70 minuten
18 jaar
Min. 2 -~ Max. 2 - Aanbevolen 2

De Conciërge

Afbeeldingen

Na het plotseling overlijden van onze geliefde directeur Dhr. Jacques Hacfort is er veel veranderd in ons hotel.

De algehele leiding is overgenomen door Dhr. Anton Maltzahn. Hij wil het hotel naar eigen zeggen klaarstomen voor de toekomst.

Zijn maatregelen zijn op z'n zachtst gezegd resoluut te noemen. Zo heeft hij onlangs onze meest loyale en internationaal hoog aangeschreven Conciërge Karel Koperslager op staande voet ontslagen. Waarom is voor iedereen een raadsel.

Gezien het succes van ons hotel dient deze vacature zo snel mogelijk ingevuld te worden.

Het is een functie voor 2 personen. Zijn jullie flexibel, loyaal, oplossingsgericht en uiteraard uiterst discreet dan is deze baan wellicht iets voor jullie. 

Reserveer snel een plek in onze agenda voor jullie sollicitatiegesprek bij Dhr. Anton Maltzahn.

 • Thema's

  Hotel, Mysterie, Studeerkamer

 • Likes

  89

 • Aantal keer gespeeld

  350 bezoekers van escapetalk

 • Ontsnappingspercentage

  54.1% (gebaseerd op reviews)

 • Reserveren

  Geschikt voor zwangeren

  Niet rolstoeltoegankelijk

  NL, EN

  Toilet aanwezig

  PIN-betaling mogelijk

  Gratis parkeren

  Drankgelegenheid


Kosten

Dag 2 personen
MA -
DI €80.00
WO €80.00
DO €80.00
VR €80.00
ZA €80.00
ZO €80.00


Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

Reviews

De totaalscore van een review hoeft niet het gemiddelde van de deelcijfers te zijn. Soms verdient een kamer voor je gevoel namelijk een hoger of lager punt.

Schrijf een review
Sorteer reviews op:

Bezoekdatum Gespeelde kamers Score Reviewdatum

Liefdesbrief aan de klassieke escape room

Onlangs konden we eindelijk weer tijd vinden om eens te gaan escapen. En niet zo maar een. De verwachtingen waren hooggespannen na Kamer 237. Nog steeds een van mijn favoriete kamers. En dan ook nog eens een kamer speciaal voor 2 personen. Perfect, aangezien Nathalie en ik het liefste samen spelen.

Ik kan het het beste omschrijven als een ode aan de klassieke escape room, maar dan helemaal van deze tijd. Ik heb volgens mij de hele kamer met een glimlach rondgelopen. Je merkt aan alles dat deze kamer is gemaakt door liefhebbers. Dat zit em in kleine dingen die ik helaas niet kan benoemen vanwege spoilers. Het thema is geweldig doorgezet op alle vlakken (hints, aankleding, sfeer, puzzels).

Dit is overigens geen kamer die je wegblaast of waar je angstig richting de volgende deur schuifelt. Wellicht iets waar thrillseekers rekening mee moeten houden. Dat wil overigens niet zeggen dat je niet verrast wordt, maar je bent gewoon heerlijk aan het puzzelen samen en laat het verhaal over je heen komen. Kortom, als je ook maar een beetje een liefhebber van escape rooms bent wil je deze echt gespeeld hebben. Een van mijn favoriete kamers van het moment en ik ben nu al benieuwd naar een eventuele volgende kamer. De verwachtingen zijn alvast hoog gespannen ;)

 • Liefde voor escape rooms
 • Twee spelers
 • Sfeer, hints, aankleding
 • Het wachten op de volgende...
4Meest gewaardeerd
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Genoten tot de laatste minuut.

Kamers gemaakt voor 2 personen kom je niet vaak tegen. Het is dan ook bewonderingswaardig dat de eigenaars van Kamer 237 dit initiatief genomen hebben om net deze kamer te bouwen.
Wetende hoe zeer we ons in Kamer 237 geamuseerd hadden, kon ik haast niet wachten om deze nieuwe kamer te boeken.

Onthaal :
Net zoals vorige keer is dit een beetje thuiskomen.
Parkeerplaats voor de deur, een hartelijk ontvangst en een ontvangstruimte voorzien van alle comfort.
Ik waardeer steeds die leuke babbel en een drankje voor en na een room. Het is voor ons een avondje weg en dat maakt het gewoon wat completer.

Kamer :
Afgaan op de beoordelingen was deze keer moeilijk, ze is splinternieuw. Maar diep van binnen kon ik alleen maar hopen dat het de kwaliteit zou bevatten van Kamer 237.

En wat voor een pareltje hebben ze hier weer neergezet.
Het verhaal gaat perfect verder als hotel en we komen solliciteren voor de functie van conciërge. Met een nieuwe baas aan het roer komen er nieuwe wetten en plots moest de oude, zeer hoog aangeschreven conciërge weg, maar waarom en komen we daar wel achter...

Eens binnen in de kamer valt het meteen op dat het afwerkingsniveau van een hoog niveau is, dat de puzzels afwisselend zijn en dat je ook, niet onbelangrijk, moet samenwerken, maar met momenten ook individueel aan de slag kan gaan.
Ik waardeer enorm dat er veel denkwerk is gestoken om de puzzels in thema te krijgen. De manier van tips geven, de leuke, soms expres irritante geluidseffecten en de muziek die met momenten spannender en spannender werd, maakte dat het geheel werkte.

Het is die fijne balans tussen opbouwende spanning, goede puzzels, lichte frustraties, die glimlach als je het goed hebt en het stilaan ontrafelen van wat er juist gebeurd is dat dit een zeer goede kamer maakt.


Conclusie :

Ben je met 2 en zoek je een toffe kamer, check dan deze.
Persoonlijk zou ik hem pas doen na je al een paar kamers ervaring hebt. Met 2 kan het ooit best moeilijk zijn, zeker als koppel en wat ervaring kan helpen. Ik schat de slagingskans van deze kamer ongeveer op een 30 a 40% in, dus voel je niet slecht als je hem niet haalt :-), ongeacht heb je sowieso een geweldige ervaring, dat garandeer ik je.

Dit is geen 2.0 of 3.0 kamer, maar ook geen 1.0. Dit is een kamer die op het eerste oog "ouderwets" oogt, maar net omdat de makers dit zo willen hebben.
Ik heb sowieso een zwak voor kamers die niet willen showen met wat voor techniek ze allemaal werken, eenvoud siert, maar hier hebben ze, voor ons dan toch, een manier gevonden om met hedendaagse technieken een zeer tof resultaat neer te zetten.

Kudos voor de eigenaars dat ze de moeite genomen hebben om een kamer te maken, volledig afgestemd op 2 personen.

Ik kon deze kamer erg waarderen door de toffe puzzels die echt knap in thema zaten. Verder werden we perfect opgevolgd en nu en dan met de nodige tips terug in de juiste richting gewezen.
De babbel voor en na de room maakt het voor ons af en niets doet ons meer plezier als een eigenaar, samen met zijn personeel, vol passie en trots te horen vertellen over hij zijn kamer tot leven heeft gebracht.

Een van de beste manieren om te weten of een kamer nu eigenlijk geslaagd is of niet, is de weg naar huis. Als je de hele weg terug er nog over bezig bent is hij ofwel heel erg goed of net heel erg slecht.
Ik kan de receptie met trots vertellen dat, hoewel we niet zijn aangenomen, we zwaar onder de indruk waren en het heel erg jammer vonden dat we voorlopig niet meer hoeven terug te komen.

Tja en dan bedenk je of er nog iets beter/anders kon......
Het enige dat we echt gemist hebben, was Steffie. Tot binnenkort?

 • Voor 2 personen!
 • Afwerking
 • toffe puzzels
 • Parkeerplaats voor de deur
 • tof verhaal
3
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Wauw, zo hoort het!!

Complimenten voor de makers!!
Dit is een echte 'totaal-kamer'. In deze kamer is de beleving perfect en zijn de puzzels ook nog leuk, nieuw en uitdagend.
Mijn verwachtingen waren hoog, vanwege mijn ervaring van hun eerste kamer (Kamer 237). Maar ook hier zijn deze verwachtingen meer dan waargemaakt. Echt geweldig.

Dit is met zekerheid de leukste en beste escape room die ik ooit gespeeld heb!!

Aanrader voor de ervaren escaper.

2
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Uitermate voldoenende belevenis

Als ik daags voor het spelen een mail krijg die al helemaal aansluit bij het thema, dan word ik al blij. Ook de ontvangst, door het hotelpersoneel, is goed doordacht en sluit perfect aan bij het verhaal. Heerlijk om een keer níét te horen te krijgen dat je geen kracht hoeft te gebruiken en nergens op hoeft te klimmen.

De kamer is prachtig afgewerkt. Ik kon geen enkel element vinden dat afbreuk deed aan het thema. De puzzels zijn erg tof en passen goed in het verhaal. Met z'n tweeën spelen was voor ons nieuw, maar de kamer is hier echt goed op ingericht. Soms kun je de taken verdelen en soms heb je goed teamwork en communicatie nodig om verder te komen.

In de kamer is goed gespeeld met effecten en het was constant spannend hoe we verder konden en wat ons te wachten stond.

Het was geen gemakkelijke kamer en we hebben deze dan ook nét niet gehaald. Achteraf was er ruimte voor uitleg en er is een gezellige (weer volledig in thema ingerichte) bar om nog even wat te drinken en een praatje te maken met de enthousiaste medewerkers.

Bij Kamer 237 begrijpen ze als geen ander hoe belangrijk de beleving rond een escape room is. Naast het feit dat De Conciërge gewoon een hele gave kamer is, doen ze hier even fijntjes voor hoe je van een escape room een belevenis maakt die je niet snel vergeet. Complimenten!

 • Totaalbeleving
 • Enthousiast personeel
 • Prachtige afwerking
 • Goede effecten
 • Mooie en originele puzzels
2
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Beste solicitatie die ik ooit heb gehad

Vanaf het moment dat wij door de voordeur van de entree binnenliepen werden wij gelijk het verhaal in gezogen. De aankleding en de details deden veel maar vooral het personeel die ons in personage ontvang deed ons bijna geloven dat we echt kwamen solicitateren voor de functie van conciërge.

Toen we eenmaal de escaperoom binnen kwamen was meteen te zien hoeveel liefde en tijd in het ontwerp en bouwen van deze room is gaan zitten. Kleine leuke details die de kamer een fantastische sfeer geven volledig in het thema.

Wat deze escaperoom zo bijzonder maakt is dat het duidelijk te merken is dat deze is ontworpen voor 2 personen. De puzzels sluiten hier namelijk mooi op en aan en zijn perfect gebalanceerd. Ze zijn uitdagend maar niet te moeilijk. Ook nemen de puzzels niet te veel tijd in beslag waardoor de flow er lekker in blijft.

We hebben een geweldige belevenis gehad die verder ging dan enkel alleen een escaperoom. Iedere escaper zou deze op zijn/haar bucketlist moeten hebben!

 • Sfeer
 • Personeel in rol
 • Kamer voor 2 personen
 • Niveau en thema van de puzzels
2
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Fantastisch!

Deze kamer moet je gespeeld hebben! Alles klopt tot in de puntjes; de spellen passen naadloos in het thema, het personeel zit goed in hun rol, de puzzels zijn uitdagend en gevarieerd, vooraf zit je ook al helemaal in het verhaal. Het leuke van deze kamer is dat ie te spelen is met zijn tweeën. Zo krijg je allebei alles mee en dat is iets wat niet altijd vanzelfsprekend is bij een escape room, erg tof! Daarnaast merk je aan alles dat deze kamer gemaakt is door echte escape room liefhebbers. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een absolute 10 waard is. Verrassende aspecten, samenwerken, technische snufjes, alles is aanwezig!

 • Absolute aanrader
 • Vriendelijke personeel
 • Uitdagende en gevarieerde puzzels
 • Uitstekende service
 • Thema goed doorgevoerd in alles
 • Speciaal voor twee personen
2
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Sandra — 42 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 4 april 2019 - 08:58
 • Gespeeld met 2 personen in april 2019. Ontsnapt: Ja

Lost for words

Iedereen die een liefde heeft voor escape rooms moet deze prachtige kamer spelen! De kamer klopt van A tot Z, is perfect aangekleed, decor is afgewerkt en helemaal in thema. Puzzels zijn uitdagend en van precies het juiste niveau. Ik zou me wel kunnen voorstellen dat deze kamer meer past bij spelers die al enkele kamers gespeeld hebben. Beetje ervaring dus :-). Alle complimenten naar de bedenkers, bouwers en medewerkers van Hotel Kamer 237, want twee kamers neerzetten van zo’n hoog niveau verdient eeuwig respect en bakken liefde!

 • Decor
 • Puzzels
 • Personeel
 • Details
2
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Een must voor iedere liefhebber

Voor mij was dit de eerste twee-persoonskamer die ik heb gespeeld. Ik had vooraf m'n twijfels of dit wel helemaal iets voor mij zou zijn. Maar wat een te gekke ervaring is dit. Qua spel en aankleding vind ik dat de makers zichzelf na Kamer237 hebben overtroffen. De liefde waarmee deze kamer is gemaakt voel je in alles. Er zitten zoveel leuke vondsten in, het is een kamer die bruist van creativiteit. Het is een ervaring die van begin tot eind helemaal klopt en voor mij zorgde dit ervoor dat ook mijn herinnering aan Kamer237 werd versterkt.

Kortom; als Escape Room liefhebber moet je dit gespeeld hebben!

2
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Top kamer

Het was de lange rit vanuit de randstad waard (sorry dat we laat waren!). Ontzettend fijne kamer. Leuk dat je met z'n tweeën speelt. Verhaal was helder en door gehele kamer verwerkt. Vanaf de boeking wordt het verhaal al neergezet. De puzzels waren uitdagend, maar niet frustrerend. De manier waarop je begeleidt wordt door de gamehost voelt heel natuurlijk. Zou 'm zeker aanraden.. zoek wel de juiste partner om deze sollicitatie mee aan te gaan. Mvg, Hans & Connie

 • Goede gameflow
 • Ode aan het klassieke escapen
 • Goed verhaal
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
Meer reviews tonen

Frustrerend sollicitatie gesprek

Nog niet eerder ben ik zo gefrustreerd uit een sollicitatie gesprek gekomen en dat had ook zeker te maken met het feit dat we niet door waren en de escape room niet gehaald hadden. Net als bij kamer 237 zaten we dichtbij en kon ik het einde ruiken maar door niet goed nadenken en toch stukje samenwerking zijn we op de eind puzzel gestrand. Deze kamer is wederom een topper en heeft alle elementen in zich. Geweldige verassingen, mooie techniek, allerlei soorten puzzels en goede introductie.
Wat maakt mij dan nu zo gefrustreerd??? Dat is het feit dat ik al bijna 2 dagen denk "had ik maar hier aan gedacht of daar aan, dan hadden we het wel gehaald"
Kamer zit gewoon helemaal super in elkaar, zeker hoe meer ik er over nadenk. Game master zit ook goed in haar rol en is lekker enthousiast.
Al met al een kamer die je echt moet spelen.

 • Technieken en effecten
 • Kamer is mooi afgewerkt
 • Kamer voor 2 personen :)
 • Erg leuke en diverse puzzels
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Jo — 15 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 30 oktober 2019 - 07:16
 • Gespeeld met 2 personen in oktober 2019. Ontsnapt: Ja

Alles klopt gewoon! Top ervaring

Super beleving met z'n tweeën! Alles klopte gewoon: van ontvangst tot verhaal, puzzels, techniek, en vertrek. Tot in detail is alles "af" en duidelijk zo over nagedacht. Omdat je maar met z'n tweeën bent, is de ervaring veel intensiever. Bedankt voor jullie ontvangst en we komen graag terug als jullie volgende kamer klaar is!

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldig

Ontzettend genoten van deze kamer.
Alles zat goed in elkaar en is prima te doen met zn 2e.
Met nog 17sec op de klok zijn we ontsnapt.

Dikke pluspunten voor de aankleding en afwisselende puzzels!

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Een kamer die je gespeeld MOET hebben!

We hebben al heel veel kamers gespeeld maar dit was toch wel een unieke ervaring. Deze kamer zit technisch perfect in elkaar en de sfeer is geweldig. Doordat je een keer een kamer met 2 personen speelt krijg je echt alles mee wat zich in de kamer af speelde, echt super!

 • Sfeer
 • Licht en geluid
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Aantal personen
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Waanzinnig!

Wij hebben deze kamer gespeeld met hoge verwachtingen aangezien vrienden van ons deze ook hebben gespeeld! Ongelooflijk! Wat een mega vette kamer is dit zeg! Alles is gewoon top! De kamer, de sfeer en de mensen. Het is dat ik geen 12 kan geven want dat is zelf deze kamer waard. Zeker de moeite waard om te doen! Wij komen ook zeker nog terug voor de andere kamer :).

 • Service
 • Opzet kamer
 • Puzzels
 • Techniek / effecten
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Job for two

Wow.
En escape room zoals een escape room bedoelt is. Het verhaal slokt je helmaal op een met bonkend hart weet je de eindstreep te halen.
Technisch hoogwaardige kamer waarbij je rust moet bewaren en je stap voor stap doorheen werken. Óók het hulp systeem is geniaal, alles in stijl.
Ondanks de late sollicitatie (we eindigden tegen 23h) heeft het team toch nog uitgebreid tijd genomen om open vragen te beantwoorden!
We hebben genoten, een aanrader voor ieder escape duo!

 • Variëteit puzzels
 • Verhaal super omgezet
 • Volledige kamer (geen bezemkast)
 • Het was te snel voorbij
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Maakt alle verwachtingen waar!

