Over mij

Verslaafd!

Nog 4 leuke aanraders:

- Shutter Asylum (Gaaf!)

- Alcatraz (erg goed)

Beide kamers zijn te vinden in Kuta Bali (Pandora Experience)

- The Office (wel oke)

- El Manicomio (leuk)

Beide kamers zijn te vinden in Lanzarote (arrecife)

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

  • Kamers gespeeld: 64
  • Reviews geplaatst: 64
  • Ontsnappingspercentage: 95.3%
  • Forum berichten: 0
  • Lid sinds: 27-09-2018


Teams

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Lekkere puzzelkamer

Wij hebben de kamer met 2 personen gespeeld en dan is het een lekkere puzzelkamer. Met meer personen met ervaring kan het zijn dat niet iedereen continu bezig is. Puzzels zitten goed in elkaar met een logische opbouw en het thema is in de volledige ruimte goed uitgewerkt. Originele start, dat zijn we gewend van The Great escape! Ook voor mensen die de mailroom hebben gespeeld is dit een aanrader (puzzels en ruimte zijn volledig aangepast). Leuke aanrader dus voor beginners of 2 personen.

Niets is wat het lijkt

Het begint op een leuke vernieuwende manier waardoor je goed in het thema wordt meegenomen. De puzzels zelf zijn leuk opgezet en ook eens een keer wat anders. Omdat je meerdere puzzels tegelijk kan spelen maar wel afhankelijk zijn van elkaar vonden wij het op sommige momenten verwarrend en hadden we hints nodig de logica weer te vinden. Samenvattend een prima kamer om eens te spelen.

Ziekelijk goed

Wtf! Niet normaal wat een super gave ervaring! Enorme mindf*ck. Van begin tot eind wordt je volledig meegenomen in het thema. Vanwege de wisselende reviews hebben we lang gewacht met het spelen van deze kamer. Maar, na waarschijnlijk wat aanpassingen is het zeker de moeite waard! Binnenkomst blijft top, heerlijk op je gemak ouderwets spelletjes spelen, ga dus gerust wat eerder. De kamer begint natuurlijk al geweldig, vanaf dat moment begint de adrenaline te stromen, deze raak je vervolgens ook niet meer kwijt :) puzzels zitten goed in elkaar, logische volgorde en je verveelt je geen moment. Puzzels zijn niet heel complex, maar dat is in deze kamer totaal geen issue. We zijn nu nog volop aan het nagenieten en bedenken wat er eigenlijke allemaal is gebeurt. Ik kan eigenlijk niet anders dan deze kamer aan iedereen aanraden (wellicht is wat ervaring met Escape Rooms wel prettig).

Teleurstellend

Enthousiasme bij ontvangst is niet aanwezig. Kamer is zeer simpel opgebouwd, thema is matig uitgewerkt. ‘Puzzels’ zijn matig en logica is op sommige momenten ver te zoeken. Zeer veel hints nodig gehad en nog niet gehaald. Voor 4 personen is het wel een erg kleine ruimte. Kortom het is het geld echt niet waard, zelfs voor beginners is het geen leuke kamer.

Lekker ouderwets puzzelen

Enthousiast ontvangst en leuk begin van de kamer. Veel originele puzzels met een logische op opbouw. Een leuk verrassend effect aan het einde waardoor je de kamer lekker afsluit. Wij hebben de kamer met 2 personen gespeeld, met een paar kleine aanpassingen is dit ook goed te doen.

Enorme deceptie

Na de boat trip en The Goldmine gespeeld te hebben zijn we vol verwachting begonnen aan de grand prix. Advies was om deze kamer, in tegenstelling tot de andere kamers, met 4 personen te spelen. De kamer begint matig, je komt nog niet echt in de sfeer van ‘The grand prix’, en 4 personen is wellicht ook wat veel. Puzzels hadden een logische opzet maar werkte niet goed, veel puzzels dubbel moeten uitvoeren totdat de vervolgactie kwam. Nadat we op een gegeven moment 15 minuten letterlijk niet wisten wat we moesten doen kwam de gamemaster binnen met de teleurstellende mededeling dat de kamer is vastgelopen, maar ... zoveel puzzels waren er niet meer. Helaas einde van dit verhaal. Enorme deceptie..

