Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Amsterdam


Statistieken

 • Kamers gespeeld: 67
 • Reviews geplaatst: 37
 • Ontsnappingspercentage: 91.9%
 • Forum berichten: 0
 • Lid sinds: 18-09-2019


Team

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Gaaf

SWAT was de laatste kamer van de dag! De ontvangst bij deze kamer is super en het begin erg leuk gedaan en goed over nagedacht. Wij hadden wat opstartproblemen maar toen we eenmaal in het verhaal zaten was alles heel logisch. Erg leuk om te doen en ook mooi gemaakt. Wij waren fan!

Super

Hoewel ik breaking bad nooit gezien heb, heb ik echt genoten van deze kamer. het is mijn favoriet bij mission room! Het verhaal is duidelijk, de aankleding super en de puzzels zijn leuk. Wij waren met zijn tweeën en konden lekker doorwerken om er uiteindelijk gelukkig op tijd uit te komen. Erg gaaf!

Mooi gemaakt en leuk thema!

Van tevoren had ik nog niet zoveel gehoord over deze kamers maar dat is echt onterecht! Wij besloten om 3 kamers te spelen en begonnen met Christina's droom. Een hele leuke spannende kamer die gelukkig niet al te eng wordt. Desondanks hebben we best een spaar spannende momenten beleeft tijdens het puzzelen. De puzzels waren ook erg leuk en origineel. Zeker een aanrader.

Top kamer

Ik had hoge verwachtingen en die zijn helemaal ingelost. Super mooi gemaakt, leuke en originele puzzels. Wij hebben ons 80 minuten lang super vermaakt!

Bijna

Allereerst moet ik bekennen dat wij de kamer net niet binnen de tijd hebben gehaald maar we hebben hem wel uit mogen spelen! Hier ben ik heel blij om want het einde van deze kamer is veruit het hoogtepunt. Ik vind het moeilijk om over de kamer te oordelen omdat ik al twee keer eerder geweest ben en ik toen heel erg enthousiast was. Helaas was deze keer wel een stuk minder. Dit kwam al door de ontvangst, er wordt momenteel gebouwd waardoor de hele ontvangstruimte volledig volgebouwd is. Hierdoor voel je je niet zo welkom als normaal. Ook de introductie was iets minder dit keer. Hoewel vriendelijk en volgens het boekje waren er wel heel veel mitsen en maren alvorens je de kamer in gaat, hierdoor begin je toch iets minder enthousiast aan het spel. De kamer op zich is sober aangekleed maar prima, de goede muziek draagt voor mij wel goed bij aan de sfeer maar de aankleding is wel heel minimaal. De spellen zijn leuk, niet heel vernieuwend maar vermakelijk. Helaas werkte bij ons een onderdeel niet goed en raakten we gefrustreerd. De hulp van de host kwam helaas wat laat waardoor we toch niet meer lekker in het spel zaten. De laatste puzzel is heel leuk bedacht en zorgt ervoor dat wij toch nog blij de ruimte hebben verlaten.

Super

Wat een gave kamer is dit. De kamer is echt boven verwachting goed! De service hier is top, we werden super ontvangen en er wordt veel tijd voor je genomen. Vervolgens begonnen we aan de kamer en bij binnenkomst waren we gelijk onder de indruk. Deze ruimte is met liefde gemaakt en echt ontzettend mooi. De spellen zijn origineel en passen perfect in het thema en verhaal. Het is echt een complete ervaring en deze kamer staat voor mij hoog ik de top!

 • Thema
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Service
 • Techniek

Mooi gemaakt en leuk thema!

Wij hebben deze kamer gelijk na het koninkrijk gespeeld. Het thema sprak mij erg aan dus ik was heel benieuwd. Ook bij deze kamer zorgt het begin ervoor dat je er gelijk goed in zit! De ruimtes zijn super mooi vormgegeven en je voelt dat hier veel tijd en aandacht in zit. De kamer is erg modern en dat vind ik altijd fijn. De puzzels in deze kamer lagen ons wat minder goed en helaas werkte de eindpuzzel bij ons niet, dit is natuurlijk altijd jammer maar kan gebeuren zeker bij een nieuwe kamer zoals deze. Hoewel ik deze kamer misschien nog wel mooier vond dan het koninkrijk heeft hij toch wat minder indruk gemaakt. Omdat de ruimtes zo mooi zijn afgewerkt vond ik het jammer dat er niet nog meer is gedaan met de attributen die er waren. Wellicht dat de kamer in de toekomst langer gemaakt kan worden zodat er wat puzzels kunnen worden toegevoegd en je de ruimtes nog meer in je op kunt nemen. Er waren een aantal puzzels die echt in het thema pasten en die we heel leuk vonden. Een aantal anderen vonden wij net wat minder in het thema passen en wat minder origineel. De service was super, we hebben nog leuk nagepraat. Alles bij elkaar hebben wij ook van deze kamer erg genoten.

