Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Mallemakker

Junior Escaper

Offline

Omschrijving

Biertje!


Lid sinds

21-04-2019

Locatie

Den Haag

Statistieken

Escaperooms

18 reviews

34 kamers gespeeld

94.4% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


Team

De Malle Makkers

4 teamleden

15 kamers gespeeld

18 reviews

The Non Believers

Your Escape
Geplaatst op: 05 juni 2023

The next-level escape experience

Ik schrijf deze recensie de dag nadat wij The Non Believers mochten meemaken en zit nog steeds te denken over wat er allemaal is gebeurd. Na een paar jaar geleden Rebecca gespeeld te hebben, waren we blij om deze kamer 'in een early stage' te mogen spelen.

Wat een bijzondere kamer, met een liefde voor de hobby gebouwd.

Onthaal:
Bij het binnenkomen van het pand waarin zowel Rebecca als The Non Believers zich bevinden, kom je in een middelgrote ontvangstruimte die mooi is aangekleed. Een tijd geleden hebben zij mooie stappen gemaakt met het aankleden van de ontvangstruimte, en dat is naar mijn mening goed gelukt. Wel een kleine opmerking is dat de ingang en ontvangstruimte vrij donker kunnen zijn voor mensen met minder zicht in het donker.

Jordin die ook voor ons Rebecca een aantal jaar geleden heeft gehost, herkende ons nog (ook door een klein 'ongelukje' met een microfoon in onze groep.. Nogmaals sorry! ;-)) waar we nog even flink om hebben kunnen lachen.

Oh well, nu het belangrijke deel van deze recensie.. De kamer!

Kamer:
Allereerst, ik zal proberen niets te verklappen maar wat een bijzonder avontuur hebben wij meegemaakt. Van spektakel en emotie, tot het licht en het geluid.

Het decor sloot prachtig aan op het verhaal waarin het kamer ons omarmde. Er vielen geen 'props' uit z'n plek, en alles was heel natuurlijk neergezet. Hier is heel veel aandacht aan besteed, en dat merk je door heel de kamer heen.

Het licht- en geluidwerk was fantastisch, soms heb ik het echt als een soort 'Efteling Droomvlucht 2.0' ervaren waarin je gewoon even stilstaat in wat er allemaal eigenlijk wel niet gebeurd. Ik zou aanraden om deze kamer niet door te sprinten, maar soms even waarderen wat voor wereld er om je heen is gebouwd. Het is allemaal prachtig afgewerkt en komt heel realistisch over waardoor je echt 'deel van het verhaal' wordt.

Dan nu de kamer zelf. De flow heel de kamer door is echt fantastisch over nagedacht. De logica achter de puzzels in de ruimtes valt allemaal op z'n plek en eigenlijk is er niet echt ruimte voor de gedachte 'wat moeten we nu weer doen!??!?!'. Er is verder nauwelijks gebruik gemaakt van sloten etc. maar in deze kamer is er echt gekeken welke puzzels gebruikt kunnen worden om de ervaring in leven te houden. Dit is naar mijn mening volledig gelukt. (Als je 't een en ander van techniek weet, kan je soms wel even stilstaan met de gedachte: Wat moet dit enorm veel werk en tijd gekost hebben..) Des te meer reden de kamer te waarderen!

Conclusie:
Jordin heeft echt een prachtexemplaar neergezet met liefde voor de hobby van Escapen. Zoals ik al zei, zijn wij soms gewoon even gestopt met puzzelen om de kamer te waarderen. Dit zal ik dan ook echt mee willen geven wanneer je deze kamer wilt gaan spelen. Ga niet voor de snelste tijd, maar geniet van de kamer. De 'film' die zich om je heen speelt wordt allemaal duidelijk tijdens het spelen van de kamer, dus sta stil en geniet van de geluidsfragmenten in plaats van het doorpuzzelen. Nadat wij klaar waren met de kamer, merkte je bij Jordin ook nog gezonde spanning omdat de kamer nog niet zo lang draait. Gelukkig was dat nergens voor nodig, en liet de techniek zeker niet in de steek. De kamer verliep vlekkeloos!

Momenteel hebben wij als groep ca. 70 kamers gespeeld, maar er komen momenten voorbij waarbij wij even op het verkeerde pad gezet werden wat er zou gebeuren. Dit is echt heel leuk om mee te maken, omdat je gewoon het gevoel krijgt dat je niet meer weet wat de kamer allemaal te bieden heeft.

