Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Reviewbeleid

We zijn niet van plan om politieagentje te gaan spelen, maar we verwachten wel dat je je aan de volgende regels houdt wanneer je een review plaatst:

 • Gedraag je. We zien natuurlijk graag eerlijke reviews, maar brand niemand af. Scheldpartijen, persoonlijke aanvallen en ongenuanceerde reviews worden per direct verwijderd.
   
 • Onderbouw je score zo goed mogelijk. Daar hebben zowel onze bezoekers als de ondernemers wat aan. Met goede feedback zal het niveau van de escaperooms in Nederland, België en Luxemburg alleen maar stijgen. Klachten kun je overigens het beste eerst met de escape room proberen te bespreken. Dat geeft ze kans om eventuele fouten te herstellen.
   
 • Een escaperoom moet voor iedereen een nieuwe ervaring zijn, verklap dus geen elementen uit de kamer. Niemand zit te wachten op spoilers.
   
 • Beschrijf je eigen persoonlijke ervaring van een escape in één review. Plaats niet meerdere reviews onder andere namen/emailadressen/accounts. Plaats geen reviews voor andere of voor escaperooms waar je niet geweest bent / geen afspraak hebt gemaakt. Laat je ook niet sturen in je reviews als er een beloning tegenover staat. Acties waar wij aan meewerken zullen nooit gericht zijn op het achterlaten van alleen positieve reviews.
   
 • Reviews van onbetaalde testgroepen kunnen worden verwijderd. De gespeelde kamers zijn over het algemeen nog niet helemaal af en de ervaring zal daarom anders zijn dan die van betalende bezoekers. Geef je feedback persoonlijk aan de ondernemers, zo komt de informatie direct bij de juiste persoon. Mocht je hebben betaald voor het testen van een kamer mag je wel een review plaatsen.
   
 • Plaats geen reviews (positief of negatief) van de escaperoom waar je eigenaar van bent, werkt of hebt gewerkt. Plaats geen negatieve reviews over concurrerende escaperooms. Om te voorkomen dat mensen twijfelen aan de oprechtheid van een review, mogen eigenaren en werknemers geen reviews plaatsen over escaperooms die zich bevinden in een straal van 15 km van hun eigen escaperoom. Ook directe familieleden zijn om deze reden uitgesloten van het plaatsen van reviews over escape rooms waar familie bij betrokken is.
Misbruik en/of het niet naleven van deze regels resulteert in het verwijderen van de desbetreffende review(s) en mogelijk tot het ontzeggen van toegang tot de website. We behouden het recht om spoilers uit reviews te verwijderen of om gehele reviews te verwijderen. We gaan niet in discussie over deze regels of het naleven daarvan.