Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Randomyouri

Escape Expert

Offline

Omschrijving

Kamers getest:

Sherlock's Brain Attic - Amsterdam

3 personen 9 maart 2023


Lid sinds

12-11-2021

Statistieken

Escaperooms

68 reviews

99 kamers gespeeld

92.6% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

20 gespeelde spellen


68 reviews

De Laboratoriumkamer

Mama Bazooka
Geplaatst op: 16 oktober 2023

De allerbeste eerste kamer van Nederland!

Al meer dan een jaar kijk ik er naar uit om langs te gaan bij Mama Bazooka. Een bijzonder bezoek waarbij je de eerste kamer van Nederland gaat spelen en de 2 jaar op rij bekroonde nummer #1 van de wereld. Soms spaar je dan ook kamers expres op om nog een paar toppers in het vooruitzicht te behouden. De kamers van Mama Bazooka zijn er één van.

Velen komen langs om een speciaal moment te vieren, wij vierden gewoon onze liefde voor escaperooms en in dit geval stond 'De laboratoriumkamer' als eerst op de planning. Als je weet dat dit de eerste kamer van Nederland is, dan snap je niet hoe sommige andere latere kamers er zo met de pet naar hebben kunnen gooien.

De laboratoriumkamer is als je het zo bekijkt in mijn ogen al meer een 1.5 kamer dan een 1.0 kamer. Deze kamer was zijn tijd al meer dan vooruit, zonder dat er op dat moment überhaupt nog andere kamers te spelen waren. De kamer is al rond de tien jaar oud en dat zou je zo niet zeggen. Er wordt gebruik gemaakt van leuke effecten, het licht speelt een fijne rol in de kamer, de puzzels zijn vermakelijk, doch niet te eenvoudig en de kamer zit in een lekkere flow. Daarnaast zaten er voor mij nog een aantal originele elementen in deze kamer, welke ik nog niet eerder tegen ben gekomen. Super!

Heerlijk puzzelen, lekker traditioneel maar met een geavanceerd sausje. Ook voor de angsthazen onder ons is er genoeg te beleven. Persoonlijk ben ik niet zo snel bang, maar ik kan mezelf inbeelden dat je hier af en toe even goed in je handjes knijpt. Als laatste wil ik nog een groot compliment toekennen aan de ontvangstruimte, echt geweldig! Je kunt jezelf hier eindeloos vermaken.

Speel deze kamer met niet teveel mensen. Persoonlijk zou ik het maximum tot 4 beperken. Ga dit spelen, ga dit beleven en onthoud vooraf dan goed, dat dit de eerste kamer van Nederland is. Je zult verstelt staan!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  48:43 min


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Logica
 • Spannend
 • Origineel

 

De Meisjeskamer

Mama Bazooka
Geplaatst op: 29 oktober 2023

De heftigste scare die ik ooit heb gehad.

Eerder op de dag speelden we al de laboratoriumkamer als eerste van de drie kamers die op de planning stonden. Hierna was de meisjeskamer aan de beurt.

Je krijgt goed in je hoofd geprent dat je de auto niet op het terrein voor de deur mag zetten maar deze verderop in de buurt kwijt moet. Gelukkig is er genoeg plek in de buurt langs de wegen om te kunnen parkeren. De ontvangst van Mama Bazooka is waanzinnig! Het videoschermpje op de entree, de manier waarop je de ontvangstruimte in loopt, het sluit allemaal super op elkaar aan. Tof! De ontvangstruimte zelf is er een om gezellig een lange tijd te kunnen vertoeven, je kunt je hier eeuwig vermaken. Geweldig!

Het was tijd om aan de meisjeskamer te gaan beginnen. Je merkt duidelijk dat de meisjeskamer voortgevloeid is uit de laboratoriumkamer en dat Mama Bazooka daarin in alle opzichten een grote stap vooruit is gegaan. De puzzels zijn duidelijk, niet te moeilijk, ook niet te makkelijk en er is voor iedereen genoeg te doen. De kamer zit tevens ook bomvol schrikeffecten. Normaal gesproken ben ik niet zo snel bang of schrik ik snel. In deze kamer zit het grootste schrikeffect wat ik ooit heb mogen ervaren. Hardop heb ik mijn excuses in de kamer aangeboden voor het vloeken, dat zegt wel wat haha. Als ik dan wel een klein minpuntje mag noemen, was mij van het verhaal totaal niks duidelijk en waren de puzzels vrij willekeurig, daar zou de kamer voor mij persoonlijk nog wel een stukje in kunnen verbeteren. Al met al alsnog een leuke kamer die elke escaperoom fanaat moet spelen.

Als je houdt van wat enge kamers, maar geen constante extreme spanning wil ervaren, dan is deze kamer zeer aan te raden.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:52 min


 • Beste scare ooit
 • Spannnend
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer

 

De Vliegende Hollander

Escape Unlimited
Geplaatst op: 21 september 2023

"Papegaaitje leef je nog?"

Wij zullen escapen, storm of geen storm, met of zonder sloten. Wij zullen escapen al is het tot in den eeuwigheid!

Naar deze kamer was ik heel erg benieuwd. Het thema en de naam spreken mij erg aan dus het werd tijd om de auto in te stappen.

Er is ruime gratis parkeermogelijkheid voor de deur, heel erg fijn!