Na Kamer 237 waren de verwachtingen erg hoog. De ontvangst was in ieder geval weer erg hartelijk. Het personeel herkende ons van een jaar geleden, wat wij erg konden waarderen. De medewerkers geven sowieso het gevoel erg veel plezier te hebben in hun werk en hebben zowel voor als na de escape veel aandacht voor je.

De kamer zelf was super. Het verhaal zit perfect verwerkt in de kamer die tot op perfectie is afgewerkt. Leuke en unieke puzzels waar je met z'n tweeën volop werk aan hebt. Je bent beiden continu bezig en hebt elkaar ook constant nodig. Het mooie is dat je constant een druk voelt door "de aanwezigheid" van de hoteleigenaar. Bizar om te merken hoeveel effect dat op ons gepuzzel had.

Kortom, absoluut een aanrader. De ontvangst, het vakmanschap, het thema. Alles komt bij elkaar in een schitterende escape room!

 • Ontvangst
 • Puzzels (uniek en afgestemd op twee personen)
 • Verhaal
 • Afwerking kamer
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldig genoten!

De verwachtingen waren hoog na kamer 237. De conciërge heeft het zeker waargemaakt. Alles klopte weer. De aankleding, het verhaal en de puzzels. Fantastische middag gehad!

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Briljant

De ervaringen waren hooggespannen. Een nieuwe kamer van deze bouwers, dat moet wel top zijn. En de verwachtingen werden meer dan waard gemaakt! Fantastische puzzels, super origineel. Helaas net niet aangenomen. Maar door deze sollicitatie toch weer een mooie ervaring rijker :-)

 • Aankleding top
 • Originele puzzels
 • Ontvangstruimte
 • Sfeer
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

OMG!

Ze doen het gewoon wéér! Na kamer 237 was ineens De Concierge aanwezig. Wat een toffe kamer, echt heel gaaf! De kamer is de perfecte mix tussen 1.0, 2.0 en 3.0 escapen. Alles klopt gewoon op deze locatie en tijdens de belevingen. Misschien is de Concierge alleen wel pas echt goed te doen, als je wat escape ervaring hebt. Ik zou deze persoonlijk niet doen als je eerste of tweede kamer. Personeel super vriendelijk en gastvrij. En oh ja, wat ik dan ook heel gaaf vind is dat ze kamer er ineens was en niet van te voren al gepromoot is met acties, sneak-peaks en/of teasers. Als je dit niet nodig hebt en zo gevestigd bent in escaperoomland, dan ben je (naar mijn mening) een grote!

 • Alles alles alles
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Op en top genieten

Wat is het genieten om deze kamer 70 minuten lang te spelen! Over alle details is wederom nagedacht. Alles klopt van begin tot eind. De puzzels zijn origineel, vooral niet flauw, de een wat moeilijker dan de ander en je hebt elkaar echt nodig om te spelen. Ook top dat het verhaal in lijn ligt met Kamer 237. Wederom een ‘wauw’ effect wat we ook bij Kamer 237 hadden. Bij binnenkomst is alles een beetje overweldigend.

Wederom een mega leuke kamer!!

 • Originele puzzels
 • Geen slotjes
 • Teamwork noodzakelijk
 • Sfeer is weer super
 • Kloppend van begin tot eind
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Excellent!

Zoals het hoort te zijn: tot in de kleinste details kloppend, geweldige storytelling, perfecte ontvangst.
Een beleving, geen escape room.

 • Zo mooi!
 • Host neemt de tijd voor je
 • Alles perfect in thema
 • Originele puzzels
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldig!

Wat een mooie kamer! Alles klopt, origineel, interessant, leuke puzzels, sfeer, service, verhaal.
Ik zou deze kamer weer en weer willen spelen :)

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Genieten!

De verwachtingen waren hooggespannen na Kamer 237, maar die zijn zeker waargemaakt! Wederom een fantastische kamer! Gevarieerde, originele, uitdagende puzzels, verrassend en spannend, goed doorgevoerd thema, en technisch en qua afwerking van een heel hoog niveau. En leuk om eens een kamer met z'n tweeën te spelen, waardoor je goed moet samenwerken en vrijwel alles meekrijgt. En de ontvangst en entourage ook weer top.
Kortom: absolute aanrader!

1
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10
 • Joost — 8 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 12 juli 2020 - 21:41
 • Gespeeld met 2 personen in juli 2020. Ontsnapt: Nee

Echt een WTF momentje

Er is in deze kamer goed na gedacht over het verhaal & de sfeer. De puzzels zijn ver van standaard. Echt een aanrader!

 • Actie reactie puzzels
 • Goed verhaal
 • Echt een WTF momentje
 • Goede puzzels
 • Goede sfeer
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Mooi gemaakt

Wij vonden het een supermooi bedachte, enigszins lastige kamer. Jammergenoeg net niet de skills gehad om de sollicitatie tot een goed einde te brengen. Ik zou deze kamer 100% aanbevelen voor een leuke middag😄.

 • hoe mooi alles gemaakt was
 • Hoe erg de “host” je in het verhaal leid
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Esther — 5 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 5 juli 2020 - 19:08
 • Gespeeld met 2 personen in juli 2020. Ontsnapt: Ja

Verrassend!

Vanaf het moment dat je het pand binnen komt, zit je in het verhaal. Het personeel, de sfeer, hst verhaal... Het past allemaal. Eenmaal in de kamer is het met twee personen hard werken om de baan te krijgen ;-) Verschillende kamers en verrassende details maken dit een escaperoom waar ik nog wel eens aan terug zal denken. Dank!

0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10
 • Dee — 5 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 1 juli 2020 - 12:12
 • Gespeeld met 2 personen in juni 2020. Ontsnapt: Nee

Top!

Mooi aangekleed, goede mix van puzzels, puzzels zeker lastig (we kwamen er niet op tijd uit...) maar niet zo vergezocht dat het ondoenlijk is. Hartelijke ontvangst en begeleiding. Gaan!

0
10
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 10
 • Service: 9

Super leuke kamer

Ontzettend leuke kamer, waar je op een goede manier doorheen gaat.!!

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Anouk — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 21 juni 2020 - 19:02
 • Gespeeld met 2 personen in juni 2020. Ontsnapt: Nee

Geweldig

Wat een gave escape room, goede sfeer en een spannend verhaal. De eerste keer voor ons, de opdrachten waren heel goed te doen en gelukkig kregen we een aantal hints. In een woord: geweldig!

 • Spannend
 • Goede sfeer
 • Goed personeel
 • Onverwachts
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Samen puzzelen alsof je leven ervan afhangt!

De Congiërge trok ons heel erg aan omdat het een escaperoom voor 2 personen was, waarbij je echt op elkaar was aangewezen. Een mooie test voor twee beste vriendinnen, dus wij samen op sollicitatie. En wat was het spannend zeg! Het was weer echt ouderwets puzzelen, nadenken, zoeken en bij elkaar weten te passen: alles wat we leuk vinden aan een escaperoom. En dat met een goed verhaal en leuk personeel, helemaal top! Als kers op de taart zijn we ook, met nog één minuut over, ontsnapt en konden we gezellig nakletsen met onze host Esmay. Een aanrader voor liefhebbers van goede puzzels en teamwork.

 • Orgineel verhaal/setting
 • Perfect voor 2 personen gemaakt
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Super

Wat hebben mijn vrouw en ik genoten van deze kamer. Dit was de derde kamer die wij met zijn 2en speelde.
Zo mooi afgewerkt, zulke kleine/mooie en vooral leuke details., maar vooral... wat een onwijs leuke puzzels.

Ga deze kamer spelen, wat een ode aan de klassieke escape room is dit.

Stefan ik ben reuze benieuwd naar Lost & Found!

 • 75 min
 • afwerking
 • service
 • puzzels
 • gameflow
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Een mooie en leuke ervaring

Alle puzzels en aankleding zijn in het thema. Perfecte kamer, nergens iets aan op te merken. We hadden ook niet minder verwacht na kamer 237. Leuk om eens met twee een escape room te doen.

 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels en aankleding in thema
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Vijf sterren hotel!

Ons vaste viertal moest worden opgesplitst in twee tweetallen om deze toffe kamer te kunnen spelen. Na de geweldige ervaring in Kamer 237 stond deze sollicitatie hoog op ons lijstje. En de verwachtingen werden helemaal ingelost! Heerlijke kamer met een leuk verhaal dat tot in detail is uitgewerkt. En op tijd het raadsel opgelost.
Aangezien wij als eerste gingen konden we het tweede team op de iPad volgen. Helaas konden we ze niet helpen... maar leedvermaak is ook vermaak. ;-)
Dank voor de super gastvrije ontvangst, leuke gesprekken en mooie kamer. Op naar de volgende.

 • Enthousiaste ontvangst
 • Met zorg ontwikkelde puzzels in het thema
 • Room voor twee personen
 • Meekijken op IPad naar tweede team
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Bart Coppens — 10 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 15 juni 2020 - 07:45
 • Gespeeld met 2 personen in juni 2020. Ontsnapt: Ja

Een geweldige escape room voor twee personen!

Evenals bij Kamer 237, ook hier weer een vriendelijke ontvangst, al direct in thema. Goede introductie van het thema en het thema is ook overal goed doorgevoerd. Leuke puzzels, die met een beetje ervaring goed te doen zijn. En een leuke twist aan het verhaal, als je wat verder komt.

 • Voor twee personen
 • Goed uitgewerkt thema
 • Leuke puzzels
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Verhaalbeleving, sfeer, puzzels: alles klopt

Ons vertrouwde team achter ons gelaten en nu maar eens een escaperoom met zijn tweetjes! Na de hele goede ervaring met Kamer 237 kon dit niet misgaan.

En ook De congierge is een hele gave kamer. Heerlijke puzzels, die zelfs na meer dan 50 escaperooms nog kunnen verrassen, goede sfeer en verhaalbeleving een een hele leuke gamehost, die na de escape ook ruim de tijd nam om even over de escaperoom te kunnen praten.

Kortom: weer een superfijne escape-beleving in Volkel, zeker de moeite waard om een uurtje te rijden! Wij kunnen niet wachten tot jullie derde kamer af is en komen dan zeker weer richting Volkel!

 • Sfeer
 • Verhaalbeleving
 • Heerlijke puzzels
 • Enthousiaste gamehost
 • Leuke ontvangstruimte
 • Mini-minpuntje: erg koud in de eerste ruimte
0
9
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Wauw

Super kamer, zeker gezien hij voor 2 personen is.
Vanaf het begin kom je meteen in de sfeer. De puzzels zijn goed doordacht en goed te begrijpen.

Verder kan ik niks zeggen zonder teveel te vertellen.

Ik raad aan om deze kamer te gaan spelen.

 • Sfeer
 • Puzzels
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Geweldig!

Complimenten voor de makers.
Erg leuke escape room om te spelen. Verassende spel elementen

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Supervet

Echt een geweldige escaperoom! Super vriendelijk personeel. Deze kamer ademt gewoon de liefde voor de escape scene. We stonden met een zeer fijne tijd weer buiten

 • Alles
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Wat een pareltje!

Wij hebben gisteren gesolliciteerd voor de baan als conciërge in dit prachtige hotel, maar we gaan toch bedanken voor de job ;-)
Hoewel we wel goed konden opschieten met het overige personeel en een leuke babbel hebben gedaan met de receptioniste!
Na het spelen van kamer 237, hadden we hoge verwachtingen van deze kamer en die werden volledig ingelost.
Dit is echt een heerlijke kamer, die je als escape-liefhebben gespeeld moet hebben!
Voor sommige puzzels moet je goed samenwerken, andere kan je dan weer individueel afwerken.
Het lijkt een klassieke kamer, maar technisch zit hij heel erg knap in elkaar!
Je verveelt je echt geen moment. Wij hebben echt genoten en kijken al uit naar hun nieuwe kamer!

 • een kamer voor 2
 • hintsysteem
 • sfeer
 • technisch hoogstaand
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Topkamer

Ideale mix tussen slotjes en technologie! Voldoende dosis suspens!
Ongelooflijk leuke hosts!
De manager daarentegen slaagt tegen 😆

 • Ideale mix tussen oud en nieuw
 • Geen
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Wauw!

Wát een kamer. Vooraf hadden we erg hoge verwachtingen door alle reviews en verhalen via via, maar deze zijn zeker uitgekomen. Vanaf het moment dat je het pand binnen stapt, zit je al in de hotel sfeer met erg vriendelijk personeel. In de escape room zelf zijn we meerdere keren verrast. De spellen/puzzels waren in het thema, waren niet te ver gezocht, niet gemakkelijk en erg leuk. Alles zat goed in elkaar en er is een erg leuk en goed hintensysteem. Met een ontzettend grote glimlach zijn we eruit gekomen en nog lang vol adrenaline gezeten (het is geen enge escape room, maar vanwege de tijdsdruk).

 • Goed en leuk hintensysteem
 • Alles in thema
 • Goede spellen/puzzels (en veel)
 • Verrassende wendingen
 • Tweepersoons kamer
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Nog nooit zo'n kamer gehad!

Wat een fantastische ervaring om deze kamer te mogen bewonderen. Er zitten behoorlijke originele en leuke elementen in die voor een onvergetelijk dag zorgen. Wij zijn redelijk ervaren kamer spelers en weten altijd de belangrijkste reden wanneer een kamer goed is. Als je er namelijk nog lang over kan napraten. Dat hebben we dan ook lang gedaan! Top kamer, top locatie en een geweldig ontvangst. Jammer dat we nu beide kamers al hebben gehad.

 • Puzzles
 • Sfeer
 • Ontvangst
 • Originaliteit
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Niet aangenomen, maar wat een leuke sollicitatieprocedure

Erg leuke kamer. Supergoede sfeer, leuk ontvangst. Erg gevarieerde puzzels. Je moet wel precies zijn. Wij hadden hier en daar een slordigheidje en daarom net een minuutje te weinig tijd.

 • Sfeer
 • Variëteit aan puzzels
 • Entourage
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Top!

We wilden wel eens een kamer met zijn 2en doen. Na een rit van een uur en 20 minuten aangekomen bij het hotel. Wat een leuke entourage. Je waant je echt in een hotel.
Leuk personeel, zeer leuke kamer met verrassend verloop. Ik wil er niet teveel over zeggen, maar echt de moeite waard. Wij zijn helaas niet aangenomen, maar dat mocht de pret niet drukken.
Erg leuk na zitten praten met de host (Wim). Ook het overige personeel was erg aardig.
We komen zeker nog eens terug voor de andere kamer.

 • entourage
 • leuke puzzels
 • gezellige ontvangst
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Prima, maar niet top.

De kamer is zeker goed. Aankleding klopt alles en van de techniek ook. Door de reviews verwachten we de top en het was toch echt een niveau minder dan de rest van de top 5. Waarom? We zaten net niet in de flow van de puzzels (wsl ook door onze samenwerking), de spelleider was net niet top en ons horloge was er van overtuigd dat we geen 70 minuten hadden gespeeld.

 • Techniek
 • Aankleding
 • Spelleider geen 9
0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 7
 • Annemarie — 36 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 1 maart 2020 - 19:31
 • Gespeeld met 2 personen in februari 2020. Ontsnapt: Ja

Fantastisch!

Wat een ontzettend leuke kamer voor 2 personen! Mooie puzzels, goede afwerking. Alles in het thema van ontvangst tot het einde. Een echte aanrader! Zou wel fijn zijn als ze vooraf vertelden dat je 70 minuten de tijd hebt in plaats van 60. Wij dachten dat we het niet gehaald hadden omdat het uur om was maar we bleken het met 1.21 op de klok toch gehaald te hebben.

 • Goede puzzels
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Grandioos!

Lang geleden dat ik met zo'n fijn en enthousiast gevoel een escape room heb verlaten.
Nu ik er beter over nadenk, is de vorige keer dat ik dat gevoel had geweest waarschijnlijk toen ik Kamer 237 speelde, jaren geleden.
De Conciërge is echt een kamer die je, als je een beetje van escapen houdt, gedaan moet hebben.
Het is denk ik wel een kamer waar je ervaring voor moet hebben. Allebei.
Toegegeven, ik was in het begin wel wat sceptisch vanwege het feit dat het een kamer voor 2 is, en ik vind het juist zo leuk om met meerderen te spelen en naderhand de euforie met meerdere te delen. Maar dat gevoel was heel snel verdwenen toen we begonnen.
Samenwerken is nodig op sommige momenten, maar je kan hier ook individueel prima je slag slaan en je staat geen moment op elkaar te wachten. Ook, mijn mening, een zeer groot pluspunt dat hij uit meerdere ruimtes bestaat.
Het feit dat de (overigens ook nog onwijs aardige en spontane) medewerkster zei dat we vanwege ons overenthousiasme niet zijn ontsnapt, zie ik dan ook maar als een groot compliment, zowel voor onszelf maar ook zeker naar de kamer toe.

Als je net als ik twijfelt omdat het a job for two is, dan kan ik bevestigen dat die twijfel geen seconde aan zal houden zodra je de drempel van de kamer over stapt.

DOEN!!!!!!!!!!!!!

 • A job for two.
 • Meerdere ruimtes, dan heb je mij al.
 • Super vriendelijk personeel.
 • Echt aandacht aan besteedt en met liefde gemaakt.
 • Langere speeltijd.
 • Zit ik al aan de max van de pluspunten?
 • Of mag ik er nog 100 opnoemen?
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Wauw!! Deze moet je echt spelen!

