Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

 • Kamers gespeeld: 21
 • Reviews geplaatst: 21
 • Ontsnappingspercentage: 81%
 • Forum berichten: 0
 • Lid sinds: 22-09-2019

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Beleving goed

De beleving in deze kamer is goed, je zit in het verhaal en kan direct aan de slag. De kamer is volledig geautomatiseerd en je kan door dit systeem zelf je voortgang in de gaten houden. De puzzels zijn hierdoor niet heel moeilijk, want je krijgt tips bij de vleet uit het systeem, ook als je deze niet nodig hebt. Wij hebben deze kamer met twee personen gedaan en dit was prima te doen. Ik kan me voorstellen dat je met vier of meer personen elkaar wel echt in de weg gaat lopen.

Grote kamer, weinig beleving

Deze kamer was goed te doen voor een wat groter gezelschap. Wij waren met 6 personen en konden vaak allemaal bezig zijn. De verhaallijn mist wel in deze kamer, doordat er én uberhaupt weinig verhaal is én omdat de puzzels dusdanig naast elkaar opgelost kunnen worden, dat je totaal niet doorhebt wat je teamgenoten aan het doen zijn. Vriendelijk ontvangst, maar weinig ruimte voor een voor- of nabespreking.

Leuk, niet bijzonder

Gister met zijn zessen de uitdaging aangegaan, wat een vrij grote groep is voor deze kamer. De puzzels zijn niet heel erg uitdagend en het zijn er ook niet veel. Wat wel heel leuk is dat je zelf kan kiezen of je wel of geen hint wilt. Wij hebben geen hints nodig gehad en hadden nog 28 minuten over.

Leuke kamer

In juni deze kamer gespeeld. Leuk onthaal en de puzzels zijn origineel en uitdagend. Meneer wilde achteraf geen foto van ons maken, omdat dat volgens niet relevant is bij het spelen van een escaperoom. Jammer, want voor ons zou het wel een leuke herinnering zijn geweest! Dit maakte wel dat we enigszins teleurgesteld weggingen, ookal was de kamer zelf heel leuk.

Geen enorm succes, wel leuk

Bij deze kamer waren wij met een (te) grote groep. Daardoor gaat alles sowieso al wat sneller langs je heen. Dat is de kamer niet te verwijten, maar heeft wel mijn beleving verminderd. De verhaallijn werd naarmate de kamer vorderde voor mijn gevoel steeds onduidelijker. We zijn niet ontsnapt.

Leuke kamer, niet heel uitdagend

Deze kamer is heel leuk, mooi verhaal en op verschillende momenten wordt spanning opgebouwd. Echter is het geen hele moeilijke kamer en zijn de puzzels redelijk voor de hand liggend. Vrij snel ontsnapt. In de hitte was de airco wel echt genieten.

Gaaf verhaal

Gave verhaallijn, leuke aankleding maar zou wel meer mee gedaan kunnen worden. Enkele verrassingselementen, maar zit vooral heel goed in elkaar. Laat je weer net even anders nadenken dan bij andere escaperooms! Locatie is uniek!

 • Kidnapped — Wescape
 • Geplaatst op 22 september 2019 om 23:37
 • Gespeeld met 6 personen in november 2017; Ontsnapt: Ja

Gave kamer

Deze escape room begint al verrassend met het ontvangst. Leuke verhaallijn, niet 'eng'. Zeker een aanrader!

Leuke kamer

Bij sommige opdrachten is goed licht wel handig, maar het was wat te veel gedimd, waardoor het niet altijd goed te zien was. Verder zijn de opdrachten leuk en zitten er verrassende elementen in die ik niet eerder in een escape room was tegengekomen. Geen moeilijke kamer, we waren er vrij snel weer uit.

Leuke kamer, ook voor beginners

Met een groep van 6 personen deze kamer gespeeld, waarvan 5 nog nooit eerder een kamer hadden gedaan. Toch weten te ontsnappen, leuke puzzels. Jack the Ripper heeft hier 5 mensen weten aan te steken met het escape-virus :)!