We werden vriendelijk ontvangen door twee jongemannen die echt de passie voor het vak uitstralen, mooi om te zien! De ontvangstruimte is klein maar fijn, mooi aangekleed, maar je kunt er niet heel uitgebreid gaan zitten. Lang zitten hoefte ook niet want na een korte introductie en onze missie op zak, konden we beginnen!

Je merkt dat er aandacht besteed is aan deze kamer en dat de passie van de eigenaren hier volop aanwezig is. De puzzels zijn mooi in thema en erg mooi aangekleed! De aankleding van de puzzels mag echt extra benadrukt worden. De puzzels zijn daarnaast ook erg divers en origineel.

Een apart onderdeel wat zeker ook een eigen stukje review verdient, is het hintsysteem. Heel erg leuk gedaan! Achteraf hebben we hier nog wat extra uitleg over gekregen, heel erg tof!

We speelden deze kamer met 4 personen, wat naar mijn mening voor ervaren spelers wel teveel is. Er is sowieso niet zoveel ruimte om met heel veel personen te komen spelen, maar voor ervaren spelers zorgt het er ook voor dat iedereen wat te doen heeft en wat heeft bij kunnen dragen. Een hoop puzzels zouden makkelijk met twee personen op te kunnen lossen zijn. Minder ervaren? Kom dan met maximaal 4 personen i.v.m. de geringe ruimte.

De Vliegende Hollander is een hele leuke familiekamer, zeker als je voornamelijk 1.0 kamers hebt gespeeld, dan gaan er nu deuren voor je open.

Bedankt mannen van Escape Unlimited, we komen graag terug voor de volgende kamer.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Sfeer

  markgoedegebuure

The Secret of Malines

Escape Room Mechelen
Geplaatst op: 21 september 2023

Wees kind!

Vandaag stonden twee kamers op de planning, 'The Secret of Malines' en 'The Great Olaf'. Dichterbij de ingang parkeren kan hier niet. Als je denkt, kan en mag ik hier mijn auto neerzetten? Ja dat kan en mag. Fijn!

De hosts en eigenaar waren meteen al heel erg aardig en er was een fijne en ontspannen sfeer. Door veel pech onderweg hadden we geen tijd om het avondeten onderweg nog op te kunnen eten, maar aangezien we nog de enige groep van de dag waren, konden we dat nog even rustig opeten tijdens de uitleg en de introductie van het verhaal. Hier werd ons ook nog de keus gegeven in welke volgorde we wilde spelen en ons advies gegeven.

We besloten om 'The Secret of Malines' als eerst te spelen omdat deze wat meer op puzzelen en denkwerk zou liggen en iets minder op doe dingen.

In de kamer merk je meteen dat deze bewering klopt. Je kunt lekker puzzelen in de kamer. De puzzels zijn divers en er is genoeg te doen. Een aantal puzzels had ik nog niet eerder in die vorm gezien, wel afhankelijk van gimmicks, maar desondenks erg grappig.

Persoonlijk was mij het verhaal echter niet duidelijk en dat had eventueel wel de kamer naar een hoger niveau kunnen tillen. De puzzels kwamen wat willekeurig over en als dit alle alles een fijne samenhang had gehad, zou dat deze kamer nog beter maken.

Als je echt van puzzelen houdt en de focus niet hoeft te liggen op hevige thema ervaringen en belevingen, dan is dit een hele leuke kamer en zou ik hem ook zeker aanraden! Bedankt voor de leuke tijd!


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  44:51 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

 

The Great Olaf

Escape Room Mechelen
Geplaatst op: 21 september 2023

Hij huilt, maar hij lacht.

Vandaag stonden 'The Secret of Malines' en 'The Great Olaf' op de planning. Voor de deur is parkeergelegenheid, dichterbij kan niet! Als je denkt: "Kan en mag ik hier parkeren?" Ja dat kan en mag.

Gelukkig waren we de enige groep van de avond, want helaas hadden we door pech geen tijd meer om in de auto nog ons avondeten op te eten en was hier nog ruim de tijd voor onder het genot van de uitleg en introductie van de kamers. Heel fijn!

Als tweede kamer van de dag was 'The Great Olaf' aan de beurt. De hosts gaven aan dat deze meer gericht was op meer doen, dan heftige denk puzzels. Het advies om 'The Great Olaf' als tweede te spelen was erg fijn want onze denk kracht was al ruim op gebruikt door de eerste kamer.

Bij deze kamer is de optie 'eng' mogelijk. Persoonlijk vond ik het alles behalve eng en juist alleen maar lachwekkend en grappig. Dit maakte voor mij de ervaring echt honderd keer leuker.

De kamer is inderdaad meer gericht op doen puzzels en beleving, wat mij altijd wat meer ligt. Leuk! De aankleding is leuk en in thema en past echt bij de sfeer. De puzzels zijn niet te moeilijk, niet te makkelijk en erg divers. Echt een gebalanceerde kamer. Wel waren wij erg snel door deze puzzels heen, dus het hadden er wat mij betreft wel een stuk meer mogen zijn.

De kamer zit logisch in elkaar en het is duidelijk wat je moet doen en wanneer je wat moet doen op één klein stukje na. Gelukkig werd hier goed op ingespeeld en werd ons gevraagd of we nog even wilden puzzelen of dat we een tip wilde. Fijne begeleiding.

Het is jammer om te zeggen verklappen wat de kamer 'eng' maakt, maar zoals ik al eerder aangaf, maakte dit de kamer voor mij juist heel erg vermakelijk. Ik zou deze kamer dan ook echt aanraden als je niet bang aangelegd bent en wel in bent voor wat lol in de kamer. Gegarandeerd gieren en brullen!