Vooraf waren we best zenuwachtig, omdat we nog nooit een kamer met zijn tweeën hadden gespeeld en niet wisten wat we konden verwachten. Vanaf de aankomst werd je gelijk mee gezogen in het thema van de kamer en kwam je aan in het hotel. De sfeer en de gastvrijheid zijn optimaal en alle lovende reacties kloppen ook echt. Wat een fantastische kamer!! De puzzels zijn uitdagend, origineel en best een beetje pittig, maar goed te doen. Zeker met de eventuele hints die je krijgt. Je valt van de ene verbazing in de andere. De kamer ziet er echt top uit! Deze kamer moet je als escape liefhebber echt gespeeld hebben!! De manier waarop de hints worden gegeven, is trouwens echt geniaal bedacht!!

 • Uitdagende puzzels
 • Gastvrijheid
 • Aankleding/ afwerking
 • Originaliteit
 • Manier van hints geven
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Een orginele kamer!

Dit is nog eens een sollicitatiegesprek dat je lang bij zal blijven!
De puzzels in de kamer zijn zeer origineel en sluiten leuk aan bij het hotelthema. Het zijn veelal doe-puzzels en nauwelijks sloten wat wij een pluspunt vinden.
Er is een origineel hintsysteem en de hosts houden je spel goed in de gaten en luisteren duidelijk goed mee :)
De aankleding en verhaallijn kloppen helemaal. Een absolute topkamer!

 • Verhaallijn
 • Hosts
 • Puzzels
 • Sfeer
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Fantastisch!

We waren best een beetje zenuwachtig toen we deze kamer gingen spelen, omdat we er nog nooit 1 met zijn tweeën hadden gespeeld. Vanaf het begin word je in het verhaal gezogen en ben je met volle focus bezig met het oplossen van alle puzzels en het zoeken van verbanden in de kamer. Wat een fantastische escape room is dit! Vol verbazing ga je door het verhaal van de kamer heen en toen we klaar waren, moesten we echt even bijkomen van wat er was gebeurd. Absoluut een aanrader! Deze kamer moet je spelen!!

 • Verhaallijn
 • Puzzels
 • Ontvangst en napraten
 • Verrassende elementen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Rob en Geraldine — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 23 februari 2020 - 21:20
 • Gespeeld met 2 personen in februari 2020. Ontsnapt: Nee

Bijzonder leuke ervaring met uitdagende puzzels

Was onze eerste escaperoom en we hebben ervn genoten. De puzzels waren even inkomen, maar goed doordacht en na goed zoeken wel op te lossen. We hebben hem bijna uitgespeeld in 70 minuten: miste nét de laatste combinatie om buiten te komen. Een geweldige ervaring, goed opgezet en voor twee personen prima speelbaar.

 • Goede variatie aan puzzels.
 • Leuk thema en de gehele belevenis is goed opgezet
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Willem — 20 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 1 maart 2020 - 16:35
 • Gespeeld met 2 personen in februari 2020. Ontsnapt: Ja

Fantastisch, van begin tot eind

Uitmuntende ervaring. Zeer vriendelijke ontvangst, geheel in stijl. Leuke introductie. Kamer tot in de puntjes afgewerkt, met grote diversiteit aan puzzels. Ook de verhaalopbouw is erg goed.

 • Gastvrijheid
 • Diversiteit puzzels
 • Verfijnde afwerking
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Meggie — 23 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 21 februari 2020 - 10:29
 • Gespeeld met 2 personen in februari 2020. Ontsnapt: Nee

Gaaf!

Mooi aangeklede kamer met een goede verhaallijn. Goede afwisseling in de puzzels, zowel sloten als doe opdrachten en samenwerkingsopdrachten. Erg leuk voor de ervaren speler!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Awesom!!!

Very cool unique room for 2 people. This room was clearly created with attention to detail. All the puzzles were fun and original. Everything fitted and everything was in the style and story including the excellent hostess which made the whole experience even better. We definitely recommend this room to any team of two.

 • Story
 • Atmosphere
 • Hostess
 • Puzzles
 • Decore
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Ilse — 11 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 19 februari 2020 - 22:42
 • Gespeeld met 2 personen in februari 2020. Ontsnapt: Ja

Super ervaring!

Heel gaaf om eens met zijn tweeën een escape room te doen. Je krijgt alles mee. Deze kamer draait echt om samenwerken. Leuke spelelementen, zit geweldig in elkaar. Wij zaten een uur na de ontsnapping nog vol adrenaline. Wat een avontuur!

 • Leuke puzzels
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Supertoffe kamer!!

Wauw. Dit is echt een kamer die iedere escape liefhebber gespeeld moet hebben! Wat een toffe kamer; Superleuke puzzels, heel afwisselend en verrassend! Fijn ook dat je echt alles meekrijgt doordat je met z’n tweeen speelt. De puzzels zijn echt goed te doen met z’n tweeen, soms op t randje maar daardoor heel uitdagend en leuk.

De aankleding en sfeer past helemaal bij het thema, echt heel goed gedaan!! Zonder inhoudelijk teveel prijs te geven kan ik wel zeggen dat je ook hier soms denkt: Huh?! Maar ook dat maakt het alleen maar heel leuk.

Wij hebben 1 hint gehad en zijn echt net net niet ontsnapt, het allerlaatste stukje van de allerlaatste puzzel hadden we niet goed, toen de teller op 0 stond. Super balen, maar dat maakt de kamer niet minder leuk.

Deze kamer staat by far in onze top 5!! Soms zeiden we tijdens een puzzel tegen elkaar: wat is dit tof zeg!!

 • Aankleding, sfeer, thema
 • Verrassende puzzels
 • Supertof om met zn tweeen te spelen
 • Niks?
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Heleen — 3 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 16 februari 2020 - 21:50
 • Gespeeld met 2 personen in februari 2020. Ontsnapt: Nee

Heel leuk!

Een zeer verrassende wending in de escape, heel leuk om te spelen. Wel pittige puzzels maar misschien kwam dit ook door het feit dat je maar met twee speelt. Maar een echte aanrader!

 • Verrassend
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Fantastische ervaring met tweeën

Na kamer 237 gespeeld en de goede verhalen van vrienden gehoord te hebben, moesten we deze kamer natuurlijk ook uitproberen. Het stelde zeker niet teleur. Het verhaal begint al bij de mail die je krijgt na de boeking en die blijft vastgehouden tot aan het einde. Door het type spellen dat er zijn, blijft het uitdagend voor de meer ervaren escape room speler, maar is het niet onmogelijk voor hen die het nog niet zo vaak hebben gedaan. Helaas zijn wij zelf niet aangenomen, maar dat maakt niet dat we anderen niet aan zouden raden om ook te solliciteren!

 • Goed verhaal
 • Decor
 • Personeel
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Met een grote glimlach weer naar huis

Weer een topkamer in Volkel. Alles klopt. Verhaallijn, puzzels, sfeer. Leuk ontvangen. Erg leuke puzzels en veel gelachen tijdens het spelen! We kunnen niet wachten op een volgende kamer!

 • Originele puzzels
 • Sfeer
 • Verhaallijn
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Pareltje in Volkel

Super zenuwachtig gingen we op sollicitatie gesprek in Volkel! Wat een super ervaring zijn wij rijker, echt ongelofelijk hoe fijn deze kamer speelt. Van begin tot eind een geweldige story telling, decor en complete beleving! Een dikke vette 10 en we kunnen niet wachten op nummer 3.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Fan tas tisch

Wat een toffe kamer, supergoed het thema doorgevoerd. Maar Hee, we hadden ook niet anders verwacht. Je staat de complete tijd "aan", omdat je het samen doet. Nog een voordeel, je hebt hersteltijd, als je met een groep speelt heb je geen hersteltijd, want dan neemt iemand het wel over van je. Mooie puzzels, pittige puzzels, toffe puzzels, goeddoordachte puzzel... Gewoon doen...
Thnx voor de baan, maar ik pas. 😂

 • Alle puzzels samen, dus beleef je de hele kamer
 • Geen, niets...
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Topkamer

Enorm gelachen in deze kamer. Super om een kamer voor 2 personen te doen. Niet makkelijk, geweldig!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Miranda — 8 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 27 januari 2020 - 20:00
 • Gespeeld met 2 personen in januari 2020. Ontsnapt: Nee

Alweer een geweldige kamer!

Net als kamer 237, voel je in de Conciërge ook weer de typische hotel sfeer. Een goed verhaal, uitdagende opdrachten en een mooie ambiance. Kortom fantastisch!

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Verwachtingen overtroffen en meer...

Op voorhand had ik me door Escapetalk en de reacties op Facebook lekker laten maken om deze kamer te gaan doen.
Uiteindelijk als cadeau afgereisd naar Volkel en daar op sollicitatiegesprek geweest. Het ontvangst door de medewerkers van het hotel was uiterst vriendelijk en we hebben eerst in de Gold Room lekker een kop koffie genomen. Toen het eenmaal tijd was voor de sollicitatie waren we er ook echt klaar voor.
De kamer was goed aangekleed en was een uitstekende mix tussen tech en de meer traditionele kamer. De puzzels waren ontzettend leuk om te doen. Er is goed nagedacht over puzzels die leuk en uitdagend zijn om met z'n tweeën op te lossen. Er zijn volop grapjes in het ontwerp van de kamer die je onderdompelen in de sfeer en je nauwelijks aan de klok doen denken.
Van begin tot eind had de sollicitatie ons in zijn greep en deze liet ons pas los toen we weer thuis aangekomen waren.
Wie houdt van escapen en dit graag eens doet in een team van twee, MOET eens op sollicitatie gaan. Je krijgt er echt geen spijt van.
Complimenten aan het team en de bouwers; een prachtige prestatie.

 • Sfeer
 • Leuke puzzels
 • Verrassend kamerverloop
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10
 • Loes — 6 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 23 januari 2020 - 19:51
 • Gespeeld met 2 personen in januari 2020. Ontsnapt: Nee

Superleuk puzzel-avontuur

Na een hartelijke ontvangst geheel in stijl door de gastvrouwen werd de spanning voor ons wel wat opgevoerd. Hoe zou het zijn voor het eerst met zijn tweeën een escape-room doen? Je bent dan wel erg van elkaar afhankelijk, veel meer dan in een groep van vier of vijf. Enthousiast werden we de kamer in begeleid. De deur ging dicht en daar volgde de uitleg. En we mochten eindelijk aan de slag! Om ons heen waren verschillende erg originele puzzels te vinden. Het thema was overal heel goed doorgevoerd. Elke keer als we een stapje verder waren werden we beloond met een nieuwe clue of nieuwe stukjes die nog ontbraken. Hoe verder we kwamen hoe enthousiaster we werden. De originaliteit, de goede afwerking van alles, afwisseling van de puzzels en de verrassende elementen plus het feit dat het ook niet te makkelijk was maakte dat het voor ons een top-ervaring was. We waren een paar minuten van het oplossen van het laatste stuk verwijderd toen de tijd op was, maar dat mocht deze superleuke middag niet deren. De hele kamer is perfect afgestemd op een team van 2 personen.

 • Originaliteit
 • Afwerking
 • Technische mechanische puzzels
 • Niveau
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Loes en Krijn — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 19 januari 2020 - 19:35
 • Gespeeld met 2 personen in januari 2020. Ontsnapt: Nee

De lat ligt vanaf nu hoog!

Dit was onze eerste ervaring met een escaperoom en wat hebben we genoten. Verhaal, puzzels, sfeer, alles was perfect op elkaar afgestemd en klopte. Dit smaakt naar meer maar de lat ligt heel erg hoog nu..

 • Verhaal
 • Puzzels
 • Hints
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldig!

Zo lang naar uitgekeken, maar gisteren avond was het zo ver!
We gingen met 2 teams solliciteren naar de baan van conciërge, betekend dus dat 1 groep moest wachten op de andere, en wachten is bij kamer 237 helemaal niet erg! Zo'n vriendelijk personeel, je kunt je uren vermaken in de bar :)
Wij mochten als eerst en hadden het geluk dat we bij het 2e team mochten meekijken op de iPad, super gaaf.

Nu de kamer zelf, wauwwauwwauw.. Dit was zo leuk!
Al redelijk wat ervaring met escaperooms maar nog nooit eerder een escaperoom gespeeld voor 2 personen, maar dit was echt heel erg leuk.
Alles krijg je volledig mee, er moet worden samengewerkt, en het verhaal is zo duidelijk.
Muziek en geluiden passen helemaal in het thema.
Wij waren helemaal excited toen we eruit kwamen.
Wij hebben genoten!!
Bedankt weer voor de gastvrijheid en mega gezelligheid!

 • Thema
 • Personeel
 • Locatie
 • Puzzels
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Topervaring!

De eerste kamer voor ons die voor 2 personen is gemaakt, spannend!
Na alle positieve reviews hadden we toch wel hoge verwachtingen.

Ik kan je vertellen dat die zeker zijn waargemaakt..

Wat een mooie kamer, helemaal doordacht en alles in thema.
Zonder verder iets te verklappen, deze wil je echt spelen.
Wij hebben hem gehaald, hadden nog 4 minuten over.

Wij kijken ook erg uit naar de volgende kamer op deze locatie.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Alweer Wauw!

Nadat we kamer 237 al gespeeld hadden lagen onze verwachtingen heel hoog voor deze kamer.
Overal waar we komen vraagt men of we de conciërge al gespeeld hebben en dat we die zeker moeten gaan doen... Wij kunnen dit alleen maar beamen.
De laatste puzzel net niet gehaald maar dat heeft het plezier er niet minder om gemaakt.
Super kamer, top qua inrichting en decoratie, leuke puzzels om te spelen.
Wij kijken al uit naar lost & found :-D

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Sanne — 10 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 13 januari 2020 - 00:45
 • Gespeeld met 2 personen in januari 2020. Ontsnapt: Ja

Geweldig!!!

Wat een mooie en gave kamer was dit!! Alles klopte en verhaal zat goed in elkaar. Leuke afwisselende puzzels. Kamer was helemaal afgestemd op 2 personen.

 • Goeie sfeer
 • Mooi afgewerkt
 • Verschillende puzzels
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

237 flikt het weer!!!

De gaafste escape rooms ploppen op als paddestoelen, maar 237 presteert het om als een van de weinigen een top kamer te maken voor 2 personen. Je wordt leuk ontvangen in een thema, met wat acteerwerk dat gelukkig niet te overdreven is. De kamer zelf is breed opgezet met een variatie aan puzzelsoorten die je aan het denken zetten, met soms iets fysieke elementen. De hoeveelheid en moeilijkheidsgraad is perfect in balans en altijd in thema. Het hint systeem is goed doordacht en in het spel geïntegreerd. Geen gigantische wow-effecten, zoals hun 1e kamer, maar wel in z'n geheel een top ervaring en je bent elke minuut heerlijk bezig. Een dikke, vette aanrader en we kunnen niet wachten op hun 3e kamer.

 • Mooie ervaring, kloppend totaalplaatje
 • 237 weet gewoon hoe het hoort
 • Ontvangst en na babbelen
 • Puzzels, moeilijkheid en thema
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9.5

Ge wel dig!

Wat een top kamer!
Super ontvangst, ondanks dat het behoorlijk druk was, toch de persoonlijke aandacht.
En een geweldige kamer, qua verhaal, afwerking, puzzels, techniek, alles gewoon. Een kamer die klopt! En voor 2 personen! Want we spelen vaak met z’n 2tjes maar nog nooit een kamer die er speciaal voor is ingesteld. Nu wachten op hun volgende avontuur!

 • Techniek
 • Verhaal
 • Ontvangst
 • Sfeer
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Miriam de Heus — 5 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 12 januari 2020 - 19:47
 • Gespeeld met 2 personen in januari 2020. Ontsnapt: Nee

Superkamer klopt tot in de puntjes

We vonden het een hele leuke uitdagende kamer. Met veel hele verschillende originele puzzels. Het thema was tot in de puntjes doorgevoerd. Een kamer waar wij nog lang over hebben gepraat! En we komen zeker terug voor kamer 237.

 • Sfeer klopt helemaal
 • Ontvangst ook in thema
 • Leuke originele puzzels
 • Zelfs de hints pasten in het spel
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Fantastische kamer met super vriendelijke ontvangst!

Wat een beleving weer! Na kamer 237 waren de verwachtingen hooggespannen! En een escaperoom met z'n 2en was ook een hele nieuwe uitdaging, maar wat zit deze kamer goed in elkaar! Aan alles is gedacht, alles klopt en past bij het verhaal. Dit is zo'n escaperoom die je niet snel zult vergeten.

Enorm aardig en vriendelijk persooneel, dat vanaf dat de deur open gaat in zijn/haar rol zit. Ze zijn erg enthousiast en gepassioneerd over escaperooms en dat draagt bij aan de ervaring. De kamer zelf klopt dan ook gewoon écht helemaal.

Absolute aanrader om te gaan spelen! Wij kunnen niet wachten tot kamer nr. 3 op deze locatie klaar is :)

 • Kamer voor 2 personen
 • Vriendelijke ontvangst
 • Leuke puzzels
 • Alles afgewerkt in stijl en thema
 • Heel leuk verhaal (echt een beleving!)
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Verrassende kamer

Deze kamer ligt volledig in lijn met kamer 237 en ook met de toenmalige loods. Veel details, leuke technieken, je wordt meegenomen in het verhaal en verrassende puzzels! Het verhaal neemt halverwege een verrassende wending, erg leuk! 40 euro per persoon is redelijk prijzig, maar voor deze kamer wel de moeite waard.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Mark — 8 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 11 januari 2020 - 19:09
 • Gespeeld met 2 personen in januari 2020. Ontsnapt: Ja

Geweldige escape room

Een supper leuke escape room met een mooi thema. Vanaf het ontvangst tot het afscheid geweldige begeleiding (in thema)

 • Thema
 • Verassend
 • Algehele aankleding
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

WAUW WAUW WAUW

Mijn vriend heeft deze kamer gereserveerd voor mijn verjaardag en het was het leukste verjaardagscadeau ooit (naast de Disney tickets). Ik ben een escape room liefhebber en deze kamer heeft mijn standaarden verhoogd in escape rooms.
Ik had een redelijk hoge verwachting van de kamer (desondanks we een paar dagen geleden een andere escape room hadden gedaan waar wij het minder leuk vonden) en de hoge verwachtingen werden ook waar gemaakt.

