Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Borrelnootje

Junior Escaper

Offline

Lid sinds

26-02-2019

Statistieken

Escaperooms

14 reviews

62 kamers gespeeld

100% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


14 reviews

Illusion

Epic Escape Waalwijk
Geplaatst op: 30 mei 2022

De complete beleving

Onze verwachtingen waren van tevoren al erg hoog naar aanleiding van alle verhalen die we hadden gehoord. Die verwachten zijn niet waargemaakt, ze zijn namelijk driedubbel verpletterd, wat een onwijs gave kamer! Wat mij betreft is dit de perfecte balans tussen een keisterk verhaal, een afwerking waar je u tegen zegt, een sfeer die compleet klopt, een kneiter enthousiaste host en toffe, originele en uitdagende puzzels. Ik dacht het na een aantal verrassende elementen waar ik al versteld van stond wel gehad te hebben, maar we werden keer op keer opnieuw omver geblazen door de vette dingen die deze kamer te bieden heeft.
Met een recordtijd (­čśĆ) kwamen we naar buiten en werden we weer begroet door onze enthousiaste host. Omdat we vroeg naar buiten waren gekomen was er wat extra tijd om de kamer helemaal door te lopen en ook de kleine elementjes die we hadden gemist nog te bespreken. De host heeft ons ruim een halfuur meegenomen in alle verhalen in en rondom de kamer, heel tof om nog een beetje extra mee te krijgen over het verhaal en de ontwikkeling.
We hebben het nog lang over deze kamer gehad! We hopen heel erg dat Epic Escape in de toekomst met meer van zulke knallers komt!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  54:28 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

De Grootmeester

Clocked-Up
Geplaatst op: 29 mei 2022

Goede puzzelkamer met leuke verrassingen

Dit is echt een leuke kamer als je vooral houdt van veel puzzelen. Er zaten een hoop leuke en originele puzzels in. De kamer had een paar leuke verrassende elementen die je ook als iets meer ervaren speler niet ziet aankomen!
De kamer is leuk afgewerkt, maar ik miste toch een beetje sfeer. Ik hou zelf altijd erg van de ervaring en dat had sterker gekund in deze kamer.
De host was super leuk en had heel goed ingeschat wat wij nodig hadden aan hints. Hij was erg enthousiast en achteraf hebben we nog leuk kunnen nakletsen. We komen zeker terug voor de nieuwe kamer :)


8.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  44:27 min


 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Beleving

 

Honeymoon Hotel

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 28 februari 2020

Tot in de puntjes uitgewerkt

Als je bij Darkpark komt ben je absoluut verzekerd van een super ervaring. Het begint al bij de originele ontvangst en de enorm vriendelijke en gezellige medewerkers die je hartelijk in ontvangst nemen.
De escape room zelf klopt van begin tot eind. De sfeer is prachtig neer gezet en je waant je echt in het beruchte hotel. De puzzels zijn leuk en heel mooi in thema, met een flink aantal verrassende elementen.
De spanning zit er goed in, super!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Afwerking
 • Ontvangst door leuke medewerkers

 

The End

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 28 februari 2020

WOW!

Wat een gigantisch vette ervaring!
Alles klopt, van begin tot eind. De adrenaline giert door je lijf, ik heb doodsangsten uitgestaan, maar wat was het fantastisch. De puzzels worden mooi afgewisseld met ervaringen. Er zitten niet enorm veel puzzels in, en het draait duidelijk meer om de ervaring. Een aantal personen in ons team vonden dat jammer en hadden gehoopt op meer puzzels. Hier was ik het zelf niet mee eens. Het "gebrek" aan puzzels wordt zeer ruim gecompenseerd met de ervaring, die behoorlijk psychologisch op je werkt. Een mindfuck van een uur lang, chapeau!

Absoluut mijn favoriete escape room!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  41:42 min


 • De COMPLETE ervaring
 • Super begeleiding door de medewerkers
 • Super leuk origineel hintsysteem in het begin
 • Gebruik van geur, warmte en andere effecten

 

Crime Scene Mystery

Escape Room Elst
Geplaatst op: 7 januari 2020

Super leuk!