We hebben het erg naar ons zin gehad in deze kamer en ik raad hem dan ook zeker aan, ook als je niet snel bang bent. Bedankt voor de gastvrijheid!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  38:25 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Flight815

Escape World Tilburg
Geplaatst op: 30 augustus 2023

Leuke kamer om jezelf in te storten.

Al een tijdje stond deze kamer op mijn wishlist, zeer benieuwd was ik dan ook nadat ik vrij last minute deze kamer ging spelen. Er is voldoende parkeergelegenheid vóór de deur als je Tilburg Centrum getrotseerd hebt. Je komt aan in een gedecoreerde ontvangstruimte waar je rustig nog even kunt wachten, naar het toilet kunt en je het standaard praatje krijgt waarin alle regels verteld worden.

Wanneer tijd om de kamer te betreden wordt je meegenomen naar de ingang waarvoor je de introductie van de kamer voorgeschoteld krijgt. Geen poespas, straight to the point. Eenmaal begonnen is al snel duidelijk wat je moet gaan en vooral ook waarom. Daarbuiten had ik wat later in de kamer wel een gevoel van gebrek aan verhaal en berust je verdere doel van de kamer wel heel erg op 'toeval'. Iets waar de kamer nog wel een stukje in zou kunnen verbeteren.

Het decor is wel erg mooi! Tegenwoordig zijn we in het escaperoomlandschap al snel verwend maar als je deze kamer betreedt, doet deze zeker niet tekort. Leuk!

De puzzels zijn van een prima moeilijkheidsgraad en zijn gethematiseerd. Ze zijn leuk en divers. Daarnaast mis ik wel een beetje de verklaring van de puzzels die opgelost moeten worden.

De flow is duidelijk in de kamer en er werd ons op de juiste momenten een hint geboden. Niet te snel, erg fijn.

Eén onderdeel in de kamer had ik nog niet eerder gezien in een escape room, echt een super leuke gimmick!

We stonden met een prima tijd weer buiten en hebben zeker van de kamer genoten. Wil je een heerlijke kamer spelen en wil je eens wat spelen wat iets verder gaat dan één saaie ruimte vol met enkel maar slotjes en wel mooi aangekleed is, dan zou ik deze kamer zeker aanraden!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:51 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Logica

 

Gelukkig hadden we onze eigen clown mee!

In de escaperoom scene heeft Athene nogal een naam als het gaat om heftige horror belevingen. Daarbij staat dan vaak de afwerking wat meer op de achtergrond. Nu ligt Athene niet om de hoek dus is het fijn om 'dit soort' kamers als replica ook eens dichter bij huis te kunnen spelen, om zo eens van deze sfeer en manier van spelen te kunnen proeven.

Heftig gespannen in de auto, voor wat ons allemaal op het pad zou kunnen komen, begonnen we onze reis. Ondanks dat Athene nog verder weg is, is Wuppertal alsnog een eind rijden. Dit mag echter de pret niet drukken want holy shit, wat is dit een goede kamer!

Parkeren kan wat lastig zijn, maar dat geven ze zelf ook aan op de website, houd daar dus rekening mee en trek daar wat extra tijd voor uit.

De ontvangst is zoals ik mag geloven zoals in Athene vaker gebruikelijk is. Je komt aan, buiten mag je een verklaring tekenen en dan is het wachten tot je starttijd waarop de kamer pas begint. Dit brengt wel meteen sfeer met zich mee, geen zoetsappige ontvangst, maar meteen de toon zetten. Fijn!

Alleen het decor als je binnenstapt is al benoemenswaardig mooi. Hier is de ervaring nog niet eens begonnen, je kunt hier namelijk gelukkig nog naar het toilet.

Eindelijk gingen we beginnen en ook daar hield het indrukwekkende decor niet op, het is prachtig. Duister en donker, maar toch perfect gebruik van het lichtwerk!

De eerste scare was een feit en dat brak voor mij het ijs. Na een hele onaardige, doch niet persoonlijke uitscheld partij van de schrik, was het spreekwoordelijke hek van de dam en was het feest begonnen! De acteurs zitten geweldig in hun rol en dat is heerlijk. Je leert hoe je met wie om moet gaan en dat je er zeker niet mee moet dollen, want geloof mij, ze pakken je waar je bij staat als je niet oplet.

De kamer zit vol puzzels en opdrachtjes welke in een logische volgorde voldaan moeten worden. Het is duidelijk als iets voltooid is en wat dat teweeg heeft gebracht.

De scares en acteurs/actrices komen overal vandaan en dat brengt tussen alle opdrachten een heerlijk onheilspellende sfeer met zich mee waardoor je altijd op je hoede bent.

Het is smullen van alles wat er voorbij komt en het avontuur wat je meemaakt. Deze kamer heeft mij positief verrast en heeft mij absoluut klaargestoomd om de orignele kamers in Athene te kunnen gaan spelen.

Een absolute aanrader voor iedereen die escape liefhebber is en zeker als je van enge horror ervaringen houdt.

Gaat dat zien, gaat dat zien!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

  Laura EyMarcsjephanie

076

Eerder op de dag speelden we 'Asylum of Fear', ook een kamer waarvan het origineel in Athene staat evenals 'The Dark Forest' die hierna op de planning stond.

Aangezien de horror belevingen in Athene nogal eens bekend staat als ook figuurlijke horror kamers, was ik zeer benieuwd hoe het er hier aan toe zou gaan. Een mooie manier om dichter bij huis te proeven van hoe dit soort kamers zijn.

