Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Gijssambeek

Escaper

Offline

Omschrijving

Tinder bio ala escape talk:


Ik ben Gijs en heb een nieuwe manier gevonden om geld te besteden ; > Escaperooms. Ik heb een zwakte gekregen voor horror escaperooms terwijl ik vooral in een hoekje de angsthaast uithang.

Alles waarin ik me volledig kan inleven spreekt mij aan en zal met mijn gebrekkige Nederlands zo nu en dan is een reviewtje schrijven.


Lid sinds

01-01-2022

Locatie

Gijssambeek

Statistieken

Escaperooms

28 reviews

48 kamers gespeeld

96.4% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


Teams

Nicht die Kinder!

5 teamleden

15 kamers gespeeld

De Drie Duitsers 🇩🇪

3 teamleden

16 kamers gespeeld

28 reviews

Soup du Jour

Rock City Escape
Geplaatst op: 30 oktober 2022

Some Gut Soup

Vandaag op pad naar Amersfoort met een nieuw groepje, we waren met zijn 4e waarvan ik voor de verandering de meeste ervaring had. Ook dat is wel is leuk om mee te maken. We hadden vandaag zowel Bloody Mary & Soup du Jour geplanned, de 2de kamer Sup Du Jour hadden we om 14:00.

Terug naar het klooster voor de 2de kamer, deze keer was de puzzel van de voordeur wat minder lastig en trok ik hem open alsof ik hem zelf had geïnstalleerd oefening baard kust zeggen ze wel is.

Ook hier werden we weer leuk in thema ontvangen, natuurlijk moest ons groepje angsthazen nog allemaal even een angstplasje doen maar dat was allemaal geen probleem. Toen we richting de kamer liepen kregen we de spel regels ook leuk in thema uitgelegd stopcontacten mochten hier namelijk ook niet uit de muur getrokken worden.

Toen we onze eetgelegenheid binnen kwamen had ik er al weer ontzettend veel zin in! mijn 50ste kamer ondertussen, het begint BIJNA op een verslaving te lijken. En ik zal je alvast spoliëren dat het geen tegenvaller was.

Bij binnen komst zag je ook hier dat de aankleding top was gedaan met een leuk effect dat door heel de kamer werd gebruikt. Ook hier kon je meerdere puzzels tegelijk doen en daarbij was deze kamer met 4 man dus prima te doen.
Het was een echte 2.0 kamer en ik hou er van, alle puzzels waren naar mijn menig zeer creatief al waren het maar de kleine verschillen. Het was duidelijk wat je moest doen en daar hou ik van, je had echt teamwork nodig om door deze kamer heen te komen.

Verhaal, Het verhaal in deze kamer vond ik leuk zeer creatief ik kan er hier niet veel over vertellen in verband met spoilers maar ik vond het top!

Puzzels, zoals als vermeld vond ik de puzzels leuk het matchede met het thema en we hadden echt van die ''Aaahhhh'' momenten en daar hou ik altijd van. Teamwork was hier echt nodig en dat ik super in een escaperoom. Er was zat te doen dus niemand heeft zich hoeven te vervelen.

De kamer zat nog vol verassingen en leuke effecten dit waardeerde ik enorm dit maakte het een top 2.0 kamer.
Puzzels die ik nog nooit eerder had gezien en die wel goed in elkaar zaten.

Angstfactor in deze kamer lag naar mijn menig lager dan bij Bloody Mary, dit kan een volledig persoonlijk punt zijn maar toch.
Buiten dat ben je wel steeds op je hoeden en hangt er een grimmige sfeer super leuk gedaan.

Al met al, een top kamer en een trotse 50ste kamer voor mij.
Bedankt mensen van Rock City Escape en ik hoop tot snel!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Logica

 

Bloody Mary

Rock City Escape
Geplaatst op: 30 oktober 2022

Spiegeltje spiegeltje aan de wand...

Vandaag op pad naar Amersfoort met een nieuw groepje, we waren met zijn 4e waarvan ik voor de verandering de meeste ervaring had. Ook dat is wel is leuk om mee te maken. We hadden vandaag zowel Bloody Mary & Soup du Jour geplanned, de eerste kamer (Bloody Mary) hadden we om 11:20.

Bij aankomst was ik meteen verbijsterd, wat een gave locatie! je voelt je meteen meegetrokken in het verhaal ondanks er eingelijk nog helemaal niks is gebeurd. Het enige ''jammere'' was dat het overdag was, een persoonlijke aanrader van mij zou zijn om deze beide kamers in de avond te spelen dit zal de toon NOG beter zetten.

Bij ontvangst had ik al moeite met de eerste puzzel, moet ik de deur duwen of trekken? na een steady 5 minuten was ik zover en kwam ik er achter dat het gewoon trekken was. Sorry nog naar de buren voor het continu blijven drukken op de bel <3
We werden ontvangen door onze gamehost leuk in thema, voor de vrienden van mij die nog nooit of zelden een escaperoom hadden gedaan was dit een beetje ongemakkelijk ze hadden geen idee wat er aan de hand was en dit maakte het voor mij nog leuker.

Onze gamehost bracht ons richting de kamer door dit fantastische gebouw we kregen ons praatje dat we de plafon platen en het tapijt netjes op zijn plek mochten laten liggen en dat ze de komende tijd geen grote verbouwingen nodig hadden, HELDER! laten we beginnen.

Bij binnenkomst vond ik het wel fijn om te merken dat ik deze keer niet het bangste was aangezien meteen iemand mijn hand vast hield, De aankleding van de kamer vond ik top zeker voor een kamer van 4/4,5 ik zag het er niet aan. het werd ons vrij duidelijk wat we als eerste moesten doen, en we konden ook meerdere puzzels tegelijk doen vandaar was het ook wel fijn om deze kamer met 4e te doen, een echte aanrader ook voor maximaal spanning niveau zou ik voor 3 spelers gaan.

De puzzels in deze kamer waren leuk, ik heb nooit het idee gehad ''Aahhh weer zo'n puzzel'' ondanks dat het een 1.0 kamer was (al ligt het wat mij betreft wat hoger) had ik die beleving niet, je hebt de slootjes natuurlijk maarja dat is geen issue. Er zitten wat verassend leuke puzzels in en ik vond sommige echte lekkere puzzel puzzels (Snap jij hem nog?) hierdoor had je echt het idee dat je lekker bezig was en had het ook nog een uitdaging.

De aankleding van de kamer vond ik mooi zoals ik als zei, het mag dan wel een relatief oude kamer zijn maar hij was goed bijgehouden, op sommige punten verraden de aankleding mij en waren er een paar dingetjes die ik nog nooit had gezien.

De angst factor in deze kamer was naar mijn idee prima, het was niet dat je in een hoekje zat te huilen (Wat mij wel regelmatig is overkomen) maar je was wel altijd op je hoede, ik heb regelmatig een medespeler in me nek gehad bij bepaalde scares.

Al met al vond ik het een goede kamer, voor een beginnende groep kan die super leuk zijn alleen word hij wel lastig te halen. Hou je thriller/horror is deze zeker een aanrader. Ook kan hij gezien worden als een horror instap kamer.
Ben je in de buurt moet je zeker langsgaan bij Rock City Escape, we zijn vriendelijk ontvangen en we hebben nog lekker nagepraat.

Mensen van Rock City Escape super bedankt voor de leuke tijd! En tot de volgende kamer.8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Spannend
 • Goede begeleiding

  Drs-jlc

De Maffioso kamer

Escape Room The Cube
Geplaatst op: 15 september 2022

But diamonds are a girl's best friend

Vandaag gingen ik op pad met het team ´De Drie Duiters´ dit team bestaat uit 3 personen.
We gaan vandaag 2 kamers bij ´The Cube´ spelen Maffioso & Triplicate Institute.

Doordat we niet verwacht hadden dat het zo ver weg was, en we nogal pech hadden met de drukte onderweg zouden we te laat aankomen, we hebben toen met het lieve personeel van ´The Cube´ gebeld en die hebben heel vriendelijk geholpen en het was geen probleem om wat later te beginnen.

Inbreken in het kantoor van de baas, altijd gevaarlijk en dus oppassen geblazen. We zijn dan wel criminelen maar we zijn zeker ook lui! de lift in de want ja, de trap is wel een beetje voor het voetvolk. Bij binnen komst van de kamer merkte ik meteen dat er tijd en moeite en vooral liefde in de kamer was gestopt, alles zag er goed uit en mooi afgewerkt.

