat we bij het 2e team mochten meekijken op de iPad, super gaaf.

Nu de kamer zelf, wauwwauwwauw.. Dit was zo leuk!
Al redelijk wat ervaring met escaperooms maar nog nooit eerder een escaperoom gespeeld voor 2 personen, maar dit was echt heel erg leuk.
Alles krijg je volledig mee, er moet worden samengewerkt, en het verhaal is zo duidelijk.
Muziek en geluiden passen helemaal in het thema.
Wij waren helemaal excited toen we eruit kwamen.
Wij hebben genoten!!
Bedankt weer voor de gastvrijheid en mega gezelligheid!

 • Thema
 • Personeel
 • Locatie
 • Puzzels
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Topervaring!

De eerste kamer voor ons die voor 2 personen is gemaakt, spannend!
Na alle positieve reviews hadden we toch wel hoge verwachtingen.

Ik kan je vertellen dat die zeker zijn waargemaakt..

Wat een mooie kamer, helemaal doordacht en alles in thema.
Zonder verder iets te verklappen, deze wil je echt spelen.
Wij hebben hem gehaald, hadden nog 4 minuten over.

Wij kijken ook erg uit naar de volgende kamer op deze locatie.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Alweer Wauw!

Nadat we kamer 237 al gespeeld hadden lagen onze verwachtingen heel hoog voor deze kamer.
Overal waar we komen vraagt men of we de conciërge al gespeeld hebben en dat we die zeker moeten gaan doen... Wij kunnen dit alleen maar beamen.
De laatste puzzel net niet gehaald maar dat heeft het plezier er niet minder om gemaakt.
Super kamer, top qua inrichting en decoratie, leuke puzzels om te spelen.
Wij kijken al uit naar lost & found :-D

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

237 flikt het weer!!!

De gaafste escape rooms ploppen op als paddestoelen, maar 237 presteert het om als een van de weinigen een top kamer te maken voor 2 personen. Je wordt leuk ontvangen in een thema, met wat acteerwerk dat gelukkig niet te overdreven is. De kamer zelf is breed opgezet met een variatie aan puzzelsoorten die je aan het denken zetten, met soms iets fysieke elementen. De hoeveelheid en moeilijkheidsgraad is perfect in balans en altijd in thema. Het hint systeem is goed doordacht en in het spel geïntegreerd. Geen gigantische wow-effecten, zoals hun 1e kamer, maar wel in z'n geheel een top ervaring en je bent elke minuut heerlijk bezig. Een dikke, vette aanrader en we kunnen niet wachten op hun 3e kamer.

 • Mooie ervaring, kloppend totaalplaatje
 • 237 weet gewoon hoe het hoort
 • Ontvangst en na babbelen
 • Puzzels, moeilijkheid en thema
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9.5
 • Sanne — 10 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 13 januari 2020 - 00:45
 • Gespeeld met 2 personen in januari 2020. Ontsnapt: Ja

Geweldig!!!

Wat een mooie en gave kamer was dit!! Alles klopte en verhaal zat goed in elkaar. Leuke afwisselende puzzels. Kamer was helemaal afgestemd op 2 personen.

 • Goeie sfeer
 • Mooi afgewerkt
 • Verschillende puzzels
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Ge wel dig!

Wat een top kamer!
Super ontvangst, ondanks dat het behoorlijk druk was, toch de persoonlijke aandacht.
En een geweldige kamer, qua verhaal, afwerking, puzzels, techniek, alles gewoon. Een kamer die klopt! En voor 2 personen! Want we spelen vaak met z’n 2tjes maar nog nooit een kamer die er speciaal voor is ingesteld. Nu wachten op hun volgende avontuur!

 • Techniek
 • Verhaal
 • Ontvangst
 • Sfeer
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Miriam de Heus — 5 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 12 januari 2020 - 19:47
 • Gespeeld met 2 personen in januari 2020. Ontsnapt: Nee

Superkamer klopt tot in de puntjes

We vonden het een hele leuke uitdagende kamer. Met veel hele verschillende originele puzzels. Het thema was tot in de puntjes doorgevoerd. Een kamer waar wij nog lang over hebben gepraat! En we komen zeker terug voor kamer 237.

 • Sfeer klopt helemaal
 • Ontvangst ook in thema
 • Leuke originele puzzels
 • Zelfs de hints pasten in het spel
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Fantastische kamer met super vriendelijke ontvangst!

Wat een beleving weer! Na kamer 237 waren de verwachtingen hooggespannen! En een escaperoom met z'n 2en was ook een hele nieuwe uitdaging, maar wat zit deze kamer goed in elkaar! Aan alles is gedacht, alles klopt en past bij het verhaal. Dit is zo'n escaperoom die je niet snel zult vergeten.

Enorm aardig en vriendelijk persooneel, dat vanaf dat de deur open gaat in zijn/haar rol zit. Ze zijn erg enthousiast en gepassioneerd over escaperooms en dat draagt bij aan de ervaring. De kamer zelf klopt dan ook gewoon écht helemaal.

Absolute aanrader om te gaan spelen! Wij kunnen niet wachten tot kamer nr. 3 op deze locatie klaar is :)

 • Kamer voor 2 personen
 • Vriendelijke ontvangst
 • Leuke puzzels
 • Alles afgewerkt in stijl en thema
 • Heel leuk verhaal (echt een beleving!)
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Verrassende kamer

Deze kamer ligt volledig in lijn met kamer 237 en ook met de toenmalige loods. Veel details, leuke technieken, je wordt meegenomen in het verhaal en verrassende puzzels! Het verhaal neemt halverwege een verrassende wending, erg leuk! 40 euro per persoon is redelijk prijzig, maar voor deze kamer wel de moeite waard.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Mark — 8 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 11 januari 2020 - 19:09
 • Gespeeld met 2 personen in januari 2020. Ontsnapt: Ja

Geweldige escape room

Een supper leuke escape room met een mooi thema. Vanaf het ontvangst tot het afscheid geweldige begeleiding (in thema)

 • Thema
 • Verassend
 • Algehele aankleding
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

WAUW WAUW WAUW

Mijn vriend heeft deze kamer gereserveerd voor mijn verjaardag en het was het leukste verjaardagscadeau ooit (naast de Disney tickets). Ik ben een escape room liefhebber en deze kamer heeft mijn standaarden verhoogd in escape rooms.
Ik had een redelijk hoge verwachting van de kamer (desondanks we een paar dagen geleden een andere escape room hadden gedaan waar wij het minder leuk vonden) en de hoge verwachtingen werden ook waar gemaakt.