Deze kamer is één van de leukste - misschien zelfs dé leukste - die ik al heb gedaan. Een escape room voor twee kom je niet veel tegen. Deze kamer is best pittig maar juist afgestemd voor met twee te doen. Je krijgt echt waar voor je geld! (net genoeg te doen om het binnen de tijd te kunnen doen of niet want wij zijn er niet uitgeraakt haha).

Wij komen zelf van België maar het was de langere autorit zeker waard.

De puzzels zijn erg origineel! De kamer was fantastisch aangekleed. Alles - decor, puzzels, onthaal - zit mee in het verhaal!
Je wordt warm verwelkomd door het "hotel"personeel. We waren nét niet op tijd eruit geraakt maar mochten toch nog de puzzel (samen met de eigenaar wel) oplossen.

Manier van hints geven is héél erg goed uitgewerkt! Doorheen de kamer had ik best wel een spannend gevoel. Op de achtergrond wordt er dan ook wel hele tijd muziek afgespeeld. Het volume van de muziek mocht voor mij wel een klein klein beetje stiller (maar misschien lag het aan mijn verkoudheid ook). Maar voor de rest ALLES DIK IN ORDE!

Je moét deze escape room eens gedaan hebben!

 • Puzzels
 • Vriendelijk onthaal
 • Aankleding
 • Escape room voor 2
 • Erg leuk verhaal
 • Muziek een beetje te luid
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Onverwacht!

Vette kamer met leuke twisten. Heb nu al flink wat kamers gedaan en dit is echt een must kamer.

 • Leuke host
 • Toffe puzzels
 • Onverwacht
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Wauw!!!

wat een ervaring!! echt een geweldige kamer. leuke puzzels en een enorm mooi decor. hij zat zo goed in elkaar !!! voor mij een dikke 10 !!

 • decor
 • Puzzels
 • host
 • verhaal
 • hints
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Super leuke 2-persoonskamer

Suepr leuke ervaring. We hadden veel verwachtingen maar deze zijn nog steeds overtroffen.

 • Meerdere kamers
 • Spanning
 • Leuke puzzels
 • Plot twist
0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9
 • Marcel — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 4 januari 2020 - 19:28
 • Gespeeld met 2 personen in januari 2020. Ontsnapt: Nee

Echt helemaal geweldig!

De concierge is echt wen aanrader! Perfect voor 2 personen gemaakt en echt een top avond gehad. Geweldig ontvangen daar!

 • Gastvrijheid
 • De Escaperoom
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldige kamer voor 2 personen

We kwamen helemaal blanco naar deze escape room. We hadden al veel gehoord over kamer 237 die we zeker in de toekomst ook gaan spelen. Maar omdat we een kamer met z’n tweeen wilde spelen vas de conciërge perfect.

De ervaring begint al vanaf het punt dat je het het gebouw(hotel) binnenstap. De beleving begint dus al bij de voordeur.

Wij hebben nog nooit zo leuke kamer gespeeld en ondanks dat we hem echt net niet hebben gered vonden wij hem geweldig echt een super kamer!

Bedankt voor de gastvrijheid!

 • Puzzels
 • Kamer voor 2 personen
 • Beleving begint bij de voordeur
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Dennis — 6 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 2 februari 2020 - 17:59
 • Gespeeld met 2 personen in januari 2020. Ontsnapt: Nee

Fantastisch

Tot nu toe de leukste kamer die we hebben gespeel. Verhaal, puzzels, hint systeem en ga zo maar door allemaal uitmuntend. Samen met mijn vrouw hebben we het er weken erna nog steeds over.

 • Hintsysteen
 • Verhaal
 • Indeling
 • Sfeer
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Fantastische ervaring!

De mensen achter deze kamer snappen het escape principe. Afwisselende puzzels in een goed bedacht verhaal, in een kamer die tot in de puntjes uitgewerkt is. Tel daarbij op het ontzettend vriendelijke personeel en de hartelijke ontvangst, voor ons was dit een topper!!

 • Afwisselende puzzels
 • Kamer tot in detail in het thema afgewerkt
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Anneke — 20 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 31 december 2019 - 21:05
 • Gespeeld met 2 personen in december 2019. Ontsnapt: Ja

Geweldig leuke kamer, tijd goed benut, sfeervolle aanrader!

Geweldig leuke kamer. We wisten dat de bouwers van deze room goed zijn, want de loods en Kamer 237 hadden we al eerder vol enthousiasme gespeeld. Nu leuk een room voor 2 personen. En inderdaad alles weer geheel in thema al voor de ontvangst met de mailtjes over ons sollicitatiegesprek. Parkeren is gratis en geen probleem vlak voor de deur. Ook ontvangst en de napraat achteraf zijn top geregeld op deze mooie locatie in Volkel vlakbij Uden. We hebben genoten van de puzzels, het verhaal en de aankleding waarbij we de tijd in de kamer goed benut hebben met 6 seconden over. We hadden graag nog meer genoten van deze kamer, maar waren natuurlijk ook blij en trots dat we het hebben gered. Blijft jammer dat ook super leuke escape rooms zoals deze maar 60minuten horen te duren. Kortom een sfeervolle aanrader! We kijken uit naar de 3e room die op deze locatie gebouwd gaat worden!

 • sfeer
 • bereikbaarheid
 • waar voor je geld
 • mooie puzzels
 • escape rooms duren maar 60minuten ;)
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10
 • Aafke — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 4 januari 2020 - 13:30
 • Gespeeld met 2 personen in december 2019. Ontsnapt: Nee

Leuk!

Veel variatie in de puzzels, mooi ingericht met aandacht voor details en vriendelijke ontvangst.

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Spannend tot het einde

Deze escape specifiek voor 2 personen max duurt maar liefst 70’ ipv 60’.
We zijn ervaren escapers maar hadden hier toch onze handen aan vol. Verwacht je alvast aan veeeeel puzzels. Ook is teamwork hier meermaals zeer belangrijk.
We hebben eerst de fantastische kamer 237 gespeeld en dus hadden we direct een goed gevoel over hoe deze kamer zou zijn uitgewerkt. Een echte aanrader!

 • Kamer voor 2!
 • Decor
 • Sfeer
 • Onthaal + nabespreking
 • Veel te doen
 • We haalden het net niet..
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Cooool :)

Alle eerdere reviews beschrijven het gevoel heel goed ;)

Fantastisch :)

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Fantastische kamer

Alles klopt aan deze kamer. Van het moment dat je binnenkomt tot het moment dat je weer weggaat zit je in de juiste sfeer. Goede puzzels, logische puzzels, leuke puzzels. Topkamer!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldig

Naast kamer 237 hebben ze weer een fantastische kamer gemaakt. De sfeer en het verhaal zijn meeslepend, puzzels zijn uitdagend en origineel en de begeleiding voor, tijdens en na de escaperoom is perfect. Dankjewel Steffie!

 • Sfeer en verhaal
 • Begeleiding
 • Puzzels
 • Geen
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Helaas verder solliciteren voor ons

Binnenkomend zat je al gelijk in het verhaal, tijd voor de sollicitatie, kijken of we de beproevingen konden doorstaan...
Helaas net te weinig tijd...
Leuke kamer, helemaal in sfeer, leuke puzzel elementen.
Samenwerken is een vereiste, waardoor deze tweepersoonskamer ook echt met twee personen moet.
Na deze kamer ook zeker benieuwd naar de andere kamer!

 • Thema
 • Kamers
 • Manieren van hints
 • Puzzels
0
9
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Geweldige sollicitatie

Net zoals bij Kamer 237 klopt alles aan deze escape ervaring. De puzzels, het verhaal, de sfeer, de begeleiding! In één woord fantastisch. Je waant je voor een uur in een andere wereld. Escapen zoals escapen bedoeld is!

 • Puzzels
 • Sfeer
 • Afwisseling
 • Spanning
 • Aankleding
 • Verrassingseffecten
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Lekker spelen! Wel prijzig

Weer een prachtig verhaal wat goed uitgewerkt is. Mooie kamer zonder technische "show off", maar wel echt een lekkere flow. Zeker doen! Iemand in de reviews noemt de kamer een "liefdesbrief aan de klassieke escape room". Precies dat is het, heerlijk!

Service is ook erg goed, vriendelijk personeel. We vonden het wel jammer dat we te snel hints kregen.
De prijs voor deze kamer is wel erg hoog: 40 euro per persoon. Dit vind ik het eigenlijk niet waard.

 • Mooi uitgewerkt
 • Sfeer goed neergezet
 • Prijzig
 • Te snel hints
0
8.5
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 9.5

Een vrijwel perfect escape avontuur

Deze kamer was al gespeeld door een aantal escaperoom liefhebbers in mijn directe omgeving. Op grond van de ervaring die zij met deze kamer hadden opgedaan, waren zij er allerminst van overtuigd dat ik er in zou slagen het sollicitatietraject met goed resultaat af te leggen. Geprikkeld door deze weinig hoopgevende gedachte besloot ik mijn allergrootste kwaliteit in te zetten: het vinden van een goede partner. In alle eerlijkheid moet ik toegeven dat het vinden van een gelegenheidskameraad van buitencategorie waarschijnlijk een van mijn belangrijkste bijdragen is geweest aan deze sollicitatieprocedure.

Met enige regelmaat bekruipt mij het gevoel dat ik eigenlijk zelf wel een escaperoom zou willen beginnen. Wanneer ik weer eens een kamer heb gespeeld denk ik vaak dat ook ik een goed escape avontuur zou moeten kunnen ontwikkelen. Na afloop van de sollicitatieprocedure voor de functie van conciërge in dit bijzondere hotel realiseer ik mij echter dat voor het creëren van een escaperoom ervaring (zoals deze) veel meer nodig is dan een combinatie van enthousiasme met een zak vol ideeën. De bedenkers/makers van deze kamer verdienen absoluut een groot compliment!

Zelf kwam ik wat stroef op gang, maar gelukkig voorkwam mijn sollicitatiegenoot een vroegtijdig uitzichtloze toestand. Na verloop van tijd gingen ook bij mij de radartjes beter draaien. Er was daarna eigenlijk alleen sprake van enige vertraging door wat materiaal dat zich wel erg goed verstopt had. Het leek alsof het avontuur op een gegeven moment in een stroomversnelling kwam, waarbij het nodig was om een paar keer de mindset behoorlijk bij te stellen. Wat is het jammer dat het niet goed mogelijk is om mijn enthousiasme te verwoorden zonder iets weg te geven over wat komende sollicitanten te wachten staat... :-(

Wij mogen absoluut tevreden zijn met het door ons behaalde eindresultaat. Betekent dit dat mijn directe omgeving mij heeft onderschat? Allerminst! Met de kennis die ik nu heb, begrijp ik maar al te goed waarom ze mij vooraf niet heel veel kans gaven op een goede afloop. :-)

 • Techniek
 • Orginaliteit
 • Samenhang
 • Verrassingen
 • Afwerking
 • Stukje uit het verhaal wat ons was ontgaan
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Bijzonder sollicitatiegesprek

Wij zijn ondertussen enthousiaste escaperoom bezoekers geworden en zijn zeer zeker te spreken over deze!! Wat een top room; de puzzels, de aankleding, de sfeer, de ontvangst. Een regelrechte aanrader. Heel leuk ook dat je deze met zijn tweetjes kunt spelen. Heel wat verrassende wendingen en ontwikkelingen. Goed gedaan!!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

FAN-TAS-TISCH

We hebben echt iedere minuut genoten! Mooie kamer, veel verassingen, echt een feestje!

 • De puzzels
 • De aankleding
 • Het personeel
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Een absolute aanrader

Deze kamer is een absolute aanrader! Het is een leuke ervaring om met twee een escape room te doen. Je bent echt op elkaar aangewezen en je krijgt alle spellen mee (wat in gezelschap wel eens niet zo is)..

De kamer is heel erg tof in elkaar gezet, prachtige technische hoogstandjes! Wij kwamen helaas één minuutje tekort om te ontsnappen .. (en dat terwijl dit onze 3e kamer was)

 • Thema
 • Puzzels
 • Beleving
 • Personeel op locatie
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Zo zeg, een kamer van en voor de liefhebbers

Het is overduidelijk dat deze kamer met enorm veel liefde en aandacht gebouwd is, alles klopt, wat een geweldig bijpassende sfeer hangt er, alles is tot in de puntjes uitgewerkt!

Ook super fijn dat de kamer je geen 'hufterproof' gevoel geeft zoals dat er bij sommige kamers iets te dik bovenop ligt.

Dit is echt een prachtig gemaakte kamer, maar geniet er niet te lang van want je moet wel echt alle zeilen bij zetten en beide op full speed aan staan om hem te kunnen halen!

Enige verbeterpuntjes hebben wij voor de ontvangstruimte en aandacht van de gamemasters, ze zijn beleefd en netjes hoor maar er is overduidelijk weinig tijd voor een persoonlijk praatje of even rustig nalopen van het spel. Ook staan er veel (aankomende en vertrekkende) mensen in de kleine hal met dito kapstok die eigenlijk te weinig ruimte biedt voor zoveel winterjassen...

Maar, alsnog, de kamer maakt alles goed, heerlijk!!!

 • Wat veel afwisselende puzzels
 • Alles compleet in stijl
 • Goede sterkte verhaallijn
 • GEWELDIG hint systeem
 • Weinig persoonlijke voor en na spreek aandacht
 • Service voelt beetje als lopende band
 • Te weinig ruimte op de kapstok, te veel jassen!
0
8.5
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 10
 • Service: 6.5

Unieke kamer

#29 Er zijn maar weinig kamers die specifiek gemaakt zijn om met 2 personen te spelen. Dat is een van de aspecten die deze kamer zo uniek maken. Ik speelde de kamer samen met mijn vriend, waarmee ik eerder al 2 kamers met zijn tweetjes gespeeld heb en vele kamers samen met grotere groepen. Mijn ervaring van deze kamer is dat hij tot in de puntjes is afgewerkt! Het begon al bij de ontvangst, waar we werden voorbereid op ons sollicitatiegesprek. Nog even een drankje en een plasje, en toen was het tijd voor ons gesprek! De puzzels zijn leuk om te doen: je bent continue lekker bezig met het ontrafelen van het mysterie. Veel teamwork en redelijk wat denkwerk vereist in combinatie met leuke effecten en een goed uitgewerkt verhaal. De tijd die je in de kamer mag doorbrengen is bij deze kamer 70 minuten. Met nog enkele seconden op de klok lukte het ons net om de kamer uit te spelen. (Wel met behulp van de hints, alhoewel deze voor mijn gevoel soms wel erg snel kwamen... uiteindelijk hebben we het daarom natuurlijk wel gehaald. Maar soms wil je gewoon even zelf wat verder zoeken voordat je een hint krijgt).

 • afwerking
 • verhaal
 • sfeer
 • puzzels
 • ontvangst
 • misschien dat er iets te snel hints werden gegeven
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Prachtige room waar alles in het teken staat van het verhaal

In deze kamer vormen alle puzzels, de sfeer, de aankleding en zelfs het hintsysteem een mooi samenhangend geheel. Sommige puzzels geven een wat onrustig gevoel omdat ze veel tijd kosten, maar die tijd is er ook wel. Jammer dat we in de eindfase een hint gemist hebben doordat het hintsysteem verandert maar er (in tegenstelling tot de instructie) nog wel is. Anders waren we zeker ontsnapt.

 • Uitstekend thema en verhaallijn
 • Origineel
 • Leuke puzzels
 • Veel afwisseling in setting
 • gemiste hints door onduidelijk systeem
0
9
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 9

Meest bizarre sollicitatie ooit

Al bij het erg aangename ontvangst zat je al meteen in het verhaal.
Na wat drankjes in de lobby van het hotel mochten dan op sollicitatie gesprek bij de manager van het hotel.
Al snel bleek dat dit zo veel moeilijker was dan eender welk ander sollicitatiegesprek...

Prachtige aankleding, een goed verhaal en soms wat spanning... Echt een aanrader voor iedereen die van escape games houdt!!

 • Aankleding
 • Personeel
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10
 • Hanneke — 8 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 23 november 2019 - 09:38
 • Gespeeld met 2 personen in november 2019. Ontsnapt: Ja

Geweldig!

 • Verrassende wendingen, leuke puzzels, goed verhaal
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Evenals 237, geweldig

Wederom een kamer vol verrassingen. Super om met twee te doen nu, dus je krijgt alles mee. Vindingrijke puzzels, ontzettend spannend, sfeer is geweldig. Vanaf de wachtruimte in het verhaal (zelfs al de aankondigingsmail). Mooi gebruik van de ruimte. Echt vet, zo jammer dat het op het nippertje niet gelukt is

 • Vindingrijke puzzels
 • Spanning, verrassingseffecten
 • Muziek
 • Gebruik van de ruimte(s)
0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10
 • Esther — 11 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 18 november 2019 - 18:17
 • Gespeeld met 2 personen in november 2019. Ontsnapt: Ja

Onze nieuwe favoriet

Eerste kamer die we met z’n twee konden/hebben gedaan. Wat een mooie kamer met goede (nieuwe) puzzels. Je moet echt opdrachten samen uitvoeren. Goed verhaal en spannend. Wat een toffe kamer!!