Welkom bij het verzet

Gaaf thema met een mooie processionele uitwerking. Net als bij de ramkraak wordt je in deze kamer goed meegenomen in het verhaal. Wij hebben deze kamer met 4 personen gespeeld waarbij af en toe wat stilstand viel, meer personen is dus niet aan te raden, hoewel de kamer mooi genoeg is om gewoon even rond te kijken. Puzzels zijn goed opgebouwd en passen ook wederom goed bij het thema. Aan het eind is er een mooie verzetskroeg om nog even gezellig na te pasten.

Bella Ciao

Erg leuke ervaring. Al vanaf het begin wordt je meegenomen in het thema wat tot het einde goed is uitgewerkt. Leuk dat er voor de ervaren spelers extra puzzels tussen zitten. Logische puzzels met een fijne opbouw maakt dat je de kamer lekker wegspeeld. Doel is helder en blijft goed benadrukt in de kamer. Wij hebben deze met 4 personen gespeeld.

Kijk mij diep in de ogen

Leuke kamer, lekker veel spanning en voldoende ruimte om je eigen fantasie de overhand te laten nemen. Gaaf thema die goed is uitgewerkt in sfeer en puzzels. Wij hebben de kamer met 2 personen gespeeld, spanning was daardoor hoger qua puzzels was het goed te doen. Aanrader voor mensen die van mysterie houden.

Mooie kamer

Laat je meeslepen in het verhaal en verbreek de vloek. Dat lukt zeker met de mooie opzet van de kamer, het thema is in alle details uitgewerkt. Puzzels zijn innoverend en goed opgezet. Spanning hebben we niet ervaren, terwijl je dit wel bij het thema verwacht. Voor de meer ervaren spelers is het niet uitdagend maar speelt wel lekker weg. Wij hebben de kamer met 4 personen gespeeld maar met 2 had ook goed gekund.

Ik pleit onschuldig

De beleving is erg leuk. Waan je in de wereld van ons rechtsysteem. Ben je schuldig of onschuldig? Toch zou ik The Experiment bewaren voor na deze ervaring, persoonlijk vinden wij die beter. Met name de puzzel ervaring is daar meer aanwezig. Met 4 personen kan het voorkomen dat er stilstand ontstaat. Desalniettemin een leuke ervaring met een leuke opzet van acteurs.

Erg leuke verrassing

De kamer is ogenschijnlijk simpel opgezet, maar er schuilt meer achter pandora’s Box. De verrassingselementen zijn goed aanwezig. De puzzels zijn eenvoudig en toch uitdagend, de logische opbouw maakt dat je de kamer lekker wegspeeld. Wij hebben de kamer met 2 personen gespeeld waardoor het een uitdagende kamer is, ik kan mij voorstellen dat met meer (ervaren) spelers het kan voorkomen dat een enkeling stilvalt.

Lost, maar toch ook niet!

Wauw! Wat een ervaring. Vanmorgen begonnen met The Cooper case, zojuist geëindigd met flight 815! Geweldige dag. Wederom erg veel enthousiastme van de eigenaar. Heel veel verrassingselementen aanwezig. Ook weer lekker puzzelen, net op een andere manier. Goede samenwerking is vereist! Erg mooi decor volledig passend bij het thema. We zullen hier nog lang over napraten. Nu in afwachting op Molly’s Game. Veel succes met bouwen, wij komen zeker kijken!

Spring het avontuur tegemoet!

