Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

De Conciërge

Volkel, Nederland

Nu geopend

Top #4

75 minuten

2 - 2 (Aanbevolen: 2)

18 jaar

Lees reviews

Meer over De Conciërge

Na het plotseling overlijden van onze geliefde directeur Dhr. Jacques Hacfort is er veel veranderd in ons hotel.

De algehele leiding is overgenomen door Dhr. Anton Maltzahn. Hij wil het hotel naar eigen zeggen klaarstomen voor de toekomst.

Zijn maatregelen zijn op z'n zachtst gezegd resoluut te noemen. Zo heeft hij onlangs onze meest loyale en internationaal hoog aangeschreven Conciërge Karel Koperslager op staande voet ontslagen. Waarom is voor iedereen een raadsel.

Gezien het succes van ons hotel dient deze vacature zo snel mogelijk ingevuld te worden.

Het is een functie voor 2 personen. Zijn jullie flexibel, loyaal, oplossingsgericht en uiteraard uiterst discreet dan is deze baan wellicht iets voor jullie. 

Reserveer snel een plek in onze agenda voor jullie sollicitatiegesprek bij Dhr. Anton Maltzahn.


Thema's

Hotel

Mysterie

Studeerkamer

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Statistieken

152 likes

590 Escapetalk bezoekers

57.4% ontsnapt

Website

Bezoek website

Adres

Aert Willemsstraat 6
5408 AL, Volkel
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

357 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

PimPimEscape ExpertLid sinds: 10-04-2016 (101 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 maart 2019

Liefdesbrief aan de klassieke escape room

Onlangs konden we eindelijk weer tijd vinden om eens te gaan escapen. En niet zo maar een. De verwachtingen waren hooggespannen na Kamer 237. Nog steeds een van mijn favoriete kamers. En dan ook nog eens een kamer speciaal voor 2 personen. Perfect, aangezien Nathalie en ik het liefste samen spelen.

Ik kan het het beste omschrijven als een ode aan de klassieke escape room, maar dan helemaal van deze tijd. Ik heb volgens mij de hele kamer met een glimlach rondgelopen. Je merkt aan alles dat deze kamer is gemaakt door liefhebbers. Dat zit em in kleine dingen die ik helaas niet kan benoemen vanwege spoilers. Het thema is geweldig doorgezet op alle vlakken (hints, aankleding, sfeer, puzzels).

Dit is overigens geen kamer die je wegblaast of waar je angstig richting de volgende deur schuifelt. Wellicht iets waar thrillseekers rekening mee moeten houden. Dat wil overigens niet zeggen dat je niet verrast wordt, maar je bent gewoon heerlijk aan het puzzelen samen en laat het verhaal over je heen komen. Kortom, als je ook maar een beetje een liefhebber van escape rooms bent wil je deze echt gespeeld hebben. Een van mijn favoriete kamers van het moment en ik ben nu al benieuwd naar een eventuele volgende kamer. De verwachtingen zijn alvast hoog gespannen ;)


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 2 personen

Team: escapetalk.nl

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer, hints, aankleding
 • Twee spelers
 • Liefde voor escape rooms
 • Het wachten op de volgende...

  kamer237pauperloosproject-escape-nijmegenStefanwim_schoonenberg

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape GuruLid sinds: 18-11-2018 (169 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 maart 2019

Genoten tot de laatste minuut.

Kamers gemaakt voor 2 personen kom je niet vaak tegen. Het is dan ook bewonderingswaardig dat de eigenaars van Kamer 237 dit initiatief genomen hebben om net deze kamer te bouwen.
Wetende hoe zeer we ons in Kamer 237 geamuseerd hadden, kon ik haast niet wachten om deze nieuwe kamer te boeken.

Onthaal :
Net zoals vorige keer is dit een beetje thuiskomen.
Parkeerplaats voor de deur, een hartelijk ontvangst en een ontvangstruimte voorzien van alle comfort.
Ik waardeer steeds die leuke babbel en een drankje voor en na een room. Het is voor ons een avondje weg en dat maakt het gewoon wat completer.

Kamer :
Afgaan op de beoordelingen was deze keer moeilijk, ze is splinternieuw. Maar diep van binnen kon ik alleen maar hopen dat het de kwaliteit zou bevatten van Kamer 237.

