Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Bobbiee

Junior Escaper

Offline

Lid sinds

11-09-2020

Statistieken

Escaperooms

6 reviews

8 kamers gespeeld

66.7% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


Team

Moesmakende hakkers

4 teamleden

7 kamers gespeeld

6 reviews

De laboratoriumkamer

Escape Room Nederland
Geplaatst op: 27 augustus 2021

Leuke beginnerskamer

Dit was mijn tweede bezoek aan Escape Room Nederland. Wederom een fijne ontvangsthal waar je van alles kan doen om de tijd te doden tot je aan de beurt bent.
Dit keer was de laboratorium kamer aan de beurt. Een jaar terug hebben we de meisjeskamer gespeeld. Ik zou aanraden om de volgorde andersom te doen. Je merkt dat de laboratoriumkamer een klassiekere kamer is, maar zeker geen slechte.
De kamer heeft leuke puzzels en het is geen ''slotjes'' kamer zoals vele 1.0 kamers wel zijn. Soms dachten we wel iets te moeilijk over een puzzel na, terwijl de oplossing heel simpel bleek te zijn. Verder zit er niet echt een duidelijk verhaal in, maar al met al wel vermakelijk om te doen. Ik kom zeker nog terug om The Dome te spelen!


8

Sfeer: 7.5

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in januari 1970

Gespeeld met 4 personen

Team: Moesmakende hakkers

Ontsnapt: Ja  50:30 min


 • Vermakelijke puzzels
 • Ontvangsthal
 • Verhaal mist

 

The Honeymoon Hotel

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 23 juli 2021

Super vermakelijk!

De locatie is makkelijk te vinden en onze groep werd vriendelijk ontvangen. De ontvangstruimte zag er netjes uit en leuk uit. Door de muziek kom je gelijk al in de sfeer. De spanning liep bij ons hierdoor in ieder geval op! Fijn dat je hier zelf je drankjes en snacks kan pakken (ook al hebben we er dit keer geen gebruik van gemaakt).

Toen was het zover! Na een leuke introductie mochten we de lobby van het hotel in. De aankleding is leuk en het voelt echt of je in een hotel lobby staat. De puzzels waren leuk geïntegreerd met de decor stukken en dat vind ik persoonlijk altijd een dik pluspunt. De puzzels waren op goed niveau. Af en toe even goed nadenken, maar echt goed te doen. We wisten dan ook met maar 1 hint te ontsnappen. We zaten goed in de flow omdat er een logische volgorde in de kamer aanwezig is. De kamer is overigens niet zo eng als ik verwacht had. Het was zeker spannend, maar ik lag er (gelukkig) niet wakker van. Eigenlijk precies goed qua fear factor.

Als laatste wil ik onze host Skip bedanken. Hij heeft ons goed begeleid en het was leuk om te zien dat hij net zo enthousiast was als ons. We hebben ook nog fijn na kunnen praten.

Al met al een super ervaring gehad bij DarkPark. We komen ook zeker terug om de andere twee kamers te spelen. Tot snel!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 1970

Gespeeld met 4 personen

Team: Moesmakende hakkers

Ontsnapt: Ja  53:35 min


 • Gratis parkeren
 • Onze host Skip
 • Decor
 • Moeilijkheid puzzels
 • Drankjes self service
 • Leuke ontvangstruimte

 

De Conciërge

Kamer 237
Geplaatst op: 9 juli 2021

Leuke sollicitatie gehad, helaas niet aangenomen.

Het begint hier al met de voorpret, het mailtje vooraf. Erg leuk. De locatie was goed te bereiken. Ook een leuk ontvangst gehad! fijn dat we even iets konden drinken vooraf. Host zat ook goed in haar rol. Ze zorgde ervoor dat we goed voorbereid aan het sollicitatie gesprek konden beginnen.

Toen was het zover, we mochten het kantoor in. Het decor is mooi en de puzzels waren er goed mee geïntegreerd. Echt een pluspunt. Het verhaal is ook leuk gedaan en goed te volgen. Jammer dat we in het begin iets te lang bezig waren met de puzzels. Hierdoor zijn we uiteindelijk op het nippertje net niet ontsnapt. Dhr. Anton Maltzahn liet ons ook telkens weten dat het lang duurde. Hier werd ik wel een beetje ontmoedigd van eerlijk gezegd.. Voor de rest was nergens wat op aan te merken!

Toen we de kamer uitkwamen hebben we nog gezellig na kunnen praten en nog de gelegenheid gekregen om iets te drinken.
Al met al een fijne ervaring gehad. We komen dan ook zeker terug om kamer 237 en Lost & Found te spelen!


