Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

  • Kamers gespeeld: 15
  • Reviews geplaatst: 15
  • Ontsnappingspercentage: 86.7%
  • Forum berichten: 0
  • Lid sinds: 07-11-2020


Team

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

leuke room

leuke room om te spelen. gevarieerde puzzels en alles volledig in style. Kamer om met 4 personen om te spelen met leuke uitdagingen en goede puzzels

Leuk verhaal, goede puzzels

Puzzels, verhaal lijn en entourage passengoed bij elkaar. Prima naar ons zin gehad in deze meerder kamer escape room.

leuke kamer om te spelen

Kamer en verhaal sluiten goed op elkaar aan. We waren wat te voorzichtig met sommige onderdelen want je wilt het uiteraard niet stuk maken. Dus na wat hints hebben we wat meer pkś ingezet. We vonden de puzzels goed bij de kamer passen. En ook zeker leuk dat het verhaal in lijn is met waargebeurd en daar een leuke draai aan is gegeven.

leuke kamer om te spelen

De puzzels zijn niet heel moeilijk en het is een oudere kamer qua techniek. Wat het leuk maakt is de combinatie van het stuk geschiedenis, verhaal lijn en locatie. We waren er dik op tijd uit maar hebben het erg naar ons zin gehad. Nog een rondleiding gehad en lekker gekletst met de enthousiaste host. Kortom wederom een prima middag.

leuke kamer om te spelen

Deze kamer was erg leuk om te spelen, puzzels goed te doen en passend bij het thema. Leuke eigenaar waar we lang mee zijn blijven kletsen. En drankje van het huis was erg lekker.

leuke kamer en mooi aangekleed in het thema

leuke puzzels die goed aansluiten op het thema. Kamer is erg mooi aangekleed.

prachtige omgeving

Het hele plaatje klopt. VAn het moment dat je aankomt tot aan de ontsnapping maakt het een hele leuke ervaring. En we kregen ook nog een kleine tour door het gebouw met uitleg over de geschiedenis. Leuke kan=mer om te spelen waarbij je van begin tot eind je een echte gevangen waant

leuke kamer om te spelen

Leuk verhaal leuke puzzels. Makkelijk om te spelen als je wat meer ervaring hebt, maar zeker een aanrader om te spelen

Top kamer!

We hadden de primeur door deze kamer als eerste met 2 personen te mogen spelen. Ook voor de eigenaren was het spannend om te zien of het haalbaar was voor 2 personen. En we hebben zijn op tijd ontsnapt. Mooie kamer met leuke en pittige puzzels. Adrenaline tot de laatste seconde.

prachtige kamer mooi gemaakt

Omdat we de exorcist niet hadden gehaald, hebben we de volgende dag deze kamer gespeeld. Hier liepen we weer tegen hetzelfde aan dat er geen bevestiging is van een opgeloste puzzel. Kamer is echt schitterend gemaakt, maar we misten de logica in de puzzels, en er meerdere oplossingen waren voor een puzzel, waardoor we vast liepen en ook onderdelen voor een puzzel voor groepen lagen nog in de kamer waardoor we tijd hadden verloren met een puzzel die we niet nodig hadden. Inmiddels heb ik Jimmy de Haas gesproken en de feedback kunnen geven. Een erg prettig gesprek en we gaan de andere kamers daar zeker nog spelen!

mooie kamer, leuke aankleding

De kamer ziet er prachtig uit, alleen voor ons klopten de puzzels niet. Geen opbouw in puzzels en geen bevestiging (geluid, visueel) van een opgeloste puzzel waardoor we bleven hangen op puzzels die we wel al hadden opgelost. Het hint systeem werkt helaas ook niet goed waardoor we het niet verstonden of een hint kwam van een puzzel die we alk hadden opgelost.

Gave kamer

leuke verhaallijn. Decoratie is gaaf en de puzzels pittig maar heel leuk om te doen. Adrenaline tot de laatste seconde. De kamer is bedoeld voor 4 personen, maar met z'n drieën weten te halen.

minst leuke kamer

Geen leuke escaperoom om te doen. De aankleding en puzzels komen niet overeen met het thema van VOC schip. We hebben de kamer gehaald maar raden deze zeker niet aan

Tot nu toe onze favoriete kamer.

Wat een geweldige escape room is dit. Vanaf het moment dat we aan de deurbel hingen waren we onder de indruk. Ontvangst helemaal top. Decoratie tot in de kleinste details afgewerkt. Leuk gekletst van te voren en dan eenmaal begonnen zeer onder de indruk van Marieke haar creativiteit. We hebben van elke minuut genoten en vonden het helemaal top om nog even met je door de kamers te lopen om te evalueren. Wij er uit met nog 26 seconde op de klok en helemaal blij. Omdat we met zijn tweeën zijn kregen we 10 minuten extra op de klok. Het was op dat moment onze tweede kamer maar nu horen we geregeld ervaren mensen die het ook een top kamer nummer.

Leuk verhaal, goede puzzels

Eerste escape room met zijn tweeën en het is dus erg goed bevallen want vanuit deze enthousiast doorgepakt.