Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

De Conciërge

Volkel , Nederland

Nu geopend

Top #11

75 minuten

2 - 2 (Aanbevolen: 2)

18 jaar

Lees reviews

Meer over De Conciërge

Na het plotseling overlijden van onze geliefde directeur Dhr. Jacques Hacfort is er veel veranderd in ons hotel.

De algehele leiding is overgenomen door Dhr. Anton Maltzahn. Hij wil het hotel naar eigen zeggen klaarstomen voor de toekomst.

Zijn maatregelen zijn op z'n zachtst gezegd resoluut te noemen. Zo heeft hij onlangs onze meest loyale en internationaal hoog aangeschreven Conciërge Karel Koperslager op staande voet ontslagen. Waarom is voor iedereen een raadsel.

Gezien het succes van ons hotel dient deze vacature zo snel mogelijk ingevuld te worden.

Het is een functie voor 2 personen. Zijn jullie flexibel, loyaal, oplossingsgericht en uiteraard uiterst discreet dan is deze baan wellicht iets voor jullie. 

Reserveer snel een plek in onze agenda voor jullie sollicitatiegesprek bij Dhr. Anton Maltzahn.


Thema's

Hotel

Mysterie

Studeerkamer

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

204 likes

997 bezoekers

59.9% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Aert Willemsstraat 6
5408 AL, Volkel
Nederland

Route

Route

Reserveren

Powered by onlineafspraken.nl

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

486 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

PimPimEscape ExpertLid sinds: 10 april 2016 (108 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 maart 2019

Liefdesbrief aan de klassieke escape room

Onlangs konden we eindelijk weer tijd vinden om eens te gaan escapen. En niet zo maar een. De verwachtingen waren hooggespannen na Kamer 237. Nog steeds een van mijn favoriete kamers. En dan ook nog eens een kamer speciaal voor 2 personen. Perfect, aangezien Nathalie en ik het liefste samen spelen.

Ik kan het het beste omschrijven als een ode aan de klassieke escape room, maar dan helemaal van deze tijd. Ik heb volgens mij de hele kamer met een glimlach rondgelopen. Je merkt aan alles dat deze kamer is gemaakt door liefhebbers. Dat zit em in kleine dingen die ik helaas niet kan benoemen vanwege spoilers. Het thema is geweldig doorgezet op alle vlakken (hints, aankleding, sfeer, puzzels).

Dit is overigens geen kamer die je wegblaast of waar je angstig richting de volgende deur schuifelt. Wellicht iets waar thrillseekers rekening mee moeten houden. Dat wil overigens niet zeggen dat je niet verrast wordt, maar je bent gewoon heerlijk aan het puzzelen samen en laat het verhaal over je heen komen. Kortom, als je ook maar een beetje een liefhebber van escape rooms bent wil je deze echt gespeeld hebben. Een van mijn favoriete kamers van het moment en ik ben nu al benieuwd naar een eventuele volgende kamer. De verwachtingen zijn alvast hoog gespannen ;)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 2 personen

Team: escapetalk.nl

Ontsnapt: Ja


 • Liefde voor escape rooms
 • Twee spelers
 • Sfeer, hints, aankleding
 • Het wachten op de volgende...

  kamer237pauperloosproject-escape-nijmegenStefanwim_schoonenberg

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape MasterLid sinds: 18 november 2018 (260 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 maart 2019

Genoten tot de laatste minuut.

Kamers gemaakt voor 2 personen kom je niet vaak tegen. Het is dan ook bewonderingswaardig dat de eigenaars van Kamer 237 dit initiatief genomen hebben om net deze kamer te bouwen.
Wetende hoe zeer we ons in Kamer 237 geamuseerd hadden, kon ik haast niet wachten om deze nieuwe kamer te boeken.

Onthaal :
Net zoals vorige keer is dit een beetje thuiskomen.
Parkeerplaats voor de deur, een hartelijk ontvangst en een ontvangstruimte voorzien van alle comfort.
Ik waardeer steeds die leuke babbel en een drankje voor en na een room. Het is voor ons een avondje weg en dat maakt het gewoon wat completer.

