Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Kelly van verseveld

Junior Escaper

Offline

Lid sinds

05-01-2020

Statistieken

Escaperooms

11 reviews

15 kamers gespeeld

72.7% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


11 reviews

The Queen

Real Adventure Game
Geplaatst op: 1 augustus 2021

Toffe escaperoom, net even anders dan anders..

Ondanks de volgeboekte agenda op zondag, werd, na het versturen van een mailtje voor andere mogelijkheden, voor ons die dag eerder opgestart zodat we toch konden escapen. Super fijn & geen moment spijt gehad dat we voor deze escaperoom zijn gegaan.

Vanaf het begin wordt je direct in het verhaal gesleept, de spelleider is enthousiast & vriendelijk en begeleid je ook tijdens het gehele spel op een prettige manier. Via portofoons werden tips uitgewisseld (zowel op vraag als wanneer bleek dat er teveel afgedwaald werd). Soms, wanneer je net geconcerteerd bezig was, werd er wel even gestoord via de portofoon. Wij konden dit filteren, maar ik kan me voorstellen dat dit soms ook de concentratie in de weg kan staan.

De puzzels zijn leuk, met twee personen wellicht aanpoten maar goed te doen. We ontsnapten helaas echt net niet, doordat we iets teveel hadden samengewerkt in plaats van los van elkaar al puzzels op te lossen. Tip; ga dus ook los van elkaar al aan de slag!

De aankleding is wat sober, maar wel geheel passend binnen het verhaal. Het verhaal zelf is sterk & wij hebben er dan ook de gehele tijd volledig ingezeten. De escape is niet eng, wat wij zeer prettig vonden! Een fijne spanning, redden we het binnen de tijd & wat komt er hierna.

De spellenwinkel is echt super tof om naderhand nog even rustig doorheen te neuzen.

Kortom, een fijne escape voor op je lijstje!


9

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sterk verhaal
 • Vriendelijk personeel

 

Alien Encounter

Escape Tiel
Geplaatst op: 23 juli 2021

Met passie gemaakte escaperoom

We werden zeer hartelijk ontvangen door de maker van de escaperoom. Alles straalde enthousiasme uit & we kregen vooraf duidelijke uitleg over de minder bekende sloten en/of handelingen. Dit was prettig, want zonder waren we hoogstwaarschijnlijk vastgelopen tijdens het spel. Fijn dus!

De escape was met 4 personen (waarvan voor 2 hun eerste escape!) goed te doen. Soms was het echt even puzzelen, maar met wat hints is het gelukt optijd uit de kamer te ontsnappen.

Voor de zeer snelle escapers is er zelfs nog een bonuspuzzel verstopt, hoe tof! Dit maakt het extra uitdagend & zorgt ervoor dat de kamer voor verschillende niveaus te doen is.

Het verhaal is leuk (SF) & de puzzels zijn origineel. Geen standaard zoek spellen, maar echt nadenken. De spelleider let goed op en geeft hints waar nodig.

Naderhand wordt de kamer nog nagelopen en is er alle tijd om nog vragen te stellen, etc.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Originele puzzels / sloten
 • Enthousiaste spelleider

 

De Grootmeester

Clocked-Up
Geplaatst op: 8 juli 2021

Leuke escape, aanrader voor 2 personen

Wij zochten een escape die goed te doen was voor 2 personen. We twijfelden van tevoren of dat bij deze het geval zou zijn, maar met 5 minuten extra (omdat we halverwege een x iets over het hoofd bleven zien) bleek dit een prima kamer om met z’n tweeen te spelen.

We werden vriendelijk ontvangen, nadat we zelf wat gehaast binnen kwamen. Eenmaal klaar voor de kamer konden we goed voorbereid aan de slag. De puzzels volgden elkaar in logische volgorde op. Soms duurde het voor ons gevoel (te) lang tot we tot een antwoord kwamen, maar daarna haalden we dit weer in door soepel door puzzels heen te lopen. Fijn, zo bleef de spanning erin!

Prima kamer in het centrum van Arnhem. Jammer dat de eerdere kamers inmiddels gesloten zijn, maar deze kamer is zeker de moeite waard.


8

Sfeer: 7.5

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Volle tijd benut
 • Afwisselende puzzels
 • Vriendelijke ontvangt

 

Leuke gemakkelijke escaperoom voor even ‘tussendoor’

Tijdens een dagje Amsterdam waren we opzoek naar een leuke escaperoom voor 2 personen. Daar bleek deze kamer meer dan prima voor.

We werden vriendelijk ontvangen en na een korte maar duidelijke uitleg konden we aan de slag.

De puzzels waren niet al te moeilijk. Er was duidelijk wat de bedoeling was en we liepen lekker door de kamer heen zonder frustraties van vastlopen op onduidelijkheden. Op een toevallige ‘storing’ in een puzzel liepen wel even te rommelen waar onnodig nog wat tijd in ging zitten, maar kan gebeuren. Uiteindelijk kwam ook dit goed.