 • Goede puzzels
 • Moet samenwerken
 • Sfeer en inrichting goed
 • Spanning
 • Plottwist
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Coole Kamer

Tof gemaakt, en best wel een pittige kamer.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

AWESOME

Wat een uitstekende kamer. Je blijft maar de hele tijd bezig en moet goed als team samen werken. Omdat je maar met ze tween bent heeft iedereen de hele tijd iets te doen. Wat voor leuke uitdagende puzzels. Wat voor een leuk verhaal. En wat voor een ontzettend leuk team hier werkt. Ik heb heel erg genoten en zal iedereen echt aanraden hier naartoe te gaan. Dat mag je niet missen!

 • Puzzels
 • Team/medewerker
 • Verhaal
 • Meerdere kamers met verassing
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

De Conciërge

Met acht personen besloten we beide kamers te gaan doen, dus opgesplitst in groepjes en veel 'wachten'. Het wachten was geen enkel probleem, gezien de nette, ruime ontvangstruimte en het leuke personeel. Ze nemen veel tijd voor je om ervaringen te delen en er werd veel aandacht besteed aan drankjes etc. Op momenten dat de ontvangstruimte leeg was, mochten we op een tablet meekijken naar onze andere groepen en soms in de controlekamer, erg leuk! Ze nemen genoeg tijd ook om de kamers na te spreken en zorgen er echt goed voor dat nieuwe groepen je niet kunnen horen.

We keken enorm uit naar de tweepersoonskamer. Niet omdat we niet genoeg mensen bij elkaar kunnen vinden om een kamer met z'n vieren te doen, maar omdat het echt weer eens wat anders is. Wat een enorme aanrader! Ontzettend veel en gevarieerde puzzels die echt samenwerking vereisten. De inrichting van de kamer was super en de geluidseffecten waren een leuke toevoeging. Alleen boodschappen tussendoor waarbij je niks mag doen, vind ik minder in een escape room. Dan zit je er net lekker in en wil je gewoon door. Leuk dat het hotelthema is doorgetrokken in deze tweede kamer.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Absolute aanrader

Tja, wat valt hierover te zeggen? Wat kan je verwachten van de maker van Kamer 237 itself. Dit is een fantastische beleving geweest. Het thema klopt, het verhaal klopt, je wordt hier hartelijk ontvangen en meteen wordt de sfeer gezet bij die ontvangst. Je komt soliciteren, laat dat duidelijk zijn. En vanaf je die solicitatie aangaat, is het gewoonweg 1 geweldige rit. Je kan bij mij aan mijn glimlach zien hoe ik zo'n kamer vond achteraf en hier stond die gespannen van oor tot oor. Genoten heb ik hiervan. Zalig om met zijn tweetjes te doen.

 • sfeer, inkleding
 • techniciteiten
 • leuke puzzels
 • geweldige ontvangst
 • hij moet meer kamers maken :)
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Super kamer

 • Sfeer
 • Personeel
 • Puzzels
 • ...
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 9

Een kamer, een onvergetelijk avontuur

Zonder al te veel informatie op voorhad deze kamer geboekt, We wilden nog eens een twee-persoonskamer spelen en deze werd hiervoor uitgekozen.

Eens aangekomen werden we hartelijk ontvangen in het thema van de kamer en dit bleef de hele tijd zo.
We werden naar de kamer geleid en na de introductie was het dan zo ver. De puzzels zijn goed opgebouwd, het thema klopt volledig en je zit meteen in de sfeer.

We komen zeker nog terug om kamer237 te spelen

 • Goed opgebouwde puzzels
 • Goede sfeer
 • Vriendelijk personeel
0
9
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Meest zenuwslopende sollicitatie ooit!

Wauw!! Op basis van de reviews hieronder een uur gereisd naar Volkel, en niks stelde ons teleur!
Wat een vriendelijk personeel, prachtig gedecoreerde kamer (letterlijk niks is aan het toeval overgelaten), zeer originele puzzels en zeker ook wel spannend!
We zijn nu een paar uur verder na het spelen, en we raken er niet over uitgepraat. We komen zeker een keer inchecken in het hotel :-)

 • Decor en aankleding
 • Ontvangst
 • Originaliteit van puzzels
 • Gaaf verhaal
 • Spanning
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10
 • Paddy Vaessens — 12 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 31 oktober 2019 - 22:23
 • Gespeeld met 2 personen in oktober 2019. Ontsnapt: Nee

Dikke aanrader!!

Alles klopt, het verhaal, de puzzels, de aankleding. Deze kamer moet je gespeeld hebben!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Dennis — 3 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 27 oktober 2019 - 23:22
 • Gespeeld met 2 personen in oktober 2019. Ontsnapt: Nee

Zeer goed uitgedachte kamer en verhaal

Vanaf het moment dat we werden ontvangen begon de belevenis. De vriendelijke medewerkster die ons ontving zat volledig in haar rol. De kamer zelf was subliem! Uitdagende puzzels, verrassende elementen, goed werkende mechanismen en een zeer goed uitgedacht verhaal. De wijze waarop de spanning wordt opgebouwd is erg leuk gedaan. Wij hebben genoten van onze ‘sollicitatie’!

 • Prachtige ingerichte kamer
 • Goed uitgedacht verhaal
 • Verrassende elementen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Wat een leuke escape room!

Verwachtingen waren hoog, en zijn allemaal waar gemaakt!
Leuk dat er eens een escape room is die echt gemaakt is voor 2 personen!
Het thema is origineel, en tot in de puntjes doorgevoerd. Puzzels zijn verrassend en leuk!

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Zeker de moeite waard om een stukje voor te rijden!

Hele gave escaperoom, leuke puzzels, maar wat nog het meeste indruk heeft gemaakt is de ontvangst. De medewerker was ontzettend aardig en hij toonde oprechte interesse in ons. We hadden het gevoel dat we niet zomaar een groepje waren die even een uurtje een kamer kwamen spelen. Tijdens de ontvangst en ook na het spelen van de kamer bleef hij keurig in zijn rol als hotelreceptionist. Deze sfeer maakt de al fantastische kamer helemaal af.

Wat voor ons de kamer zo goed maakte was dat hij ondanks dat het een gevoel gaf van een 'ouderwetse' kamer, toch veel originele puzzels/elementen bevatte.

Deze kamer staat zeker in de top 3 van alle kamers die we gespeeld hebben (wij hebben ongeveer 30 kamers gespeeld).

We komen zeker met een grotere groep terug om de andere kamer te spelen.

 • Personeel
 • Geschikt voor 2 personen
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Top ervaring

Vanaf begin tot eind een super goede beleving! Echt leuk om samen te doen. Aanrader!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Lianne — 50 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 17 oktober 2019 - 21:23
 • Gespeeld met 2 personen in oktober 2019. Ontsnapt: Ja

Fantastisch, uitdagend, écht een aanrader!

Wat heeft deze kamer veel in zich. Heel uitdagende puzzels die anders dan anders zijn, een goed verhaal waar je ingezogen wordt, verrassende wendingen..... kortom, een kamer die je gespeeld moet hebben! Ook het element dat je met z’n tweeën de kamer doet vind ik erg gaaf.

 • Uitdagende puzzels
 • Super personeel
 • Thematiek - verhaal
 • Echt geen enkele te bedenken
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Wuaaaw!!!

We werden al direct ontvangen met de vraag of we voor de sollicitatie kwamen. De medewerkers bleven doorheen alles altijd in hun rol. Een zeer mooi ingeklede kamer met verassende wendingen. Een ECHTE aanrader!

 • Puzzels
 • Inkleding
 • Verhaal
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

De conciërge kamer maakt de verwachtingen waar

Van tevoren al goede verhalen over deze kamer gehoord. Vol verwachting erheen; de ontvangst was direct al goed in stijl. De kamer bleef verrassen door gave effecten. Goede, verschillende puzzels en de verhaallijn was erg goed uitgewerkt.

 • Goede verhaallijn
 • Hints waren spot-on
 • Goed uitgewerkte sfeer
 • Afwisselende puzzels
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9
 • Anke Tacken — 5 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 6 oktober 2019 - 20:04
 • Gespeeld met 2 personen in oktober 2019. Ontsnapt: Ja

Fantastisch

Zeer verrassende kamer. Leuk om met twee personen te doen. Hele entourage, manier waarop het personeel in verhaallijn mee gaat maakt het helemaal af.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

leuke uitdagende kamer

zit goed in elkaar, puzzels waren goed, sfeer prima,

 • puzzels waren echt leuk
 • medewerker was stug
0
7
 • Sfeer: 6.5
 • Puzzels: 8
 • Service: 6

Superfraaie kamer

Na kamer237 weer terug om de conciërge te spelen. Het was een superfraaie ervaring. Deze kamer zit echt heel goed in elkaar. Van het begin tot het einde een waanzinnig avontuur. Gelukkig waren we net op tijd buiten. Jammer dat we desondanks niet op een baan hoefde te rekenen. Het was de niettemin de mooiste sollicitatie ooit. Diepe buiging voor de makers.

 • Verrassend
 • Veelzijdig
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Nog mooier!

Wow wat een kamer. Inrichting verhaal beleving echt alles klopt. Zo ontzettend van genoten. Dikke aanrader!!

 • Authentiek
 • Super tof ingericht
 • We haalde het niet
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Pittig puzzelwerk voor de echte diehard escaper

Deze escape room onderscheidt zich echt als één van de beste escape rooms voor 2 personen. Een ijzersterk verhaal, met een paar leuke technische snufjes en een hoge dosis puzzels. En puzzelen met z'n tweeën is toch een stuk lastiger dan met een team om je heen, kwamen we op pijnlijk wijze achter... Gelukkig maakten we het einde mee, maar in het zicht van de finish wisten we helaas net niet het einde tot een succes te volbrengen. Wel een erg leuke ervaring!

 • ijzersterk verhaal
 • leuke technische snufjes
 • flink wat puzzelwerk
0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9

Fantastisch!

Deze kamer zit vol met verassingen en zit geweldig in elkaar. Samen met Dominique ging het begin suuuuper soepel (Not), maar veel lol gehad met z’n tweetjes. De puzzels zijn leuk en afwisselend. De manier van hints krijgen is ook origineel en houden je volledig in het spel. Een echte aanrader!

 • Origineel
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Gamemaster ;))
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Hogere Hotelontsnapschool

#100 Mijn honderdste kamer moest natuurlijk in stijl gevierd worden en de hoge verwachtingen werd ruimschoots ingelost. Ze hebben het weer geflikt: een topkamer in een ouderwetse hotelsetting met een twist waarin een ijzersterke verhaallijn, een schitterende aankleding en leuke lowtech puzzels naadloos op elkaar aansluiten! De kamer wordt echt gedragen door het verhaal, dat dient als ruggengraat voor de opbouw en verloop en als kapstok voor de puzzels. Hoewel dit op en top een tweedegeneratiekamer is, kom je toch een paar sleuteltjes tegen ;-). De goede begeleiding verloopt geheel in stijl en subtiel via geluidsboodschappen van de conciërge zelf of elegante kattebelletjes.
We kunnen niet wachten op de volgende kamer(s)!

 • IJzersterke verhaallijn
 • Ouderwets hotelsfeer en aankleding
 • Subtiel en elegant hintsysteem
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Kimberley — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 30 september 2019 - 22:11
 • Gespeeld met 2 personen in september 2019. Ontsnapt: Ja

Leukste sollicitatie ooit!

Zo leuk, spannend en uitdagend tegelijk. Leuke puzzels, uitdagende opdrachten en een lekkere, gezonde spanning. Alles wat je zoekt in een room wat ons betreft. Heerlijk om samen te doen. De entourage eromheen maakt de de beleving helemaal compleet.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Je zit er meteen in!

Sfeer is geweldig en vanaf het begin is het hard aan de slag. Moeilijke puzzels en we moeten hier en daar wat op weg geholpen worden. De flow is niet altijd even duidelijk en sommige dingen zijn wat ver gezocht.

 • Sfeer
 • Aankleding
 • Puzzels
 • Flow niet altijd duidelijk
 • Niet altijd logisch
 • Verhaal sluit wat raar af
0
9
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

3x wauw!

Wauw, wauw, wauw! Letterlijk alles klopte hier! Het ontvangst alleen al. We waren optijd, dus er werd ons verzocht even plaats te nemen in de wachtruimte. Door de aankleding en het oog voor detail kreeg ik op een gegeven moment het gevoel dat de escape room al begonnen was. Niet dus.
Toen we uiteindelijk daadwerkelijk begonnen vielen we van de ene verbazing in de andere. Alles klopte gewoon.
Het verhaal kwam tot leven en de puzzels sloten hier écht op aan. We moesten samenwerken, maar hier en daar ook individueel aan de gang om zo de tijd de baas te blijven.
Bij het kraken van de laatste code kwamen we net wat minuten tekort. Jammer, maar wakker liggen we er niet van. Wat zijn we blij dat we gewoon alles hebben mogen meemaken.
Ik ben nog helemaal in de wolken van dit avontuur en kijk met smart uit naar volgende week, want dan gaan we kamer 237 spelen!

 • Oog voor detail
 • Aankleding
 • Verhaallijn
 • Originele puzzels
 • Geweldige effecten
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Ontsnapt, 55 min

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Hele leuke escaperoom

Echt super leuk om te spelen. Erg leuke puzzels en leuke effecten in het spel. Ook werden we vriendelijk ontvangen door het "hotel personeel". Ik heb nu al zin in kamer 237

0
9
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Heel gaaf

Mooie uitdagende kamer. Leuk om met z'n tweeen te doen.

 • Puzzels
 • Origineel
 • Ontvangst
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Heel gaaf

Fijn dat er kamers zijn die speciaal voor twee personen zijn gebouwd. Wij deden voor het eerst met zijn tweeën een kamer en vonden dit echt super. Het is een hele mooie niet te ingewikkelde kamer met leuke puzzels. Ook de service is echt super! Wij hebben ontzettend genoten ook al zijn we net niet op tijd ontsnapt.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Hele leuk ervaring

Deze escape room speel je met zn tweeen en dat is toch heel anders. Je merkte gelijk dat je in een hotel was en kwam solliciteren naar de baan voor congierge. De kamer is niet eng maar wel spannend omdat je natuurlijk niet weet wat er gaat gebeuren. De puzzels zijn erg leuk en horen allemaal in de hotel sfeer.

 • Sfeer
 • aankleding
 • puzzels
 • verhaal
 • service
0
10
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Fantastische escape!

De kamer zit super goed in elkaar, vanaf het moment dat je binnenkomt zit je in het verhaal. Leuke puzzels en super spannende race om te ontsnappen. Een room met tweeën spelen betekent dat je ook echt alle puzzels meekrijgt, super tof!

 • Verhaallijn
 • Sfeer
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Deze kamer is fantastisch!

Nadat we een paar jaar geleden Kamer 237 hebben gespeeld raakten wij verslaafd aan escape rooms. We konden dan ook niet wachten om De Conciërge te spelen en onze verwachtingen waren hoog. Maar ook deze kamer is tot in de puntjes uitgewerkt en klopt aan alle kanten. Je speelt hem met zijn tweeën en bent de volle tijd bezig met het oplossen van de puzzels. Deze zijn uitdagend, maar ook niet té moeilijk en dat maakt dat je nooit gefrustreerd raakt of boos wordt, maar echt alleen maar vol adrenaline aan het puzzelen bent. De kamer ziet er top uit, heeft weer een aantal leuke en verrassende elementen en is een aanrader voor elke escaper!!

 • Puzzels
 • Ontvangst
 • Verhaal
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Rob — 15 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 14 september 2019 - 19:09
 • Gespeeld met 2 personen in september 2019. Ontsnapt: Nee

Eindbazensollicitatie.

Oprecht goede kamer, tof personeel, gave techniek.

 • Technisch
 • Personeel
 • Samples
 • Realisme
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Fantastisch!

Mijn moeders eerste escaperoom
En mijn derde.
Erg mooi opgezet. Je zit volledig in het spel. Wij willen meteen nog een keer.
Helaas niet binnen de tijd eruit gekomen maar gelukkig mochten we de kamer afmaken.
De mails vooraf/erna en hoe je binnen komt maken het hele plaatje af.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Deborah — 7 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 15 september 2019 - 16:02
 • Gespeeld met 2 personen in september 2019. Ontsnapt: Ja

Wederom weer een mooie ervaring rijker

Na voorheen kamer 237 te hebben gespeeld. Nu met partner de conciërge gespeeld. Leuk om eens een escaperoom met zijn tweeën te spelen. Zoals verwacht ook in deze kamer weer gave technieken en originele puzzels. Ook de verhaallijn is goed opgezet. We hebben de kamer tot onze verbazing uitgespeeld binnen de tijd. Hij was pittig maar er zat wel logica in alle puzzels en codes. Zeker een kamer die je gespeeld moet hebben! Ook vriendelijke medewerkers

0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 10
 • Linda — 10 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 5 oktober 2019 - 13:39
 • Gespeeld met 2 personen in september 2019. Ontsnapt: Ja

Geweldig!!!

Spannend, super mooie puzzels passend in het thema en wat het helemaal afmaakt is het beeld en het geluid. Tel daar heel vriendelijk personeel bij op, gewoon top!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Subliem

Deze kamer stond sinds z’n opening op mijn verlanglijst. Al mijn verwachtingen werden ingelost en zelfs nog meer dan ik had kunnen hopen/denken/dromen.
Een echte aanrader!!!

 • Thema en afwerking
 • Kan geen verbeterpunten vinden!
 • Wachten op nr3
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldige kamer

Leuk thema, er zijn onverwachte wendingen.