Deze kamer is één van de leukste - misschien zelfs dé leukste - die ik al heb gedaan. Een escape room voor twee kom je niet veel tegen. Deze kamer is best pittig maar juist afgestemd voor met twee te doen. Je krijgt echt waar voor je geld! (net genoeg te doen om het binnen de tijd te kunnen doen of niet want wij zijn er niet uitgeraakt haha).

Wij komen zelf van België maar het was de langere autorit zeker waard.

De puzzels zijn erg origineel! De kamer was fantastisch aangekleed. Alles - decor, puzzels, onthaal - zit mee in het verhaal!
Je wordt warm verwelkomd door het "hotel"personeel. We waren nét niet op tijd eruit geraakt maar mochten toch nog de puzzel (samen met de eigenaar wel) oplossen.

Manier van hints geven is héél erg goed uitgewerkt! Doorheen de kamer had ik best wel een spannend gevoel. Op de achtergrond wordt er dan ook wel hele tijd muziek afgespeeld. Het volume van de muziek mocht voor mij wel een klein klein beetje stiller (maar misschien lag het aan mijn verkoudheid ook). Maar voor de rest ALLES DIK IN ORDE!

Je moét deze escape room eens gedaan hebben!

 • Puzzels
 • Vriendelijk onthaal
 • Aankleding
 • Escape room voor 2
 • Erg leuk verhaal
 • Muziek een beetje te luid
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Onverwacht!

Vette kamer met leuke twisten. Heb nu al flink wat kamers gedaan en dit is echt een must kamer.

 • Leuke host
 • Toffe puzzels
 • Onverwacht
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Wauw!!!

wat een ervaring!! echt een geweldige kamer. leuke puzzels en een enorm mooi decor. hij zat zo goed in elkaar !!! voor mij een dikke 10 !!

 • decor
 • Puzzels
 • host
 • verhaal
 • hints
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Super leuke 2-persoonskamer

Suepr leuke ervaring. We hadden veel verwachtingen maar deze zijn nog steeds overtroffen.

 • Meerdere kamers
 • Spanning
 • Leuke puzzels
 • Plot twist
0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9
 • Marcel — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 4 januari 2020 - 19:28
 • Gespeeld met 2 personen in januari 2020. Ontsnapt: Nee

Echt helemaal geweldig!

De concierge is echt wen aanrader! Perfect voor 2 personen gemaakt en echt een top avond gehad. Geweldig ontvangen daar!

 • Gastvrijheid
 • De Escaperoom
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldige kamer voor 2 personen

We kwamen helemaal blanco naar deze escape room. We hadden al veel gehoord over kamer 237 die we zeker in de toekomst ook gaan spelen. Maar omdat we een kamer met z’n tweeen wilde spelen vas de conciërge perfect.

De ervaring begint al vanaf het punt dat je het het gebouw(hotel) binnenstap. De beleving begint dus al bij de voordeur.

Wij hebben nog nooit zo leuke kamer gespeeld en ondanks dat we hem echt net niet hebben gered vonden wij hem geweldig echt een super kamer!

Bedankt voor de gastvrijheid!

 • Puzzels
 • Kamer voor 2 personen
 • Beleving begint bij de voordeur
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Dennis — 6 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 2 februari 2020 - 17:59
 • Gespeeld met 2 personen in januari 2020. Ontsnapt: Nee

Fantastisch

Tot nu toe de leukste kamer die we hebben gespeel. Verhaal, puzzels, hint systeem en ga zo maar door allemaal uitmuntend. Samen met mijn vrouw hebben we het er weken erna nog steeds over.

 • Hintsysteen
 • Verhaal
 • Indeling
 • Sfeer
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

DIT! Dit is wat een 10 betekent!

In de prachtig ingerichte wachtruimte van het hotel bereidden we ons voor op ons sollicitatiegesprek. Als het tijd is krijgen we een intro van het personeel, helemaal in thema en met goede sfeer. Ondanks onze ervaring is met zn 2en ontsnappen toch best spannend, je hebt het eenmaal nog nooit gedaan.

De inrichting is prachtig, stijlvol en af. Er valt simpelweg niks aan op te merken. Verder is de ruimte is goed gebruikt. Het valt op hoe ze met beperkte ruimte een groot, uitgebreid verhaal weten neer te zetten, dat langzaamaan ontwikkeld en ontvouwd. De spanning bouwt en bouwt, tot je zenuwslopend aan het puzzelen bent. Er zit ook een element in waar ik helaas niet over kan beginnen, maar waar ik zo versteld van stond dat ik er stil van was. Ge.wel.dig!

De puzzels zijn echt gebouwd om met zijn 2en te doen en zijn stuk voor stuk leuk, uniek, en duidelijk. Er komen niet veel technische snufjes aan te pas, maar dat hoeft ook niet. Het is lekker puzzelen in een heel mooie en unieke kamer. Dit is een kamer die werkt door zijn simpliciteit. Verwar simpliciteit niet met gemak. Deze kamer is zeker uitdagend en je hebt die 70 minuten absoluut nodig. We stonden met 15 seconden over hijgend buiten, compleet uitgeput.

De service is top! Goed en behulpzaam personeel die de sfeer in thema neer weten te zetten en ook graag een praatje maken. Hints kwamen ook altijd net op tijd, wat een dikke plus is.

Dit is het. Dit is wat een 10 betekent! Doe jezelf een lol en speel De Congiërge zo snel mogelijk. Één van mijn favoriete kamers ooit!

 • Prachtige inrichting
 • Het verhaal en hoe het ontwikkeld
 • Top personeel
 • Spanning
 • Puzzels
 • Focus op 2 personen werkt geweldig!
 • Uitdagend
 • 70 minuten
 • Creatief gebruik van ruimte
 • Absoluut niks
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Fantastische ervaring!

De mensen achter deze kamer snappen het escape principe. Afwisselende puzzels in een goed bedacht verhaal, in een kamer die tot in de puntjes uitgewerkt is. Tel daarbij op het ontzettend vriendelijke personeel en de hartelijke ontvangst, voor ons was dit een topper!!

 • Afwisselende puzzels
 • Kamer tot in detail in het thema afgewerkt
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Anneke — 20 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 31 december 2019 - 21:05
 • Gespeeld met 2 personen in december 2019. Ontsnapt: Ja

Geweldig leuke kamer, tijd goed benut, sfeervolle aanrader!