Kamer :
Afgaan op de beoordelingen was deze keer moeilijk, ze is splinternieuw. Maar diep van binnen kon ik alleen maar hopen dat het de kwaliteit zou bevatten van Kamer 237.

En wat voor een pareltje hebben ze hier weer neergezet.
Het verhaal gaat perfect verder als hotel en we komen solliciteren voor de functie van conciërge. Met een nieuwe baas aan het roer komen er nieuwe wetten en plots moest de oude, zeer hoog aangeschreven conciërge weg, maar waarom en komen we daar wel achter...

Eens binnen in de kamer valt het meteen op dat het afwerkingsniveau van een hoog niveau is, dat de puzzels afwisselend zijn en dat je ook, niet onbelangrijk, moet samenwerken, maar met momenten ook individueel aan de slag kan gaan.
Ik waardeer enorm dat er veel denkwerk is gestoken om de puzzels in thema te krijgen. De manier van tips geven, de leuke, soms expres irritante geluidseffecten en de muziek die met momenten spannender en spannender werd, maakte dat het geheel werkte.

Het is die fijne balans tussen opbouwende spanning, goede puzzels, lichte frustraties, die glimlach als je het goed hebt en het stilaan ontrafelen van wat er juist gebeurd is dat dit een zeer goede kamer maakt.


Conclusie :

Ben je met 2 en zoek je een toffe kamer, check dan deze.
Persoonlijk zou ik hem pas doen na je al een paar kamers ervaring hebt. Met 2 kan het ooit best moeilijk zijn, zeker als koppel en wat ervaring kan helpen. Ik schat de slagingskans van deze kamer ongeveer op een 30 a 40% in, dus voel je niet slecht als je hem niet haalt :-), ongeacht heb je sowieso een geweldige ervaring, dat garandeer ik je.

Dit is geen 2.0 of 3.0 kamer, maar ook geen 1.0. Dit is een kamer die op het eerste oog "ouderwets" oogt, maar net omdat de makers dit zo willen hebben.
Ik heb sowieso een zwak voor kamers die niet willen showen met wat voor techniek ze allemaal werken, eenvoud siert, maar hier hebben ze, voor ons dan toch, een manier gevonden om met hedendaagse technieken een zeer tof resultaat neer te zetten.

Kudos voor de eigenaars dat ze de moeite genomen hebben om een kamer te maken, volledig afgestemd op 2 personen.

Ik kon deze kamer erg waarderen door de toffe puzzels die echt knap in thema zaten. Verder werden we perfect opgevolgd en nu en dan met de nodige tips terug in de juiste richting gewezen.
De babbel voor en na de room maakt het voor ons af en niets doet ons meer plezier als een eigenaar, samen met zijn personeel, vol passie en trots te horen vertellen over hij zijn kamer tot leven heeft gebracht.

Een van de beste manieren om te weten of een kamer nu eigenlijk geslaagd is of niet, is de weg naar huis. Als je de hele weg terug er nog over bezig bent is hij ofwel heel erg goed of net heel erg slecht.
Ik kan de receptie met trots vertellen dat, hoewel we niet zijn aangenomen, we zwaar onder de indruk waren en het heel erg jammer vonden dat we voorlopig niet meer hoeven terug te komen.

Tja en dan bedenk je of er nog iets beter/anders kon......
Het enige dat we echt gemist hebben, was Steffie. Tot binnenkort?


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Voor 2 personen!
 • Afwerking
 • toffe puzzels
 • Parkeerplaats voor de deur
 • tof verhaal

  kamer237silkebeerendswim_schoonenbergStefan

BartMBartMEscape ExpertLid sinds: 16 augustus 2016 (175 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 juni 2019

Wauw, zo hoort het!!

Complimenten voor de makers!!
Dit is een echte 'totaal-kamer'. In deze kamer is de beleving perfect en zijn de puzzels ook nog leuk, nieuw en uitdagend.
Mijn verwachtingen waren hoog, vanwege mijn ervaring van hun eerste kamer (Kamer 237). Maar ook hier zijn deze verwachtingen meer dan waargemaakt. Echt geweldig.

Dit is met zekerheid de leukste en beste escape room die ik ooit gespeeld heb!!