 • gevarieerde puzzels
 • vastgehouden aan thema
 • personeel zit altijd in hun rol
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5
 • Esmée — 100 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 4 september 2019 - 19:54
 • Gespeeld met 2 personen in september 2019. Ontsnapt: Nee

De verwachting lag hoog, maar is overtroffen!!

Kamer 237 is toch wel mijn favoriete kamer, dus toen ik zag dat er een baan vrij kwam als conciërge begon het bij mij toch wel te kriebelen. Samen met mijn zus ben ik op sollicitatie geweest en wat was het geweldig. Alle elementen binnen het bedrijf spraken mij aan, mooie werkomgeving en ontzettend lief en attent personeel. Helaas door mijn ontbrekende CV voldeed ik niet aan de eisen van het bedrijf en ben ik niet aangenomen. Ondanks dat heb ik een ontzettend leuke avond gehad en kijk ik er met veel plezier naar terug.

 • Logica kamer
 • Game host
 • Puzzels
 • Hoge spanningsboog
 • Geen!!!!
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

GEWELDIG!!

Na kamer 237 erg nieuwsgierig geworden naar de concierge. Onze eerste kamer voor 2 personen. We werden net als de vorige keer vriendelijk ontvangen. De medewerkers zitten allemaal goed in hun rol en hier begint de hele ervaring. Na een korte inleiding en uitleg stap je de kamer in. Alles ziet er piekfijn uit en is tot de puntjes afgewerkt. De sfeer, de puzzels alles klopt en voor ieder wat wils. een heerlijke kamer met leuke special effects.

Een hele beleving net als kamer 237. De kamer moet echt op het lijstje van iedere escapefanaat.

 • thema
 • medewerkers
 • puzzels
 • special effects
 • details
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Super gave kamer

Hele gave kamer, mooi en goed in elkaar gezet! Goede puzzels! Helaas kwamen we 10 seconden tekort haha!

11-03-2020 opnieuw gespeeld, ook voor de 2e keer een geweldige kamer. Met 41 minuten eruit!!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Wauw!! Verwachting overtroffen

Sfeer is top en wordt meteen gezet bij binnenkomst. Puzzels en opdrachten weer goed bedacht en origineel. Na door kamer 237 te zijn aangestoken met het escape virus past deze kamer weer perfect in het toplijstje! Op het nippertje ontsnapt, maar gedurende de kamers zoveel verassingen gehad. Helemaal top!

 • Opdrachten origineel
 • Goede ontvangstruimte
 • Verhaal is leuk bedacht
 • Geautomatiseerd
 • Dat de kamer maar 1x gespeeld kan worden
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Goed verhaal en gave puzzels

Vanaf binnenkomst zit je in het verhaal en ontstonden er oprecht kriebels voor het sollicitatiegesprek. De kamer is uitgebreid met originele puzzels, die denkwerk en samenwerking vragen. De aankleding is ontzettend mooi, de puzzels passen perfect in het thema en gaaf dat er een twist was in het verhaal. Erg leuk om zo met z'n tweeën een kamer te spelen!

 • 70 minuten
 • Uitgebreide kamer
 • Aankleding en sfeer
 • Goede puzzels
 • Hint systeem
 • Mail van te voren
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Geweldige kamer voor 2 personen!

Na toch alweer een hele tijd geleden Kamer 237 gespeeld te hebben waren we natuurlijk enthousiast dat er een 2e kamer open was gegaan. Na Kamer 237 hadden we toch wel hoge verwachtingen, en die zijn zeker waargemaakt. De Conciërge is een leuke, spannende kamer en zeker de moeite waard. Het begint met een goed verhaal, die vervolgens in de kamer wordt doorgetrokken. Er zitten verschillende soorten puzzels in, met allemaal een eigen uitdaging en manier om op te lossen.

Het geluk wat wij hadden, was dat we meteen in de goede flow zaten en bij elke puzzel vrij snel doorhadden wat er precies moest gebeuren. Dit zorgde ervoor dat we toch met een redelijk tempo door de kamer gingen en uiteindelijk zijn 'ontsnapt' met een tijd waarvan het aanwezige hotelpersoneel onder de indruk was.

Al met al een erg leuke kamer en zeker een aanrader!

 • Leuke puzzels
 • Goed verhaal
 • Spanning
 • Volwaardige 2-persoons kamer
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldig leuke kamer!

Nog nooit echt een tweepersoonskamer gespeeld, maar wat was deze gaaf. Van begin tot eind goed in elkaar gezet en erg originele puzzels. Zal niet teveel verklappen, maar deze behoort inmiddels toch wel tot een van mijn favorieten!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Origineel en uitdagend

Heel goed verhaal, van begin tot einde kloppend. Uitdagende puzzels, echt er op gericht om samen te werken. En verder hele goede ontvangst, zoals je in een hotel mag verwachten. Helaas hebben we het net niet gehaald, maar evengoed een super leuke avond gehad.

0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Super leuke sollicitatie

#142 Erg leuk om eens met z'n tweeën te solliciteren. Van begin tot eind past alles in het verhaal. De ruimte is tot in de puntjes afgewerkt zoals we gewend zijn in dit hotel. Geen knaleffecten, maar alles zit goed in elkaar. De subtiele grapjes verwerkt in het spel versterken de sfeer. De puzzels zijn logisch en passen in het verhaal. Ik vond het jammer dat we zeer snel vooruit geholpen werden zodra we één moment twijfelden of een foutje maakten. Hoewel dit in het verhaal pastte, vond ik het voor het puzzelen wat minder leuk om niet alles zelf te kunnen ontdekken, zeker omdat daar nog tijd voor was geweest.

 • Spelen met 2 personen
 • Goed verhaal
 • Mooi decor
 • Klassiek maar tot in de puntjes afgewerkt
 • Te snel vooruit geholpen
 • Prijzig p.p. (wel begrijpelijk gezien maar 2 perso
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Mooie kamer, maar het geld waard??

Erg sterk begin van de kamer. Toch hebben we voor mijn gevoel op het begin behoorlijk wat tijd verloren. Daarna lekker in een flow geraakt. Doordat je met zijn tweeën speelt, weet je goed van elkaar wat je doet en dat is fijn. Een leuke kamer, met mooie puzzels. Maar geen wow-factor die ik wel bij Kamer 237 had Persoonlijk vind ik 40 euro per persoon wat duur voor de ervaring die je krijgt.

 • Mooi uitgevoerde kamer
 • Duur, doordat je met 2 speelt.
0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8
 • Service: 8.5
 • Chris en Denise — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 18 augustus 2019 - 09:10
 • Gespeeld met 2 personen in augustus 2019. Ontsnapt: Nee

Super!!

Onze eerste kamer. En wat hebben we genoten. Hij is wel vrij pittig... Helaas het einde net niet gehaald. Volgende keer beter. Pluspunt voor het vriendelijke meisje die ons te woord heeft gestaan. Heel erg vriendelijk

 • Details
 • Puzzles
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Leuke ervaring

Na kamer 237 gespeeld te hebben vonden we het wel eens tijd voor de conciërge.
Heel erg leuk dat deze kamer voor 2 personen is.
De kamer is wederom mooi gemaakt.

Erg leuk, echt een aanrader!

 • Mooi gemaakt
 • Leuk voor 2 personen
 • Intercom slecht te verstaan
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Top - een kamer voor 2 personen!

0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 9

Super leuke kamer

Van ontvangst tot einde is dit een topkamer. Goede en leuke puzzels die goed te doen zijn en je ook goed bezig blijven houden. Sfeer is helemaal geweldig.

 • Goede sfeer
 • Leuke uitdagende puzzels
 • Net niet gehaald ;-)
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Een unieke sollicitatie

De kamer is heel thematisch met een sterk verhaal. De puzzels leiden je op een logische wijze door het verhaal. Je wordt op een mooie manier meegenomen in het verrassende verhaal van dit hotel. Een absolute aanrader wanneer je met twee personen een escaperoom wilt beleven!

 • Logische opbouw
 • Sfeer
 • Verhaal
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

superleuk!

heel origineel!
Leuke puzzels en verhaal!
je wordt wel flink opgejaagd ;)

 • leuk verhaal
 • leuke uitdagende puzzels
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Waardige opvolger van Kamer 237

Na een geweldige ervaring met Kamer 237 moesten we zeker terugkomen voor De Conciërge. Normaliter spelen we een escape room met onze vaste 'escape room squad', maar Nathalie en ik waren bereid een keer 'vreemd te gaan' en voor het eerst een tweepersoons kamer te proberen. Nou, ik kan je zeggen: het was onze lange autorit meer dan waard! De sfeer, het ontvangst (zowel ervoor als daarna), de puzzels, aankleding van de kamer, de verhaallijn: alles klopte! Een echte aanrader, chapeau!

 • Top ontvangst, ook mogelijkheid tot napraten
 • Goede sfeer, zowel ervoor als daarna
 • Uitdagende puzzels
 • Mooi kamer, tot in details aangekleed
 • Goed verhaal met heerlijke spanningsboog
 • Heerlijk nagevoel gegarandeerd!
 • Geen!
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Joost — 8 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 7 augustus 2019 - 11:23
 • Gespeeld met 2 personen in augustus 2019. Ontsnapt: Ja

Fantastische kamer voor 2 personen!

De verwachtingen waren, na hun andere kamer (Kamer 237), hoog gespannen maar deze zijn meer dan waargemaakt. Ook dit is wederom een fantastische kamer met veel oog voor detail. Leuk "detail" is dat het een kamer is voor 2 personen. Hierdoor mag je daadwerkelijk het volledige verloop van de kamer bewust mee. Wanneer je met 5 of 6 personen een kamer in gaat zijn er toch altijd wel puzzels waaraan je niet hebt bijgedragen en dat is hier zeker niet het geval. Daardoor misschien nog wel extra waar voor je geld. Ook het personeel is zeer enthousiast en aangepast op de thema's. 40 euro p.p. is misschien flink, maar deze kamer wil je niet missen. Complimenten.

 • Kamer voor 2 personen
 • Hoog afwerkingsniveau
 • Vriendelijk en enthousiast personeel
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Topkamer met top personeel!

Na het spelen van Kamer 237 waren de verwachtingen hoog. En deze zijn ruimschoots waargemaakt. Echt een aanrader. En zeker vernieuwend een kamer voor 2 personen, is een van de weinige kamers die alleen met 2 personen gespeeld kan worden. En het personeel die hebben het echt begrepen, uiterst klantvriendelijk en gedreven. We hadden een kwartiertje vertraging vanwege een mankement voordat we konden starten. De maker is toen speciaal op komen draven om het defect te maken en we kregen een drankje van de zaak. Een super leuke avond gehad om niet meer te vergeten.

 • 2 persoonskamer
 • Klantvriendelijk personeel
 • Geen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Een must-do!

Deze moet je een keer gespeeld hebben!
Leuk om eens een kamer met 2 personen te spelen, die daar dan ook perfect op afgestemd is.
Het leuke hieraan vind ik dat je alle puzzels van de kamer goed meekrijgt, omdat je eigenlijk alles samen moet doen. Bij kamers waar je met 4 of meer personen speelt mis je vaak toch een deel van de puzzels of het verhaal, hierbij was dat totaal niet aan de orde.

De kamer zat van top tot teen goed in elkaar.
Het verhaal begint al bij het ontvangst, waar de "receptiemedewerkster" goed in haar rol zat.
Bij het naar binnen gaan voelden het echt alsof we gingen solliciteren en de sfeer zat er meteen goed in. De puzzels waren enorm leuk in elkaar gezet en van een heel fijn niveau. Niet te moeilijk-niet te makkelijk. Daarnaast een fijne combinatie van klassieke puzzels met (cijfer)sloten en wat innovatievere puzzels.
Daarnaast heeft de kamer een paar hele leuke verrassingselementen, wat de ervaring nog beter maakte.

Samenvattend echt een enorm leuke kamer met een fijne sfeer. Je wordt er helemaal ingezogen!
Echt een must-do!

 • Leuke puzzels (fijne afwisseling)
 • Je krijgt alle puzzels mee
 • Goed verhaal
 • Geen dode momenten/goede flow
 • Voor 2 personen
 • Geen minpunten
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

TOP

Fantastische kamer weer. torenhoge verwachtingen van kamer 237, en de congierge overtreft ze!!!

 • goede beleving
 • gave puzzels
 • spannend
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Fantastische beleving

Na best veel goede kamers gespeeld te hebben, hoop je altijd op weer een pareltje. Alle hoge verwachtingen zijn dubbel en dwars waar gemaakt! Van de eerste tot de laatste minuut is deze kamer een geweldige beleving. Tof om met twee spelers te doen, zeker een meerwaarde! Alles is tot in de puntjes uitgedacht en uitgewerkt.
Echt een aanrader voor iedereen!

 • Sfeer
 • Twee spelers
 • Hele beleving
 • Verrassend
 • Afwerking
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Eindelijk een kamer voor 2 personen. En wat issie goed!

We zagen dat het hotel een nieuwe conciërge zocht en boekten een sollicitatiegesprek bij Dhr. Anton Maltzahn. De zeer fraai vormgegeven ruimte nodigt zeker uit voor een langer verblijf. We hebben dan ook ruim de tijd genomen om goed rond te kijken en te puzzelen. Mooi dat je los van elkaar bezig kunt zijn, maar dat je elkaar soms ook hard nodig hebt. Fijn aan nieuwere kamers zoals deze is dat de kamer niet speciaal nieuw oogt, maar dat de techniek erachter erg geavanceerd is. Slotjes kom je dan ook nauwelijks tegen. Mocht je een hint nodig hebben, dan krijg je die ook geheel in stijl.
Wij zijn helaas niet aangenomen, maar ik raad iedereen aan om het ook een keer te proberen.

 • veel sfeerelementen
 • mooi uitgewerkt thema
 • voor 2 personen
 • weinig sloten
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5
 • Carine — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 31 juli 2019 - 20:00
 • Gespeeld met 2 personen in juli 2019. Ontsnapt: Ja

Een fantastische ervaring!!

Na al Kamer 237 te hebben gespeeld en daar énorm van genoten te hebben, snel daarna de Conciërge gereserveerd. De sfeer bij binnenkomst is al fantastisch. Van begroet worden door 'hotelpersoneel' tot gasten die ontspannen spelletjes spelen in de Gold Room, alles draagt bij aan een topervaring. Dan de Escape Room zelf. Bij binnenkomst word je ondergedompeld in een authentieke sfeer. Elke puzzel maakte ons enthousiaster en nieuwsgieriger naar de volgende. Na 'ontsnapt' te zijn, baalden we dat we deze ervaring niet nog een keer konden beleven;) Ook erg leuk dat het voor twee personen geschikt is! Kortom: een aanrader voor iedereen!

 • Sfeer
 • Twee personen
 • Erg leuke puzzels
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldige kamer voor 2 personen!

Helaas zijn er in Nederland maar weinig kamers welke ook echt te spelen zijn met 2 personen...

Maar gelukkig hebben de makers van de fantastische Kaner 237 er speciaal 1 voor twee personen gemaakt... en wat voor één!

Het verhaal start al bij binnenkomst en blijft tot het eind. Fantastisch personeel, waarbij de gamemaster ook 100% met het spel bezig is.
Een fantastisch afgewerkte kamer, met erg leuke puzzels.

Kort samengevat... 100% een aanrader!

 • Kamer speciaal voor 2 personen
 • Sfeer vanaf binnenkomst tot het einde
 • Puzzels
 • Goede begeleiding door gamemaster
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Geweldige kamer!

Deze locatie heeft uiteraard een naam hoog te houden in escape room land en dat hebben ze met deze kamer meer dan 100% gedaan. Van begin tot eind klopt de kamer! De puzzels zijn uitdagend , nieuw en heel gaaf in het thema gepast. De hele kamer heeft een geweldige flow en de aankleding is uitstekend. Constant heb je het gevoel dat je het eind van de escape hebt bereikt en dan val je toch weer van de ene in de andere verbazing. Wij hebben met zijn 2-en echt onwijs genoten en kunnen niets anders doen dan deze kamer aan iedereen aanraden! Als je verslaafd bent aan escapen dan kan deze niet missen op je wishlist!

 • Aankleding
 • Puzzels
 • 2-persoons
 • Begeleiding
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5
 • Anuska van der Wijst — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 25 juli 2019 - 20:31
 • Gespeeld met 2 personen in juli 2019. Ontsnapt: Nee

Wat een geweldige kamer was dit!

Mooi verhaallijn, mooie opdrachten. Hele leuke en enthousiaste mensen. Echt, hoe krijgen ze zo’n mooie kamer verzonnen. Complimenten!

 • Goeie verhaallijn
 • Mooie opdrachten
 • Enthousiast personeel
 • Geen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Toffe ervaring voor 2 personen

Na de goede reviews op de site voor zijn eerst met zijn 2-en een escaperoom gedaan. Deze kamer stelt zeker niet teleur! Originele spellen, alles werkt en mooie flow. Aanrader!

0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9.5

Escape duo's zet deze op je bucketlist!

Al een hele lange tijd uitgekeken naar de nieuwe kamer van Kamer 237 na vele goede verhalen gehoord te hebben. Met goede moed aan de kamer begonnen, maar het lukte ons helaas niet om het sollicitatieproces succesvol af te ronden.