9

Sfeer: 8.5

Puzzels: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in januari 1970

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Gratis parkeren
 • Host
 • Puzzels geïntegreerd met verhaal en decor
 • Decor
 • Dhr. Anton Maltzahn viel in herhaling

 

Illuminati Headquarters

One Hour Lockup
Geplaatst op: 14 december 2020

Leuke ervaring

Wij werden vriendelijk ontvangen door dit bedrijf. Ontvangstruimte zag er netjes uit. Host nam de tijd om met ons te kletsen en gaf ons tijd om ons goed voor te bereiden voordat we gingen escapen.

Toen was het zover. We gingen de kamer in. Er hing een leuke sfeer en het decor past bij wat je zou verwachten van een illuminati aanhanger. Het was fijn dat je puzzels parallel aan elkaar kon spelen, ook al konden we hier niet optimaal gebruik van maken. Je hebt elkaar echt nodig om de puzzels op te lossen. Dit maakte het best pittig om de kamer met z’n drieën te spelen. Bij één puzzel liepen we vast en daar hebben we veel tijd verloren. Ook veel rekenpuzzels, dus het is handig om iemand mee te nemen die goed kan rekenen.

Wij wisten uiteindelijk te ontsnappen! Een euforisch moment, vooral omdat je met zo’n klein team speelt.

Na het spelen van de kamer hebben we nog een poos nagepraat met de host. Het was leuk om ervaringen van andere gespeelde kamers te delen. Hierdoor ook nieuwe kamers op onze wishlist!

Al met al was het een leuke ervaring. Zeker een aanrader om een keer te spelen.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  52:45 min


 • Uitdagende puzzels
 • Vriendelijke host
 • Sfeer

 

Casino Mortale

Sky High escape rooms
Geplaatst op: 12 september 2020

Prima kamer

Het begint hier al met de voorpret. Erg leuk om van te voren e-mails e.d. te krijgen over je opdracht. Het gaat hier echt om het verhaal. De host zit dan ook goed in haar rol. Prima gedaan, alleen persoonlijk vind ik het fijner als je van te voren even kan relaxen. De kamer ziet er prima uit. Leuke puzzels, wel veel tekstpuzzels. Het jammere vond ik dat er veel filmpjes werden afgespeeld, en je daardoor tijd verloor om met de puzzels bezig te gaan. Het is leuk voor het verhaal, alleen het leidt wel af. Verder wel een leuk uur gehad in deze kamer. We hebben ons prima vermaakt. Jammer dat we het op het nippertje niet gehaald hadden. Na het spelen nagepraat met de eigenaren. Hele spontane mensen. Ze gaven ons ook flyers mee van andere escape rooms die zij aanbevelen. Erg fijn! Hier gaan we zeker wat mee doen.
Al met al een leuke kamer, maar niet top waardig.


7

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Aanbevelingen voor andere escape rooms
 • Leuk verhaal
 • Voorpret
 • Spontane eigenaren
 • Veel filmpjes die worden afgespeeld

  janmaatjan

De Meisjeskamer

Escape Room Nederland
Geplaatst op: 28 augustus 2020

Spannende kamer!

Ten eerste heeft Escape Room Nederland een leuke ontvangsthal. Je kan hier wat drinken en snacken, maar ook leuke games spelen. Best leuk om wat eerder te komen dan dat je ingepland staat. Wij hebben de meisjeskamer gespeeld. Dit was mijn eerste escape en wist dus niet zo goed wat ik kon verwachten. Het is tof ingericht en er zijn goede (schrik)effecten toegepast. Ik hou van horror maar toch vond ik dit best spannend. Deze kamer is naar mijn naar mijn idee niet voor angsthazen weggelegd. Of je moet iemand in je team hebben die alles durft te doen. Het is een kamer met leuke puzzels, niet super moeilijk. We waren met 6 man, wat ik net te veel vond. Soms heb je een puzzel die je eerst moet oplossen voor dat je een andere puzzel kan doen. Als je dan al met 4 man bezig bent om het ene op te lossen, heb je als overige 2 niet zo veel te doen. Ik denk dat je met 4 man een perfect aantal hebt. Het was erg leuk om achteraf de highlights van je escape te bekijken. Hier hebben we nog flink na kunnen lachen. Het was een super leuke evaring en zal ik hem zeker aanraden. Het heeft me nieuwschierig gemaakt naar de andere 2 kamers die deze escape te bieden heeft.


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in januari 1970

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  51:09 min


 • Leuke ontvangsthal
 • Vriendelijk personeel
 • Goede sfeer
 • Leuke puzzels
 • Team van 6 mensen is te veel

 

0 reviews