En wat voor een pareltje hebben ze hier weer neergezet.
Het verhaal gaat perfect verder als hotel en we komen solliciteren voor de functie van conciërge. Met een nieuwe baas aan het roer komen er nieuwe wetten en plots moest de oude, zeer hoog aangeschreven conciërge weg, maar waarom en komen we daar wel achter...

Eens binnen in de kamer valt het meteen op dat het afwerkingsniveau van een hoog niveau is, dat de puzzels afwisselend zijn en dat je ook, niet onbelangrijk, moet samenwerken, maar met momenten ook individueel aan de slag kan gaan.
Ik waardeer enorm dat er veel denkwerk is gestoken om de puzzels in thema te krijgen. De manier van tips geven, de leuke, soms expres irritante geluidseffecten en de muziek die met momenten spannender en spannender werd, maakte dat het geheel werkte.

Het is die fijne balans tussen opbouwende spanning, goede puzzels, lichte frustraties, die glimlach als je het goed hebt en het stilaan ontrafelen van wat er juist gebeurd is dat dit een zeer goede kamer maakt.


Conclusie :

Ben je met 2 en zoek je een toffe kamer, check dan deze.
Persoonlijk zou ik hem pas doen na je al een paar kamers ervaring hebt. Met 2 kan het ooit best moeilijk zijn, zeker als koppel en wat ervaring kan helpen. Ik schat de slagingskans van deze kamer ongeveer op een 30 a 40% in, dus voel je niet slecht als je hem niet haalt :-), ongeacht heb je sowieso een geweldige ervaring, dat garandeer ik je.

Dit is geen 2.0 of 3.0 kamer, maar ook geen 1.0. Dit is een kamer die op het eerste oog "ouderwets" oogt, maar net omdat de makers dit zo willen hebben.
Ik heb sowieso een zwak voor kamers die niet willen showen met wat voor techniek ze allemaal werken, eenvoud siert, maar hier hebben ze, voor ons dan toch, een manier gevonden om met hedendaagse technieken een zeer tof resultaat neer te zetten.

Kudos voor de eigenaars dat ze de moeite genomen hebben om een kamer te maken, volledig afgestemd op 2 personen.

Ik kon deze kamer erg waarderen door de toffe puzzels die echt knap in thema zaten. Verder werden we perfect opgevolgd en nu en dan met de nodige tips terug in de juiste richting gewezen.
De babbel voor en na de room maakt het voor ons af en niets doet ons meer plezier als een eigenaar, samen met zijn personeel, vol passie en trots te horen vertellen over hij zijn kamer tot leven heeft gebracht.

Een van de beste manieren om te weten of een kamer nu eigenlijk geslaagd is of niet, is de weg naar huis. Als je de hele weg terug er nog over bezig bent is hij ofwel heel erg goed of net heel erg slecht.
Ik kan de receptie met trots vertellen dat, hoewel we niet zijn aangenomen, we zwaar onder de indruk waren en het heel erg jammer vonden dat we voorlopig niet meer hoeven terug te komen.

Tja en dan bedenk je of er nog iets beter/anders kon......
Het enige dat we echt gemist hebben, was Steffie. Tot binnenkort?


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • tof verhaal
 • Parkeerplaats voor de deur
 • toffe puzzels
 • Afwerking
 • Voor 2 personen!

  kamer237silkebeerendswim_schoonenbergStefan

Maarten van den HoutMaarten van den HoutEscaperLid sinds: 10-07-2017 (76 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 mei 2019

Uitermate voldoenende belevenis

Als ik daags voor het spelen een mail krijg die al helemaal aansluit bij het thema, dan word ik al blij. Ook de ontvangst, door het hotelpersoneel, is goed doordacht en sluit perfect aan bij het verhaal. Heerlijk om een keer níét te horen te krijgen dat je geen kracht hoeft te gebruiken en nergens op hoeft te klimmen.

De kamer is prachtig afgewerkt. Ik kon geen enkel element vinden dat afbreuk deed aan het thema. De puzzels zijn erg tof en passen goed in het verhaal. Met z'n tweeën spelen was voor ons nieuw, maar de kamer is hier echt goed op ingericht. Soms kun je de taken verdelen en soms heb je goed teamwork en communicatie nodig om verder te komen.

In de kamer is goed gespeeld met effecten en het was constant spannend hoe we verder konden en wat ons te wachten stond.