Aanrader voor de ervaren escaper.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

  kamer237Stefanwim_schoonenberg

Maarten van den HoutMaarten van den HoutEscaperLid sinds: 10 juli 2017 (80 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 mei 2019

Uitermate voldoenende belevenis

Als ik daags voor het spelen een mail krijg die al helemaal aansluit bij het thema, dan word ik al blij. Ook de ontvangst, door het hotelpersoneel, is goed doordacht en sluit perfect aan bij het verhaal. Heerlijk om een keer níét te horen te krijgen dat je geen kracht hoeft te gebruiken en nergens op hoeft te klimmen.

De kamer is prachtig afgewerkt. Ik kon geen enkel element vinden dat afbreuk deed aan het thema. De puzzels zijn erg tof en passen goed in het verhaal. Met z'n tweeën spelen was voor ons nieuw, maar de kamer is hier echt goed op ingericht. Soms kun je de taken verdelen en soms heb je goed teamwork en communicatie nodig om verder te komen.

In de kamer is goed gespeeld met effecten en het was constant spannend hoe we verder konden en wat ons te wachten stond.

Het was geen gemakkelijke kamer en we hebben deze dan ook nét niet gehaald. Achteraf was er ruimte voor uitleg en er is een gezellige (weer volledig in thema ingerichte) bar om nog even wat te drinken en een praatje te maken met de enthousiaste medewerkers.

Bij Kamer 237 begrijpen ze als geen ander hoe belangrijk de beleving rond een escape room is. Naast het feit dat De Conciërge gewoon een hele gave kamer is, doen ze hier even fijntjes voor hoe je van een escape room een belevenis maakt die je niet snel vergeet. Complimenten!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Totaalbeleving
 • Enthousiast personeel
 • Prachtige afwerking
 • Goede effecten
 • Mooie en originele puzzels

  kamer237wim_schoonenbergStefan

patjehartje1patjehartje1Junior EscaperLid sinds: 3 juni 2022 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 augustus 2022

Gelukkig niet aangenomen

Dit is de eerste keer dat we met z'n tweeën een kamer hebben gespeeld normaal spelen we in een groep van 4, wat het toch wel extra spannend maakt. Ik was erg benieuwd of het met z'n tweeën ook zou lukken. De kamer en het verhaal zijn erg leuk in elkaar gezet. Het hint systeem was ook leuk en origineel. En we hebben het ook nog eens samen gehaald!
Ik ben blij dat we niet voor die verschrikkelijke man hoeven te werken.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  70:20 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad

  Elfeaterkamer237

OVER SERVICE GESPROKEN.

Wat een leuke ervaring was dit! Bij het aankomen werden we al opgewacht aan de deur.. Geen gedwongen sfeer, integendeel. Je voelt je werkelijk welkom en dat op zich is al erg leuk net voor je aan de kamer begint. Gezien we met 4 spelers waren hebben we de kamer twee keer na elkaar gespeeld want het gaat hier dus om een sollicitatie voor twee personen. Bij aankomst bleek dat de GSM van m'n vrouw stuk was en de eigenaar Stefan heeft toen zelfs alles geregeld om met een lokaal telecombedrijf dit probleem op te lossen terwijl wij speelden. Over service gesproken! Ja, ik weet dat ik nog niets over de kamer heb verteld maar als de service zo ver gaat dat de lunch besteld is en persoonlijke problemen worden opgelost en aan het einde van de dag nog eens een gebakje wordt voorzien voor de verjaardag van m'n zoon dan is dat toch fantastisch?! Oprecht bedankt Stefan. You've made our day! Ongezien dit. Nu over de kamer... Ja hoor, ik hoorde de namen Conciërge en 237 al zoveel vallen dat we wel moesten komen ontdekken. De Conciërge was een leuke ervaring om eens met m'n zoon alleen te spelen. Dus als soort van bonding experience met partners of familielid is dit echt een topervaring. De kamer was niet bepaald gemakkelijk maar nog net haalbaar waardoor je wel met een voldaan gevoel buiten komt. Leuke storyline, goed gebruik van licht, decor, sound, video.. Hoedje af. Wij zijn fan!!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Logica
 • Goede begeleiding

  kamer237Drs-jlc

CelineSCelineSJunior EscaperLid sinds: 18 november 2021 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 november 2021

Wauw, wat hebben we gelachen!

