Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Lin1530

Junior Escaper

Offline

Lid sinds

03-08-2019

Statistieken

Escaperooms

20 reviews

44 kamers gespeeld

95% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


20 reviews

Jumanji

The Missing Link
Geplaatst op: 17 november 2021

Geweldig aangekleed, maar rommelige totaalervaring

Wat een geweldige aankleding, je kijkt elke keer weer je ogen uit. Grote complimenten voor de sfeer van deze kamer. Het is echt net alsof je in de film Jumanji stapt.

Jammer genoeg waren er ook wat minpunten. Sommige puzzels waren ontzettend leuk, maar anderen waren ronduit frustrerend. Een puzzel draaide puur om geluid, maar sommige onderdelen daarvan waren gewoon níet te verstaan, door verkeerde afstemming misschien? Of te hard ander geluid in de ruimte? Als je snapt wat je moet doen maar het alsnog bijna niet kan oplossen door iets wat buiten je macht ligt, is dat gewoon frustrerend en dat is in mijn ogen iets waar de eigenaren eens scherp naar moeten kijken. Andere puzzels waren wat minder logisch, of soms was niet helemaal duidelijk wat er gebeurde na het oplossen van een puzzel. Dat maakte het spel wat rommelig.

Tóch hebben we heel veel plezier gehad want er waren ook echt heel veel gave en verrassende onderdelen in deze escape room. Dus alsnog echt een aanrader als je in de buurt bent!


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Verhaal
 • Sfeer
 • Onlogische puzzels

 

Illusion

Epic Escape Waalwijk
Geplaatst op: 3 september 2021

Fenomenaal

Illusion verdient echt een hoger plekje op escapetalk, want wat een topkamer is dit. Want wat Epic Escape claimt is terecht: dit is niet zomaar een escape room, het is een escape experience.

Vanaf de introductie word je in een verhaal gezogen waar je vervolgens meer dan een uur inzit. Een film bijna. Weinig escape rooms krijgen het zo goed voor elkaar om je te laten te vergeten dat je in een escape room bent. Je loopt een andere wereld in en die zit fantastisch in elkaar.

Epic Escape heeft een fenomenaal decor neergezet met een perfecte combinatie van puzzels en beleving. De techniek, de sfeer, de muziek (!!!), de speciale effecten, er valt heel veel over te zeggen maar je kunt het beste gewoon zelf in de magische wereld van Marcus Furore stappen en je laten verrassen door een van de beste kamers van dit moment.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding
 • Originele puzzels
 • Sfeer
 • Muziek
 • Techniek
 • Storytelling

  Epic Escape Waalwijk

Mission Mars

Escaperoom Coevorden
Geplaatst op: 18 augustus 2020

Leuk familieuitje

Dit was echt een leuke escape room! Het ruimtethema sprak ons wel aan en is goed uitgevoerd. De ruimtes zijn gaaf aangekleed en de puzzels passen goed in het verhaal. Er zit ook lekker veel techniek in en geen slotjes. De gevarieerde puzzels waren niet allemaal even moeilijk maar gaven ons zeker genoeg uitdaging, ook al hebben we al best wat kamers gespeeld. Ook leuk dat de kamer heel familievriendelijk is en de jongste van ons gezin (7) kon qua puzzels misschien nog niet veel toevoegen, maar heeft toch de avond van zijn leven gehad. :)

We hebben verder nog leuk nagepraat en wat daar origineel aan is, is dat er foto's van tijdens het spel bij getoond worden. Dat heb ik nog nergens op deze manier gezien en voegde echt wat toe. En de traktatie achteraf, volledig in thema, konden wij ook zeker waarderen! ;)


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  51:50 min


 • Parkeren
 • Nabespreken met foto's
 • Licht- en geluidseffecten
 • Aankleding
 • Thema

 

Dikke aanrader

Heel anders dan wat we tot nu toe bij andere escape rooms hebben gezien. Het decor van deze escape room is echt subliem, de beleving is tot in de puntjes uitgewerkt. Na ruim 30 kamers gespeeld te hebben wist deze escape room me nog steeds te verrassen.

Niet alle puzzels waren even logisch, maar alles was onwijs goed in thema. Daardoor vonden we alles wat we moesten doen vooral heel erg léuk. Het is echt een ervaring.

Kleine minpuntjes: het gebrek aan ontvangstruimte, waardoor je zelfs niet eventjes kan zitten, en de matige bereikbaarheid en geen gratis parkeergelegenheid. Maar eerlijk is eerlijk, de kamer zelf maakt dat goed.