Het was geen gemakkelijke kamer en we hebben deze dan ook nét niet gehaald. Achteraf was er ruimte voor uitleg en er is een gezellige (weer volledig in thema ingerichte) bar om nog even wat te drinken en een praatje te maken met de enthousiaste medewerkers.

Bij Kamer 237 begrijpen ze als geen ander hoe belangrijk de beleving rond een escape room is. Naast het feit dat De Conciërge gewoon een hele gave kamer is, doen ze hier even fijntjes voor hoe je van een escape room een belevenis maakt die je niet snel vergeet. Complimenten!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Mooie en originele puzzels
 • Goede effecten
 • Prachtige afwerking
 • Enthousiast personeel
 • Totaalbeleving

  kamer237wim_schoonenbergStefan

BartMBartMEscape ExpertLid sinds: 16-08-2016 (148 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 juni 2019

Wauw, zo hoort het!!

Complimenten voor de makers!!
Dit is een echte 'totaal-kamer'. In deze kamer is de beleving perfect en zijn de puzzels ook nog leuk, nieuw en uitdagend.
Mijn verwachtingen waren hoog, vanwege mijn ervaring van hun eerste kamer (Kamer 237). Maar ook hier zijn deze verwachtingen meer dan waargemaakt. Echt geweldig.

Dit is met zekerheid de leukste en beste escape room die ik ooit gespeeld heb!!

Aanrader voor de ervaren escaper.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

  kamer237Stefanwim_schoonenberg

Stefan van HultenStefan van HultenJunior EscaperLid sinds: 4-04-2017 (41 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 maart 2019

Een must voor iedere liefhebber

Voor mij was dit de eerste twee-persoonskamer die ik heb gespeeld. Ik had vooraf m'n twijfels of dit wel helemaal iets voor mij zou zijn. Maar wat een te gekke ervaring is dit. Qua spel en aankleding vind ik dat de makers zichzelf na Kamer237 hebben overtroffen. De liefde waarmee deze kamer is gemaakt voel je in alles. Er zitten zoveel leuke vondsten in, het is een kamer die bruist van creativiteit. Het is een ervaring die van begin tot eind helemaal klopt en voor mij zorgde dit ervoor dat ook mijn herinnering aan Kamer237 werd versterkt.

Kortom; als Escape Room liefhebber moet je dit gespeeld hebben!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

  Stefanwim_schoonenberg

KES89KES89Escape ExpertLid sinds: 13-01-2019 (80 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 april 2019

Fantastisch!

Deze kamer moet je gespeeld hebben! Alles klopt tot in de puntjes; de spellen passen naadloos in het thema, het personeel zit goed in hun rol, de puzzels zijn uitdagend en gevarieerd, vooraf zit je ook al helemaal in het verhaal. Het leuke van deze kamer is dat ie te spelen is met zijn tweeën. Zo krijg je allebei alles mee en dat is iets wat niet altijd vanzelfsprekend is bij een escape room, erg tof! Daarnaast merk je aan alles dat deze kamer gemaakt is door echte escape room liefhebbers. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een absolute 10 waard is. Verrassende aspecten, samenwerken, technische snufjes, alles is aanwezig!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 2 personen

Team: Krank

Ontsnapt: Ja  61:00 min


 • Speciaal voor twee personen
 • Thema goed doorgevoerd in alles
 • Uitstekende service
 • Uitdagende en gevarieerde puzzels
 • Vriendelijke personeel
 • Absolute aanrader

  Stefanwim_schoonenberg

Esc-apexEsc-apexEscaperLid sinds: 6-01-2019 (47 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 mei 2019

Beste solicitatie die ik ooit heb gehad

Vanaf het moment dat wij door de voordeur van de entree binnenliepen werden wij gelijk het verhaal in gezogen. De aankleding en de details deden veel maar vooral het personeel die ons in personage ontvang deed ons bijna geloven dat we echt kwamen solicitateren voor de functie van conciërge.

Toen we eenmaal de escaperoom binnen kwamen was meteen te zien hoeveel liefde en tijd in het ontwerp en bouwen van deze room is gaan zitten. Kleine leuke details die de kamer een fantastische sfeer geven volledig in het thema.

Wat deze escaperoom zo bijzonder maakt is dat het duidelijk te merken is dat deze is ontworpen voor 2 personen. De puzzels sluiten hier namelijk mooi op en aan en zijn perfect gebalanceerd. Ze zijn uitdagend maar niet te moeilijk. Ook nemen de puzzels niet te veel tijd in beslag waardoor de flow er lekker in blijft.