Op de website wordt vermeld dat het lastig parkeren kan zijn en dat je daar beter wat extra tijd voor uit kunt trekken. Wij hadden toevallig geluk met een plekje voor de deur, maar daar zal regulier geen plek zijn. Houd daar dus zeker rekening mee.

Eenmaal geparkeerd wacht buiten de escaperoom een formulier op je wat ingevuld dient te worden en waar je alle 'spelregels' kunt lezen waarmee je akkoord dient te gaan. Hier kun je ook de tijd mee doden tijdens het wachten alvorens je de ruimte vooraf aan de escaperoom kunt betreden.

Eenmaal binnen is er in een soort gedecoreerde pre-wachtruimte de mogelijkheid om nog naar het toilet te gaan en word je stipt om je starttijd pas binnengelaten. Je kunt ook hier je laatste minuten nog spenderen aan het lezen van het verhaal, welke gelukkig in het Engels was, aangezien je vooraf alles in het Duits opgestuurd krijgt.

Het was tijd! We gingen beginnen. Wat giebelend traden we de ruimte binnen, waarschijnlijk door de spanning maar daar kwam snel een eind aan.

Je wordt op een originele manier naar de ruimte gebracht waarin het grootste gedeelte van de escaperoom zichzelf afspeelt, waardoor je echt geen flauw idee hebt waarin je en hoe je daarin beland bent. Het decor van deze ruimte is mooi! De ruimte is in totaliteit best klein, maar daar heb je geen weet van door de hoeveelheid rook die zich de kamer in pompt. Naar mijn mening wellicht wat teveel, aangezien je praktisch niet verder kon kijken dan een goede anderhalve meter voor je. Een kwestie van persoonlijke smaak. Dit zorgt er namelijk wel voor dat er veel ruimte is voor acteurs om ongezien te kunnen verplaatsen en dat is absoluut gelukt! We zijn ons meermaal dood geschrokken en de jumpscares zijn creatief. Je weet op momenten niet meer waar je het moet zoeken. Wel ben ik persoonlijk iets minder fan van het scaren door vooral veel te scaren. In mijn optiek geldt hierbij: "Less is more".

Het hintsysteem is duidelijk en origineel, wat ik een goed pluspunt vindt, zeker omdat deze verhaaltechnisch ook goed in de kamer past.

De puzzels in de kamer zijn niet gemaakt om met veel meer dan vier spelers te doen, daarom zou ik hierbij ook adviseren om met maximaal vier, al dan niet drie personen te komen spelen. Dit maakt het ook makkelijker om bij elkaar te blijven, wat ook een verreiste is en geloof mij, je zou ook niet anders moeten willen.

Wat ook een benoemenswaardig leuke mogelijkheid is bij deze escaperoom, is de optie voor een cinema ticket. Je kunt voor deze kamer een ticket kopen als je wat te bang aangelegd bent en kunt zo alsnog van de beleving genieten door in een klein bioscoopje naast de kamer, naar je vrienden of familie te kunnen kijken terwijl zij aan het spelen zijn. Hier krijg je ook achteraf nog beelden van jezelf te zien in de escaperoom, super leuk!

Het verhaal was mij achteraf niet helemaal duidelijk, maar de rest van de hele ervaring, het decor, licht, geluid, acteurs, het hintsysteem, en ga zo maar door, maakt het zeker wel de moeite waard om hier langs te gaan en te komen ervaren hoe dit soort kamers in Athene kunnen zijn! Ik zou dan ook iedereen aanraden om een ritje naar Wuppertal te plannen, al zou ik niet via Breda rijden ;).


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend
 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad

  Laura EyBogie9871Drs-jlcsjephanie

De Morfinekluis

De Morfinekluis
Geplaatst op: 06 augustus 2023

Inbreken om uit te breken!

Eens in de zoveel tijd speel je een escape ervaring waarbij je jezelf pas laat beseft, dat het al lang begonnen is. Bij de Morfinekluis is de missie duidelijk en helder. Je kunt er makkelijk parkeren en gelukkig alsnog naar het toilet ten opzichte van wat op de website aangegeven staat. Uiteraard kan het nooit kwaad om vooraf aan de rit gebruik te maken van een toilet.

Deze kamer is een goede combinatie van escaperoom en iets wat theatraler verder gaat dan een 'reguliere' escaperoom. Leuk! Het is fijn om lekker op te gaan in een rol die je jezelf aanmeet wat de ervaring kracht bij zet.

Zoals al eerder aangehaald is de missie duidelijk en zitten er leuke puzzels in de kamer. Ook hierbij blijft het een mooie mix tussen 'klassieke' escaperoom puzzels en niets wat wat verder gaat dan dat.

Een spectaculair einde maakte de ervaring compleet! Voldaan gingen we weer terug naar huis en ik zou iedereen dan ook aanraden om langs te komen!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  80:00 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede begeleiding

  Demorfinekluismarkgoedegebuure

Demise of the Gricers

Entered
Geplaatst op: 06 augustus 2023

A(l)s een trein!

Al even stond deze ervaring op de planning. Eens in de zoveel tijd weet je gewoon vooraf al dat je een topper gaat spelen en hier heb ik dan ook erg naar uitgekeken.

Het was eindelijk zover en onze trip naar As was begonnen. Gelukkig was er genoeg ruimte om te parkeren en begon de ervaring dicht bij de parkeerplaats. Even zoeken, maar toen was eindelijk de ervaring begonnen.