Bij het napraten van de kamer samen met Jordin, was eigenlijk onze unanieme mening dat deze kamer een prachtige plek in de TERPECA verdient en ik durf er op te wedden dat dit pareltje hier ook zeker een mooi plekje warm zal houden bij de volgende TERPECA-lijst.

Jordin, bedankt voor de fantastische ervaring en ik wens je al het geluk toe met deze kamer (Al ben ik niet bang dat dat zeker moet lukken! ;-))


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 5 personen

Team: De Malle Makkers

Ontsnapt: Ja


 • Het decor!
 • Het licht en het geluid!
 • De flow!
 • De host! (Jordin)
 • De gehele ervaring!

  your-escape

Escaperoom Groenlo - 1627

Escaperoom Groenlo
Geplaatst op: 18 oktober 2022

Even weg uit de realiteit

Tijdens een weekend weg zaten we in de omgeving Groenlo, en als over-enthousiaste hobby-escapers konden wij ook deze niet laten liggen. Met een 9.6 op Escapetalk en ca. 5 minuten van de locatie vandaan moesten wij Escaperoom Groenlo wel bijtellen op ons lijstje.

Onthaal:
Met het lopen door de straat is de Escaperoom gemakkelijk te vinden, de locatie staat goed aangegeven. Parkeren kan op een paar honderd meter verderop bij De Wheme. Let op; gedeelte van deze parkeerplaats is een blauwe zone. Bij aankomst kwamen we binnen en kwam er een enthousiaste host naar ons toe die alvorens klaar stond om een babbeltje te maken en een drankje te drinken. Ontvangstruimte is goed aangekleed met een aantal tafels en een mooie bar waar je wat drinken of snacks kan halen en je bezig kan houden met diverse puzzelspelletjes.

Kamer:
Nog aan de start van de kamer kom je allereerst in een eerste ruimte die je al een beetje brengt naar de tijd waar je uiteindelijk terecht zal komen, namelijk 1627. In deze tijd hadden ze geen technische foefjes, geen digitale zooi. Alles is mooi aangekleed naar de stijl van de tijd. In deze ruimte krijg je te weten wat je enige doel is de komende 60 minuten, namelijk het redden van Prins Frederik Hendrik. Er zijn een aantal dingen die eruit sprongen bij het spelen van deze room. Dit zal vooral de uniekheid en de ambiance zijn die tijdens het spelen van de kamer aanwezig was. Er waren een aantal momenten waarbij wij zaken voorbij zagen komen die wij niet heel vaak tegenkomen tijdens het spelen van Escape Rooms.

Conclusie:
Escaperoom Groenlo is een prachtig vormgegeven kamer met een mooie vertoning van het verhaal die verteld wordt. Zeker sommige puzzels waren erg uniek en daar hebben wij zeker van genoten. Dit samen gepaard met de scenery in de kamer en het enthousiasme van de hosts (Bedankt Pablo en Jip!) maakt dat wij hier een fantastische avond hebben gehad. Zij waren ook zeker niet vies om nog even na te babbelen nadat wij de kamer om 22:00 hebben gespeeld, zeker omdat we pas rond 00:15 richting huis gingen.. :-)

Je ziet de enthousiasme overal in terug, en dat maakt dat de ervaring nog een stap hoger komt te staan. Deze escape room komt bij ons zeker in de top-10 te staan van de ca. 40 kamers die wij momenteel hebben gespeeld en verdient zeker de score en de plaats die 1627 heeft in de ranglijsten op Escapetalk. Mocht er een nieuwe kamer komen, zullen wij zeker (met deze gezonde verwachting ;-)) weer langskomen!

Nelis, Rinaldo en Julia


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: De Malle Makkers

Ontsnapt: Ja  59:12 min


 • Enthousiaste hosts! (Pablo en Jip!)
 • Puzzels die passen bij de sfeer
 • Huh?-momenten
 • Uniek!

  Michael

Le Prince

Escaping Belgium
Geplaatst op: 14 maart 2022

Prachtig afgewerkte kamer!

Op dit escape-weekend konden wij ons onder andere ook gaan vermaken met Erzsébet in Retie, Belgie. Een vrij nieuwe kamer die al gauw fantastisch werk aangeschreven op Escapetalk, dat konden wij niet laten liggen.

