Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Schnitser

Escape Apprentice

Offline

Lid sinds

01-09-2020

Statistieken

Escaperooms

4 reviews

6 kamers gespeeld

75% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


4 reviews

Wanna play room

Fundustry Antwerpen
Geplaatst op: 3 september 2020

Niet zo spectaculaire escape room met moeilijke puzzels en veeeeel sloten

Ondanks de mindere scores en reviews die deze escape room kreeg, hebben we deze toch gedaan omdat we hiervoor een bon hadden gewonnen via Vakantieveilingen. Zo besloten we deze kamer met onze 3 kinderen (11, 12 en 14) te doen, zodat ook zij deze beleving eens konden ervaren. Wat in vele reviews aan bod kwam, kunnen we inderdaad alleen maar beamen, want het was niet enkel verouderd tot afgeleefd, maar het was ook niet echt proper. Zo was er een kubus met sleutels in die langs alle kanten met plakband dichtgekleefd was en het was me helemaal niet duidelijk of je die nu moest openmaken of net niet. Ik besloot om die wel te openen, maar dat was dus niet de bedoeling...Voor mij persoonlijk was dit mijn vierde escape ervaring en ik was er niet ondersteboven van omwille van de moeilijke puzzels, omdat het niet erg duidelijk was waar en hoe te beginnen of verder te gaan en omdat het bijna uitsluitend allerlei sloten waren. 1 slot dat dicht had moeten zijn stond ook al van het begin open, en dat was dus niet de bedoeling. In tegenstelling tot vele andere reviews was de begeleiding bij ons top en was het niet erg luidruchtig, maar dat had waarschijnlijk alles te maken met het feit dat het erg rustig was toen we gingen. De begeleider speelde echt kort op de bal en was echt top. Hij gaf ons gelukkig ook meer dan voldoende hints, waardoor we gelukkig wel tijdig zijn kunnen ontsnappen. Wat ik wel als origineel en fijn ervaren heb is de communicatie met "Kelly". Zo hoor je haar regelmatig rondlopen, kan je haar wel eens horen lachen of giechelen en verder geeft ze je regelmatig aanwijzingen door enthousiast 'yes, yes, yes' te zeggen wanneer je op het goede spoor bent of door te reageren met 'no' wanneer ze hoort dat je niet in de juiste richting denkt. Dat vond ik wel bijzonder, die bevestiging of net de ontkenning. Dus het was fijn dat we deze met onze kids hebben kunnen spelen en ervaren, maar we vonden het na 3 top escaperooms geen topper. Gezien de begeleider zei dat het ontsnappingspercentage slechts 25% was, waren we wel zeer fier op onszelf.


6.5

Sfeer: 6.5

Puzzels: 6.0

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  56:00 min


 • Goede opvolging / begeleiding
 • Communicatie met Kelly
 • Vuil
 • Technische mankementen (slot open)
 • Bijna uitsluitend sloten
 • Afgeleefd / verouderd

 

Hunting Season

Escaperoom Antwerp
Geplaatst op: 1 september 2020

Aanrader! Uitdagende escape room!

Onze derde escape room was ineens de eerste waaruit we niet tijdig wisten te ontsnappen. Ook nu weer een beetje griezelig sfeertje, maar zonder schrikeffecten. Mooi decor, leuke en gevarieerde maar niet altijd makkelijke of duidelijke puzzels, toffe effecten,.... Jammer genoeg hebben we het niet gehaald, maar het gaf ons toch voldoening dat we de kans kregen om het spel toch af te maken met een korte nabespreking als afsluiter. Alweer een geweldige en spannende ervaring! We kregen ook een toffe foto mee als herinnering. Als de nieuwe kamer open is, gaan we deze zeker een bezoekje brengen!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Bukken, klimmen, kruipen
 • Decor
 • Puzzels / raadsels best moeilijk

 

The Asylum

Keys & Clues
Geplaatst op: 3 september 2020

Wauw, supertoffe escape room met originele puzzels en verrassend begin

Zeer verrassend begin. Superleuke escape room, met toch ook wat enge factoren en best originele puzzels. Jammer genoeg bleef er wel iets haperen, maar dat hinderde het spel uiteindelijk niet echt en kon ook de pret en de spanning niet drukken. Keurig op tijd kunnen ontsnappen, dus missie geslaagd.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Originele puzzels
 • Decor

 

Vade Retro

The Room Antwerp
Geplaatst op: 1 september 2020

Zeer fijne en spannende eerste escape room ervaring waarin je meteen in het spel zit van zodra de deur open gaat

Het was onze eerste escape room en dus wisten we totaal niet wat we mochten verwachten. Dat we meteen in het thema zaten van zodra de deur voor ons werd geopend door de 'pater' des huizes beviel ons zeker ook wel. We vonden het best een spannende ervaring die we tot een goed einde brachten (na 50 minuten) en sindsdien hebben we de smaak te pakken. We vonden het ook erg fijn dat we nog konden nakaarten met de man die ons welkom heette en ons begeleidde tijdens het spel. We kregen ook een leuke foto als herinnering mee. En nu is het ons doel om onze collectie verder en verder uit te breiden, en dan bij voorkeur met een eng tintje :-)


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:20 min


 • Fijne variatie aan puzzels / raadsels
 • Verschillende effecten
 • Toch een beetje eng / spannend

 

0 reviews