Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Marieke hendrikx

Junior Escaper

Offline

Lid sinds

16-09-2016

Locatie

Geldrop

Statistieken

Escaperooms

29 reviews

29 kamers gespeeld

75.9% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


1 forum berichten

29 reviews

Enchanted Witch

Escaperoom Betuwe
Geplaatst op: 15 augustus 2021

Mis het Wow gevoel!

We werden vriendelijk ontvangen en na korte uitleg mochten we de kamer binnen. Bij binnen komst in de kamer viel al meteen op dat deze netjes is maar wel erg summier is ingericht. Je hebt niet meteen het idee dat je in een verhaal zit maar een paar puzzels moet oplossen. De puzzels zijn te doen maar worden vooral moeilijk gemaakt doordat alles in het Engels staat beschreven. Beter zou zijn als het zowel in Nederlands als Engels er op zou staan.
In mijn ogen heeft een kamer met techniek altijd bonuspunten mits deze werkt. Wij hadden pech dat 1 puzzel ondanks de juiste oplossing niet werkte. Na meedere minuten proberen is zelfs de gamemaster binnengekomen en hem lukte het ook meerdere malen niet. Uiteindelijk na een laatste poging lukte het wel en konden we verder spelen.
We hebben de kamer uitgespeeld maar kwamen de kamer niet uit met het Wow gevoel zoals je wel bij de top kamers van Nederland krijgt. Er zitten weinig verassings elementen in de kamer.


6

Sfeer: 6.5

Puzzels: 6.0

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Locatie van de kamer
 • Aardige game master
 • Weinig verassings elementen
 • Prijs/kwaliteit verhouding
 • Puzzel die niet werkte
 • Alle teksten in het engels

  koen_burgerhofjoyceburgerhof

Illusion

Epic Escape Waalwijk
Geplaatst op: 1 augustus 2021

Een escaperoom met een echt verhaal

Wanneer de deur open gaat en we uit de kamer stappen ben ik even helemaal in de twijfel met de vraag wat vind ik van de kamer. Heb daardoor ook de kamer ook vaker door mijn gedachten laten gaan en tot de conclusie gekomen dat de kamer zeker in de top 10 thuis hoort. De twijfel zat voornamelijk in mijn eigen flow met de puzzels. Waar ik normaal sneller begrijp wat de bedoeling is van puzzels liep ik vandaag achter de feiten aan.
Kamer begint met een langer introductie filmpje dan normaal. Een goed in elkaar gezet filmpje die het verhaal goed vertelt. Misschien klein beetje te lang aangezien de adrenaline al door je lichaam giert om te beginnen met de kamer.
Hoewel ik niet meteen in de flow zat met de puzzels vond ik ze achteraf wel goed bedacht en allemaal in het thema. Er is 1 puzzel waar ik persoonlijk wat meer moeite mee had omdat met ons groepje van 4 er maar 2 mee bezig waren en de puzzel stiekem langer duurde dan gehoopt en dan is niks doen en wachten niet leuk in een escape room.
De kamer is helemaal in het thema aangekleed, de muziek en geluiden erg sterk en dit is dan ook een van de weinige kamers waar je echt in het verhaal zit. Dit is ijzersterk gedaan.
Ook het hint systeem is helemaal geweldig en in het thema.
Daarom moet ik ook concluderen dat dit een sterke kamer is en eentje die je zeker moet gaan spelen. Daarbij zijn de eigenaren helemaal super. Als je denkt dat je aardige escaperoom eigenaren bent tegen gekomen moet je hier maar eens naar toe ;)
Al met al een top kamer.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Je waant je echt in het verhaal
 • Puzzels in thema van kamer
 • Let vooral op de geluiden en muziek
 • Hintsysteem is geweldig
 • Geen eindfoto
 • Dit vind ik juist wel leuker bij een kamer.
 • Geen klok waardoor je niet de druk voelt,
 • 1 puzzel die ik niet fijn vond

 

Hunting Season

Escaperoom Antwerp
Geplaatst op: 26 juni 2021

Een kamer met een hele lekkere flow

Dit is een kamer zoals ik graag een kamer speel. Een kamer waarbij je op de terugweg nog lekker aan het na stuiteren bent en heel de kamer in je hoofd over aan het doen bent.

Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen en nadat de kamer in gereedheid werd gebracht werden we naar de kamer toe geleid. De gamemaster zorgde ervoor dat we meteen in de juiste spanning kwamen en na een korte intro film die eerlijk gezegd mij redelijk ontgaan is door de lichte zenuwen kon het spel beginnen. De kamer laat een mooie gevarieerdheid aan puzzels zien van samenwerken, denkwerk en doenwerk. Niet alleen de aankleding is mooi gemaakt en in thema maar ook zelfs aan verschillende geuren is gedacht. Aan alles is gedacht en hierdoor heb je ook echt even het idee dat je niet in een escaperoom bent maar echt bij de jager thuis.
Met nog iets minder dan 2 minuten op de klok zijn we ontsnapt. Dit hadden er meer kunnen zijn als we bij 1 puzzel niet extra moeilijk hadden gedacht haha.
Puzzels zijn uitdagend maar niet te moeilijk en alle puzzels bij elkaar zorgen voor een lekkere flow in de kamer.
Na afloop nog gezellig nagepraat met de eigenaar.
Een kamer wat je zeker op je lijstje moet zetten.


9.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Een kamer met de juiste spanning
 • Leuke en gevarieerde puzzels
 • Een kamer die je laat vergeten dat je een spel spe
 • Dat de nieuwe kamer nog niet klaar is

 

Jumanji

The Missing Link
Geplaatst op: 18 juni 2021

Puntjes op de i

Vandaag de grens overgestoken om een kamer in België te doen. Ontvangst was erg vriendelijk door 2 dames waar ik helaas even de naam van ben vergeten. Na al gezellig gekletst te hebben was het tijd om de kamer in te gaan. Je stapt meteen in een andere wereld en waant je in jumanji. De aankleding van de escaperoom is super goed gedaan en ook goed over nagedacht. Iets wat ook echt uitspringt in deze kamer.
De puzzels zijn gevarieerd van behendigheid, samenwerking, zoekwerk en ook denkwerk. Wel viel het ons op dat veel puzzels gebaseerd zijn op 2 personen waardoor niet iedereen in de kamer wat te doen hadden. Ook zitten er paar puzzels in de kamer die langer kunnen duren of voor ons onduidelijk waren en daardoor ook gefrustreerd worden aangezien niet iedereen mee kan doen met de puzzel. Door de hitte in de kamer, waar natuurlijk niks aan gedaan kan worden in deze warme dagen, zorgden ervoor dat we niet lekker in de flow kwamen en sommige puzzels als niet allemaal even leuk hebben ervaren. Het was wel ontzettende goede service dat we een flesje water kregen en deze ook mochten meenemen in de kamer.
Verder wat voor mij echt wel een puntje van kritiek was was de afwerking van de kamer. Zoals al gezegd is het een prachtige escaperoom waar veel liefde in gestoken is. Er is veel gelet op de details behalve de afwerking van de snoeren. In de kamer zie je snoeren hangen van de elektra, je ziet niet afgewerkte deuren en je kan makkelijk achter het decor komen aangezien niet alles is dichtgemaakt.
Ook wanneer je een puzzel had opgelost kreeg je niet altijd goed mee of dit correct was. Bv een duidelijk signaal dat iets open gaat.


Reactie door The Missing Link

27 juli 2021

Dag Marieke! Allereerst bedankt voor deze eerlijke review, tot op heden zijn wij enorm druk geweest met andere dingen waardoor we gewoon nog niet geraakt zijn aan de probleempjes qua afwerking aan te pakken. Wij horen luid en duidelijk wat de mensen stoort door de afgelopen reviews en gaan hiermee meteen aan de slag! Bepaalde puzzels zowel als afwerking gaat nu aangepakt worden en zal dus binnen een mum van tijd opgelost zijn. Bedankt voor de opbouwende kritiek :)


8

Sfeer: 9.5

Puzzels: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Flesje water voor in de kamer
 • De twee dames die ons begeleide
 • Heel mooi gedecoreerde kamer
 • Geen foto op het eind met tijd erbij
 • Soms onduidelijk wanneer puzzel correct was opgelo
 • Veel puzzels waar niet iedereen aan mij kon helpen
 • Afwerking kamer

 

De Juwelier van de Onderwereld

Escape Room 0164
Geplaatst op: 25 oktober 2020

Had er een stuk meer van verwacht.