De kamer is niet eng, wat wij erg prettig vinden! Ik zou hem zeker niet met meer dan 2 personen doen, maar dit was meer dan prima. Met 35 min stonden we nu (incl storing) weer buiten. Wellicht dat iets meer of uitdagendere puzzels dit nog wat kan uitbreiden, zodat je wat meer tijd in de escape kan doorbrengen. Maar al met al een prima uitje gehad.


7.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuk ingericht
 • Prijs kwaliteit
 • Vriendelijk personeel
 • Niet heel uitdagend, we stonden vlot weer buiten

 

Kamer 237

Kamer 237
Geplaatst op: 21 mei 2021

Super ervaring, deze mag niet missen op je escape-lijst!

Nadat we de conciërge al gedaan hadden & hier zeer enthousiast over waren, wilden we ook deze kamer doen. Met hoge verwachtingen zijn we met z’n tweeën deze kamer aangegaan en deze werden meer dan waar gemaakt. De kamer is pittig met z’n tweeën, maar niet onmogelijk. Wij moesten weer even inkomen na de lange lockdown, dat was zeker te merken. Maar dat maakte deze escaperoom er zeker niet minder op. De details zijn gaaf, de puzzels top & het personeel is zeer vriendelijk en enthousiast. Naderhand werd het laatste stuk (helaas, net niet ontsnapt!) in alle rust nog met ons doorgelopen. Super fijn, zo wisten we uiteindelijk ook nog hoe deze kamer zou aflopen.

We hebben ook deze keer weer genoten! Wij komen sowieso terug als de nieuwste kamer geopend is.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

 

Operation Source Code

The Circle Escaperoom
Geplaatst op: 20 november 2020

Prima escape voor goede prijs!

We gingen eigenlijk voor een andere escaperoom op deze locatie. Met deze escape in ons hoofd, hadden we even moeite met de opstart van een plots andere escaperoom. Dit beseften we ons echter pas naderhand, vandaar ook dat we dit niet vooraf al konden aangeven en zo toch de juiste escape konden doen. Domme pech, kan gebeuren.

We kregen een (leuke) intro en konden van start, echter was dit precies niet wat we dus verwacht hadden. Eenmaal op gang zaten we wel helemaal in het spel. De meeste puzzels waren logisch, maar bij een puzzel liepen we met z’n tweeen helemaal vast. Naderhand kon ook niet goed uitgelegd worden wat nu precies wel de bedoeling was geweest en bleek dat we deze met meer geluk dan wijsheid hadden gehaald.

Ook het einde is, net als het begin, passend gedaan. Heel tof! Helaas geen uitgebreid praatje naderhand, wat de avond wel plotsklap tot een einde bracht. Al met al een prima escape, vooral voor de gevraagde prijs. De ruimtes zijn ook volledig binnen thema afgewerkt & zien er netjes onderhouden uit.

Met twee personen was deze escaperoom prima te doen.


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Prijs kwaliteit
 • Geen napraat of rustig doornemen van game

 

De Conciërge

Kamer 237
Geplaatst op: 9 oktober 2020

Deze hadden we niet willen missen!

Na meerdere escaperooms in diverse teamsamenstellingen te hebben gedaan, was dit onze eerste 2 persoons ervaring. En wat voor een!

Voor een leuk verjaardagscadeau voor deze escaperoom gedaan en dat viel meer dan in de smaak. De verwachtingen lagen, mede door reviews en site zelf, hoog. Deze zijn zeker waargemaakt.

Vooraf wordt je al volledig in de sfeer gebracht & zodra je de auto parkeert voor het goed te bereiken pand wordt dit alleen maar meer. We werden vriendelijk ontvangen, alles werd ons duidelijk uitgelegd voor zover nodig. Geen overdaad aan regels die wel al kenden, precies genoeg om aan de slag te gaan.

De kamer is met uiterste zorg gemaakt en dat zie je aan alles terug. Zeer veel variatie in puzzels, verrassende effecten, leuke details en de gehele kamer bleef de spanning erin. Het is geen enge kamer, maar wij vonden het op sommige momenten wel spannend wat er zou komen. Heel tof gedaan!

De hints worden op een originele manier gegeven, heel leuk. Naderhand de kamer nog doorlopen en nog even nagepraat. Wat een fijne ervaring, dit smaakte naar meer. Wij zijn daarom ook teruggegaan om kamer 237 ook te gaan doen (zeker doen ook!) & komen zodra de nieuwste kamer af is ook zeker weer terug.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Vooraf al in sfeer een opwarming
 • Vriendelijk personeel
 • Origineel en goed werkend hintsysteem
 • Alles tot in detail afgewerkt

 

The Dome

Escape Room Nederland
Geplaatst op: 15 augustus 2020

Als in een film!

