70 minuten
18 jaar
Min. 2 -~ Max. 2 - Aanbevolen 2

De Conciërge

Afbeeldingen

Na het plotseling overlijden van onze geliefde directeur Dhr. Jacques Hacfort is er veel veranderd in ons hotel.

De algehele leiding is overgenomen door Dhr. Anton Maltzahn. Hij wil het hotel naar eigen zeggen klaarstomen voor de toekomst.

Zijn maatregelen zijn op z'n zachtst gezegd resoluut te noemen. Zo heeft hij onlangs onze meest loyale en internationaal hoog aangeschreven Conciërge Karel Koperslager op staande voet ontslagen. Waarom is voor iedereen een raadsel.

Gezien het succes van ons hotel dient deze vacature zo snel mogelijk ingevuld te worden.

Het is een functie voor 2 personen. Zijn jullie flexibel, loyaal, oplossingsgericht en uiteraard uiterst discreet dan is deze baan wellicht iets voor jullie. 

Reserveer snel een plek in onze agenda voor jullie sollicitatiegesprek bij Dhr. Anton Maltzahn.

 • Thema's

  Hotel, Mysterie, Studeerkamer

 • Likes

  49

 • Aantal keer gespeeld

  153 bezoekers van escapetalk

 • Ontsnappingspercentage

  53.6% (gebaseerd op reviews)

 • Reserveren

  Geschikt voor zwangeren

  Niet rolstoeltoegankelijk

  NL

  Toilet aanwezig

  PIN-betaling mogelijk

  Gratis parkeren

  Drankgelegenheid


Kosten

Dag 2 personen
MA -
DI €80.00
WO €80.00
DO €80.00
VR €80.00
ZA €80.00
ZO €80.00


Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

Reviews

De totaalscore van een review hoeft niet het gemiddelde van de deelcijfers te zijn. Soms verdient een kamer voor je gevoel namelijk een hoger of lager punt.

Schrijf een review
Sorteer reviews op:

Bezoekdatum Gespeelde kamers Score Reviewdatum

Liefdesbrief aan de klassieke escape room

Onlangs konden we eindelijk weer tijd vinden om eens te gaan escapen. En niet zo maar een. De verwachtingen waren hooggespannen na Kamer 237. Nog steeds een van mijn favoriete kamers. En dan ook nog eens een kamer speciaal voor 2 personen. Perfect, aangezien Nathalie en ik het liefste samen spelen.

Ik kan het het beste omschrijven als een ode aan de klassieke escape room, maar dan helemaal van deze tijd. Ik heb volgens mij de hele kamer met een glimlach rondgelopen. Je merkt aan alles dat deze kamer is gemaakt door liefhebbers. Dat zit em in kleine dingen die ik helaas niet kan benoemen vanwege spoilers. Het thema is geweldig doorgezet op alle vlakken (hints, aankleding, sfeer, puzzels).

Dit is overigens geen kamer die je wegblaast of waar je angstig richting de volgende deur schuifelt. Wellicht iets waar thrillseekers rekening mee moeten houden. Dat wil overigens niet zeggen dat je niet verrast wordt, maar je bent gewoon heerlijk aan het puzzelen samen en laat het verhaal over je heen komen. Kortom, als je ook maar een beetje een liefhebber van escape rooms bent wil je deze echt gespeeld hebben. Een van mijn favoriete kamers van het moment en ik ben nu al benieuwd naar een eventuele volgende kamer. De verwachtingen zijn alvast hoog gespannen ;)

 • Liefde voor escape rooms
 • Twee spelers
 • Sfeer, hints, aankleding
 • Het wachten op de volgende...
4Meest gewaardeerd
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Genoten tot de laatste minuut.

Kamers gemaakt voor 2 personen kom je niet vaak tegen. Het is dan ook bewonderingswaardig dat de eigenaars van Kamer 237 dit initiatief genomen hebben om net deze kamer te bouwen.
Wetende hoe zeer we ons in Kamer 237 geamuseerd hadden, kon ik haast niet wachten om deze nieuwe kamer te boeken.

Onthaal :
Net zoals vorige keer is dit een beetje thuiskomen.
Parkeerplaats voor de deur, een hartelijk ontvangst en een ontvangstruimte voorzien van alle comfort.
Ik waardeer steeds die leuke babbel en een drankje voor en na een room. Het is voor ons een avondje weg en dat maakt het gewoon wat completer.

Kamer :
Afgaan op de beoordelingen was deze keer moeilijk, ze is splinternieuw. Maar diep van binnen kon ik alleen maar hopen dat het de kwaliteit zou bevatten van Kamer 237.

En wat voor een pareltje hebben ze hier weer neergezet.
Het verhaal gaat perfect verder als hotel en we komen solliciteren voor de functie van conciërge. Met een nieuwe baas aan het roer komen er nieuwe wetten en plots moest de oude, zeer hoog aangeschreven conciërge weg, maar waarom en komen we daar wel achter...

Eens binnen in de kamer valt het meteen op dat het afwerkingsniveau van een hoog niveau is, dat de puzzels afwisselend zijn en dat je ook, niet onbelangrijk, moet samenwerken, maar met momenten ook individueel aan de slag kan gaan.
Ik waardeer enorm dat er veel denkwerk is gestoken om de puzzels in thema te krijgen. De manier van tips geven, de leuke, soms expres irritante geluidseffecten en de muziek die met momenten spannender en spannender werd, maakte dat het geheel werkte.

Het is die fijne balans tussen opbouwende spanning, goede puzzels, lichte frustraties, die glimlach als je het goed hebt en het stilaan ontrafelen van wat er juist gebeurd is dat dit een zeer goede kamer maakt.


Conclusie :

Ben je met 2 en zoek je een toffe kamer, check dan deze.
Persoonlijk zou ik hem pas doen na je al een paar kamers ervaring hebt. Met 2 kan het ooit best moeilijk zijn, zeker als koppel en wat ervaring kan helpen. Ik schat de slagingskans van deze kamer ongeveer op een 30 a 40% in, dus voel je niet slecht als je hem niet haalt :-), ongeacht heb je sowieso een geweldige ervaring, dat garandeer ik je.

Dit is geen 2.0 of 3.0 kamer, maar ook geen 1.0. Dit is een kamer die op het eerste oog "ouderwets" oogt, maar net omdat de makers dit zo willen hebben.
Ik heb sowieso een zwak voor kamers die niet willen showen met wat voor techniek ze allemaal werken, eenvoud siert, maar hier hebben ze, voor ons dan toch, een manier gevonden om met hedendaagse technieken een zeer tof resultaat neer te zetten.

Kudos voor de eigenaars dat ze de moeite genomen hebben om een kamer te maken, volledig afgestemd op 2 personen.

Ik kon deze kamer erg waarderen door de toffe puzzels die echt knap in thema zaten. Verder werden we perfect opgevolgd en nu en dan met de nodige tips terug in de juiste richting gewezen.
De babbel voor en na de room maakt het voor ons af en niets doet ons meer plezier als een eigenaar, samen met zijn personeel, vol passie en trots te horen vertellen over hij zijn kamer tot leven heeft gebracht.

Een van de beste manieren om te weten of een kamer nu eigenlijk geslaagd is of niet, is de weg naar huis. Als je de hele weg terug er nog over bezig bent is hij ofwel heel erg goed of net heel erg slecht.
Ik kan de receptie met trots vertellen dat, hoewel we niet zijn aangenomen, we zwaar onder de indruk waren en het heel erg jammer vonden dat we voorlopig niet meer hoeven terug te komen.

Tja en dan bedenk je of er nog iets beter/anders kon......
Het enige dat we echt gemist hebben, was Steffie. Tot binnenkort?

 • Voor 2 personen!
 • Afwerking
 • toffe puzzels
 • Parkeerplaats voor de deur
 • tof verhaal
3
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Wauw, zo hoort het!!

Complimenten voor de makers!!
Dit is een echte 'totaal-kamer'. In deze kamer is de beleving perfect en zijn de puzzels ook nog leuk, nieuw en uitdagend.
Mijn verwachtingen waren hoog, vanwege mijn ervaring van hun eerste kamer (Kamer 237). Maar ook hier zijn deze verwachtingen meer dan waargemaakt. Echt geweldig.

Dit is met zekerheid de leukste en beste escape room die ik ooit gespeeld heb!!

Aanrader voor de ervaren escaper.

2
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Uitermate voldoenende belevenis

Als ik daags voor het spelen een mail krijg die al helemaal aansluit bij het thema, dan word ik al blij. Ook de ontvangst, door het hotelpersoneel, is goed doordacht en sluit perfect aan bij het verhaal. Heerlijk om een keer níét te horen te krijgen dat je geen kracht hoeft te gebruiken en nergens op hoeft te klimmen.

De kamer is prachtig afgewerkt. Ik kon geen enkel element vinden dat afbreuk deed aan het thema. De puzzels zijn erg tof en passen goed in het verhaal. Met z'n tweeën spelen was voor ons nieuw, maar de kamer is hier echt goed op ingericht. Soms kun je de taken verdelen en soms heb je goed teamwork en communicatie nodig om verder te komen.