Ontvangst was ok en al snel mochten we met de kamer beginnen. De puzzels in de kamer zijn op zich gevarieerd en voor iedereen is er wel wat te doen. Wel schrikt het mij meteen af als er een rekenmachine ligt en pen en papier.
Verder zat er voor mij weinig spanning in de kamer en de kamer bezat 1 puzzel die ik persoonlijk verschrikkelijk vond. Ook is er slijtage aan materiaal waardoor wij al een kluis open hadden zonder dat dit al moest.
Niet een kamer waarvan ik vind dat je hem op je lijstje moet zetten.


7.5

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Kamerprijs
 • Miste de spanning
 • Slijtage materiaal

 

Molly's Game

Down The Hatch
Geplaatst op: 31 augustus 2020

Zeker niet twijfelen maar DOEN!!!

Als eerste mijn complimenten voor Loran. Ik probeer de juiste woorden te typen om te omschrijven wat hij gebouwd heeft maar dat is bijna niet mogelijk zo geweldig is het. Molly's game laat niet alleen je hart sneller kloppen maar zorgt er ook zeker voor dat je koppie na afloop nog uren zoet is met nadenken over wat je nu allemaal gezien, beleefd en meegemaakt hebt. Het hele plaatje is compleet en alles klopt ook voor mijn gevoel. Gevarieerde puzzels voor ieder wat wils, een geweldige intro, zeer goed verhaal lijn en een top gamehost. Dit is een escape room die zeker op je bucketlist moet komen te staan. Ook het feit dat we na afloop nog een keer door de kamer gingen om alles te doorlopen met duidelijke uitleg en nog wat aanvullingen op het verhaal maakte voor ons het plaatje helemaal af.
Deze kamer is met zoveel liefde en passie gemaakt zorg daarom ook goed in de kamer dat je gebruik maakt van al je zintuigen. Zelfs na 80 minuten ben ik oren en ogen te kort gekomen. Nogmaals een dikke buiging voor Loran!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Dikke glimlach op je gezicht
 • Loran neemt alle tijd voor je
 • op elk detail gelet

  down-the-hatch

Bella Ciao!

Escape Room Katwijk
Geplaatst op: 19 juli 2020

Een kamer voor ieder wat wils

Soms heb je kamers met heel veel sloten, andere kamers met weer meer zoekwerk maar deze kamers heeft het beste van alle kamers in 1 kamer gestopt. Zo komt iedereen aan zijn trekken in deze kamer en is er voor iedereen zijn kwaliteit wel iets te doen. De kamer is mooi in elkaar gezet, zeer goede afwerking en weer mooie techniek en puzzels die ik nog niet eerder gezien had. De kamer is gebaseerd op de serie la casa del papel en hoewel je de serie zeker niet gezien hoeft te hebben vond ik het wel meerwaarde hebben. Al met al een kamer die zeker niet op de wishlist mag ontbreken. Daarnaast is de service meer dan een dikke 10 waard. Ivana is een super enthousiaste gamehost die echt de tijd voor ons nam en het is mooi om te zien hoeveel passie zij hebben voor hun kamer.

De kamer hebben we met zijn tweeen gespeeld, zeker niet onmogelijk maar het wordt je ook zeker niet te makkelijk gemaakt ;)


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • goede afwerking
 • Kloppend verhaal en goede intro
 • Ivana

 