Onthaal:
Escaping Belgium ligt op een mooie plek in Retie waarbij het parkeren goed geregeld is. Momenteel is de eigenaar druk bezig om de ontvangstruimte prachtig in te richten, en om de gasten een full-experience te bieden. Voor nu was het gewoon nog even een kale bedoeling, maar de plannen klinken fantastisch! :-) Verder ook gewoon een fantastische host die met gigantisch veel passie praat over Escape Rooms en deze passie zie je ook terug in zijn eigen kamers.

Kamer:
Le Prince is echt een pareltje om te spelen, maar ook zeker weten om naar te kijken. Ieder plekje waar je kijkt in de kamer zit gewoon geweldig in elkaar. Wij liepen door de kamer en waanden ons zelfs wel eens even door dromenland omdat je overal wel iets kan zien wat je aandacht trekt. Gelukkig is dit niet het enige wat fantastisch is aan de kamer, want qua puzzels zijn wij echt een aantal unieke elementen tegengekomen die wij niet eerder hebben gezien in andere kamers.

Conclusie:
Le Prince is een prachtig vormgegeven kamer die hoog in de ranglijst staat op het gebied van Escape Rooms. Unieke elementen in de puzzels, een prachtige uitstraling van de kamer en een fantastische host hebben deze kamer tot een pareltje gemaakt en hebben wij enorm genoten om deze kamer te spelen. Verder heeft de eigenaar op deze locatie nog een Escape Room, namelijk Erszébet. Deze kamers zijn prima achter elkaar te doen om een dagje uit te creëren. Wij hebben deze kamer met zes personen gespeeld, en het werd soms wel wat aan de kleine kant. Ik denk dat deze kamer het best gespeeld kan worden met ca. vier personen. Ondanks dit hebben wij enorm genoten van Le Prince!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Prachtig decor
 • Unieke puzzels (!)
 • Fantastische host
 • Parkeren

 

De Conciërge

Kamer 237
Geplaatst op: 14 maart 2022

Wauw, wauw, wauw!

Op dit escape-weekend konden wij ons onder andere ook gaan vermaken met de Conciërge in Volkel. Deze kamer staat al enige tijd heel hoog, en eindelijk konden wij kijken of wij geschikt waren voor deze job!

Onthaal:
Als ik mij ergens welkom heb gevoeld, dan is dat wel bij Kamer 237 in Volkel. Het onthaal is niet te omschrijven, en Bram en Wies zijn echt twee mensen met een prachtige passie voor de hobby. Zij zitten geweldig in de rol als hotelmedewerkers en hebben ons fantastisch begeleidt op deze dag waarbij wij met zes personen 3x de Conciërge hebben gespeeld en met de gehele groep Kamer 237.

Bedankt voor de fantastische dag Bram en Wies! Ik hoop jullie nog eens te zien wanneer wij de nieuwe kamer komen spelen! :-)

Kamer:
Wat moet ik nou zeggen over de Conciërge.. Alles wat over deze kamer wordt gezegd, is gewoon 100% waar. De kamer is volledig gebaseerd op puzzelen, puzzelen en puzzelen. Maar wat zijn deze puzzels toch ijzersterk. Wij zijn normaal gesproken gewend om de kamers met de gehele groep te spelen, dus om deze kamer met zijn tweeën te spelen was toch even apart. Toch was dit al snel gewend, en begonnen wij met deze kamer. Sinds het begin van de kamer zit je volledig in het thema, en wordt je allereerst even doorgesproken waar je nou eigenlijk op hebt 'gesolliciteerd'. Het thema wordt verder verwerkt in alle aspecten van de kamer. (denk aan de aankleding, de puzzels en sfeer)

De kamer zorgt er niet voor dat je trillend op je benen staat, of dat er dingen gebeuren waardoor je weggeblazen wordt. Wat er wel aan de hand is, is dat de puzzels fantastisch in elkaar zitten en dat samenwerking een MUST is! Dit specifieke element vonden wij fantastisch in deze kamer, en zeker is dat deze kamer bij mij in de top staat!

Conclusie:
Ik denk dat ik mijn conclusie kort kan houden voor de Conciërge. Ik ben echt enorm fan van puzzels, en deze kamer liet me toch echt glimlachen van oor tot oor de gehele 'sollicitatie' lang! Mocht je nog niet héél ervaren zijn met het concept van Escape Rooms zou ik aanraden om eerst wat andere kamers te spelen, omdat deze kamer zo 'puzzel-minded' is en gewoon een diamant voor Nederland op het gebied van Escape Rooms.