Wij gingen niet met hele hoge verwachtingen de kamer in, maar we werden aangenaam verrast!
Wij vonden deze kamer super leuk. Leuke,klassieke puzzels. Mooie afwerking die je zeker in de sfeer brengt. Er zitten een aantal leuke technische snufjes in, maar daarnaast ook een hoop sloten, wat ik hier zeker niet storend vond. Het verhaal klopte en de puzzels waren voor een groot deel mooi in thema. We hebben een aantal leuke verrassingen gezien en elementen die we zeker niet aan zagen komen! Muziek erg goed gekozen, leuk in de sfeer.

Zoals hier eerder is genoemd is de eindpuzzel te gokken, maar dit hebben wij niet als storend ervaren.

Al met al een verrassend leuke kamer, heel goed voor 2 personen.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  53:00 min


 • Sfeer en muziek
 • Verrassende elementen
 • Leuke puzzels
 • Goed gebalanceerd voor 2 personen
 • Hintssysteem niet echt in sfeer.

 

Escape From Wonderland

Escape from Wonderland
Geplaatst op: 8 september 2019

Een geweldige ervaring!

Direct bij aankomst hadden wij meteen een heel goed gevoel bij deze kamer. De ontvangst is enorm hartelijk, vriendelijk en persoonlijk. De ontvangstruimte is erg gezellig en past heel mooi in de Wonderland sfeer zonder dat het geforceerd is. Toen wij aankwamen was de kamer nog niet helemaal klaar (wij waren ook wel aan de vroege kant) maar toch werden we welkom geheten zonder dat dit gehaast werd. De fantastische host maakte eerst rustig een praatje met ons en gaf ons wat te drinken, het was erg huiselijk en persoonlijk. Na ongeveer 5 minuutjes gewacht te hebben, konden we aan de kamer beginnen.

Van begin tot eind zit deze kamer ontzettend goed in elkaar. Het verhaal is passend bij het Wonderland thema en niet onnodig ingewikkeld. De afwerking van de kamer is absoluut ge-wel-dig. Je waant je ├ęcht in wonderland en we bleven van de ene verbazing in de andere vallen iedere keer weer als er iets open ging. De puzzels zijn enorm leuk en erg origineel. Ze zijn soms lastig, maar niet te ingewikkeld en zeker goed te begrijpen. De begeleiding tijdens het spel was top, op precies de goede momenten werd er een klein duwtje gegeven om je de goede richting in te helpen. We konden heel goed merken dat er iemand achter de schermen goed op zat te letten, dat was erg fijn.

Na het spel hebben we nog fijn nagepraat met de host, ze was enorm vriendelijk en de sfeer was heel goed. Deze kamer is voor zowel beginnende als ervaren spelers, en voor zowel Alice in Wonderland fans als mensen die het verhaal totaal niet kennen een prachtige ervaring en wij zouden dit aan iedereen aanraden!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer in de kamer en daarbuiten
 • Fantastische host
 • Afwerking in de kamer
 • Veel originele puzzels
 • Hele leuke verrassende elementen
 • De lekkere snoepjes in de ontvangstruimte! :)

 

Steampunk Adventure

My Escape Club
Geplaatst op: 28 augustus 2019

Verrassend leuk

Bij aankomst bij My Escape Club hadden we niet erg hoge verwachtingen, zeker vanwege de nogal saaie en kale ontvangstruimte (waar het enorm warm was op een warme zomerdag). Na eventjes wachten werden we meegenomen naar een andere ruimte waar we de uitleg kregen, hier was het wel erg lekker koel. De kamer zelf heeft ons aangenaam verrast. Er zitten heel veel leuke puzzels in, en het thema is hierin heel mooi doorgevoerd. Met 4 personen zijn wij na 45 min ontsnapt (30 min over dus) zonder hints. De kamer was dus best wel makkelijk voor ons maar dit was zeker niet storend. Wij hebben niet het gevoel gehad dat het te simpel was en we eigenlijk niks hebben gedaan. De opbouw en verrassende elementen zitten er goed in. Er wordt goed vast gehouden aan 1 verhaal en thema en dit is leuk uitgewerkt en doorgevoerd in de puzzels. Het enige puntje wat wij wat minder vonden is de stem die door de speakers komt die je vertelt wat je moet doen. Die was niet altijd goed te verstaan (wel erg goed in het thema!), dit was soms lastig.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 7.5


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel thema
 • Leuke puzzels
 • Heel mooi afgewerkt
 • Goede flow
 • Stem moeilijk te verstaan op sommige momenten

 

