Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Wanderlust1993

Junior Escaper

Offline

Omschrijving

Gek op alle vormen van gamen. Kaartspellen, bordspellen, online gamen en natuurlijk…escaperooms! 


Top 5 favorieten tot nu toe:

1. Stay in the Dark (Darkpark)

2. Illusion (Epic Escape)

3. Honeymoon Hotel (Darkpark)

4. Escape from wonderland (Leiden)

5. Flight 815 (Escapeworld Tilburg)


Toplijst bijgewerkt in mei 2024


Lid sinds

24-08-2023

Locatie

Utrecht

Statistieken

Escaperooms

20 reviews

20 kamers gespeeld

80% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


20 reviews

Los Pollos

Missionroom Leidschendam
Geplaatst op: 25 mei 2024

Mooie kamer voor breaking bad fans!

Dit is een leuke kamer voor de breaking bad fans. Het is dan echt een feest der herkenning!

Deze kamer is ook prima te doen als je nog weinig kamers hebt gespeeld en kan ook prima gespeeld worden met families met oudere kids.

De kamer begint met een filmpje met wat uitleg en regels. Ik hoor deze dingen altijd liever van een host, maar goed ;). Daarna mochten we van start. Het begin is leuk en je staat gelijk aan! In de kamer zitten leuke puzzels die in thema zijn, leuke technische dingen én er wordt gebruik gemaakt van licht, geur en geluid effecten. Er is wel wat rekenwerk nodig bij 2 puzzels. Wij hadden mensen in de groep die daar goed in waren, dus voor ons geen probleem. Maar wel fijn om op voorhand te weten en hier evt je gezelschap op af te stemmen.

Wij hebben de kamer met 6 personen gespeeld en dat vonden wij toch net wat te veel. De kamer is namelijk volledig liniair en je kan geen meerdere puzzels tegelijk doen. Wat mij betreft is 4 personen ideaal en als je al veel kamers hebt gespeeld kan je deze vast ook met 2 of 3 personen doen ;).

Aan het einde was er de mogelijkheid om vragen te stellen over de kamer, altijd fijn.

Minpuntjes: je ziet stopcontacten en stroomdraden die geen functie hebben (werk ze dan gewoon weg…) ook zie je stickers met dat je bepaalde dingen niet mag aanraken. Gek… Geef die dingen dan óf een functie of zorg dat je niet in de verleiding komt om aan dingen te hangen/ trekken etc. Kamer kan hier en daar wat onderhoud gebruiken.

Kortom, zeker een leuke kamer voor de breaking bad fans. Muziek, decor en puzzels zijn in thema. Ik wil deze kamer eigenlijk een 7,5 geven, maar hij krijgt een 8, omdat we breaking bad fans zijn :)

Bedankt voor de leuke avond Mission Room! Wellicht zie je ons nog eens terug om een van de andere kamers te spelen!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in mei 2024

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  45:49 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Gratis parkeren voor de deur
 • Heeft onderhoud nodig
 • Afwerking kan beter

 

Anna's Dollhouse

MindEscape
Geplaatst op: 05 mei 2024

Terug naar vroeger

We hebben gisteren een fantastische middag gehad bij Mindescape, waar we Anna’s Dollhouse hebben gespeeld. We werden enthousiast ontvangen door eigenaresse Sabina en we hebben lekker gekletst over alle kamers die we al gespeeld hebben. Daarna was het toch echt tijd om de weg voor Anna vrij te gaan maken en het poppenhuis te betreden.

We zaten in een goede flow met elkaar. We speelde met z’n vieren. Het decor, puzzels en muziek trekken je direct in de juiste sfeer. Je hoort oud hout soms kraken, heerlijk, dat hoort er echt bij. De kamer is absoluut niet eng, alleen wat donker soms, maar echt heel goed te doen. Laat je dus vooral niet afschrikken, want deze kamer wil je zeker een keer gespeeld hebben! Er zitten geen jumpscares in.

Er waren veel ruimtes en met slechts 1 hint zijn we in 56 minuten ontsnapt.

Na afloop konden we nog vragen stellen over de kamer en puzzels en deden we een kort afsluitend rondje door Anna’s Dollhouse.