De Conciërge

Kamer 237
Geplaatst op: 1 december 2019

Frustrerend sollicitatie gesprek

Nog niet eerder ben ik zo gefrustreerd uit een sollicitatie gesprek gekomen en dat had ook zeker te maken met het feit dat we niet door waren en de escape room niet gehaald hadden. Net als bij kamer 237 zaten we dichtbij en kon ik het einde ruiken maar door niet goed nadenken en toch stukje samenwerking zijn we op de eind puzzel gestrand. Deze kamer is wederom een topper en heeft alle elementen in zich. Geweldige verassingen, mooie techniek, allerlei soorten puzzels en goede introductie.
Wat maakt mij dan nu zo gefrustreerd??? Dat is het feit dat ik al bijna 2 dagen denk "had ik maar hier aan gedacht of daar aan, dan hadden we het wel gehaald"
Kamer zit gewoon helemaal super in elkaar, zeker hoe meer ik er over nadenk. Game master zit ook goed in haar rol en is lekker enthousiast.
Al met al een kamer die je echt moet spelen.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Erg leuke en diverse puzzels
 • Kamer voor 2 personen :)
 • Kamer is mooi afgewerkt
 • Technieken en effecten

  wim_schoonenberg

Bloody Mary

Rock City Escape
Geplaatst op: 19 november 2019

Een kamer die thuishoort in de top 10

Zodra je het terrein op komt rijden begint het avontuur al en door de ontvangst van de game master zit je al helemaal in je spel. Het spel begint met een zeer goede introductie waardoor je eigenlijk vergeet dat het maar een spel is.
Kamers zijn erg goed afgestemd op het thema en puzzels zijn afwisselend en niet te moeilijk. Voor iedereen zit wel iets leuks in om te doen. De effecten maken de kamer af en compleet.
Enig minpuntje was voor ons misschien toch het einde. Deze was voor ons een beetje abrupt en voor ons gevoel moest er nog een kamer komen. We stonden elkaar dan ook even met verbazing aan te kijken toen het klaar was, dat hadden we nog niet gedacht.
Verder een top game master!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke puzzels
 • Geweldige locatie
 • Goede gamehost
 • Het einde

 

Uitdagende kamer

Deze kamer stond al even op ons lijstje en eindelijk was het dan zo ver. Met 4 personen sterk probeerden we te ontsnappen en hoewel ik niet verwacht had dat het ons zou lukken is het wel gelukt :)
De kamer bestaat uit goed nadenken en zeker out of the box denken. Als je denkt dat je meeste soorten puzzels en techniek hebt gezien werd ik weer verast door nieuwe technieken.
Vooral in het begin van de kamer liepen we een beetje vast en hadden we niet meteen door wat er gedaan moest worden. Later in het spel ging dit beter. Niet meteen een kamer voor een beginner maar wel eentje voor degene die een uitdaging zoekt.


8.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verassende elementen
 • Vriendelijk personeel
 • Mooie locatie
 • Iets te veel nadenk puzzels

 

The Orphanage

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 3 juni 2019

Niet voor de beginner!

Vorig jaar honeymoon hotel gespeeld en die was zo goed dat we deze kamer ook wilde spelen. Helemaal onervaren zijn we zeker niet en onze start ging dan ook erg lekker. Ruimtes zijn goed aangekleed en je vergeet ook even dat je in een escape room zit. Puzzels zijn afwisselend van samenwerking tot behendigheid, rekenen, denkwerk en out of the box thinking. Alles wat je wilt hebben zit in deze kamer alleen er is 1 maar. Er is totaal geen ruimte om even vast te lopen of na te denken wat je moet doen. In de kamer is een zeer grote hoeveelheid puzzels die niet zo zeer moeilijk zijn maar wel erg veel. Ondanks de ervaring zijn wij er toch niet in geslaagd om te kunnen ontsnappen.
Niet ontsnappen is altijd frustrerend maar dat mocht de pret niet drukken in deze kamer.
Alleen de host kreeg van ons wel wat aandachtspuntje. Zo deed er lange tijd niemand open en het ontvangst was niet zo enthousiast zoals je wel bij andere kamers ziet.


