Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Noord-Brabant


Statistieken

 • Kamers gespeeld: 33
 • Reviews geplaatst: 33
 • Ontsnappingspercentage: 66.7%
 • Forum berichten: 0
 • Lid sinds: 01-09-2018


Teams

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Gave kamer met toffe puzzels

Wat een leuke kamer! Gelukkig is hij niet mega eng, maar wel spannend. Er zijn wel schrikeffecten maar hij is goed te spelen. Leuke kamers met aandacht voor thematisering. Over sommige puzzels deden we wat langer maar gelukkig wel ontsnapt. Genoten!

Leuke ervaring met toffe beleving

Wat een gave kamer die geïnspireerd is op Lost. Jammer dat bij sommige puzzels mensen even niets kunnen doen. Verder toffe aankleding en beleving, een kamer waar echt aandacht aan is besteed. Helaas nét niet gehaald.

Leuke kamer maar niet heel bijzonder

De Mystery mine is een leuke escape room, maar ze hadden er veel meer uit kunnen halen qua beleving. Daarnaast is het jammer dat er maar een paar ''puzzels'' zijn waardoor je niet echt in de flow komt.

Leuke kamer!

Een leuke escape room, wel wat lastigere puzzels waardoor we niet zijn ontsnapt. Qua beleving leuk gedaan!

Niet bijzonder

Deze escape room viel een beetje tegen. Het is jammer dat je de puzzels vaak met z'n allen moet maken voordat je weer verder kunt. Verder is er ook niet veel beleving. Als je een ervaren escaper bent, zou ik deze kamer niet aanraden.

Veel beleving, toffe ervaring!

Erg leuke escape room met veel beleving en toffe effecten. De thematisering is in ieder detail doorgevoerd, knap! Ik vond het wel jammer dat je aan het einde niet het ''euforische'' gevoel hebt dat je de escape room hebt gehaald, maar verder echt een top ervaring.

Goede puzzels en leuke kamers!

Leuke kamer, een heleboel puzzels waarbij je echt goed na moet denken. Goed in elkaar gezet, maar verder niet heel beleving.

 • The Game — Locked
 • Geplaatst op 22 juli 2019 om 10:10
 • Gespeeld met 4 personen in juli 2019; Ontsnapt: Ja (49:08)

Leuke kamer

Prima kamer met leuke spelletjes. Puzzels zijn niet heel moeilijk of uitdagend, maar wel leuk om gespeeld te hebben (zonder hints!) :-)

Leuke ervaring

Leuke ervaring in het donker, maar ik vind juist de beleving en thematisering zo leuk aan escape rooms. Toch een leuke ervaring!

Erg leuk gethematiseerd met toffe effecten!

De afwerking en thematisering van het decor is erg mooi met oog voor detail. Toffe effecten in deze escape room en ook leuke puzzels!

Toffe, sfeervolle escape room met leuke puzzels

Vaudeville is een escape room die supermooi gethematiseerd is! De kamer klopt helemaal met aandacht voor details. Toffe puzzels en mooie effecten, ik raad hem zeker aan. Ook de service was prima!

Leuk maar niet geweldig

De begeleiding naar de kamer is erg leuk. De kamer zelf vond ik niet bijzonder, vrij kaal en niet heel bijzondere puzzels. Wel een leuke tijd gehad, maar niet een escape room die je per se gespeeld moet hebben.

Goede puzzels en sfeervolle ruimte!

Wat een leuke escape room! Wij waren met 6 personen waarvan sommigen al ervaren escapers zijn en anderen nog niet. De kamer is ideaal om te doen met 6 personen, zo kun je goed in groepjes werken. Ik vond de puzzels erg goed uitgewerkt, helaas hebben we het nét niet gehaald. Verder werden we vriendelijk ontvangen en alles was goed geregeld. Top!

Prima kamer, helaas geen verhaal/sfeer

Wel een leuke kamer, maar we misten het verhaal en de sfeer.