Denk niet dat je een simpel detective kantoor binnen stapt, laat je verrassen en waan je in de wereld van D.B. Cooper! Aan een stuk door lekker puzzelen. Alles werkt en is op een logische volgorde gebouwd. Lekker veel adrenaline en spanning aanwezig. Erg leuk ontvangst en enthousiaste eigenaar. Je merkt dat er hard is gewerkt aan de kamer(s). Trots is op z’n plaats!

Verrassend leuk

Leuk thema, goed uitgewerkt in de aankleding en puzzels. Een aantal verrassende elementen en vernieuwende puzzels met een logische opbouw. Met 2 personen is het hard werken maar goed te doen.

Tegenvaller

Het begint prima, je loopt door een hal en waant je even in een ‘duistere’ steeg, de deuren gaan open en op eerste oogopslag ziet het er mooi uit en is het thema goed uitgewerkt. Er is geen logische volgorde in de kamer opgebouwd waardoor wij geregeld vastliepen. Het geautomatiseerde hintsysteem zorgt helaas voor meer verwarring. Een aantal puzzels kun je op verschillende manieren oplossen waarvan er maar 1 goed is, gokken dus. Een juiste oplossing is niet altijd duidelijk. Voor 2 personen is er wel genoeg te doen. Het thema is leuk maar de beleving past er niet bij. Voor ons geen groot succes maar wellicht een betere match voor anderen.

Gelukkig wel ons hoofd boven water gehouden

Leuke ervaring. Thema is goed uitgewerkt, je waant je in de wereld van de duikboot. Voor je het weet is het spel al begonnen. Gewoon lekker puzzelen terwijl je zuurstof nivo steeds meer daalt. Met voldoende logica kun je gelukkig weer op adem komen. Relaxed ontvangst met een drankje en pool wedstrijdje.

This is It takes IV speaking

Lekker puzzelen. Ontvangst is net als de vorige keer leuk, enthousiast team die je graag een goede ervaring willen meegeven. Puzzels hebben een logische opbouw en passen goed bij het thema. Nog steeds worden we verrast met nieuwe, erg leuke puzzels.

In spanning afwachtend op je vervolg

Daar zit je dan, een kil hok van 2x4 enkel met je eigen gedachten en spullen van je voorganger, wachtend op je transport. Je weet dat je vrienden naast je zitten maar jij moet hier alleen uit zien te komen. Geweldige ervaring. Zeker ook omdat het samenwerken daarna pas echt begint. Verhaal zit goed in elkaar, locatie is top! adrenaline is hoog, je wilt maar 1 ding en dat is zo snel mogelijk ontsnappen! Top ervaring waar we nog lang over hebben nagepraat.

Leuk

Weer een nieuw bouwteam in de escape wereld. Leuke opzet met een goede verhaallijn. Zeker voor een eerste kamer goed opgezet. Simpel ingericht maar wel lekker veel puzzelen. Met 2 personen was het uitdagend maar wel te doen. Erg leuk dat je niet alleen moet ontsnappen maar ook een missie mee krijgt. We kijken uit naar de volgende kamer.

Anders maar leuk

Geen type sloten kraken en gaan, maar juist anders denken en puzzels ontcijferen. Leuke kamer, simpel ingericht maar dat stoort niet. Er zit een logica in de puzzels al hadden we moeite met het startpunt ontdekken. Enthousiast ontvangst en goede begeleiding van de gamemaster. Zeker leuk om met 2 personen te spelen!

Erg leuke kamer

Lekker veel en logisch puzzelen! Vergelijkbaar met operation source code maar zeker de moeite waard om beide kamers te spelen. Het verhaal klopt en het thema is goed in de kamer uitgewerkt. Leuke enthousiaste gamemasters.

Zware bevalling maar leuk thema

Thema is leuk uitgewerkt, al miste het thriller effect. Ontzettend enthousiast ontvangst door de gamemasters. Helaas konden wij de logica niet helemaal ontdekken van de puzzels waardoor we op sommige delen lang bleven hangen. Al met al zijn we er minder enthousiast uitgekomen dan we de kamer ingingen.