Je doel is duidelijk, de meest waardevolle bezittingen van de baas stelen de diamanten.
De puzzels waren goed in thema en de kamer was ook mooi op thema aangepast, na een tijdje in de kamer komen er nog wat verassingen die ik op dat moment niet had verwacht super leuk en dit houdt het verrassend.
De puzzels waren zoals ik al benoemde in thema, veel puzzels eindigde met een hangslot dit is prima maar dit was gewoon iets wat mij opviel, het is voor een maffia baas ook geen stom idee om zijn spullen goed op slot te doen.

We wisten net optijd van de maffia baas te ontkomen, echt op het nippertje. We hadden geen rekensom meer na moeten rekenen (ook voor mijn mentale gesteldheid want ik werd ondertussen best ziek van mijn reken kwaliteiten).

Beste werknemers van ´The Cube´ super bedankt voor de leuke tijd en de gastvrijheid, ik hoop tot ooit als er een nieuwe kamer komt ;)


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: De Drie Duitsers 🇩🇪

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Aankleding
 • Verhaal
 • Doel

  sjephanie

SWAT

Missionroom Leidschendam
Geplaatst op: 29 augustus 2022

Flash, Bang Alakazam

Vandaag waren we in Leidschendam met het team ''De Drie Duitsers'' en aanhang vanuit een ander team, in totaal met 4 personen gingen we richting Missionroom Leidschendam. Hier gingen we 3 kamers spellen, DEA als laatste lekkere ''knaller'' als laatste.

Bij Missionroom Leidschendam word je leuk ontvangen, het is direct in politie thema waarbij ook het persoon goed verkleed is. Dit was meteen een plus punt en voegde toe aan het thema. Je kan hier mooi voor de deur parkeren en ook nog is gratis, dat is maar goed ook aangezien er is ook politie aanwezig is in het pand.

Europa redden van een ramp, dat is nogal wat. Gelukkig word je van tevoren goed ingelicht voor je missie en krijg je de juiste uitrusting mee super cool. De start van deze escape room is cool en creatief en voegt ontzettend toe aan de sfeer.

De puzzels in deze kamer zijn wederom lineair dit is niet erg maar ik zou hierdoor niet met een te grote groep staan anders sta je ook maar te ruften in je portofoon. De puzzels waren wel oké maar ik snapte niet altijd de link met het verhaal, regelmatig had ik geen idee wat we precies aan het doen waren. De special effects in deze kamer waren wel super cool alleen jammer dat je vaak zag waar de special effects vandaan kwamen door een mindere afwerking.

Het verhaal was er en je doel was duidelijk, maar door de kamer heen werd het verhaal niet bepaald duidelijker dit was een beetje het geval in alle kamers die we gespeeld hebben bij Missionescape Leidschendam. Dit vond ik een minpunt maar de coole snufjes in de kamer maakte het alsnog een leuke ervaring.

Mensen van Missionroom Leidschendam super bedankt voor het gezellige dagje!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Drie Duitsers 🇩🇪

Ontsnapt: Ja


 • Gadgets
 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede begeleiding

  sjephanieDrs-jlc

DEA

Missionroom Leidschendam
Geplaatst op: 29 augustus 2022

Mijn dealer was op vakantie, dus maar even hier checken wat er te score valt.

Vandaag waren we in Leidschendam met het team ''De Drie Duitsers'' en aanhang vanuit een ander team, in totaal met 4 personen gingen we richting Missionroom Leidschendam. Hier gingen we 3 kamers spellen, DEA als tweede kamer na een pilsje kan ik altijd wel een beetje keta gebruiken namelijk.

Bij Missionroom Leidschendam word je leuk ontvangen, het is direct in politie thema waarbij ook het persoon goed verkleed is. Dit was meteen een plus punt en voegde toe aan het thema. Je kan hier mooi voor de deur parkeren en ook nog is gratis, dat is maar goed ook aangezien er is ook politie aanwezig is in het pand.

De kamer begon met een leuke briefing, je kreeg het thema van het verhaal te horen en je kreeg je equipment. Het is een geinig begin en omdat ik ergens bepaald fan van was was het voor mij een extra leuke ervaring. Het verhaal in deze kamer moet je liggen en dat deed het bij mij daarom was dit voor mij persoonlijk de leukste kamer van de dag.

De puzzel hier voelde soms een beetje uit zijn plaats of niet geheel logisch, ondanks dat vlogen we er doorheen en nam het mij de pret niet af. De afwerking in deze kamer was wat minder je kon de rookmachines & camera's goed zien dat was iets minder en nam af van de beleving van de kamer.

Het verhaal klopt indien je fan bent van iets specifieks, ik denk dat als je hier geen fan van bent of dit niet kent dan kan de kamer misschien onlogisch worden. Ik snap dat dit heel vaag klinkt maar ik kan/wil geen spoiler geven voor toekomstige spelers.

Mensen van Missionroom Leidschendam super bedankt voor het gezellige dagje!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Drie Duitsers 🇩🇪

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Diversiteit

  sjephanieDrs-jlc

Café Voorburg

Missionroom Leidschendam
Geplaatst op: 29 augustus 2022

Mijn favoriete weekend in een uurtje

Vandaag waren we in Leidschendam met het team ''De Drie Duitsers'' en aanhang vanuit een ander team, in totaal met 4 personen gingen we richting Missionroom Leidschendam. Hier gingen we 3 kamers spellen, Café Voorburg als eerst een lekker pilske heb ik namelijk nog nooit eerder nee tegen gezegd.

Bij Missionroom Leidschendam word je leuk ontvangen, het is direct in politie thema waarbij ook het persoon goed verkleed is. Dit was meteen een plus punt en voegde toe aan het thema. Je kan hier mooi voor de deur parkeren en ook nog is gratis, dat is maar goed ook aangezien er is ook politie aanwezig is in het pand.

De kamer begon op een geinige manier en je doel was meteen duidelijk, hupsakee naar het Café ik had er zin in. De puzzels door de hele kamer waren lineair hier valt iets van te zeggen maar dat blijft naar mijn mening persoonlijk ik raar hierdoor wel aan dat je de kamer (alle kamers bij Missionroom Leidschendam) met een niet te grote groep speelt.
Ik vond de puzzels prima, niet te ingewikkeld en redelijk variërend ook allemaal leuk in café thema, de muziek voegde ook nog is een gezellige sfeertje toe.

Het verhaal in de kamer is aanwezig maar was naar mijn gevoel niet super sterk maar daarbij ook niet het speerpunt van deze kamer, dit was gewoon een verassende puzzel kamer die zo nu en dan wat ''wauw'' momentjes had. Het is het zeker waard om hier deze kamers met een leuk gezelschap te gaan spelen.

Mensen van Missionroom Leidschendam super bedankt voor het gezellige dagje!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Drie Duitsers 🇩🇪

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel

  sjephanieDrs-jlc

De Nachttrein

Escape Room Gelderland
Geplaatst op: 25 augustus 2022

TuhhhTuuhh Train Trein Machinist Chauffeur

Dit impulsief avondje escape bracht ons naar Bemmel, gezondheid? Nee nee Bemmel is gewoon een dorpje in Nederland.
Ik was vandaag met het team ''De Drie Duitsers and Company'' 4 mensen.

We hadden een redelijk milde kamer gehad en hoopte nu op iets leuks, en het viel helemaal niet tegen.
Het concept hoe je begint is leuk en is een keer iets nieuws, ondanks dat het zo warm was dat ik mezelf eenmaal kon ruiken had ik het wel naar mijn zin. De puzzels waren prima en er waren er best een hoop, een echte puzzel kamer.
De aankleding was prima alleen de afwerking was op sommige punten niet helemaal top maar ach.

Veel van de puzzels waren mooi in thema en redelijk afwisselend, ik heb niet echt het idee dat er een verhaal in de kamer zat en dat vind ik jammer. Het zou ook best kunnen dat ik dit heb gemist omdat ik te druk bezig was met het zweet wat in me naad liep maar ach we hebben lekker gepuzzeld. Je krijgt 75 minuten voor de kamer wat naar mijn beleving veel te veel tijd was, een uur was prima geweest voor deze kamer.

Een prima kamer en als je in de buurt bent leuk om te spelen, bedankt voor de leuke tijd!


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 6.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Drie Duitsers 🇩🇪

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Logica
 • Team play
 • Puzzels
 • Afwerking

  sjephanieDrs-jlc

The Graveyard

Escaperoom Nijmegen
Geplaatst op: 25 augustus 2022

The real graveyard was more fun

Vandaag ging ik met het team ''De Drie Duitsers'' en aanhang richting centrum Nijmegen, wederom een lekker impulsief avondje escape na een dagje zweten in de Efteling.

Toen we aankwamen in hartje Nijmegen begon het met het parkeren, het was nogal zoeken maar na een tijdje hadden we een betaalde parkeerplaats gevonden waar we ons voertuig konden plaatsen. Een eindje verderop was de escaperoom te vinden. Mooi gedecoreerd alsof het een vervallen gebouw was, de graffiti leek net echt en de scharnieren in de deur die miste maakte het helemaal af. Ook was het mooi dat de trailers voor het gezellige Nijmeegse volk al voor de ragen en deuren zat.