Een must-play voor alle doorgewinterde escapers onder ons! :-)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Parkeren
 • De hosts! (Bedankt Bram en Wies!)

  kamer237

Erzsébet

Escaping Belgium
Geplaatst op: 07 maart 2022

Fantastisch genoten!

Op dit escape-weekend konden wij ons onder andere ook gaan vermaken met Erzsébet in Retie, Belgie. Wij hebben hier leuke verhalen over gehoord en deze kwam ook regelmatig langs bij andere Escape Rooms, dus aan ons nu om deze kamer op te lossen.

Onthaal:
Escaping Belgium ligt op een mooie plek in Retie waarbij het parkeren goed geregeld is. Momenteel is de eigenaar druk bezig om de ontvangstruimte prachtig in te richten, en om de gasten een full-experience te bieden. Voor nu was het gewoon nog even een kale bedoeling, maar de plannen klinken fantastisch! :-) Verder ook gewoon een fantastische host die met gigantisch veel passie praat over Escape Rooms en deze passie zie je ook terug in zijn eigen kamers.

Kamer:
Erszébet is een kamer waarbij allereerst de uitstraling zijn werk doet. Je waant je door de ruimtes van Erszébet en deze zijn mooi vormgegeven. De puzzels in deze kamer zijn erg leuk en er zitten een aantal puzzels bij die voor ons wat unieke elementen bevatten. Tevens had de kamer een goede soundtrack die goed bij de kamer past.

Conclusie:
Erszébet is op mijn lijstje een must-play als je een liefhebber bent van Escape Rooms. De kamer zit goed in elkaar en de 'flow' in deze kamer verloopt geleidelijk. Wij hebben deze kamer met zijn zessen gespeeld en dat was goed te doen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 6 personen

Team: De Malle Makkers

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Originele puzzels
 • Fantastische host! (dankjewel! :))
 • Parkeren

 

Illusion

Epic Escape Waalwijk
Geplaatst op: 07 maart 2022

Niets is wat het lijks

Bij het spelen van diverse escape rooms in dit weekend, stond The Illusion ook zeker bij ons op de to-do lijst. So here we go!

Onthaal:
Bij het betreden van het industrieterrein verwacht je op het eerste gezicht niet dat hier de Escape Room gevestigd zou zijn. Niets is minder waar, en bij het aankloppen bij de deur kwam de roldeur naar boven zetten en mochten wij de ontvangstruimte betreden. Het is niet de mooiste of grootste ontvangstruimte, maar hij is van alle gemakken voorzien. Tevens is deze leuk aangekleed en kan je hier een spelletje doen of nog even iets drinken voordat je de kamer mag betreden.

Kamer:
Het praatje met de host voordat wij de kamer gingen spelen begon bij ons al kriebels op te brengen en toen mochten we 'm gaan spelen. The Illusion, wat moeten we hiervan verwachten? We stapten met zijn zessen de kamer in en waande ons door de inleiding heen. Op een theatrale wijze ontvouwt het verhaal zich rondom jouw groep en zit je als ware ingepakt in het verhaal van Marcus Furore. Wat is hier gebeurd? De details in deze kamer is waanzinnig en de soundtrack is fantastisch. Je krijgt het gevoel dat deze kamer echt is voortgekomen uit liefde en passie voor de hobby en er is hier een pareltje neergezet op de Nederlandse ranglijsten. Verder is er geen onderscheid in de verschillende omgevingen en is de kamer heel het spel lang gewoon ijzersterk. De puzzels zijn heel erg leuk, maar ik zou ook zeker even de moeite nemen om rustig om je heen te kijken en even op te nemen wat je allemaal kan waarnemen in de kamer.

Conclusie:
Deze kamer is een fantastische aanwinst voor de Nederlandse community rondom Escape Rooms en is ook zeker een aanrader om te spelen. Wij hebben deze kamer met zijn zessen gespeeld, en dat was voor ons goed te doen met het samenwerken. Verder hadden wij een fantastische host die een gigantische passie had rondom Escape Rooms en illusies, en deze kamer is de prijs die we daarvoor krijgen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 6 personen

Team: De Malle Makkers

Ontsnapt: Ja  61:38 min


 • Prachtige aankleding van de kamer
 • Geweldige soundtrack
 • Alle onderdelen passen in het verhaal
 • Fantastische host met passie
 • Parkeren (niet te vergeten)
 • Souvenir! :)

  Epic Escape Waalwijk

Een toffe experience

Op dit escape-weekend konden wij ons onder andere ook gaan vermaken met Catch Me If You Can.