 • Mooi gemaakt
 • Leuk thema
 • Leuk met zijn tweeën

Hele mooie kamer

De locatie is pas 2 weken open en er waren nog geen reviews op Escapetalk te vinden. Wij waren dan ook enorm nieuwsgierig hoe de kamers zouden zijn. We begonnen met het spelen van het koninkrijk en bij binnenkomst waren we gelijk enthousiast. De kamer is echt super mooi vormgegeven en je waant je echt in de middeleeuwen. Vooral de binnenkomst heeft op ons heel veel indruk gemaakt. De spellen zijn goed te doen en er zitten een paar originele dingen tussen. Deze kamer is heel leuk om met zijn tweeën te spelen en dat is voor ons altijd een pluspunt. Ik denk dat de kamer ook heel geschikt is voor mensen die nog wat minder ervaring hebben of voor kinderfeestjes. De kamer heeft ons verrast en voor deze prijs is het zeker een aanrader!

 • Mooi gemaakt
 • Thema
 • Goed te spelen met 2 personen

Hele mooie kamer

Vanaf het moment dat je deze kamer binnen stapt zit je in het verhaal. Wij hebben de kamer gespeeld met 2 ervaren en 2 minder ervaren mensen en iedereen was erg enthousiast. Er zitten genoeg puzzels in die volledig in het thema passen en er zijn een aantal leuke verassende elementen die de ervaring compleet maken. Wij waren heel enthousiast over hoe deze kamer met aandacht voor details is opgezet. Ook de service was super! Alles klopt en is mooi uitgewerkt. We kijken erg uit naar de nieuwe!

 • Mooi gemaakt
 • Service
 • Originele puzzels
 • Aandacht voor details

Leuke kamer maar mist een ontknoping.

Op zich was dit een leuke kamer, er zaten wat vermakelijke spellen in en hij is leuk ingericht. Wel vond ik het einde persoonlijk niet zo leuk. hoewel het idee erachter erg origineel is vind ik zelf dat je de climax van het behalen van een escape room erg mist.

Leuke kamer

Leuke traditionele kamer. Hoewe er wel erg veel slotjes in de kamer waren, waren er ook een aantal verassende elementen.

Super leuk

Net als de andere kamer een hele leuke kamer om met 2 personen (of wat meer) te spelen. Wij hebben het net gehaald en hebben echt genoten van deze ruimte. Het is een bekend thema waarvan we al meerdere hebben gespeeld, toch wist hij ons te verassen!

Leuke kamer

Hele leuke kamer om te spelen. Wij waren met 2 personen en hebben hem net gehaald. De kamers zijn met veel aandacht aangekleed en gebouwd. De spellen zijn origineel en vermakelijk, hoewel de kamer niet strak staat van de technische hoogstandjes, wordt met simpele technieken hele verassende dingen gedaan. De manier van hints geven is heel leuk gedaan, wel vonden wij het jammer dat je ook als je iets al hebt gedaan de hint nog geactiveerd wordt door een handeling. De eigenaar was super vriendelijk en gezellig! Wij komen zeker terig wanneer de nieuwe kamer geopend is.

 • Service
 • Aankleding
 • Puzzels
 • Hints

Zeer slecht

In principe is het idee achter de 10 doors ontzettend leuk. De ontvangst is echter zeer onvriendelijk en arrogant. Je voelt je niet echt welkom en het voelt allemaal nogal onhygiënisch aan. Wij hebben achteraf ook hele rare verhalen gehoord van anderen. De spellen zijn ok. Ze zijn niet origineel en het decor is er niet. Wij waren erg teleurgesteld. We kwamen in kamer 9, de puzzel in deze kamer was geen puzzel maar een opdracht. Dis is puur geluk hebben en praktisch onmogelijk.