Nu even serieus, bij ontvangst werden we onthaald door onze game host een jongen die er duidelijk was omdat die nou eenmaal een baantje nodig had, naja dat is opzich prima maar het enthousiasme spatte er niet echt vanaf. Bij binnen komst was het meteen een beetje een duffe sfeer (of om in thema te blijven een grafsfeer) al tijden niet gepoetst want de stofzuiger zal wel gejat zijn geweest en een hoop rotzooi.

Toen we eenmaal de kamer in mochten viel het me nog helemaal niet tegen, de eerste kamer zag er oké uit, ook niet bepaald schoon of fantastisch afgewerkt maar toch een voldoende. Toen we eenmaal in de volgende ruimte aankwamen merkte we al gauw dat het eigenlijk van geen kant klopte, puzzels die het compleet niet deden, deuren die open waren wat niet de bedoeling was tenminste dat werd ons even via de intercom vertelt ''Uhm ja die deur hoort dus dicht te zijn en roep wel even als jullie er door mogen''. Ook toen we om een tip vroegen werd er geen gehoor gegeven ''Als jullie een tip willen moet je het even in de camera's zeggen'' werd ons vertelt. Nou ik heb een gehele theatershow gehouden voor de camera maar gehoor kwam er niet, tot we bijna op het punt waren de noodstop in te drukken om uit deze ellende te ontsnappen.

Toch waren er ook wel wat plus puntjes, De aankleding was ergens wel prima maar gewoon niet bij gehouden & gepoetst. De puzzels waren wel geinig niet super speciaal maar ook prima (als deze het deden dan).

Voor de prijs die we hebben afgerekent (25 euro pp) had je beter een andere kamer kunnen doen die op een niveau ligt dat het het waard is om te betalen, ik vind namelijk dat als je een niet compleet product of dienst verkoopt je niet de volle mep kan vragen, Ik hoop dat er serieus nagedacht word of deze kamer zo wel klaar is om gespeeld te worden of dat het misschien beter is om de kiet gewoon af te breken. Kwa sfeer zat het wel prima ik had al gauw het verlangen om 3 meter onder de grond tussen 6 planken te liggen namelijk.

Jammer maar ondanks toch gelachen met mijn team genoten, mensen van Escaperoom Nijmegen ik hoop dat jullie er iets mee doen.


3.5

Sfeer: 4.0

Spelbeleving: 3.0

Service: 3.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Drie Duitsers 🇩🇪

Ontsnapt: Ja


 • De kluisjes werkten
 • Slechte service
 • Prijs
 • Gebrek aan verhaal
 • Decor
 • Afwerking

  sjephanie

Zepter des Lichts

The Code Agency
Geplaatst op: 22 augustus 2022

I knew it was hot in egypt

Vandaag was ik in Düsseldorf met het team ''Nicht Die Kinder'' die bestaat uit 5 personen. Parkeren is hier geen probleem want het stikt van de parkeer garages en bij The Code Agency zit een terras voor een lekker drankje als je er de tijd voor hebt.

We begonnen met ''Zepter des Lichts'' we werden ontvangen in het cafe wat er bij zit, jammer genoeg was er volgens de host geen tijd meer voor een kopje koffie achja dat kan gebeuren meteen lekker beginnen kan de pret niet drukken voor mij.

Wat voor kamer is dit? Nou het is een super mooi gedecoreerde kamer netjes afgewerkt en geen tijd bespaard op de details. De puzzels waren creatief en mooi op thema. Bij deze kamer word ook gebruik gemaakt van een heel leuk tip systeem waar we enorm om hebben kunnen lachen. De aankleding en puzzels waren bij deze kamers top, en de afwerking prima.

Het verhaal was voor mij was niet echt duidelijk, of dit aan mij lag of dat dit niet volledig naar voren kwam verder in de kamer dat weet ik nog niet precies. Je doel word in de ontvangst ruimte wel duidelijk en dat is ook waar je mee eindigt. Dat is duidelijk maar de stappen die tussen door genomen worden hadden voor mij geen duidelijke rode lijn en dat vind ik persoonlijk jammer.

Ben je een fan van goed afgewerkte kamers waarbij de details goed zijn uitgewerkt dan is deze kamer iets voor jou en is het het waard om naar Düsseldorf af te reizen om hier meteen meerdere kamers te gaan spelen, want deze spreekt ook redelijk voor de overige kamers (
Erbe der familie Moretta hebben we niet gespeeld dus geen idee). Ben je een fan van een verhaal volgen door je kamer heen dan is het misschien een beter idee om een andere kamer te zoeken.

De service bij The Code Agency was wat over te vertellen, de ontvangst was oké maar niks speciaals, ook naderhand is er nooit echt tijd genomen voor een praatje aangezien het voor hun echt lopende band werk was, hier valt iets van te vinden. We werden net na de boeking netjes geholpen door de eigenaar met het cancelen van een kamer omdat deze nog niet in het Engels vertaald werd, jammer genoeg werd hier naderhand op het moment zelf een hoop problemen over gemaakt dat was zeer jammer.

Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad, mensen van The Code Agency bedankt voor de leuke tijd.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 5.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Origineel
 • Sfeer
 • Aankleding
 • Decor
 • Rode lijn van het verhaal
 • Standaard onderhoud

  Drs-jlcsjephanie

Hekates Tränen

The Code Agency
Geplaatst op: 22 augustus 2022

Just like a dream

Vandaag was ik in Düsseldorf met het team ''Nicht Die Kinder'' die bestaat uit 5 personen. Parkeren is hier geen probleem want het stikt van de parkeer garages en bij The Code Agency zit een terras voor een lekker drankje als je er de tijd voor hebt.

Deze kamer komt met de plus en minpunten redelijk overeen met ''Zepter des Lichts'' daarom zal ik hier ook niks zeer uitgebreids over schijven. Maar de aankleding was top en het was super afgewerkt, kamer na kamer was je verbaasd over hoe het eruit zag en de puzzels waren goed op het thema per kamer aangepast.

Maar het verhaal ontbrak hier voor mij ook, was dit persoonlijk voor mij of ontbreekt het echt? Dat weet ik niet maar het kwam in ieder geval niet sterk naar voren. He doel was wederom wel duidelijk en daar eindigde je ook mee. De lossen kamers waren naar mijn gevoel redelijk on samen hangend alsof je in een droom zat, alles lijkt super echt maar naderhand heb je geen idee hoe het allemaal in elkaar past.

De service bij The Code Agency was wat over te vertellen, de ontvangst was oké maar niks speciaals, ook naderhand is er nooit echt tijd genomen voor een praatje aangezien het voor hun echt lopende band werk was, hier valt iets van te vinden. We werden net na de boeking netjes geholpen door de eigenaar met het cancelen van een kamer omdat deze nog niet in het Engels vertaald werd, jammer genoeg werd hier naderhand op het moment zelf een hoop problemen over gemaakt dat was zeer jammer.

Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad, mensen van The Code Agency bedankt voor de leuke tijd.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 5.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Decor
 • Afwerking
 • Orgineel
 • Sfeer
 • Verhaal lijn
 • Opruiming/onderhoud

  Drs-jlcsjephanie

Poltergeist

The Code Agency
Geplaatst op: 22 augustus 2022

Messing with the senses

Vandaag was ik in Düsseldorf met het team ''Nicht Die Kinder'' die bestaat uit 5 personen. Parkeren is hier geen probleem want het stikt van de parkeer garages en bij The Code Agency zit een terras voor een lekker drankje als je er de tijd voor hebt.

Naar deze kamer keek ik echt ontzettend uit, dit was volgens de scare factors online de engste kamer die ik zou spelen en had er super veel zin in. Ook al ben ik een angsthaasje die met liefde met zijn staart tussen zijn benen achter de rest staat vond ik deze kamer toch dik te doen voor mensen die wat sneller bang zijn.

Puzzels & Aankleding:
De aankleding bij deze kamer was top, het leek echt en je kon zien dat er tijd en moeite in was gestoken. Er mocht wel een keertje een stofzuiger voor de kamer gehaald worden maar daar hield het ook wel mee op. De decoratie paste bij de kamer en maakte het er nog enger op :).

Angst:
Het is zeker een horror kamer, nogmaals de engste die ik heb gespeeld en ik heb er ondertussen in Nederland al een hoop gehad. Je word goed op het randje gehouden waar het nog wel prettig is maar je tegelijkertijd gezond ongemakkelijk voelt. Het gebruik van licht in deze kamer is zeer belangrijk en dat is goed in werking gebracht.
De acteur/actrice doet haar werk goed, het lijkt op sommige momenten wel een ninja die opeens verschijnt. Het enige minpuntje is dat je haar regelmatig kon horen wat afnam voor de scares.