Onthaal:
Dit liet wel te wensen over. Ik neem aan dat dat komt door Carnaval, want het leek net alsof wij binnenkwamen in een slecht aanbevolen motel met allemaal meuk op de grond. Na diverse belletjes heen en weer kwam eindelijk onze host ons halen aan de voorkant van het gebouw. Na het betreden van de ontvangstruimte konden wij een poging wagen om deze crimineel te pakken te krijgen!

Kamer:
De kamer waar je in begint was echt fantastisch opgezet. De puzzels waren erg leuk hier en het decor was gigantisch goed opgezet. Realisme is iets wat ze hier bovenaan het vaandel hebben staan, en dat pakte erg goed uit voor ons. Ik vond wel dat de kamer qua puzzels zwakker werd naar mate je verder in het verhaal komt, en dat vonden wij jammer. Verder speelden wij deze kamer met zijn zessen en werd dit op sommige plekken best wel krap.

Conclusie:
Catch Me If You Can is een leuke kamer, en zeker als je nog niet echt bekend bent in de wereld van Escape Rooms. Deze kamer geeft wat nieuwe ervaringen waarvan je echt een 'Huh?' gevoel krijgt. Dat de kamer realistisch aanvoelt, is een ding wat zeker is.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 6 personen

Team: De Malle Makkers

Ontsnapt: Ja  52:28 min


 • De eerste ruimte!
 • Realisme 10/10
 • Enthousiaste host
 • Flexibiliteit in het boeken van de kamer
 • Onthaal
 • Parkeren

 

Een 'echte' puzzelkamer

Op dit escape-weekend konden wij ons onder andere ook gaan vermaken met Suspicious Farmhouse. Nadat wij Catch Me If You Can hadden gespeeld, kwamen wij er achter dat er nog een escape room gevestigd was op deze locatie. Na even checken in het boekingsysteem, konden wij deze er dus ook achteraan spelen. Bedankt voor de flexibiliteit!

Onthaal:
Dit had ik ook al even beschreven in mijn recensie van Catch Me If You Can. Het onthaal liet te wensen over, maar dat had waarschijnlijk ook met carnaval te maken. Bij de inleiding over de kamer kwamen wij te weten dat onze taak was om als CSI de 'Suspicious Farmhouse' te onderzoeken om te kijken wat er met John gebeurd is, so here we go.

Kamer:
Bij het binnentreden van de eerste ruimte kregen wij de indruk dat er best wel wat aan de hand was in de kamer. De aankleding is leuk en de puzzels zijn goed te doen. Wel is het soms even nadenken wat de volgende stap is, ook omdat deze soms wel eens héél erg gezocht is. Tevens is er voor ons één puzzel geweest die best lang duurt en bij ons de 'flow' uit de kamer haalde.

Conclusie:
De kamer is leuk om te spelen en er zit een moment in waarvan wij wel even een 'Wow!' moment hadden. Wij hebben deze kamer met zijn zessen gespeeld, en dat was prima te doen.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 6 personen

Team: De Malle Makkers

Ontsnapt: Ja  42:14 min


 • Leuke puzzels
 • Genoeg te doen met een grotere groep
 • Onthaal
 • Parkeren

 

Here I Am

Escape Room Katwijk
Geplaatst op: 30 januari 2022

Weer een diamantje op de lijst

Na het spelen vandaag na een héúle lange tijd, mochten we weer aan de slag met een naar onze mening prachtige kamer. De kamer Here I Am, die gebaseerd is op de serie Vis-a-Vis, is prachtig in elkaar gezet en nauwkeurig afgewerkt aan alle kanten.

Bij het betreden van de eerste kamer word je in de spanning gezogen, en kan je beginnen met het ontsnappen! De puzzels zijn fantastisch in elkaar gezet en de WOW!-momenten vliegen je om de oren. Verder is het verloop van de kamer goed en logisch neergezet, en waan je je echt even 70 minuten in een gevangenis met maar één doel. Ontsnappen! Je hebt verder ook helemaal geen besef van de tijd, waardoor het zeker aanvoelt als een echt avontuur.