Geweldig leuke kamer. We wisten dat de bouwers van deze room goed zijn, want de loods en Kamer 237 hadden we al eerder vol enthousiasme gespeeld. Nu leuk een room voor 2 personen. En inderdaad alles weer geheel in thema al voor de ontvangst met de mailtjes over ons sollicitatiegesprek. Parkeren is gratis en geen probleem vlak voor de deur. Ook ontvangst en de napraat achteraf zijn top geregeld op deze mooie locatie in Volkel vlakbij Uden. We hebben genoten van de puzzels, het verhaal en de aankleding waarbij we de tijd in de kamer goed benut hebben met 6 seconden over. We hadden graag nog meer genoten van deze kamer, maar waren natuurlijk ook blij en trots dat we het hebben gered. Blijft jammer dat ook super leuke escape rooms zoals deze maar 60minuten horen te duren. Kortom een sfeervolle aanrader! We kijken uit naar de 3e room die op deze locatie gebouwd gaat worden!

 • sfeer
 • bereikbaarheid
 • waar voor je geld
 • mooie puzzels
 • escape rooms duren maar 60minuten ;)
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10
 • Aafke — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 4 januari 2020 - 13:30
 • Gespeeld met 2 personen in december 2019. Ontsnapt: Nee

Leuk!

Veel variatie in de puzzels, mooi ingericht met aandacht voor details en vriendelijke ontvangst.

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Spannend tot het einde

Deze escape specifiek voor 2 personen max duurt maar liefst 70’ ipv 60’.
We zijn ervaren escapers maar hadden hier toch onze handen aan vol. Verwacht je alvast aan veeeeel puzzels. Ook is teamwork hier meermaals zeer belangrijk.
We hebben eerst de fantastische kamer 237 gespeeld en dus hadden we direct een goed gevoel over hoe deze kamer zou zijn uitgewerkt. Een echte aanrader!

 • Kamer voor 2!
 • Decor
 • Sfeer
 • Onthaal + nabespreking
 • Veel te doen
 • We haalden het net niet..
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Cooool :)

Alle eerdere reviews beschrijven het gevoel heel goed ;)

Fantastisch :)

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Fantastische kamer

Alles klopt aan deze kamer. Van het moment dat je binnenkomt tot het moment dat je weer weggaat zit je in de juiste sfeer. Goede puzzels, logische puzzels, leuke puzzels. Topkamer!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Mooi gemaakt, goed verhaal, fantastische begeleiding!

Gebruik van ruimtes is erg leuk gedaan: heel verschillend en in thema. Verrassend en lastig. Originele puzzels en hele vriendelijke medewerkers. Het verhaal is erg leuk, ook heel origineel dat het voor 2 personen is gebouwd.

 • Verhaal
 • Gebruik ruimtes
 • Originele puzzels in thema
 • Begeleiding supergoed en vriendelijk
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Geweldig

Naast kamer 237 hebben ze weer een fantastische kamer gemaakt. De sfeer en het verhaal zijn meeslepend, puzzels zijn uitdagend en origineel en de begeleiding voor, tijdens en na de escaperoom is perfect. Dankjewel Steffie!

 • Sfeer en verhaal
 • Begeleiding
 • Puzzels
 • Geen
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Helaas verder solliciteren voor ons

Binnenkomend zat je al gelijk in het verhaal, tijd voor de sollicitatie, kijken of we de beproevingen konden doorstaan...
Helaas net te weinig tijd...
Leuke kamer, helemaal in sfeer, leuke puzzel elementen.
Samenwerken is een vereiste, waardoor deze tweepersoonskamer ook echt met twee personen moet.
Na deze kamer ook zeker benieuwd naar de andere kamer!

 • Thema
 • Kamers
 • Manieren van hints
 • Puzzels
0
9
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Geweldige sollicitatie

Net zoals bij Kamer 237 klopt alles aan deze escape ervaring. De puzzels, het verhaal, de sfeer, de begeleiding! In één woord fantastisch. Je waant je voor een uur in een andere wereld. Escapen zoals escapen bedoeld is!

 • Puzzels
 • Sfeer
 • Afwisseling
 • Spanning
 • Aankleding
 • Verrassingseffecten
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Lekker spelen! Wel prijzig

Weer een prachtig verhaal wat goed uitgewerkt is. Mooie kamer zonder technische "show off", maar wel echt een lekkere flow. Zeker doen! Iemand in de reviews noemt de kamer een "liefdesbrief aan de klassieke escape room". Precies dat is het, heerlijk!

Service is ook erg goed, vriendelijk personeel. We vonden het wel jammer dat we te snel hints kregen.
De prijs voor deze kamer is wel erg hoog: 40 euro per persoon. Dit vind ik het eigenlijk niet waard.

 • Mooi uitgewerkt
 • Sfeer goed neergezet
 • Prijzig
 • Te snel hints
0
8.5
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 9.5

Een vrijwel perfect escape avontuur

Deze kamer was al gespeeld door een aantal escaperoom liefhebbers in mijn directe omgeving. Op grond van de ervaring die zij met deze kamer hadden opgedaan, waren zij er allerminst van overtuigd dat ik er in zou slagen het sollicitatietraject met goed resultaat af te leggen. Geprikkeld door deze weinig hoopgevende gedachte besloot ik mijn allergrootste kwaliteit in te zetten: het vinden van een goede partner. In alle eerlijkheid moet ik toegeven dat het vinden van een gelegenheidskameraad van buitencategorie waarschijnlijk een van mijn belangrijkste bijdragen is geweest aan deze sollicitatieprocedure.

Met enige regelmaat bekruipt mij het gevoel dat ik eigenlijk zelf wel een escaperoom zou willen beginnen. Wanneer ik weer eens een kamer heb gespeeld denk ik vaak dat ook ik een goed escape avontuur zou moeten kunnen ontwikkelen. Na afloop van de sollicitatieprocedure voor de functie van conciërge in dit bijzondere hotel realiseer ik mij echter dat voor het creëren van een escaperoom ervaring (zoals deze) veel meer nodig is dan een combinatie van enthousiasme met een zak vol ideeën. De bedenkers/makers van deze kamer verdienen absoluut een groot compliment!

Zelf kwam ik wat stroef op gang, maar gelukkig voorkwam mijn sollicitatiegenoot een vroegtijdig uitzichtloze toestand. Na verloop van tijd gingen ook bij mij de radartjes beter draaien. Er was daarna eigenlijk alleen sprake van enige vertraging door wat materiaal dat zich wel erg goed verstopt had. Het leek alsof het avontuur op een gegeven moment in een stroomversnelling kwam, waarbij het nodig was om een paar keer de mindset behoorlijk bij te stellen. Wat is het jammer dat het niet goed mogelijk is om mijn enthousiasme te verwoorden zonder iets weg te geven over wat komende sollicitanten te wachten staat... :-(

Wij mogen absoluut tevreden zijn met het door ons behaalde eindresultaat. Betekent dit dat mijn directe omgeving mij heeft onderschat? Allerminst! Met de kennis die ik nu heb, begrijp ik maar al te goed waarom ze mij vooraf niet heel veel kans gaven op een goede afloop. :-)

 • Techniek
 • Orginaliteit
 • Samenhang
 • Verrassingen
 • Afwerking
 • Stukje uit het verhaal wat ons was ontgaan
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Bijzonder sollicitatiegesprek

Wij zijn ondertussen enthousiaste escaperoom bezoekers geworden en zijn zeer zeker te spreken over deze!! Wat een top room; de puzzels, de aankleding, de sfeer, de ontvangst. Een regelrechte aanrader. Heel leuk ook dat je deze met zijn tweetjes kunt spelen. Heel wat verrassende wendingen en ontwikkelingen. Goed gedaan!!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

FAN-TAS-TISCH

We hebben echt iedere minuut genoten! Mooie kamer, veel verassingen, echt een feestje!