Bepakt en bezakt gingen we op pad om onze missie te gaan voltooien! Wat zich hier verder afspeelt laat ik in het ongewisse. Woorden kunnen niet beschrijven welk gevoel je krijgt bij deze 'real-life game'. Dit moet je gewoon zelf gaan ervaren!

Deze ervaring zit vol met super gave technologie welke ik nog nooit eerder op deze manier heb gezien. Helaas had een van mijn teamgenoten hier tijdens de ervaring wat problemen mee, wat altijd een keerzijde blijft van zeer geavanceerde techniek.

Gelukkig hebben we verder alsnog een hele toffe en leuke ervaring gehad en zou ik iedereen aanraden om dit te komen ervaren, zelfs als je er een flink stuk voor moet rijden!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Spannend
 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Origineel
 • Sfeer
 • Diversiteit

 

Harbor Hotel

TheStart EscapeRooms
Geplaatst op: 21 juli 2023

Een kamer met een surrealistich gevoel.

We begonnen de dag met Harbor Hotel waarna later nog USF en Chernobyl op de planning stonden. Nog niet eerder waren we bij TheStart geweest dus we waren zeer benieuwd!

Er was direct plek voor de deur om te parkeren en de ontvangst was hartelijk! De ontvangstruimte is super mooi en je voelt jezelf welkom.

Eenmaal alle spullen opgeborgen waren wij klaar om te beginnen. Er zitten een aantal grappige puzzels in en je vindingrijkheid wordt in deze kamer op de proef gesteld, net als je gevoel voor kunst. Salvador Dali zou ons gezelschap hebben mogen versterken in dit geval haha! Het verhaal was mij op sommige momenten enkel niet helemaal duidelijk, al past dat misschien ook wel wat bij de kamer?

Het gaat er natuurlijk om of je een leuke tijd hebt gehad en dat hebben we zeker! Ik heb leuke heldhaftige manouvres uit moeten halen en dat gaf voor mij persoonlijk deze kamer wel een extra boost.

Achteraf nog lekker na gekletst en alle beelden nog terug gekeken. Tof!


Reactie door TheStart EscapeRooms

27 juli 2023

Bedankt voor de prachtige review!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  65:24 min


 • Goede service
 • Diversiteit
 • Spannend
 • Goede begeleiding

  TheStart EscapeRoomsAnthony Teunen

Leuke ervaring, misschien iets te prijzig.

Eerder op de dag hadden we al Harbor Hotel gespeeld om ons avontuur latet op de dag nog compleet te maken met Chernobyl.

Na rustig nagepraat te hebben na Harbor Hotel en nog een stukje lekkernij te hebben gekregen was het tijd om als geheim agenten aan de slag te gaan.

De diversiteit is hier meer dan voldoende aanwezig. Super fijn! Als iemand een puzzel ook niet ligt, zijn er nog genoeg andere momenten om te shinen. De kamers zijn naar mijn mening op 1 kamer na ook echt perfect in moeilijkheidsgraad! De prijs van de kamer lag naar onze mening wel wat aan de hoge kant voor de ervaring, maar desalniettemin hebben we een leuke tijd gehad en kan je hier heerlijk lekker puzzelen omdat je dus steeds iets nieuws voorgeschoteld krijgt. Leuk!


Reactie door TheStart EscapeRooms

27 juli 2023

En wat voor geheimagenten zijn jullie geworden! Bedankt voor de mooie review! Greetings K.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  61:01 min


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Prijs

  TheStart EscapeRoomsAnthony Teunen

Chernobyl

TheStart EscapeRooms
Geplaatst op: 21 juli 2023

Geweldig!

Eerder op de dag speelden we Harbor Hotel en USF al en met Chernobyl werd de dag compleet gemaakt.

We waren nog aan het napraten van de vorige twee kamers, hadden net ons avondeten op wat we daar binnen om mochten eten, super fijn. We bestelden nog wat drinken en toen we net het drinken gekregen hadden werden we halsoverkop al als onderzoeksteam opgeroepen om opzoek te gaan naar het serum. Een gekke toestand want tijd om het drinken op te drinken was er niet, dat was blijven staan tot na de ervaring. Het droeg wel bij aan de ernst van de zaak.

Allereerst, dikke props naar de acteur, super gedaan! Deze man maakt echt de beleving, je wordt helemaal opgehyped, geweldig!

De kamer is een mooie mix van een stuk real life game en een escaperoom en dat was top! Eerder heb ik soortgelijke ervaringen gespeeld die minder weg hadden van een escaperoom, dus dit was een welkome verrassing.

Verder was er terplekke iets kapot gegaan wat heel goed opgelost werd, klasse.

Het is zonde om meer over deze ervaring te vertellen want je moet dit gewoon zelf gaan ervaren! We raden deze ervaring dan ook zeker aan! Super :)


Reactie door TheStart EscapeRooms

27 juli 2023

Super bedankt voor de mooie woorden en score! We hopen dat jullie genoten hebben van jullie dagje in TheStart!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  64:59 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Logica
 • Spannend

  TheStart EscapeRoomsAnthony Teunen

Jason's Legacy

OuterGround
Geplaatst op: 31 mei 2023

Wauw!

Deze kamer heeft echt meer dan ruim mijn verwachtingen overtroffen! Nog niet eerder had ik een kamer op deze locatie gespeeld, dus het werd tijd om deze kant eens op te gaan. Helaas heb ik 'Jason's Curse' nooit kunnen spelen, maar gelukkig stond zijn 'Legacy' wel nog op ons te wachten.