In de kamer is goed gespeeld met effecten en het was constant spannend hoe we verder konden en wat ons te wachten stond.

Het was geen gemakkelijke kamer en we hebben deze dan ook nét niet gehaald. Achteraf was er ruimte voor uitleg en er is een gezellige (weer volledig in thema ingerichte) bar om nog even wat te drinken en een praatje te maken met de enthousiaste medewerkers.

Bij Kamer 237 begrijpen ze als geen ander hoe belangrijk de beleving rond een escape room is. Naast het feit dat De Conciërge gewoon een hele gave kamer is, doen ze hier even fijntjes voor hoe je van een escape room een belevenis maakt die je niet snel vergeet. Complimenten!

 • Totaalbeleving
 • Enthousiast personeel
 • Prachtige afwerking
 • Goede effecten
 • Mooie en originele puzzels
2
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Beste solicitatie die ik ooit heb gehad

Vanaf het moment dat wij door de voordeur van de entree binnenliepen werden wij gelijk het verhaal in gezogen. De aankleding en de details deden veel maar vooral het personeel die ons in personage ontvang deed ons bijna geloven dat we echt kwamen solicitateren voor de functie van conciërge.

Toen we eenmaal de escaperoom binnen kwamen was meteen te zien hoeveel liefde en tijd in het ontwerp en bouwen van deze room is gaan zitten. Kleine leuke details die de kamer een fantastische sfeer geven volledig in het thema.

Wat deze escaperoom zo bijzonder maakt is dat het duidelijk te merken is dat deze is ontworpen voor 2 personen. De puzzels sluiten hier namelijk mooi op en aan en zijn perfect gebalanceerd. Ze zijn uitdagend maar niet te moeilijk. Ook nemen de puzzels niet te veel tijd in beslag waardoor de flow er lekker in blijft.

We hebben een geweldige belevenis gehad die verder ging dan enkel alleen een escaperoom. Iedere escaper zou deze op zijn/haar bucketlist moeten hebben!

 • Sfeer
 • Personeel in rol
 • Kamer voor 2 personen
 • Niveau en thema van de puzzels
2
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Fantastisch!

Deze kamer moet je gespeeld hebben! Alles klopt tot in de puntjes; de spellen passen naadloos in het thema, het personeel zit goed in hun rol, de puzzels zijn uitdagend en gevarieerd, vooraf zit je ook al helemaal in het verhaal. Het leuke van deze kamer is dat ie te spelen is met zijn tweeën. Zo krijg je allebei alles mee en dat is iets wat niet altijd vanzelfsprekend is bij een escape room, erg tof! Daarnaast merk je aan alles dat deze kamer gemaakt is door echte escape room liefhebbers. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een absolute 10 waard is. Verrassende aspecten, samenwerken, technische snufjes, alles is aanwezig!

 • Absolute aanrader
 • Vriendelijke personeel
 • Uitdagende en gevarieerde puzzels
 • Uitstekende service
 • Thema goed doorgevoerd in alles
 • Speciaal voor twee personen
2
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Sandra — 42 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 4 april 2019 - 08:58
 • Gespeeld met 2 personen in april 2019. Ontsnapt: Ja

Lost for words

Iedereen die een liefde heeft voor escape rooms moet deze prachtige kamer spelen! De kamer klopt van A tot Z, is perfect aangekleed, decor is afgewerkt en helemaal in thema. Puzzels zijn uitdagend en van precies het juiste niveau. Ik zou me wel kunnen voorstellen dat deze kamer meer past bij spelers die al enkele kamers gespeeld hebben. Beetje ervaring dus :-). Alle complimenten naar de bedenkers, bouwers en medewerkers van Hotel Kamer 237, want twee kamers neerzetten van zo’n hoog niveau verdient eeuwig respect en bakken liefde!

 • Decor
 • Puzzels
 • Personeel
 • Details
2
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Een must voor iedere liefhebber

Voor mij was dit de eerste twee-persoonskamer die ik heb gespeeld. Ik had vooraf m'n twijfels of dit wel helemaal iets voor mij zou zijn. Maar wat een te gekke ervaring is dit. Qua spel en aankleding vind ik dat de makers zichzelf na Kamer237 hebben overtroffen. De liefde waarmee deze kamer is gemaakt voel je in alles. Er zitten zoveel leuke vondsten in, het is een kamer die bruist van creativiteit. Het is een ervaring die van begin tot eind helemaal klopt en voor mij zorgde dit ervoor dat ook mijn herinnering aan Kamer237 werd versterkt.

Kortom; als Escape Room liefhebber moet je dit gespeeld hebben!

2
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Waanzinnig!

Wij hebben deze kamer gespeeld met hoge verwachtingen aangezien vrienden van ons deze ook hebben gespeeld! Ongelooflijk! Wat een mega vette kamer is dit zeg! Alles is gewoon top! De kamer, de sfeer en de mensen. Het is dat ik geen 12 kan geven want dat is zelf deze kamer waard. Zeker de moeite waard om te doen! Wij komen ook zeker nog terug voor de andere kamer :).

 • Service
 • Opzet kamer
 • Puzzels
 • Techniek / effecten
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
Meer reviews tonen

Job for two

Wow.
En escape room zoals een escape room bedoelt is. Het verhaal slokt je helmaal op een met bonkend hart weet je de eindstreep te halen.
Technisch hoogwaardige kamer waarbij je rust moet bewaren en je stap voor stap doorheen werken. Óók het hulp systeem is geniaal, alles in stijl.
Ondanks de late sollicitatie (we eindigden tegen 23h) heeft het team toch nog uitgebreid tijd genomen om open vragen te beantwoorden!
We hebben genoten, een aanrader voor ieder escape duo!

 • Variëteit puzzels
 • Verhaal super omgezet
 • Volledige kamer (geen bezemkast)
 • Het was te snel voorbij
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Maakt alle verwachtingen waar!

Na Kamer 237 waren de verwachtingen erg hoog. De ontvangst was in ieder geval weer erg hartelijk. Het personeel herkende ons van een jaar geleden, wat wij erg konden waarderen. De medewerkers geven sowieso het gevoel erg veel plezier te hebben in hun werk en hebben zowel voor als na de escape veel aandacht voor je.

De kamer zelf was super. Het verhaal zit perfect verwerkt in de kamer die tot op perfectie is afgewerkt. Leuke en unieke puzzels waar je met z'n tweeën volop werk aan hebt. Je bent beiden continu bezig en hebt elkaar ook constant nodig. Het mooie is dat je constant een druk voelt door "de aanwezigheid" van de hoteleigenaar. Bizar om te merken hoeveel effect dat op ons gepuzzel had.

Kortom, absoluut een aanrader. De ontvangst, het vakmanschap, het thema. Alles komt bij elkaar in een schitterende escape room!

 • Ontvangst
 • Puzzels (uniek en afgestemd op twee personen)
 • Verhaal
 • Afwerking kamer
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldig genoten!

De verwachtingen waren hoog na kamer 237. De conciërge heeft het zeker waargemaakt. Alles klopte weer. De aankleding, het verhaal en de puzzels. Fantastische middag gehad!

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Briljant

De ervaringen waren hooggespannen. Een nieuwe kamer van deze bouwers, dat moet wel top zijn. En de verwachtingen werden meer dan waard gemaakt! Fantastische puzzels, super origineel. Helaas net niet aangenomen. Maar door deze sollicitatie toch weer een mooie ervaring rijker :-)

 • Aankleding top
 • Originele puzzels
 • Ontvangstruimte
 • Sfeer
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

OMG!

Ze doen het gewoon wéér! Na kamer 237 was ineens De Concierge aanwezig. Wat een toffe kamer, echt heel gaaf! De kamer is de perfecte mix tussen 1.0, 2.0 en 3.0 escapen. Alles klopt gewoon op deze locatie en tijdens de belevingen. Misschien is de Concierge alleen wel pas echt goed te doen, als je wat escape ervaring hebt. Ik zou deze persoonlijk niet doen als je eerste of tweede kamer. Personeel super vriendelijk en gastvrij. En oh ja, wat ik dan ook heel gaaf vind is dat ze kamer er ineens was en niet van te voren al gepromoot is met acties, sneak-peaks en/of teasers. Als je dit niet nodig hebt en zo gevestigd bent in escaperoomland, dan ben je (naar mijn mening) een grote!

 • Alles alles alles
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Op en top genieten

Wat is het genieten om deze kamer 70 minuten lang te spelen! Over alle details is wederom nagedacht. Alles klopt van begin tot eind. De puzzels zijn origineel, vooral niet flauw, de een wat moeilijker dan de ander en je hebt elkaar echt nodig om te spelen. Ook top dat het verhaal in lijn ligt met Kamer 237. Wederom een ‘wauw’ effect wat we ook bij Kamer 237 hadden. Bij binnenkomst is alles een beetje overweldigend.

Wederom een mega leuke kamer!!

 • Originele puzzels
 • Geen slotjes
 • Teamwork noodzakelijk
 • Sfeer is weer super
 • Kloppend van begin tot eind
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Excellent!