 • De puzzels
 • De aankleding
 • Het personeel
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Een absolute aanrader

Deze kamer is een absolute aanrader! Het is een leuke ervaring om met twee een escape room te doen. Je bent echt op elkaar aangewezen en je krijgt alle spellen mee (wat in gezelschap wel eens niet zo is)..

De kamer is heel erg tof in elkaar gezet, prachtige technische hoogstandjes! Wij kwamen helaas één minuutje tekort om te ontsnappen .. (en dat terwijl dit onze 3e kamer was)

 • Thema
 • Puzzels
 • Beleving
 • Personeel op locatie
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Zo zeg, een kamer van en voor de liefhebbers

Het is overduidelijk dat deze kamer met enorm veel liefde en aandacht gebouwd is, alles klopt, wat een geweldig bijpassende sfeer hangt er, alles is tot in de puntjes uitgewerkt!

Ook super fijn dat de kamer je geen 'hufterproof' gevoel geeft zoals dat er bij sommige kamers iets te dik bovenop ligt.

Dit is echt een prachtig gemaakte kamer, maar geniet er niet te lang van want je moet wel echt alle zeilen bij zetten en beide op full speed aan staan om hem te kunnen halen!

Enige verbeterpuntjes hebben wij voor de ontvangstruimte en aandacht van de gamemasters, ze zijn beleefd en netjes hoor maar er is overduidelijk weinig tijd voor een persoonlijk praatje of even rustig nalopen van het spel. Ook staan er veel (aankomende en vertrekkende) mensen in de kleine hal met dito kapstok die eigenlijk te weinig ruimte biedt voor zoveel winterjassen...

Maar, alsnog, de kamer maakt alles goed, heerlijk!!!

 • Wat veel afwisselende puzzels
 • Alles compleet in stijl
 • Goede sterkte verhaallijn
 • GEWELDIG hint systeem
 • Weinig persoonlijke voor en na spreek aandacht
 • Service voelt beetje als lopende band
 • Te weinig ruimte op de kapstok, te veel jassen!
0
8.5
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 10
 • Service: 6.5

Unieke kamer

#29 Er zijn maar weinig kamers die specifiek gemaakt zijn om met 2 personen te spelen. Dat is een van de aspecten die deze kamer zo uniek maken. Ik speelde de kamer samen met mijn vriend, waarmee ik eerder al 2 kamers met zijn tweetjes gespeeld heb en vele kamers samen met grotere groepen. Mijn ervaring van deze kamer is dat hij tot in de puntjes is afgewerkt! Het begon al bij de ontvangst, waar we werden voorbereid op ons sollicitatiegesprek. Nog even een drankje en een plasje, en toen was het tijd voor ons gesprek! De puzzels zijn leuk om te doen: je bent continue lekker bezig met het ontrafelen van het mysterie. Veel teamwork en redelijk wat denkwerk vereist in combinatie met leuke effecten en een goed uitgewerkt verhaal. De tijd die je in de kamer mag doorbrengen is bij deze kamer 70 minuten. Met nog enkele seconden op de klok lukte het ons net om de kamer uit te spelen. (Wel met behulp van de hints, alhoewel deze voor mijn gevoel soms wel erg snel kwamen... uiteindelijk hebben we het daarom natuurlijk wel gehaald. Maar soms wil je gewoon even zelf wat verder zoeken voordat je een hint krijgt).

 • afwerking
 • verhaal
 • sfeer
 • puzzels
 • ontvangst
 • misschien dat er iets te snel hints werden gegeven
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Prachtige room waar alles in het teken staat van het verhaal

In deze kamer vormen alle puzzels, de sfeer, de aankleding en zelfs het hintsysteem een mooi samenhangend geheel. Sommige puzzels geven een wat onrustig gevoel omdat ze veel tijd kosten, maar die tijd is er ook wel. Jammer dat we in de eindfase een hint gemist hebben doordat het hintsysteem verandert maar er (in tegenstelling tot de instructie) nog wel is. Anders waren we zeker ontsnapt.

 • Uitstekend thema en verhaallijn
 • Origineel
 • Leuke puzzels
 • Veel afwisseling in setting
 • gemiste hints door onduidelijk systeem
0
9
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 9

Meest bizarre sollicitatie ooit

Al bij het erg aangename ontvangst zat je al meteen in het verhaal.
Na wat drankjes in de lobby van het hotel mochten dan op sollicitatie gesprek bij de manager van het hotel.
Al snel bleek dat dit zo veel moeilijker was dan eender welk ander sollicitatiegesprek...

Prachtige aankleding, een goed verhaal en soms wat spanning... Echt een aanrader voor iedereen die van escape games houdt!!

 • Aankleding
 • Personeel
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10
 • Hanneke — 8 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 23 november 2019 - 09:38
 • Gespeeld met 2 personen in november 2019. Ontsnapt: Ja

Geweldig!

 • Verrassende wendingen, leuke puzzels, goed verhaal
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Evenals 237, geweldig

Wederom een kamer vol verrassingen. Super om met twee te doen nu, dus je krijgt alles mee. Vindingrijke puzzels, ontzettend spannend, sfeer is geweldig. Vanaf de wachtruimte in het verhaal (zelfs al de aankondigingsmail). Mooi gebruik van de ruimte. Echt vet, zo jammer dat het op het nippertje niet gelukt is

 • Vindingrijke puzzels
 • Spanning, verrassingseffecten
 • Muziek
 • Gebruik van de ruimte(s)
0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10
 • Esther — 11 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 18 november 2019 - 18:17
 • Gespeeld met 2 personen in november 2019. Ontsnapt: Ja

Onze nieuwe favoriet

Eerste kamer die we met z’n twee konden/hebben gedaan. Wat een mooie kamer met goede (nieuwe) puzzels. Je moet echt opdrachten samen uitvoeren. Goed verhaal en spannend. Wat een toffe kamer!!

