Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

 • Kamers gespeeld: 31
 • Reviews geplaatst: 31
 • Ontsnappingspercentage: 87.1%
 • Forum berichten: 0
 • Lid sinds: 07-11-2020


Team

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Leuke combi tussen lekker spelen en gelijk een stukje geschiedenis meepakken

We hebben van te voren meermaals te horen gekregen dat het lastig is om deze met z n tweetjes te spelen. We hadden wel zo iets van oke we gaan kijken hoever we komen. Je moet zeker wel aan de bak maar wij vonden hem goed te doen. De combi geschiedenis en lekker puzzelen in stijl is wel voor ons weggelegd. Erg mooi gemaakt en zat prima in elkaar. We raden hem zeker aan ook voor de twee mans groepen. Service ook prima en nog lekker evalueren aan het eind.

 • gevarieerde puzzels die aansluiten op het verhaal

nightmare on overgoo

Leuk.... Leuk verhaal, Supper leuk detail waar we lekker niks over gaan zeggen. Als je van verdwenen meisjes en mysterieuze verhaallijnen houd mag je deze niet overslaan. We zaten er lekker in. Decor leuk....grappige details en uiteraard achteraf logisch. Twee mini tips voor de eigenaar. Maar die gaan we hier niet benoemen. Wij hebben ons uitmuntend vermaakt en we gaan zeker de andere 3 kamers nog spelen. Nog een ECHT biertje met de eigenaar. en als je echt iets te vieren hebt (of je hebt jezelf overtroffen) staat er eventueel een fles champagne klaar

 • gevarieerde puzzels die aansluiten op het verhaal
 • leuke eigenaar
 • voor iedereen

pareltje

Bijna een jaar geleden bij Marieke in leiden geweest. Na de evaluatie meteen doorverwezen naar Nicole in Emmeloord. 17 pogingen om een afspraak te maken (door de lockdowns) vandaag gelukt. Marieke heeft niet gelogen ...Wat een mooie escaperoom is dit!!. Nicole is een fantastische gastvrouw met passie voor haar werk. We moesten even mindsetten hoe zij denkt en is opgebouwd. Uiteraard blokken Ro en ik even op hetzelfde moment. Ligt aan ons ( gebeurt wel eens vaker ;) Ik heb hele slecht ogen (schemerig en lezen gaat fout) Tip voor mensen die dat ook hebben geef het even aan het begin aan. Nicole kan daar vast op schakelen. Typisch gevalletje nog met ...."nu denk je te moeilijk" Al met al "make everything sense" Nicole.... alles klopt!! en we zullen je promoten waar je nog niet bekend bent.

Echt een snoepwinkeltje

Ontvangst lekker meteen in de rol. Entourage perfect. Goed verhaal wel een overkill aan "Hier kan je wat mee" We hebben ons dikke prima vermaakt en zaten lekker in het verhaal. Puzzels best logisch maar je kan met heel veel misschien wel iets. Uiteindelijk niet gehaald. Tip aan de spelleider. Er werd op basis van het aantal kamers bedacht om de rekenmachine eruit te halen. Ik haak af op cijfertjes. Er blijft er dus een over die het moet doen. Als er dan gezegd en geconstateerd wordt dat we vast lopen omdat de rekenmachine ontbreekt en het wordt 5 minuten benoemd zorg dan dat de rekenmachine op wat voor manier toch het spel in komt. Het aantal kamers bepaald niet of iemand de juiste reken skills heeft.

 • Hele toffe kamer
 • essentieel element eruit halen op basis van gevoel

Lekker hoor

Ja leuk!! nooit meer in de schoolbanken gezeten tot vandaag. De oudste kamer van Forsaken waar we bewust voor hebben gekozen. Tof verhaal, Diverse en Logische puzzels. Voor ieder wat wils. We gaan zeker de andere twee hier ook spelen

 • Gevarieerd aan puzzels

Toffe instapkamer

twee weken geleden volkel afgetikt dus je gaat toch vergelijken. We zitten in Sassenheim. Wat wordt het?? DarkPark,? Katwijk? Maar besluiten toch bewust wat lager in te stromen omdat je anders verwend wordt. We kiezen dan ook voor Zandvoort omdat zon, zee, zand, F1 best een goede combi is. We bellen op wat de eerste kamer is en dat was dus deze. Echt een leuke instap kamer. Gevarieerde puzzels , Toffe entourage , niet te moeilijk voor ervaren escapers maar voor instapkamer een van de betere. Klopt als een busje. 1 moment waarin er verbeterd kan worden omdat er 2 dingen tegelijk gebeuren. En een referentie niet kunnen plaatsen. Maar uiteindelijk stoorde het niet. Spelleider zeer begaand een enthousiast. Lekker nagebabbeld. We komen zeker terug om ook de andere kamers te spelen.