Leuke kamer

Leuke kamer, goed verhaal, mooi in elkaar gezet! Je zit echt in het verhaal.

Gebrek aan persoonlijke hints

Leuke kamer, meerdere verhaallijnen tegelijk waardoor iedereen nuttig bezig kan zijn. Echter liepen wij ergens vast en konden een hint kopen waar we niet mee verder kwamen. Het laatste kwartier daardoor niks meer kunnen doen. Jammer dat er dan geen persoonlijke hint kon komen. Het battlen tegen de rest van ons gezelschap (4 tegen 4) maakte het wel heel leuk!

Mooie kamer

De kamer is mooi aangekleed, niet erg groot voor wat grotere groepen (wij waren met 5). Daarnaast was het bij deze kamer vrij lineair opgezet, waardoor niet iedereen altijd bezig is. Dat is jammer! We waren er rond Pasen en hier was een leuke aanpassing op gemaakt in de kamer!

Bijzondere locatie, verrassingselement

De locatie is uniek, maar geeft je het gevoel dat je niet aan het juiste adres bent, erg afgelegen. De escaperoom zelf is niet groot in hoeveelheid kamers en de puzzels zelf zijn niet heel moeilijk. Leuke ervaring, maar niet een van de beste kamers.

Goede beleving en leuke puzzels

Gelukkig minder eng dan we van tevoren dachten, meerdere verrassingselementen en leuke puzzels. Vriendelijk onthaal, vanaf het moment dat je de ontvangstruimte uitstapt zit je in de beleving van het verhaal. Zeker een aanrader!

Leuk verhaal, aankleding mist

De escaperoom begint met een leuke verhaallijn, maar tijdens de uitvoering merk je hier niet veel meer van. Het is een kleine kamer en aan de aankleding zou meer gedaan kunnen worden.

Leuke kamer

Van te voren bang dat we naar een of andere enge kamer zouden gaan, dit bleek gelukkig helemaal niet het geval. Een leuke kamer met leuke puzzels. We waren met een groep van 6 en het is in deze kamer lastig om allemaal productief bezig te zijn. Dit is jammer.

 • Expeditie — MindEscape
 • Geplaatst op 22 september 2019 om 18:42
 • Gespeeld met 3 personen in september 2019; Ontsnapt: Ja (57:48)

Complete plaatje

Deze kamer bevatte het complete plaatje voor een goede beleving: goede service, zowel vooraf als achteraf met een vriendelijke, betrokken dame. De puzzels in de kamer zijn afwisselend en ook weer een aantal elementen die wij nog niet eerder gezien hadden, wat het uitdagend maakt. Heel mooi aangekleed! Wij komen zeker terug voor de andere kamer van deze dames!

Gave kamer

Met 7 personen deze kamer gespeeld. Leuke kamer, veel verschillende elementen. Wel een scheikundig tintje, wat je wel moet aanspreken. Voor ons zeker het geval en een leuke ervaring rijker!

Uitdagend, escape beleving miste

Escape room met veel kamers, elke keer dacht ik 'nu zijn we er!' en kwam er weer een element achteraan. Heel gaaf, maar uiteindelijk niet kunnen ontsnappen. Geen hele geweldige 'escape beleving' gehad, wel een leuke uitdaging.

Leuke eerste escape ervaring

Voor mij was dit de eerste escaperoom die ik speelde. Met een vrij grote groep van 6 personen vond ik het vooral positief dat er parallel aan opdrachten gewerkt kon worden, het was dus niet zo dat de helft toekeek terwijl de anderen met een opdracht bezig waren. Gave eerste ervaring, die zéker leuk genoeg was om meer escaperooms te gaan doen!

 • Opdrachten parallel aan elkaar
 • Ruimte om te bewegen met grotere groep
 • Aankleding kan beter