Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

 • Kamers gespeeld: 19
 • Reviews geplaatst: 19
 • Ontsnappingspercentage: 78.9%
 • Forum berichten: 0
 • Lid sinds: 29-10-2018


Team

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Niet bijzonder

Geweldig

Leuk voor beginners

Onvriendelijke/onsympathieke begeleiding. Kwam binnen om een slotje open te maken (in plaats van tips te geven of de code - was heel vreemd). Op zich wel geinig puzzels. Iemand in onze groep deed voor het eerst een escape room en voor beginners is het denk ik wel leuk om in te komen. Voor gevorderden gewoon een vermakelijke avond in combinatie met steengrillen.

WAUW!!!

Wat een gewéldige Escape Room, zeker weten mijn nieuwe favoriet en een aanrader aan iedereen. Ongekende special effecten. Deze moet je gedaan hebben!

 • The Game — Locked
 • Geplaatst op 13 augustus 2019 om 09:51
 • Gespeeld met 4 personen in juli 2019; Ontsnapt: Ja

Gezellig

Gewoon een leuke, gezellige kamer die je ongetwijfeld een uur plezier biedt! Niet de meest innovatieve of spannende, maar af en toe een escape room van Locked tussendoor is superleuk!

Prima

Jammer genoeg werkten niet alle puzzels. Wel leuk om gedaan te hebben, maar niet geweldig.

Supergaaf!

Ontzettend leuke Escape Room die de hoge verwachtingen heeft kunnen waarmaken. Er waren gave effecten en het zat erg goed in elkaar. De puzzels waren niet per se uitdagend of speciaal, daar had ik wel wat meer van verwacht. Al met al zeker een aanrader!

Mwhah

Niet bijzonder. Saaie kamer. Geen uitdagende spellen of raadsels. Was goed te doen.

Tegenvaller

Ik had een hogere verwachting van deze escape room op deze toplocatie. Hier hadden ze naar mijn idee veel meer van kunnen maken! Ik vond het weinig puzzels en gewoonweg niet echt leuke puzzels. Een jammere ervaring. Vooral dat je de spelmaster gewoon kunt zien onder de deur, nam voor mij wel het gevoel weg van opgesloten zitten.

Leuk met twee groepen

Dit was mijn eerste escape room en vond het erg leuk om deze als eerste gedaan te hebben! Verrassende elementen en leuke puzzels. Was vooral erg leuk dat we tegen een andere groep konden strijden!

-

-

Leuk!

Net niet gehaald, zo jammer! Had wel leuk geweest als we een paar minuutjes extra tijd zouden krijgen om het af te maken. Want wat een leuke kamer is dit. Heel verrassende en unieke puzzels.

Relatief makkelijk

Voor de beginners een leuke kamer, maar niet heel uitdagend of spannend. Ik miste ook wel wat sfeer.

Leuke uitdaging

Wat een gave kamer! Zeker mijn favoriet bij Locked. Wel lastig om te halen met 2 personen, maar als je een beetje ervaren bent, moet dat wel lukken. Verrassende puzzels en leuke sfeer/thema. Absoluut een aanrader!

Mijn favoriet!

Wat een gave escape room! Klopt helemaal van begin tot eind. Thema en sfeer zijn van zeer hoog niveau. Echt wel pittige puzzels, maar met een goed team kun je hier zeker uit ontsnappen. 100% een aanrader voor iedereen die van escape rooms met sfeer houden.

 • The Man Cave — Locked
 • Geplaatst op 1 februari 2019 om 09:47
 • Gespeeld met 2 personen in november 2018; Ontsnapt: Ja

Wel leuk

Leuke kamer om gedaan te hebben, maar niet heel bijzonder. Bij een van de puzzels moet je vooral veel wachten en dat is echt frustrerend en zonde van de tijd.

Matig

Er klopte iets niet bij de laatste puzzel, waardoor we een kwartier een onmogelijke puzzel hebben geprobeerd op te lossen. Bleek een foutje te zijn bij het klaarzetten van de kamer, maar daardoor dus niet kunnen ontsnappen. Geen bijzondere kamer.

Vermakelijk

Leuke escape room voor tussendoor. Geen grote uitdaging voor de ervaren escaper. Wel geinige puzzels, maar jammer dat er geen verhaal achter zit.

Gaaf, maar eng

Hoewel het achteraf een heel gave kamer was, weet ik door deze kamer wel dat ik geen enge escape rooms meer ga doen. Zeker een aanrader als je niet bang aangelegd bent haha. ;)