Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

 • Kamers gespeeld: 98
 • Reviews geplaatst: 6
 • Ontsnappingspercentage: 100%
 • Forum berichten: 2
 • Lid sinds: 17-06-2016

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

The Dome, Uniek in zijn soort en een terechte prijzenwinnaar!

The Dome is een kamer waar veel om te doen is: van liefhebbers tot liever niet spelers... Maar wij zijn Fan, met een hoofdletter F. Een mega vette ervaring in geluid, decor en mindfucks. Een kamer die wellicht wat anders is dan de gewone escape room, maar waarom niet? Als je het op deze manier invult win je terecht prijzen! Wij hebben genoten van elke seconde die het spel duurde, van elk detail die de kamer heeft en gaan er nog lang over door praten tegen alles en iedereen die graag escape rooms spelen.

 • Decor
 • mindfucks
 • Lounge

Een ervaring die zijn gelijke niet kent

Woensdag een dag op pad om wat kamers te spelen.... We eindigden met The End. Darkpark zijn onze buren en wat voor een buren: Eentje die de escape room wereld een beetje mooier en heftiger maakt. Wij hebben een ultieme escape room gespeeld, het puzzelen lag iets meer naar de achtergrond, maar was zeker aanwezig. In een hoogstaande ervaring, met een super goede tijd hebben wij een enorm vette beleving gehad en is er een pareltje in Zoetermeer bij! Gijs, Sanne en het voltallige personeel van Darkpark: Bedankt voor de vette ervaring!

 • Decor
 • Beleving
 • Service

Pareltje in Volkel

Super zenuwachtig gingen we op sollicitatie gesprek in Volkel! Wat een super ervaring zijn wij rijker, echt ongelofelijk hoe fijn deze kamer speelt. Van begin tot eind een geweldige story telling, decor en complete beleving! Een dikke vette 10 en we kunnen niet wachten op nummer 3.

Een echte missie

Wij waren 1 van de gelukkige die door Mission room werden uitgenodigd als testteam. Wij kwamen met 8 personen en dat bleek niet te veel! We waren natuurlijk wel wat minder aan de beurt met spelen, maar die stoorde niet. De kamer is ruim opgezet, je krijgt de juiste uitrusting mee en kan je een uur lang vermaken aan een goed opgezette kamer met gave technologie. Zelfs het hint systeem is vet! Rogier en het team van Missionroom: Bedankt voor de vette ervaring.

Kamer 237 zet de nieuwe standaard!

Kamer 237.... Dat moest onze nieuwe belevenis worden nadat we al een keer waren uitgedaagd in de Loods. Goede verhalen al gehoord maar je wilt zoiets zelf beleven. Op pad met ons creatieve team om Kamer 237 te bezichtigen.

Aangekomen bij de locatie welkom geheten in the gold room, dit is al een ontvangst ruimte zoals wij ze graag zien... Wij mochten inchecken bij Kamer 237 en ik kan je vertellen: Je wilt niets liever! Kamer 237 trekt de belevenis naar het aller hoogste niveau. Van kleine instinkers naar goed doordachte puzzels, vette techniek en wat een verhaal in het hoogste niveau voor escape rooms. Wij als team hebben zo relaxt ingecheckt in dit hotel, zo een mooie kamer gezien en buiten dat zo onwijs genoten!! Escape Room Rijswijk beveelt iedereen aan om hier in te checken en vooral te genieten van dit soort kamers!

Stefan en zijn team bedankt en wij zien jullie graag terug bij Jason's Curse

Met een deel van ons creatieve team richting Naarden, omdat we al veel goede verhalen hadden gehoord over One Hour Lockup. Onze verwachtingen zijn weer eens overtroffen en hebben nog lang na zitten praten. Erg gezellig! We zijn benieuwd naar zijn volgende kamer want we hebben zeker genoten van de mooi vormgegeven kamer en de diversiteit aan puzzels! Heel erg bedankt voor de gastvrijheid. Plaats nummer 3 bereikt zonder hints!