Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Maritnelissen

Escape Apprentice

Offline

Lid sinds

28-10-2018

Statistieken

Escaperooms

7 reviews

8 kamers gespeeld

85.7% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


Team

Escape Velocity

2 teamleden

4 kamers gespeeld

7 reviews

De Verloren Soon

Escaperoom Den Bosch
Geplaatst op: 14 november 2022

Dikke prima

Voor een uitje met mijn ouders, broer en onze aanhang, kwamen we uit op deze lokale escape room die we met z'n zessen konden spelen. Naar onze mening is het een prima kamer, met veel puzzels die ook leuk zijn om op te lossen. Soms heb je wel zoveel mogelijke oplossingen dat het niet helemaal duidelijk is wat waarbij hoort, waardoor er niet per se een vanzelfsprekende flow in het verhaal zit. Het decor is aan de ene kant enigszins overweldigend, want er is gewoon heel veel, maar aan de andere kant vond ik het ook juist wel passen bij de tijdsgeest die het probeert na te bootsen. Deze kamer is eigenlijk net niet geschikt voor zes personen, ik zou zeggen maximaal vier.

Wat betreft begeleiding is het allemaal heel vriendelijk en enthousiast, maar je komt nog niet echt in de sfeer van een kamer doordat er weinig wordt verteld over het verhaal dat erachter zit. We hebben geen hints gevraagd of gekregen, dus daarover kan ik niet echt een mening delen.

Al met al denk ik dat het een prima kamer is, niet al te bijzonder, maar ook niet zoveel mis mee.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  54:54 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Mooi decor
 • Beleving
 • Gebrek aan verhaal

 

Lost and Found

Kamer 237
Geplaatst op: 24 augustus 2022

Weer fantastisch!

Na zowel kamer 237 als de conciërge hier al gespeeld te hebben, lag de lat erg hoog voor deze nieuwe kamer. Achteraf waren we het er allemaal over eens dat deze kamer die hoge verwachtingen zeer waard was! Met leuke en unieke spellen, puzzels en overgangen was het weer een geweldige ervaring. Ook de service was weer top!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: Escape Velocity

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Decor
 • Spannend

 

Terug naar de middelbare!

Hoewel de escape room zich niet in een echt schoolgebouw bevindt, krijg je wel meteen dat sfeergevoel bij binnenkomst; de ontvangstruimte voelt oprecht aan als een schoolkantine. Als vriendengroep van de middelbare school waren we daar natuurlijk erg enthousiast over. Het was ook meteen duidelijk dat de eigenaar erg enthousiast is over de kamer en het met veel liefde en plezier doet. Op basis van vorige reviews zou ik ook zeggen dat hij de meeste ervan ter harte genomen heeft.

Met onze groep van 8 gingen we de kamer in en meteen viel op dat het oog voor detail in de ontvangstruimte ook terugkwam in de room zelf. Door deze details heb je het idee dat je gewoon door een school rondloopt waar toevallig een escape room in is gebouwd. De puzzels zelf vonden we erg leuk, sommige wat uitdagend maar dat hoort er natuurlijk bij. De puzzels waren goed verwerkt in de setting en pasten mooi op hun plek. In sommige delen van de kamer was het wel wat lastig om alle 8 bezig te blijven, maar we hebben dat niet als vervelend ervaren.

De manier van hints doorgeven was weer eens iets anders dan normaal en paste ook goed bij het thema van de kamer. De hints zelf vonden wij vaak behulpzaam, omdat we dan te horen kregen dat we wel op de goede weg waren, maar er nog net niet waren. Het was dan meer een aanmoediging om door te gaan waar we mee bezig waren, omdat we wel op de goede weg zaten.

Achteraf hebben we als groep ook nog gesproken met de eigenaar en daar droop het enthousiasme ook weer vanaf. Hij gaf aan nog meer kamers te willen bouwen en de huidige uit te willen breiden met een "extended" versie van twee uur. Erg leuk dat hij uitgebreid de tijd nam om met ons na te praten en de kamer te bespreken.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 8 personen

Team: Escape Velocity

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Spannend
 • Decor

  remconet

De Conciërge

Kamer 237
Geplaatst op: 01 maart 2020

Fantastische ervaring met tweeën

Na kamer 237 gespeeld en de goede verhalen van vrienden gehoord te hebben, moesten we deze kamer natuurlijk ook uitproberen. Het stelde zeker niet teleur. Het verhaal begint al bij de mail die je krijgt na de boeking en die blijft vastgehouden tot aan het einde. Door het type spellen dat er zijn, blijft het uitdagend voor de meer ervaren escape room speler, maar is het niet onmogelijk voor hen die het nog niet zo vaak hebben gedaan. Helaas zijn wij zelf niet aangenomen, maar dat maakt niet dat we anderen niet aan zouden raden om ook te solliciteren!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goed verhaal
 • Decor
 • Personeel

 

Patiënt X

Escaping Utrecht
Geplaatst op: 02 juni 2019

Leuke escape room!

Veel verrassende elementen in deze kamer. Het oplossen van de eerste puzzel was erg lastig omdat we niet goed wisten wat we moesten doen maar na een hint was het duidelijk. Hoewel de stappen niet super duidelijk waren, waren de puzzels wel allemaal goed te doen. Misschien iets te makkelijk voor een groep die al vaker escape rooms heeft gedaan.

Al met al was het een leuke ervaring!


7.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verrassende spelonderdelen
 • Voor sommigen was een onderdeel moeilijk te doen

 

Kamer 237

Kamer 237
Geplaatst op: 24 mei 2019

Super leuke escape room

Met onze groep hebben wij al vrij vaak een escape room gespeeld, maar deze staat toch zeker wel in de top 3! Vanaf het moment dat je binnenkomt begint het verhaal eigenlijk al. Het personeel doet niet alsof je een escape room binnen bent gestapt, maar gewoon alsof je bij een hotel binnen bent gekomen. En vanaf het moment dat je ingecheckt wordt...

Iedere keer dat je denkt dat er niks nieuws meer kan komen, hebben ze toch nog weer een nieuwe verrassing voor je klaar staan. Hoewel de puzzels misschien niet heel speciaal waren, was het allemaal heel mooi op gezet en zitten er hele vette opdrachten in. Ook letten ze echt goed op details en laten ze niks aan het lot over.

Al met al een escape room om zeker aan te raden! Al is het alleen maar voor de ervaring.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 7 personen

Team: Escape Velocity

Ontsnapt: Ja  43:39 min

 

Brabantse Kamer

3/3 Labs
Geplaatst op: 28 oktober 2018

Super leuk en goed opgezet!

We zijn met een groep van 9 in twee etappes de kamer in gegaan. De puzzels die je in deze kamer vindt zijn uitdagend, dus zo blijft de kamer ook leuk voor mensen die al vaker escape rooms gespeeld hebben. Ook was het erg leuk dat wij, als eerste groep, mee mochten op de camera's terwijl de tweede groep bezig was. Erg aardige mensen die hun vak goed verstaan en het ook erg leuk vinden!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 9 personen

Team: Escape Velocity

Ontsnapt: Ja

 

0 reviews