Je beleeft in de kamer het verhaal, wat enorm gaaf gedaan is. Er zaten attributen in de kamer die je moest gebruiken voor het puzzelen en het feit dat die werkten en verweven waren in de puzzels vonden we enorm gaaf gedaan! De puzzels zijn volledig in thema en zeker ook een aantal originele puzzels gezien. We gingen eigenlijk als een speer, maar hebben veel te lang gedaan over een bepaalde puzzel. Enerzijds hadden wij misschien wat sneller moeten omslaan naar een andere tactiek (trial and error) en een tip voor de escape room is om de onderdelen van de puzzel te herzien en te vervangen voor de juiste / minder versleten versie. Wel enorm balen, want het was zeker een haalbare kamer. Een hele goede moeilijkheidsgraad voor redelijk ervaren spelers.

0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Weer een kamer van hoog niveau

Als je het pand binnen komt voel je je al gelijk terug in het hotel. Het personeel is altijd vriendelijk en in hun rol en de aankleding is weer perfect. Alles klopt aan deze kamer. Het geluid, het licht en de reveals kloppen helemaal. De kamer voelt mechanisch maar er zit erg veel techniek in. De puzzels zijn in thema en het verhaal wordt op een leuke manier verteld.

 • Personeel
 • Effecten
 • Reveals
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Aankleding is (weer) prefect

Hele erge mooie kamer. Leuk ook dat hij alleen met twee personen te spelen is. Geeft weer een hele andere dynamiek. Ik was niet heel erg onder de indruk van de puzzels. De eind puzzel zat trouwens wel heel mooi in elkaar!

0
9
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 8
 • Service: 9.5

Geweldige ervaring!

Zoals je van de bouwer mag verwachten heeft hij weer een geweldige ervaring neergezet, helemaal in thema met leuke verassingen:D

Het enthousiasme, professionaliteit en betrokkenheid spat ervan af! Dat vind ik echt geweldig om te zien en dat voel je als speler!

Kudo's en op naar de volgende room;)

 • Helemaal in thema
 • Flink puzzelen
 • Verassingen
 • Net niet gehaald;P
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Leuke kamer

In juni deze kamer gespeeld. Leuk onthaal en de puzzels zijn origineel en uitdagend. Meneer wilde achteraf geen foto van ons maken, omdat dat volgens niet relevant is bij het spelen van een escaperoom. Jammer, want voor ons zou het wel een leuke herinnering zijn geweest! Dit maakte wel dat we enigszins teleurgesteld weggingen, ookal was de kamer zelf heel leuk.

0
7.5
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 8
 • Service: 6

Geweldig

Na kamer 237 waren de verwachtingen hoog gespannen, de conciërge heeft het meer dan waargemaakt. Wat een mooie kamer. We moesten even op gang komen maar daarna zaten we er helemaal in. De sfeer van de kamer is prachtig net als de puzzels. Je wordt vanaf binnenkomst direct meegenomen in het verhaal.

 • Sfeer
 • Puzzels
 • Originaliteit
 • Hulp via intercom was moeilijk te verstaan
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Dit was echt genieten!!!!

Dit was voor ons de eerste keer om een kamer met z’n tweeën te spelen - we hebben een min of meer vast team van 4 en dit was dus een heel andere ervaring.
Dit is echt een top kamer - wat is het ongelooflijk knap om dit zo neer te zetten.
Het verhaal, de puzzels, de aankleding en de verrassende elementen waren gewoon top.
Zoals je op basis van kamer 237 mag verwachten is alles tot in detail perfect afgewerkt en helemaal in thema.
Het samenwerken ging in ons geval erg goed en we hadden echt enorm veel plezier om in deze kamer bezig te de ontvangst voor- en achteraf was ook erg leuk en gezellig!
Zo mogen er meer volgen voor ons!

 • Aankleding en thema perfect uitgewerkt
 • Leuke puzzels allemaal in thema
 • Leuke verrassende elementen
 • Perfecte aankleding
 • Gezellige ontvangst
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Zeer unieke sollicitatie

Wat een geweldige ervaring. Er zijn maar weinig kamers geschikt voor 2 personen en zeker niet zo goed. Het is een uitdagende kamer met veel vernieuwende puzzels. Verhaallijn is goed uitgewerkt en komt in de hele kamer terug. Puzzels zijn niet altijd lineair maar daar wordt je door de manager goed bij geholpen. Met de verrassende elementen blijft je adrenaline stromen. De hoge verwachtingen die je hebt na kamer 237 zijn waargemaakt. Op naar de volgende kamer!

0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 9
 • Mark — 7 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 30 juni 2019 - 20:45
 • Gespeeld met 2 personen in juni 2019. Ontsnapt: Nee

Wat een geweldige escape room voor 2 personen!

Een hele mooie escape room met een goed verhaal en bijpassende puzzels. Ook de link met de andere escape room 'kamer 237' is een leuk detail. We hebben ervan genoten!

 • Goed verhaal
 • Bijpassende puzzels
 • Hoog nivo aankleding
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9

Heel erg gaaf

Erg gave kamer vooral omdat hij maar voor 2 personen is! We spelen bijna altijd met ze 2en dus dat was super. Vele leuke puzzels en samenwerkingsspellen. Meerdere malen het wouw effect gehad en onverwachte wendingen. Als escaper moet je deze kamer gewoon gespeeld hebben! En dan het personeel wat zijn ze leuk en vriendelijk!

 • Personeel
 • Wouw effecten
 • Tradioneel
 • Alles klopt
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldig

Ik wist niet wat ik moest gaan verwachten bij een kamer voor 2 personen,

als je bij hun binnen stapt zit je al meteen in de sfeer! Wat een aankleding! En de escape room zelf is echt geweldig. Leuke effecten, sterk verhaal en goede gevarieerde puzzels!! Helaas net niet gehaald! Maar we waren wel dichtbij! Geweldige dag gehad!!

 • Sfeer
 • 2 personen
 • Puzzels
 • Thema
 • Verhaal
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

WHUUTT

Geweldige ervaring, een escaperoom voor 2 personen!
en dat dan ook nog eens met kwaliteit waar je U tegen zegt.
Leuke kamers moeilijke puzzels weer wel een het juiste thema.
persoon lekker vlot en aardig heerlijk om daar heel de dag aan de bar te kunnen zitten!
Ik zou hem zo nog een keer over willen doen!

Bekijk onze korte(gekke) escape vlog:
https://www.youtube.com/watch?v=6xtmzKXFWH4&t=255s

 • personeel
 • parkeren
 • puzzels
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Intense beleving

De conciërge beloofde na het spelen van Kamer 237 een fantastische ervaring te worden. Met z'n tweeën op sollicitatie voor de baan van conciërge. De kamer had te kampen met torenhoge verwachtingen van mijn kant, en de adrenaline schoot door het plafond toen ik de kamer samen met mijn broer was binnengetreden. Het was één lange achtbaanrit waar ik totaal in ben opgegaan, en dat is iets wat ik bij heel veel escape rooms niet heb ervaren. De keuze voor slechts twee deelnemers pakt fantastisch uit, al moet wel gezegd worden dat het ietwat aan de prijzige kant is. Begrijpelijk gezien het business model, maar ik snap dat sommige mensen daar over zouden kunnen struikelen.

Al met al is De Conciërge niet beter dan Kamer 237, maar wel een hele aparte ervaring gezien het aantal deelnemers.

 • Voor twee personen perfect
 • Zeer intens
 • Fijne afwerking
 • Aan de prijzige kant
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Ginger — 19 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 17 juni 2019 - 19:30
 • Gespeeld met 2 personen in juni 2019. Ontsnapt: Nee

Top kamer en echt een aanrader!

Het thema en de kamer zit goed in elkaar. Goede techniek en zeer mooi gemaakt.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Klassieke kamer, moderne perfectie

Af en toe moesten we zoeken naar de bedoeling, maar de puzzels zelf waren heel logisch, heel tof en uniek. Nog niet eerder gezien. Toffe techniek ook!

 • Techniek
 • Logische puzzels
 • Soms weinig coherent
0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 10
 • Service: 9
 • Maaike — 10 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 23 juni 2019 - 14:00
 • Gespeeld met 2 personen in juni 2019. Ontsnapt: Ja

Spannend sollicitatie met onverwachte twist

+ goede escaperoom, zit goed in elkaar. Puzzels lopen mooi in elkaar over + wisselende puzzels, uitdaging genoeg + communicatie is een sleutelwoord om de kamer te halen + de kamer duurt extra lang! + escape room is helemaal in thema, zowel de mailtjes vooraf, het onthaal en het nagesprek + tip: speel de kamer met iemand waarmee je een goede relatie hebt ;-)

 • Het thema!!
 • De twist in de kamer
 • Leuk soundboard
 • Geen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Lilian — 20 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 8 juni 2019 - 19:13
 • Gespeeld met 2 personen in juni 2019. Ontsnapt: Nee

Fantastisch!

Mijn man deed voor het eerst een escape room. Ik heb er zo’n 20 gedaan. De kamer is fantastisch. En voor ons allebei was het leuk. Erg jammer dat we het net niet hebben gehaald en dat we de kamer maar 1 keer kunnen spelen. Een absolute aanrader om samen te spelen deze kamer.

 • Zeer mooi gemaakt
 • Leuke puzzels
 • Verrassende elementen
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Wat een heerlijk concept

Na een dik jaar geleden kamer 237 te hebben gespeeld moesten we uiteraard deze nieuwe komen spelen. Minder ‘magisch’ maar zowaar nóg leuker! Ik vond het super om met z’n tweeën zo’n geweldige kamer te delen. Die teamworkdrive geeft echt een enorme kick. Daarnaast is de kamer ZO leuk, ik vond alle puzzels leuk en erg verrassende ‘onthullingen’. Knap staaltje technologie en alles mooi in thema, ook het hintsysteem. De interactie met de begeleiding is echt een pluspunt, jongens wat leuk en grappig.
Meer kamers met dit concept. Helemaal anders maar echt geweldig!

 • Automatisch
 • ALLES in thema
 • Fijne hosts
 • Duidelijk verhaal
 • Super beleving
 • Hintsysteem en begeleiding
 • Concept
 • Originele Klok
 • Netjes afgewerkt
0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Mooie kamer, maar puzzels minder

Erg mooi uitgevoerde kamer. Decor en ontvangst perfect. De juiste sfeer! Alleen vonden wij de puzzels wat repetitief (persoonlijk natuurlijk).

 • Perfecte ambiance
 • Repetitieve puzzels
0
8.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 8
 • Service: 9.5

Van begin tot einde AF

Zoals we vorige maand al gemerkt hadden bij Kamer 237, in Volkel houden ze van sfeer. Alles, maar dan ook alles blijft in het thema.
Een kamer voor 2 personen is op zich al bijzonder, maar de puzzels houden je lekker bezig, niet te simpel, maar door het fantastische hintsysteem zorgt de gamemaster ervoor dat je goed op weg blijft!
Ook aan nazorg is gedacht, net dat beetje extra!

 • Sfeer, sfeer, sfeer
 • Lekkere flow in de puzzels
 • Weer eens wat anders dan andere puzzels
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Wauw

We zijn niet aangenomen maar dat mocht de pret echt niet drukken!! Eindelijk weer eens een room voor twee personen! Goed verhaal, goede aankleding, goede techniek

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Hier kan ik geen genoeg van krijgen!

Wat een waanzinnige kamer. Vol ongeloof zitten we na te bespreken in de lobby van het hotel.
Deze moet je gedaan hebben!

 • Pittige puzzels
 • Goed verhaal
 • Verrassend
 • Goed gebruik van licht en geluidseffecten
 • Tof personeel!
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Fantastische ervaring

Op aanrader van de host van Jason's Curse hier met de liefde van mijn leven heen gegaan. Voor ons best spannend aangezien wij nog nooit eerder een escaperoom met ons 2 hebben beleefd. Maar daardoor konden wij wel wat verder als normaal. We hadden al gehoord dat kamer 237 heel goed zou zijn (moeten wij nog ervaren) en dat deze kamer dezelfde verwachting had.
En dat was zeker zo, leuke mooie kamer, goed verhaal, leuke puzzels. We hebben ons intens vermaakt!

 • verhaal
 • decor
 • puzzels
 • Room for 2
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Weer een hele nieuwe ervaring

Echt een super leuke tijd gehad in deze kamer. De puzzels waren heel gaaf om te doen en er zat ook humor in de kamer wat het extra leuk maakte. Helaas hebben wij het net niet gehaald, maar deze kamer moet je gespeeld hebben!

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Deze kamer blijft je verrassen

Na vorig jaar kamer 237 te hebben gedaan, konden wij niet wachten om deze kamer te mogen doen. Erg leuk dat het eens een kamer is voor 2 personen, hierdoor krijg je echt alles mee van de kamer. Leuk dat er zowel gevraagd wordt naar samenwerking, als dat je ook elementen los van elkaar kan oplossen. De puzzel op zichzelf zijn duidelijk, maar hierdoor niet extreem moeilijk. Wel ben je per puzzel een redelijke tijd kwijt om het helemaal goed te doen. Zeker ook te doen als je nog maar enkele escapes hebt gedaan.

Qua sfeer wordt je helemaal meegenomen. Van entree, de manager, tot je escape!

0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Origineel verhaal, mooie details en leuke puzzels, goede balans tussen traditie en moderne techniek.

Wat een mooie ervaring is dit. Voor het eerst niet met vijf of zes, maar met z’n twee een escaperoom te kunnen doen.
Wie Kamer 237 heeft gespeeld, weet wat het te verwachten niveau is van deze makers. Ze stellen ook nu absoluut niet teleur. Het is een goed origineel verhaal, tot in het kleinste detail uitgewerkt in de puzzels en in de aankleding. Ook een mooie balans tussen ‘traditionele’ sloten en moderne techniek.
Topper! Deze mag je niet missen.

0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 9.5

Geweldige kamer voor twee personen!

Op dit moment nog uniek, een kamer voor twee personen. En dat geeft toch een hele andere beleving dan een escape met 5 of 6 personen. Waar met een grotere groep een deel van de puzzels langs je heen gaat, beleef je hier samen elke puzzel van begin tot eind.

Net zoals kamer 237 is ook deze zeer goed afgewerkt en tot in de puntjes verzorgd. Alles klopt en Is in stijl van het thema. De omgeving en het het geluid zorgt ervoor dat de druk goed wordt opgevoerd wat de beleving nog intenser maakt.

Hij is vrij pittig en daardoor meer geschikt voor ervaren spelers.

 • 2 personen
 • Thema
 • Puzzels
 • Afwerking
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Heel leuk

Wij zouden eigenlijk kamer 237 gaan spelen, maar doordat we 3,5 uur over een ritje van een uur deden door files, kwamen we behoorlijk te laat.
De service van de host was echter super, de ene helft van ons team mocht 237 spelen, en wij hebben na aankomst de conciërge gespeeld. Totaal geen spijt gehad dat we toch door zijn gereden, wat een ontzettend leuke kamer!
Goed verhaal, mooie puzzels, fantastisch aangekleed en originele details.
Ook buiten de kamers alles mooi in thema trouwens.
Wij komen zeker terug voor 237 en nogmaals bedankt voor de fantastische service!

 • Service
 • Echt mooie puzzels
 • Telefonische bereikbaarheid
0
10
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10
 • Anouk Hommels — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 16 mei 2019 - 18:45
 • Gespeeld met 2 personen in mei 2019. Ontsnapt: Ja

Geweldig!!

Net als kamer 237, weer een top-spel gespeeld. Heerlijk! Zit goed in elkaar, spannend en uitdagend.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Saskia van de Donk — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 15 mei 2019 - 10:50
 • Gespeeld met 2 personen in mei 2019. Ontsnapt: Nee

Wederom een geweldige kamer!

Kamer 237 vonden we al een geweldige kamer! Tijd dus om deze kamer voor 2 personen te spelen! We hadden wel enige twijfel omdat 80 euro voor 2 personen best een hoop geld is. Maar gelukkig zijn wij vlak na elkaar jarig en was dit dus een leuk verjaardagscadeautje. Bij binnenkomst word je meteen goed in het verhaal gebracht dus je weet meteen wat je te doen staat. Dan ga je de kamer in en is het altijd even aftasten wat voor soort puzzels zich in de kamer bevinden. Wij hebben altijd wat last van wat opstartproblemen, zo ook dit keer. Goed kunnen samenwerken is een must maar gelukkig vallen er ook puzzels in je eentje op te lossen. Ook in deze kamer sta je weer versteld van de originaliteit van de puzzels. Ook het decor is prachtig en tot in de kleinste details afgewerkt. En de manier van hints geven past helemaal in het thema. Hoe verder je in de kamer komt hoe spannender de muziek. Er zitten soms ook best spannende momenten in maar dat is vooral omdat je ze niet verwacht. Helaas zijn we net niet aangenomen, de laatste puzzel waren we mee bezig. Naderhand nog even nagepraat met de eigenaar. Wij kunnen zeggen dat deze kamer zijn geld dubbel en dwars waard is! Doordat je maar met 2 personen bent, ben je namelijk continu bezig. Ga deze kamer dan ook vooral spelen! Wij kijken zeer uit naar de (eventuele) volgende kamer! Bedankt voor wederom een geweldige ervaring!

 • Tot in detail afgewerkt
 • Hintsysteem past in het thema
 • Originele puzzels
 • Prachtige kamer voor 2 personen
 • Ultieme relatietest ;)
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

WOW!

Vanaf het moment dat wij door de voordeur van de entree binnenliepen werden wij gelijk het verhaal in gezogen. De aankleding en de details deden veel maar vooral het personeel die ons in personage ontvang deed ons bijna geloven dat we echt kwamen solliciteren voor de functie van conciërge. Toen we eenmaal de escaperoom binnen kwamen was meteen te zien hoeveel liefde en tijd in het ontwerp en bouwen van deze room is gaan zitten. Kleine leuke details die de kamer een fantastische sfeer geven volledig in het thema. Wat deze escaperoom zo bijzonder maakt is dat het duidelijk te merken is dat deze is ontworpen voor 2 personen. De puzzels sluiten hier namelijk mooi op en aan en zijn perfect gebalanceerd. Ze zijn uitdagend maar niet te moeilijk. Ook nemen de puzzels niet te veel tijd in beslag waardoor de flow er lekker in blijft. We hebben een geweldige belevenis gehad die verder ging dan enkel alleen een escaperoom. Iedere escaper zou deze op zijn/haar bucketlist moeten hebben!