Tja, waar zal ik eens beginnen…
Nou om maar met de deur in huis te vallen:

We zijn bij lange na niet ontsnapt, maar ik heb nog nooit zo hard gelachen in een Escape Room als nu, dus even helemaal aan de wereld ontsnappen is ons meer dan gelukt!

Een kamer speciaal voor 2 personen, die zijn er niet veel, en wauw wat vind ik dat een uitvinding in escape-land die van mij veel vaker gemaakt zou mogen worden! Een mooie intieme beleving waarin je gegarandeerd alles van de kamer meekrijgt, je gaat echt samen op avontuur, en deze kamer speelt er fantastisch op in om te zorgen dat er als team geopereerd wordt!
Ik kan natuurlijk verder niets vertellen over hoe ze dit dan doen, iets met spoilers enzo, maar wat zitten er een toffe elementen en puzzels in deze kamer! Echt heeel erg gaaf!

En dan het hintsysteem.. volledig terecht dat dit in de prijzen is gevallen, ge-wel-dig! We hebben er volledig in een deuk om gelegen, het draagt enorm bij aan de sfeer en om je helemaal in het verhaal te voelen, en we zijn er ook nog eens perfect door geholpen.
Complimenten aan gamemaster Lisan hierbij, die dit natuurlijk verzorgde en perfect aanvoelde wat we nodig hadden. Op de juiste momenten hints, niet te snel of te veel, maar zeker genoeg (en dat hadden we nodig hahaha). Op één moment heeft ze ons zelfs, zonder dat wij er al te veel van door hadden, omwille van de tijd een puzzel deels laten overslaan en ons de triomf gegund voor het huidige werk, zodat we één van de gaafste momenten (voor mij) in de kamer in ieder geval nog binnen de tijd konden meemaken. Dat was heeel erg tof, super blij dat ze dit zo heeft gedaan! Nu zijn we op een 100% gaver en perfecter punt in de kamer gestrand dan dat we anders zouden zijn, wat de ervaring en beleving echt ontzettend tegoed deed!

En om nog maar een keertje de gamemaster te prijzen; achteraf kregen we nog een toertje vol uitleg over wat we eventueel fout hadden gedaan en hoe dit had gemoeten + een demonstratie van wat er precies nog was gebeurd na het punt waarop we gestrand zijn (zowel de verhaallijn, als alles over hoe de overige puzzels werkten en opgelost hadden moeten worden). Dit vind ik zo’n enorm pluspunt! Je gaat de kamer namelijk toch nooit meer opnieuw doen, dus dan is het wel zo lekker om zonder het gehaald te hebben toch wel de hele kamer te hebben gezien, in plaats van nooit meer te weten te komen wat je nog gemist had.

Bedankt Lisan en Kamer 237 voor deze onvergetelijke ervaring, jullie zien ons zeker nog terug!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • leuke sfeer
 • Hele gave puzzels
 • Goede service
 • Goede begeleiding met een fantastisch hintsysteem
 • Goed verhaal en algehele beleving
 • 90 minuten in plaats van 75 zou denk ik niet mispl

  CelineSkamer237

Esc-apexEsc-apexEscaperLid sinds: 6 januari 2019 (61 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 mei 2019

Beste solicitatie die ik ooit heb gehad

Vanaf het moment dat wij door de voordeur van de entree binnenliepen werden wij gelijk het verhaal in gezogen. De aankleding en de details deden veel maar vooral het personeel die ons in personage ontvang deed ons bijna geloven dat we echt kwamen solicitateren voor de functie van conciërge.

Toen we eenmaal de escaperoom binnen kwamen was meteen te zien hoeveel liefde en tijd in het ontwerp en bouwen van deze room is gaan zitten. Kleine leuke details die de kamer een fantastische sfeer geven volledig in het thema.

Wat deze escaperoom zo bijzonder maakt is dat het duidelijk te merken is dat deze is ontworpen voor 2 personen. De puzzels sluiten hier namelijk mooi op en aan en zijn perfect gebalanceerd. Ze zijn uitdagend maar niet te moeilijk. Ook nemen de puzzels niet te veel tijd in beslag waardoor de flow er lekker in blijft.