Je merkt dat Sabina passie en enthousiasme heeft voor hetgeen wat ze doet en dat zie je zeker terug in de kamer. Heel leuk om te zien en te horen. Dat enthousiasme werkt aanstekelijk. Met een nieuwe boeking voor expeditie in juni (de andere kamer op locatie) en tal van tips voor andere leuke kamers in België en Nederland zijn we weer vertrokken.

Tot in juni Sabina, veel succes met je zus samen bij Mindescape en met de bouw van 1001 nacht. Mocht je tegen die tijd een testgroep zoeken, hit me up! ;)


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:40 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding

 

Waanzinnig Wonderland

Leuke ontvangstruimte in thema waar je gaat zitten aan een grote tafel vol met snoep. Hier hebben we lekker uitgebreid gekletst met host Jacco over escaperooms. Na een kopje koffie kregen we een korte uitleg en een verhaal ter introductie. Daarna konden we van start!

Eenmaal gestart, waan je je echt in wonderland, er is zo veel te zien en te doen! Neem echt steeds even kort de tijd om rond te kijken en te genieten van het prachtige decor en alle details. Vergeet ook vooral niet om de geuren in je op te nemen. Deze kamer is gemaakt met liefde, dat zie je aan alles.

We waren steeds weer verrast als we naar een nieuwe ruimte gingen. We waren met z’n drieën en deden soms puzzels/dingen samen en soms splitste we op. Dat laatste is zeker verstandig, want er is zo onwijs veel te doen. De flow in de kamer is goed en er zitten wat leuke grapjes in de kamer (love it!)

Goed om te weten is dat je 10 minuten extra speeltijd krijgt als je met 2 of 3 personen komt en geloof me, die tijd heb je nodig. Wij hadden dus 70 minuten ipv 60 minuten. Met nog 15 seconden op de klok zijn we nét op tijd ontsnapt. Van de host begrepen we dat slechts 40% binnen de officiële tijd de kamer uitkomt, extra tof dat het ons dus is gelukt!

Daarna hebben we nog even kort nagepraat aan de thee-tafel die vol stond met lekkere snoepjes die je mocht pakken en konden we met leuke props een foto maken. Heel leuk gedaan.

Kortom, ga zeker eens naar Leiden om deze prachtige kamer te spelen en laat je verwonderen door alle details!

Twee kleine opmerkingen tot slot:
- Aan het einde reageerde er 1 code niet goed, hoewel de uitkomst wel goed was. Zonde!
- De start van de kamer vond ik te veel afwijken van de rest. Hier is denk ik wel iets anders van te maken, zodat ook de start meer aansluit op het thema.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2024

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  59:45 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Geur in de kamer
 • Goede begeleiding
 • Start niet volledig in thema
 • 1 onderdeel reageerde niet goed

 

Stay in the Dark

DarkPark Vlaardingen
Geplaatst op: 01 mei 2024

Rennen voor ons leven!

Holy sh*t! Wat een fan-tas-tische ervaring hebben wij gisteren gehad bij Stay in the Dark. Vanaf het eerste moment zit je er helemaal in.

Het gebouw is bizar groot, je hart zit letterlijk in je keel en we hebben geklommen, gekropen, zijn weggedoken en uit paniek zijn we soms zelfs tegen elkaar opgebotst.

We hebben gerend voor ons leven, we waren soms stoer, regelmatig doodsbang én toch zeg ik volmondig dat deze experience écht de moeite waard is en je deze experience gedaan moét hebben!

Grote dank aan de acteur ook, die precies het randje opzocht binnen onze grenzen! Thnx ‘Dominique’ (Marc ;))

Helaas sluit deze experience 19 mei en zit alles al volgeboekt. Maar Gijs & team, als jullie dit lezen zoek alsjeblieft elders een vergelijkbaar pand en bouw daar Stay in the Dark weer op, want dit moeten zoveel mogelijk escape liefhebbers hebben gespeeld en dit mag toch eigenlijk niet verloren gaan.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2024

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Verhaal

  Marc

The Dentist

DarkPark Delft
Geplaatst op: 14 april 2024

Klassieke puzzelkamer met prachtig decor

Top ontvangst door de host en al subtiel in thema, wat meteen een goede sfeer neerzet!

De dentist is de derde escaperoom in Nederland die 10 jaar geleden werd geopend. Wanneer je dit beseft is het echt te gek om te zien wat Gijs toen al wist neer te zetten als het aankomt op verhaal, licht, geluid en effecten.

