Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Fembul

Junior Escaper

Offline

Omschrijving

Ik probeer alle kamers die ik speel een review te geven. 


Lid sinds

27-11-2022

Locatie

Eindhoven

Statistieken

Escaperooms

17 reviews

17 kamers gespeeld

94.1% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


17 reviews

Het geheim van Schrobbelèr

Locks & Keys
Geplaatst op: 20 maart 2023

Prima kamer voor de beginnende escaper

Om te beginnen een prima kamer als je nog niet zoveel escape rooms hebt gespeeld, maar als je al wat meer hebt gespeeld, gaat deze kamer niks speciaals zijn.

Het onthaal vond ik zelf niet ontzettend prettig. We stonden voor een deur die op slot was, opzich geen probleem, maar toen deze open ging werden we niet echt (warm) welkom geheten? Er werd meteen gevraagd welke kamer we kwamen spelen en waar de toiletten waren, zonder überhaupt 'hallo' te zeggen. Er werd niet gevraagd of we al vaker gespeeld hadden en we konden onze spullen wegleggen in de kluisjes. Binnen mochten we naar het verhaal luisteren en succes ermee. Het voelde een beetje apart, alsof we niet helemaal welkom waren. Na afloop hebben we nog een drankje gedaan, terwijl onze gamemaster de kamer ging resetten. Wel vriendelijk en netjes dat het eerste drankje op het huis was.

De kamer is wat mij betreft toe aan een opknapbeurt, je merkt wel dat het een wat oudere kamer is, maar hij ziet er verder wel gewoon prima uit; echt een schattig jaren '70 kantoortje. Er zijn behoorlijk wat sloten in de kamer en daarmee is het dan ook een vrij lineaire kamer (tenzij je net als wij sommige puzzels per ongeluk goed oplost). We hebben wel lekker gepuzzeld en er is genoeg te doen in de kamer. Wij zouden deze kamer eigenlijk met 2 personen spelen, maar ik ben toch blij dat de derde persoon alsnog mee is gegaan, want er zijn behoorlijk wat puzzels die je moet oplossen. Het verhaal is opzich wel leuk, maar wederom niet mega bijzonder. Wat ik wel erg leuk vond aan deze kamer is dat je écht moet samenwerken. De variatie in puzzels is ook goed; er zit voor ieder wat wils in en sommige puzzels zijn wat uitdagender dan andere, maar de combinatie hiervan was goed.
Wat ik wel jammer vond, was het hintsysteem (er wordt een briefje onder de deur geschoven) en het muziekje dat gewoon constant hetzelfde is en zichzelf herhaalt. Daar kan meer mee worden gedaan!

Mijn review lijkt misschien wat negatief, maar uiteindelijk hebben wij wel een leuke avond gehad en ook al was het niet de moeilijkste, meest bijzondere of gaafste escape room die we hebben gedaan, het was wel prima en qua prijs is deze escape room ook wat ik ervan had verwacht.

Mijn conclusie: speel deze kamer als je een beginnende escaper bent of wanneer je een keer een uitdaging met 2 personen zoekt dan lijkt deze kamer me ook wel leuk. Zou ik deze kamer persé aanraden? Mwah, woon of ben je in de buurt en heb je zin in een escape room is het wel leuk om 'm te doen, maar verwacht er gewoon niet al te veel van. Wel een leuke beloning als je binnen 60 minuten ontsnapt!

Oh ja, tipje: neem iemand mee met ruimtelijk inzicht hihi.


6.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 5.5


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  62:53 min


 • Goede prijs
 • Logica
 • Variatie in puzzels
 • Service vond ik tegenval
 • Heeft onderhoud nodig
 • Niet echt origineel in puzzels en verhaal

 

De Conciërge

Kamer 237
Geplaatst op: 20 maart 2023

Puur genieten

Wat ontzettend leuk dat deze kamer speciaal voor 2 personen is gemaakt, wij spelen (vrijwel) altijd met 2 personen en het voelde echt als een cadeautje.

Het onthaal was prima. Parkeerplaats voor de deur is altijd fijn. Netjes welkom geheten door het personeel, maar het voelde wel ietwat gehaast, ook al waren we ruim op tijd. Misschien lag het aan het tijdslot dat we hadden gekozen, maar afgaande op de recencies van deze locatie had ik zelf een iets hogere verwachting van het onthaal. Na afloop hebben we nog een drankje gedaan en was onze gamemaster uiterst vriendelijk en hebben we nog wat nagekletst over ander escape rooms, dus uiteindelijk toch met een goed gevoel wat betreft service weggegaan. Alleen de foto vergeten, dat was wel jammer.

