Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

  • Kamers gespeeld: 16
  • Reviews geplaatst: 14
  • Ontsnappingspercentage: 85.7%
  • Forum berichten: 0
  • Lid sinds: 16-01-2018

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Topervaring!

De eerste kamer voor ons die voor 2 personen is gemaakt, spannend! Na alle positieve reviews hadden we toch wel hoge verwachtingen. Ik kan je vertellen dat die zeker zijn waargemaakt.. Wat een mooie kamer, helemaal doordacht en alles in thema. Zonder verder iets te verklappen, deze wil je echt spelen. Wij hebben hem gehaald, hadden nog 4 minuten over. Wij kijken ook erg uit naar de volgende kamer op deze locatie.

Escaperoom die je gespeeld moet hebben!

Nadat we de serie allemaal gezien hadden en ik deze kamer tegen kwam op escapetalk wisten we het al meteen, hier gaan we naartoe! Helemaal vanuit het gezellige Brabant afgereisd naar Katwijk, speciaal om deze escaperoom te spelen. Het was zeker de moeite waard. Wat een mooie afgewerkte kamer. Alles is zo mooi gemaakt en het is ook super leuk dat je alles herkent van de serie. Deze kamer zit nu zeker bij mijn favorieten.

Unieke kamer

Ontvangst was goed. Kamer erg mooi aangekleed, alles geheel in thema.. ook leuk altijd als je een speciale outfit aan moet doen. Persoonlijk vond ik de puzzels wel moeilijk en vooral het begin was lastig. Gelukkig had ik 3 goede teamleden waardoor we het uiteindelijk wel gehaald hebben!

Leuke tijdvullende kamer

Deze escaperoom was erg leuk! Diverse soorten puzzels, waardoor iedereen er wel 1 snapt. Met goed samenwerken kom je ook een heel eind. Er was genoeg te doen, maar dat vind ik ook het leukste. Dat je toch bijna een uur bezig bent om eruit te kunnen komen. Ook de ontvangst en het naspreken was erg leuk met de medewerker. Nu al benieuwd naar de nieuwe kamer die gaat komen!

Mooi decor

Het volgende uitje met de familie. Stukje moeten rijden naar Venlo! Zeker de moeite waard. Het was echt een hele leuke kamer en bijna alle puzzels hadden we vlot opgelost. Het was ook een erg mooi pand. Uiteindelijk hadden we nog 12 minuten over en hadden we een leuk aandenken gekregen om mee naar huis te nemen.

Leuke verrassende kamer!

De eerste escaperoom in Belgie! Er zaten leuke elementen in de kamer, vooral het einde. Zeker de moeite waard om een keertje te spelen. Uitgespeeld in 3550 seconden.

Wauwww

Na de goede reviews waren we toch wel erg nieuwsgierig geworden naar deze kamer. De andere kamer op deze locatie hadden we ook al gespeeld. Dus de verwachtingen lagen hoog.. Ik kan wel zeggen dat dit nu mijn favoriet is geworden! Van de ene naar de andere verrassing.. dit is echt next level ;) We hadden uiteindelijk nog 4 minuten over.

Hele mooie kamer!!

We waren met 6 personen en dit was precies het goede aantal. Wat meteen opviel was dat alles zo mooi was aangekleed. Je zag echt dat hier veel werk aan was besteed. En toen zagen we slotjes.. heel veel slotjes. Waar begin je? En waar ga je verder? Dat was soms even lastig. Maar gewoon per 2 ergens aan beginnen en samenwerken en toen hadden we het gehaald! Net binnen de tijd. :) Daarna nog wat gedronken en gezellig nagekletst.

  • Hele mooie kamer
  • Geen klok die aftelt

Chaos

We hadden dit met een personeelsuitje gedaan. 15 mensen is wel echt teveel.. je liep elkaar veel in de weg. Puzzels waren leuk gedaan maar had niet echt veel 'wauw' effecten.

Leuke kamer om mee te beginnen.

1 van de eerste escaperooms die ik heb gedaan. Was meteen enthousiast, leuk in elkaar gezet allemaal en ook erg enthousiast ontvangen. Aanrader!

Spannend

Leuke kamer, hadden nog 14:58 over dus alles liep opzich wel goed!

Leuke sfeer en mooi gemaakt

Ik vond de kamer erg gaaf! Puzzels waren goed te doen. Bij 1 hadden we een hint nodig want we lazen het steeds verkeerd.. Goed samengewerkt en uiteindelijk hadden we nog 05:48 over. Trots :) Daarna nog erg gezellig nagekletst en een drankje gedaan met de eigenaar.

Kamer die je zeker een keer gedaan moet hebben!

Nadat we veel over deze kamer gehoord en gelezen hadden dachten we, die moeten we zeker doen. Ik vond persoonlijk dat sommige puzzels best moeilijk waren. Met goed samenwerken kom je een heel eind. We hadden hem helaas niet gehaald. Misschien nog een paar minuutjes en dan was het wel gelukt.. Doe deze kamer niet als 1 van je eerste escaperooms want dan valt de rest zeker tegen haha.

  • Kamer 237 — Kamer 237
  • Geplaatst op 16 januari 2018 om 23:33
  • Gespeeld met 4 personen in januari 2018; Ontsnapt: Ja

Erg origineel

Was een hele gave escaperoom, valt met geen andere kamer te vergelijken! Originele technieken en erg mooi in elkaar gezet. Hadden nog bijna 5 min over.