Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Escape room Oisterwijk

Oisterwijk, Nederland

Nu geopend

8.7

Sfeer: 8.9

Spelbeleving: 8.6

Service: 8.5

Gebaseerd op 32 reviews

Meer over Escape room Oisterwijk

ESCAPE ROOMS | ESCAPE DINER | ESCAPE-KISTEN | CITYGAMES


Escape Rooms

Onze verrassende rooms zijn volledig gethematiseerd op haar veelzijdige locatie en zodoende zijn wij in staat een volledig verzorgd programma op maat aan te bieden voor vrijwel ieder gezelschap!

Samen met je vrienden, familie of bedrijf dé sensatie van dit moment beleven, dat kan bij: Escape room Oisterwijk. Door het oplossen van lastige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen aanwijzingen en andere slimmigheidjes dienen groepen van 3 tot 8 personen binnen 60 min zien te ontsnappen uit één van onze twee mysterieuze rooms.

De twee uitdagende kamers van Escape room Oisterwijkzijn volledig gethematiseerd op de mooie locatie met haar bosrijke omgeving: Streekpark Klein Oisterwijk. De schitterende rooms en het spannende spel zullen deelnemers verrassen en tot het uiterste drijven om zo snel mogelijk te ontsnappen!

Doordat wij onze rooms exploiteren op een uitgebreid recreatieterrein en zelfs onder een gezamenlijke noemer, Oisterwijk Adventures, opereren, zijn wij in staat om voor vrijwel ieder gezelschap (tot ruim 250 personen) een afwisselend programma op maat aan te bieden. Eventueel inclusief lunch/borrel/diner/BBQ. En dat allemaal op één locatie, ideaal toch?


Escape Diner

Jullie dachten een avondje lekker ontspannen te gaan genieten van een drie-gangen diner? Dacht het niet, er is werk aan de winkel! Tijdens het Escape Diner in Restaurant Chez Pierre moeten jullie zelf je eten vrijspelen door allerlei lastige escape room-opdrachten te doen. De avond duurt ongeveer 3,5u en is opgedeeld in drie rondes, waarin bezoekers telkens hun voor-, hoofd- en nagerecht dienen te verdienen.

Het Escape Diner staat garant voor een gezellig avondje puzzelen, lekker dineren en teambuildingsactiviteiten aan tafel, maar ook verspreid door het restaurant. Kortom, een avondvullend programma met eten, drinken en vertier!

Te boeken vanaf 25 tot 60 personen voor €44,50 per persoon (excl. consumpties). Meer informatie, offerte op maat of reserveren? Neem contact op!


Escape-kisten

Om één uur gezellig te puzzelen hebben we vijf speciale escape-kisten ontworpen die naar jou toe komen. Op het afgesproken tijdstip zetten we de geheimzinnige zeemanskist van Kapitein C. Bonck, het mysterieuze bureau van Professor Korn of onze nieuwste Escape-kist: Oma’s Dekenkist bij je voor de deur en samen met je gezin, vrienden of collega’s krijg je 60 minuten de tijd om het mysterie op te lossen. Een mini-escape room dus. Gewoon in je eigen huiskamer, tuin of kantoor, gaaf toch?!

Mocht je een hint willen, eventjes vastlopen of heb je een andere vraag tijdens het spel? Dan kan je altijd telefonisch een hulplijn inschakelen. Na maximaal 90 minuten komen we de spulletjes weer ophalen.

Onze Escape-kisten zijn geschikt voor gezelschappen van alle leeftijden en al vanaf 2 personen te spelen. De kosten bedragen in totaal €48,50 (Let op, buiten een straal van 10 km brengen we €0,25 p/km reiskosten in rekening). Meerdere kisten, rondes of incl. begeleiding op locatie: prijs in overleg.

Bel 06-15838558 of mail naar [email protected] en speel de Escape-kist binnenkort in jouw huiskamer!


Citygames

We kennen allemaal wel een stadswandeling, een braaf rondje langs alle bezienswaardigheden van een stad of dorp. Maar er bestaat ook een andere manier om rond te dwalen door een stad(scentrum) en deze zo beter te leren kennen: een Citygame.

In kleinere groepjes speel je dit een interactieve spel in het centrum. Een goede samenwerking, creatief puzzelen en vindingrijkheid brengen je dichtbij het doel van het spel: de beste score neerzetten (t.o.v. de andere teams). De teams staan in contact met de organisatie en ontvangen hints naar een volgende opdracht. De opzet is om elkaar én de stad beter te leren kennen, maar vooral samen veel lol te hebben. Op een laagdrempelige en unieke manier.

Citygame Oisterwijk is uitermate geschikt voor teams, familiedagen en bedrijfsuitjes en is te boeken vanaf 25 personen. De kosten bedragen €25,- per persoon en het programma duurt al snel 3 uur, afhankelijk van de wensen en aantal personen. Wil je meer info of een offerte op maat? Bel 06-15838558 of mail [email protected].


Website

Bezoek website

Geopend sinds

1 mei 2019

Adres

Oirschotsebaan 8a
5062 TE, Oisterwijk
Nederland

Route

Google Maps

Eigenschappen

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00

22:00

Woensdag

10:00

22:00

Donderdag

10:00

22:00

Vrijdag

10:00

22:00

Zaterdag

10:00

22:00

Zondag

10:00

22:00