De kamer is wat mij betreft perfect. We hebben super lekker gepuzzeld, het verhaal klopt tot in perfectie en de aankleding en sfeer zijn goed uitgewerkt en de afwerking is tot in de puntjes verzorgd. De kamer bevat een grote variatie aan puzzels die je uitdagen op verschillende vlakken en waar een goede samenwerking voor vereist is, maar tegelijkertijd moet je ook individueel veel aan de slag. De afwisseling en het gemak waneer je aanvoelt of je moet samenwerken of juist individueel aan de slag moet gaan, vond ik het allertofste aan deze kamer! Voor ons was de 'flow' van deze kamer echt uniek. Ook het hintsysteem is tof, de geluidseffecten en het steeds sneller gaande muziekje zijn irritant, maar op een positieve manier; ze dragen daadwerkelijk bij aan het gevoel van de kamer en het verhaal.

Ik ben zo ontzettend enthousiast over deze kamer. Tijdens het spelen ontrafel je steeds meer het verhaal, de kamer bevat veel en afwisselende puzzels op ieder vlak en de afwerking, aankleding en sfeer kloppen gewoon. Als je besluit te solliciteren voor de functie van de congiërge wordt je uitgedaagd en dat maakte deze escape room gewoon compleet.

Mijn conclusie: speel deze kamer absoluut als je vaak met 2 personen speelt. Zou ik deze kamer aanraden als eerste kamer? Nee, daarvoor is de congiërge simpelweg te gaaf en het zou zonde zijn als je door gebrek aan ervaring niet alles meekrijgt van deze kamer. Met twee personen spelen, kan het ooit best moeilijk zijn en wat ervaring kan helpen, maar ook als je deze kamer niet haalt, heb je een geweldige tijd hoor ;)

Echt pluspunten voor het feit dat deze kamer speciaal voor 2 personen is gebouwd, dan weet je dat men een passie heeft voor het vak en dat straalt ervan af bij de congiërge.

Ga deze kamer spelen mensen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  71:23 min


 • Alles wat fantastisch!
 • Onthaal voelde wat gehaast, maar napraten was top

 

Spannend!

Gave escape room! Wij hebben eerst Baker Street gespeeld en daarna deze escape room en erg blij dat we ‘m in deze volgorde hebben gespeeld.
De kamer had leuke en spannende puzzels en het hintsysteem vonden wij echt helemaal top.
Ook aan te raden met 2 personen. Zou deze zelf met max 4 personen spelen.
Zeker doen!


8

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  51:13 min


 • Sfeer
 • Spannend
 • Logica
 • Verhaal
 • Beleving
 • Puzzels
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding

 

Prima escape room

Gewoon een prima escape room met veel logische puzzels en goede begeleiding. De kamer is een 1.0 kamer die wel erg lineair is. Wij waren met 2 personen en vonden dit een ideaal aantal, anders was het met de puzzels een beetje saai geworden denken wij.
Als je in de buurt bent, zeker het spelen waard


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica

 

Witch House

The Clockwork Door
Geplaatst op: 5 maart 2023

Een beetje een gekke escape room

Uitgaande van de 2 recensies hier op escape talk was ik benieuwd naar deze escape room.
De aankomst was heel apart. De escape room is in een soort studentenhuis. Nou is dat op zich geen probleem, maar in de escape room hoorden we dus mensen uit het gebouw praten.
Wij zijn de moeilijkste niet en begonnen aan de escape room. Verwacht absoluut niet veel. Het is een ruimte die door studenten met weinig geld is gebouwd. Als je dit weet van tevoren, is het verder een hele leuke escape room met grappige puzzeltjes. Geen hoogstaande technieken, geen fantastische aankleding, maar gewoon een kamer waar je uit moet ontsnappen.
De puzzels zijn ondanks het lage budget, wel leuk.
Wij hebben ons een uurtje goed vermaakt, maar ga er met de juiste verwachting heen :)


6.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

Verdwijning van Rita Jacobs

Escape Hotel
Geplaatst op: 9 februari 2023

Een hotel vol geheimen

Donderdagmiddag en enorm veel zin om te gaan escapen… wat ontzettend fijn is het dan dat je nog op dezelfde dag kunt boeken, echt grote pluspunten hiervoor!
Ik had voor ons vertrek richting Geel nog niet veel gehoord van anderen over deze escape room en dat verbaasd me achteraf gezien echt. Wat mij betreft echt een aanrader om een keertje te spelen.