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Verschillende soort puzzels
 • Aankleding van de kamer
 • Mis een leuke introductie.
 • Te veel puzzels voor de tijd
 • De host mocht van mij vriendelijker zijn

 

The Conductor

Riddle Room
Geplaatst op: 1 december 2018

Zeer leuke kamer voor 2 personen

Een leuke en haalbare kamer in Nederland is best moeilijk te vinden maar na veel positieve reviews over deze kamer toch maar aan gewaagd om te boeken en met veel succes. Bij binnen komst van de kamer zie je al meteen dat het een zeer goed aangeklede kamer is. Erg mooie details en ondanks dat we verschillende kamers gespeeld hebben zie je weer verassende en nieuwe puzzels.
Kamer is zeker te doen met 2 personen. Puzzels zijn leuk en gevarieerd en met paar kleine hintjes wisten we uit de kamer te ontsnappen!
Na afloop nog gezellig gekletst met de eigenaresse over onze escape room ervaringen en die van haar. Zij zorgt ervoor dat de ervaring een dikke 10 wordt!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Mooi afgewerkt en gelet op details
 • Nieuwe en verassende puzzels
 • Eigenaresse
 • Helemaal geen

  The Riddle Roomkoenzie

Base48

Vier Hoog Breda
Geplaatst op: 27 september 2018

Weg gegooid geld

Met personeels uitje hier terecht gekomen en had al niet al te hoge verwachtingen ervan maar helaas was het nog minder dan dat. We werden met 10 personen in een Escaperoom gestopt waar je normaal maar met z’n vieren zou moeten zitten. Er zijn maar paar puzzels om op te lossen waardoor er eigenlijk 8 personen niks aan het doen zijn. Technische snufjes zijn van lage kwaliteit en de elektriciteit zie je boven op de muren lopen. Puzzels waren niet geheel logisch en het verhaallijn was ver te zoeken.

Dit is duidelijk een Escaperoom die snel gebouwd is om maar proberen geld aan te verdienen maar ze hadden er iets meer tijd en geld in moeten stoppen.


2.5

Sfeer: 2.0

Puzzels: 3.0

Service: 6.0


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 10 personen

Ontsnapt: Ja


 • Service is wel ok
 • Dat die na 48 minuten gelukkig klaar was
 • Slecht afgewerkte kamer
 • Ze stoppen te veel in 1 ruimte qua mensen
 • Weinig technische snufjes
 • Geen verhaal lijn

  mitch2304

Flight 815

Down The Hatch
Geplaatst op: 29 juli 2018

Pittige maar uitdagende kamer

Vandaag moesten we een stukje rijden om deze kamer te spelen. We hadden al veel goede recensies gelezen dus de verwachtingen waren hoog.
De kamer begint meteen goed en je zit dan ook meteen in het verhaal. Puzzels die je gaande weg tegenkomt variëren van logisch nadenken tot echte samenwerking puzzels en ik vond ze persoonlijk best pittig. Ik zou de kamer dan ook niet aan een beginnende escaper meteen aanraden. Door de gehele escape room is er leuk gebruik gemaakt van verschillende soorten technieken en met recht behoort deze kamer in de top 10 van Nederland.
Het enige wat voor ons een beetje verwarrend was was het einde. Door dat er geen klok aanwezig is en dus ook echt niet in de gaten hebt hoe lang je al bezig bent zaten wij nog helemaal in de flow en dachten we dat we naar een nieuwe ruimte gingen voor de volgende puzzels alleen toen was het einde daar in eens. Dat hadden we totaal niet verwacht. Desondanks een super ervaring en het vriendelijk ontvangst en na praatje zorgden voor een top ervaring!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Vriendelijke eigenaar
 • Geen doorsnee puzzels
 • 80 minuten
 • Leuke verschillende technieken
 • Ik vind een klok wel fijn

 

DE NIEUWE NUMMER 1

Wat was dit een gave escape room!!!! Heb deze kamer vandaag gespeeld en ik ben nog steeds helemaal van onder de indruk. Ik heb bijna alle kamers gespeeld die in de top staan en kan je vertellen dat deze kamer echt een verhaal apart is en eentje die je zeker moet gaan beleven. Dacht je dat je bij andere kamers al een WoW effect had dan ga je je echt verbazen over deze kamer. Puzzels zijn uitdagend maar niet super moeilijk en door de gehele kamer zitten heel veel leuke verassings elementen. Dit is een kamer die je niet meer gaat vergeten, nog lang over na gaat praten en echt iedereen aan gaat raden!
Wij waren met 4 personen en ik denk persoonlijk dat dat perfect is voor de kamer gezien de grote en aantal puzzels.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ultieme beleving
 • Techniek
 • Afwerking
 • Dat je niet hoger dan 10 kan geven

  tomjacobs

Erzsébet

Escaping Belgium
Geplaatst op: 19 maart 2018

Zeker eentje voor op je lijstje!