We hebben een geweldige belevenis gehad die verder ging dan enkel alleen een escaperoom. Iedere escaper zou deze op zijn/haar bucketlist moeten hebben!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Personeel in rol
 • Kamer voor 2 personen
 • Niveau en thema van de puzzels

  Stefanwim_schoonenberg

KES89KES89Escape ExpertLid sinds: 13 januari 2019 (103 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 april 2019

Fantastisch!

Deze kamer moet je gespeeld hebben! Alles klopt tot in de puntjes; de spellen passen naadloos in het thema, het personeel zit goed in hun rol, de puzzels zijn uitdagend en gevarieerd, vooraf zit je ook al helemaal in het verhaal. Het leuke van deze kamer is dat ie te spelen is met zijn tweeën. Zo krijg je allebei alles mee en dat is iets wat niet altijd vanzelfsprekend is bij een escape room, erg tof! Daarnaast merk je aan alles dat deze kamer gemaakt is door echte escape room liefhebbers. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een absolute 10 waard is. Verrassende aspecten, samenwerken, technische snufjes, alles is aanwezig!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 2 personen

Team: Krank

Ontsnapt: Ja  61:00 min


 • Absolute aanrader
 • Vriendelijke personeel
 • Uitdagende en gevarieerde puzzels
 • Uitstekende service
 • Thema goed doorgevoerd in alles
 • Speciaal voor twee personen

  Stefanwim_schoonenberg

Sandra (42 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 april 2019

Lost for words

Iedereen die een liefde heeft voor escape rooms moet deze prachtige kamer spelen! De kamer klopt van A tot Z, is perfect aangekleed, decor is afgewerkt en helemaal in thema. Puzzels zijn uitdagend en van precies het juiste niveau. Ik zou me wel kunnen voorstellen dat deze kamer meer past bij spelers die al enkele kamers gespeeld hebben. Beetje ervaring dus :-). Alle complimenten naar de bedenkers, bouwers en medewerkers van Hotel Kamer 237, want twee kamers neerzetten van zo’n hoog niveau verdient eeuwig respect en bakken liefde!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Decor
 • Puzzels
 • Personeel
 • Details

  Stefanwim_schoonenberg

Stefan van HultenStefan van HultenJunior EscaperLid sinds: 4 april 2017 (42 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 maart 2019

Een must voor iedere liefhebber

Voor mij was dit de eerste twee-persoonskamer die ik heb gespeeld. Ik had vooraf m'n twijfels of dit wel helemaal iets voor mij zou zijn. Maar wat een te gekke ervaring is dit. Qua spel en aankleding vind ik dat de makers zichzelf na Kamer237 hebben overtroffen. De liefde waarmee deze kamer is gemaakt voel je in alles. Er zitten zoveel leuke vondsten in, het is een kamer die bruist van creativiteit. Het is een ervaring die van begin tot eind helemaal klopt en voor mij zorgde dit ervoor dat ook mijn herinnering aan Kamer237 werd versterkt.

Kortom; als Escape Room liefhebber moet je dit gespeeld hebben!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

  Stefanwim_schoonenberg

DanielDanielJunior EscaperLid sinds: 27 juni 2021 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 september 2022

Gave sollicitatie

De kamer is mooi en goed ingedeeld! De puzzels zijn leuk en doordacht


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: The three horsemen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal

  kamer237

Hylke87Hylke87Escape ApprenticeLid sinds: 11 april 2022 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 september 2022

Geweldige ervaring!

Mijn eerste duo kamer en wat voor een! Ontvangst door een hele behulpzame jongeman van het hotel. Hij lichtte ons goed in over wat we van het sollicitatiegesprek konden verwachten. Helaas niet aangenomen, maar wel een hele leuke ervaring rijker. Zeker een kamer om te overwegen wanneer je eens met z'n tweeën wil escapen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Origineel

  kamer237

DvdVaartDvdVaartJunior EscaperLid sinds: 12 juni 2022 (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 september 2022

Beste sollicitatie ooit, helaas niet aangenomen ;)

We waren ruim op tijd voor onze sollicitatie. Gelukkig hebben we in het barretje nog een kop thee kunnen drinken om de zenuwen iets te bedaren. Toen het tijd was voor onze sollicitatie werden we binnengelaten met een lichte waarschuwing voor het nieuwe management.