Het ontvangst was uiterst vriendelijk en erg gastvrij. Het doel van de kamer werd duidelijk uitgelegd en ons verblijf in het hotel van Tijl en Rita kon beginnen…

In het begin, zoals zovelen, liepen we erg vast. Op zich ligt dit niet aan de puzzels, want deze zijn zeker niet te moeilijk. Toen we eenmaal in de flow kwamen, gingen we als een speer. De puzzels waren logisch, maar wel enorm lineair, dus ik zou deze kamer zeker niet met meer dan 4 personen spelen (ik vond 2 eigenlijk perfect!)
Ondanks dat de kamer lineair is, zit hij leuk in elkaar en gaandeweg wordt het verhaal van Rita steeds duidelijker, dit mede door het feit dat de kamer zo lineair is. Al met al vond ik het lineaire verloop in dit geval een toevoeging voor de beleving van het verhaal.
De puzzels zijn vaak goed verstopt, dus ik zou zeker goed gaan zoeken in deze kamer, dan moet het zeker goed komen.
Voorafgaand aan onze ontsnappingspoging werd gevraagd of we hints wilden op gevoel van de gamehost of als wij dat aan zouden geven. Dat vond ik ook een pluspunt, er wordt goed naar je wensen geluisterd!

De sfeer van een hotel is super neergezet, je krijgt echt het gevoel dat je je in een klein hotel bevindt. Qua decor kon het af en toe misschien nog iets verder worden afgewerkt, maar dat is echt de final touch om de beleving misschien nog meer over te brengen.

Nadat we waren ontsnapt werden we weer hartelijk verwelkomd door de conciërge. Na nog wat tips voor andere escape rooms in de buurt, gingen we met een voldaan gevoel weer richting huis.

Wij hebben een leuke avond gehad en ik zou deze escape room zeker aanraden om eens te doen!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  54:24 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

The Conductor

Riddle Room
Geplaatst op: 6 februari 2023

Leuk en origineel avontuur

Wauw! Wat een schitterende escape room is dit zeg, voor mijn gevoel klopte alles; van begeleiding tot decor en van puzzels tot de beleving van het verhaal.

Ons avontuur begon wat stroef, maar dat lag absoluut niet aan de puzzels, maar compleet aan onszelf. Gaandeweg kwamen we steeds beter in het verhaal en losten we de puzzels steeds sneller op. Ik vond de puzzels perfect qua logica en helemaal in het thema. De afwisseling tussen logisch nadenken en de doe-puzzels was perfect. De puzzels zijn origineel en voor ieder wat wils. Leuke techniek rondom de puzzels en ook pluspunten voor het hint-systeem, waar eerst wordt gevraagd of je überhaupt een hint wilt.

Het enige minpuntje wat we konden vinden in deze kamer is bij sommige puzzels het geluid. Wij vonden dat soms iets te zacht, maar niet zodanig dat het onduidelijk of verwarrend was.

Margot was een super host. Niet alleen heel vriendelijk, maar ook erg gepassioneerd en dat is compleet terug te zien in de kamer.

Wij hebben ons enorm vermaakt en zouden deze originele escape room zeker aan iedereen aanraden.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  52:15 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Het geluid bij sommige puzzels

 

Erzsébet

Escaping Belgium
Geplaatst op: 5 februari 2023

Bloody fun

Voordat ik vertrok had ik hoge verwachtingen van deze escape room. Vaak aangeprezen door anderen als een escape room die je zeker een keer gedaan moet hebben. Nu is met hoge verwachtingen naar een escape room gaan natuurlijk nooit een goed idee, maar ik ben zeker fan van deze kamer!