De ontvangstruimte is mooi aangekleed en geeft een fijne sfeer met zich mee. Gelukkig hoef je Jason's Curse niet gespeeld te hebben en wordt je fijn bijgepraat over de status van zijn verhaal. Eenmaal begonnen staan 75 minuten feest op je te wachten. Er kan heerlijk in gepuzzeld worden, de flow is lekker, je kijkt je ogen uit, de effecten zijn zeer goed en onverwacht, perfect!

Dit is een kamer die de top gaat bereiken en waar ik iedereen voor zou aanraden om er langs te gaan, ook als je er een stuk voor moet rijden. Ik ben blij deze kamer te hebben gespeeld en wil daarbij ook de eigenaren in het bijzonder bedanken, het was een top ervaring! Nu nog een datum plannen om ook alle andere kamers te gaan spelen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

Room 7

Lockdown Ghent
Geplaatst op: 31 mei 2023

Leuke beginnerskamer!

Allereerst wil ik in het bijzonder Amanda bedanken voor het hosten van deze kamer en het toevoegen van de persoonlijke touch in deze kamer! Daarnaast bedank ik graag ook alle vrienden van Lockdown Escape die langsgekomen zijn om gedag te zeggen. Super leuk!

Dit is echt een kamer die leuk is om mee te beginnen. Alle facetten die je tegenwoordig bij escaperooms tegen kan komen, komen in deze kamer naar voren, zonder daarin teveel te verklappen wat dat dan allemaal is.

Je wordt op een leuke manier helemaal klaargemaakt om de kamer in te gaan en blijft dan ook in die sfeer door puzzelen tot je uiteindelijk weer buiten staat en je doel volbracht hebt. Persoonlijk had er voor mij wel nog muziek in de kamer gemogen en had dat de kamer wel naar een hoger niveau hebben kunnen tillen. Desondanks zou ik deze kamer zeker aanraden om te kunnen proeven van wat escapen is en geprikkeld te worden om het escape virus te pakken mogen krijgen.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  44:59 min


 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

 

The Graveyard

Lockdown Ghent
Geplaatst op: 01 juni 2023

Het geheim van...

Allereerst wil ik in het bijzonder Maïte bedanken voor het hosten van deze kamer. Daarnaast bedank ik ook graag alle vrienden van Lockdown Escape bedanken die langsgekomen zijn om gedag te zeggen. Super leuk!

De kamer heeft genoeg te puzzelen en dat wordt tijdens de intro al op de proef gesteld. Leuk detail! Eenmaal binnen is er genoeg te doen en voor ieder wat wils. De puzzels zijn gevarieerd en passen mooi bij het decor. Het decor is ook leuk uitgevoerd en de effecten zijn maken de sfeer goed af en compleet. Het hulpstuk wat je meekrijgt wordt wel erg warm als je het neerzet, let daar goed op.

Het is soms wel even goed zoeken waar je moet zijn, wat je moet doen of wat waarvoor gebruikt moet worden, maar gelukkig is er altijd juiste hulp aanwezig om als een godsgeschenk je toe te komen. Fijn!

Uiteindelijk hebben we ruim van de kamer kunnen genieten en een leuke tijd gehad! Mocht je in de buurt zijn, zeker doen!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Origineel

 

The Avalanche

Lockdown Ghent
Geplaatst op: 01 juni 2023

Lawinetgehaald...

Allereerst wil ik in het
bijzonder Amanda
bedanken voor het
hosten van deze kamer
en het toevoegen van de
persoonlijke touch in
deze kamer! Daarnaast
bedank ik graag ook alle
vrienden van Lockdown
Escape die
langsgekomen zijn om
gedag te zeggen. Super
leuk!

Als laatste van de drie escapes die er deze dag van Lockdown Escape op de planning stonden, stond 'The Avalanche' op ons te wachten. Er is geen twijfel over mogelijk dat je op een juiste en leuke manier letterlijk en figuurlijk in het verhaal meegenomen wordt. Jammer dat ik met de auto was...

Eenmaal begonnen was ik blij dat ik ik tot een duo behoorde welke elkaar blindelings vertrouwen, dat heeft mijn ervaring wel verruimd als ik er achteraf naar terugkijk.

Hierna was het inmiddels ruim tijd om ervoor te zorgen dat we hier niet eeuwig ingeseeuwd zouden zitten. Het thema sprak mij aan wat de kamer erg origineel maakte! De kamer is hierin opgezet vanuit een leuk en duidelijk concept, het decor is mooi, de puzzels zijn hierin ook divers, echter achteraf wel vrij lastig wat er, in combinatie met de flow die voor ons niet zo lekker liep, voor zorgde dat we regelmatig vastliepen en niet goed wisten wat te moeten doen.

Het zat ons daarin ook niet mee want officiëel zouden we voor eeuwig ondergesneeuwd zijn, maar gelukkig kregen we nog wat extra tijd om de kamer af te kunnen mogen maken.

Ondanks dat het voor ons niet helemaal lekker liep, is het wel een leuke kamer en zou ik deze zeker aanraden om te doen. We hebben een leuke tijd gehad en zijn gelukkig alsnog ontsnapt.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

Stay in the Dark

DarkPark Vlaardingen
Geplaatst op: 16 mei 2023

ON FIRE!