Eindelijk was gisteren deze escaperoom aan de beurt.
Na een zeer welkom ontvangst en het introductie filmpje kon het beginnen. De kamer is redelijk lineair maar toch heb je allemaal wel iets te doen. Puzzels zijn leuk afwisselend. Zeker niet te makkelijk maar wel logisch en dat vind ik belangrijk en fijn. Kamer bevindt leuke verassings effecten en hier en daar een klein gilletje. (Zeker met paar dames Haha)
Ik vond het een hele leuke en geslaagde kamer. Leuke en enthousiaste host.
Zodra hun nieuwe kamers klaar zijn ga ik zeker terug!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke afwisselende puzzels
 • Dat er nog maar 1 kamer is

 

Jason's Curse

The Escape Room Rijswijk
Geplaatst op: 17 september 2017

Kamer die je gespeeld moet hebben!

Na vanochtend als eerste de honeymoon hotel gespeeld te hebben was meteen er na deze kamer aan de beurt. We werden vriendelijk en enthousiast ontvangen door de host en al meteen hadden we gezellige praat. Even vergat ik bijna dat we nog een kamer moesten spelen.De kamer begon zoals vele kamers met een intro filmpje hoewel ik moest zeggen dat in dit filmpje veel aandacht was gestoken.

Die aandacht is zeker ook gestoken in de verschillende puzzels die je door de escape room tegenkomt en zeker niet te vergeten de indrukwekkende technische snufjes die je tegenkomt in de kamer. Dat maakt mij toch altijd wel vrolijk.

Toch heb ik bij deze kamer wel een paar aandachtspuntjes waardoor voor mij de kamer niet in mijn top 3 komt.

Hoewel sommige puzzels een paar echte hersenkrakertjes bevatten en sommige ook vernieuwend waren stonden we vaak met 2 man niks te doen omdat de puzzels niet geschikt waren voor meerdere mensen.

Daarnaast waren er een paar haperingen bij een paar puzzels. Dit is niet mega storend maar je hebt dan het idee dat je de puzzel niet goed opgelost hebt terwijl dat dan wel is.Al met al een sterke kamer, goede puzzels, en zeker de moeite waard ook al is het niet mijn top 3 kamer!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Alle puzzels in thema van kamer
 • Leuke en vriendelijke ontvangst
 • Goed introfilmpje
 • Te veel momenten dat je niks kan doen.
 • Technische hapering bij paar puzzels

 

The Honeymoon Hotel

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 17 september 2017

WAANZINNIG!!!!

Vandaag weer een escape room dag en we begonnen de ochtend met deze kamer. Door de weinige revieuws wist ik nog niet helemaal wat ik moest verwachten. Vol goede moed belden we aan en vanaf dit moment begint al meteen je escape room ervaring. De gamemaster zet al een sfeer en door de muziek in de wachtruimte voel je je hartslag langzaam aan sneller kloppen.

De kamer binnen gekomen vergeet je dat je in een spel zit en voelt alles echt aan. De aankleding is super goed gedaan en zorgt voor de juiste setting.

De kamer heeft verschillende soorten puzzels waarbij je regelmatig een WoW effect hebt. Alles is zeer goed doorgedacht en de techniek is weer van top kwaliteit.

Dit is een kamer die zeker op je lijstje moet hebben staan. Deze kamer staat bij mij nu in de top 3 en stiekem zelfs wel op gedeelde 1ste plek.

Helaas hadden we na afloop niet super veel tijd meer om na te praten ivm een andere kamer die we nog moesten spelen. Maar de host was super aardig en de ontvangstruimte is perfect om nog een praatje te maken.