Sacred Soul

Geweldige ervaring. Thema horror is zeer sterk uitgewerkt. Verwacht niet te veel puzzels, maar het denkwerk heb je zeker nodig, en dat onder hoge adrenaline druk. Deze kamer geeft echt een geweldige beleving. Top gamemaster(s) die het thema ook zeer goed uiteenzetten.

Lekker puzzelen

Gewoon goede puzzelkamer. Logische opbouw van de puzzels. Leuk enthousiast ontvangst, goede spelbegeleiding. Thema is heel goed uitgewerkt en de sfeer van de kamer is top.

Topkamer vol adrenaline

Wauw wat een gave kamer! Hier hebben we nog lang over nagepraat. Heerlijke puzzelkamer met een sterk verhaal! Je waant je echt in een andere wereld. Fijne lineaire opbouw. Met zijn vieren zijn we er zonder hints net op tijd uitgekomen. Als je alle kamers van Escape Challenge wil spelen zou ik deze als laatste spelen. We wachten in spanning af tot jullie 5e kamer is geopend!

!reppoT - Niets is wat het lijkt

Wat een geweldig enthousiaste eigenaar. En zeker een kamer om trots op te zijn. Mooi opgebouwd, goed verhaal. Goede, vernieuwende lineaire puzzels. Wij hebben de kamer met 2 personen gespeeld, een flinke uitdaging maar erg leuk.

Een hotelnacht vol adrenaline

Alle faciliteiten zijn in dit hotel aanwezig. Heerlijk genoten van de goede service, al duurde het even voordat we de juiste kamer hadden gevonden ;) Zeer verrassende inrichting waarbij niets is wat het lijkt. We zijn inmiddels al bij meerdere ‘hotel’ kamers geweest, maar deze staat zeker in onze top 5. Ondanks dat komen we niet meer terug in kamer 237 :) Een hele goede bellboy die ons de juiste weg heeft gewezen. Bedankt dat we van jullie mooie suite hebben mogen genieten!

Een warme verrassing

Wat een ontzettend warm onthaal. De spanning wordt goed opgebouwd waardoor je echt in de juiste sfeer komt voordat je de kamer ingaat. Thema is zeer goed uitgewerkt zowel in de sfeer als in de puzzels. Een aantal verrassende elementen die het ook voor ervaren escapers leuk maken. Wij hebben de kamer met twee personen gespeeld en ook daarvoor is het goed geschikt. Leuke eigenaren die je een echt ontspannen uitje geven. We zien elkaar bij het NK ;)

Je denkt dat het onmogelijk is maar alleen als je dat denkt

Wauw. Hele mooie kamer. Je waant je echt in een wonderland. Kamers zijn goed opgebouwd, logisch en lekker veel doen. Het thema is tot de puntjes uitgewerkt. Gamemaster heeft ons goed geholpen. Enige kennis van het thema is wel heel prettig :)

I love Amsterdam

Leuke ervaring om zonder tijdsdruk een kamer te spelen. Warrige maar erg leuke game master die ons goed heeft verrast. Kamer heeft een grappig effect. Niet veel puzzels en ook geen brain teasers. Wel een logische opzet. Prima kamer.

Topper

Gaaf verhaal, heel goed uitgewerkt in de kamer. Goede puzzels, logische opbouw. Mooie afwerking waardoor het echt een beleving is.

Goed uitgewerkt thema

Kamer met 2 personen gespeeld, goed te doen. Mooie technische afwerking. Logisch opbouw van puzzels.

Matig

Enthousiast ontvangst maar kamer viel tegen. Weinig logica en sfeer komt er pas later in. In het begin heb je niet het gevoel dat je een escape room speelt.

Niet bijzonder

Kan niet tippen aan andere kamers die we hebben gespeeld. Vooral commercieel concept. Geen logische opbouw in puzzels.