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Techniek
 • Decor
 • Beleving
 • Ontvangstruimte
 • Parkeren

 

The Cooper Case

Down The Hatch
Geplaatst op: 12 februari 2020

Gaaf

Originele en toffe puzzels, leuke sfeer en wat verrassingen, zo moet een escape room zijn! Leuk is dat het verhaal goed terugkomt in de aankleding van de kamer en in de puzzels. En 80 minuten speeltijd is echt een meerwaarde! Net als Flight 815 echt een aanrader dus.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • 80 minuten

 

THE ARTIFACT

Escape Experience
Geplaatst op: 23 januari 2020

Super ervaring

Echt een super leuke kamer. Hele leuke puzzels; origineel en goed in thema. Een heel meeslepend geheel!

Je hebt elkaar in deze kamer echt nodig om te ontsnappen, samenwerken is een must, en dat is nogal een uitdaging als je maar met 3 personen bent. Wel gelukt, en hoe!
Er is in het uur dat je hebt ontzettend veel te doen en op te lossen. Doorwerken dus. Voor minder ervaren escapers is een wat groter team (4/5) daarom wat fijner, denk ik.

We kwamen heel enthousiast buiten en komen zeker terug bij een nieuwe kamer!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels

 

Triplicate Institute

Escape Room The Cube
Geplaatst op: 9 januari 2020

Gaaf

We hebben beide kamers op deze locatie gespeeld en we vonden het heel knap wat een level up dit is in vergelijking met de eerste. Niet alleen hele leuke puzzels in deze kamer, maar ook een goed stukje beleving. De setting van psychiatrisch instituut is heel realistisch (en ook wel wat onheilspellend..)

We stonden heel snel weer buiten maar hebben er echt van genoten! Vooral door de vette sfeer en wat verrassende elementen en technieken die ik pas op een paar andere plekken van dit niveau gezien heb.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  35:13 min


 • Ontvangst
 • Techniek
 • Veel te doen
 • Verhaal

 

Flight 815

Down The Hatch
Geplaatst op: 9 januari 2020

Fantastisch

Dit is voor ons een van de tofste kamers die we gedaan hebben!

80 minuten speeltijd is echt een groot pluspunt, ondanks dat we ruim de tijd over hadden. De kamer is dan ook echt heel uitgebreid: veel oppervlakte, veel puzzels, verrassende elementen... De spelflow is heel fijn en de puzzels vonden we écht heel leuk. Alles was logisch, maar daardoor niet minder uitdagend.

Ook qua aankleding klopte alles. Het decor is onwijs mooi. Als groot fan van Lost is het dan ook nog vetter, echt een feest der herkenning. Het verhaal klopt dan helemaal, al vonden de niet-kijkers van de serie in ons team het net zo leuk. We komen binnenkort zeker terug voor kamer #3.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Decor
 • Puzzels
 • 80 minuten

 

INFERNO

Timed Adventures
Geplaatst op: 28 december 2019

Unieke ervaring

Deze kamer is verrassend leuk, vooral door het thema en hoe goed dat is doorgevoerd. Alsof we echt bij de brandweer zaten. Er zitten wat leuke puzzels en originele elementen in deze kamer en vooral het einde was écht heel leuk.

De puzzels zouden wat ons betreft wel wat moeilijker kunnen, en er zou zelfs wat toegevoegd kunnen worden, maar al met al hebben we vooral heel veel spelplezier gehad. Voor gevorderde teams zouden we wel echt aanraden om niet met meer dan 4 personen te spelen.


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  41:20 min


 • Special effects
 • Thema
 • Vrij makkelijk (maar wel leuk!)

 

Heel leuk

Leuke klassieke escape room met een modern (en heel leuk vernieuwd!) tintje. De puzzels zijn origineel en helemaal anders dan in de oude kamer. En wat verrassingen in de kamer zijn ook altijd leuk natuurlijk.
De moeite waard dus om opnieuw te spelen.


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Escape From Wonderland

Escape from Wonderland
Geplaatst op: 28 december 2019

Heel vermakelijk

Deze escape room is echt prachtig qua aankleding. Er is duidelijk liefde in de afwerking gestoken en er is veel oog voor detail. De puzzels zijn over het algemeen goed in thema, maar de puzzelflow voelde voor ons niet overal in de kamer even lekker. Niet alles voelde op elk moment even logisch aan. Ook moet je soms wel heel goed kunnen rekenen...