Je merkt ook aan alles dat Johan deze kamer met gigantisch veel liefde voor de hobby heeft gemaakt. Alles in de kamer klopt. Ik geef als aanrader in deze kamer om, naast uiteraard te ontsnappen, ook even rustig om je heen te kijken en alles in je op te nemen. Van de gedetailleerde items aan de muur tot aan de afwerking. Alles is gewoon fantastisch in elkaar gezet.

Verder ook volledig gastvrij nog even iets gedronken in de prachtig aangeklede ontvangstruimte, en uitgebreid met Johan gepraat over deze kamer én andere kamers.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: De Malle Makkers

Ontsnapt: Ja  58:00 min


 • Parkeren
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Geluid!
 • Goede begeleiding
 • Fantastische host
 • Logica
 • Spannend

  Johan Le Van

The End

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 06 juni 2021

What de f*ck!

Geen woorden heb ik voor deze kamers. Wat. Enorm. Fantastisch. Dit was onze eerste kamer na een lange periode van lockdown vanwege Corona, en ik ben enorm blij dat wij hebben gekozen voor deze kamer. Alles klopt, van Ambiance tot de puzzels. Van aankleding tot het verhaal. Fantastisch gewoon. Als je van escape rooms in het algemeen houdt, kan deze niet ontbreken op je lijstje. De acteur in de kamer is een gigantische toevoeging, terwijl wij hier allereerst onze twijfels over houden.

Als ik deze kamer een 11 kon geven, had ik dat zeker weten gedaan. Deze staat bovenaan mijn lijst.

Bedankt voor de experience, wij hebben genoten!


Reactie door DarkPark Zoetermeer

19 juni 2021

Dankjewel!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: De Malle Makkers

Ontsnapt: Ja  52:33 min


 • Next-level experience
 • Wauw. Wauw. WAUW!

  xMvdsDaan92MarcAlecsjpg68GertDeGoudvisCasturiicinzanoRobin02Kooijv3chtertientienhiddevkannamitch_b

Bella Ciao!

Escape Room Katwijk
Geplaatst op: 10 juni 2019

Unieke kamer met een leuk concept

Het spelen van deze kamer was voor mij in één woord; fantastisch. Wij zijn met zijn zessen deze kamer gaan spelen en het ontvangst bij het binnenkomen is al prima. Een mooie binnenkomst waar er tijd en ruimte is om iets te drinken en lekker even te zitten. Toen waren we aan de beurt om de escape room Bella Ciao te spelen. Wat een adrenaline giert er door je lichaam terwijl je de escape room speelt. Je hebt echt het idee dat je samen met je team bezig bent om de kluis leeg te roven. Veel wil ik er niet over kwijt, maar wat zijn deze puzzels innovatief en is het echt out-of-the-box denken. Oog voor detail is ook zeker aanwezig in de ruimtes, en dat maakt de ervaring alleen maar beter. Na afloop van de escape room hebben we samen met de eigenaar de kamer doorgelopen en de achterliggende gedachte doorgesproken.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 6 personen

Team: De Malle Makkers

Ontsnapt: Ja  48:55 min


 • Oog voor detail
 • Innovatieve puzzels
 • Mooi afgewerkt
 • GASTVRIENDELIJKHEID (!)
 • Parkeren

 

Sprookjesachtig goed

Wij hebben op 9 januari deze escape room mogen spelen en wat een belevenis was dat. Het sprookjesachtige gevoel komt al als je voor de ingang van de escape room staat. Wat is dit al prachtig opgebouwd met een oog voor detail. Je ziet gelijk dat er liefde en passie in is gestoken. Toen zijn we naar binnen gegaan en hebben we nog wat gedronken voordat we de escape room gingen spelen. Samen met de eigenaresse hebben we onze verwachtingen uitgesproken en toen mochten we naar binnen. Eenmaal binnen is je gevoel van het dagelijkse leven helemaal weg. Je waant je een weg door "het gat in de muur" dat gevonden bleek te zijn volgens het verhaal. Het gevoel van een sprookjeswereld is volledig aanwezig. Wat is deze kamer mooi aangekleed. De puzzels zijn ook supertof om te doen. Er zitten hier en daar wat hersenkrakers tussen, maar dat maakt het des te leuker! Na de kamer hebben wij nog met de eigenaresse de kamer doorgesproken en wat ervaringen uitgewisseld. Tevens is ook de eindfoto prachtig om te maken. Wij vinden deze kamer zeker een aanrader! Enige minpuntje is dat de escape room in het centrum van Leiden ligt. Hierdoor is het erg lastig parkeren. Je kan het beste parkeren bij de Hoogvliet aan de Levendaal 20 in de parkeergarage.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 6 personen