Wat was dit geweldig! Weinig woorden zijn er om exact uit te drukken hoe ik 'Stay in the Dark' heb ervaren. Grootse verhalen waarvan je weet dat je er nooit met te hoge verwachtingen in moet gaan, maar toch ook altijd hoopt dat ze wel, al is het maar voor een deel, waar worden gemaakt. Deze ervaring heeft alles meer dan waar gemaakt!

Vanaf het begin merkte ik al meteen, dit is precies een ervaring die voor mij is gemaakt en waar ik van houd. Onder welke noemer je 'Stay in the Dark' nou moet schuiven blijft lastig, maar van ervaringen zoals deze is dit toch wel de beste!

Samen met mijn broertje ging ik het avontuur aan en dat had voor ons ook wel echt een grote meerwaarde. Persoonlijk had ik dit niet met meer dan twee personen willen ervaren, maar dat is puur een persoonlijke voorkeur. Als je wat banger aangelegd bent, kom dan zeker met meer.

Jammer is dat ik in deze review eigenlijk zo min mogelijk wil schrijven, om zoveel mogelijk als verrassing te behouden en iedereen zo schoon mogelijk dit te kunnen laten ervaren. Dat ga ik dan ook doen.

Ik zou werkelijk iedereen aanraden om 'Stay' te gaan spelen en vooral te ervaren. Als ik je dan een tip mag meegeven: geniet er vooral ook van! Je hebt de tijd, neem ook de tijd.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  120:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

  MarcTheekopjemarkgoedegebuure

Freakshow

DarkPark Delft
Geplaatst op: 14 mei 2023

We moesten het droog houden!

Sommige uit onze groep zijn wat banger aangelegd dan anderen, rijkelijk hebben we dan ook moeten lachen om het schrikken van deze persoon. We moesten het droog houden ;).

Deze kamer heeft een goede balans in schrik effecten en is dus uitermate geschikt voor een gemixte groep aan spelers met die meer of minder bang aangelegd zijn.

Freakshow was zijn tijd zeker vooruit, als je kijkt naar uit welk jaar deze kamer komt. Er zit veel variatie in en blijft niet hangen in hetzelfde riedeltje.

Helaas leken een aantal puzzels niet helemaal te werken, wat het voor ons soms heel erg verwarrend maakte en niet duidelijk was, wat wij nou moesten doen. Om deze reden was het einde ook heel erg abrupt.

Desondanks hebben wij zeker een hele leuke tijd gehad en zou ik iedereen aanraden om deze kamer te komen bezoeken.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  50:01 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Spannend

 

The Dentist

DarkPark Delft
Geplaatst op: 16 mei 2023

Knap staaltje werk voor die tijd!

Dit is echt een kamer, waarvan je achteraf beseft hoe bijzonder het is dat hij zover op zijn tijd vooruit liep toen hij gebouwd werd. De kamer zit vol leuke gimmicks maar zit vooral bomvol met 'ouderwets' puzzelen en dat alles met een klein DarkPark sausje. Bijzonder!

Als je Freakshow komt spelen, neem dan zeker The Dentist mee.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  54:19 min


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Goede service

 

CORPSE INC.

Escaperoom Junkie
Geplaatst op: 10 april 2023

Super ervaring!

Daar waar ik in 2021 mijn eerste kamer speelde, welke echt verschrikkelijk was, kreeg ik na een mooie herkansing het virus te pakken en is het balletje uiteindelijk snel gaan rollen. Het was namelijk tijd om mijn 50e kamer te gaan spelen! Deze kamer stond al een tijdje op mijn wishlist en ik ben blij deze uit te hebben gekozen als 50e om dit jubileum te vieren.

Sowieso hartelijk dank dat wij zo last minute later op de dag nog hebben kunnen komen spelen, shout out ook naar onze leuke en gezellige host, waarvan ik haar naam helaas niet meer weet en naar Beau!

Er doen natuurlijk veel verhalen de ronde over deze kamer en hoe dit alles zich, spoilerloos uiteraard, af zou spelen. Nou deze wijze van escapen is mij op het lijf geschreven en ik kan daar ook helemaal in op gaan. Geweldig!

De puzzels zijn heel divers en creatief wat het heel leuk maakt. Voor ons hadden ze nog wel iets moeilijker gemogen, maar dat is slechts persoonlijke smaak.

Het decor is super, het verhaal is duidelijk en het hintsysteem is er een welke ik persoonlijk nog niet eerder had gezien, wat dat ook weer heel leuk maakte.

Een absolute aanrader op iedereens wishlist en nogmaals dank! Zeker de moeite waard om ook verder voor te moeten rijden.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  60:15 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Zepter des Lichts

The Code Agency
Geplaatst op: 08 april 2023

Geweldig!

Wat heb ik van deze kamer genoten! Er stond een dagje escapen op de planning en deze keer voor het eerst in Duitsland. We werder hartelijk ontvangen door het super vriendelijke personeel waarvan in ons geval Anna de kamer ging hosten.

Zepter des Lichts stond ons als eerste te wachten. Het is duidelijk wat je opdracht is, wat je daar komt doen en wat je daar kunt verwachten. De puzzels zijn goed gedoseerd, divers en perfect qua moeilijkheidsgraad.

In het bijzonder wil ik even een bepaalc stuk hintsysteem en tevens puzzel naar voren halen. Iedere speler begrijpt direct wat ik hiermee bedoel. Wauw! Fantastisch, super leuk gedaan.

Het decor en alle aankleding was super, alles zag er echt heel erg mooi uit.