We hebben een geweldige belevenis gehad die verder ging dan enkel alleen een escaperoom. Iedere escaper zou deze op zijn/haar bucketlist moeten hebben!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Niveau en thema van de puzzels
 • Kamer voor 2 personen
 • Personeel in rol
 • Sfeer

  Stefanwim_schoonenberg

Sandra (42 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 april 2019

Lost for words

Iedereen die een liefde heeft voor escape rooms moet deze prachtige kamer spelen! De kamer klopt van A tot Z, is perfect aangekleed, decor is afgewerkt en helemaal in thema. Puzzels zijn uitdagend en van precies het juiste niveau. Ik zou me wel kunnen voorstellen dat deze kamer meer past bij spelers die al enkele kamers gespeeld hebben. Beetje ervaring dus :-). Alle complimenten naar de bedenkers, bouwers en medewerkers van Hotel Kamer 237, want twee kamers neerzetten van zo’n hoog niveau verdient eeuwig respect en bakken liefde!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Details
 • Personeel
 • Puzzels
 • Decor

  Stefanwim_schoonenberg

dodoEscape ApprenticeLid sinds: 24-06-2019 (36 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 juni 2019

Excellent!

Zoals het hoort te zijn: tot in de kleinste details kloppend, geweldige storytelling, perfecte ontvangst.
Een beleving, geen escape room.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Originele puzzels
 • Alles perfect in thema
 • Host neemt de tijd voor je
 • Zo mooi!

  wim_schoonenberg

evdwevdwJunior EscaperLid sinds: 18-11-2017 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 mei 2019

Geweldig genoten!

De verwachtingen waren hoog na kamer 237. De conciërge heeft het zeker waargemaakt. Alles klopte weer. De aankleding, het verhaal en de puzzels. Fantastische middag gehad!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

  Stefan

jofemajofemaEscape ExpertLid sinds: 26-11-2016 (100 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 mei 2019

Briljant

De ervaringen waren hooggespannen. Een nieuwe kamer van deze bouwers, dat moet wel top zijn. En de verwachtingen werden meer dan waard gemaakt! Fantastische puzzels, super origineel. Helaas net niet aangenomen. Maar door deze sollicitatie toch weer een mooie ervaring rijker :-)


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Ontvangstruimte
 • Originele puzzels
 • Aankleding top

  Stefan

nipiusnipiusJunior EscaperLid sinds: 11-01-2018 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 juni 2019

Maakt alle verwachtingen waar!

Na Kamer 237 waren de verwachtingen erg hoog. De ontvangst was in ieder geval weer erg hartelijk. Het personeel herkende ons van een jaar geleden, wat wij erg konden waarderen. De medewerkers geven sowieso het gevoel erg veel plezier te hebben in hun werk en hebben zowel voor als na de escape veel aandacht voor je.

De kamer zelf was super. Het verhaal zit perfect verwerkt in de kamer die tot op perfectie is afgewerkt. Leuke en unieke puzzels waar je met z'n tweeën volop werk aan hebt. Je bent beiden continu bezig en hebt elkaar ook constant nodig. Het mooie is dat je constant een druk voelt door "de aanwezigheid" van de hoteleigenaar. Bizar om te merken hoeveel effect dat op ons gepuzzel had.

Kortom, absoluut een aanrader. De ontvangst, het vakmanschap, het thema. Alles komt bij elkaar in een schitterende escape room!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Afwerking kamer
 • Verhaal
 • Puzzels (uniek en afgestemd op twee personen)
 • Ontvangst

  wim_schoonenberg

danielledanielleEscaperLid sinds: 24-06-2019 (39 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 augustus 2019

OMG!

Ze doen het gewoon wéér! Na kamer 237 was ineens De Concierge aanwezig. Wat een toffe kamer, echt heel gaaf! De kamer is de perfecte mix tussen 1.0, 2.0 en 3.0 escapen. Alles klopt gewoon op deze locatie en tijdens de belevingen. Misschien is de Concierge alleen wel pas echt goed te doen, als je wat escape ervaring hebt. Ik zou deze persoonlijk niet doen als je eerste of tweede kamer. Personeel super vriendelijk en gastvrij. En oh ja, wat ik dan ook heel gaaf vind is dat ze kamer er ineens was en niet van te voren al gepromoot is met acties, sneak-peaks en/of teasers. Als je dit niet nodig hebt en zo gevestigd bent in escaperoomland, dan ben je (naar mijn mening) een grote!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  00:28 min


 • Alles alles alles

  wim_schoonenberg

carlacarlaJunior EscaperLid sinds: 2-08-2019 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 augustus 2019

Geweldig!