 • Sfeer
 • Gericht op 2 personen
 • Uitdagend
 • Personeel
 • Aankleding
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

JAAAAAAA

Ga deze doen, en leuke ontvangst! mooi concept dat je het samen kan doen! en de spanning neemt toe! en mooie plot twist......

0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Een sollicitatie om nooit te vergeten

Fantastische kamer! Na het spelen van Kamer 237 waren de verwachtingen hoog gespannen. De Concierge heeft onze verwachting zeker overtroffen! De aankleding is prachtig en de puzzels orgineel. Je kunt tegelijk werken maar ook afzonderlijk. Leuk dat je af en toe wel moet samenwerken. De kamer is verrassend. Echt een belevenis! Uiterst vriendelijk personeel. Nogsteeds mijn favoriete escaperoom locatie. Beide kamer een enorme aanrader.

 • Orginele puzzels
 • Volledig uitgewerkt verhaal
 • Gaan voor de beleving
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Het verhaal klopt van begin tot eind

Wat is dit een top kamer! Vooraf word je door de medewerkers al goed in het verhaal gebracht. Ik vind ook dat het verhaal hier heel goed is neergezet. Alle puzzels en alles wat je vind past in het verhaal. Het hintsysteem is ook erg leuk gedaan en je merkte dat de gamemaster goed meekeek met wat we allemaal het doen waren. De aankleding, sfeer, alles klopt gewoon! Verder is samenwerken een must! Leuke manier om je relatie op de proef te stellen ;).

 • Goed verhaal
 • Aankleding is top
 • Goede begeleiding
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Verwachting was hoog maar nog steeds overtroffen

 • Sfeer
 • Aankleding
 • Puzzels
 • "hints"
 • Duurt maar 70 min
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Héérlijk!

De puzzels, de flow, de sfeer, de techniek...♥️

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Was elke sollicitatie maar zo leuk!

Na Kamer 237 zijn de verwachtingen hooggespannen voor de tweepersoonskamer van de conciërge. Het bleek genieten van een sollicitatie zoals je nog nooit gedaan hebt. Ouderwetse puzzels geflankeerd door leuke gimmicks zorgen ervoor dat deze kamer van begin tot eind leuk is. De makers doen zichzelf tekort door de complexiteit van de technieken aan de spelerskant zo eenvoudig te laten lijken. Een absolute aanrader voor 2 personen en wederom een topkamer in Volkel!

 • Leuke puzzels
 • Tweepersoonskamer!
 • Mooie ruimte
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Kamer vol verrassingen

Dit was echt een hele leuke kamer om te spelen. Op voorhand vond ik het veel geld voor twee personen. Op advies van zeer ervaren vrienden zijn we toch gegaan en daar hebben we echt geen spijt van. Een hele goede escaperoom zoals je die kunt verwachten. Toch zaten er genoeg verrassingen in die ik erg leuk vond. Nogmaals, deze kamer was zeker de moeite waard :)!

 • Goede en leuke puzzels
 • Goed verhaal
 • Unieke elementen
 • Mooie kamer (decoratie etc)
 • Technisch erg goed
 • Vanaf ontvangst zit je al in het verhaal
 • De tijd gaat veel te snel voorbij ;)
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Suzanne — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 30 april 2019 - 08:30
 • Gespeeld met 2 personen in april 2019. Ontsnapt: Ja

Dat is nog eens een leuke sollicitatie

Afgelopen zondag gesolliciteerd als Conciërge! Leuke en originele insteek van het verhaal, de kamer is pas 3 weken open maar dat zou je echt niet zeggen. Net als Kamer 237 zit de kamer perfect in elkaar, leuke puzzels geweldige sfeer! Een echte aanrader, wij zeggen op naar Kamer 3!! =)

 • sfeer
 • puzzels
 • verhaal
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Waauw

Wat een mooie ervaring!
Ik ben niet van de lange verhalen... Maar wij hebben er echt ontzennend van genoten, van begin tot eind!
Een MUST voor de liefhebber!
Wij hebben de baan niet gekregen, maar dat deed helemaal niets af aan de beleving!
AANRADER!

Vanaf de binnenkomst word je keurig ontvangen en direct de sfeer in gebracht door het personeel.
De inleiding is daarmee dus ook ontzettend goed!
Ook de begeleiding tijdens het spel, uitstekend!
Na het spel word je ook weer goed opgevangen en is er de gelegenheid om nog lekker wat te drinken en na te kletsen.

De kamer zelf kan ik omschrijven als prachtig afgewerkt, vol mooie special effects en verassingen!

Boeken dus, en geniet ervan!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Amanda — 10 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 26 april 2019 - 22:30
 • Gespeeld met 2 personen in april 2019. Ontsnapt: Nee

Mooie kamer, perfect voor 2 personen

Leuke uitdagende kamer met een knipoog naar de 'oude' escape rooms. Ook deze kamer heeft ons weer verrast met nieuwe puzzels en een unieke manier van hints geven. Een mooi afgewerkte kamer qua thema, muziek en puzzels. Alles paste perfect bij elkaar

 • Aankleding
 • Ontvangst
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Geen besef van tijd
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 9.5

Absoluut fantastisch, kan er nog steeds niet over ophouden!

Na het spelen van kamer 237 met mijn vriendengroep, wilde ik dolgraag een keer terugkomen voor de conciërge. Ik had hoge verwachtingen van de room na het succes van kamer 237 en die zijn met vlag en wimpel overtroffen. Het spelen met 2 personen zorgt ervoor dat je alle puzzels helemaal mee krijgt en je hebt elkaar zeker nodig. De setting is fantastisch, de medewerkers zitten volledig in hun rol en de ervaring was echt geweldig. Ik raad hem zeker aan iedereen aan.

 • Setting
 • Medewerkers
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Prijs-kwaliteit verhouding
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Super tof!

Goed ontvangst en wegens file wat tijds problemen maar werd erg behulpzaam op gereageerd.
Al zon 85+ kamers met zijn 2e gespeeld en deze is echt aan te raden.

 • Puzzels
0
10
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Een perfecte nieuwe ervaring!

Wat een super ervaring. De verwachting was al ontzettend hoog vanwege de eerdere beleving in kamer 237, maar deze Escape heeft de verwachtingen zeker meer dan waar gemaakt.

Een Escape voor 2 personen en alleen voor 2 personen kom je zelden tegen. Dit bedrijf heeft een perfecte ervaring gecreeëd voor 2 personen.

Deze Escape vond ik misschien nog wel leuker dan 237. Je bent hier betrokken bij alle puzzels en dit voelt echt als voldoening. Je krijgt zo de complete beleving mee.

Geen enge dingen of heftige breinbrekers. Heerlijke puzzelen met af en toe een moeilijke puzzel tussendoor wat perfect op het verhaal aansluit.

Het decor en de techinsche dingetje waren echt weer om door een ringetje te halen! Wauw. Dit heeft de beleving absoluut tot een geweldig avontuur gemaakt.

Complimemten aan de begeleidster die ons extra tijd gaf en na de Escape met ons bleef na kletsen!

 • 2 personen Escape
 • Verassingen
 • Top begeleiding
 • Orginele puzzels
 • Decor
 • Geen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Joki — 12 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 22 april 2019 - 12:38
 • Gespeeld met 2 personen in april 2019. Ontsnapt: Ja

Wederom een beleving

Na kamer 237 hoge verwachtingen van de conciërge!! En die werden helemaal waargemaakt. Net als bij 237 klopt alles tot in de details. Het verhaal, de ambiance en inrichting komen helemaal samen. Hierdoor ervaar je wederom de ultieme beleving! Deze kamer moet de liefhebber zeker niet overslaan!

 • De algehele beleving
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Love it

Een verassings escape voor mijn 30 jarige verjaardag. Mannen tegen de vrouwen. Wie zou de sollicitatie het beste uitvoeren ?

Het onthaal was zoals vanouds vriendelijk. Gelukkig was het mooi weer, want er zaten nog veel mensen. Die konden gelukkig buiten zitten.

Na een drankje en praatje mochten we beginnen. Wij hebben erg genoten van de technieken, puzzels en verhaal. Ik zat er helemaal in. De wending zagen we echt niet aankomen en maakte voor een nog betere beleving.

Helemaal hyped kwamen we de kamer uit rennen.

Lof voor deze prachtige kamer.

 • Leuke puzzels
 • Perfect verhaal
 • Mooie beleving
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Carla — 14 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 14 april 2019 - 20:28
 • Gespeeld met 2 personen in april 2019. Ontsnapt: Nee

Super leuk!

De concierge is een mooie, gave kamer, gemaakt met plezier. Slimme uitdagende puzzels, leuke speciale effecten en verassende wendingen. De sfeer is leuk en de mensen die daar werken aardig en vriendelijk. Complimenten aan de Game Master. De puzzels zijn afwisselend en samenwerken is nodig. Super leuk, een echte aanrader!

 • Geen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Beste tweepersoons escaperoom

Dit was by far de beste escaperoom voor twee personen. Een kamer met zijn tweeën spelen heeft een andere dynamiek, je krijgt namelijk alles mee van de kamer.

Je kan zowel samen werken als los van elkaar werken en het niveau is ook voor de gevorderde speler erg prettig.
Leuk dat het verhaal in springt op de andere escaperoom: Kamer 237.

Met zijn tweeën spelen zou ik wel eerst een keertje oefenen, voordat je deze kamer speelt. Dan kun je het meeste uit deze top beleving halen.

Anhoewel we jullie na het bouwen wat vrije tijd gunnen, kunnen we niet wachten op een nieuwe kamer!

 • Personeel
 • Verhaallijn
 • Thema
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

237 doet het weer

Wat een heerlijke kamer!

Soms kom je een kamer tegen waarbij je het gevoel hebt dat je in het hoofd van de maker zit. Alles klopt, alles voelt logisch en in dit geval tref je dan ook nog eens een kamer die tot in de puntjes is aangekleed. Fantastisch.

Het thema is letterlijk van begin tot einde doorgevoerd en komt in alles terug, zelfs op momenten waar je dat niet verwacht. De puzzels zorgen voor een hele goede flow in de kamer, zonder dat je het gevoel hebt dat het te makkelijk is. Het 'Aha!'-moment heb ik meerdere keren gehad in deze kamer, waardoor je dus meerdere euforiemomentjes hebt, wat bijdraagt in hoe blij je deze kamer uitkomt.

De kamer biedt een behoorlijke uitdaging, ook voor ervaren spelers. Wij zijn op het nippertje ontsnapt en het is echt al een tijdje geleden dat ik het zo spannend vond of ik de kamer uit ging komen of niet. Niet dat je tijd hebt om je bezig te houden met de tijd, want doordat dit een tweepersoonskamer is, ben je non-stop bezig. Zoals in elke goede escape room is samenwerken en communicatie key.

Dankzij de supergoede begeleiding hebben we ook echt kunnen lachen in deze kamer. Ook naderhand hebben we heel gezellig nagepraat bij de bar. Degene die ons begeleidde was erg enthousiast. Hij maakte er echt een feestje van, omdat ik ter ere van mijn 100e kamer langskwam.

Absoluut een kamer voor je wishlist en gewoon zo snel mogelijk gaan spelen!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Maryse van der Hak — 50 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 5 april 2019 - 19:22
 • Gespeeld met 2 personen in april 2019. Ontsnapt: Nee

Fantastische kamer!

Deze kamer staat absoluut bovenaan mijn lijst! Het hele thema klopt van begin tot einde. Heel veel puzzelen en continu bezig zijn. Alles zit goed in elkaar en ziet er top uit! Een hele nieuwe ervaring om een kamer met zn tweeen te spelen maar een hele toffe ervaring! Ook sluit deze kamer goed aan op kamer 237 die je op dezelfde locatie kan spelen. Ik kan alleen nog maar zeggen dat je het zelf moet meemaken! Wij hebben hem helaas net niet gehaald maar dit mocht de pret absoluut niet drukken!

 • Puzzels
 • Aankleding
 • Verhaal
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

WOW

Wat een mooie kamer, voor 2 personen! Leuke nieuwe puzzels, alles werkte perfect. Alleen einde had ik wat moeite mee, ga niet in detail treden, maar het eind spel had voor mij 1 stap minder mogen zijn. Vond deze ook een beetje out of thema. Maar hele leuke ervaring gehad, en nog lekker na gepraat met de eigenaar, en wat goede tips en tricks gehad. Dus overal echt mooi gedaan.

 • Goede prijs kwaliteit verhouding
 • Mooie kamer
 • Decor
 • Plot Twist
 • Eind spel
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9.5

Fantastische ervaring!

Na enorm genoten te hebben van Kamer 237 kon dit haast niet anders dan een succes te worden. Wij gingen vol goede moed naar Volkel, en onze verwachtingen zijn meer dan waargemaakt! Vanaf het moment dat je binnenkomt, met daarbij fantastische begeleiding, zit je meteen in het verhaal.

Meteen bij binnenkomst in de kamer wordt je meteen meegesleurd in het verhaal en moet je met z'n tweeën aan de slag. Hierbij is de perfecte balans gevonden tussen samenwerken, goed communiceren met elkaar, maar soms ook dingen echt apart doen. Puzzels zijn leuk en origineel, soms met een knipoog naar klassieke puzzels maar ook zeker dingen die wij nog niet eerder hadden gezien.

Het uiteindelijke sperloop is spannend en verrassend en met 2 personen zat de flow er zeker goed in.

De kamer klopt van begin tot eind en de geweldige begeleiding maakt het helemaal af, je krijgt zeker het gevoel dat de begeleiding goed naar je aan het luisteren is, en ze heel goed beseffen wat je aan het doen bent.

Deze kamer is al met al dus een super leuke kamer om te doen met 2 (iets gevorderde) personen!!

 • Verhaal en beleving
 • Afwerking met licht en geluid
 • Begeleiding die goed meekijkt en luistert
 • Goede balans in puzzels voor 2 personen
 • Verrassende elementen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Eindelijk weer een kamer voor 2

 • Voor twee personen
 • Leuk verhaal
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 9
 • Laura Tilburgs — 12 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 30 maart 2019 - 08:45
 • Gespeeld met 2 personen in maart 2019. Ontsnapt: Nee

Geweldig

Kei leuke escaperoom. Heel leuk dat je die met zun tweeën kan doen. Zeker een aanrader

 • 2 persoons kamer
 • Leuke puzzels
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Unieke spellen en raadsels, goed verhaal!

Prachtige ervaring om sowieso met twee een kamer te spelen die ook echt voor twee mensen is gemaakt. Samenwerking en communicatie is belangrijk maar moeilijk en uitdagend! Het verhaal is goed, opdrachten volgen. Elkaar in gepaste volgorde op, spannend tot het eind. Veel verbazing en WAUW momenten. Een kamer in een traditionele sfeer maar vooral nieuw jasje! Techniek is top!

 • Origineel
 • Uitdagend met 2
 • Samenwerking
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldig!

Vanaf het moment dat je binnenkomt klopt het. Je waant je in een totaal andere wereld, waarbij aan alles is gedacht De Sfeer, belichting en de muziek spelen een grote rol bij deze fantastische beleving. Het verhaal en de bijhorende puzzels zijn goed op elkaar afgestemd. Ondanks dat het een kamer is voor 2 personen, is alles goed te doen. Dit is overigens ook de kracht van deze kamer. Dit is echt een aanrader!

 • Sfeer
 • Belichting
 • Muziek
 • Oog voor detail(s)
 • Verrassingselementen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Lieke — 10 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 9 april 2019 - 19:45
 • Gespeeld met 2 personen in maart 2019. Ontsnapt: Nee

Mooie en originele escaperoom

Echt een heel mooie escaperoom met veel mooie details, originele puzzels en verrassende elementen. Het is genieten van begin tot het eind. Ook heel leuk dat het een kamer voor 2 personen is. Een aanrader!

 • Veel mooie details
 • Originele puzzels
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Van deze escaperoom kun je heel lang genieten!

Wat een geweldige ervaring. Eerst al een uur genieten van de juiste sfeer en orginele puzzels. Op zich is dat al een vette beoordeling waard, maar deze kamer heeft meer! Zelfs onderweg naar huis en thuis kun je nog heel lang nagenieten van alles wat je in dat uurtje hebt meegemaakt/gedaan. Blijft een glimlach op je gezicht toveren!
Topper!! Deze moet je gespeeld hebben.

 • Sfeer
 • Klopt als een bus van begin tot eind
 • 2 persoons
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Sofie — 10 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 28 maart 2019 - 10:23
 • Gespeeld met 2 personen in maart 2019. Ontsnapt: Nee

Goed verhaal, alles klopt!

Verrassende kamer. Alle details kloppen! Je wordt van begin af aan meegenomen in het verhaal en moet echt samenwerken om te kunnen ontsnappen. Er zitten een paar verrassende elementen in, je blijft je verbazen! Een absolute aanrader!! Gewoon solliciteren dus! ;)

 • Veel verschillende soorten puzzels
 • Goede verhaallijn
 • Eindelijk een kamer voor 2 personen!
 • Verrassende onderdelen
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Super kamer voor 2

Echt een super leuke kamer voor 2 personen echter wel een moeilijke kamer. Geen aanrader als je pas net begonnen bent met spelen.

0