Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Queenie4ever

Senior Escaper

Offline

Omschrijving

Gigantische Queen fan sinds jaar en dag. Sinds 2017 de Escape rooms ontdekt en aardig verslaafd aan het raken. Met verschillende samenstellingen de kamers aan het spelen en duidelijk is dat ik de Tornado van de groep ben. Kan slecht tegen mijn verlies en baal dan ook als we door stomme handelingen de kamer niet uitkomen. Achteraf is het altijd zo makkelijk....

Aan het wachten op de eerste Escape Room met als thema de popgroep Queen :-)

Lid sinds

28-10-2018

Statistieken

Escaperooms

63 reviews

66 kamers gespeeld

82.5% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


63 reviews

Poppet

Rock City Escape
Geplaatst op: 22 augustus 2023

De leukste van de drie!

Na de andere twee kamers al eerder gespeeld te hebben, waren we erg benieuwd naar het slotstuk van deze locatie.

Ik ben zelf niet zo van de toneelstukjes, dus daar heb ik even doorheen moeten kijken. Maar het begin is daarna erg verrassend en nieuw. Moesten we nou echt al iets doen en beginnen? Voor ons nu een weet, voor jullie nog een vraag.... Daarna begint het echte escapen in een leuke setting. Ook hier weer de nodige verrassingen. En vervolgens wordt je ondergedompeld in het spel en hebben we heerlijk gepuzzeld.

Het verhaal is me een beetje ontgaan en dat vond ik jammer. Er zit een duidelijke verhaallijn in de drie kamers samen, maar die was ik tijdens het spelen helemaal kwijt. Wat overigens niets af deed aan de kamer zelf. Met of zonder link naar de vorige kamers, is deze kamer op zichzelf wel heel logisch en goed te volgen.

Er zaten leuke verrassingen in, het eindspel duurde wellicht ietwat aan de lange kant.
Al met al hebben we ons goed vermaakt en hebben we heerlijk gespeeld. De sfeer van de kamer, in combinatie met het verhaal en de locatie waren helemaal goed.

En eerlijk? Ik vond dit zelf denk ik de leukste van de drie. Maar dat is heel persoonlijk. Ik ben van de logica en lineair puzzelen en dan word je hier op je wenken bediend.

Wij waren met z'n drieën en hebben ons geen momen verveeld. We hebben ook goed samen kunnen spelen, waardoor je niets van de kamer mist. En dat is ook wel eens fijn.

Ben je in de buurt? Zeker deze kamer (en de andere twee) gaan doen. En ik zie veel reviews die dan deze kamer als eerste aanraden. Tja, zoals gezegd ben ik nogal lineair en dus zou ik de orginele volgorde aanhouden (Bloody Mary, Soup du Jour, Poppet). Al is het alleen maar voor de achterliggende verhaallijn (toch wel).


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

 

The Vault

Sherlocked
Geplaatst op: 11 augustus 2023

Gave kamer in een geweldig pand

Na de Architect wilden we toch ook de Vault spelen. Zo gezegd zo gedaan.
Je begint al een paar dagen van te voren met een briefing, mails, etc. Op de dag zelf mag je je melden voor de missie en dat hebben ze echt leuk opgezet. Je hebt al heel wat achter de rug voordat je überhaupt binnen bent!
De aankleding is goed gedaan, maar dat kan ook bijna niet anders in zo'n prachtig pand. Het verhaal zit goed in elkaar en de spanning bouwt iedere keer weer wat verder op.
Leuke combinatie van nieuwe techniek en authentieke puzzels. Goede begeleiding die het verhaal van begin tot eind meespeelt in haar rol.
We hebben genoten!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

 

Jason's Legacy

OuterGround
Geplaatst op: 04 juli 2023

Na Jasons Curse en The Execution is dit HET vervolg die je absoluut moet spelen!

Met hele hoge verwachtingen zijn we richting Rijswijk gedaan om Jasons Legacy te gaan spelen. Na Jasons Curse, die absoluut op nummer 1 van onze steeds langere lijst met gespeelde kamers staat, was het bijna onmogelijk om onze verwachting waar te maken. Maar het is ze weer gelukt!

De reden dat deze escaperoom bestaat is erg onfortuinlijk: Jasons Curse is afgebrand en dat is en blijft doodzonde. Wat was dat een geweldige kamer om te spelen, met de nodige mindfucks en spanning. The Execution, het vervolg op Jasons Curse, was ook super om te doen, maar redde het wat ons betreft niet bij Jasons Curse (maar die moet je ook zeker spelen hoor!).

Maar hoe geweldig is het, dat de eigenaren besloten hebben de brand te 'gebruiken' om een nieuwe kamer te bouwen en het verhaal hierop aan te sluiten! Met Jasons Legacy scheppen ze vooraf daarmee wel hele hoge verwachtingen, die eigenlijk niet waar te maken zijn. Maar ze hebben het geflikt!

Zodra je de kamer binnenkomt, zit je er al meteen in door het prachtige decor wat levensecht is. De puzzels volgen elkaar rap op en er is genoeg te doen voor iedereen, je verveelt je geen moment. Grote ruimtes waarin je door de spanning afentoe als een kip zonder kop heen en weer aan het rennen bent. Geweldig! En als je denkt dat je er bent, think again: je gaat gewoon weer verder en je wordt steeds dieper in het verhaal gezogen. Jasons is Back!! En dat zul je merken ook..... Ook in deze kamer zitten de nodige mindfucks, die weer perfect getimed zijn. Maar voor de mensen die bang aangelegd zijn: dat ben ik ook! Ik vond de kamer totaal niet eng, maar vooral lekker spannend door het verhaal. Maar dat past er helemaal bij en daar had ik totaal geen last van. Dus ook als je bang aangelegd bent, deze kamer zeker gaan spelen! Je krijgt er absoluut geen spijt van.