De kamer heeft een mooi decor en ik omschrijf deze kamer als een klassieke puzzelkamer met veel rekenwerk en hangsloten. Dus als dit je ding is (of als je gewoon fan bent van darkpark, boek deze kamer dan!)

We zijn een aantal keer goed geschrokken en hebben een heerlijke tijd gehad bij de tandarts ;).

Ik heb eerder al honeymoon hotel gespeeld bij dark park en vroeg aan de gamehost wat de beste volgorde is voor het spelen van DarkPark kamers. Haar tip was om het te spelen van oud naar nieuw, dus eerst de dentist (Delft) dan de freakshow (Delft), dan the orphanage, (Zoetermeer), Honeymoon hotel (Zoetermeer) en tot slot the end (ook in Zoetermeer).

Ik weet wat mij te doen staat dus, de freakshow plannen als nieuw escape uitje! :)


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:49 min


 • Verhaal
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Prijs

 

Illusion

Epic Escape Waalwijk
Geplaatst op: 04 februari 2024

Met liefde gemaakt en dat zie je terug!

WAUW! Ik ben zeer onder de indruk van deze escaperoom. De introductie is origineel gedaan en je wordt van A tot Z mee genomen in het verhaal. De puzzels zijn mooi in thema en ik heb nog niet eerder een escaperoom gespeeld waarbij verhaal/beleving/muziek/geur zo perfect in balans zijn.

En mag ik een diepe buiging voor het hintsysteem? Echt te gek!

We hebben de kamer gespeeld met vier personen en ik zou dat denk ik ook wel de Max vinden. Nu waren we allemaal (meestal) bezig met het oplossen van een puzzel/ verder komen in het verhaal.

Leuk ook dat host Youri na afloop de kamer nog met ons door heeft gelopen. Er wordt echt de tijd voor je genomen (2 uur per groep voor de intro, de kamer en napraten), zodat je alle details nog even goed in je kan opnemen.

Gaan jullie ooit een tweede kamer bouwen? Dan kom ik terug!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2024

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  85:59 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Beleving

  RandomYouri

Honeymoon Hotel

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 24 januari 2024

Waanzinnige beleving!

Met drie personen hebben we deze escaperoom gespeeld. De muziek, de sfeer en het thema zijn perfect op elkaar afgestemd. Je wordt direct in het verhaal gezogen.

Er zitten hele gave effecten in de kamers. Het is een spannende escaperoom en vanaf moment 1 zit je helemaal in de sfeer!

Dit is de eerste kamer die ik met vrienden doorgekomen ben zonder hints. Dat is extra tof natuurlijk als je het dan haalt, met nog 2 minuten en 32 seconde over.

Kortom: spannend, verrassend en een múst om een keer te spelen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  57:28 min


 • Beleving
 • Spannend
 • Origineel
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad

 

The Mansion

Operation Exit
Geplaatst op: 09 december 2023

Leuke kamer in passend thema

We hebben deze kamer gespeeld met 3 personen. Voor 1 persoon was het de eerste escaperoom. Het verhaal / decor en thema komt goed samen. Diverse puzzels zijn ook mooi in thema, heel tof.

Wel veel cijfersloten, maar de puzzels om tot een code voor de sloten te komen waren wel divers.

De kamer is niet lineair, dus soms is het goed zoeken naar de volgende stap en kijken waar de puzzel bij matcht. Wel fijn dat er meerdere puzzels tegelijk gedaan kunnen worden binnen de groep.

Ik raad deze kamer aan voor beginnende escapers met 3 of 4 personen. Een meer ervaren escaper kan het vast ook met 2 prima af. Spelbegeleiding is top. Je krijgt precies op het juiste moment een hint.

Wij hadden met 58:22 uur op de klok, de schat nét op tijd kunnen stelen!

Wel vind ik de kamer wat aan de prijzige kant in vergelijking met andere gespeelde kamers. Al snap ik ook dat dit vast geen goedkope plek is om je te vestigen als bedrijf ;).


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in december 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  58:22 min


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Goede service
 • Goede begeleiding

 

Flight815

Escape World Tilburg
Geplaatst op: 18 november 2023

Een mooie reis!

Na the Game & the Maze hier eerder gespeeld te hebben, kwamen we nu terug voor flight 815. Door de reviews stond deze al langer op ons lijstje.