Wat een mooie kamer! Alles klopt, origineel, interessant, leuke puzzels, sfeer, service, verhaal.
Ik zou deze kamer weer en weer willen spelen :)


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

  wim_schoonenberg

AndreaAndreaEscape ExpertLid sinds: 23-08-2016 (86 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 augustus 2019

Job for two

Wow.
En escape room zoals een escape room bedoelt is. Het verhaal slokt je helmaal op een met bonkend hart weet je de eindstreep te halen.
Technisch hoogwaardige kamer waarbij je rust moet bewaren en je stap voor stap doorheen werken. Óók het hulp systeem is geniaal, alles in stijl.
Ondanks de late sollicitatie (we eindigden tegen 23h) heeft het team toch nog uitgebreid tijd genomen om open vragen te beantwoorden!
We hebben genoten, een aanrader voor ieder escape duo!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Volledige kamer (geen bezemkast)
 • Verhaal super omgezet
 • Variëteit puzzels
 • Het was te snel voorbij

  wim_schoonenberg

roynbaroynbaJunior EscaperLid sinds: 23-08-2019 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 september 2019

Waanzinnig!

Wij hebben deze kamer gespeeld met hoge verwachtingen aangezien vrienden van ons deze ook hebben gespeeld! Ongelooflijk! Wat een mega vette kamer is dit zeg! Alles is gewoon top! De kamer, de sfeer en de mensen. Het is dat ik geen 12 kan geven want dat is zelf deze kamer waard. Zeker de moeite waard om te doen! Wij komen ook zeker nog terug voor de andere kamer :).


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Techniek / effecten
 • Puzzels
 • Opzet kamer
 • Service

  Stefan

chantal_antonischantal_antonisJunior EscaperLid sinds: 30-11-2018 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 september 2019

Geweldig

Ontzettend genoten van deze kamer.
Alles zat goed in elkaar en is prima te doen met zn 2e.
Met nog 17sec op de klok zijn we ontsnapt.

Dikke pluspunten voor de aankleding en afwisselende puzzels!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

  wim_schoonenberg

nancy_vugtsnancy_vugtsEscape ApprenticeLid sinds: 13-04-2017 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 september 2019

Een kamer die je gespeeld MOET hebben!

We hebben al heel veel kamers gespeeld maar dit was toch wel een unieke ervaring. Deze kamer zit technisch perfect in elkaar en de sfeer is geweldig. Doordat je een keer een kamer met 2 personen speelt krijg je echt alles mee wat zich in de kamer af speelde, echt super!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Aantal personen
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Licht en geluid
 • Sfeer

  wim_schoonenberg

Jo (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 oktober 2019

Alles klopt gewoon! Top ervaring

Super beleving met z'n tweeën! Alles klopte gewoon: van ontvangst tot verhaal, puzzels, techniek, en vertrek. Tot in detail is alles "af" en duidelijk zo over nagedacht. Omdat je maar met z'n tweeën bent, is de ervaring veel intensiever. Bedankt voor jullie ontvangst en we komen graag terug als jullie volgende kamer klaar is!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

  wim_schoonenberg

marieke_hendrikxmarieke_hendrikxJunior EscaperLid sinds: 16-09-2016 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 december 2019

Frustrerend sollicitatie gesprek

Nog niet eerder ben ik zo gefrustreerd uit een sollicitatie gesprek gekomen en dat had ook zeker te maken met het feit dat we niet door waren en de escape room niet gehaald hadden. Net als bij kamer 237 zaten we dichtbij en kon ik het einde ruiken maar door niet goed nadenken en toch stukje samenwerking zijn we op de eind puzzel gestrand. Deze kamer is wederom een topper en heeft alle elementen in zich. Geweldige verassingen, mooie techniek, allerlei soorten puzzels en goede introductie.
Wat maakt mij dan nu zo gefrustreerd??? Dat is het feit dat ik al bijna 2 dagen denk "had ik maar hier aan gedacht of daar aan, dan hadden we het wel gehaald"
Kamer zit gewoon helemaal super in elkaar, zeker hoe meer ik er over nadenk. Game master zit ook goed in haar rol en is lekker enthousiast.
Al met al een kamer die je echt moet spelen.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Erg leuke en diverse puzzels
 • Kamer voor 2 personen :)
 • Kamer is mooi afgewerkt
 • Technieken en effecten

  wim_schoonenberg

roman_robroekroman_robroekEscaperLid sinds: 7-01-2019 (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 mei 2019