Zoals het hoort te zijn: tot in de kleinste details kloppend, geweldige storytelling, perfecte ontvangst.
Een beleving, geen escape room.

 • Zo mooi!
 • Host neemt de tijd voor je
 • Alles perfect in thema
 • Originele puzzels
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldig!

Wat een mooie kamer! Alles klopt, origineel, interessant, leuke puzzels, sfeer, service, verhaal.
Ik zou deze kamer weer en weer willen spelen :)

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Genieten!

De verwachtingen waren hooggespannen na Kamer 237, maar die zijn zeker waargemaakt! Wederom een fantastische kamer! Gevarieerde, originele, uitdagende puzzels, verrassend en spannend, goed doorgevoerd thema, en technisch en qua afwerking van een heel hoog niveau. En leuk om eens een kamer met z'n tweeën te spelen, waardoor je goed moet samenwerken en vrijwel alles meekrijgt. En de ontvangst en entourage ook weer top.
Kortom: absolute aanrader!

1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Hele leuke escaperoom

Echt super leuk om te spelen. Erg leuke puzzels en leuke effecten in het spel. Ook werden we vriendelijk ontvangen door het "hotel personeel". Ik heb nu al zin in kamer 237

0
9
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Heel gaaf

Mooie uitdagende kamer. Leuk om met z'n tweeen te doen.

 • Puzzels
 • Origineel
 • Ontvangst
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Fantastische escape!

De kamer zit super goed in elkaar, vanaf het moment dat je binnenkomt zit je in het verhaal. Leuke puzzels en super spannende race om te ontsnappen. Een room met tweeën spelen betekent dat je ook echt alle puzzels meekrijgt, super tof!

 • Verhaallijn
 • Sfeer
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Deze kamer is fantastisch!

Nadat we een paar jaar geleden Kamer 237 hebben gespeeld raakten wij verslaafd aan escape rooms. We konden dan ook niet wachten om De Conciërge te spelen en onze verwachtingen waren hoog. Maar ook deze kamer is tot in de puntjes uitgewerkt en klopt aan alle kanten. Je speelt hem met zijn tweeën en bent de volle tijd bezig met het oplossen van de puzzels. Deze zijn uitdagend, maar ook niet té moeilijk en dat maakt dat je nooit gefrustreerd raakt of boos wordt, maar echt alleen maar vol adrenaline aan het puzzelen bent. De kamer ziet er top uit, heeft weer een aantal leuke en verrassende elementen en is een aanrader voor elke escaper!!

 • Puzzels
 • Ontvangst
 • Verhaal
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Rob — 15 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 14 september 2019 - 19:09
 • Gespeeld met 2 personen in september 2019. Ontsnapt: Nee

Eindbazensollicitatie.

Oprecht goede kamer, tof personeel, gave techniek.

 • Technisch
 • Personeel
 • Samples
 • Realisme
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Fantastisch!

Mijn moeders eerste escaperoom
En mijn derde.
Erg mooi opgezet. Je zit volledig in het spel. Wij willen meteen nog een keer.
Helaas niet binnen de tijd eruit gekomen maar gelukkig mochten we de kamer afmaken.
De mails vooraf/erna en hoe je binnen komt maken het hele plaatje af.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Deborah — 7 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 15 september 2019 - 16:02
 • Gespeeld met 2 personen in september 2019. Ontsnapt: Ja

Wederom weer een mooie ervaring rijker

Na voorheen kamer 237 te hebben gespeeld. Nu met partner de conciërge gespeeld. Leuk om eens een escaperoom met zijn tweeën te spelen. Zoals verwacht ook in deze kamer weer gave technieken en originele puzzels. Ook de verhaallijn is goed opgezet. We hebben de kamer tot onze verbazing uitgespeeld binnen de tijd. Hij was pittig maar er zat wel logica in alle puzzels en codes. Zeker een kamer die je gespeeld moet hebben! Ook vriendelijke medewerkers

0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Subliem

Deze kamer stond sinds z’n opening op mijn verlanglijst. Al mijn verwachtingen werden ingelost en zelfs nog meer dan ik had kunnen hopen/denken/dromen.
Een echte aanrader!!!

 • Thema en afwerking
 • Kan geen verbeterpunten vinden!
 • Wachten op nr3
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldige kamer

Leuk thema, er zijn onverwachte wendingen.

 • gevarieerde puzzels
 • vastgehouden aan thema
 • personeel zit altijd in hun rol
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5
 • Esmée — 100 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 4 september 2019 - 19:54
 • Gespeeld met 2 personen in september 2019. Ontsnapt: Nee

De verwachting lag hoog, maar is overtroffen!!

Kamer 237 is toch wel mijn favoriete kamer, dus toen ik zag dat er een baan vrij kwam als conciërge begon het bij mij toch wel te kriebelen. Samen met mijn zus ben ik op sollicitatie geweest en wat was het geweldig. Alle elementen binnen het bedrijf spraken mij aan, mooie werkomgeving en ontzettend lief en attent personeel. Helaas door mijn ontbrekende CV voldeed ik niet aan de eisen van het bedrijf en ben ik niet aangenomen. Ondanks dat heb ik een ontzettend leuke avond gehad en kijk ik er met veel plezier naar terug.

 • Logica kamer
 • Game host
 • Puzzels
 • Hoge spanningsboog
 • Geen!!!!
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

GEWELDIG!!

Na kamer 237 erg nieuwsgierig geworden naar de concierge. Onze eerste kamer voor 2 personen. We werden net als de vorige keer vriendelijk ontvangen. De medewerkers zitten allemaal goed in hun rol en hier begint de hele ervaring. Na een korte inleiding en uitleg stap je de kamer in. Alles ziet er piekfijn uit en is tot de puntjes afgewerkt. De sfeer, de puzzels alles klopt en voor ieder wat wils. een heerlijke kamer met leuke special effects.

Een hele beleving net als kamer 237. De kamer moet echt op het lijstje van iedere escapefanaat.

 • thema
 • medewerkers
 • puzzels
 • special effects
 • details
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Super gave kamer

Hele gave kamer, mooi en goed in elkaar gezet! Goede puzzels! Helaas kwamen we 10 seconden tekort haha!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Supervet

Echt een geweldige escaperoom! Super vriendelijk personeel, de kamer zelf is pittig, helaas het laatste element van de eindcode buiten de tijd, maar hierdoor wel de volledige escape tot het einde meegemaakt. Deze kamer ademt gewoon de liefde voor de escape scene. Ons zien ze sowieso terug voor kamer 237!

 • Alles
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Wauw!! Verwachting overtroffen

Sfeer is top en wordt meteen gezet bij binnenkomst. Puzzels en opdrachten weer goed bedacht en origineel. Na door kamer 237 te zijn aangestoken met het escape virus past deze kamer weer perfect in het toplijstje! Op het nippertje ontsnapt, maar gedurende de kamers zoveel verassingen gehad. Helemaal top!

 • Opdrachten origineel
 • Goede ontvangstruimte
 • Verhaal is leuk bedacht
 • Geautomatiseerd
 • Dat de kamer maar 1x gespeeld kan worden
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Goed verhaal en gave puzzels

Vanaf binnenkomst zit je in het verhaal en ontstonden er oprecht kriebels voor het sollicitatiegesprek. De kamer is uitgebreid met originele puzzels, die denkwerk en samenwerking vragen. Erg leuk om zo met z'n tweeën een kamer te spelen!

 • Originele puzzels
 • Verhaal
 • Aankleding
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Geweldige kamer voor 2 personen!

Na toch alweer een hele tijd geleden Kamer 237 gespeeld te hebben waren we natuurlijk enthousiast dat er een 2e kamer open was gegaan. Na Kamer 237 hadden we toch wel hoge verwachtingen, en die zijn zeker waargemaakt. De Conciërge is een leuke, spannende kamer en zeker de moeite waard. Het begint met een goed verhaal, die vervolgens in de kamer wordt doorgetrokken. Er zitten verschillende soorten puzzels in, met allemaal een eigen uitdaging en manier om op te lossen.

Het geluk wat wij hadden, was dat we meteen in de goede flow zaten en bij elke puzzel vrij snel doorhadden wat er precies moest gebeuren. Dit zorgde ervoor dat we toch met een redelijk tempo door de kamer gingen en uiteindelijk zijn 'ontsnapt' met een tijd waarvan het aanwezige hotelpersoneel onder de indruk was.

Al met al een erg leuke kamer en zeker een aanrader!

 • Leuke puzzels
 • Goed verhaal
 • Spanning
 • Volwaardige 2-persoons kamer
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldig leuke kamer!

Nog nooit echt een tweepersoonskamer gespeeld, maar wat was deze gaaf. Van begin tot eind goed in elkaar gezet en erg originele puzzels. Zal niet teveel verklappen, maar deze behoort inmiddels toch wel tot een van mijn favorieten!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Origineel en uitdagend

Heel goed verhaal, van begin tot einde kloppend. Uitdagende puzzels, echt er op gericht om samen te werken. En verder hele goede ontvangst, zoals je in een hotel mag verwachten. Helaas hebben we het net niet gehaald, maar evengoed een super leuke avond gehad.