 • gevarieerde puzzels die aansluiten op het verhaal

Yes yes yes

Robert kan niet kiezen welke hij het leukste vind. Voor mij (persoonlijke smaak ) is deze op nummer 1 beland. Ook de gastvrijheid van Bram maakte het helemaal af. Net zoals de conciërge klopt het als een bus. Je zit meteen in het thema en de adrenaline neemt het simpel van ons over. Top kamer , Logica, Voor Robert een dikke tien en ik geef stiekem een 11 :)

 • gevarieerde puzzels die aansluiten op het verhaal
 • Hele toffe kamer
 • zeer goede spelleiders die zelf enthousiast zijn
 • gastvrijheid

Verwachting waargemaakt

Bewust gewacht met het spelen van deze kamer vanwege alle positieve verhalen die er over deze escape te ronde gaan. We hebben dan vandaag ook een speciaal dagje voor beide kamers. De ontvangst is heel goed en onze spelleider Lisan doet haar werk uitstekend. De entourage bij binnenkomst past bij het volledige verhaal en klopt als een bus. De kamers is te leuk om te laten liggen en de logica is volledig aanwezig. Spannend tot het laatste eind. Op naar 237.

 • Gevarieerd aan puzzels
 • Logica
 • Entourage
 • Ontvangst

beginnerskamer

instapkamer. entourage is leuk. Puzzels niet heel moeilijk. Bij een hint gaat er een minuut speeltijd af. Het duurt alleen wel even voor je naar het aanmelden van de hint antwoord krijgt. Kan zomaar 2 minuten duren. Tip voor de escape room: als een slotje niet mee doet in het spel geef dat dan meteen aan. Je bent zomaar heel wat tijd kwijt met een slotje wat voor het personeel is

 • goede beginnerskamers wel op zich logica
 • Slotje die niet mee doet
 • Hint is minder minuten /duurt lang voor je hint

Fijne Kamer

Wij vonden hem tof. Heel anders dan de Prison Break maar toch wederom logisch en mooi gemaakt. Terug naar victoriaans tijdperk. dat mogen er meer doen. :)

 • gevarieerde puzzels die aansluiten op het verhaal

Leuk leuk leuk

We beginnen er gelukkig weer lekker in te komen. De vakantie is begonnen en ons target ligt in Drachten. Dus we trappen af met prison break. Technisch is hij eigenlijk met 3 personen maar de eigenaar simuleert in twee gevallen de derde persoon en dus mochten we met zijn tweeën knallen. Super goed gebouwd. Leuke verhaal lijn en het belangrijkste. Toffe, diverse en logische puzzels. Goed naar ons zijn gehad. Beide andere kamers geboekt voor aankomende week. We zijn heel benieuwd

mooi, groot en supper leuk.

Deze 75 minuten durende escape room hebben we met zijn vieren gedaan. Hij is heel tof. Helaas door de lockdown kregen wij te maken met een flinke technische storing. Echter zijn wij niet de moeilijkste en werd de tijd stil gezet. Uiteindelijk hebben we de deur waar we naar binnen moesten op geheel eigenwijze opengemaakt. Let op de foto is dus NIET de goede manier ;) Wel heel erg genoten en blij dat we dit eruit gefilterd hebben voor de volgende groep. De tijd is weer gaan lopen toen we binnen waren en we hebben hem dan ook verder keurig gehaald. Zeker de moeite waard en met vier man mag je flink aan de bak.

Back to the 90ties

Alsof ik zo mijn oude kamer inliep. Zoals we van Deventer verwachten wederom logica met een goed verhaal en toffe inrichting. Wel allebei een black out in de laatste 15 minuten waardoor het op het einde reusachtig spannend werd. Toch met hakken over de sloot gehaald. Tijdens de lockdown ook de twee thuisescapes gespeeld van deze dames. Echte kamers zijn uiteraard het leukste om te doen maar deze mag je eigenlijk ook niet missen. Helaas hebben we Deventer escape voor nu helemaal uitgespeeld. Nu maar hopen dat deze creatieve breinen snel weer wat nieuws gaan verzinnen

Helemaal top

Deze is beland in onze top 10. Gave kamers en totale logica in de puzzels. Wij houden ervan. De verhaal lijn is ook helemaal leuk. Je zit er meteen goed in. 75 minuten speeltijd..... mag van ons altijd wel. :)

 • gevarieerde puzzels die aansluiten op het verhaal
 • Bijzonder knap gemaakt

Leuke kamer om te spelen

Deze heeft verschillende uitdagingen. Het verhaal is leuk en je moet echt wel even nadenken hoe je iets moet gaan oplossen. Gewoon een leuke kamer om te doen.