Maar we hebben ons heel erg vermaakt! En vooral de complimenten voor onze spelbegeleider (Anne?) die ons enorm wist mee te trekken in haar enthousiasme en alles nog doorliep met ons. :-)


8

Sfeer: 9.0

Puzzels: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gamehost
 • Sfeer
 • Aankleding
 • Originaliteit puzzels
 • Parkeren

 

Hunting Season

Escaperoom Antwerp
Geplaatst op: 6 maart 2020

Geweldige kamer

Wat een ongelooflijk oog voor detail zit er in deze kamer. Door de start zit je er meteen lekker in, en het verhaal wordt ook in de rest van de kamer onwijs goed verteld. Sfeer is goed, puzzels zijn tof en vernieuwend, zelfs aan de geur was gedacht.

Enig minpuntje was dat het ons soms niet helemaal duidelijk was wanneer welke puzzel nou was opgelost en wat waardoor geactiveerd werd - misschien ook wel doordat we met een grote groep waren en iedereen tegelijk aan het werk was. Wel weer een pluspunt dus dat er op de meeste momenten voor iedereen wat te doen is.
De eigenaar heeft nog uitgebreid met ons nagepraat en de kamer met ons doorgelopen, dus dat was heel fijn (en leuk om te zien hoe alles werkte).

Je moet er (in mijn geval) een stukje voor rijden maar dan heb je ook wat.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Bizar goede afwerking
 • Puzzels

 

The Orphanage

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 10 november 2019

Gave kamer, maar flink doorwerken

Na The End en alle kamers van DarkPark in Delft gespeeld te hebben, was het ook maar eens tijd om the Orphanage van het lijstje te strepen. We werden hartelijk ontvangen en konden al gauw beginnen.

Complimenten voor de aankleding van de kamer. Niet per se sfeervol, maar dat kan je niet verwachten van een oud weeshuis en dat sfeertje wordt heel goed neergezet: van decor tot de licht- en geluidseffecten.

Er zitten heel veel leuke en originele puzzels in de kamer. Jammer was wel dat 1 van de belangrijke puzzels een technisch mankement vertoonde, wat ons wat in verwarring bracht. Ook vonden we de kamer qua puzzels misschien iets te vol. We zijn nergens mega lang op blijven hangen, maar hebben het toch maar op het nippertje gehaald. Er is misschien nét te veel te doen. Ik denk ook dat we mede daardoor in het begin al vrij veel en snel hints kregen. Dat haalde mij wat uit de flow, omdat ik het gevoel had dat ik de kans niet eens kreeg om iets zelf op te lossen.

Maar al met al absoluut een hele toffe kamer. Het thema en de puzzels zijn goed gevonden en het creepy sfeertje is knap neergezet (maar niet te eng gelukkig). Fijn ook om daarna met de spelbegeleider alles nog even door te lopen. Wel vind ik het bij DarkPark altijd een beetje jammer dat er geen personeel in de ontvangstruimte is en je jezelf moet bedienen, dat voelt toch wat minder hartelijk.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Decor
 • Originele puzzels
 • Gratis parkeren
 • Sfeer
 • Te veel puzzels

 

Bella Ciao!

Escape Room Katwijk
Geplaatst op: 2 november 2019

Uitmuntend

Wát een vette kamer! Als je de serie hebt gezien is het een feest der herkenning. Alle details kloppen (zelfs de muziek! wat een feest!) en het ruime decor is echt schitterend afgewerkt.
Maar ook de mensen uit onze groep die de serie niet gezien hebben, vonden het fantastisch - dus het is zeker geen must om te kijken voor je Bella Ciao speelt (maar zou het je toch aanraden want deze serie wil je net als deze escape room niet missen).

We hebben ons zo'n 45 minuten lang vermaakt met afwisselende en originele puzzels, die precies in het verhaal passen. Daardoor voelt het alsof alles klopt en dat alles wat je oplost je ook verder brengt in de verhaallijn. De balans tussen beleving en puzzelen is wat ons betreft perfect.
We waren met een afwisselende groep van zes personen, van onervaren tot zéér ervaren, maar hebben niet het gevoel gehad dat we met teveel waren.

Ook nog een dikke shout-out naar de service. Door een file des doods kwam een deel van onze groep bijna een uur te laat. De eigenaar heeft er alles aan gedaan om ons toch te laten spelen. Wat een service! Sowieso een top ontvangstruimte en heel leuk om met deze escape enthousiastelingen gekletst te hebben. Ook heel leuk dat je de kamer nog uitgebreid doorloopt!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal
 • Decor
 • Sfeer
 • Gratis parkeren
 • Service

  Johan Le Vanivanavandelft

The End

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 12 februari 2020

Waanzinnige beleving, weinig te puzzelen

Na een tijdje heb ik nog steeds wat gemengde gevoelens over deze kamer. The End biedt een beleving die ik nog niet ergens anders heb meegemaakt op deze manier. Maar ondertussen zie ik het daardoor ook eigenlijk niet als escape room, maar eerder een escape experience.