 • Goede puzzels
 • Moet samenwerken
 • Sfeer en inrichting goed
 • Spanning
 • Plottwist
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Coole Kamer

Tof gemaakt, en best wel een pittige kamer.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

AWESOME

Wat een uitstekende kamer. Je blijft maar de hele tijd bezig en moet goed als team samen werken. Omdat je maar met ze tween bent heeft iedereen de hele tijd iets te doen. Wat voor leuke uitdagende puzzels. Wat voor een leuk verhaal. En wat voor een ontzettend leuk team hier werkt. Ik heb heel erg genoten en zal iedereen echt aanraden hier naartoe te gaan. Dat mag je niet missen!

 • Puzzels
 • Team/medewerker
 • Verhaal
 • Meerdere kamers met verassing
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

De Conciërge

Met acht personen besloten we beide kamers te gaan doen, dus opgesplitst in groepjes en veel 'wachten'. Het wachten was geen enkel probleem, gezien de nette, ruime ontvangstruimte en het leuke personeel. Ze nemen veel tijd voor je om ervaringen te delen en er werd veel aandacht besteed aan drankjes etc. Op momenten dat de ontvangstruimte leeg was, mochten we op een tablet meekijken naar onze andere groepen en soms in de controlekamer, erg leuk! Ze nemen genoeg tijd ook om de kamers na te spreken en zorgen er echt goed voor dat nieuwe groepen je niet kunnen horen.

We keken enorm uit naar de tweepersoonskamer. Niet omdat we niet genoeg mensen bij elkaar kunnen vinden om een kamer met z'n vieren te doen, maar omdat het echt weer eens wat anders is. Wat een enorme aanrader! Ontzettend veel en gevarieerde puzzels die echt samenwerking vereisten. De inrichting van de kamer was super en de geluidseffecten waren een leuke toevoeging. Alleen boodschappen tussendoor waarbij je niks mag doen, vind ik minder in een escape room. Dan zit je er net lekker in en wil je gewoon door. Leuk dat het hotelthema is doorgetrokken in deze tweede kamer.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Absolute aanrader

Tja, wat valt hierover te zeggen? Wat kan je verwachten van de maker van Kamer 237 itself. Dit is een fantastische beleving geweest. Het thema klopt, het verhaal klopt, je wordt hier hartelijk ontvangen en meteen wordt de sfeer gezet bij die ontvangst. Je komt soliciteren, laat dat duidelijk zijn. En vanaf je die solicitatie aangaat, is het gewoonweg 1 geweldige rit. Je kan bij mij aan mijn glimlach zien hoe ik zo'n kamer vond achteraf en hier stond die gespannen van oor tot oor. Genoten heb ik hiervan. Zalig om met zijn tweetjes te doen.

 • sfeer, inkleding
 • techniciteiten
 • leuke puzzels
 • geweldige ontvangst
 • hij moet meer kamers maken :)
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Super kamer

 • Sfeer
 • Personeel
 • Puzzels
 • ...
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 9

Een kamer, een onvergetelijk avontuur

Zonder al te veel informatie op voorhad deze kamer geboekt, We wilden nog eens een twee-persoonskamer spelen en deze werd hiervoor uitgekozen.

Eens aangekomen werden we hartelijk ontvangen in het thema van de kamer en dit bleef de hele tijd zo.
We werden naar de kamer geleid en na de introductie was het dan zo ver. De puzzels zijn goed opgebouwd, het thema klopt volledig en je zit meteen in de sfeer.

We komen zeker nog terug om kamer237 te spelen

 • Goed opgebouwde puzzels
 • Goede sfeer
 • Vriendelijk personeel
0
9
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Meest zenuwslopende sollicitatie ooit!

Wauw!! Op basis van de reviews hieronder een uur gereisd naar Volkel, en niks stelde ons teleur!
Wat een vriendelijk personeel, prachtig gedecoreerde kamer (letterlijk niks is aan het toeval overgelaten), zeer originele puzzels en zeker ook wel spannend!
We zijn nu een paar uur verder na het spelen, en we raken er niet over uitgepraat. We komen zeker een keer inchecken in het hotel :-)

 • Decor en aankleding
 • Ontvangst
 • Originaliteit van puzzels
 • Gaaf verhaal
 • Spanning
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10
 • Paddy Vaessens — 12 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 31 oktober 2019 - 22:23
 • Gespeeld met 2 personen in oktober 2019. Ontsnapt: Nee

Dikke aanrader!!

Alles klopt, het verhaal, de puzzels, de aankleding. Deze kamer moet je gespeeld hebben!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Dennis — 3 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 27 oktober 2019 - 23:22
 • Gespeeld met 2 personen in oktober 2019. Ontsnapt: Nee

Zeer goed uitgedachte kamer en verhaal

Vanaf het moment dat we werden ontvangen begon de belevenis. De vriendelijke medewerkster die ons ontving zat volledig in haar rol. De kamer zelf was subliem! Uitdagende puzzels, verrassende elementen, goed werkende mechanismen en een zeer goed uitgedacht verhaal. De wijze waarop de spanning wordt opgebouwd is erg leuk gedaan. Wij hebben genoten van onze ‘sollicitatie’!

 • Prachtige ingerichte kamer
 • Goed uitgedacht verhaal
 • Verrassende elementen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Wat een leuke escape room!

Verwachtingen waren hoog, en zijn allemaal waar gemaakt!
Leuk dat er eens een escape room is die echt gemaakt is voor 2 personen!
Het thema is origineel, en tot in de puntjes doorgevoerd. Puzzels zijn verrassend en leuk!

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Zeker de moeite waard om een stukje voor te rijden!

Hele gave escaperoom, leuke puzzels, maar wat nog het meeste indruk heeft gemaakt is de ontvangst. De medewerker was ontzettend aardig en hij toonde oprechte interesse in ons. We hadden het gevoel dat we niet zomaar een groepje waren die even een uurtje een kamer kwamen spelen. Tijdens de ontvangst en ook na het spelen van de kamer bleef hij keurig in zijn rol als hotelreceptionist. Deze sfeer maakt de al fantastische kamer helemaal af.

Wat voor ons de kamer zo goed maakte was dat hij ondanks dat het een gevoel gaf van een 'ouderwetse' kamer, toch veel originele puzzels/elementen bevatte.

Deze kamer staat zeker in de top 3 van alle kamers die we gespeeld hebben (wij hebben ongeveer 30 kamers gespeeld).

We komen zeker met een grotere groep terug om de andere kamer te spelen.

 • Personeel
 • Geschikt voor 2 personen
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Top ervaring

Vanaf begin tot eind een super goede beleving! Echt leuk om samen te doen. Aanrader!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Lianne — 50 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 17 oktober 2019 - 21:23
 • Gespeeld met 2 personen in oktober 2019. Ontsnapt: Ja

Fantastisch, uitdagend, écht een aanrader!