Met een voldaan gevoel kwamen we de kamer uit en zou ik iedereen aanraden om deze kamer te gaan spelen en zeker ook om er ver voor te rijden!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

  Wepsie

Poltergeist

The Code Agency
Geplaatst op: 08 april 2023

Angst overwonnen!

Eindelijk werd het eens tijd om voor mijn eerste Duitse kamers af te reizen naar onze oosterburen. Waar we eerder op de dag 'Zepter des Lichts' al hadden gespeeld, was nu de beruchte 'Poltergeist' aan de beurt. Door velen als engste kamer ter wereld beschouwd, als het om de originele viariant in Tsjechië gaat. We werden gehost door Laura, waarnaar complimenten!

Gespannen ging ik de kamer in, en na het eerste moment waarop duidelijk wordt, wat deze angst in zou gaan houden, viel alle spanning van mijn schouders af.

Persoonlijk was ik toen zelf minder gespannen en heb ik mijn angsten en duidelijk spannende momenten kunnen overwinnen!

Daar waar deze kamer duidelijk draait op de 'angst' die jij steeds onder ogen komt, valt of staat ook jouw ervaring daar mee. Zeker als je kijkt naar de puzzels welke duidelijk wat makkelijker zijn, omdat het anders veel te lastig kan gaan worden als iedereen van de groep gespannen is.

Persoonlijk had het voor mij nog wel wat enger gemogen om het USP van deze kamer wat meer naar boven te brengen.


Desondanks heb ik mezelf zeker vermaakt en was het een mooie toevoeging aan onze trip naar Düsseldorf.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Origineel
 • Sfeer
 • Beleving

  Wepsie

ITs Back [Es ist Züruck]

The Code Agency
Geplaatst op: 10 april 2023

Wat een ervaring!

Als laatste van de drie kamers in totaal stond 'Es ist Züruck' op de planning om mijn eerste tripje richting Duitsland af te sluiten.

Wauw! Deze kamer was echt prachtig! Het decor is zo mooi afgewerkt en van extreem hoog niveau! Het is jammer dat ik 1 specifiek decor onderdeel hier niet kan benoemen maar dit was echt levensecht!

Het verhaal is super duidelijk en complimenten naar onze host Timothy die onze ervaring een stuk rijker heeft gemaakt. De effecten zijn goed, de puzzels sluiten logisch aan op het thema en het algeheel is in perfecte balans.

Ik was vooral benieuwd naar 1 heel specifiek onderdeel uit de kamer, omdat dit de kamer had kunnen maken of breken en dit was gelukkig heel goed uitgewerkt. Om spoilers te voorkomen kan ik dit uiteraard niet benoemen.

Een perfecte afsluiter van onze trip en absoluut de moeite waard om eens terug te keren.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

  Wepsie

The End

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 30 maart 2023

Perfect!

Wauw! Echt geweldig. Deze kamer behoort absoluut tot een van mijn favorieten. Leuk is dan ook dat deze kamer precies mijn 45'ste kamer was. Een mooie kleine mijlpaal.

Vooraf was ik al wat gespannen omdat ik een kleine tip had gekregen. Ondanks dat ben ik alsnog erg trots dat ik de tip ten harte heb genomen, waar ik achteraf ook erg blij mee was.

Het begin is al geweldig en vanaf dat moment blijf je continu in deze goede flow zitten. De puzzels zijn de perfecte moeilijkheidsgraad en daarbij vielen er bij ons ook snel wat spreekwoordelijke kwartjes.

De geuren, de setting, het decor, alles straalt echt een nare sfeer uit en in dat in de positieve zin, je komt niet op bezoek om een vakantie naar de zon te boeken.

De hints zijn fijn, subtiel en toch op een duidelijke manier.

Het verhaal was mij ook compleet duidelijk en door ons goede teamwork stonden we ook met een mooie tijd weer buiten.

Echt een topkamer! Echt weer een voorbeeld waarover ik het achteraf met een van mijn groepsleden nog had, en we niks vervelends of punten ter verbetering over konden bedenken. Top!

Absolute aanrader en zeker om er ook een stuk voor de rijden.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  46:08 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend
 • Origineel

  Marcanna

Het Genootschap

Het Geheim Baron Beeckman
Geplaatst op: 29 maart 2023

Wij zijn lid!

We werden heel hartelijk en in thema ontvangen, super! We waren wat te vroeg en dat was geen enkel probleem. Dus in plaats van in de buurt nog wat tijd te doden, hebben we leuke korte praatjes gemaakt, zeker omdat we later op de dag nog terug zouden komen voor 'het Testament'.

Persoonlijk vond ik de kamer wel aan de lastige kant voor 2 personen en snap ik dat daar vaker 10 minuten extra voor bijgegeven moet worden. Gelukkig was dat bij ons ook het geval en zijn we dan ook alsnog ontsnapt. Daarnaast vond ik het ook af en toe niet helemaal duidelijk wat we nou waarvoor moesten gebruiken omdat er zoveel losse spulletjes je handen passeren.

Verder vind ik de pasjes als je daadwerkelijk ook lid bent geworden omdat je het gehaald hebt, echt heel erg leuk gedaan.

Jammer dat de Baron zelf niet aanwezig was, maar ondanks dat hebben we zeker genoten en zou ik de kamer aanraden. Echter wel zeker ook in combinatie met 'het Testament', zeker als je ver moet rijden.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Diversiteit
 • Introductie
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding

 

Laad meer reviews

0 reviews