 • The Man Cave — Locked
 • Geplaatst op 26 november 2018 om 12:21
 • Gespeeld met 2 personen in november 2018; Ontsnapt: Ja

Leuke kamer, niet bijzonder

De puzzels in de kamer zijn wel leuk, maar de kamer is verder niet heel bijzonder

Beleving is tof, puzzels minder

Leuk verhaal en de aankleding en beleving is heel leuk gedaan. Helaas weinig lastige puzzels waardoor je met een groep van 7 wel met teveel mensen bent en niet iedereen iets toe kan voegen.

Leuk maar niet fantastisch

Leuk om met twee groepen tegen elkaar te spelen! Er is niet superveel beleving, de puzzels zijn wel leuk.

Leuk

Leuk voor een keertje, niet fantastisch :-)

Wel oké, niet super

Puzzels zijn wel oké, maar de kamer heeft niet echt een indruk achtergelaten

Leuk voor een grotere groep!

Veel beleving en thematisering, leuk om te spelen met een grotere groep! Een paar schrikmomenten en de puzzels zitten goed in elkaar. Leuk!

Pittig!

Te veel verhaal en te weinig tijd, jammer! De kamer is wel goed uitgewerkt en de puzzels zijn tof.

Goed gethematiseerd en leuke puzzels

Wat een toffe kamer! Net iets te eng voor 4 dames die overal om gillen, maar we hebben hem wel gehaald. Hij zit tof in elkaar!

Niet bijzonder en slechte service

Ik moet eerlijk zeggen dat deze kamer niet zo heel bijzonder was. Aan het einde liepen we vast, omdat er een verkeerde kaart in de kamer lag. Hierdoor ontsnapten we dus officieel niet uit de kamer. De medewerker verontschuldigde zich en zei dat we er wel uit waren gekomen als de goede kaart er wel had gelegen, maar daar hadden we niet zoveel meer aan. We kregen nog een kortingscode voor de volgende kamer, maar die bleek niet te werken. Een beetje een dubbel gevoel dus! Wat mij betreft geen kamer die je per se gespeeld moet hebben en jammer van de slechte service.

Weinig thematisering en weinig puzzels

Je zou denken dat een escape room op de SS in Rotterdam een geweldige ervaring is. De locatie is top, je komt in een deel van het schip dat nog nooit gerenoveerd is. Helaas viel de escape room zelf enorm tegen. Je doet maar een paar puzzels, er is weinig verhaal en weinig thematisering. Het werkt ook niet echt mee dat je de spelhost onder de deur ziet als ze iets roept of een hint naar ons gooit, zo heb je niet het gevoel dat je opgesloten zit. Hier had veel meer in gezeten, jammer!

Slechte escape room

Geen thematisering, geen verhaal, slechte puzzels. Je kunt merken dat ze bij de Voltage een totaalaanbod aan willen bieden en escape rooms aan willen bieden, maar ze zijn niet goed uitgewerkt.

Goed uitgewerkt!

Deze escape room zit goed in elkaar, mooi gethematiseerd en toffe puzzels. Net niet gehaald helaas!

Mooie thematisering!

Leuke kamer met toffe puzzels en leuke thematisering.

Thema is leuk, afwerking is matig

Het thema is leuk maar deze escape room is geen aanrader.

Leuke escape room

Dit was de eerste escape room die we speelden dus het was nog even wennen. De kamer zag er tof uit en ook de puzzels waren prima.

Leuke kamer maar niet super

De kamer begint leuk, helaas waren er een aantal puzzels in de kamer die niet helemaal goed werkten. Een prima kamer maar niet per se een aanrader.

Fantastisch!

Deze escape room was echt ontzettend tof. De intro is geweldig gedaan en de acteurs hebben niet de overhand, maar vullen de escape room goed aan. Dit is zeker weten mijn favoriet. Net niet gehaald, maar ontzettend genoten!

Toffe kamer met veel beleving en pittige puzzels

Geen suf welkomstpraatje maar je wordt meteen meegenomen in het verhaal. De kamer ziet er erg tof uit! Je kunt de kamer met 12 personen spelen dus het was best pittig met 5 personen, maar wel ontsnapt met nog 02:00 minuten op de teller. Leuke kamer!

Niet heel bijzonder, weinig sfeer maar leuke puzzels