Wat heeft deze kamer veel in zich. Heel uitdagende puzzels die anders dan anders zijn, een goed verhaal waar je ingezogen wordt, verrassende wendingen..... kortom, een kamer die je gespeeld moet hebben! Ook het element dat je met z’n tweeën de kamer doet vind ik erg gaaf.

 • Uitdagende puzzels
 • Super personeel
 • Thematiek - verhaal
 • Echt geen enkele te bedenken
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Wuaaaw!!!

We werden al direct ontvangen met de vraag of we voor de sollicitatie kwamen. De medewerkers bleven doorheen alles altijd in hun rol. Een zeer mooi ingeklede kamer met verassende wendingen. Een ECHTE aanrader!

 • Puzzels
 • Inkleding
 • Verhaal
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

De conciërge kamer maakt de verwachtingen waar

Van tevoren al goede verhalen over deze kamer gehoord. Vol verwachting erheen; de ontvangst was direct al goed in stijl. De kamer bleef verrassen door gave effecten. Goede, verschillende puzzels en de verhaallijn was erg goed uitgewerkt.

 • Goede verhaallijn
 • Hints waren spot-on
 • Goed uitgewerkte sfeer
 • Afwisselende puzzels
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9
 • Anke Tacken — 5 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 6 oktober 2019 - 20:04
 • Gespeeld met 2 personen in oktober 2019. Ontsnapt: Ja

Fantastisch

Zeer verrassende kamer. Leuk om met twee personen te doen. Hele entourage, manier waarop het personeel in verhaallijn mee gaat maakt het helemaal af.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

leuke uitdagende kamer

zit goed in elkaar, puzzels waren goed, sfeer prima,

 • puzzels waren echt leuk
 • medewerker was stug
0
7
 • Sfeer: 6.5
 • Puzzels: 8
 • Service: 6

Superfraaie kamer

Na kamer237 weer terug om de conciërge te spelen. Het was een superfraaie ervaring. Deze kamer zit echt heel goed in elkaar. Van het begin tot het einde een waanzinnig avontuur. Gelukkig waren we net op tijd buiten. Jammer dat we desondanks niet op een baan hoefde te rekenen. Het was de niettemin de mooiste sollicitatie ooit. Diepe buiging voor de makers.

 • Verrassend
 • Veelzijdig
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Nog mooier!

Wow wat een kamer. Inrichting verhaal beleving echt alles klopt. Zo ontzettend van genoten. Dikke aanrader!!

 • Authentiek
 • Super tof ingericht
 • We haalde het niet
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Pittig puzzelwerk voor de echte diehard escaper

Deze escape room onderscheidt zich echt als één van de beste escape rooms voor 2 personen. Een ijzersterk verhaal, met een paar leuke technische snufjes en een hoge dosis puzzels. En puzzelen met z'n tweeën is toch een stuk lastiger dan met een team om je heen, kwamen we op pijnlijk wijze achter... Gelukkig maakten we het einde mee, maar in het zicht van de finish wisten we helaas net niet het einde tot een succes te volbrengen. Wel een erg leuke ervaring!

 • ijzersterk verhaal
 • leuke technische snufjes
 • flink wat puzzelwerk
0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9

Fantastisch!

Deze kamer zit vol met verassingen en zit geweldig in elkaar. Samen met Dominique ging het begin suuuuper soepel (Not), maar veel lol gehad met z’n tweetjes. De puzzels zijn leuk en afwisselend. De manier van hints krijgen is ook origineel en houden je volledig in het spel. Een echte aanrader!

 • Origineel
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Gamemaster ;))
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Hogere Hotelontsnapschool

#100 Mijn honderdste kamer moest natuurlijk in stijl gevierd worden en de hoge verwachtingen werd ruimschoots ingelost. Ze hebben het weer geflikt: een topkamer in een ouderwetse hotelsetting met een twist waarin een ijzersterke verhaallijn, een schitterende aankleding en leuke lowtech puzzels naadloos op elkaar aansluiten! De kamer wordt echt gedragen door het verhaal, dat dient als ruggengraat voor de opbouw en verloop en als kapstok voor de puzzels. Hoewel dit op en top een tweedegeneratiekamer is, kom je toch een paar sleuteltjes tegen ;-). De goede begeleiding verloopt geheel in stijl en subtiel via geluidsboodschappen van de conciërge zelf of elegante kattebelletjes.
We kunnen niet wachten op de volgende kamer(s)!

 • IJzersterke verhaallijn
 • Ouderwets hotelsfeer en aankleding
 • Subtiel en elegant hintsysteem
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Kimberley — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 30 september 2019 - 22:11
 • Gespeeld met 2 personen in september 2019. Ontsnapt: Ja

Leukste sollicitatie ooit!

Zo leuk, spannend en uitdagend tegelijk. Leuke puzzels, uitdagende opdrachten en een lekkere, gezonde spanning. Alles wat je zoekt in een room wat ons betreft. Heerlijk om samen te doen. De entourage eromheen maakt de de beleving helemaal compleet.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Je zit er meteen in!

Sfeer is geweldig en vanaf het begin is het hard aan de slag. Moeilijke puzzels en we moeten hier en daar wat op weg geholpen worden. De flow is niet altijd even duidelijk en sommige dingen zijn wat ver gezocht.

 • Sfeer
 • Aankleding
 • Puzzels
 • Flow niet altijd duidelijk
 • Niet altijd logisch
 • Verhaal sluit wat raar af
0
9
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

3x wauw!

Wauw, wauw, wauw! Letterlijk alles klopte hier! Het ontvangst alleen al. We waren optijd, dus er werd ons verzocht even plaats te nemen in de wachtruimte. Door de aankleding en het oog voor detail kreeg ik op een gegeven moment het gevoel dat de escape room al begonnen was. Niet dus.
Toen we uiteindelijk daadwerkelijk begonnen vielen we van de ene verbazing in de andere. Alles klopte gewoon.
Het verhaal kwam tot leven en de puzzels sloten hier écht op aan. We moesten samenwerken, maar hier en daar ook individueel aan de gang om zo de tijd de baas te blijven.
Bij het kraken van de laatste code kwamen we net wat minuten tekort. Jammer, maar wakker liggen we er niet van. Wat zijn we blij dat we gewoon alles hebben mogen meemaken.
Ik ben nog helemaal in de wolken van dit avontuur en kijk met smart uit naar volgende week, want dan gaan we kamer 237 spelen!