0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Super leuke sollicitatie

#142 Erg leuk om eens met z'n tweeën te solliciteren. Van begin tot eind past alles in het verhaal. De ruimte is tot in de puntjes afgewerkt zoals we gewend zijn in dit hotel. Geen knaleffecten, maar alles zit goed in elkaar. De subtiele grapjes verwerkt in het spel versterken de sfeer. De puzzels zijn logisch en passen in het verhaal. Ik vond het jammer dat we zeer snel vooruit geholpen werden zodra we één moment twijfelden of een foutje maakten. Hoewel dit in het verhaal pastte, vond ik het voor het puzzelen wat minder leuk om niet alles zelf te kunnen ontdekken, zeker omdat daar nog tijd voor was geweest.

 • Spelen met 2 personen
 • Goed verhaal
 • Mooi decor
 • Klassiek maar tot in de puntjes afgewerkt
 • Te snel vooruit geholpen
 • Prijzig p.p. (wel begrijpelijk gezien maar 2 perso
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9
 • Chris en Denise — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 18 augustus 2019 - 09:10
 • Gespeeld met 2 personen in augustus 2019. Ontsnapt: Nee

Super!!

Onze eerste kamer. En wat hebben we genoten. Hij is wel vrij pittig... Helaas het einde net niet gehaald. Volgende keer beter. Pluspunt voor het vriendelijke meisje die ons te woord heeft gestaan. Heel erg vriendelijk

 • Details
 • Puzzles
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Leuke ervaring

Na kamer 237 gespeeld te hebben vonden we het wel eens tijd voor de conciërge.
Heel erg leuk dat deze kamer voor 2 personen is.
De kamer is wederom mooi gemaakt.

Erg leuk, echt een aanrader!

 • Mooi gemaakt
 • Leuk voor 2 personen
 • Intercom slecht te verstaan
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Top - een kamer voor 2 personen!

0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 9

Super leuke kamer

Van ontvangst tot einde is dit een topkamer. Goede en leuke puzzels die goed te doen zijn en je ook goed bezig blijven houden. Sfeer is helemaal geweldig.

 • Goede sfeer
 • Leuke uitdagende puzzels
 • Net niet gehaald ;-)
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Een unieke sollicitatie

De kamer is heel thematisch met een sterk verhaal. De puzzels leiden je op een logische wijze door het verhaal. Je wordt op een mooie manier meegenomen in het verrassende verhaal van dit hotel. Een absolute aanrader wanneer je met twee personen een escaperoom wilt beleven!

 • Logische opbouw
 • Sfeer
 • Verhaal
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

superleuk!

heel origineel!
Leuke puzzels en verhaal!
je wordt wel flink opgejaagd ;)

 • leuk verhaal
 • leuke uitdagende puzzels
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Waardige opvolger van Kamer 237

Na een geweldige ervaring met Kamer 237 moesten we zeker terugkomen voor De Conciërge. Normaliter spelen we een escape room met onze vaste 'escape room squad', maar Nathalie en ik waren bereid een keer 'vreemd te gaan' en voor het eerst een tweepersoons kamer te proberen. Nou, ik kan je zeggen: het was onze lange autorit meer dan waard! De sfeer, het ontvangst (zowel ervoor als daarna), de puzzels, aankleding van de kamer, de verhaallijn: alles klopte! Een echte aanrader, chapeau!

 • Top ontvangst, ook mogelijkheid tot napraten
 • Goede sfeer, zowel ervoor als daarna
 • Uitdagende puzzels
 • Mooi kamer, tot in details aangekleed
 • Goed verhaal met heerlijke spanningsboog
 • Heerlijk nagevoel gegarandeerd!
 • Geen!
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Joost — 8 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 7 augustus 2019 - 11:23
 • Gespeeld met 2 personen in augustus 2019. Ontsnapt: Ja

Fantastische kamer voor 2 personen!

De verwachtingen waren, na hun andere kamer (Kamer 237), hoog gespannen maar deze zijn meer dan waargemaakt. Ook dit is wederom een fantastische kamer met veel oog voor detail. Leuk "detail" is dat het een kamer is voor 2 personen. Hierdoor mag je daadwerkelijk het volledige verloop van de kamer bewust mee. Wanneer je met 5 of 6 personen een kamer in gaat zijn er toch altijd wel puzzels waaraan je niet hebt bijgedragen en dat is hier zeker niet het geval. Daardoor misschien nog wel extra waar voor je geld. Ook het personeel is zeer enthousiast en aangepast op de thema's. 40 euro p.p. is misschien flink, maar deze kamer wil je niet missen. Complimenten.

 • Kamer voor 2 personen
 • Hoog afwerkingsniveau
 • Vriendelijk en enthousiast personeel
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Topkamer met top personeel!

Na het spelen van Kamer 237 waren de verwachtingen hoog. En deze zijn ruimschoots waargemaakt. Echt een aanrader. En zeker vernieuwend een kamer voor 2 personen, is een van de weinige kamers die alleen met 2 personen gespeeld kan worden. En het personeel die hebben het echt begrepen, uiterst klantvriendelijk en gedreven. We hadden een kwartiertje vertraging vanwege een mankement voordat we konden starten. De maker is toen speciaal op komen draven om het defect te maken en we kregen een drankje van de zaak. Een super leuke avond gehad om niet meer te vergeten.

 • 2 persoonskamer
 • Klantvriendelijk personeel
 • Geen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

TOP

Fantastische kamer weer. torenhoge verwachtingen van kamer 237, en de congierge overtreft ze!!!

 • goede beleving
 • gave puzzels
 • spannend
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Fantastische beleving

Na best veel goede kamers gespeeld te hebben, hoop je altijd op weer een pareltje. Alle hoge verwachtingen zijn dubbel en dwars waar gemaakt! Van de eerste tot de laatste minuut is deze kamer een geweldige beleving. Tof om met twee spelers te doen, zeker een meerwaarde! Alles is tot in de puntjes uitgedacht en uitgewerkt.
Echt een aanrader voor iedereen!

 • Sfeer
 • Twee spelers
 • Hele beleving
 • Verrassend
 • Afwerking
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Eindelijk een kamer voor 2 personen. En wat issie goed!

We zagen dat het hotel een nieuwe conciërge zocht en boekten een sollicitatiegesprek bij Dhr. Anton Maltzahn. De zeer fraai vormgegeven ruimte nodigt zeker uit voor een langer verblijf. We hebben dan ook ruim de tijd genomen om goed rond te kijken en te puzzelen. Mooi dat je los van elkaar bezig kunt zijn, maar dat je elkaar soms ook hard nodig hebt. Fijn aan nieuwere kamers zoals deze is dat de kamer niet speciaal nieuw oogt, maar dat de techniek erachter erg geavanceerd is. Slotjes kom je dan ook nauwelijks tegen. Mocht je een hint nodig hebben, dan krijg je die ook geheel in stijl.
Wij zijn helaas niet aangenomen, maar ik raad iedereen aan om het ook een keer te proberen.

 • veel sfeerelementen
 • mooi uitgewerkt thema
 • voor 2 personen
 • weinig sloten
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5
 • Carine — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 31 juli 2019 - 20:00
 • Gespeeld met 2 personen in juli 2019. Ontsnapt: Ja

Een fantastische ervaring!!

Na al Kamer 237 te hebben gespeeld en daar énorm van genoten te hebben, snel daarna de Conciërge gereserveerd. De sfeer bij binnenkomst is al fantastisch. Van begroet worden door 'hotelpersoneel' tot gasten die ontspannen spelletjes spelen in de Gold Room, alles draagt bij aan een topervaring. Dan de Escape Room zelf. Bij binnenkomst word je ondergedompeld in een authentieke sfeer. Elke puzzel maakte ons enthousiaster en nieuwsgieriger naar de volgende. Na 'ontsnapt' te zijn, baalden we dat we deze ervaring niet nog een keer konden beleven;) Ook erg leuk dat het voor twee personen geschikt is! Kortom: een aanrader voor iedereen!

 • Sfeer
 • Twee personen
 • Erg leuke puzzels
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldige kamer voor 2 personen!

Helaas zijn er in Nederland maar weinig kamers welke ook echt te spelen zijn met 2 personen...

Maar gelukkig hebben de makers van de fantastische Kaner 237 er speciaal 1 voor twee personen gemaakt... en wat voor één!

Het verhaal start al bij binnenkomst en blijft tot het eind. Fantastisch personeel, waarbij de gamemaster ook 100% met het spel bezig is.
Een fantastisch afgewerkte kamer, met erg leuke puzzels.

Kort samengevat... 100% een aanrader!

 • Kamer speciaal voor 2 personen
 • Sfeer vanaf binnenkomst tot het einde
 • Puzzels
 • Goede begeleiding door gamemaster
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Geweldige kamer!

