Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

 • Kamers gespeeld: 51
 • Reviews geplaatst: 22
 • Ontsnappingspercentage: 86.4%
 • Forum berichten: 0
 • Lid sinds: 27-11-2017

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Spannende sollicitatie

Na een hele tijd geleden de fantastische kamer 237 gespeeld te hebben, besloten wij ons team op te splitsen en in 2 teams de conciërge te spelen. Jongens tegen de meisjes, dat zou wat worden. Het thema van de kamer sloot weer perfect aan bij het plaatje. De puzzels vonden we wat te lang duren, het had ook een 60 minuten kamer kunnen zijn als de puzzels wat ingekort waren. Dat had het spel wat vlotter gemaakt. We hebben het gevoel dat het personeel geïnstrueerd wordt om de teams niet te helpen om de kamer te halen. Dat doet wat af aan de spelbeleving. Soms laten ze je heel erg lang doorspelen als je op het verkeerde spoor zit. De kamer zit technisch goed in elkaar en het verhaal ook.

Terug in de tijd

Super in thema! Je wordt meteen meegezogen in het verhaal, vanaf het enorm gave filmpje tot het eind van de kamer. Geen super complexe, maar wel heel erg vernieuwende puzzels. Bedankt voor goede service Nick!

Te creepy voor ons

Een van onze eerste kamers met een wat engere sfeer. Nu waren we ook wel met een bang aangelegd team, dat is zo. We vonden de puzzels wel heel tof. Denk dat we hem nu helemaal niet meer eng zouden vinden en een veel leukere ervaring zouden hebben. De laatste alleen helemaal niet, die was heel erg verwarrend, na uitleg nog niet helemaal duidelijk. We hebben het nog steeds over deze kamer als we ergens een schrikeffect krijgen, dus dat is wel goed :)

Top sfeer!

Wat een beleving is deze kamer! Helemaal in thema, meteen vanaf het begin. De extra puzzels die in de corona tijd zijn toegevoegd zijn echt top, dit maakte het echt een kamer voor ons. We vroegen ons wel af hoe we de kamer hadden gevonden zonder die puzzels. De flow in de kamer lag ons niet helemaal, waardoor we af en toe vastliepen. De sfeer en effecten zorgen wel voor eenunieke belevenis. Super enthousiaste eigenaar! Jammer genoeg hadden we nog een andere kamer op de planning staan, anders hadden we nog lang doorgepraat.

Prima kamer

Nog in het oude pand gespeeld, leuke weg speelkamer. Ietwat creepy verhaal, maar gelukkig verder helemaal niet eng. De puzzels leuk, maar sommigen erg verwarrend, wat je helemaal uit de flow haalt. Ook de manier van hints geven was niet ons ding. Service was wel top!

Je waant je een SWAT agent

Kamer met een leuk verhaal, door de aankleding en je eerste taak word je er meteen ingezogen. Een echte belevenis, je waant je een SWAT agent. De puzzels zijn leuk, zeker voor iets minder ervaren spelers. Afwerking van de kamer zelf kan wat beter, ietwat simplistisch. Wel wat gave effecten. Prima begeleiding, maar door de wat commerciële opzet iets minder persoonlijk. Ruim opgezet en daardoor prima met een grotere groep te spelen. Kortom, toffe belevenis!

Leuk om tegen elkaar te spelen als teambuilding

Gespeeld als teambuildingsactiviteit in twee redelijk grote teams. Heel geschikt voor dit soort activiteiten, leuke kamer. Verrassende zaken aan de kamer, vooral als je nog weinig escape rooms hebt gespeeld leuk. De puzzels waren goed te doen, af en toe met leuke effecten. Wel iets te lineair naar mijn smaak

Leuke, maar oudere kamer

Klassieke, wat oudere escape room. Voor 2 ervaren spelers een leuk tijdverdrijf. De kamer zou wel een update mogen krijgen wat betreft puzzels en materialen in de kamer. Jammer genoeg ging er bij ons 1 ding mis, wat niet opgepikt werd door de begeleiding. De ervaring en begeleiding had dus een stukje beter gekund.

Leuk voor een gevarieerde grote groep

Gespeeld met een gevarieerde groep met vooral onervaren spelers. Voor dit soort groepen is het zeker leuk. Voor de ervaren escaper viel het wat tegen, vooral omdat je niet alles meemaakt en heel erg opgesplitst aan het werk bent. Het verhaal was voor mij niet helemaal duidelijk en de puzzels soms wat vaag. De sfeer en het idee van het hele pand gebruiken vond ik heel tof!

Op het nippertje

Al een hele tijd geleden gespeeld, met een groep van minder ervaren escapers. Fantastisch ingerichte kamer, je voelt je net een piraat. Wel veel slotjes, maar toch toffe puzzels. Met nog 3 seconden over ontsnapt, dat is nog eens op het nippertje!