 • het idee
 • alle andere zaken

Mooi verhaal

Ik had hele hoge verwachtingen voor het spelen van deze kamers deze zijn helaas niet volledig waargemaakt. Ik vind de ruimtes ontzettend mooi en de manier va. Het verhalen vertellen origineel. Ik wel dat dit ten koste gaat van de puzzels er zijn er maar een paar en zeker in het begin is het meer gewoon doen dan puzzelen. Uiteindelijk is er een eind puzzel en door de oudheid hiervan werkt deze lastig. Leuk dat het een origineel oud iets is maar voor de spelbeleving vind ik dit erg jammer. Ik vind de service en aankleding echt top alleen de puzzels vallen tegen. Ook denk ik dat deze kamer met 4 het leukste is. met meer lijkt het me vooral veel wachten. Waren nog met ruim 10 minuten op de klok het antwoord van de laatste puzzel aan het invullen, doordat deze zo nauwkeurig is hebben we het (na 3 keer goed invoeren) niet gehaald.

 • Sfeer
 • Aankleding
 • Service
 • Locatie
 • Puzzels

Potentieel leuk

Deze kamer is qua verhaal en aankleding super leuk. Puzzels zijn beter dan in de lost ceres. Het nadeel is dat veel niet helemaal goed werkt en er niet goed op de details is gelet. Ook de service hier is minimaal, het voelt onpersoonlijk en het lijkt of de game master niet goed oplet. Er ontbraken bij ons spullen, een kluis deed het niet en een deurtje ging nauwelijks open. Dit werd na afloop gewoon genegeerd, dit is zonde. Ook het personeel in het café boven is niet bekend met gastvrijheid. Het is een beetje een arrogante bedoening hier.

 • Sfeer
 • Aankleding
 • Originele puzzels
 • Slordige game masters
 • Kapot/slecht werkend materiaal
 • Service

Prima

Deze kamer is op zich leuk gemaakt. Je hoeft erg weinig te puzzelen en je moet vooral gewoon uitvoeren. Jammer dat je zo goed kunt horen wat er buiten gebeurd want dit zorgt er voor dat je minder in het verhaal zit. Er zitten een paar leuke puzzeltjes in.

 • Sfeer/aankleding
 • Veel zoeken
 • Begendigheid te lang

Gaaf

Mooi aangeklede kamer, leuke en originele puzzels. We hadden de andere kamer hier ook al gespeeld en hadden daarom hoge verwachtingen. De andere blijft wel favoriet maar dit is zeker ook een hele mooie kamer met een super origineel thema!

Super gaaf

Een hele gave ervaring! Araz was onze host en hij heeft dit echt tot een succes gemaakt! Ok, als je echt heel graag wilt puzzelen is dit niet jouw ding. Maar ga je voor een gaaf avontuur, hele vette ervaring en wil je gewoon even lekker griezelen en lachen dan is deze kamer je zeker aan te bevelen.

 • Araz
 • Sfeer
 • Omvang

Heel Gaaf

Met torenhoge verwachtingen begonnen wij aan deze kamer. We hebben er natuurlijk al veel over gehoord en gelezen. De ontvangst was super vriendelijk. We waren veel te vroeg maar in de bar is het geen straf om even te moeten wachten en wat te drinken. Ik vond het begin van het spel super leuk gedaan, je hebt echt het gevoel in een eng hotel te zijn. De kamer zelf was ook super. Hele leuke puzzels en originele gebeurtenissen. Ik vond het echt een hele gave ervaring en mijn verwachtingen zijn ingelost. Ik had de kamer wel nog een stuk enger verwacht. Zelfs voor een angsthaas als ik was deze namelijk goed te doen. Ik vond dit natuurlijk zelf geen minpunt!

 • Originele puzzels
 • Mooi gemaakt

Leuk

Leuke kamer heel mooi, toch ook best spannend. Leuk omdat het zich in Zandvoort afspeelt. Ook leuke en originele puzzels. Wel jammer dat ook hier de laatste puzzel stuk was.

Leuk thema

Het is geen enge kamer maar wel heel spannend. Super mooi gemaakt leuke puzzels. Eigenlijk heb ik niks op aan te merken maar onze lamp was kapot. Bij alle 3 de kamers was er net iets heel kleins wat kapot was of niet werkte. Dit is toch heel jammer.

Leuke kamer

Leuke kamer mooi gemaakt. Er werken vriendelijk mensen en woddt enthousiast begeleid. Helaas werden de kamers gehaast klaargemaakt en was een slotje nog open.

Leuke kamer

Leuke kamer met vermakelijke puzzels. Goed te doen met beginnende spelers. De kamer is mooi gemaakt en het personeel erg vriendelijk. Jammer dag er weinig achtergrond muziek is in de kamers dit zou ze echt naar een gavere beleving brengen.