Deze locatie heeft uiteraard een naam hoog te houden in escape room land en dat hebben ze met deze kamer meer dan 100% gedaan. Van begin tot eind klopt de kamer! De puzzels zijn uitdagend , nieuw en heel gaaf in het thema gepast. De hele kamer heeft een geweldige flow en de aankleding is uitstekend. Constant heb je het gevoel dat je het eind van de escape hebt bereikt en dan val je toch weer van de ene in de andere verbazing. Wij hebben met zijn 2-en echt onwijs genoten en kunnen niets anders doen dan deze kamer aan iedereen aanraden! Als je verslaafd bent aan escapen dan kan deze niet missen op je wishlist!

 • Aankleding
 • Puzzels
 • 2-persoons
 • Begeleiding
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5
 • Anuska van der Wijst — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 25 juli 2019 - 20:31
 • Gespeeld met 2 personen in juli 2019. Ontsnapt: Nee

Wat een geweldige kamer was dit!

Mooi verhaallijn, mooie opdrachten. Hele leuke en enthousiaste mensen. Echt, hoe krijgen ze zo’n mooie kamer verzonnen. Complimenten!

 • Goeie verhaallijn
 • Mooie opdrachten
 • Enthousiast personeel
 • Geen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Toffe ervaring voor 2 personen

Na de goede reviews op de site voor zijn eerst met zijn 2-en een escaperoom gedaan. Deze kamer stelt zeker niet teleur! Originele spellen, alles werkt en mooie flow. Aanrader!

0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9.5

Escape duo's zet deze op je bucketlist!

Al een hele lange tijd uitgekeken naar de nieuwe kamer van Kamer 237 na vele goede verhalen gehoord te hebben. Met goede moed aan de kamer begonnen, maar het lukte ons helaas niet om het sollicitatieproces succesvol af te ronden.

Je beleeft in de kamer het verhaal, wat enorm gaaf gedaan is. Er zaten attributen in de kamer die je moest gebruiken voor het puzzelen en het feit dat die werkten en verweven waren in de puzzels vonden we enorm gaaf gedaan! De puzzels zijn volledig in thema en zeker ook een aantal originele puzzels gezien. We gingen eigenlijk als een speer, maar hebben veel te lang gedaan over een bepaalde puzzel. Enerzijds hadden wij misschien wat sneller moeten omslaan naar een andere tactiek (trial and error) en een tip voor de escape room is om de onderdelen van de puzzel te herzien en te vervangen voor de juiste / minder versleten versie. Wel enorm balen, want het was zeker een haalbare kamer. Een hele goede moeilijkheidsgraad voor redelijk ervaren spelers.

0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Weer een kamer van hoog niveau

Als je het pand binnen komt voel je je al gelijk terug in het hotel. Het personeel is altijd vriendelijk en in hun rol en de aankleding is weer perfect. Alles klopt aan deze kamer. Het geluid, het licht en de reveals kloppen helemaal. De kamer voelt mechanisch maar er zit erg veel techniek in. De puzzels zijn in thema en het verhaal wordt op een leuke manier verteld.

 • Personeel
 • Effecten
 • Reveals
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Aankleding is (weer) prefect

Hele erge mooie kamer. Leuk ook dat hij alleen met twee personen te spelen is. Geeft weer een hele andere dynamiek. Ik was niet heel erg onder de indruk van de puzzels. De eind puzzel zat trouwens wel heel mooi in elkaar!

0
9
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 8
 • Service: 9.5

Geweldige ervaring!

Zoals je van de bouwer mag verwachten heeft hij weer een geweldige ervaring neergezet, helemaal in thema met leuke verassingen:D

Het enthousiasme, professionaliteit en betrokkenheid spat ervan af! Dat vind ik echt geweldig om te zien en dat voel je als speler!

Kudo's en op naar de volgende room;)

 • Helemaal in thema
 • Flink puzzelen
 • Verassingen
 • Net niet gehaald;P
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldig

Na kamer 237 waren de verwachtingen hoog gespannen, de conciërge heeft het meer dan waargemaakt. Wat een mooie kamer. We moesten even op gang komen maar daarna zaten we er helemaal in. De sfeer van de kamer is prachtig net als de puzzels. Je wordt vanaf binnenkomst direct meegenomen in het verhaal.

 • Sfeer
 • Puzzels
 • Originaliteit
 • Hulp via intercom was moeilijk te verstaan
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Dit was echt genieten!!!!

Dit was voor ons de eerste keer om een kamer met z’n tweeën te spelen - we hebben een min of meer vast team van 4 en dit was dus een heel andere ervaring.
Dit is echt een top kamer - wat is het ongelooflijk knap om dit zo neer te zetten.
Het verhaal, de puzzels, de aankleding en de verrassende elementen waren gewoon top.
Zoals je op basis van kamer 237 mag verwachten is alles tot in detail perfect afgewerkt en helemaal in thema.
Het samenwerken ging in ons geval erg goed en we hadden echt enorm veel plezier om in deze kamer bezig te de ontvangst voor- en achteraf was ook erg leuk en gezellig!
Zo mogen er meer volgen voor ons!

 • Aankleding en thema perfect uitgewerkt
 • Leuke puzzels allemaal in thema
 • Leuke verrassende elementen
 • Perfecte aankleding
 • Gezellige ontvangst
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Zeer unieke sollicitatie

Wat een geweldige ervaring. Er zijn maar weinig kamers geschikt voor 2 personen en zeker niet zo goed. Het is een uitdagende kamer met veel vernieuwende puzzels. Verhaallijn is goed uitgewerkt en komt in de hele kamer terug. Puzzels zijn niet altijd lineair maar daar wordt je door de manager goed bij geholpen. Met de verrassende elementen blijft je adrenaline stromen. De hoge verwachtingen die je hebt na kamer 237 zijn waargemaakt. Op naar de volgende kamer!

0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 9
 • Mark — 7 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 30 juni 2019 - 20:45
 • Gespeeld met 2 personen in juni 2019. Ontsnapt: Nee

Wat een geweldige escape room voor 2 personen!

Een hele mooie escape room met een goed verhaal en bijpassende puzzels. Ook de link met de andere escape room 'kamer 237' is een leuk detail. We hebben ervan genoten!

 • Goed verhaal
 • Bijpassende puzzels
 • Hoog nivo aankleding
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9

Heel erg gaaf

Erg gave kamer vooral omdat hij maar voor 2 personen is! We spelen bijna altijd met ze 2en dus dat was super. Vele leuke puzzels en samenwerkingsspellen. Meerdere malen het wouw effect gehad en onverwachte wendingen. Als escaper moet je deze kamer gewoon gespeeld hebben! En dan het personeel wat zijn ze leuk en vriendelijk!

 • Personeel
 • Wouw effecten
 • Tradioneel
 • Alles klopt
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldig

Ik wist niet wat ik moest gaan verwachten bij een kamer voor 2 personen,

als je bij hun binnen stapt zit je al meteen in de sfeer! Wat een aankleding! En de escape room zelf is echt geweldig. Leuke effecten, sterk verhaal en goede gevarieerde puzzels!! Helaas net niet gehaald! Maar we waren wel dichtbij! Geweldige dag gehad!!

 • Sfeer
 • 2 personen
 • Puzzels
 • Thema
 • Verhaal
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Intense beleving

De conciërge beloofde na het spelen van Kamer 237 een fantastische ervaring te worden. Met z'n tweeën op sollicitatie voor de baan van conciërge. De kamer had te kampen met torenhoge verwachtingen van mijn kant, en de adrenaline schoot door het plafond toen ik de kamer samen met mijn broer was binnengetreden. Het was één lange achtbaanrit waar ik totaal in ben opgegaan, en dat is iets wat ik bij heel veel escape rooms niet heb ervaren. De keuze voor slechts twee deelnemers pakt fantastisch uit, al moet wel gezegd worden dat het ietwat aan de prijzige kant is. Begrijpelijk gezien het business model, maar ik snap dat sommige mensen daar over zouden kunnen struikelen.

Al met al is De Conciërge niet beter dan Kamer 237, maar wel een hele aparte ervaring gezien het aantal deelnemers.

 • Voor twee personen perfect
 • Zeer intens
 • Fijne afwerking
 • Aan de prijzige kant
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Ginger — 19 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 17 juni 2019 - 19:30
 • Gespeeld met 2 personen in juni 2019. Ontsnapt: Nee

Top kamer en echt een aanrader!

Het thema en de kamer zit goed in elkaar. Goede techniek en zeer mooi gemaakt.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Klassieke kamer, moderne perfectie

Af en toe moesten we zoeken naar de bedoeling, maar de puzzels zelf waren heel logisch, heel tof en uniek. Nog niet eerder gezien. Toffe techniek ook!