De puzzels in deze kamer waren wederom mooi in thema en voegde ook goed toe aan de angst factor, niks waar je moe van werd niks waar we echt lang bij bleven hangen waardoor je goed in de beleving bleef. De mix van puzzels en opdrachten vond ik ook goed in balans.

Verhaal:
Verhaal is altijd iets waar ik persoonlijk ontzettend veel waarde aan hecht, en ik heb ook veel begrip voor hoe moeilijk het kan zijn om een verhaal naar hele verschillende mensen over te brengen. Toch miste ik hier een beetje duidelijkheid in verhaal, Je had een begin maar het verhaal van de host kwam niet geheel overeen met wat er op de site stond, en het einde vond ik persoonlijk vrij zwak. Ik denk dat dit met kleine aanpassingen relatief goed opgelost had kunnen worden zonder dat je overige dingen aan de kamer zou moeten aanpassen en daar heb ik de laatste tijd ook veel over na gedacht. Dat vind ik jammer.

Al met al, een super leuke horror kamer. Wil je is goed schrikken? Reis dan lekker af naar Düsseldorf om een dagje bij The Code Agency te besteden in de altijd warme kelder. Verwacht hier alleen geen sterk vooruit gebracht verhaal maar vooral veel beleving.

Service:
De service bij The Code Agency was wat over te vertellen, de ontvangst was oké maar niks speciaals, ook naderhand is er nooit echt tijd genomen voor een praatje aangezien het voor hun echt lopende band werk was, hier valt iets van te vinden. We werden net na de boeking netjes geholpen door de eigenaar met het cancelen van een kamer omdat deze nog niet in het Engels vertaald werd, jammer genoeg werd hier naderhand op het moment zelf een hoop problemen over gemaakt dat was zeer jammer.

Mensen van The Code Agency super bedankt voor de leuke tijd en wie weet tot ooit!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 5.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: Nicht die Kinder!

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Spannend
 • Decor
 • Gebrek aan verhaal

  Drs-jlcsjephanie

PainKiller

Sky High escape rooms
Geplaatst op: 18 augustus 2022

Fear and Allergy whats the difference?

Painkiller, dit was de laatste kamer van ons escape dagje dat ik met ´De Drie Duitsers´ had 3 personen.
Je mag best weten dat ik tot op het moment dat ik dit typ of ik een review moet schrijven, en dat is toch ook de reden dat ik het doe. Is mijn ervaring bij deze kamer belangrijk? Nee totaal niet, maar wel leerzaam.

Normaal vertel ik een slap verhaal in de review dat ik bijvoorbeeld eindelijk hulp ging zoeken voor mijn mentale tekort komingen maar persoonlijk een escaperoom had geboekt maar ik spring meteen in de kamer met erome *spanning*.

Stap voor stap, het begin van het spel is super gaaf en onverwacht een echt ´wauw´ moment vervolgens krijg je een leuke puzzel en die hadden we netjes opgelost. Maar toen begon voor mij een beetje de knik in het prikkeldraad. De eerst volgende puzzel, ofja puzzel het was meer een opdracht... ofja een opdracht ik had toch een beetje het gevoel alsof ik zojuist mijn maandsalaris op rood had gezet want het was puntje bij paaltje gewoon gokken. (Wat naderhand door de host werd vertelt ook de snelste manier was om het op te lossen) wat ik een gekke basis vind voor een escaperoom, maarja ieder zijn smaak. Ook zaten er 2 onderdelen in de kamer voor je voorkennis/basiskennis voor nodig had (Dit was ook door de host zelf gezegt dat dit niet in zijn basis kennis zat) wat ik altijd een afknapper vind voor escaperooms. Zeker als uit gamehost perspectief je het zelf ook niet wist.

Vervolgens gingen we verder in het spel en kwam er iets waar mijn team genoten al bang voor waren, ik kan niks spoiiiiileren want dat vind ik niet netjes voor mensen die dit onderdeel misschien minder erg vinden (zoals mij) maar toch, hoort dit in een escaperoom? hoort dit niet vermeld? Als ik in een restaurant ga eten staat er gelukkig vermeld waar noten in zitten anders ben ik binnen de korste keren zo blauw als grote smurf met zijn rode puntmuts af, dit staat vermeld omdat het gevaarlijk kan zijn, omdat je er gevoellig voor kan zijn. En ik snap niet waarom dit niet vermeld staat op de site van Painkiller (Niet op het moment van schrijven). Dat punt duidelijk gemaakt te hebben ga ik gauw door met mijn review want de kamer was meer dan dat naar mijn mening.

Het was een enge kamer, onverwachts en spannend. De puzzels lieten zich wat tegen vallen en de afwerking was niet goed genoeg aan gewerkt wat ik ontzettend jammer vond, Want het verhaal leek me zo vet! zoveel potentie maar daar werd weinig mee gedaan naar mijn kennen en weten, wat jammer! Vanaf de we het pand verlieten heb ik me er echt om geworsteld waarom hebben ze dit niet gedaan of dit. Ondanks dat het een persoonlijke mening is wat vet is of niet miste ik oprecht veel in deze kamer, Verhaal, Comfort, Logica & afwerking.

Onder aan de streep, Zou ik deze kamer aan iemand aanraden zonder er over te praten. Zeker niet, dat zou mij niet op mijn gemak stellen. Zouden de punten waar ik tegen aanloop benoemd zijn/kunnen worden zou ik hem misschien oprecht wel aanraden, het was geen top kamer maar wel eng. Het heeft werk nodig maar het is zeker te doen, Wat liefde en toewijding doet wonderen.

Het enige wat ik nu mag hopen is dat over deze punten oprecht word nagedacht, ik typ niet graag een review als deze maar ik vind het wel nodig. Mensen van Sky High Escape Rooms alsnog bedankt, ik heb weer een uurtje kunnen escape maar ik hoop dat er word nagedacht over het gene dat ik (En sommige andere) melden.


Reactie door Sky High escape rooms

19 augustus 2022

Beste Drs. JLC, Sjephanie en Gijssambeek (van team 'De drie Duitsers')*, Onze reactie kunt u vinden op deze link, want we kunnen maar een kleine reactie geven op deze zeer uitgebreiden feedback. https://www.skyhighescaperoom.nl/escapetalk/ Je geeft aan echte feedback willen geven over wat onze kamer beter zou maken, je kunt altijd contact met ons opnemen... We staan heel erg open voor feedback, en hoe jullie het wel graag hadden gezien.


5.5

Sfeer: 5.5

Spelbeleving: 5.5

Service: 5.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: De Drie Duitsers 🇩🇪

Ontsnapt: Ja


 • Eng
 • Potentie
 • Concept
 • Opening
 • Specefiek element
 • Afwerking
 • Verhaal
 • Onlogische puzzels

  GijssambeekDrs-jlcmarkgoedegebuuresjephanie

Zodiac Killer

One Hour Lockup
Geplaatst op: 18 augustus 2022

Solving a case

deze dag hadden we wederom een dagje escape, ik zit voortaan vaker opgesloten dan dat ik bij mijn eigen oma op de koffie ga, dat is waarschijnlijk wel iets waaraan ik moet gaan werken :-).

Ik heb deze kamer gespeeld met het team ´De Drie Duitsers´, dit was de eerste kamer van de dag en na een flink concert in de auto had ik er nondeju zin in! De Zodiac killer ´The one who got away´ ik ben altijd al geobsedeerd geweest en had er daarom al flinke verwachtingen bij, is dat slecht? Ja misschien wel maar hij is me alles behalven tegen gevallen want wat vond ik dit een leuke escape room.

We werden super vriendelijk ontvangen (Ik denk door de eigenaar) leuke man met goeie zin, we waren nogal vroeg want we kwamen van ver maar dat was geen enkel probleem, Een kopje koffie een koekje en we vermaakte ons prima. Na afloop kregen we zelfs nog even de kans om een VR demo te spelen waar we van tevoren vrij sceptisch over waren met ze alle maar ook dit was een super gave ervaring, dat zijn weer pluspunten!!


Nou ik zal maar is minder slap gaan lullen en op de inhoud ingaan. Je krijgt 60 minuten in deze kamer en die had je naar mijn gevoel ook nodig. De puzzels passen goed in het thema en waren redelijk moeilijk, een echte puzzelkamer daar had ik wel even zin in! Je komt binnen en het word je meteen duidelijk wat je gaat doen, het gene waar de politie tot op heden nog niet in geslaagd is uitvinden wie ´The Zodiac´ eingelijk is. Al gauw loopt het ietsje anders dan verwacht en mag je flink aan het puzzelen. De kamer bevat buiten het feit dat het zeker geen ´horror´ kamer is een beetje een creepy vibe, je blijft natuurlijk opzoek naar een seriemoordenaar supercool!