 • The Game — Locked
 • Geplaatst op 13 juli 2020 om 17:27
 • Gespeeld met 2 personen in oktober 2019; Ontsnapt: Ja

Heerlijk klassieke escaperoom

Tof, een escape room die over een andere passie van veel escapers gaat: bordspellen. Voor de ervaren escaper is dit een hele leuke wegspeelkamer voor twee personen! Genoeg leuke puzzels te vinden. We hoorden toen we laatst bij Escape from Wonderland waren dat het design van de kamer is aangepast, waar we natuurlijk erg benieuwd naar zijn! Jammer genoeg kunnen we hem niet opnieuw spelen...

Break-in waar je van droomt

Getriggerd door de 45-minuten ontsnap actie deze kamer gespeeld. Je waant je echt in een juwelierszaak! Heel vette ervaring, goede moeilijkheidsgraad van de puzzels, precies waar wij van houden. Helaas op 1 min na de actie niet gehaald :( al met al een aanrader, zeker ook voor de ervaren escaper!

Aanrader voor puzzelaars

Leuke old-school puzzel kamer, fijn om weer in het escape ritme te komen! Toffe logische puzzels, ook goed te doen met 2 personen. Begeleiding door Vera was top!

 • The Boss — MJ Escape
 • Geplaatst op 19 juni 2020 om 22:08
 • Gespeeld met 2 personen in juni 2020; Ontsnapt: Ja (58:00)

Toffe kamer met goede flow

Als tweede kamer gespeeld vandaag, wat een topper! We zaten helemaal in de flow, wat kwam door logische en originele puzzels die helemaal in het thema pasten. Geweldige begeleiding door Vera, die op het juiste moment een steuntje in de rug gaf. Zeker een aanrader!

Genoeg uitdaging in deze kamer!

Je wordt meteen in het verhaal gezogen door de omgeving, erg leuke ervaring! Gespeeld met een wat grotere groep van onervaren spelers, heel geschikte kamer hiervoor met genoeg uitdaging

Geweldige kamer!

Je valt van de ene in de andere verbazing in deze kamer! De puzzels zijn van een goede moeilijkheidsgraad, pittig maar wel op te lossen. Je komt helemaal in het verhaal door de aankleding, vet thema! De samenwerkingselementen maken het helemaal af.

 • Kamer 237 — Kamer 237
 • Geplaatst op 7 juni 2020 om 16:52
 • Gespeeld met 4 personen in maart 2018; Ontsnapt: Ja (55:00)

Een top kamer

Kamer 237 is een geweldige belevenis! Bij binnenkomst kwamen we meteen in de sfeer van een hotel door de aankleding en kostuums van de medewerkers. Dat geeft net die extra touch. De puzzels zijn top en lekker afwisselend. Er staan je zeker verrassingen te wachten als je deze kamer speelt!

Een wandeling door Wonderland

Wat een toffe kamer! Heel mooi aangekleed, helemaal in de stijl van Wonderland. De puzzels waren goed op niveau. De in de corona-tijd nieuw toegevoegde puzzel ook, blij dat we de hint hebben geweigerd en er nog zelf uitkwamen. Top begeleiding door de enthousiaste eigenaresse! De kamer is zeker een ritje van 1,5 uur waard!

 • Aankleding
 • Toffe puzzels
 • Super begeleiding!

Fantastische belevenis!

De sfeer wordt meteen neergezet door de ontvangst, heel tof. Minder een puzzelkamer, maar super leuke belevenis! Complimenten voor het personeel, alleen al daarvoor komen we zeker terug!

Hele leuke kamer

Hier kunnen we heel kort over zijn: ontzettend goede kamer! Leuke verhaallijn, toffe puzzels en aankleding maakt het helemaal af.

Wat een leuke ervaring!

Wat een leuke ervaring! Ontzettend toffe kamer om te spelen. De ontvangst was goed en de enthousiaste eigenaar nam ons direct mee in het verhaal. Kamer zat goed in elkaar met leuke orginele puzzels. Begeleiding tijdens het spelen was super! Na afloop nog genoeg tijd om na te praten en de kamer door te lopen. Zeker een aanrader!

Jammer

Escape room met een fantastische uitstraling op een unieke locatie. Helaas was de begeleiding onvoldoende. Hints sloten niet aan bij wat we aan het doen waren en meermalig verzoek om hints werd genegeerd. Door een technisch effect was het niet mogelijk de laatste puzzel op te lossen. De begeleider bleek hiervan op de hoogte te zijn, maar er werd geen actie ondernomen. Ook bleek dat er tijdens ons speeluur gewisseld is van begeleider, wat wellicht ook niet meegeholpen heeft. Tevens bleken enkele puzzels helemaal niet nodig te zijn om te escapen, deze kosten wel veel tijd. Er was veel misleidende en foutieve informatie in de kamer, dit heeft echt afbreuk gedaan aan ons plezier in de escape room. Het thema is leuk en het verhaal is goed uitgewerkt. We hebben deze tips ook doorgegeven aan het personeel, hopelijk verwerken ze deze voor meer speelplezier.