We liepen met een WAUW gevoel de kamer uit. Ze hebben het dus toch weer geflikt! Een top kamer die je absoluut gespeeld moet hebben. Al heb je Jasons's Curse niet gespeeld, ga deze kamer zeker doen. Het is het absoluut waard.

Wat vinden we het jammer dat het Jason verhaal hiermee voor ons ten einde gekomen is. Hopelijk hebben de eigenaren de smaak te pakken gekregen en gaan ze nogmaals een vervolg bouwen op het verhaal van Jason. Wij kunnen in ieder geval niet wachten en blijven er stilletjes op hopen.......


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Mindfucks
 • Gewoon totale topkamer

 

Mooi aangeklede kamer, maar voor verbetering vatbaar

Omdat we in de buurt waren en iemand bij ons hebben die gek op Disney is, leek het ons leuk om deze kamer te gaan spelen.
We werden hartelijk ontvangen in een ietwat chaotische setting: meerdere ontvangstruimtes en meerdere groepen waarbij alles lekker door elkaar aan het lopen was.
Nadat we apart genomen werden, werd ons het verhaal toegelicht en konden we beginnen.

Wat een prachtig aangeklede kamer, helemaal in stijl en goed over nagedacht. Zeker leuk om met kinderen te doen, daar is de kamer wat mij betreft absoluut geschikt voor.

Helaas werd het voor ons daarna minder. De eerste puzzel kwamen we niet uit doordat we compleet verkeerd aan het denken waren, en de hints maakten het er niet beter op. Voor ons gevoel waren we hier veel te lang mee bezig, waardoor de frustratie op kwam zetten. Onze andere teamgenoten, die met een andere puzzel bezig waren, kwamen ook niet veel verder. Nadat we regelmatig Japie over de speaker hadden, konden we door naar de volgende puzzel. Maar de toon was voor ons gezet en we zaten er gewoon niet lekker in. Met veel puzzels was het hangen en wurgen en we begrepen vaak de bedoeling niet. Bij sommige puzzels hadden we het antwoord, maar liet de techniek te wensen open (iets ging niet open en vervolgens ging het open inclusief de techniek.....). Bij een andere puzzel begrepen we de bedoeling niet, omdat het niet zichtbaar was wat je nu moest doen. Ook dat moest eerst toegelicht worden, omdat je er anders niet uitkomt.
Bij de laatste puzzel was het niet duidelijk wat je nu te horen kreeg en ook daar moet je een aanwijzing voor krijgen, omdat je anders niet veder komt. De eindpuzzel was bij ons opgelost voordat we iets gedaan hadden, geen idee hoe dit kon...... En zonder dat we het doorhadden, waren we ineens klaar en stond de host weer bij ons in de kamer. Het einde van het verhaal vonden we dan ook niet logisch.

De host was zeer vriendelijk en nam ons nog even mee de kamer in en liet ons zien wat nu precies de bedoeling was bij de puzzels.
Het was duidelijk niet onze kamer.

Moet je deze kamer dan maar niet spelen? Nee, dat wil ik zeker niet zeggen. Het is een mooie kamer met vriendelijke mensen en als je met kinderen een escaperoom wilt doen, zou ik zeker deze kamer spelen. En het kan ook aan ons gelegen hebben hoor. Gezien de reviews en cijfers die deze kamer krijgt, waren wij gewoon geen match met deze kamer en de gedachtegang er achter.


7

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 5.5

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Aankleding kamer
 • Vriendelijke host
 • Decor
 • Leuk om met kinderen te spelen
 • Logica
 • Heeft onderhoud nodig
 • Onlogische puzzels (zonder hint kom je er niet)

 

The Monuments Men

Escaperoom Deventer
Geplaatst op: 26 juni 2023

Mooi aangeklede kamer voor een leuke escape ervaring

Samen met drie vriendinnen (niet uit mijn vaste escape groepen) een weekendje Deventer gepland en dan kan een escaperoom niet achter blijven natuurlijk. Op basis van de reviews en het verhaal, deze kamer uitgezocht.

We werden vriendelijk ontvangen en na wat uitleg konden we beginnen.
We gingen lekker van start, maar bleven al vrij snel even hangen. Iets wat we met trial and error op konden lossen (niet de bedoeling natuurlijk, maar we konden wel verder). Vervolgens volgen de verrassingen elkaar op, wat erg leuk was. Als team wordt je tijdelijk gesplitst, maar dat gaf wel een extra dimensie aan de beleving. Diverse puzzels en kamers aangekleed in het thema. Wel veel slotjes puzzels, iets wat voor mij niet perse meer nodig is, er zijn zoveel andere leuke oplossingen.
Geen enge kamer, iets wat ik prettig vind, want daar hou ik niet van.
De kleine aanwijzingen werden cryptisch gegeven, zodat je toch nog zelf naar de oplossing op zoek kon.
Uiteindelijk stonden we ruim binnen de tijd weer buiten. En dat voor een team met drie personen met weinig escape ervaring. We zaten er ook echt lekker in.

Wat een beetje jammer is, is dat je niet alles van de kamer meemaakt, omdat je gesplitst wordt. Achteraf vroegen we nog om een rondleiding zodat we alles door konden nemen (we hadden tenslotte nog 15 minuten over), maar helaas ging alleen het licht aan en konden we zelf nog even rond lopen. De host beantwoordde weliswaar onze vragen, maar daar bleef het bij.