De afwerking was mooi gedaan en alles voelde op zijn plaats behalve het gene wat natuurlijk niet gevonden mocht worden, je had echt het gevoel dat je in het huis van de Zodiac stond (Ik heb in minder complete hotels geslapen voor een stuk meer geld). Het verhaal klopt en je voelt je net een detective van begin tot eind. Tegen het einde werd het opeens krap met de tijd en moesten we nog even haasten wat voor mij de beleving in de kamer nog een tikje beter maakte.

Hou je van een echte puzzel kamer en wil je je even inleven in de wereld van de vele mensen die geprobeerd hebben The Zodiac te pakken te krijgen dan is deze kamer echt iets voor jou! Het portie bitterballen naderhand gaf ook nog eens een goeie nasmaak :)

One Hour Lockup bedankt voor de leuke tijd en hoop tot snel!


Reactie door One Hour Lockup

18 augustus 2022

Dank voor de heerlijk weglezende review :-)


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: De Drie Duitsers 🇩🇪

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Bitterballen

  Drs-jlcsjephanie

Bloody Dentist 2.0

Breakout Room
Geplaatst op: 18 augustus 2022

Service can sell everything

Deze escape dag was ik op pad met ´De Drie Duitsers´ dit is voortaan een beetje het groepje waarmee ik eerlijk kan zijn over mijn escape verslaving en me daar graag verder mee helpen.

We hadden vandaag om 10:00 Bloody Dentist 2.0 staan, hoezo is de tijd belangrijk hoor ik je denken. Nou omdat we om 12 uur lekker volgegeten naar binnen gingen ik voelde me net hans uit hans en grietje. Alle gekheid op een stokje, we werden onthaald door een van de leukere mensen die ik heb ontmoet tijden het escape Jessica wat een gezelligheid kwamen wij in terecht. We kregen de vraag of we eerst wat wouden drinken want ´Ze had de tijd´ en dat was niet gelogen we hebben 2 uur lang alleen maar gekletst en gedronken, ervaringen over escaperooms uitgedeeld en vooral een hoop gelachen.

Maar nu de escaperoom zelf (Die al niet meer tegen kon vallen voor het ontvangt)
Het was een leuke kamer een ´thriller´ hij was niet super eng maar de stemming was goed gezet. De puzzels waren niet te makkelijk en maakte het daarom voor mij een goeie kamer. De afwerking was goed gedaan lichten en geluid een plus punt en de afwerking goed.

We waren er binnen de tijd uit, ik meen dat we nog iets rond de 8 minuten overhadden en dat was dikke prima, een leuke kamer en een aanrader om langs te gaan.
Breakout Room bedankt (Special shoutout naar Jessica) en ik kom zeker nog terug voor de Halloween versie :-)


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: De Drie Duitsers 🇩🇪

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs
 • Service Service & Service

  sjephanie

Abandoned

Escapium
Geplaatst op: 18 augustus 2022

Medallions are always evil

Deze dag hadden we een heus escape dagje samen met ´De Drie Duitsers´ 3 personen, deze kamer was de afsluiting van de dag en daarbij ook van mijn goed gecontroleerde hartslag.

We werden vriendelijk ontvangen door de host, een aardige gast waar we nog een leuk praatje mee hebben gehad super leuk!
Vervolgens konden we richting de kamer en begin de experience meteen met een verhaal een een video, beide een leuke toevoeging voor het totaal plaatje.

Vanaf binnen komst had ik gelijk het gevoel dat ik in een verlaten huis stond, de afwerking was naar mijn menig super gedaan en ik stond bijna op het punt om te vragen wat het huis wel niet koste voor een nachtje, dit heb ik naderhand maar gelaten toen ik van alles hoorde.

Ik vind het oprecht een leuke ´horror´ of ´triller´ kamer hoeveel waarde jullie aan deze woorden hechten is geheel aan jullie maar ik heb regelmatig even zitten twijfelen of ik toch niet van tevoren naar de wc had moeten gaan. De ´puzzels´ zijn creatief waarom zet ik puzzels tussen aanhalingstekens? Nou omdat ik niet weet of het dat echt waren, een groot deel bestond vooral uit opdrachten wat het voor mij nog meer naar de realiteit trok dan dat ik toch het gevoel bleven hebben in een escaperoom te zijn.

Ik bleef me verbazen stukje bij stukje en er waren redelijk wat ´ahhhh´ ohhh momenten, ook waren er een hoop ´Da doek ech nie´ momenten het zou mogelijk zijn dat die vooral van mij afkwamen. Begin tot eind was het verhaal duidelijk en paste het begin perfect bij het einde dit is iets wat ik altijd zeer op prijs stel en zo dus ook hier.

Toen we er eenmaal uit waren, wat nog net binnen de tijd was leek het wel of we voor een eeuwigheid binnen waren de tijd was ons gewoon voorbij geschoten en kon mijn rimpels tellen. Bij het na praten werden we ook netjes nog een door de kamer gehaald en puntjes die we niet helemaal begrepen werden mooi uitgelegd. Het enige wat ik jammer vond (Niet erg maar jammer) was dat bij het napraten werd vertelt dat er soms een extra toevoeging bij zit die alleen op bepaalde momenten kan i.v.m. het resetten van te voren. Dit had de experience voor mij nog vetter gemaakt en vind het wel jammer dat we dit hebben moeten missen. Met alle love naar Escapium hoorde ik dat het de insteek was voor de toekomst om dat als basis spel te gaan doen en dat is top!

Even in het kort (Iets waar ik moeite heb wat misschien al te merken was)
Hou je van een leuke horror kamer waar je regelmatig op je teentjes loopt en als een held op sokken om hoekjes kijkt of er niks loopt hangt of zweeft is deze kamer echt iets voor jou en is het van mij zeker een aanrader en een van mijn favoriete horror kamers!

Super bedankt voor de leuke dag mensen van Escapium!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: De Drie Duitsers 🇩🇪

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Spannend
 • Opdrachten
 • Verhaal

  Drs-jlcsjephanie

Family Secrets

Breakout Room
Geplaatst op: 18 augustus 2022

Grandma made a team

Bij oma op bezoek dit dagje, de verdere planning waren nog wat escaperooms maar tussen door even impulsief naar oma kan nooit kwaad.
Ik vind met het bij oma gevormde team ´De Drie Duitsers´. Het was lekker dat we even last minute nog een kamer konden boeken plus punten daarvoor.

We werden ontvangen door 2 gezellige medewerkers die de tijd namen voor ons, super fijn! service is bij Breakout Room altijd ´on point´ zoals ook te lezen is in mijn andere review. Deze kamer stond al op mijn whishlist maar het was er nog niet van gekomen tot nu.

De kamer is mooi afgewerkt, echt top. Ik twijfelde even of ik niet echt bij oma was maar al die vreemde foto´s kwamen me niet bekend voor. ´ahhhaa´ dacht ik het was een escaperoom, beginnen dan maar. De puzzels waren leuk & creatief en paste mooi in het verhaal, er was een puzzel waar wij echt niet uit kwamen (Maar dat lag waarschijnlijk vooral aan ons) maar daar werden netjes door onze hosts mee geholpen.

Het einde is zeer verrassend en spectaculair en daar pluspunten voor, een hele leuke kamer en een aanrader voor mensen die van escape houden. Je kan er hier meteen een dagje van maken zoals wij altijd doen aangezien de meerdere leuke kamers hebben!

Na we naar huis konden van grootmoeder werden we nog gastvrij onthaald door de hosts en hebben we nog gezellig gekletst en wat gedronken, Super!!

Mensen van Breakout Room super bedankt en tot de volgende!!


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: De Drie Duitsers 🇩🇪

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Puzzels
 • Goede service
 • Goede begeleiding

  Drs-jlcsjephanie

The Vault

Sherlocked
Geplaatst op: 4 juli 2022

Movie like experience

Deze kamer heb ik gespeeld met het team ''Nicht die kinder'' dit team bestaat uit 5 personen.
Voor dit dagje Amsterdam hadden we meerdere escape rooms / experience geplanned. ondanks dat ik zeer benieuwd was had ik geen specifieke verwachtingen voor ''The Vault'' maar vanaf minuut 1 voelde het als een fantastische ervaring.