Al met al een geweldig begin van de ochtend en ik ben zeer benieuwd naar hun nieuwe kamer!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke ontvangstruimte
 • Goed technische kamer
 • Puzzels passen in thema
 • Aankleding

  tientienessejjDarkPark

The Prison Cell

The Great Escape
Geplaatst op: 3 september 2017

Leuke en spannende kamer

Vandaag zijn we begonnen met the experiment om vervolgens prisoncell te spelen. Ik was beetje bang dat daardoor deze kamer minder leuk was maar niks was minder waar. Ik vond deze kamer misschien zelfs wel een tikkeltje moeilijker op sommige punten. Uiteindelijk toch weten te ontsnappen met 10 minuten op de klok over.
Ook deze kamer heeft hele leuke en originele puzzels. Wederom leuke verassings elementen en een top einde!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Samenwerking is vereist
 • Originele puzzels

 

The Experiment

The Great Escape
Geplaatst op: 3 september 2017

Deze kamer moet je ervaren!!!

Als je denkt dat je alles wel een beetje gezien hebt moet je echt bij deze kamer zijn. Dit is een escape room zoals die behoort te zijn en staat nu bij mij zeker op nummer 1 van de escape rooms die ik gespeeld heb. Natuurlijk kan ik niet te veel uitleggen want dan zou ik te veel verklappen maar ik kan je vertellen dat het einde is die je niet snel meer vergeet. Met 1.30 minuut op de knop zijn we ontsnapt en stonden nog enige tijd er na te stuiteren. Fantastische kamer met goede technieken, spellen die ik nog nooit eerder gezien heb, originele opbouw van de kamer die steeds spannender word en fantastische verassingselementen!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Originele puzzels
 • Leuke manier van hints geven
 • Verassende effecten
 • -

 

Se7en Sins

Breakout Room
Geplaatst op: 14 augustus 2017

Geen WoW effect voor ons

Stiekem met veel verwachting hier naar toe gegaan en dan kan het natuurlijk altijd tegenvallen. En niet dat de kamer slecht was maar bij ons ontbrak echt het WoW effect waar ik wel op had gehoopt. De kamer bevat verschillende puzzels die ik nog niet allemaal gezien had maar juist wel allemaal puzzels waar je vast kan lopen en soms echt veel te lang kwijt bent aan tijd omdat je net niet de logica snapt of de hint snapt. Ik houd wel van denkertjes in de kamer maar kreeg hier het gevoel dat je maar niet verder kwamen. Daarnaast heeft de kamer wel veel techniek erin maar voor mij niet de technische snufjes waarvan ik achterover sla.

1 heel groot voordeel bij breakout room is Jessica. Dit is een host waar de meeste escape rooms van kunnen leren. Super vriendelijk, behulpzaam en lekker vrolijk. Dat is meer dan een 10 waard!


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Net afgewerkte kamer
 • korting omdat we ooit eerder waren geweest
 • Jessica maakt veel goed
 • Te veel puzzels waar je te veel tijd op verliest
 • Minder technisch dan ik had verwacht
 • Geen WoW effect

 

Ze hadden er meer uit kunnen halen

Door middel van een Groupon hier terecht gekomen. Dame van ontvangst was alles behalve vriendelijk en had het idee dat ze erg blij was als we ook weer weg waren.
De puzzels in deze escape room zijn ver doorgedacht en daardoor minder leuk. Vooral de eind puzzel was erg ver doorgedacht.
Het idee van de kamer is leuk maar had beter uitgewerkt kunnen worden.


4.5

Sfeer: 6.0

Puzzels: 7.5

Service: 2.0


Gespeeld in juni 2017

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • In een bunker wat bij het verhaal hoort
 • Onvriendelijk ontvangst
 • Ver doorgedacht puzzels

 

Het geheim van Schrobbelèr

Locks & Keys
Geplaatst op: 12 augustus 2017

Leuke beginnerskamer

Deze kamer geboekt omdat ik met mijn neefje voor het eerst een kamer wilde spelen. Hiervoor is de kamer erg geschikt aangezien je onbeperkt de tijd krijgt.
Puzzels variëren van makkelijk tot wat moeilijker. Kamer is wel wat verouderd maar nog steeds leuk om te spelen. Jammer dat ik puzzel niet werkte zoals die moest.
Eigenaar zeer vriendelijk en leuk praatje na afloop kunnen maken.


