Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

 • Kamers gespeeld: 37
 • Reviews geplaatst: 21
 • Ontsnappingspercentage: 61.9%
 • Forum berichten: 0
 • Lid sinds: 13-07-2017

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Weer cool!

We hebben weer genoten van het redden van de wereld! Het is niet te vergelijken met een fysieke escaperoom. Het is een ervaring op zich. Supergaaf.

Zo cool!

Wat een ervaring! Zo fantastisch om in die bijna echte andere wereld een avontuur te beleven.

Superleuke ervaring

Wat een avontuur! Anders dan een escaperoom en ook niet echt te beoordelen als zodanig; het is gewoon een supergave ervaring. Ik heb hard gelachen en op een gegeven moment bijna in mn broek geplast van angst... En superlieve eigenaars. Wij komen snel terug voor Medusa!

Héérlijk!

De puzzels, de flow, de sfeer, de techniek...♥️

Wat een ervaring!

Laat je meevoeren!

Dit sloeg nergens op.

Op de Escapade heb ik met een vriendin en drie onbekenden dit 'spel' gespeeld. Sorry maar dit sloeg echt nergens op, ik werd er chagrijnig van. Het is een playmobilgebouwtje met playmobilpoppetjes. Met wat puzzelstencils en wat telopdrachten. Was echt zonde van onze tijd. Ik moet voor de volledigheid zeggen dat de voor ons onbekenden het wél leuk vonden. Geen idee waarom.

Aanrader!

Leuke escaperoom! Leuke puzzels, lekkere flow en superleuke enthousiaste eigenaren!

Beleving was wel super

De beleving, het verhaal waar je snel in meegaat, dat was echt super. Maar de kamer was voor ons echt te moeilijk. Wij vonden één puzzel echt té ergerlijk en daar liepen we sowieso finaal op vast. Nu waren wij maar met z'n tweeën maar ik denk dat we ook met meer niet aan de vijand waren ontsnapt. Maar de beleving was dus wel super, mooie ervaring.

 • Het verhaal
 • De vrijwilligers
 • Teveel ruis/aanwijzigen die te verwarrend zijn

Leuke, verrassende kamer

Leuke puzzels. Mooi afgewerkt. Grappig, spannend. Enthousiaste eigenaar.

Superleuke ervaring

Bijzonder, zo in de Bijlmerbajes, in de cellen. Leuke escaperoom! Wij waren met 6 mensen (omdat er twee niet alléén in een cel wilden/durfden ;-)) en dat lijkt me meer dan genoeg. Ik kan verder niet anders zeggen dan dat ik het echt een aanrader vind. Al snap ik niet echt waarom hij zoveel duurder moet zijn dan andere rooms. (Ik had hem gewonnen, anders was ik er waarschijnlijk niet naartoe gegaan; wat dan wel weer jammer zou zijn geweest!)

Dit is wat ik wil! Aan de lopende band.

 • Spannend!
 • Geweldig afwerking in alles

Je waant je in een tombe

Prachtige themakamer

Alles is mooi afgewerkt en alles is in thema. Leuke puzzels. Niet moeilijk maar wel leuk bedacht allemaal en géén cijferslotjes... Snikheet binnen, dat wel. Maar het is dan ook gewoon heet vandaag. Eigenaar is trots op haar kamer en dat mag ook zeker! Eind mag meer spektakel hebben voor mij. Absoluut genoten!

Wij hebben ons vermaakt

Na gemixte reviews gelezen te hebben toch deze kamer geprobeerd (had wel een kaart voor de helft van de prijs).
Voor met twee/drie spelers vind ik dit een leuke kamer. Niet bijzonder maar het heeft wel wat leuke dingen. Thema valt tegen en er is niets spectaculairs maar we hebben ons prima vermaakt.
Ik zou alleen echt maar met z'n tweeën of maximaal drieën gaan anders is het te klein en saai.

Super!

Wij gaan Flight 815 al vast inplannen. Zegt genoeg toch?

Leuk

Simpele kamer qua aankleding en sfeer maar met leuke puzzels. Hij klopt. Wij vonden het ook erg prettig dat er vantevoren werd gezegd dat de spelleider niet zomaar een hint zou geven. Hij zou eerst vragen of we dat wilden. We hebben geen hints nodig gehad.

Geweldige beleving!

Mijn nieuwe nummer 1! Wat een geweldige beleving. Echt helemaal super!

 • Beleving

Geweldig!

Aardig

Leuke en minder leuke puzzels. Wel heel veel slotjes... Héél warm binnen. Ik zou niet met een grote groep gaan.

Spannend!

Leuk, wel wat donker en niet alles even mooi afgewerkt.

Wel leuk

Aardige escaperoom maar ik haat het als dingen niet (goed) werken... 2 dingen die echt niet goed functioneerden (veel tijd mee kwijt) plus het gebruik van een walkietalkie (compleet onverstaanbaar) maakten dat deze ER een krappe voldoende krijgt.