Al met al een leuke ervaring. Ben je in de buurt, ga hem zeker spelen, het is een prima kamer om aan je lijst toe te voegen.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Verhaal
 • Logica
 • Aankleding
 • Niet te moeilijk
 • Leuke verrassingen tijdens het spelen
 • Splitsing (leuke extra dimensie)
 • Veel slotjes
 • Splitsing (je maakt niet alles mee)
 • Helaas geen extra toelichting achteraf

 

Molly's Game

Down The Hatch
Geplaatst op: 19 juni 2023

Wauw! Zo kwamen wij de escaperoom uit ;-)

In 1 woord: wauw! Wat is dit een gave belevenis en kamer zeg! We hebben behoorlijk wat kamers gespeeld, maar naast Jason's Curse is dit de enige andere kamer waar we uitkwamen met alleen maar 'WAUW'!

De ontvangst is al geweldig: de ontvangstkamer is helemaal in stijl aangekleed en de host is allervriendelijkst en neemt alle tijd voor ons. Er is voldoende ruimte binnen en buiten om gezellig te zitten en wat te drinken. En dan begint Molly's spel........ het begint eigenlijk al voordat je goed en wel begonnen bent. Alleen dat is al gaaf.

Vervolgens ben je 90 minuten bezig en we hebben ons geen seconde verveelt. Waar je in veel kamers nog wel eens om je heen staat te kijken en je af staat te vragen wat je nu dan toch weer moet gaan doen (wat in deze kamer overigens ook geen straf zou zijn geweest), ben je bij Molly's Game continu bezig. Wij zaten volledig in het verhaal, wat mij eigenlijk nooit gebeurt (ik zie vaak pas achteraf wat het verhaal en dus de bedoeling was, ik ben zo gefocust op het oplossen van alles). De puzzels en aankleding zijn dus zo goed verwerkt in het verhaal, dat je er helemaal in mee gezogen wordt. En zodra je het een hebt opgelost, rol je zo in het andere.

Wat we ook super leuk vonden: het is echt samenwerken met elkaar. Niemand staat te kijken naar de ander hoe die iets aan het oplossen is. Je bent samen bezig, aan het denken en aan het oplossen.

De spanning is geweldig goed opgebouwd. Ik hou niet van enge kamers en zeker niet van acteurs of splitsing van het team en dit komt ook niet voor. De spanning zit hem echt in de kamer en het verhaal zelf, dus zelfs voor mij goed te doen, zonder dat het ook maar een moment saai wordt.

En dan de mindfucks...... hoe geweldig zijn die gedaan zeg! Ik kan er niet teveel over vertellen helaas, maar wat hebben we veel 'wauw' effecten gehad. Neem dus ook zeker de tijd om afentoe even om je heen te kijken en te genieten (dit is wat de host ons vooraf ook als tip gaf). Maar niet te lang, want die 90 minuten ga je echt wel nodig hebben.

De 90 minuten vliegen namelijk echt om. En wat vonden we het jammer dat we de eindstreep gehaald hadden (ja, echt waar!). Ondanks dat we nog maar 2,5 minuten over hadden, hadden we graag veel langer in het spel van Molly verstrikt willen zitten.

Deze kamer is zo goed uitgedacht en zit zo goed in elkaar, dat ik me afvraag of er nog kamers komen die dit voor mij gaan overtreffen.

Achteraf nog even gezellig gepraat met de host en toen moesten we echt gaan.
Het verhaal van Molly laat ruimte voor een vervolg en we gaan gewoon heel hard hopen en duimen dat die er ook gaat komen. Want, echt waar, WAUW!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend
 • WAUW
 • Er is nog geen vervolg :-)

  down-the-hatch

Viking Escape

Unlock Adventures
Geplaatst op: 10 juni 2023

Prachtige kamer en superleuk om te spelen!

Met zn vieren op pad om als Vikingen de escaperoom te betreden. Prima ontvangst met duidelijke uitleg. Zodra je de kamer binnenkomt zit je er meteen in. Aan alles is gedacht en het thema is perfect uitgewerkt.
Afwisselende puzzels en ondanks onze ervaringen toch weer nieuwe dingen ontdekt. Je kunt zien dat de eigenaren echt passie hebben hiervoor.

Ditmaal zijn we de Vikingen geweest en we komen snel terug om de Ridders te spelen. Ik denk dat het ook superleuk is als je met twee teams tegen elkaar speelt, geeft extra spanning en ervaring.
We zijn benieuwd hoe de ervaring is als we terugkomen in een andere rol, maar als ik de reviews moet geloven, komt dat helemaal goed.

Toen we klaar waren kregen we nog een sneak peek in de nieuwe kamer die ze aan het bouwen zijn. Wauw, gaaf! Ook die komt direct op onze wishlist!

Absolute aanrader om deze kamer(s) te bezoeken, zeker als je houdt van een goede aankleding en uitwerking tot in detail.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Het is soms verwarrend dat je 1 kleur speelt

 

Room 1803

Escape Ede
Geplaatst op: 26 maart 2023

Heerlijke kamer met leuke mindfucks

Het ontvangst was al geweldig: Brian en Antoine heetten ons van harte welkom en de klik was meteen daar. Na heel relaxt een halfuurtje gepraat en ontzettend gelachen te hebben, zijn we naar het hotel gegaan.

Wat begon als een erg leuke escaperoom, ontaardde al snel in een geweldige mindfuck. Afwisselende puzzels, waarbij je goed kon samenwerken en hier en daar een schrikmoment (niet eng gelukkig) met soms hilarische momenten (overigens lag dat meer aan onze eigen verwrongen humor denk ik 😉). Op het moment dat je denkt dat je de kamer aardig doorhebt, begint het pas echt.... Wauw, wat is dat goed gedaan zeg! En zit je er net weer lekker in, gaat de telefoon ......