Team: De Malle Makkers

Ontsnapt: Ja  47:25 min


 • Detail is perfect
 • Prachtig afgewerkt
 • Gastvrije host met een passie voor escapen
 • Innovatieve puzzels
 • Meerdere puzzels tegelijk te doen (geschikt voor g
 • parkeren in het centrum van Leiden

 

Flight 815

Down The Hatch
Geplaatst op: 27 mei 2019

Uniek op zijn eigen manier

Wij zijn deze kamer in gegaan met enorm hoge verwachtingen vanwege de cijfers die de kamer(s) krijgen, wij hebben eerst de Cooper Case gespeeld en daarna Flight 815 en ik moet zeggen dat dit ook zeker de juiste volgorde is om ze te spelen. De kamers zijn beide uniek op zijn eigen manier, wat ik daarmee precies bedoel zal je zelf moeten uitvinden maar.. wauw! Wat was dit een enorm leuke kamer om te spelen. Flight 815 heeft wel een aantal stukken waar het met meerdere personen iets krapper en warmer kan worden, wij hebben beide kamers met 6 personen gespeeld.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 6 personen

Team: De Malle Makkers

Ontsnapt: Ja  64:19 min


 • Teamwork is key to success
 • WAUW! momenten
 • Enthousiaste hosts
 • Unieke setting

  claudibergskeepdown-the-hatch

The Cooper Case

Down The Hatch
Geplaatst op: 27 mei 2019

Uniek op zijn eigen manier

Wij zijn deze kamer in gegaan met enorm hoge verwachtingen vanwege de cijfers die de kamer(s) krijgen, wij hebben eerst de Cooper Case gespeeld en daarna Flight 815 en ik moet zeggen dat dit ook zeker de juiste volgorde is om ze te spelen. De kamers zijn beide uniek op zijn eigen manier, wat ik daarmee precies bedoel zal je zelf moeten uitvinden maar.. wauw! Wat was dit een enorm leuke kamer om te spelen. Deze kamer is goed speelbaar met meerdere personen, wij hebben deze kamer gespeeld met 6 personen en dit was goed te doen. Er zijn veel puzzels tegelijk te spelen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 6 personen

Team: De Malle Makkers

Ontsnapt: Ja  70:03 min


 • Teamwork is key to success
 • WAUW! momenten
 • Enthousiaste hosts
 • Unieke setting
 • Sfeercreatie is enorm goed gelukt

  skeep

De Maffioso kamer

Escape Room The Cube
Geplaatst op: 27 mei 2019

Leuke kamer met special effects


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 6 personen

Team: De Malle Makkers

Ontsnapt: Ja

 

Triplicate Institute

Escape Room The Cube
Geplaatst op: 22 april 2019

Unieke belevenis

Voor ons was het een totale belevenis wat betreft deze kamer. Vanaf het begin krijg je al het gevoel dat je je bevindt in een psychiatrische instelling, en als je naar binnen stapt zijn dingen anders dan je zou verwachten. Deze kamer heeft een hele unieke uitstraling (van binnen en van buiten), en ook de ambiance van het thema komt zeker tot zijn recht. Deze kamer is zeker de moeite waard! Tevens mag er ook vermeld worden dat de eigenaars enorm gastvrij zijn, en dat er genoeg ruimte is om na te babbelen of nog even iets te drinken.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Bizar goede setting
 • What the f*ck-momenten
 • Heel professioneel opgezet
 • Enorm gastvrije gamehosts
 • Parkeren in de buurt

 

Jason's Curse

OuterGround
Geplaatst op: 10 juni 2019

Fantastische kamer met een leuk concept

Geweldige kamer met innovatieve puzzels.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 6 personen

Team: De Malle Makkers

Ontsnapt: Nee

 

The Hangover

OuterGround
Geplaatst op: 10 juni 2019

leuke kamer om te spelen

Kamer is echt een 1.5 escape room, was een leuke kamer om te spelen.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 6 personen

Team: De Malle Makkers

Ontsnapt: Ja

 

0 reviews