 • Techniek
 • Logische puzzels
 • Soms weinig coherent
0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 10
 • Service: 9
 • Maaike — 10 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 23 juni 2019 - 14:00
 • Gespeeld met 2 personen in juni 2019. Ontsnapt: Ja

Spannend sollicitatie met onverwachte twist

+ goede escaperoom, zit goed in elkaar. Puzzels lopen mooi in elkaar over + wisselende puzzels, uitdaging genoeg + communicatie is een sleutelwoord om de kamer te halen + de kamer duurt extra lang! + escape room is helemaal in thema, zowel de mailtjes vooraf, het onthaal en het nagesprek + tip: speel de kamer met iemand waarmee je een goede relatie hebt ;-)

 • Het thema!!
 • De twist in de kamer
 • Leuk soundboard
 • Geen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Lilian — 20 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 8 juni 2019 - 19:13
 • Gespeeld met 2 personen in juni 2019. Ontsnapt: Nee

Fantastisch!

Mijn man deed voor het eerst een escape room. Ik heb er zo’n 20 gedaan. De kamer is fantastisch. En voor ons allebei was het leuk. Erg jammer dat we het net niet hebben gehaald en dat we de kamer maar 1 keer kunnen spelen. Een absolute aanrader om samen te spelen deze kamer.

 • Zeer mooi gemaakt
 • Leuke puzzels
 • Verrassende elementen
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Wat een heerlijk concept

Na een dik jaar geleden kamer 237 te hebben gespeeld moesten we uiteraard deze nieuwe komen spelen. Minder ‘magisch’ maar zowaar nóg leuker! Ik vond het super om met z’n tweeën zo’n geweldige kamer te delen. Die teamworkdrive geeft echt een enorme kick. Daarnaast is de kamer ZO leuk, ik vond alle puzzels leuk en erg verrassende ‘onthullingen’. Knap staaltje technologie en alles mooi in thema, ook het hintsysteem. De interactie met de begeleiding is echt een pluspunt, jongens wat leuk en grappig.
Meer kamers met dit concept. Helemaal anders maar echt geweldig!

 • Automatisch
 • ALLES in thema
 • Fijne hosts
 • Duidelijk verhaal
 • Super beleving
 • Hintsysteem en begeleiding
 • Concept
 • Originele Klok
 • Netjes afgewerkt
0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Mooie kamer, maar puzzels minder

Erg mooi uitgevoerde kamer. Decor en ontvangst perfect. De juiste sfeer! Alleen vonden wij de puzzels wat repetitief (persoonlijk natuurlijk).

 • Perfecte ambiance
 • Repetitieve puzzels
0
8.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 8
 • Service: 9.5

Van begin tot einde AF

Zoals we vorige maand al gemerkt hadden bij Kamer 237, in Volkel houden ze van sfeer. Alles, maar dan ook alles blijft in het thema.
Een kamer voor 2 personen is op zich al bijzonder, maar de puzzels houden je lekker bezig, niet te simpel, maar door het fantastische hintsysteem zorgt de gamemaster ervoor dat je goed op weg blijft!
Ook aan nazorg is gedacht, net dat beetje extra!

 • Sfeer, sfeer, sfeer
 • Lekkere flow in de puzzels
 • Weer eens wat anders dan andere puzzels
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Wauw

We zijn niet aangenomen maar dat mocht de pret echt niet drukken!! Eindelijk weer eens een room voor twee personen! Goed verhaal, goede aankleding, goede techniek

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Hier kan ik geen genoeg van krijgen!

Wat een waanzinnige kamer. Vol ongeloof zitten we na te bespreken in de lobby van het hotel.
Deze moet je gedaan hebben!

 • Pittige puzzels
 • Goed verhaal
 • Verrassend
 • Goed gebruik van licht en geluidseffecten
 • Tof personeel!
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Fantastische ervaring

Op aanrader van de host van Jason's Curse hier met de liefde van mijn leven heen gegaan. Voor ons best spannend aangezien wij nog nooit eerder een escaperoom met ons 2 hebben beleefd. Maar daardoor konden wij wel wat verder als normaal. We hadden al gehoord dat kamer 237 heel goed zou zijn (moeten wij nog ervaren) en dat deze kamer dezelfde verwachting had.
En dat was zeker zo, leuke mooie kamer, goed verhaal, leuke puzzels. We hebben ons intens vermaakt!

 • verhaal
 • decor
 • puzzels
 • Room for 2
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Weer een hele nieuwe ervaring

Echt een super leuke tijd gehad in deze kamer. De puzzels waren heel gaaf om te doen en er zat ook humor in de kamer wat het extra leuk maakte. Helaas hebben wij het net niet gehaald, maar deze kamer moet je gespeeld hebben!

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Deze kamer blijft je verrassen

Na vorig jaar kamer 237 te hebben gedaan, konden wij niet wachten om deze kamer te mogen doen. Erg leuk dat het eens een kamer is voor 2 personen, hierdoor krijg je echt alles mee van de kamer. Leuk dat er zowel gevraagd wordt naar samenwerking, als dat je ook elementen los van elkaar kan oplossen. De puzzel op zichzelf zijn duidelijk, maar hierdoor niet extreem moeilijk. Wel ben je per puzzel een redelijke tijd kwijt om het helemaal goed te doen. Zeker ook te doen als je nog maar enkele escapes hebt gedaan.

Qua sfeer wordt je helemaal meegenomen. Van entree, de manager, tot je escape!

0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Origineel verhaal, mooie details en leuke puzzels, goede balans tussen traditie en moderne techniek.

Wat een mooie ervaring is dit. Voor het eerst niet met vijf of zes, maar met z’n twee een escaperoom te kunnen doen.
Wie Kamer 237 heeft gespeeld, weet wat het te verwachten niveau is van deze makers. Ze stellen ook nu absoluut niet teleur. Het is een goed origineel verhaal, tot in het kleinste detail uitgewerkt in de puzzels en in de aankleding. Ook een mooie balans tussen ‘traditionele’ sloten en moderne techniek.
Topper! Deze mag je niet missen.

0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 9.5

Geweldige kamer voor twee personen!

Op dit moment nog uniek, een kamer voor twee personen. En dat geeft toch een hele andere beleving dan een escape met 5 of 6 personen. Waar met een grotere groep een deel van de puzzels langs je heen gaat, beleef je hier samen elke puzzel van begin tot eind.

Net zoals kamer 237 is ook deze zeer goed afgewerkt en tot in de puntjes verzorgd. Alles klopt en Is in stijl van het thema. De omgeving en het het geluid zorgt ervoor dat de druk goed wordt opgevoerd wat de beleving nog intenser maakt.

Hij is vrij pittig en daardoor meer geschikt voor ervaren spelers.

 • 2 personen
 • Thema
 • Puzzels
 • Afwerking
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Heel leuk

Wij zouden eigenlijk kamer 237 gaan spelen, maar doordat we 3,5 uur over een ritje van een uur deden door files, kwamen we behoorlijk te laat.
De service van de host was echter super, de ene helft van ons team mocht 237 spelen, en wij hebben na aankomst de conciërge gespeeld. Totaal geen spijt gehad dat we toch door zijn gereden, wat een ontzettend leuke kamer!
Goed verhaal, mooie puzzels, fantastisch aangekleed en originele details.
Ook buiten de kamers alles mooi in thema trouwens.
Wij komen zeker terug voor 237 en nogmaals bedankt voor de fantastische service!

 • Service
 • Echt mooie puzzels
 • Telefonische bereikbaarheid
0
10
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10
 • Anouk Hommels — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 16 mei 2019 - 18:45
 • Gespeeld met 2 personen in mei 2019. Ontsnapt: Ja

Geweldig!!

Net als kamer 237, weer een top-spel gespeeld. Heerlijk! Zit goed in elkaar, spannend en uitdagend.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Saskia van de Donk — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 15 mei 2019 - 10:50
 • Gespeeld met 2 personen in mei 2019. Ontsnapt: Nee

Wederom een geweldige kamer!

Kamer 237 vonden we al een geweldige kamer! Tijd dus om deze kamer voor 2 personen te spelen! We hadden wel enige twijfel omdat 80 euro voor 2 personen best een hoop geld is. Maar gelukkig zijn wij vlak na elkaar jarig en was dit dus een leuk verjaardagscadeautje. Bij binnenkomst word je meteen goed in het verhaal gebracht dus je weet meteen wat je te doen staat. Dan ga je de kamer in en is het altijd even aftasten wat voor soort puzzels zich in de kamer bevinden. Wij hebben altijd wat last van wat opstartproblemen, zo ook dit keer. Goed kunnen samenwerken is een must maar gelukkig vallen er ook puzzels in je eentje op te lossen. Ook in deze kamer sta je weer versteld van de originaliteit van de puzzels. Ook het decor is prachtig en tot in de kleinste details afgewerkt. En de manier van hints geven past helemaal in het thema. Hoe verder je in de kamer komt hoe spannender de muziek. Er zitten soms ook best spannende momenten in maar dat is vooral omdat je ze niet verwacht. Helaas zijn we net niet aangenomen, de laatste puzzel waren we mee bezig. Naderhand nog even nagepraat met de eigenaar. Wij kunnen zeggen dat deze kamer zijn geld dubbel en dwars waard is! Doordat je maar met 2 personen bent, ben je namelijk continu bezig. Ga deze kamer dan ook vooral spelen! Wij kijken zeer uit naar de (eventuele) volgende kamer! Bedankt voor wederom een geweldige ervaring!