8

Sfeer: 7.5

Puzzels: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2017

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke beginnerskamer
 • Onbeperkt tijd
 • 1 niet goed functionerende puzzel

 

Kamer 237

Kamer 237
Geplaatst op: 12 augustus 2017

Zeker in de top 3

Dit is wat je noemt een escape room die alles heeft. Goede ontvangst, en een hele gave escape room. Voor mij geen nummer 1 maar dat komt dat er 1 puzzel in zat die ik zelf heel vervelend en niet leuk vind.
De kamer is heel mooi gemaakt. Eentje die je niet snel tegenkomt dus zeker wel de moeite waard!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Leuke opzet met slimme puzzels
 • Mooie kamer
 • 1 puzzel die voor mij echt een dooddoener was

 

De laboratoriumkamer

Escape Room Nederland
Geplaatst op: 16 augustus 2017

TOP KAMER!

Niet alleen meisjeskamer is een geweldige kamer hier. Deze kamer is ook spectaculair. Een kamer naar mijn hart waar van alles in zit. Vooral de schrikeffecten zitten hier goed in. Puzzels zijn goed te doen en het mooie in de kamer is dat je niet onnodige dingen in de kamer hebt en als je een puzzel opgelost hebt duidelijk is wat er dan gebeurt.

Zeker ook de ontvangstruimte is een dikke 10 waard. Hier kan je wel een dag blijven :)


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede logische puzzels
 • Super schrikeffecten
 • Kamer duurde te kort ;)

 

De Meisjeskamer

Escape Room Nederland
Geplaatst op: 16 augustus 2017

Een van de beste kamers in nederland

We hebben hier twee kamers gespeeld. Als eerste laboratorium kamer en daarna deze kamer.
Ik vind deze kamer nog steeds een van de beste die ik gespeeld heb. Kamer klopt in alles, goede puzzels en mooie aankleding. Kamer heeft ook goede schrik/geluids effecten.
Top kamer!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Mooie aankleding van kamer
 • Super ontvangstruimte
 • Goede puzzels

 

The Blind Tiger

Team Trapped
Geplaatst op: 12 augustus 2017

Leuke opgezette kamer

Samen met 3 andere vriendinnen deze kamer gespeeld. Kamer is ruim opgezet en er zitten leuke puzzels in gevarieerd tot moeilijk en makkelijke puzzels.
Ontvangst vriendelijk.
Kamer die zeker tot de betere behoort.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2016

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Vriendelijk ontvangst
 • Leuke puzzels

 

Escape from Machu Picchu

Escape Adventure
Geplaatst op: 26 augustus 2017

Soms te moeilijk gedacht met puzzels

Ik heb deze kamer ruim een jaar geleden gedaan met een vrijgezellenfeestje. Helaas was de groepsstelling met mensen die escaperooms niet allemaal leuk vonden en we hadden 1 persoon die cijferslotjes kon openen zonder de code te weten wat heel erg irritant was. De juiste beleving heb ik toen ook niet helemaal gehad in de kamer en daarom vond ik hem in eerste instantie ook een slechte kamer. Achteraf terugdenkende was de kamer helemaal niet slecht, wel vond ik sommige puzzels, vooral de eind puzzel veel te ver doorgedacht. Verder zitten er puzzels in die ik nog steeds niet in andere kamers heb gezien.
Kamer is een moeilijke kamer dus niet geschikt voor first timers vind ik persoonlijk. Niet de beste kamer die ik ooit gespeeld heb maar zeker wel eentje die de moeite waard is.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2016

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Originele puzzels
 • Eindpuzzel te ver doorgedacht

 

Leuke kamer

Dit was onze eerste kamer die we in Nederland hebben gespeeld. Kamer vonden we goed te doen voor 2 personen. Helaas raakten we veel tijd kwijt bij 1 puzzel en zag de host niet dat we hulp nodig hadden. Erg jammer!
Verder was de kamer leuk in elkaar gezet met wisselende puzzels en ook leuke techniek erin verwerkt.


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 7.5


Gespeeld in mei 2016

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Verassende kamer
 • Leuke techniek
 • 1 puzzel waar wij te veel tijd bij kwijt raakte
 • Host niet op aan het letten

 

0 reviews