Bizar gave ervaring

Wauw, van deze kamer hebben wij nog lang nagepraat! Wat een ervaring. Puzzels zitten goed in elkaar, heerlijk logische volgorde. Volop genoten van begin tot einde met veel verrassingseffecten en vernieuwende elementen. Wachten in spanning op de nieuwe kamer!

Bloody Good!

Erg enthousiast ontvangst, hele leuke en goede game master. Perfecte timing van hint. Topkamer, lekker puzzelen, veel adrenaline. Fijne logische volgorde. Voldoende tijd om na te praten met de gamemaster. Heel benieuwd naar de nieuwe kamer!

Ouderwets puzzelen

Thema is leuk, goed doordacht en is overal in verwerkt. Goed enthousiast ontvangst erg leuk om de kamer aan het einde ook weer door te lopen. Lekker veel puzzelen en zonder al te veel hints op te lossen. Wij hebben de kamer met 2 personen gespeeld, zeker goed te doen ook omdat de kamer daarop wordt aangepast.

Belgen verslagen in de maandtopper

Als maandtopper geëindigd dat was leuk. Kamer is simpel opgezet, ik kreeg er een huiskamer gevoel bij. Daardoor duurde het even voordat de sfeer erin kwam. Uiteindelijk zat het goed in elkaar, puzzels goed opgezet.

Thrilling

Wauw wat een geweldige ervaring. Adrenaline zeer hoog, continue spanning en de verrassingen blijven komen. Sfeer is top, puzzels zitten goed in elkaar, verhaallijn is perfect en past goed bij de kamer.

Familie kamer

Tijdens een familie weekendje deze kamer gespeeld. Daarmee met een team van heel jong tot oud, was goed te doen. Leuke, niet al te complexe puzzels. Sfeer is matig.

Leuk thema

Gave kamer voor een kleine groep (max. 4) wij waren met z'n tweeën. Goed te doen, leuke elementen. Start positie is leuk en passend bij het thema.

Witness

Persoonlijk een heel bijzondere ervaring. Denk je in: je bent al 30 minuten hard aan het puzzelen, veel oplossingen gevonden, nog een paar te gaan. Je bent op zoek naar een sleutel, ziet een gat, stopt je hand erin. Geen sleutel maar een touw, je trekt eraan en er valt een enveloppe vanuit het plafond naar beneden. Je raapt het snel op en ziet de voorkant,... daar staat je naam! Mijn hart slaat op hol. Zeer gave ervaring om gevraagd te worden als getuige van mijn broer :) Game master heeft hier geweldig in meegedacht. Puzzels zitten goed in elkaar, uitdagend en leuke verrassingselementen.

Heerlijke puzzel kamer

Met 2 personen is het aanpoten maar te doen. Leuke kamer met veel puzzels. Logische opbouw. Verrassende elementen.

Gewoon leuk

Uitdagende puzzels, leuke kamer. Leuke manier van hints ontvangen. Spanning is beperkt aanwezig maar wellicht ook niet nodig bij dit thema.

Topper

Na het enthousiaste ontvangst kregen we er zin in. Je waant je echt in een andere wereld. Sfeer van de kamer is top, goed over nagedacht, alles past. Veel uitdagende puzzels, wordt goed toegewerkt naar een einde. Begeleiding was top.

Happy Birthday

Leuke kamer. Thema past niet echt bij ons, daardoor een iets mindere ervaring. Veel technische puzzels. Sfeer van de kamer past goed bij het thema.

Legendarisch

Gave thema's waar goed gebruik van wordt gemaakt. Locatie is goed en past goed bij het thema. Leuke introductie daardoor zit de sfeer er direct goed in.

Leuk

Leuke kamer om gespeeld te hebben. Sfeer is prima. Spanning is minder aanwezig. Leuke introductie en afsluiting.

Gets you addicted

Als 1e Escape Room was het een erg leuke ervaring. Goed gebruik gemaakt van de locatie, thema martelkamer komt duidelijk naar voren. Kleine ruimte(s), 4 personen is comfortabel.