Je begint je experiece op een uitermate creatieve manier die ik nog niet eerder had meegemaakt met het escape, hier krijg je een beeld van wat je missie is., Het stelen van een mysterieus object! Je word direct opgenomen in het verhaal en voelt je langzaam comfortabeler worden in je rol die je voor jezelf vorm kan geven wat ik persoonlijk super cool vond. Al gauw vergeet je dat je in een spel zit en voel je je de crimineel die je je voordoet. Alles wat het echt kon maken was ''on point'' de omgeving, de afgelegde route, het daadwerkelijke gebouw & het interieur dit maakte het meteen al indrukwekkend.

De puzzels op zich zelf waren goed afgestemd op het verhaal & het thema, het maakte het verhaal duidelijk en daarom intressanter om te spelen voor de echte storyfreaks (Just like myself), het enige punt hieraan is is dat alles per puzzel gaat stap 1 stap 2 stap 3 enzv. wij speelde deze kamer met 5 wat prima te doen was, maar de ideale groep grote zou 4 zijn.

Na dat we klaar waren met de escaperoom (Een zeer succesvolle overwinning) kregen we nog een babbeltje tijd om vragen te stellen & gingen we op de foto dit gaf me een prettig gevoel en iets wat ik in de andere escaperooms in Amsterdam enorm misten.
Alles bij elkaar maakte dit voor mij een super gave ervaring en een van mijn favoriete escaperooms, zeker de moeite waard.9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: Nicht die Kinder!

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Verhaal
 • Logica
 • Goede service

  GijssambeekVictor van DoornDrs-jlcsjephanie

Amsterdam Catacombs

Logic Locks Amsterdam
Geplaatst op: 4 juli 2022

Staring death in the eye

The Amsterdam Catacombs, een super indrukwekkende kamer met een vieze na smaak.

Deze escaperoom/experience heb ik gespeeld met ''Nicht die kinder'' een team dat bestaat uit 5 leden.

Tijdens ons dagje Amsterdam hadden we deze escaperoom op het einde van het uitje geplanned, we keken hier met ze alle naar uit en waren zeer benieuwd in wat voor situatie we ons zelf nu weer hadden gewerkt, een angstig verhaal die ik nog na vertel met een trillende stem. We zouden al bij ontvangst in het verhaal terecht komen dit is iets waar ik persoonlijk erg naar uit kijken zeker aangezien het daadwerkelijk in een kerk was. Dit viel echter tegen ondanks dat de host al vrij griezelig was van zichzelf was het een redelijk standaart escaperoom ontvangst, wat normaal gezien geen probleem is maar wat ik hier wel vond missen.

Toen we eenmaal onze inleiding hadden gehad (Die volledig in het Engels was) begon de angst meteen toe te nemen. De kamer was gaaf aangekleed en je bevond je in een daadwerkelijke catacombe en vergat dat je gewoon een spelletje aan het spelen was. Deze kamer is zeker niet gemaakt voor angstige mensen (Ook al heb ik regelmatig in een hoekje zitten huilen en heb ik me zeer vermaakt).
Het was een film achtige ervaring waarbij teamwork belangrijk was. Wij waren zelf met 5 man en dit ging prima de groeps grote maakt bij deze kamer niet zoveel uit.

Een spektakel om mee te maken en ze kwamen we er ook uit, tot dat de echte duisternis toe sloeg. Direct toen we uit de kamer waren werd en vluchtig na gepraat korte tijd om vragen te stelen en al gauw werd aan ons gevraagd of we misschien interesse hadden om te horen over hun andere escaperoom. Deze vraag beantwoorde we niet-wetend met een ''Ja'' en al gauw volgenden de verkooppraatjes die als een demon je lichaam binnen slopen. Nadat we hier netjes een aantal keren antwoord op gaven om geen interesse te hebben volgde direct het volgende verkooppraatje, nadat ook hier een aantal keer werd vertelt dat we geen interesse hadden werden we vrij snel de catacombe uit gebonjourd. Deze vieze nasmaak heeft voor mij de totale experience volledig verpest en dit vind ik super jammer aangezien de kamer aanzie super was!

Ik probeer begrip te tonen voor deze keuze maar ik heb er ontzettend moeite mee vandaar een ontzettend laag cijfer voor de service. Laat dit je vooral niet afschikken om de kamer niet te doen want het was het zeker waard. Zorg alleen dat als ze je vragen of je interesse hebt in een van hun andere kamers je duidelijk meld GEEN interesse te hebben.


7

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 2.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: Nicht die Kinder!

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Beleving
 • Spannend
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica
 • Slechte service
 • Prijs

  sjephanieDrs-jlc

The Toy Factory

Escaperoom Antwerp
Geplaatst op: 5 juli 2022

Een afgewerkte attractie

Nadat we hunting seasons hadden gespeeld gingen we verder met toy factory, een hele beleving vanaf het moment dat je op de deur klopt om je te melden voor je shift. wederom speelde we deze kamer met 6 mensen.

Het ontvangst was fantastisch, lachen gieren brullen. Het was meteen in thema iets waar ik ontzettend van hou en onze game host deed dit super goed en gaf je meteen een goed gevoel. Toen het daadwerkelijk begon zag je meteen dat de aankleding super mooi was gedaan en dit bleef mij in de gehele kamer verbazen alle details het decor het zag er allemaal super gaaf uit.

De puzzels waren wederom creatief zoals bij hunting season maar wel linear waardoor de groep grote van 6 man naar mijn mening te groot was waardoor ik vaak maar stond mee te kijken, gelukkig was er genoeg om te zien :-). Het verhaal was zeer creatief maar sprak mij in het bijzonder niet erg aan maar de mechaniek en decor trok dat geheel recht voor mij!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Origineel
 • Sfeer
 • Decor

  sjephanieDrs-jlc

Hunting Season

Escaperoom Antwerp
Geplaatst op: 5 juli 2022

Opgejaagd door de jager

Hunting season, een kamer waar ik ontzettend door verrast was. Deze dag hadden we zowel toy factory als huting season gepland we begonnen bij hunting season en speelde deze kamers met 6 personen.

Direct toen we de kamer instapte kwam je in de kille sfeer terecht je voelde de rillen over je rug gaan terwijl het verhaal werd vertelt. de puzzels waren zeer creatief en is een echt plus punt voor mij ook omdat al deze puzzels gaaf paste bij het verhaal en de sfeer. steeds verder in de kamer bleef je op je hoede en bleef de spanning op een gezonden manier bij je. Bij het behalen van de kamer (Wat ons natuurlijk zonder moeite was gelukt) voelde je ook echt in het verhaal alsof je succesvol was.

Deze kamer staat voor mij persoonlijk tussen mijn beste kamers vooral omdat het verhaal en de sfeer mij erg aansprak.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Spannend
 • Decor

  sjephanieDrs-jlc

If Walls Could Whisper

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 26 augustus 2022

Back to the time mother left me

Vandaag een dagje Zoetermeer met het team jaja ''Nicht Die Kinder'' (5 Personen) wat een feest wat een feest. Na Stay in the Dark, The Dentist & Freakshow had ik er enorm veel zin in en was ik zeer benieuwd naar deze kamer van Darkpark.

Voor we de kamer gingen spelen hadden we even de tijd om rustig in de ontvangst kamer te zitten, dit was wel nodig na het bezoek bij The Honeymoon hotel, ik heb al veel hotels bezocht maar de service daar was zeer apart. Dus een kop koffie was zeker prettig.

De start van de kamer vond ik een super leuke toevoeging en de sfeer zat er meteen goed in, lekker even een ''verlaten'' weeshuis bezoek, what can possibly go wrong. De afwerking was goed zoals alles van Darkpark, je had echt het gevoel alsof je in een verlaten gebouw stond en dat maakte de feeling alleen maar beter. De werk wijze die je moest nalopen was na mijn gevoel logisch en we hebben op geen enkel moment gehad dat we de weg kwijt waren dat is altijd prettig.

De puzzels waren oké, creatief goed in thema maar er zaten ook enkele puzzels tussen waar ik zelf niet zon fan van was waarbij we ook bij een bepaalde puzzel zijn doorgedrukt omdat er anders binnen de kortste keren lijken in dit verlaten weeshuis zouden komen te liggen.
De kamer was redelijk lineair maar er was altijd wel iets te doen, al wat het maar in de donkerte te staren voor de volgende scare.

Horror/Thriller
De kamer heeft zijn goeie scares, ik ben er in deze kamer namelijk achter gekomen hoe hoog ik wel niet kan springen, Epke Zonderlanding is er niks bij al vraag je het mij. Er zit vooral een grillige sfeer door heel de kamer en de juiste ''Arhghghhhhhh'' momenten.
De aanwezigheid/afwezigheid van licht werd optimaal gebruikt en zoals bij Darkpark eigenlijk altijd het geval is het geluid ook.