 • Oog voor detail
 • Aankleding
 • Verhaallijn
 • Originele puzzels
 • Geweldige effecten
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Ontsnapt, 55 min

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Hele leuke escaperoom

Echt super leuk om te spelen. Erg leuke puzzels en leuke effecten in het spel. Ook werden we vriendelijk ontvangen door het "hotel personeel". Ik heb nu al zin in kamer 237

0
9
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Heel gaaf

Mooie uitdagende kamer. Leuk om met z'n tweeen te doen.

 • Puzzels
 • Origineel
 • Ontvangst
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Heel gaaf

Fijn dat er kamers zijn die speciaal voor twee personen zijn gebouwd. Wij deden voor het eerst met zijn tweeën een kamer en vonden dit echt super. Het is een hele mooie niet te ingewikkelde kamer met leuke puzzels. Ook de service is echt super! Wij hebben ontzettend genoten ook al zijn we net niet op tijd ontsnapt.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Hele leuk ervaring

Deze escape room speel je met zn tweeen en dat is toch heel anders. Je merkte gelijk dat je in een hotel was en kwam solliciteren naar de baan voor congierge. De kamer is niet eng maar wel spannend omdat je natuurlijk niet weet wat er gaat gebeuren. De puzzels zijn erg leuk en horen allemaal in de hotel sfeer.

 • Sfeer
 • aankleding
 • puzzels
 • verhaal
 • service
0
10
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Fantastische escape!

De kamer zit super goed in elkaar, vanaf het moment dat je binnenkomt zit je in het verhaal. Leuke puzzels en super spannende race om te ontsnappen. Een room met tweeën spelen betekent dat je ook echt alle puzzels meekrijgt, super tof!

 • Verhaallijn
 • Sfeer
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Deze kamer is fantastisch!

Nadat we een paar jaar geleden Kamer 237 hebben gespeeld raakten wij verslaafd aan escape rooms. We konden dan ook niet wachten om De Conciërge te spelen en onze verwachtingen waren hoog. Maar ook deze kamer is tot in de puntjes uitgewerkt en klopt aan alle kanten. Je speelt hem met zijn tweeën en bent de volle tijd bezig met het oplossen van de puzzels. Deze zijn uitdagend, maar ook niet té moeilijk en dat maakt dat je nooit gefrustreerd raakt of boos wordt, maar echt alleen maar vol adrenaline aan het puzzelen bent. De kamer ziet er top uit, heeft weer een aantal leuke en verrassende elementen en is een aanrader voor elke escaper!!

 • Puzzels
 • Ontvangst
 • Verhaal
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Rob — 15 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 14 september 2019 - 19:09
 • Gespeeld met 2 personen in september 2019. Ontsnapt: Nee

Eindbazensollicitatie.

Oprecht goede kamer, tof personeel, gave techniek.

 • Technisch
 • Personeel
 • Samples
 • Realisme
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Fantastisch!

Mijn moeders eerste escaperoom
En mijn derde.
Erg mooi opgezet. Je zit volledig in het spel. Wij willen meteen nog een keer.
Helaas niet binnen de tijd eruit gekomen maar gelukkig mochten we de kamer afmaken.
De mails vooraf/erna en hoe je binnen komt maken het hele plaatje af.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Deborah — 7 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 15 september 2019 - 16:02
 • Gespeeld met 2 personen in september 2019. Ontsnapt: Ja

Wederom weer een mooie ervaring rijker

Na voorheen kamer 237 te hebben gespeeld. Nu met partner de conciërge gespeeld. Leuk om eens een escaperoom met zijn tweeën te spelen. Zoals verwacht ook in deze kamer weer gave technieken en originele puzzels. Ook de verhaallijn is goed opgezet. We hebben de kamer tot onze verbazing uitgespeeld binnen de tijd. Hij was pittig maar er zat wel logica in alle puzzels en codes. Zeker een kamer die je gespeeld moet hebben! Ook vriendelijke medewerkers

0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 10
 • Linda — 10 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 5 oktober 2019 - 13:39
 • Gespeeld met 2 personen in september 2019. Ontsnapt: Ja

Geweldig!!!

Spannend, super mooie puzzels passend in het thema en wat het helemaal afmaakt is het beeld en het geluid. Tel daar heel vriendelijk personeel bij op, gewoon top!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Subliem

Deze kamer stond sinds z’n opening op mijn verlanglijst. Al mijn verwachtingen werden ingelost en zelfs nog meer dan ik had kunnen hopen/denken/dromen.
Een echte aanrader!!!

 • Thema en afwerking
 • Kan geen verbeterpunten vinden!
 • Wachten op nr3
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldige kamer

Leuk thema, er zijn onverwachte wendingen.

 • gevarieerde puzzels
 • vastgehouden aan thema
 • personeel zit altijd in hun rol
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5
 • Esmée — 100 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 4 september 2019 - 19:54
 • Gespeeld met 2 personen in september 2019. Ontsnapt: Nee

De verwachting lag hoog, maar is overtroffen!!

Kamer 237 is toch wel mijn favoriete kamer, dus toen ik zag dat er een baan vrij kwam als conciërge begon het bij mij toch wel te kriebelen. Samen met mijn zus ben ik op sollicitatie geweest en wat was het geweldig. Alle elementen binnen het bedrijf spraken mij aan, mooie werkomgeving en ontzettend lief en attent personeel. Helaas door mijn ontbrekende CV voldeed ik niet aan de eisen van het bedrijf en ben ik niet aangenomen. Ondanks dat heb ik een ontzettend leuke avond gehad en kijk ik er met veel plezier naar terug.

 • Logica kamer
 • Game host
 • Puzzels
 • Hoge spanningsboog
 • Geen!!!!
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

GEWELDIG!!

Na kamer 237 erg nieuwsgierig geworden naar de concierge. Onze eerste kamer voor 2 personen. We werden net als de vorige keer vriendelijk ontvangen. De medewerkers zitten allemaal goed in hun rol en hier begint de hele ervaring. Na een korte inleiding en uitleg stap je de kamer in. Alles ziet er piekfijn uit en is tot de puntjes afgewerkt. De sfeer, de puzzels alles klopt en voor ieder wat wils. een heerlijke kamer met leuke special effects.

Een hele beleving net als kamer 237. De kamer moet echt op het lijstje van iedere escapefanaat.

 • thema
 • medewerkers
 • puzzels
 • special effects
 • details
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Super gave kamer

Hele gave kamer, mooi en goed in elkaar gezet! Goede puzzels! Helaas kwamen we 10 seconden tekort haha!

11-03-2020 opnieuw gespeeld, ook voor de 2e keer een geweldige kamer. Met 41 minuten eruit!!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Wauw!! Verwachting overtroffen

Sfeer is top en wordt meteen gezet bij binnenkomst. Puzzels en opdrachten weer goed bedacht en origineel. Na door kamer 237 te zijn aangestoken met het escape virus past deze kamer weer perfect in het toplijstje! Op het nippertje ontsnapt, maar gedurende de kamers zoveel verassingen gehad. Helemaal top!