 • Tot in detail afgewerkt
 • Hintsysteem past in het thema
 • Originele puzzels
 • Prachtige kamer voor 2 personen
 • Ultieme relatietest ;)
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

JAAAAAAA

Ga deze doen, en leuke ontvangst! mooi concept dat je het samen kan doen! en de spanning neemt toe! en mooie plot twist......

0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Een sollicitatie om nooit te vergeten

Fantastische kamer! Na het spelen van Kamer 237 waren de verwachtingen hoog gespannen. De Concierge heeft onze verwachting zeker overtroffen! De aankleding is prachtig en de puzzels orgineel. Je kunt tegelijk werken maar ook afzonderlijk. Leuk dat je af en toe wel moet samenwerken. De kamer is verrassend. Echt een belevenis! Uiterst vriendelijk personeel. Nogsteeds mijn favoriete escaperoom locatie. Beide kamer een enorme aanrader.

 • Orginele puzzels
 • Volledig uitgewerkt verhaal
 • Gaan voor de beleving
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Het verhaal klopt van begin tot eind

Wat is dit een top kamer! Vooraf word je door de medewerkers al goed in het verhaal gebracht. Ik vind ook dat het verhaal hier heel goed is neergezet. Alle puzzels en alles wat je vind past in het verhaal. Het hintsysteem is ook erg leuk gedaan en je merkte dat de gamemaster goed meekeek met wat we allemaal het doen waren. De aankleding, sfeer, alles klopt gewoon! Verder is samenwerken een must! Leuke manier om je relatie op de proef te stellen ;).

 • Goed verhaal
 • Aankleding is top
 • Goede begeleiding
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Verwachting was hoog maar nog steeds overtroffen

 • Sfeer
 • Aankleding
 • Puzzels
 • "hints"
 • Duurt maar 70 min
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Héérlijk!

De puzzels, de flow, de sfeer, de techniek...♥️

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Was elke sollicitatie maar zo leuk!

Na Kamer 237 zijn de verwachtingen hooggespannen voor de tweepersoonskamer van de conciërge. Het bleek genieten van een sollicitatie zoals je nog nooit gedaan hebt. Ouderwetse puzzels geflankeerd door leuke gimmicks zorgen ervoor dat deze kamer van begin tot eind leuk is. De makers doen zichzelf tekort door de complexiteit van de technieken aan de spelerskant zo eenvoudig te laten lijken. Een absolute aanrader voor 2 personen en wederom een topkamer in Volkel!

 • Leuke puzzels
 • Tweepersoonskamer!
 • Mooie ruimte
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Kamer vol verrassingen

Dit was echt een hele leuke kamer om te spelen. Op voorhand vond ik het veel geld voor twee personen. Op advies van zeer ervaren vrienden zijn we toch gegaan en daar hebben we echt geen spijt van. Een hele goede escaperoom zoals je die kunt verwachten. Toch zaten er genoeg verrassingen in die ik erg leuk vond. Nogmaals, deze kamer was zeker de moeite waard :)!

 • Goede en leuke puzzels
 • Goed verhaal
 • Unieke elementen
 • Mooie kamer (decoratie etc)
 • Technisch erg goed
 • Vanaf ontvangst zit je al in het verhaal
 • De tijd gaat veel te snel voorbij ;)
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Suzanne — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 30 april 2019 - 08:30
 • Gespeeld met 2 personen in april 2019. Ontsnapt: Ja

Dat is nog eens een leuke sollicitatie

Afgelopen zondag gesolliciteerd als Conciërge! Leuke en originele insteek van het verhaal, de kamer is pas 3 weken open maar dat zou je echt niet zeggen. Net als Kamer 237 zit de kamer perfect in elkaar, leuke puzzels geweldige sfeer! Een echte aanrader, wij zeggen op naar Kamer 3!! =)

 • sfeer
 • puzzels
 • verhaal
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Waauw

Wat een mooie ervaring!
Ik ben niet van de lange verhalen... Maar wij hebben er echt ontzennend van genoten, van begin tot eind!
Een MUST voor de liefhebber!
Wij hebben de baan niet gekregen, maar dat deed helemaal niets af aan de beleving!
AANRADER!

Vanaf de binnenkomst word je keurig ontvangen en direct de sfeer in gebracht door het personeel.
De inleiding is daarmee dus ook ontzettend goed!
Ook de begeleiding tijdens het spel, uitstekend!
Na het spel word je ook weer goed opgevangen en is er de gelegenheid om nog lekker wat te drinken en na te kletsen.

De kamer zelf kan ik omschrijven als prachtig afgewerkt, vol mooie special effects en verassingen!

Boeken dus, en geniet ervan!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Amanda — 10 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 26 april 2019 - 22:30
 • Gespeeld met 2 personen in april 2019. Ontsnapt: Nee

Mooie kamer, perfect voor 2 personen

Leuke uitdagende kamer met een knipoog naar de 'oude' escape rooms. Ook deze kamer heeft ons weer verrast met nieuwe puzzels en een unieke manier van hints geven. Een mooi afgewerkte kamer qua thema, muziek en puzzels. Alles paste perfect bij elkaar

 • Aankleding
 • Ontvangst
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Geen besef van tijd
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 9.5

Absoluut fantastisch, kan er nog steeds niet over ophouden!

Na het spelen van kamer 237 met mijn vriendengroep, wilde ik dolgraag een keer terugkomen voor de conciërge. Ik had hoge verwachtingen van de room na het succes van kamer 237 en die zijn met vlag en wimpel overtroffen. Het spelen met 2 personen zorgt ervoor dat je alle puzzels helemaal mee krijgt en je hebt elkaar zeker nodig. De setting is fantastisch, de medewerkers zitten volledig in hun rol en de ervaring was echt geweldig. Ik raad hem zeker aan iedereen aan.

 • Setting
 • Medewerkers
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Prijs-kwaliteit verhouding
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Super tof!

Goed ontvangst en wegens file wat tijds problemen maar werd erg behulpzaam op gereageerd.
Al zon 85+ kamers met zijn 2e gespeeld en deze is echt aan te raden.

 • Puzzels
0
10
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Een perfecte nieuwe ervaring!

Wat een super ervaring. De verwachting was al ontzettend hoog vanwege de eerdere beleving in kamer 237, maar deze Escape heeft de verwachtingen zeker meer dan waar gemaakt.

Een Escape voor 2 personen en alleen voor 2 personen kom je zelden tegen. Dit bedrijf heeft een perfecte ervaring gecreeed voor 2 personen.

Deze Escape vond ik misschien nog wel leuker dan 237. Je bent hier betrokken bij alle puzzels en dit voelt echt als voldoening. Je krijgt zo de complete beleving mee.

Geen enge dingen of heftige breinbrekers. Heerlijke puzzelen met af en toe een moeilijke puzzel tussendoor wat perfect op het verhaal aansluit.

Het decor en de techinsche dingetje waren echt weer om door een ringetje te halen! Wauw. Dit heeft de beleving absoluut tot een geweldig avontuur gemaakt.

Complimemten aan de begeleidster die ons extra tijd gaf en na de Escape met ons bleef na kletsen!

Dit was mijn 46ste Escape en staat met vlag en wimpel op nummer 1!

 • 2 personen Escape
 • Verassingen
 • Top begeleiding
 • Orginele puzzels
 • Decor
 • Geen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Joki — 12 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 22 april 2019 - 12:38
 • Gespeeld met 2 personen in april 2019. Ontsnapt: Ja

Wederom een beleving

Na kamer 237 hoge verwachtingen van de conciërge!! En die werden helemaal waargemaakt. Net als bij 237 klopt alles tot in de details. Het verhaal, de ambiance en inrichting komen helemaal samen. Hierdoor ervaar je wederom de ultieme beleving! Deze kamer moet de liefhebber zeker niet overslaan!

 • De algehele beleving
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Love it

Een verassings escape voor mijn 30 jarige verjaardag. Mannen tegen de vrouwen. Wie zou de sollicitatie het beste uitvoeren ?

Het onthaal was zoals vanouds vriendelijk. Gelukkig was het mooi weer, want er zaten nog veel mensen. Die konden gelukkig buiten zitten.

Na een drankje en praatje mochten we beginnen. Wij hebben erg genoten van de technieken, puzzels en verhaal. Ik zat er helemaal in. De wending zagen we echt niet aankomen en maakte voor een nog betere beleving.

Helemaal hyped kwamen we de kamer uit rennen.

Lof voor deze prachtige kamer.

 • Leuke puzzels
 • Perfect verhaal
 • Mooie beleving
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Carla — 14 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 14 april 2019 - 20:28
 • Gespeeld met 2 personen in april 2019. Ontsnapt: Nee

Super leuk!

De concierge is een mooie, gave kamer, gemaakt met plezier. Slimme uitdagende puzzels, leuke speciale effecten en verassende wendingen. De sfeer is leuk en de mensen die daar werken aardig en vriendelijk. Complimenten aan de Game Master. De puzzels zijn afwisselend en samenwerken is nodig. Super leuk, een echte aanrader!