De Binnenpoort

Escape Room De Binnenpoort
Geplaatst op: 16 juni 2019

Leuke escape met goede service

Wij hebben vandaag De Binnenpoort gespeeld en waren positief verrast! De ontvangst is vriendelijk en prettig in een mooie en ruime ontvangstruimte met genoeg te doen bij evt wachten en voldoende gelegenheid om rustig even wat te drinken achteraf. De kamer zelf zit leuk in elkaar en bevat enkele leuke originele puzzels. Helaas waren er bij ons wat technische problemen. Kan gebeuren natuurlijk, dit is ook heel netjes opgelost! Het was in het begin erg donker, maar dat past ook wel bij het verhaal en de sfeer en wij vonden het niet hinderlijk. Een minpuntje van deze kamer vonden wij dat enkele elementen vooral behendigheid vragen en niet echt puzzelen zijn. Daarbij kwam dat de kamer redelijk linear is (uitzonderingen daargelaten) en wij dus op een gegeven moment met 7 man tegelijk naar 1 persoon stonden te kijken die de behendigheidspuzzel op stond te lossen.
Desalniettemin vonden we de kamer goed in elkaar zitten met enkele hele leuke elementen, een paar mooie verrassingen en een goed afgewerkte kamer.
Wij hadden ook nog van tevoren gemaild over een deelnemer in onze groep die eigenlijk niet een uur lang kon staan en of er een stoel aanwezig was in de kamer. Hier werd snel op gereageerd en er is een stoel in de kamer gezet voor ons, top!
Al met al een leuke toevoeging in het centrum van Culemborg! :)


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal
 • Verrassende elementen
 • Afwerking
 • Te veel behendigheid
 • Tijdsaanduiding had wat mooier afgewerkt en in de

 

Leuke kamer met leuke verrassende elementen!

The Suspicious Farmhouse is absoluut een leuke kamer! In vergelijking met Catch Me If You Can is deze echter wat minder, maar desalniettemin zeker erg leuk! Kamer zit goed in elkaar, de afwerking en sfeer zijn erg goed uitgevoerd. We vonden het wel een beetje jammer dat een duidelijk einde ontbrak. Toen we naar buiten kwamen ontbrak het "Yes!-moment" een beetje.
Al met al niet de allerbeste kamer maar zeker erg leuk, vooral als opwarmertje voor Catch Me If You Can!!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Originele puzzels
 • Doorlopend verhaal met andere kamer
 • Duidelijk einde ontbrak

 

Fantastisch! Hele gave ervaring!

Na vele lovende reviews te hebben gelezen over deze kamer toch maar eens naar Eindhoven gegaan om te zien of het allemaal waar was ;)
En onze verwachtingen zijn absoluut overtroffen! Deze kamer zit heel erg goed in elkaar en bevat heel erg veel verrassende elementen die heel erg goed neer zijn gezet. Vanaf de eerste seconde dat je binnenkomt kom je in een super leuke sfeer en verhaal terecht en later in het spel wordt het met de minuut gaver! Zeker een spannende achtervolging met een hoop leuke puzzels! Ook erg leuk begeleid


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  46:37 min


 • Sfeer
 • Verhaal en uitvoering daarvan
 • Verrassende elementen
 • Afwerking
 • Begeleiding
 • Het is ├ęcht een complete ervaring!

 

HunterÔÇÖs Lodge

Escaperoom Betuwe
Geplaatst op: 22 april 2019

Verrassend leuk!

Van tevoren wisten we niet zo goed wat we moesten verwachten. De website gaf ons erg weinig informatie, iets t├ę weinig naar onze mening. Reserveren ging prima, de kamer is volgens de website alleen geopend in het weekend maar in overleg was een maandag (2e paasdag) ook mogelijk, top!

Bij aankomst was het redelijk onduidelijk waar we konden parkeren, dit kan wat duidelijker worden aangegeven. Blijkbaar was het hele terrein inclusief de boerderij en het huis van dezelfde eigenaar, dus parkeren kan overal.

We werden ontvangen door een super lieve vrouw die ons heel erg goed begeleidde. We hadden een Engelssprekende gast, alle uitleg werd in het Engels gedaan, ook super!