Het begin van de kamer brengt je helemaal in het thema. Heel tof gedaan. Daarna volgen diverse scènes en de puzzels zijn goed te doen. Decor is ook mooi gemaakt. Het is vrij lineair, wat wij prettig vinden in een Escaperoom. De techniek luistert soms vrij nauw, maar werkt allemaal wel.

De knaller van het begin in de kamer, mis je een beetje op het einde. Het is voor je gevoel ‘ineens’ afgelopen.

Onze game master Femke was fantastisch. Vriendelijk en energiek, je merkt dat ze echt plezier heeft in haar werk. Ook fijn, we mochten zelf kiezen of we wel of geen hints wilden. En de hints die wij kregen kwamen precies op het goede moment. Heel fijn!

Bedankt voor de toffe escaperoom en leuke ochtend!

Deze kamer is zeker een aanrader. (Let op: soms moet je kruipen)


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:28 min


 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede service

 

London Room

Escape Mission Rotterdam
Geplaatst op: 01 oktober 2023

Leuke kamer voor beginnende escapers

Leuke kamer voor escapers zoals ons, met nog niet al te veel ervaring. Fijn dat je zelf om hints vraagt (middels een walkietalkie). We hebben de kamer net niet binnen de tijd gehaald, omdat we in het begin vastliepen ‘waar is toch dat sleuteltje verdorie’.. veel cijfersloten, maar de puzzels zijn leuk!

Leuke verrassing op het einde.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding

 

The Spear of Destiny

AdventurEscape Utrecht
Geplaatst op: 15 september 2023

Veel kamers, leuke ervaring!

Een leuke escaperoom met veel kamers. Vooral de decors wanneer je 'terug in de tijd' gaat zijn mooi. Slechts 1 cijferslotje in de escaperoom, verder is er gebruik gemaakt van diverse leuke technieken. Wij waren met een groep van 5. Ik denk dat een groep van 4 personen beter is, aangezien sommige ruimtes klein waren en je nu niet alle vijf tegelijk bezig was met de opdrachten.

Ik kom graag nog eens terug om de andere escaperoom hier te spelen.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Prijs

 

Lifeguard's Locker

Escape Island
Geplaatst op: 17 september 2023

Een keer iets anders!

Ontsnappen van een eiland via een vlot, dat maakt het echt een unieke ervaring. De puzzels waren leuk en niet al te eenvoudig. Met een groep van 8 eruit gekomen met 48,08 minuten.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja  48:08 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Puzzels
 • Gebrek aan verhaal

 

The Game

Escape World Tilburg
Geplaatst op: 15 september 2023

Leuk thema, onduidelijk spelverloop

Ik ben gek op bordspellen, dus het thema van deze kamer is helemaal mijn ding. Er zijn wel gebruikssporen te zien, maar dit was niet mega storend. We waren met z'n vieren en gingen er lekker doorheen. Wel vonden we het verwarrend dat er geen 'volgorde' van de op te lossen opdrachten is. Je kan bijna overal al direct vanaf de start bij, wat het lastiger maakt om te kijken wat je nu wanneer nodig hebt. De aankleding was passend bij het thema, maar er zat verder geen verhaal in.

Leuke kamer voor startende escapers en gezinnen.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:45 min


 • Sfeer
 • Heeft onderhoud nodig
 • Decor

 

The Maze

Escape World Tilburg
Geplaatst op: 15 september 2023

Leuk thema

Toen we hoorde dat we een hulpmiddel kregen, waren we er even 'stil' van. Dit heeft uiteindelijk wel optimaal bijgedragen aan de beleving. Leuk gedaan. De kamer past qua decor en verhaal helemaal in het thema. Wel vond ik het jammer dat er maar 1 ruimte was waar de game werd gespeeld. In het begin hebben we staan stuntelen en daarmee helaas ook veel tijd verloren. Daarom helaas met een minuut of 2 te kort net niet de kamer gehaald. Ook kregen we naar ons idee te weinig hints, alsof de spelleidster het soms niet zag of hoorde, omdat ze denk ik ook een andere kamer aan het begeleiden was? Dit is vrij frusterend als je halverwege vastloopt en letterlijk 10 minuten niets kunt doen. Wel naar ons zin gehad als redelijk beginnende escapers! We komen nog een keer terug voor Flight en de Heineken kamer.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 6.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede prijs
 • Spannend
 • Slechte begeleiding
 • Puzzels
 • Weinig origineel