Wat een heerlijke kamer! Er is echt goed over alles nagedacht en je ziet gewoon dat de heren er zelf ook plezier in hebben. Alles is tot in detail uitgewerkt, we hebben enorm genoten.

En alle lof voor Brian en Antoine. Geweldige gastheren die alle tijd nemen, zowel vooraf als achteraf. Na afloop de kamer nog een keer doorgelopen waarbij Antoine ons vol passie de ins en outs heeft laten zien. Daarnaast vertelde hij dat er binnenkort een nieuwe kamer komt. Wij kunnen niet wachten!

Kort gezegd: deze kamer gewoon doen! En neem voor- en achteraf lekker de tijd, wij hebben een heerlijke avond uit gehad!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

  antoine

The Architect

Sherlocked
Geplaatst op: 10 februari 2023

Heerlijk vermaakt in een prachtige kamer op toplocatie

In hartje Amsterdam stonden we klaar om The Architect te gaan spelen. We werden hartelijk ontvangen door een wat chaotisch persoon die aangaf dat z'n collega's er zo aan zouden komen. Niet veel later werden we hartelijk welkom geheten door twee zeer vriendelijke dames. Het ging voornamelijk in het Engels, maar dat was voor ons gelukkig geen probleem. Na een korte uitleg in een prachtig pand werden we naar de kamer begeleid. Met een klein oponthoud ivm een deur die niet meewerkte (wat overigens totaal niet storend was, mede door de fijne manier van handelen door de hosts), konden we beginnen.
Eerste indruk: Wauw, wat een geweldige ruimte! Maar hup, we moesten aan de bak. De puzzels waren niet al te moeilijke en redelijk lineair, alhoewel we op een bepaald punt toch even vast liepen. Na een kleine tip, die verder niets verraadde, konden we verder. Vervolgens een verrassing waardoor we echt goed samen moesten spelen. Ook dat lukte en aan het einde werden we nogmaals aangenaam verrast. Wat een prachtige puzzel!
Het enige minpuntje wat ons betreft was, dat we niet wisten of we klaar waren. We gingen door een deur dachten dat we er nog lang niet waren. En toen zagen we de wat chaotisch persoon van het begin weer. Deed hij nou mee in een rol? Of stonden we al buiten? Hij riep dat we even moesten wachten, maar ja, dat deden we natuurlijk niet. Dus we gingen vrolijk verder totdat we ineens onze hosts aan zagen komen springen. We waren er blijkbaar al! Blijkbaar waren we in het eindstuk een stuk sneller dan verwacht.
Na nog even nagekletst te hebben en de kamer nog even doorgelopen te hebben zijn we met een goed gevoel weer naar buiten gelopen. We hebben ons prima vermaakt.
Dit is geen enge kamer, geen acteurs en wat ons betreft ook geschikt voor beginnende spelers. Ons advies: speel met maximaal vier personen.
Op naar The Vault!


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • We waren vrij snel klaar
 • Moeilijkheidsgraad

 

INFERNO

Timed Adventures
Geplaatst op: 30 januari 2023

Helemaal top!

Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen door de host. Er werd alle tijd genomen om kennis te maken en even te kletsen. Op een gegeven moment ging de host weg om wat te regelen en één van ons dacht dat we al begonnen waren (wat dus nog niet zo was). Hilariteit ten top en dat voordat we de kamer ingingen. Dat voorspelde wat....
Vanaf het moment dat de deur dichtgaat zit je meteen in het verhaal. Wat ontzettend goed gedaan! Het begin geeft een adrenalinestoot zonder dat het eng is (daar hou ik ook niet van, dus dat vond ik erg fijn). We zaten er goed in en het liep allemaal lekker. Leuke, afwisselende puzzels en veel te doen. Van de adrenalinekick ga je geruisloos over in het echte puzzelen en voor dat je het weet, zit je in een nieuwe adrenalinestoot. Zonder al te veel te verklappen is het einde echt geweldig gedaan.
Op 1 punt liepen we vast, maar dat was onze eigen schuld door niet goed op te letten. Maar de host pakte dit super aan en bleef de gehele tijd compleet in de sfeer van de kamer.
Ik heb in recensies gelezen dat sommige vinden dat het middenstuk niet past bij het verhaal/thema of dat je daar de adrenaline mist. Wij hebben dat gevoel totaal niet gehad. We vonden juist de afwisseling geweldig wat ook zorgde dat je continu weer in een andere setting zat. Juist die afwisseling maakte het ontzettend gaaf.
Ik hou niet van enge kamers en ondanks dat de adrenaline stroomt, is deze kamer niet eng. Ik ben 1 keer geschrokken, maar dat was op een 'veilige' manier (ik kan het niet anders uitleggen, anders verklap ik teveel). Dus mocht je bang aangelegd zijn, ga deze kamer zeker doen!
Na afloop was er wederom alle tijd om nog even na te kletsen en de host was enorm enthousiast. Al met al voor ons een superleuk en gave ervaring!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

Here I Am

Escape Room Katwijk
Geplaatst op: 30 januari 2023

Wat een ontzettend gave escaperoom!

Onze vierde en laatste escaperoom van ons escapeweekend. We hebben drie supertoffe kamers gedaan, dus de lat lag hoog. Bella Ciao hadden we een aantal jaren geleden gedaan en vonden we erg tof, dus ook daar lag de lat hoog.