Prima

Prima kamer. Puzzels zijn oke, sfeer is niet echt aanwezig. Verhaallijn komt pas later duidelijk naar voren. Met 4 of minder personen aan te raden.

Top locatie!

Een van de beste locaties. Goed gebruik gemaakt van het thema. Het is een zeer uitdagende kamer. Veel gave puzzels. Het begint al dagen vooraf waardoor de spanning goed wordt opgebouwd. Geniale start, nog nooit eerder zo meegemaakt, niet te vergelijken met andere kamers.

Mooie locatie

Wij hebben eerst 'The Vault' gespeeld, andere volgorde is beter. Deze kamer is ook erg goed maar minder dan The Vault waardoor de hoge verwachtingen tegenvallen. Desalniettemin goede kamer, goed gebruik gemaakt van de locatie. Sfeer is prima maar is niet continu aanwezig.

Mooi

Na de Gold Mine deze kamer gespeeld. Minder uitdagend maar daarmee voor 2 personen goed te doen. Je wordt volledig meegenomen in het thema, sfeer is goed. Puzzels zijn logisch opgebouwd.

Adrenaline, uitdagend en actief

1e ervaring met acteurs, wauw spannend. Uitdagende kamer, veel puzzels. De acteurs geven de kamer sfeer en spanning. Intro is goed, of je wil of niet, je zit direct in het verhaal.

Wauw

We hebben The Freakshow en The Dentist op 1 middag gespeeld. Persoonlijke voorkeur gaat naar The Dentist. Leuke puzzels, met 4 personen was het goed te doen. Sfeer zit er goed in, thema is volledig in de kamer terug te vinden. Spanning wordt bij de intro al opgebouwd, deze blijft vrijwel de hele kamer aanwezig.

Kermis

Leuke ervaring. Verwachtingen zijn wel erg hoog bij een thema als 'the freakshow', deze worden niet volledig waar gemaakt. Wel leuke intro en verrassende kamers. Logische puzzels, al werkte bij ons 1 puzzel niet hebben we daar verder tijdens het spelen geen last van gehad. Sfeer is prima, spanning is deels aanwezig.

Mooi

Onze eerste kamer met z'n tweeën. Met 2 personen is het een uitdaging maar een erg leuke ervaring. Kamers zijn goed ingericht, sfeer is goed. Vriendelijk personeel. Logische opbouw van kamers en puzzels. Verhaallijn is mij niet bijgebleven maar ook niet nodig in deze kamer.

Gaaf

Sfeer zit er vanaf het begin goed in. Adrenaline stijgt langzaam. En dan komt het moment dat je naar binnen mag,... gespannen. Puzzels zitten goed in elkaar, spanning blijft bijna de hele tijd. Kamers zijn gaaf, je bent echt in een hotel.

Bijzonder

Het is een aparte manier van een kamer spelen. Aan de ene kant leuk, aan de andere kant is er geen teamgevoel aanwezig. Niet alle puzzels waren logisch. Zeer kleine ruimte waardoor zelfs met 4 personen het een uitdaging was. Manier waarop je wordt ontvangen is leuk, daardoor zit er in het begin genoeg sfeer in.

Matig enthousiast

Weinig sfeer, niet echt een verhaallijn. Kamer zeer snel uitgespeeld dat was jammer. Wachtkamer voelt alsof je snel 'even' de kamer gaat spelen, volgende groep staat klaar.

Gave techniek

Mijn tweede Escape Room ervaring en daarmee een leuke ervaring. Verhaal is prima, puzzels zijn goed. Vooral techniek die wordt gebruikt is goed.

Verrassend leuk

Goed gebruik gemaakt van de locatie en materialen. Nooit gedacht dat ik ooit nog eens op deze manier zou 'reizen'. Sfeer is goed.

Geniaal

Top locatie, passende introductie je zit direct in het verhaal. Veel sfeer, adrenaline, spanning en leuke puzzels. Blijft voorlopig in de top 5 staan.