Wow

Ver ver ver uit de beste kamer die ik tot nu toe heb gedaan. Alles is gaaf. Mooi gemaakt leuke puzzels en een gave afwerking. Ik was echt zwaar onder de indruk van deze kamer. Wat mijn betreft de beste van Nl.

 • Alles

Prima kamer

Ik vond het een leuke kamer maar niet per se heel indrukwekkend. Wij waren met een groep met 3 beginners en voor hen was het een top kamer. Voor een ervaren groep denk ik dat deze te makkelijk is en dat je snel weer buiten staat. Zier er wel super mooi uit, en er zijn een aantal originele puzzels!

 • Sfeer
 • Originele puzzels
 • Prijs

Super gaaf

Wij besloten vandaag last minute om toch nog een kamer te spelen en kwamen hier terecht. We werden ontzettend leuk ontvangen door Jasper. De kamer was heel origineel, leuke elementen en puzzels. Ook kregen we op precies de goede momenten een hint. Wij hebben echt genoten van de kamer en zeker ook van de gastheer!

 • Sfeer
 • Originele puzzels
 • Leuk met 2 personen
 • Goede begeleiding

Top

Leuke kamer, hij is spannend maar niet te eng. Dit is mijn favoriete kamer hier!

 • Sfeer
 • Leuk met 2 personen
 • Originele puzzels
 • Spannend maar niet eng
 • Geen tijd in de kamer

Leuke kamer

Was een leuke kamer speelt leuk. Wij waren met twee personen en dat is goed te doen. Van ons mag het geluid wat harder.

 • Aankleding
 • Spellen
 • Thema
 • Geluid was wat zacht vooral de stem

Boven verwachting

Ik had niet zulke hoge verachting van deze kamer, toen we eenmaal binnen stonden was ik verbaasd. Een mooi gemaakte originele kamer. De begeleiding is goed en erg vriendelijk. De wachtkamer is wel heel ongezellig door dit te verbeteren zou dit echt een van de leukste locaties van Amstedam zijn. Erg vermakelijk.

Super

Eerder hadden wij al the Orphanage gespeeld dus mijn verwachtingen waren hoog. Ook dit was weer een super kamer. We hadden een nieuw team en waren in vorm want we hadden nog 17 minuten over. Ik vond dit ook weer een hele mooie spannende kamer. Hij was wel veel makkelijker dan the Orphanage vonden wij, ik zou hem achteraf gezien liever eerst gespeeld hebben. Het was wel weer een hele fijne ervaring en alles in de kamer klopt!

Super

Ik vond dit denk ik de leukste kamer tot nu toe. Hij is echt heel eng en ik ben me een paar keer dood geschrokken. Ook de wachtkamer is ontzettend leuk en je kan er van alles doen. De puzzels in de kamer zijn heel origineel en leuk om te doen. Ik voelde me alsof ik in een film zat en dat beviel me wel! Eerlijk is eerlijk, het einde had van mij spectaculairder gemogen, maar wij hebben echt genoten.

Heel gaaf

Fijn dat er kamers zijn die speciaal voor twee personen zijn gebouwd. Wij deden voor het eerst met zijn tweeën een kamer en vonden dit echt super. Het is een hele mooie niet te ingewikkelde kamer met leuke puzzels. Ook de service is echt super! Wij hebben ontzettend genoten ook al zijn we net niet op tijd ontsnapt.

Niet heel bijzonder

Wij hadden nog weinig ervaring toen we deze kamer speelde. Hij is wel leuk aangekleed maar alles bij elkaar een beetje een inspiratieloze kamer. Wij waren er ook zo uit zonder heel veel ervaring te hebben. Het is een vrij nieuwe kamer en dan heb je toch hogere verwachtingen. De service is wel goed.

Super gaaf

Een super originele en mooi gemaakte kamer! Wij hebben hem met zijn vijven gespeeld en zijn er op het nippertje uitgekomen.

 • aankleding
 • Spellen

Super!

Wij hebben eerder al de andere kamer gespeeld en besloten vandaag de Conductor te gaan spelen. Dit is de leukste kamer die wij met 2 personen hebben gespeeld. Hij is ontzettend mooi gemaakt, fijne ontvangst. De spellen zitten goed in elkaar en zijn heel origineel. Wij hebben echt genoten van deze kamer. Bijkomend pluspunt is de ontzettend gastvrije eigenaar. Na het spelen nemen ze ruim de tijd voor alle uitleg en vragen. Echt een aanrader dus!

Leuke kamer

Leuke kamer om met 2 personen te spelen! We hebben ons vermaakt en wisten de blauwdrukken net op tijd te vinden!