Maar wat was dit een fijne sollicitatie! Mooie casussen voorgelegd gekregen die zowel klassiek als modern aanvoelden. Tijdens onze sollicitatie kregen we steeds meer plezier in alle opdrachten en we hoopten op een succesvolle sollicitatie.

Achteraf zijn we nog nooit zo blij geweest om ergens niet aangenomen te zijn. We zouden bijna de ervaring willen vergeten om opnieuw te kunnen solliciteren.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal
 • Origineel
 • Goede service
 • Sfeer
 • Puzzels

  kamer237

MamvanhunMamvanhunJunior EscaperLid sinds: 24 augustus 2022 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 september 2022

Zeer goed in elkaar gezet

Hele mooie, spannende en goed in elkaar gezette room. Mooie Entourage en top ontvangst. Alles in stijl. Zeker de moeite waard


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

  kamer237

MaryckeMaryckeEscape ApprenticeLid sinds: 5 september 2022 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 5 september 2022

Fantastisch!!

Goede kamer met leuke puzzels!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Sfeer

  kamer237

NikaatjeNikaatjeEscape ApprenticeLid sinds: 20 februari 2022 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 september 2022

Geweldige ervaring voor 2 personen

Een tijd geleden al eens kamer 237 gespeeld, dus de verwachtiggen waren hoog. Maar wat een leuke kamer was dit! Je vindt ze niet snel die zo leuk en goed doordacht zijn en dan ook nog eens voor 2 personen!De dag vantevoren een mail gekregen die al compleet in het verhaal past, waardoor je bijna het gevoel hebt dat je echt op sollicitatie gaat!Samen met mijn man vol goede moed naar Volkel gegaan. Ook meteen bij binnenkomst past alles in het verhaal, tot in de kleinste details en dat wordt ook doorgevoerd in de kamer. Het personeel laat je ook echt compleet in de waan van de sollicitatieDe kamer was een erg leuke ervaring, met heel leuke en uitdagende puzzels.Helaas hebben we het nèt niet gehaald. Een echte aanrader! Doen!! En we kunnen niet wachten om Lost en Found op deze locatie te spelen! Bedankt voor de leuke ervaring ♡


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend
 • Goede prijs

  kamer237

nonniej-xnonniej-xJunior EscaperLid sinds: 10 februari 2019 (39 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 augustus 2022

Super uitdagend en leuk!

Een kamer die je meteen in de sfeer brengt, weinig sloten, niet te gemakkelijk maar wel spannend! De kamer had een diesel effect bij ons. We moesten eerst even zoeken hoe te beginnen en waar, maar zodra dit viel gingen we als een speer. Erg leuk om zo’n kamer eens te doen met z’n tweeën!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Spannend

  kamer237

SEBSEBEscape ApprenticeLid sinds: 10 augustus 2022 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 augustus 2022

Super

Top kamer!!


10

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer
 • Diversiteit
 • Beleving
 • Puzzels

  kamer237

Karin (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 augustus 2022

Geweldig!

Samen met mijn vriend deze kamer gedaan. Ik heb al meerdere escape rooms gespeeld, hij nog geen enkele. Dankzij goede samenwerking kwamen we ruim (11 min) op tijd uit de kamer. De kamer zat goed in elkaar en bij binnenkomst werd je al meegenomen in het verhaal. Echt een aanrader deze kamer! Net als kamer237 trouwens. Die andere staat nog op mijn lijst.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

  kamer237

Susan (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 augustus 2022

Prachtige kamer voor 2 personen

Wat een unieke belevenis, erg leuk ook dat je deze kamer met 2 personen kunt spelen. Het verhaal zit sterk in elkaar en de kamer is mooi ingericht. Een van de betere kamers die ik gespeeld heb. Echt top, kom graag terug voor de andere. We zijn ontsnapt!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  73:30 min

  kamer237

ElfeaterElfeaterJunior EscaperLid sinds: 22 juni 2021 (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 augustus 2022

Beste sollicitatie ooit

Wij hebben volgende maand Kamer 237 en Lost & Found gepland staan met ons vaste Team Oklahoma, dus wij gingen alvast even polshoogte nemen bij de Conciërge. En jeetje wat een kamer!