Op en top genieten

Wat is het genieten om deze kamer 70 minuten lang te spelen! Over alle details is wederom nagedacht. Alles klopt van begin tot eind. De puzzels zijn origineel, vooral niet flauw, de een wat moeilijker dan de ander en je hebt elkaar echt nodig om te spelen. Ook top dat het verhaal in lijn ligt met Kamer 237. Wederom een ‘wauw’ effect wat we ook bij Kamer 237 hadden. Bij binnenkomst is alles een beetje overweldigend.

Wederom een mega leuke kamer!!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Kloppend van begin tot eind
 • Sfeer is weer super
 • Teamwork noodzakelijk
 • Geen slotjes
 • Originele puzzels

  Stefan

hansbrummelmanhansbrummelmanEscape ApprenticeLid sinds: 13-02-2020 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 februari 2020

Top kamer

Het was de lange rit vanuit de randstad waard (sorry dat we laat waren!). Ontzettend fijne kamer. Leuk dat je met z'n tweeën speelt. Verhaal was helder en door gehele kamer verwerkt. Vanaf de boeking wordt het verhaal al neergezet. De puzzels waren uitdagend, maar niet frustrerend. De manier waarop je begeleidt wordt door de gamehost voelt heel natuurlijk. Zou 'm zeker aanraden.. zoek wel de juiste partner om deze sollicitatie mee aan te gaan. Mvg, Hans & Connie


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goed verhaal
 • Ode aan het klassieke escapen
 • Goede gameflow

  Stefan

Jeroen_SchJeroen_SchEscape ExpertLid sinds: 31-12-2018 (85 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 maart 2019

Genieten!

De verwachtingen waren hooggespannen na Kamer 237, maar die zijn zeker waargemaakt! Wederom een fantastische kamer! Gevarieerde, originele, uitdagende puzzels, verrassend en spannend, goed doorgevoerd thema, en technisch en qua afwerking van een heel hoog niveau. En leuk om eens een kamer met z'n tweeën te spelen, waardoor je goed moet samenwerken en vrijwel alles meekrijgt. En de ontvangst en entourage ook weer top.
Kortom: absolute aanrader!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

  Stefan

hannahjuliahannahjuliaJunior EscaperLid sinds: 21-08-2020 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 augustus 2021

Wachten op de derde kamer!

Erg leuke ervaring en een kamer die leuk is gemaakt. Wat heerlijk dat we eindelijk eens een escape room als stel konden doen. We hebben we vaker samen escape rooms gedaan, maar die waren dan eigenlijk voor meer personen. Deze kamer is perfect aangepast op twee personen. Het is ons gelukt om te ontsnappen en we hebben genoten. Wij wachten met smart op de volgende kamer en komen dan uiteraard ook weer vanuit Amsterdam hierheen gereden!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Uitdagende puzzels
 • Verhaal
 • Twee personen

 

A two-man job

Een kamer voor met zijn tweeën! Perfect.

Topkamer met een goed verhaal en een goede flow. Afwisselende en technologisch hoogstaande puzzels.

Vanaf moment 1 zit je in het verhaal en de kamer loopt heerlijk. Geen op- of aanmerkingen op de kamer.

Aanrader voor iedereen die een keer met zijn 2en een kamer wilt doen. Niveau ligt wel vrij hoog, dus doe niet als 1 van de eerste kamers.

Op maar meer kamers voor 2 man!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • niveau puzzels
 • spanning
 • sfeer
 • verhaal
 • technologie
 • afwisseling puzzels
 • Two man job
 • geen

 

bart_coppensbart_coppensJunior EscaperLid sinds: 21-07-2020 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 juli 2020

Top!

Nadat we eerder Kamer 237 hadden gespeeld, waren de verwachtingen uiteraard hoog! Deze kamer maakt dat zeker waar, minder verrassend in veranderende omgeving maar wel een goed verhaal. Leuke interactie ook met de figuur waar het om draait, maar die werkte toch ook wel op de zenuwen.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

Laad meer reviews