Het begint al bij aankomst, want je eerste opdracht staat in de mail. Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen en al snel begon het verhaal. We kwamen ons melden om onze gevangenisstraf uit te zitten. We 'moesten' naar binnen en na een ietwat rustig begin, was dat geheel over na de eerste opgeloste puzzel. De adrenaline begon te stromen en je zat midden in het verhaal. Spannend, samenwerken, rennen, puzzels oplossen, alles kwam er in voor. Van het één rolde je zo door naar het andere en je voelde de druk aan alle kanten. Spannend tot het einde! Ik kan er niet teveel over vertellen, want ik wil niets verklappen, maar het voelde als een levensechte gevangenis. En zo zag het er ook uit. Want ook bij de aankleding was aan alles gedacht. En zelfs bij de laatste puzzel blijft het spannend of je het gaat halen. Je komt bij deze escaperoom letterlijk rennend over de finish. Wat supergaaf!

Ik ben zelf nogal bang aangelegd en schrik snel en vind ook niet alles leuk in een escaperoom. Dit was ik vergeten aan te geven. Maar toen er zo'n moment kwam, zagen ze het op de camera's gebeuren en hebben ze rekening met me gehouden. Superfijn. Dus mocht je dit ook hebben, geeft het van te voren aan.

Na afloop werd er alle tijd genomen om alles nog even na te lopen en hebben we gezellig gekletst met de host. Je kon gewoon zien dat hij passie voor deze kamer heeft en dat straalt de kamer ook uit.

Dus wat ons betreft: doen! Je gaat daar absoluut geen spijt van krijgen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  Johan Le Van

Toxic Escape

Toxic Escape
Geplaatst op: 30 januari 2023

Wat een heerlijke kamer en superontvangst!

Ons escaperoomweekend begon met Toxic. Wat werden we leuk ontvangen! De kamer begint al voordat je er bent en alsnog was er alle tijd om even gezellig te kletsen vooraf.
Vervolgens de kamer in. Wat ontzettend leuk! Veel te doen, logische puzzels, soms effe wat lastig, maar allemaal in het thema. We speelden met vier ervaren personen en dat was een prima aantal. Het thema liep goed door en we hebben ons heerlijke vermaakt. De kamer zag er ontzetten goed uit en de makers hadden duidelijk alles op alles gezet om het zo echt mogelijk te laten lijken. En dat is wat ons betreft helemaal gelukt!
En ondanks het schimmige thema, was de kamer verder totaal niet eng. Fijn, want daar hou ik ook niet van. Dus mocht je wat angstig aangelegd zijn zoals ik, dan is deze kamer heel goed te doen!
Na afloop was er wederom alle tijd om nog even na te kletsen en door de kamer te lopen.
Wat een heerlijk begin van ons weekend! Op naar de volgende.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Rembrandts Geheime Atelier

Escaperoom Leiden
Geplaatst op: 30 januari 2023

Wauw, prachtige kamer en helemaal af

Onze tweede kamer van ons escaperoomweekend. Wederom een ontzettend hartelijk ontvangst in een prachtig pand. Er werd alle tijd genomen om wat meer uit te leggen over de geschiedenis van het pand en het verhaal liep naadloos door in het verhaal van de escaperoom. We hadden geen idee wat nou echt was en wat niet. Superleuk gedaan.
Vervolgens de kamer in en in 1 woord: prachtig. Aankleding was top, de puzzels waren leuk en afwisselend en geheel in het thema. Er was overal over nagedacht. Met vier ervaren personen hebben we ons enorm goed vermaakt, er is meer dan genoeg te doen voor iedereen. Her en der liepen we soms wat vast, maar met een kleine hint kwam we er prima doorheen.
Mooie kamer, leuk thema, absoluut een aanrader om te spelen. En wat ik fijn vindt: geen enge kamer.
Na afloop wederom alle tijd voor een praatje en om de kamer nog even door te lopen.
Deze kamer mag je wat ons betreft absoluut niet overslaan!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Arcade Invasion

Questomatica escape room
Geplaatst op: 06 januari 2023

Superleuk, gewoon doen!

We hadden Mathilda al gespeeld en vonden die erg leuk, waardoor we Arcade Invasion ook graag wilde gaan spelen.

We werden wederom hartelijk ontvangen door dezelfde host als vorige keer, super aardig en nam alle tijd voor ons. Hij polste nog even wat we met eventuele hints wilden, zodat hij ons kon helpen op een manier die wij wilden. Helemaal top. Na het introductie praatje gingen we naar binnen en zaten direct in het spel.

Leuke kamer, afwisselende puzzels en geen slotjes. Soms liepen we even vast, maar op ons verzoek kwamen de hints niet te snel en kregen we alleen de vraag of we een hint wilden.

Het leuke aan deze kamer is dat je echt weer even terug bent in de jaren tachtig. Geen enge kamer, gewoon leuk om te spelen met bijzondere puzzels. Op sommige plekken moet je ook echt samenwerken om tot de oplossing te komen en er is voor ieder wat wils.

Omdat we te lang bij 1 puzzel zijn blijven hangen, hadden we niet genoeg tijd, maar onze host heeft ons door laten spelen zodat we er toch zelf uitgekomen zijn (met 8 minuten meer). Supertof dat hij dat deed, zodat we ook de laatste puzzel uit konden spelen.

Erg leuke ervaring en jammer dat ze maar twee kamers hebben. Hopelijk komen er in de toekomst meer. Dit is absoluut een aanrader!


9.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Geen enge kamer

 

CORPSE INC.

Escaperoom Junkie
Geplaatst op: 18 december 2022

Spannende ervaring en goed uitgedacht

We hadden ons vergist in de tijd en kwamen daardoor iets te laat aan. Hierdoor was het ontvangst niet heel vriendelijk, maar nadat we uitgelegd hadden dat we ons vergist hadden, ontdooide de host.
Na de uitleg zijn we van start gegaan. Het begin was wat stroef en het duurde even voordat we er echt in zaten.
Vervolgens heerlijk gepuzzeld en liepen we er aardig vlot doorheen.
Deze kamer is uitstekend uitgedacht, alles klopt, leuke onverwachte momenten en spannend tot het einde. Alsof iemand deze situatie in reallife meegemaakt heeft en op basis daarvan een escaperoom gecreëerd heeft. Top gedaan!