Totaal plaatje.
Het is een toffe Horror/Thiller kamer, er kan flink gepuzzeld worden en teamwork is zeker nodig bij deze kamer. Ben je iets meer een angsthaas hoort dat geen probleem te zijn bij deze kamer hij was zelfs voor mij te doen en ik lig meestal ergens creperend in een hoekje.

Mensen van Darkpark super bedankt voor de wederom gave en spannende ervaring en kan niet wachten tot de volgende kamers.


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 6.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: Nicht die Kinder!

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Logica

  Drs-jlcsjephanie

Honeymoon Hotel

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 26 augustus 2022

Never taking roomservice again

Vandaag op date met ''Nicht Die Kinder'' (5 personen) een gezellige hotel kamer gehuurd voor een nachtje wat een feest, we zouden vandaag ook nog zoals alle mensen doen langs het weeshuis gaan en even een grafkistje uitzoeken maar laten we eerst maar even bij het hotel inchecken.

We kregen een brief om te lezen voordat we ons hotel in konden, dit gaf ons al vast een stukje verhaal waar ik altijd fan van ben. Toen we het hotel eenmaal binnen kwamen zag je meteen dat de afwerking wederom top was het zag er netjes en in thema uit. Al gauw begonnen we te puzzelen en te gieren.

Er zit een duidelijk verhaal in ''The Honeymoon Hotel'' ik ben hier enorm fan van en dat is ook een van de redenen dat deze kamer in mijn top 5 staat. Je volgt en ontrafeld duidelijk een verhaal en de puzzels passen super in het thema, niks voelt uit zijn plaats en doordat het verhaal in deze kamer zo duidelijk is voegt dat goed toe aan de sfeer. Aangezien het verhaal naar voren brengen naar mijn menig niet iets is waar Darkpark altijd even goed in is was ik super blij dat het hier allemaal op zijn plek viel! Pluspunten!

Puzzels
Zoals ik al zie past alles mooi in thema, je kan door elkaar heen puzzelen dus deze kamer is prima te doen met 4 man al zou ik het voor de maximale ervaring aanraden om hem met zijn 2e te spelen. De puzzels zijn niet super lastig en dit laat je lekker door spelen, buiten het gesukkel van ons team (en waarschijnlijk vooral ik) was alles prima te doen als je gewoon even je breincellen bij elkaar sprokkelt.

Fear Factor
Dit is een ''horror'' kamer, hij heeft zeker zijn scares en de sfeer zit er de gehele kamer goed in. De opbouw word goed gedaan en dat samen met het terug kerende verhaal. Alle scares voelde op zijn plek, geen gescare om mensen maar de stuipen op het lijf te jagen maar gewoon omdat het erbij hoort.

Bedankt Darkpark voor de wederom een leuke tijd en ik kan niet wachten tot de tijd dat er weer eens een nieuwe kamer komt!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 6.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: Nicht die Kinder!

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal
 • Beleving
 • Logica

  Drs-jlcsjephanie

The Movies

The Push Mystery Rooms
Geplaatst op: 25 augustus 2022

One word, autobandfentieldopjereperatiewinkel.

Vandaag was ik op pad naar The Movies met 3 vrienden, dit was voor ons een flink stuk reizen zo'n 2 uur heen en 2 uur terug. Waarom hebben we toch besloten om dit eind af te reizen? Omdat ik alleen maar goeie verhalen hoorde, dit kan altijd gevaarlijk zijn bij een escaperoom op het moment dat je verwachtingen hoog zijn kan het alleen nog maar tegen vallen. Gelukkig was dat hier niet het geval.

Toen we aankwamen werden we onthaald door onze GH, we moesten iets langer wachten omdat het team ervoor wat was uitgelopen maar we werden super vriendelijk ontvangen en verzorgd, een drankje een hapje en een mooi uitzicht geen moeite ermee om even te wachten.
We kregen het standaard ''Ga niet aan de kandelaar hangen'' praatje en werd gevragen of we er klaar voor waren. Ja! was het antwoord we hadden er ontzettend veel zin in.

Aankleding/Afwerking:
Meteen bij binnen komst van de kamer was ik verbaasd, ik ben een enorme fan van alles wat met films te maken heeft en het was alsof ik de snoepwinkel binnen liep. Alles was mooi afgewerkt en er was geen tijd of moeite bespaard om de kamer te bouwen en dat werd direct duidelijk. Van het ene wauw tot het andere wauw moment gingen we door de kamer heen. Gelukkig dat mijn teammates wat meer gefocused waren op de het daadwerkelijke ''escape'' aangezien ik vooral uit verbazing aan het rond kijken was.
Kamer na kamer werd het er niet minder op, kwaliteit van de bovenste plank ontzettend veel respect hiervoor naar de eigenaar.

Puzzels:
De puzzels varieerde van daadwerkelijke puzzels tot opdrachten, waar ik persoonlijk erg fan van bent. Dit maakt het niet eentonig en hiervan krijg je het daadwerkelijke gevoel dat je iets aan het doen bent. De puzzels paste goed bij de thema's in de kamer en daardoor voelde het nog cooler als echte film fan, alsof je beloond werd leek het wel.

Verhaal:
Het verhaal in de kamer was naar mijn gevoel per kamer mooi aangepast. Je had een doorlopend verhaal maar het was vooral per kamer heel sterk, van fantasie tot horror. Je voelde je alsof je echt een film speelde, de interactie, de toewijding ik vond het fantastisch.
Alle technische snufjes in de kamer maakte het verhaal per kamer nog duidelijk en gaver... Een woord ''Spectaculair''

Horror?:
Horror in deze kamer word aangegeven op escapetalk zelf, ik vind dat het goed is dat dit vermeld word. Is dit een afknapper voor mensen die sneller bang zijn? Dat is natuurlijk lastig in te vullen voor anderen. Maar al mag ik mijn persoonlijke mening vinden als ''Angsthaas'' laat dit je niet afschrikken. Het heeft daadwerkelijke toevoeging voor de kamer, ook speelde de host super goed in op iemand die bij ons wat bang was voor het horror gedeelte en stelde die persoon goed op gemak, pluspunten hiervoor.

Even onder aan de streep,
Deze kamer was voor mij zeker het reizen waard. Ik ben tot op vandaag nog verbaasd over de kamer vandaar dat ik nu een lange tijd na het spelen en een hoop kamers deze review nog schrijf met een dikke 10 erop. Het enige nadeel, maar ook het enige. Is dat ik op de ''overwinning'' foto een beetje kijk alsof ik van tevoren in elkaar getimmerd ben door 6 hele grote mannen xD.


Anthony super bedankt voor de spectaculaire ervaring en ik kom graag eens terug als je een nieuwe kamer op de markt hebt!


Reactie door The Push Mystery Rooms

26 augustus 2022

Dag Gijs en team! Bedankt voor je tijd om zo'n klepper van een review te schrijven. Doet me veel plezier! THANX!!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Logica
 • Spannend

  Gijssambeekanthony_boelaertsjephanieDrs-jlc

Freakshow

DarkPark Delft
Geplaatst op: 7 juli 2022

Een Circus

The Freakshow, na een afspraak bij meneer Bibber voor mijn bloedende tandvlees gingen we door naar The Freakshow. Tijd voor een traktatie voor mijn dappere gedrag en die van mijn teamgenoten ''Nicht die kinder'' personen.

The Freakshow is een van de escaperooms waar ik het meest verbaasd over ben, de lol die ik hier heb gehad is niet in 1 revieuw te schijven zonder ''The Holy Bible 2.0'' uit te brengen. Het was ontzettend verassend en het decor was top! Een echte ervaring met een schrik en een lach. Hoe van een thema als dit alle creatieve breinen erachter zo iets van kunnen maken vind ik super en daarvoor heel veel respect.

De puzzels waren creatief, verassend en passend bij het thema/verhaal. De kamer klopte, de layout en de manier hoe je je door de kamer veplaatste. Van begin tot eind lache gieren brullen, het is bijna jammer dat we zo goed bezig waren dat we optijd weer uit het Circus waren.

Na deze ervaring keek ik nog meer uit naar de komende 3 kamers van Darkpark die we op dat moment nog te spelen hadden. De herinneringen van deze kamer brengen me tot op vandaag nog aan het lachen ( OooohoOooOoohhOOoooohHooooHHH)


8

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 6.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: Nicht die Kinder!

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Puzzels
 • Plezier
 • Decor
 • Moeilijkheidsgraad

  Drs-jlcsjephanie

The Dentist

DarkPark Delft
Geplaatst op: 7 juli 2022

Old but gold

The dentist, na een dagje Stay in de dark te hebben gehad zat de smaak er goed in en gingen we deze dag The Dentist & The Freakshow spelen met het team ''Nicht die kinder'' 5 leden.