Alles klopt van begin tot eind. We waanden ons echt in een hotel. Alles ziet er prachtig uit, de crew loopt in echte hotel outfits en praten ook alsof je in een echt hotel zit. Dikke kudos hiervoor!

De sollicitatie was flink doorwerken, maar alles was vrij logisch en er zaten zeer leuke puzzels bij. Enorm naar ons zin gehad!

We zijn wel ontsnapt, maar helaas (of gelukkig?) niet aangenomen voor de functie van conciërge.

Zeker een dikke aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  70:20 min


 • Puzzels
 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal

  kamer237

AlexremiAlexremiJunior EscaperLid sinds: 25 maart 2022 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 augustus 2022

Verwachting helemaal waar gemaakt!

Iets minder uitgebreid dan Kamer 237 (maar dat is dan ook een gruwelijke kamer), maar in alle facetten weer helemaal super. Persoonlijke begeleiding is ongeëvenaard en de puzzels zijn intelligent en origineel. Van begin tot eind ben je ondergedompeld in een privé-beleving. Well done!!!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Spannend
 • Logica

  kamer237

Geweldig!

We zijn helemaal enthousiast! Na het spelen van kamer 237 hebben we echt uitgekeken naar deze kamer en deze heeft helemaal aan onze verwachting Voldaan. De begeleiding is super. Ze nemen echt de tijd voor je. De beleving en aankleding is top en de puzzels zijn leuk en origineel. Echt een aanrader!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Beleving
 • Goede begeleiding

  kamer237

masjkemasjkeJunior EscaperLid sinds: 30 mei 2019 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 augustus 2022

Een sollicitatie om nooit meer te vergeten.

We kwamen wat teleurgesteld naar buiten.
NIET door de kamer, maar doordat we niet zijn aangenomen.
Al kunnen we er misschien ook maar beter blij om zijn. Dit hoge niveau van het hele hotel zullen wij als conciërge niet kunnen halen.
Na een zeer vriendelijk welkom aan de deur werden we doorgestuurd naar ons gesprek. Eenmaal in de kamer overviel ons de ene na de andere verrassing.
Het was echt een tocht door het verhaal en het leven van de conciërge.
De kamer was fantastisch ingericht en de afwerking was van zeer hoog niveau.
Het leuke van deze kamer vond ik dat je echt moest samenwerken om de puzzels op te lossen, hierdoor kreeg je ook goed mee waar de ander mee bezig was.
Het krijgen van hints was ook heel goed in het verhaal verwerkt, maakte datje nog meer in het verhaal gezogen werd.
Klein minpuntje was dat de puzzels, die overigens erg origineel waren en geheel in het thema pasten soms wat lang duurden. Vergden best wel wat handelingen.
Maar dit is dan ook het enige minpuntje.
Deze kamer moet je gedaan hebben, maar wel pas als je al wat meer ervaring met andere kamers hebt.
Is absoluut geen beginnerskamer.
Het personeel is heel professioneel en je ziet dat ze er echt passie voor hebben. Ze hebben echt wel verstand van escapen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend
 • Goede service
 • Goede prijs

  kamer237

sanniesannieJunior EscaperLid sinds: 30 augustus 2020 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 augustus 2022

Fantastisch!

Wat een enorm leuke escaperoom is dit. Wij spelen meestal met 5 of 6 man, wat heerlijk om nu eens met z'n 2en te kunnen spelen in een kamer die daar helemaal voor bedoeld is.
We hebben hem gehaald en hij was van het begin tot het eind super spannend met een geweldige flow.
Leuke puzzels, veel puzzels ook, die goed op elkaar aansluiten.
Het is een onvoorspelbare kamer, met veel verrassingsmomenten.
Ik kan hem echt iedereen aanraden. Het is wel handig als je al wat escaperoom ervaring hebt, want anders doe je te lang over de puzzels denk ik.
We moesten er anderhalf uur voor rijden, maar dat was het dubbel en dwars waard.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

  kamer237

Laad meer reviews