Aan het einde nog wat toelichting gekregen en meegekeken naar bepaalde onderdelen. De host was toen erg vriendelijk.

Al met al een super leuke ervaring.

Ik ben zelf niet van de acteurs, maar toen ik dat aangaf, hebben ze hier volledig rekening mee gehouden. Dus ook al hou je daar niet van, ga deze kamer zeker spelen!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 8.5


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Spannend
 • Verhaal
 • Prijs

 

WakeUp!

Questomatica escape room
Geplaatst op: 03 december 2022

Wat een leuke kamer!

We werden hartelijk ontvangen op de locatie en na een korte introductie zijn we de kamer ingegaan. Wat fijn dat het een keer geen donker thema is!
Een erg leuke kamer, zonder slotjes en wel met bijzondere puzzels. Redelijk lineair, maar ik hou er van. Er zitten echt leuke elementen in, maar ik kan er niet over uitwijden anders verklap ik teveel. Aan het einde kwam voor ons nog een speciale verrassing die erg leuk was.
We hebben ontzettend genoten en gingen ook lekker door de kamer heen.
We gaan dan ook snel een keer de andere kamer spelen!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

 

Makeshift Morgue

EscapeTales
Geplaatst op: 28 oktober 2022

Gave kamer met lastige puzzels

We werden hartelijk ontvangen in een gezellige ontvangstruimte. Na een tijdje gekletst te hebben, werden we naar de kamer geleid.

Deze kamer is het vervolg op hun eerste kamer, dat hebben ze erg leuk verwerkt in deze kamer.

Het spel begint al buiten de kamer met de eerste puzzel. Vervolgens ga je naar binnen en begint het echt.

De kamer is perfect aangekleed en dat samen met de sfeer en effecten zorgen dat je er helemaal in zit. De puzzels zijn afwisselend en niet lineair (iets wat ik zelf lastig vind). En een keer geen slotjes!
Als team zaten we er niet lekker in en hadden dan ook meer hints nodig dan we zouden willen. Door ons eigen gestuntel net de eindstreep niet gehaald, maar we mochten doorspelen om de ervaring af te maken.
Leuke toevoegingen van puzzels die we nog niet eerder gezien hebben.

Na afloop werd alle tijd genomen voor een praatje en zijn we de kamer nogmaals doorgelopen.

Erg leuke ervaring, ondanks dat we het niet gehaald hebben.

Deze kamer is ook goed te doen voor mensen die net als ik, niet van al teveel spanning houden. De schrik effecten vallen erg mee.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

The Mystic Cabin

Riddle Room
Geplaatst op: 10 oktober 2022

Heerlijke kamer om te spelen met enthousiaste gamemaster

Om ons weekend Escapen compleet te maken, zijn we naar Best gegaan om de twee kamers van Riddle Room te spelen. Als eerste de Mystic Cabin.

Het is even zoeken op het terrein waar je naar toe moet, maar eenmaal aangekomen worden we hartelijk ontvangen. Je kunt even zitten en spelletjes doen of wat drinken, zodat de gamemaster de kamer nog even in orde kan maken. Na het intro praatje zijn we vol enthousiasme de kamer in gedoken.

We zaten er lekker in. Leuke, afwisselende puzzels en redelijk lineair (persoonlijk hou ik daar wel van). Soms even een kleine zetje nodig gehad, omdat we niet helemaal scherp waren. Kamer is goed aangekleed in het thema en wat ik ook fijn vindt: geen enge kamer. In het tweede gedeelte van deze ervaring liepen we aardig vast. Gelukkig kwamen de hints niet te snel en kon je ook zelf om hints vragen. Fijn, dan kun je even stoeien en zelf bepalen of je door wilt of niet. Er was 1 puzzel die ons echt niet lag, maar dat kon ook aan ons liggen :-). Daarnaast ook echt domme fouten gemaakt. Uiteindelijk ontsnapt met net iets meer tijd op de klok dan een uur. Fijn dat ze ons toch die laatste seconden nog even door hebben laten spelen, zodat we de ervaring af konden maken.

Na afloop werd alle tijd voor ons genomen om samen nog even de kamer door te lopen. Leuke ervaring en we hadden meteen enorm veel zin om 's middags de andere kamer te spelen.

Leuke bijkomstigheid: op het terrein waar ze gevestigd zijn, kun je heerlijk lunchen/borrelen bij een restaurant en een mooie wandeling in het bos maken. Dus zoek je een dagje uit met escaperooms, dan kun je je hier zeker vermaken.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Beleving

 

The Conductor

Riddle Room
Geplaatst op: 10 oktober 2022

Wat een ontzettend leuke kamer!

Nadat we in de ochtend Mystic Cabin gespeeld hadden, gingen we in de middag voor The Conductor. Vol verwachting, aangezien de Mystic Cabin een leuke kamer was om te doen.

Wederom werden we hartelijk ontvangen. Prima ruimte om even te wachten, iets te drinken of een spelletje te doen.
Na de uitleg gingen we de kamer in en de eerste indruk is al meteen geweldig: je waant je direct in de juiste omgeving en enthousiast gingen we aan de slag. We merkten al snel dat deze kamer ons beter lag dan de vorige, we gingen er super rap doorheen. Leuke puzzels, genoeg te doen voor iedereen en leuk samenwerken. Je rolt van het een in het ander en iedereen is druk met oplossen. Op 1 puntje liepen we vast, maar met een kleine cryptische tip kwamen we weer verder.
Geweldige aankleding in de kamer, verhaal klopte, puzzels waren afwisselend en leuk en aan het einde nog een mooie verrassing. Na drie kwartier stonden we buiten.
De gamemaster nam vervolgens alle tijd om de kamer nog even te laten zien en na te praten met ons.