De kamer zelf was relatief simpel. Er zaten enkele erg leuke puzzels tussen en een aantal verrassende elementen. Het verhaal is erg leuk en hoewel wij het in eerste instantie niet helemaal begrepen, toch erg leuk uitgewerkt. De sfeer en afwerking waren absoluut boven verwachting! Voor een groep met redelijk ervaren escapers was dit best makkelijk en stonden we ook binnen een halfuur weer buiten. Deze kamer is dan ook zeker een aanrader voor beginners of gemengde groepen!

Het grootste minpunt wat ons betreft was het hintsysteem. De begeleidster kon ons wel zien via de camera's maar we konden niet met elkaar communiceren via een hintscherm/portofoons/telefoons. In de kamer waren enveloppen aanwezig met daarin de oplossingen van de puzzels. We vonden het jammer hier alleen een code in te vinden en niet eerst hints in de goede richting. Hints zouden een leuke toevoeging zijn.

Achteraf kregen we een gratis drankje en stonden er snoepjes klaar op een prachtige plek! Op deze mooie zonnige dag hadden we prachtig uitzicht.

Al met al was de kamer dus leuk, maar niet echt uitdagend, de service was fantastisch!!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Service, leuke ontvangst
 • Sfeer en afwerking
 • Mooie locatie
 • Aantal erg leuke puzzels
 • Geen communicatie tussen groep en begeleiding
 • Geen hints, wel enveloppen met oplossingen
 • Erg summiere website

  Escaperoom Betuwe

Escape Through Time

No Escape Uden
Geplaatst op: 14 april 2019

Leuke ervaring voor iedereen!

Wij hebben enorm veel lol gehad in deze kamer!
Van begin tot eind zit deze goed in elkaar en klopt het verhaal.
Er zitten leuke verrassende elementen in en de afwerking is heel erg goed. De begeleiding is ook goed en duidelijk aanwezig, dat geeft altijd een fijn gevoel.

Deze kamer is voor zowel ervaren als beginnende spelers erg leuk. Wij waren met 4 personen, en dat had niet meer moeten zijn naar mijn mening

Achteraf nog leuk nagepraat met een van de eigenaars in hun fijne loungehoek.

Zeker een aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal en uitwerking daarvan
 • Beleving
 • Verrassende elementen
 • Leuke puzzels

 

The Conductor

Riddle Room
Geplaatst op: 14 april 2019

Wauw!

Direct toen we binnenstapten wisten wij dat dit een super leuk uurtje ging worden. Wat een afwerking! Je wordt helemaal meegenomen naar het jaar 1924, met daarbij veel leuke, originele puzzels en een super goede sfeer.

Wij hebben een uur van tevoren gebeld of we toevallig nog konden komen en dat was geen probleem, top!

Achteraf de kamer nog even doorgelopen met de begeleider, dat was wel fijn.

De locatie is niet fantastisch, maar zeker goed bereikbaar en duidelijk vindbaar


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 8.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Fantastische afwerking en thematisering
 • Originele puzzels
 • Meenemen in de beleving en opgaan in het verhaal

  koenzieThe Riddle Room

De Conci├źrge

Kamer 237
Geplaatst op: 31 maart 2019

Fantastische ervaring!

Na enorm genoten te hebben van Kamer 237 kon dit haast niet anders dan een succes te worden. Wij gingen vol goede moed naar Volkel, en onze verwachtingen zijn meer dan waargemaakt! Vanaf het moment dat je binnenkomt, met daarbij fantastische begeleiding, zit je meteen in het verhaal.

Meteen bij binnenkomst in de kamer wordt je meteen meegesleurd in het verhaal en moet je met z'n twee├źn aan de slag. Hierbij is de perfecte balans gevonden tussen samenwerken, goed communiceren met elkaar, maar soms ook dingen echt apart doen. Puzzels zijn leuk en origineel, soms met een knipoog naar klassieke puzzels maar ook zeker dingen die wij nog niet eerder hadden gezien.

Het uiteindelijke sperloop is spannend en verrassend en met 2 personen zat de flow er zeker goed in.

De kamer klopt van begin tot eind en de geweldige begeleiding maakt het helemaal af, je krijgt zeker het gevoel dat de begeleiding goed naar je aan het luisteren is, en ze heel goed beseffen wat je aan het doen bent.

Deze kamer is al met al dus een super leuke kamer om te doen met 2 (iets gevorderde) personen!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal en beleving
 • Afwerking met licht en geluid
 • Begeleiding die goed meekijkt en luistert
 • Goede balans in puzzels voor 2 personen
 • Verrassende elementen

 

0 reviews