 • Opdrachten origineel
 • Goede ontvangstruimte
 • Verhaal is leuk bedacht
 • Geautomatiseerd
 • Dat de kamer maar 1x gespeeld kan worden
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Leuke sollicitatie, geen baan gescoord

Met zijn tweeën genoten van deze escaperoom. Met zijn tweeën zijn we druk bezig geweest en hebben deze kamer, ondanks dat we hem net niet gehaald hebben, als zeer vermakelijk en geslaagd ervaren. Mooie decors, goede puzzels en elementen.

 • Goede verhaallijn
 • Mooi decor
 • Leuk speelbaar met 2 personen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Goed verhaal en gave puzzels

Vanaf binnenkomst zit je in het verhaal en ontstonden er oprecht kriebels voor het sollicitatiegesprek. De kamer is uitgebreid met originele puzzels, die denkwerk en samenwerking vragen. De aankleding is ontzettend mooi, de puzzels passen perfect in het thema en gaaf dat er een twist was in het verhaal. Erg leuk om zo met z'n tweeën een kamer te spelen!

 • 70 minuten
 • Uitgebreide kamer
 • Aankleding en sfeer
 • Goede puzzels
 • Hint systeem
 • Mail van te voren
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Geweldige kamer voor 2 personen!

Na toch alweer een hele tijd geleden Kamer 237 gespeeld te hebben waren we natuurlijk enthousiast dat er een 2e kamer open was gegaan. Na Kamer 237 hadden we toch wel hoge verwachtingen, en die zijn zeker waargemaakt. De Conciërge is een leuke, spannende kamer en zeker de moeite waard. Het begint met een goed verhaal, die vervolgens in de kamer wordt doorgetrokken. Er zitten verschillende soorten puzzels in, met allemaal een eigen uitdaging en manier om op te lossen.

Het geluk wat wij hadden, was dat we meteen in de goede flow zaten en bij elke puzzel vrij snel doorhadden wat er precies moest gebeuren. Dit zorgde ervoor dat we toch met een redelijk tempo door de kamer gingen en uiteindelijk zijn 'ontsnapt' met een tijd waarvan het aanwezige hotelpersoneel onder de indruk was.

Al met al een erg leuke kamer en zeker een aanrader!

 • Leuke puzzels
 • Goed verhaal
 • Spanning
 • Volwaardige 2-persoons kamer
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldig leuke kamer!

Nog nooit echt een tweepersoonskamer gespeeld, maar wat was deze gaaf. Van begin tot eind goed in elkaar gezet en erg originele puzzels. Zal niet teveel verklappen, maar deze behoort inmiddels toch wel tot een van mijn favorieten!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Origineel en uitdagend

Heel goed verhaal, van begin tot einde kloppend. Uitdagende puzzels, echt er op gericht om samen te werken. En verder hele goede ontvangst, zoals je in een hotel mag verwachten. Helaas hebben we het net niet gehaald, maar evengoed een super leuke avond gehad.

0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Super leuke sollicitatie

#142 Erg leuk om eens met z'n tweeën te solliciteren. Van begin tot eind past alles in het verhaal. De ruimte is tot in de puntjes afgewerkt zoals we gewend zijn in dit hotel. Geen knaleffecten, maar alles zit goed in elkaar. De subtiele grapjes verwerkt in het spel versterken de sfeer. De puzzels zijn logisch en passen in het verhaal. Ik vond het jammer dat we zeer snel vooruit geholpen werden zodra we één moment twijfelden of een foutje maakten. Hoewel dit in het verhaal pastte, vond ik het voor het puzzelen wat minder leuk om niet alles zelf te kunnen ontdekken, zeker omdat daar nog tijd voor was geweest.

 • Spelen met 2 personen
 • Goed verhaal
 • Mooi decor
 • Klassiek maar tot in de puntjes afgewerkt
 • Te snel vooruit geholpen
 • Prijzig p.p. (wel begrijpelijk gezien maar 2 perso
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Mooie kamer, maar het geld waard??

Erg sterk begin van de kamer. Toch hebben we voor mijn gevoel op het begin behoorlijk wat tijd verloren. Daarna lekker in een flow geraakt. Doordat je met zijn tweeën speelt, weet je goed van elkaar wat je doet en dat is fijn. Een leuke kamer, met mooie puzzels. Maar geen wow-factor die ik wel bij Kamer 237 had Persoonlijk vind ik 40 euro per persoon wat duur voor de ervaring die je krijgt.

 • Mooi uitgevoerde kamer
 • Duur, doordat je met 2 speelt.
0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8
 • Service: 8.5

Verrassing na verrassing

Deze escape room vol verwachtingen gespeeld, en deze verwachtingen waren volledig waargemaakt! Van sfeer, tot personeel en puzzels. Alles op en top verzorgd. Vooral de verrassingseffecten en originaliteit sprongen eruit. Top ervaring!

 • Sfeer
 • Personeel
 • Verrassingseffecten
 • Originaliteit
 • Ging te snel voorbij
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Chris en Denise — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 18 augustus 2019 - 09:10
 • Gespeeld met 2 personen in augustus 2019. Ontsnapt: Nee

Super!!

Onze eerste kamer. En wat hebben we genoten. Hij is wel vrij pittig... Helaas het einde net niet gehaald. Volgende keer beter. Pluspunt voor het vriendelijke meisje die ons te woord heeft gestaan. Heel erg vriendelijk

 • Details
 • Puzzles
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Leuke ervaring

Na kamer 237 gespeeld te hebben vonden we het wel eens tijd voor de conciërge.
Heel erg leuk dat deze kamer voor 2 personen is.
De kamer is wederom mooi gemaakt.

Erg leuk, echt een aanrader!

 • Mooi gemaakt
 • Leuk voor 2 personen
 • Intercom slecht te verstaan
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Top - een kamer voor 2 personen!

0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 9

Super leuke kamer

Van ontvangst tot einde is dit een topkamer. Goede en leuke puzzels die goed te doen zijn en je ook goed bezig blijven houden. Sfeer is helemaal geweldig.

 • Goede sfeer
 • Leuke uitdagende puzzels
 • Net niet gehaald ;-)
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Een unieke sollicitatie

De kamer is heel thematisch met een sterk verhaal. De puzzels leiden je op een logische wijze door het verhaal. Je wordt op een mooie manier meegenomen in het verrassende verhaal van dit hotel. Een absolute aanrader wanneer je met twee personen een escaperoom wilt beleven!

 • Logische opbouw
 • Sfeer
 • Verhaal