Een escaperoom zoals deze wat ons betreft hoort te zijn, alle elementen aanwezig. En zeker fijn in deze tijd: de prijs valt reuze mee! Absoluut de moeite waard om naar toe te rijden en je een dag goed te vermaken. Op het terrein waar de escaperoom ligt, zit een restaurant waar je goed kunt eten en/of borrelen en de ligging is in het bos waar je heerlijk kunt wandelen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  46:38 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Gewoon doen!

 

Hoge verwachtingen die niet geheel waar gemaakt zijn

Deze kamer staat ontzettend hoog aangeschreven en met hoge verwachtingen zijn we dan ook naar Eindhoven gegaan om beide kamers op deze locatie te spelen.

Zodra je aankomt is het even zoeken waar je naar toe moet. Zodra je boven bent, is er geen ontvangstruimte en sta je min of meer mee te luisteren met de gamemasters die andere spelers aan het begeleiden zijn. Ditmaal werd het standaardpraatje overgeslagen, omdat we in de ochtend de andere kamer gespeeld hadden.

Na de uitleg konden we beginnen en vol verwachting doken we de kamer in. De kamer waar je binnenkomt is prachtig en klopt helemaal. We gingen aan de slag en zaten er lekker in. Zonder al te veel te willen verklappen, is deze escaperoom visueel erg goed in elkaar gezet en waan je je meer in het echte leven dan in een spelruimte. Wat dat betreft werden de verwachtingen zeker waar gemaakt.

Wat ons stoorde is dat, net als in de andere kamer, je oplossingen kunt hebben, zonder dat je daarvoor de puzzel opgelost hoeft te hebben. Dit kan altijd een keer gebeuren met een beetje geluk, maar wij hebben het meermalen gehad en in beide kamers. Voor een kamer die zo hoog aangeschreven is, zou dat wat ons betreft niet moeten mogen.
Op 1 oplossing na, hebben we de kamer net niet gered en dat scheelde echt maar een paar seconden. Ook dit is jammer, want iedereen weet dat een kamer halen altijd leuker is dan niet halen. Had het nou een paar minuten en meerdere raadsels gescheeld, dan snap ik het helemaal. Maar in dit geval hadden ze net iets eerder een laatste tip kunnen geven, zodat we het wel gehaald zouden hebben. Hier vind ik echt dat de gamemaster beter mee had moeten kijken.
In de kamer zelf is de ruimte op sommige plekken behoorlijk beperkt, waardoor je niet met vier personen goed door kunt spelen, je staat elkaar letterlijk in de weg. Dit heeft ons aardig wat tijd gekost en dat is jammer, zeker gezien het feit dat we de kamer bijna gehaald hadden.
Na afloop word er gevraagd of er een foto gemaakt kan worden. Ja, altijd leuk! Wel zelf even je mobiel geven, want daar maken ze een foto mee. En toen was het klaar...... Geen praatje achteraf, niet nog even de kamer doorlopen om te kijken hoe alles in elkaar zat, geen mogelijkheid tot een drankje. Dit kwam op ons erg commercieel over: geen tijd meer voor degenen die de kamer gespeeld hebben, door naar de volgende spelers. Jammer, want het is juist zo leuk om nog even door de kamer te gaan na afloop.

Al met al dus een leuke kamer en visueel echt super gedaan. De puzzels waren leuk, en er zaten echt gave stukken tussen. Maar door de ontvangst, de minpunten en de afloop zijn we hier toch met een minder gevoel weg gegaan. Zeker punten ter verbetering wat ons betreft om die hoge waardering echt waar te maken.


8

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 5.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal
 • Beleving
 • Aardige mensen voor de uitleg
 • Commerciële uitstraling overall
 • Geen ontvangstruimte
 • Geen service na afloop
 • Oplossingen zonder puzzels
 • Ruimtegebrek in de kamer zelf
 • Verwachting niet waargemaakt

 

Leuke kamer, maar jammer van de minpunten

Vol verwachting op weg naar Eindhoven. We wisten dat Catch me if You Can van deze eigenaren een topkamer moest zijn en dat je beter eerst Suspicious Farmhouse kunt spelen. Zo gezegd, zo gedaan.

Netjes een kwartier voor tijd lopen we naar boven (nadat we even moesten zoeken waar we heen moesten en beneden de niet zo schone toiletten bezocht hadden). Boven kom je in een kleine ruimte, zonder zit- of wachtgelegenheid en we zagen ook niemand. Na een paar seconden kwam er iemand aan en die vertelde ons dat we weer naar beneden moesten, omdat ze nog niet klaar waren. Beetje gek: ze vragen of we een minimaal 15 minuten van tevoren willen komen en dan word je voor je gevoel weer weggestuurd, min of meer als een stel kleine kinderen..... Beneden sta je dan ook echt in een loze ruimte te wachten tot je weer naar boven mag. Daarnaast was in de mail aangekondigd dat ze nog even zouden bellen, maar ook dat is niet gebeurd.

Vol verwachting een tweede keer naar boven. De eerste vraag is of je al eerder een escaperoom gespeeld hebt. Nadat we aangaven dat we er toch wel een stuk of 40 gedaan hadden, vonden ze het alsnog nodig om het standaardpraatje te doen. Verder was deze dame alleraardigst hoor, maar ook dit vonden we een beetje raar. Na de introductie voor de kamer, zijn we enthousiast naar binnen gegaan.