 

Escape Game: La Casa de Papel

VR Escape Room Time
Geplaatst op: 15 september 2023

Extra leuk als je de serie hebt gezien

Ik heb deze kamer gespeeld met een vrijgezellenfeestje en kende mijn medespelers lang niet allemaal. We hebben een leuke ervaring gehad hier. Op het moment van spelen had ik de serie nog niet gezien en dat maakt het oplossen van de puzzels/ opdrachten dan toch een stuk lastiger. Voor de La Casa de Papel fans een must do om mee te pakken als je in de buurt bent en het niet erg vind dat het met VR is. Ik heb een leuke tijd hier gehad!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Goede prijs

 

The Grand Casino: Part 1

Escape World Hoofddorp
Geplaatst op: 15 september 2023

Mwah, ik ken betere kamers als beginnende speler

De spelelementen en het thema zijn leuk bedacht, maar de techniek liet soms te wensen over (traag) en de kamer had veel gebruikssporen/ slijtage en kwam 'muffig' op ons over. Voor beginners een kamer die ik met vier volwassene als makkelijk bestempel. Dit was onze vierde escaperoom en we waren met een stel die voor het eerst een escaperoom deed en na 38 minuten waren we er al uit. We hebben deze escaperoom gespeeld in januari 2020. Lees vooral de actuele reviews, want als het er niet beter op geworden is zou ik niet gaan.


7

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  38:12 min


 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Moeilijkheidsgraad
 • Heeft onderhoud nodig
 • Decor

 

Cabin In The Woods

Dekker Zoetermeer
Geplaatst op: 15 september 2023

Even in een andere wereld

We hebben deze escaperoom gespeeld met vrienden (we waren met z'n vieren). De ontvangstruimte was mooi aangekleed en eenmaal gestart aan de game, zat de sfeer er direct goed in. Dit was de derde escaperoom die we ooit speelde en konden de beleving, decor en puzzels enorm waarderen. Wij zijn er geweest in 2019, maar ik begreep in de recente reviews dat het er niet meer zo gelikt uitziet als destijds toen wij er waren. Jammer! Want anders zou ik hem zeker iedereen aanraden.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:33 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service

 

Race Tegen Technologie

[ESC] Eindhoven
Geplaatst op: 01 mei 2024

Simpele, saaie puzzelkamer

Kleine kamer, weinig oog voor detail en aankleding. Voelt allemaal wat goedkoop en simpel. Idee van het verhaal is oké, locatie was mooi.

Dit was mijn derde escaperoom die ik speelde. Behaald met z’n tweeën.


5

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 4.0

Service: 6.0


Gespeeld in januari 2018

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  58:00 min


 • Great price
 • Logic
 • Ambiance
 • Experience
 • Decor

 

The Flying Dutchman

Escape World Waterlooplein
Geplaatst op: 15 september 2023

Mooi decor en thematisering

Dit was de tweede escaperoom die ik speelde, jaren geleden (in 2017?). Destijds was ik zeker onder de indruk van het decor, het verhaal en de thematisering. We hebben er 63 minuten over gedaan (net niet gehaald binnen de tijd), maar omdat het een close call was, mochten we de escaperoom afmaken. Heel fijn. We hebben deze kamer met twee personen gespeeld. Dat is voor niet ervaren escapers best een uitdaging en niet ideaal. Wel redelijk veel slotjes.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2017

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Beleving
 • Puzzels

 

The Serial Killer

Escape World Amsterdam
Geplaatst op: 01 mei 2024

Prima, weinig bijzonders

In 2017 speelde ik samen met mijn partner onze allereerste escaperoom ooit. Het was the Serial killer. De kamer was redelijk simpel, een klein beetje spannend en het duurde lang voor we hints kregen. Het bleek op sommige punten lastig met 2 personen, we kwamen zo nu en dan letterlijk handen te kort.

Voor de tijd van toen gewoon een prima kamer denk ik. Wel had ik graag wat eerder op weg geholpen willen worden. Ik kan mij nog herinneren dat toen de deur dichtviel en de klok van 60:00 was gestart we letterlijk een minuut of 10 geen idee hadden wat we moesten doen.


5.5

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 6.5


Gespeeld in augustus 2017

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Great price

 

0 reviews