 • Geen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Beste tweepersoons escaperoom

Dit was by far de beste escaperoom voor twee personen. Een kamer met zijn tweeën spelen heeft een andere dynamiek, je krijgt namelijk alles mee van de kamer.

Je kan zowel samen werken als los van elkaar werken en het niveau is ook voor de gevorderde speler erg prettig.
Leuk dat het verhaal in springt op de andere escaperoom: Kamer 237.

Met zijn tweeën spelen zou ik wel eerst een keertje oefenen, voordat je deze kamer speelt. Dan kun je het meeste uit deze top beleving halen.

Anhoewel we jullie na het bouwen wat vrije tijd gunnen, kunnen we niet wachten op een nieuwe kamer!

 • Personeel
 • Verhaallijn
 • Thema
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

237 doet het weer

Wat een heerlijke kamer!

Soms kom je een kamer tegen waarbij je het gevoel hebt dat je in het hoofd van de maker zit. Alles klopt, alles voelt logisch en in dit geval tref je dan ook nog eens een kamer die tot in de puntjes is aangekleed. Fantastisch.

Het thema is letterlijk van begin tot einde doorgevoerd en komt in alles terug, zelfs op momenten waar je dat niet verwacht. De puzzels zorgen voor een hele goede flow in de kamer, zonder dat je het gevoel hebt dat het te makkelijk is. Het 'Aha!'-moment heb ik meerdere keren gehad in deze kamer, waardoor je dus meerdere euforiemomentjes hebt, wat bijdraagt in hoe blij je deze kamer uitkomt.

De kamer biedt een behoorlijke uitdaging, ook voor ervaren spelers. Wij zijn op het nippertje ontsnapt en het is echt al een tijdje geleden dat ik het zo spannend vond of ik de kamer uit ging komen of niet. Niet dat je tijd hebt om je bezig te houden met de tijd, want doordat dit een tweepersoonskamer is, ben je non-stop bezig. Zoals in elke goede escape room is samenwerken en communicatie key.

Dankzij de supergoede begeleiding hebben we ook echt kunnen lachen in deze kamer. Ook naderhand hebben we heel gezellig nagepraat bij de bar. Degene die ons begeleidde was erg enthousiast. Hij maakte er echt een feestje van, omdat ik ter ere van mijn 100e kamer langskwam.

Absoluut een kamer voor je wishlist en gewoon zo snel mogelijk gaan spelen!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Maryse van der Hak — 50 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 5 april 2019 - 19:22
 • Gespeeld met 2 personen in april 2019. Ontsnapt: Nee

Fantastische kamer!

Deze kamer staat absoluut bovenaan mijn lijst! Het hele thema klopt van begin tot einde. Heel veel puzzelen en continu bezig zijn. Alles zit goed in elkaar en ziet er top uit! Een hele nieuwe ervaring om een kamer met zn tweeen te spelen maar een hele toffe ervaring! Ook sluit deze kamer goed aan op kamer 237 die je op dezelfde locatie kan spelen. Ik kan alleen nog maar zeggen dat je het zelf moet meemaken! Wij hebben hem helaas net niet gehaald maar dit mocht de pret absoluut niet drukken!

 • Puzzels
 • Aankleding
 • Verhaal
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

WOW

Wat een mooie kamer, voor 2 personen! Leuke nieuwe puzzels, alles werkte perfect. Alleen einde had ik wat moeite mee, ga niet in detail treden, maar het eind spel had voor mij 1 stap minder mogen zijn. Vond deze ook een beetje out of thema. Maar hele leuke ervaring gehad, en nog lekker na gepraat met de eigenaar, en wat goede tips en tricks gehad. Dus overal echt mooi gedaan.

 • Goede prijs kwaliteit verhouding
 • Mooie kamer
 • Decor
 • Plot Twist
 • Eind spel
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9.5

Fantastische ervaring!

Na enorm genoten te hebben van Kamer 237 kon dit haast niet anders dan een succes te worden. Wij gingen vol goede moed naar Volkel, en onze verwachtingen zijn meer dan waargemaakt! Vanaf het moment dat je binnenkomt, met daarbij fantastische begeleiding, zit je meteen in het verhaal.

Meteen bij binnenkomst in de kamer wordt je meteen meegesleurd in het verhaal en moet je met z'n tweeën aan de slag. Hierbij is de perfecte balans gevonden tussen samenwerken, goed communiceren met elkaar, maar soms ook dingen echt apart doen. Puzzels zijn leuk en origineel, soms met een knipoog naar klassieke puzzels maar ook zeker dingen die wij nog niet eerder hadden gezien.

Het uiteindelijke sperloop is spannend en verrassend en met 2 personen zat de flow er zeker goed in.

De kamer klopt van begin tot eind en de geweldige begeleiding maakt het helemaal af, je krijgt zeker het gevoel dat de begeleiding goed naar je aan het luisteren is, en ze heel goed beseffen wat je aan het doen bent.

Deze kamer is al met al dus een super leuke kamer om te doen met 2 (iets gevorderde) personen!!

 • Verhaal en beleving
 • Afwerking met licht en geluid
 • Begeleiding die goed meekijkt en luistert
 • Goede balans in puzzels voor 2 personen
 • Verrassende elementen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Eindelijk weer een kamer voor 2

 • Voor twee personen
 • Leuk verhaal
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 9
 • Laura Tilburgs — 12 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 30 maart 2019 - 08:45
 • Gespeeld met 2 personen in maart 2019. Ontsnapt: Nee

Geweldig

Kei leuke escaperoom. Heel leuk dat je die met zun tweeën kan doen. Zeker een aanrader

 • 2 persoons kamer
 • Leuke puzzels
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Unieke spellen en raadsels, goed verhaal!

Prachtige ervaring om sowieso met twee een kamer te spelen die ook echt voor twee mensen is gemaakt. Samenwerking en communicatie is belangrijk maar moeilijk en uitdagend! Het verhaal is goed, opdrachten volgen. Elkaar in gepaste volgorde op, spannend tot het eind. Veel verbazing en WAUW momenten. Een kamer in een traditionele sfeer maar vooral nieuw jasje! Techniek is top!

 • Origineel
 • Uitdagend met 2
 • Samenwerking
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldig!

Vanaf het moment dat je binnenkomt klopt het. Je waant je in een totaal andere wereld, waarbij aan alles is gedacht De Sfeer, belichting en de muziek spelen een grote rol bij deze fantastische beleving. Het verhaal en de bijhorende puzzels zijn goed op elkaar afgestemd. Ondanks dat het een kamer is voor 2 personen, is alles goed te doen. Dit is overigens ook de kracht van deze kamer. Dit is echt een aanrader!

 • Sfeer
 • Belichting
 • Muziek
 • Oog voor detail(s)
 • Verrassingselementen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Lieke — 10 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 9 april 2019 - 19:45
 • Gespeeld met 2 personen in maart 2019. Ontsnapt: Nee

Mooie en originele escaperoom

Echt een heel mooie escaperoom met veel mooie details, originele puzzels en verrassende elementen. Het is genieten van begin tot het eind. Ook heel leuk dat het een kamer voor 2 personen is. Een aanrader!

 • Veel mooie details
 • Originele puzzels
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Van deze escaperoom kun je heel lang genieten!

Wat een geweldige ervaring. Eerst al een uur genieten van de juiste sfeer en orginele puzzels. Op zich is dat al een vette beoordeling waard, maar deze kamer heeft meer! Zelfs onderweg naar huis en thuis kun je nog heel lang nagenieten van alles wat je in dat uurtje hebt meegemaakt/gedaan. Blijft een glimlach op je gezicht toveren!
Topper!! Deze moet je gespeeld hebben.

 • Sfeer
 • Klopt als een bus van begin tot eind
 • 2 persoons
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Sofie — 10 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 28 maart 2019 - 10:23
 • Gespeeld met 2 personen in maart 2019. Ontsnapt: Nee

Goed verhaal, alles klopt!

Verrassende kamer. Alle details kloppen! Je wordt van begin af aan meegenomen in het verhaal en moet echt samenwerken om te kunnen ontsnappen. Er zitten een paar verrassende elementen in, je blijft je verbazen! Een absolute aanrader!! Gewoon solliciteren dus! ;)

 • Veel verschillende soorten puzzels
 • Goede verhaallijn
 • Eindelijk een kamer voor 2 personen!
 • Verrassende onderdelen
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Schrijf een review

Het is voor andere escapers en escape room eigenaren erg nuttig om te weten hoe jij het vond. Hulp nodig? Lees hoe je het beste een review kunt schrijven.

Informatie

Wanneer, met hoeveel personen en ben je ontsnapt?

Score

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6
 • Sfeer: 6
 • Puzzels: 6
 • Service: 6
Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Sfeer 6
Puzzels 6
Service 6
Totaal 6

Review plaatsen

Heb je al gecontroleerd of de inhoud van je review voldoet aan ons reviewbeleid?

Login of registreer zodat je review meetelt voor de top escapers lijst.

Andere kamers op deze locatie