We zaten er op zich redelijk goed in, maar liepen toch regelmatig wel even vast. Het is echt heel veel zoeken. De puzzels zijn op zich leuk en afwisselend, maar het rare is dat we meermalen een oplossing hadden, zonder de puzzel op te lossen. Dit kan een keer gebeuren, maar het was meermalen het geval in deze kamer.

Op het randje hebben we de kamer gehaald. Maar dat was echt close call. Na afloop altijd leuk om een foto te maken, maar dat moest dan wel met onze eigen mobiel. Beetje raar, maar okee, prima. En dat was het. Geen praatje achteraf, niet nog even door de kamer lopen en samen de dingen te bespreken. Daarnaast geen ruimte om nog even iets te drinken of te zitten. Op zich niet erg in hartje Eindhoven met allerlei cafés, maar het gaat om een totaalbeleving die nu abrupt eindigt. Dit geeft toch een minder goed gevoel. De ruimte waar je staat is ook meteen de ruimte waar de gamemasters zitten, dus je hoort en ziet van alles. Ondanks dat de gamemasters erg vriendelijk waren, deed dit onvriendelijk en commercieel aan. Jammer, hier hebben ze wat ons betreft nog een hoop te winnen, om de ervaring echt compleet te maken.


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 5.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels qua diversiteit
 • Sfeer kamer
 • Verhaal
 • Beleving
 • Antwoord zonder de puzzel op te lossen
 • Ontvangst ruimte (die er niet is)
 • Service na afloop
 • Commerciële houding

 

Soup du Jour

Rock City Escape
Geplaatst op: 07 oktober 2022

Gave kamer met veel elementen

Nadat we Bloody Mary een tijd geleden gedaan hebben, wilden we ook deze kamer spelen. Het ontvangst was leuk en je wordt meteen in het verhaal getrokken.
De kamer is qua verhaal logisch en er zijn veel verschillende puzzels die je tegelijkertijd kunt spelen. Dus niemand hoeft zich te vervelen. Puzzels zijn afwisselend en afentoe moesten we even een klein tipje krijgen, maar we gingen goed door de kamer heen.
Ik ben zelf geen held en was blij dat we iemand bij ons hadden die nergens bang voor is. De kamer is best spannend en heeft wat enge elementen. Zorg dus dat je een nuchter iemand bij je hebt als je deze kamer speelt. Ondanks dat vonden we het een erg leuke en gave kamer. Zeker de moeite waard om een keer te spelen.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

Mine Secret Experience

Escape Room Ermelo
Geplaatst op: 30 september 2022

Wauw, geweldige ervaring!

Met onze vaste club van vier personen naar Ermelo om deze kamer te spelen. Last minute nog even gebeld of we wat later mochten komen (ivm privé omstandigheden) en dat was geen probleem.

Bij binnenkomst is de sfeer al goed: fijne, warme ontvangstruimte en leuk ingericht. Hartelijke ontvangen door de eigenaar en na een kopje koffie begon de introductie. Deze werd al erg leuk en vol passie gedaan. We zaten al in het verhaal voordat we begonnen waren!

Vervolgens naar de escaperoom zelf en het begint al meteen goed, waardoor je er direct helemaal in zit. De puzzels zijn leuk en afwisselend en met vier personen verveel je je geen moment. We konden echt goed samen spelen en het verhaal liep logisch door. Het gebeurt mij niet vaak dat ik echt helemaal in het verhaal zit, vaak ben je toch alleen bezig met het oplossen van de raadsels, maar ditmaal was het thema echt goed uitgewerkt. De escaperoom was volledig in het thema aangekleed met originele attributen en de puzzels waren goed op elkaar en het thema afgestemd. Je kunt zien dat deze kamer ontwikkeld is door iemand die zijn passie en hart er in gestopt heeft.

Doordat we lekker in het verhaal en de kamer zaten, vlogen we er doorheen. Ook het slot is erg leuk uitgewerkt.

Nadat we klaar waren, nog lekker aan de bar gehangen met een drankje en een leuk gesprek met de eigenaren gehad, die vol passie vertelden over het ontstaan van hun kamer.

Deze kamer is echt een aanrader. Niet bovenin de prijsklasse van escaperooms, maar wat ons betreft zeker wel een plek waard bovenin de lijst van top escaperooms. Daarnaast is de sfeer goed, de locatie perfect. Gewoon doen dus!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede prijs
 • Beleving

 

Abandoned

Escapium
Geplaatst op: 06 juli 2022

Leuke Escaperoom met veel diversiteit

Nadat we eerst The Dam gespeeld hebben, zijn we een paar weken later teruggekomen voor Abandoned.

Begint wat spannend, maar valt vervolgens heel erg mee (wat ik heel fijn vond). Meerdere kamers met diverse puzzels in een goed doordacht thema. Her en der wellicht wat kleine puntjes die naar ons idee wat beter uitgewerkt hadden kunnen worden, maar dat mocht de pret niet drukken.
Met vier ervaren spelers bijna een uur lekker bezig geweest. We hebben ons uitermate goed vermaakt. Zeker een aanrader!


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Logica

 

The Dam

Escapium
Geplaatst op: 10 juni 2022

Leuke kamer waar we lekker in zaten

Prima ontvangst, goede uitleg. Leuke kamer waarin we met vier personen goed bezig konden zijn. We zaten er goed in en werkten lekker samen.
Prima kamer voor een varen spelers, maar ook voor spelers met wat minder ervaring. Wij hebben ons prima vermaakt.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

The Dome

Mama Bazooka
Geplaatst op: 12 maart 2022

Gave ervaring en anders dan alle andere

Gaaf om deze kamer eindelijk te spelen. Heel anders dan andere escaperooms, zeer zeker de moeite waard!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving

 

Laad meer reviews

0 reviews