Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

  • Kamers gespeeld: 3
  • Reviews geplaatst: 3
  • Ontsnappingspercentage: 66.7%
  • Forum berichten: 0
  • Lid sinds: 22-03-2018

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Escaperoom 2.0

Deze escape room is echt weer een stapje verder dan dat wij als groepje gewend waren. De hele kamer zit super vernuftig in elkaar met veel verrassende puzzel en enorm veel oog voor detail. Je valt van de ene verbazing in de andere. Duidelijk met heel veel liefde en passie gemaakt. Goed communiceren met elkaar is in deze kamer van extra groot belang. Iets wat wij als groep niet deden, waardoor we hem ook niet gehaald hebben en er af en toe wat irritatie ontstond. Doordat er zo veel gebeurt in zo veel verschillende kamers ligt wel het gevaar op de loer dat je niet alles meekrijgt. Ontvangst door Laurent en zijn team was ontzettend hartelijk en enthousiast! Absolute aanrader.

Superleuke kamer!

Wat een ontzettend leuke kamer. De perfecte balans tussen slotjes, puzzels en techniek, met veel oog voor aankleding en verhaal.

Geweldige, verrassende, spannende escaperoom

Wat een ontzettend goeie escaperoom is dit! Je valt van de ene verbazing in de andere. Met super veel oog voor detail, geweldige technische hoogstandjes en uitdagende puzzels. De beste escaperoom die ik tot nu toe heb gespeeld. Ook de ontvangst door Tim en Kevin was ontzettend hartelijk. Absolute aanrader.