Met hoge verwachtingen gingen we deze escape doen, wat bleek dit een goede keuze!

We werden vriendelijk ontvangen en mochten nog even plaats nemen in de toffe ruimte waar al zat te doen en zien is.

Tijd voor de escape, zodra we vandaag start waren zaten we er helemaal in en dit werd alleen maar meer, naarmate de tijd verstreek. Het was echt een bizarre ervaring, alsof we in een film zaten. De nodige spanning bleef tot het einde aanwezig en tijdens onze terugreis hebben we het ook over niets anders gehad dan hoe tof dit gemaakt was.

Wij waren met 4 personen, waarvan 2 personen voor het eerst een escape deden. We haalden het helaas net niet, dat hadden we ergens ook wel verwacht. De puzzels waren soms lastig, maar nooit ‘frustrerend’. Naderhand liepen we de escape nog eens door (op beeld!) wat heel tof was. Wat gebeurde er nou eigenlijk en wie deed wat? Leuk om dit nog eens gedetailleerd door te nemen.

Wij hadden deze escaperoom zeker niet willen missen en staat zeker op 1 wat ons betreft!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Prettige binnenkomst ruimte
 • Vriendelijk personeel
 • Van begin tot einde alsof je in een film zit

 

Cold Case de Blauwe Sluis

Escape Room Appeltern
Geplaatst op: 14 februari 2020

Prima beginnerskamer, niet heel uitdagend

Met terugwerkende kracht nog deze review. Deze kamer gespeeld met personeelsuitje (a 7 personen). De kamer was niet te duur en in de buurt voor alle collega’s, wat zorgde dat we deze keuze maakten.

We werden vriendelijk geholpen door de gamemaster van die avond. Echter moest deze tijdens de kamer zelf nog dingen aanpassen in de kamer, omdat er sloten verwisseld bleken. Dit zorgde ervoor dat we onnodig tijd kwijt waren en niet lekker in het spel kwamen door de onderbreking. Naderhand wel 5 min extra gekregen voor deze onderbreking.

De kamer bestaat uit veel papierwerk, wat opzich ook bij het thema van de kamer past. Onze groep was hier eigenlijk te groot voor, waardoor niet iedereen mee kreeg wat er wel en niet gelezen of opgelost was. De kamer is prima ingericht, niet heel spannend of speciaal, maar ook hier wederom passend bij het thema.

Naderhand de kamer nog doorlopen met de GM van die avond, die tevens enthousiast kon vertellen over de nieuwe kamer die in aanbouw was. Deze verhalen maakten ons wel nieuwsgierig naar de bijna startende nieuwe kamer.

Ik zou deze kamer niet zo snel aanraden, tenzij het met wellicht 2 personen is & je gewoon even een avondje niks te doen hebt. Gewoon een prima, basic kamer met niet teveel poespas.


6

Sfeer: 6.0

Puzzels: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • Vriendelijk personeel
 • Zeer ‘brave’ kamer, niet heel uitdagend.

 

Leuke beginnerskamer, niet heel bijzonder

Via Groupon een leuke actieprijs voor deze kamer kunnen scoren, dus op een vrije avond met zijn 4’en even escapen. We werden vriendelijk onthaalt door de eigenaar en konden direct aan de slag.

De kamer is niet heel spectaculair. De inrichting is simpel, maar prima. Verwacht hier geen hoogstandjes in details of sfeerbrengers. Wat er moest zijn was er en werkte.

Het verhaal is duidelijk en de puzzels prima te doen. Voor vier personen prima, met meer personen zou ik deze kamer niet aanraden.

Wij hebben een gezellige avond gehad & daar ging het ons om. Zoek je echt een uitdagende of mooie kamer, zoek dan even verder.


6.5

Sfeer: 6.0

Puzzels: 6.0

Service: 7.5


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Vriendelijk personeel
 • Prijs en locatie
 • Simpele inrichting

 

MYSTERIUM

Mysterium
Geplaatst op: 14 september 2019

Sfeervolle escape met logische puzzels

We werden vriendelijk ontvangen & alles werd in rust uitgelegd voor degene in de groep die nog nooit een escaperoom hadden gespeeld. Daarna konden we van start, wat op een originele manier gebeurde. Dit maakte dat we direct vol in het spel zaten.

Wij waren met een groep van 6, waarvan veel voor de eerste of tweede keer een escaperoom deden. De puzzels waren hier perfect voor, ze waren logisch en zorgen ervoor dat we lekker in een ‘flow’ bleven. Wanneer je doorgewinterde escaperoom spelers bent, zijn deze puzzels wellicht soms wat te logisch.

Naderhand de kamer nog doorgenomen en werd er de tijd genomen voor een groepsfoto buiten. Al met al een positieve ervaring.


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Logisch opvolgende puzzels
 • Sfeervol, geheel in thema

 

0 reviews