 • Gevarieerd aan puzzels
 • Enthousiaste medewerkers
 • Meerdere ruimtes vinden wij altijd een pluspunt

Back to the sixties

Wij vonden de hamburger tent te gek. Zo uit de zestiger jaren. Heel iets anders. Het verhaal is ook leuk bedacht. Echter als je net zoń rekenwonder bent als ik wordt het een flinke klus. De aanrader is dan ook als je hem met zijn tweeën speelt dat er in ieder geval een maar het liefst twee handig is met cijfertjes. Wij kwamen er dan ook net niet op tijd uit. 1.03:45

 • Hele toffe kamer
 • Leuke verhaal lijn
 • Enthousiaste medewerkers

leuke room

leuke room om te spelen. gevarieerde puzzels en alles volledig in style. Kamer om met 4 personen om te spelen met leuke uitdagingen en goede puzzels

Leuk verhaal, goede puzzels

Puzzels, verhaal lijn en entourage passengoed bij elkaar. Prima naar ons zin gehad in deze meerder kamer escape room.

leuke kamer om te spelen

Kamer en verhaal sluiten goed op elkaar aan. We waren wat te voorzichtig met sommige onderdelen want je wilt het uiteraard niet stuk maken. Dus na wat hints hebben we wat meer pkś ingezet. We vonden de puzzels goed bij de kamer passen. En ook zeker leuk dat het verhaal in lijn is met waargebeurd en daar een leuke draai aan is gegeven.

leuke kamer om te spelen

De puzzels zijn niet heel moeilijk en het is een oudere kamer qua techniek. Wat het leuk maakt is de combinatie van het stuk geschiedenis, verhaal lijn en locatie. We waren er dik op tijd uit maar hebben het erg naar ons zin gehad. Nog een rondleiding gehad en lekker gekletst met de enthousiaste host. Kortom wederom een prima middag.

leuke kamer om te spelen

Deze kamer was erg leuk om te spelen, puzzels goed te doen en passend bij het thema. Leuke eigenaar waar we lang mee zijn blijven kletsen. En drankje van het huis was erg lekker.

leuke kamer en mooi aangekleed in het thema

leuke puzzels die goed aansluiten op het thema. Kamer is erg mooi aangekleed.

prachtige omgeving

Het hele plaatje klopt. VAn het moment dat je aankomt tot aan de ontsnapping maakt het een hele leuke ervaring. En we kregen ook nog een kleine tour door het gebouw met uitleg over de geschiedenis. Leuke kan=mer om te spelen waarbij je van begin tot eind je een echte gevangen waant

leuke kamer om te spelen

Leuk verhaal leuke puzzels. Makkelijk om te spelen als je wat meer ervaring hebt, maar zeker een aanrader om te spelen

Top kamer!

We hadden de primeur door deze kamer als eerste met 2 personen te mogen spelen. Ook voor de eigenaren was het spannend om te zien of het haalbaar was voor 2 personen. En we hebben zijn op tijd ontsnapt. Mooie kamer met leuke en pittige puzzels. Adrenaline tot de laatste seconde.

prachtige kamer mooi gemaakt

Omdat we de exorcist niet hadden gehaald, hebben we de volgende dag deze kamer gespeeld. Hier liepen we weer tegen hetzelfde aan dat er geen bevestiging is van een opgeloste puzzel. Kamer is echt schitterend gemaakt, maar we misten de logica in de puzzels, en er meerdere oplossingen waren voor een puzzel, waardoor we vast liepen en ook onderdelen voor een puzzel voor groepen lagen nog in de kamer waardoor we tijd hadden verloren met een puzzel die we niet nodig hadden. Inmiddels heb ik Jimmy de Haas gesproken en de feedback kunnen geven. Een erg prettig gesprek en we gaan de andere kamers daar zeker nog spelen!

mooie kamer, leuke aankleding

De kamer ziet er prachtig uit, alleen voor ons klopten de puzzels niet. Geen opbouw in puzzels en geen bevestiging (geluid, visueel) van een opgeloste puzzel waardoor we bleven hangen op puzzels die we wel al hadden opgelost. Het hint systeem werkt helaas ook niet goed waardoor we het niet verstonden of een hint kwam van een puzzel die we alk hadden opgelost.

Gave kamer

leuke verhaallijn. Decoratie is gaaf en de puzzels pittig maar heel leuk om te doen. Adrenaline tot de laatste seconde. De kamer is bedoeld voor 4 personen, maar met z'n drieën weten te halen.

minst leuke kamer

Geen leuke escaperoom om te doen. De aankleding en puzzels komen niet overeen met het thema van VOC schip. We hebben de kamer gehaald maar raden deze zeker niet aan

Tot nu toe onze favoriete kamer.

Wat een geweldige escape room is dit. Vanaf het moment dat we aan de deurbel hingen waren we onder de indruk. Ontvangst helemaal top. Decoratie tot in de kleinste details afgewerkt. Leuk gekletst van te voren en dan eenmaal begonnen zeer onder de indruk van Marieke haar creativiteit. We hebben van elke minuut genoten en vonden het helemaal top om nog even met je door de kamers te lopen om te evalueren. Wij er uit met nog 26 seconde op de klok en helemaal blij. Omdat we met zijn tweeën zijn kregen we 10 minuten extra op de klok. Het was op dat moment onze tweede kamer maar nu horen we geregeld ervaren mensen die het ook een top kamer nummer.

Leuk verhaal, goede puzzels

Eerste escape room met zijn tweeën en het is dus erg goed bevallen want vanuit deze enthousiast doorgepakt.