Voor dat we The Dentist daadwerkelijk gingen spelen hadden we/ik het een en het ander al gehoord over de andere escaperooms van Darkpark, The Dentist zou daarvan de oudste zijn en had ik er geen speciale verwachtingen voor. Maar ik stond verbaasd wat een coole kamer. een echte escaperoom met een gezond standje horror, zelfs ik heb niet huilend in een hoekje gezet dus hij was prima te doen (ook al dat ik bij alles goed de pineut was). Het decor was goed gedaan, wederom licht en geluid een 10, verbazing en de puzzels waren oke. Naar mijn mening niks heel bijzonder but fair enough het vermaakte ons prima en de uitdaging was goed.

Het verhaal ofja, het thema was goed naar de kamer overgebracht en maakte het een grillige sfeer, super gaaf was dat. Voor een eerste kamer een top prestatie!

Ohja, nadat Satan mijn pupillen heeft gesloten zijn wij nog even op de foto gegaan (Sinds dien slaap ik niet meer)


7.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 6.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: Nicht die Kinder!

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Beleving
 • Logica
 • Moeilijkheidsgraad
 • Een tonige puzzels

  Drs-jlcsjephanie

Stay in the Dark

DarkPark Vlaardingen
Geplaatst op: 7 juli 2022

Fear of the unknowing

Dus Stay in the dark, mijn eerste ''horror'' escaperoom, ofja experience want dat was het vooral in mijn beleving. Deze keer ging ik op pad op de dag dacht het team ''Nicht die kinder'' werd gevormd we waren met 6 personen plus een special guest Stan, iemand die gemaakt is van staal en bang was voor niks. (Waarschijnlijk heeft dit met zijn deal met satan te maken maar dat is maar een theorie)

9 April was het zover, na elkaar (en vooral mezelf) flink de kast op gejaagd te hebben met angst voor deze escape experience was het toch zover. Iedere keer als we het hadden over onze verwachtingen had ik toch een kleine trilling in mijn stem ik had geen idee wat ik moest verwacht. Maar god me jan.... wat een gaaf uitje was dit me toch weer, nu bijna 4 maanden later kijk ik er nog met plezier en een glimlach op terug. Maar nu eens inhoudelijk want mijn persoonlijke dagboek wat ik hier typ is toch zoals letters in het zand.

Voor de dag daadwerkelijk begon vond ik het al cool de mails, videos & verhalen dit zetten voor mij al meteen de juiste sfeer. Bij aankomst word je in thema ontvangen dit alleen vond ik al fantastisch het maakte het verhaal compleet en zette meteen de toon.
Voor de mensen die niet van horror houden (waar ik zelf ook onder viel, ofja je hoefde me er niet voor wakker te maken) is mijn advies om je hier overheen te zetten dit is zoon coole experience dit wil je voor geen haar missen. De loactie was top, de aankleding was super het decor was niks over te melden en het top punt van Darkpark is toch licht en geluid en daar hadden ze hier wederom goed mee uitgepakt.

Het is alsof je in een film stapt, er is niks wat niet op zijn plek voelt (op zo nu en dan een gil van mij) alles past alles hoort en dat maakt de beleving levens echt, toch speel je een escaperoom maar het blijft op nummer 1 een experience ik kan het niet vaak genoeg zeggen.

Maar zelfs bij dit soort fantastische ervaringen heb ik persoonlijke aandacht puntjes, dit is niet simpel weg om te bitchen maar omdat ik dit een van de dingen vond die meer naar voren mocht komen met deze experience. En dat is het verhaal, nogmaals je begint vanaf voor de dag des oordeels al met informatie over wat er zich precies afspeelt en dat miste ik een beetje tijdens de ervaring zelf. Er had iets meer (of duidelijker) van het verhaal naar voren gebracht mogen worden want het was tenslotte een goed bedacht verhaal. Ondanks dat is Stay in de dark voor mij een dikke 10!

Ik ben super blij dat ik de kans heb gehad Stay in the dark te spelen en heb sinds dien de smaak goed te pakken en heb tot op dit moment Darkpark ''uitgespeeld'' en ben zeer benieuwd wat dit team nog meer te bieden heeft, ik hoop tot snel :-)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 7 personen

Team: Nicht die Kinder!

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Beleving
 • Spannend
 • Decor
 • Loactie
 • Ontvangst

  cinzanoDaniëllaTheekopjeEscapertAlecCasturiiMarcDrs-jlcsjephanie

CORPSE INC.

Escaperoom Junkie
Geplaatst op: 31 augustus 2022

Kan je me wel aankijken met die blauwe puppy ogen.

Vandaag gingen we Corps Inc. spelen, veel van gehoord waarvan vooral veel goeds. We waren met 4 personen en we waren van plan even een lijk te gaan stelen, iets dood normaals voor een dinsdag.

We werden door onze game host opgehaald en kregen een kleine briefing en daarbij zoals bij de meeste escaperooms er nog even op gewezen dat we niet met brandblussers hoefde te gooien of de tegelvloer niet uit de vloer hoefde te rukken, altijd bruikbare informatie.

Het begin van de escaperoom was voor ons in het begin heel ongemakkelijk, je krijgt heel veel vrijheid bij deze escaperoom en dit was voor ons even schakelen. Al gauw vond ik mijn echte roeping als aircomonteur, ik ben niet van de zelfspot maar godnondeju wat was ik een goeie aircomonteur. Je mag hier zelf invulling geven en krijgt al gauw met de beveiliger te maken het (voor mij) toppunt van de kamer.

Door dat ik mijzelf nog redelijk ongemakkelijk voelde in het begin met de vrijheid en interactie met de acteur begon ik bij het begin al te stuntelen, mijn tip is ga er vol voor wat maakt het ook uit er hangen maar 188 kamers namelijk. Volgens mij was de bewaker met me aan het flirten aangezien die me even op mijn mooie ''Blauwe puppy oogjes wees'' ook al was hij niet bepaald mijn type begon ik in mijn beleving wel een beetje te blozen.

Ohja dit is een escaperoom review, even inhoudelijk.
De puzzels in deze kamer zijn geinig, mooi in thema en brengt het verhaal echt tot leven. Ik ben en was een aircomonteur super cool.
De afwerking was prima en het verhaal was zeer verassend met een plottwist die ik niet zag aankomen. De acteur blijft het toppunt van de kamer voor mij een beleving die ik in nog geen andere kamer met acteur heb meegemaakt wat vet!

Een rollencoaster van emoties, we hebben gelachen, gevochten, gesnoven en de verbazing was aanwezig wat een top ervaring. Een van mij favoriete ervaringen tijdens het escape.

Bedankt mensen van CORPSE INC. voor de gave ervaring en wie weet tot de volgende keer.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 8.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Acteur
 • Origineel
 • Puzzels
 • Beleving
 • Verhaal

  sjephanieDrs-jlc

Voor wie zijt gij hier?

Vandaag Baron Beeckman, ik meen mijn 4de escaperoom. We gingen op pad met zijn 4e waarvan een paar met wat meer ervaring dan mij, maarja iemand moet er een show van maken.

Toen we aan kwamen bij deze escaperoom twijfelde we allemaal even of we wel echt goed zaten, het zal raar zijn om opeens bij een echte kasteelheer aan te kloppen. Het super grappige ontvangst maakte deze angst van ons ook nog bijna waar, super grappig!

Toen we in de eerste kamer kwamen kregen we nog netjes de tijd om even naar het toilet te gaan, daarna kregen we meteen de eerste puzzel. Super belangrijk deel van de kamer!
Onze game host had duidelijk inzicht aangezien die mij aanzag als het brein van de groep, eindelijk eens de erkenning die ik in mijn jeugd heb gemist.

Er word ontzettend goed gebruik gemaakt van de locatie, dit moet ook bijna wel anders zal dit bijna een misdaad zijn maar het word super goed gedaan. Het verhaal van deze kamer is passend, voor mijn gevoel klopte het gewoon en dat stel ik altijd ontzettend op prijs. De puzzels paste top bij de locatie, aankleding en het bracht ook op sommige momenten een verassend effect.

Het was een redelijk lastige kamer (Ik was toen vrij nieuw met escape) vond ik persoonlijk we hebben hem ook maar net binnen de tijd gehaald maar een uitdaging is altijd goed. De sfeer die werd goed gezet door onze game host en heeft de kamer naderhand nog mooi aan ons uitgelegd een echt pluspunt.

Toen we er eenmaal uitwaren hebben we denk ik nog wel een half uur lang gezellig na gepraat over van alles en nog wat super leuk.

Onder aan de streep, een puzzel kamer met een cool verhaal. Je leeft je in wat je aan het doen bent en alles ''voelt'' echt omdat het dat ook is, je bent waar je bent en dat maakt het zo cool. De service was top en ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad, een echte aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica

  Caro sjephanie

0 reviews