The End is heel gaaf gebouwd en je krijgt het gevoel dat je echt in een verhaal zit. Dat verhaal is op sommige vlakken misschien wat vaag of vergezocht, maar wel erg tof uitgevoerd. Technisch zitten er ook echt wat knappe dingen in. Het is meeslepend, maar er is eigenlijk niet heel veel te 'doen', als je het over puzzels hebt. De puzzels zijn ook vrij eenvoudig.

De kamer is dus wel spannend, maar je hoeft absoluut niet bang te zijn voor een horrorervaring. De kamer was veel minder eng dan vooraf gedacht. Dus laat dat je niet tegenhouden!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Weinig puzzels

 

DEA

Missionroom Leidschendam
Geplaatst op: 8 oktober 2019

Tof

Het thema van deze kamer is echt heel vet doorgevoerd, vanaf het moment dat je je briefing krijgt. Gave effecten en de aankleding klopt in de puntjes. We hebben deze kamer met 5 personen met heel veel plezier gespeeld. Ook fijn dat er voor iedereen altijd wel iets te doen is.

Ook leuk om te spelen als je Breaking Bad niet kent :-)


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ontvangst
 • Parkeren
 • Aankleding
 • Effecten

 

The Dentist

DarkPark Delft
Geplaatst op: 23 september 2019

Leuke kamer, maar te hoog prijskaartje

Heel leuk uur (50 minuten dan) gehad in The Dentist!
De flow van de puzzels is lekker, ondanks de vele slotjes. Er zijn veel puzzels die je in hoog tempo kan afwerken. Ook tof is dat het thema tot in de puntjes is doorgevoerd. Er zitten wat leuke, verrassende effecten in.

Wel vonden wij op sommige punten het geluid veel te hard staan, dat is wat hinderlijk. Ook de ontvangst zou beter kunnen, dat kwam niet heel hartelijk of geïnteresseerd over. Houd er ook rekening mee dat er zo goed als geen parkeergelegenheid voor de deur is en je dus moet uitwijken naar een parkeergarage, met de bijbehorende kosten..

Al met al een hele leuke escape room, maar wel een waar in mijn ogen het hoge prijskaartje niet bij te verdedigen valt.


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 8.0

Service: 6.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Thema
 • Puzzels
 • Ontvangst
 • Geen parkeergelegenheid
 • Prijs van de kamer

 

Kamer 237

Kamer 237
Geplaatst op: 5 september 2019

Vette beleving

Een hele gave kamer dit. Het thema is vanaf het moment dat je binnenkomt en in het hotel incheckt tot je weer naar buiten stapt tot in de puntjes doorgevoerd. Gave effecten, puzzels en verhaal. En complimenten voor de ontvangst en service :-)


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

The Execution

The Escape Room Rijswijk
Geplaatst op: 3 augustus 2019

Mind = blown

Wat een bizar vet uur hebben wij gehad in The Execution. Echt álles aan deze escape room klopt.

The Execution voelt niet meer als een spel. Het is echt een beleving. Vanaf het eerste moment zit je er helemaal in. De puzzels zijn goed verweven met het verhaal, waardoor je echt in een soort flow komt.
Al snel voelt het dan niet meer alsof je een escape room speelt, maar alsof je echt uit een gevangenis aan het ontsnappen bent en alles op alles wil zetten om dat te laten slagen. Mijn hartslag kan dat beamen.

Gooi dan ook nog eens een knap staaltje techniek, uitstekende aankleding, originele puzzels, wat verrassende twists en onwijs fijne service in de mix en je hebt een escape room die niet minder dan een 10 verdient. Wow!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gezellig!
 • Parkeren
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Sfeer
 • Meeslepend

  bartosEscapeRoomRijswijk

Jason's Curse

The Escape Room Rijswijk
Geplaatst op: 23 september 2019

Beleving én puzzelen

Een toffe, vernieuwende escape room, die een beleving is maar tegelijkertijd ook gewoon nog ouderwets puzzelen. Lekker creepy sfeertje ook, dus continu spannend.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Vernieuwend
 • Parkeren
 • Puzzels
 • Sfeer

 

0 reviews