De aankomst was anders dan ik had verwacht, het pand ligt een beetje verstopt en op een beetje een vaag terrein, maar dat mag de pret niet drukken, dus hop; vol goede moed naar binnen.
Het standaard riedeltje werd direct overgeslagen toen we vertelden dat we al een aantal escape rooms hadden gespeeld en daarmee begon ons uurtje bij deze bloeddorstige gravin…

De kamer zelf zit leuk in elkaar. Wel een beetje lineair, maar zeker mogelijkheden om parallel te spelen. Het is een vrij klassieke kamer met veel cijfer- en lettersloten, waarna een doe-puzzel volgt. Ik hou hier persoonlijk wel van.
De puzzels waren goed te doen. Zeker niet te moeilijk en ik vond ze ook erg logisch, wat natuurlijk altijd fijn is.
Tevens waren de puzzels erg origineel en creatief bedacht. Verwacht geen technische hoogstandjes hier bij de puzzels, maar lekker zelf goed na denken!
Wij hebben deze kamer met 4 man gespeeld en dat zou ik qua ruimte en hoeveelheid van de puzzels ook aanraden. Met 2 of 3 man is het ook mogelijk, zeker voor de ervaren speler.
Qua decor is het prima. Niet super gedetailleerd, maar zeker mooi en in thema. I like!
Na te zijn ontsnapt nog even na gekletst en ervaringen uitgewisseld, dus service was ook pico bello.

Voor mij had de kamer nog net wat enger gemogen, maar op zich zitten er zeker een paar leuke « scares » in.

Mocht je in de buurt zijn, zou ik Erzsébeth zeker een keer spelen, absoluut de moeite waard!

Ik kijk er nu al naar uit om Le Prince te gaan spelen.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:12 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Origineel
 • Voor mij had de kamer nog wat enger gemogen

 

Bloody Dentist 2.0

Breakout Room
Geplaatst op: 31 januari 2023

Op controle bij dr. Gory

Deze kamer is een absoluut een goede kennismaking met escape rooms voor de beginnende escaper! De puzzels zijn leuk, zitten goed in elkaar en de kamer is mooi afgewerkt.

Ook voor de wat meer ervaren escaper is de kamer een aanrader, mits de juiste verwachting aanwezig is. Vergeleken met 7 sins en Family Secrets is deze kamer inderdaad wat makkelijker, maar qua sfeer vind ik deze kamer net als hun andere kamers echt goed in elkaar zitten en wordt het verhaal steeds duidelijker.

Zeker een aanrader!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  47:48 min


 • Puzzels
 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

Family Secrets

Breakout Room
Geplaatst op: 30 januari 2023

Oma zit vol verassingen

In één woord: WAUW!
Deze escape room zit vernuft in elkaar. Daadwerkelijk alles klopt.
Bij aankomst werden we deze keer vriendelijk verwelkomd door Jessica, de eigenaresse.
De escape room zelf zit bomvol gave technieken; licht, geluid en ook de puzzels, echt stuk voor stuk geweldig.
Het decor is perfect afgewerkt en past helemaal bij de sfeer van het verhaal. Hoe verder je komt, hoe meer verassingen oma heeft… Dat is ook te zien in het decor en dat vonden wij natuurlijk heel gaaf.
De puzzels zijn leuk, uitdagend en ook creatief bedacht. Ik ben zelf fan van verschillende soorten sloten en dat was hier het geval, dus dat is altijd een pluspunt :)

Nadat we oma’s erfenis veilig wisten te stellen, hebben we nog lang nagepraat met Jessica. Het enthousiasme en de passie is voelbaar en dat is altijd leuk.

Voor mij is dit de perfecte escape room, alles zit in deze room: uitdaging, creativiteit, een geweldige sfeer door host en decor. Echt het perfecte plaatje.

Ga deze escape room zeker doen!

P.S. De moeilijke puzzel waar iedereen het over heeft in de reviews is inmiddels uit de escape room, dus geen excuses om dit pareltje niet te proberen😃

Jessica, bedankt voor de gastvrijheid en gezelligheid!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  58:00 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

  sjephanie

Vaudeville

Escape Room 076 Breda
Geplaatst op: 30 januari 2023

Prima escape room

Het thema van de escape room is erg leuk en ook goed verwerkt in het decor.
Hier en daar is het niet perfect afgewerkt en is schade te zien, dat is jammer, maar over het algemeen erg mooi.
De puzzels zijn best leuk, alleen had ik verwacht dat puzzels met elkaar verbonden zouden zijn, dit was niet het geval, dus voor mij voelde dit onlogisch. Ik denk dat dit persoonlijk is, want mijn teamgenoot had dit niet.
Doordat het voor mij onlogisch voelde, heb ik het spel als wat ‘minder’ beleefd dan vele andere reviews.
Zeker een leuke escape room, vooral omdat er geen sloten in de room zijn; echt wat anders dus.

Als je in de buurt bent, is het leuk om deze kamer te doen.

Alleen jammer dat het met de auto zo duur is om te parkeren.


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Heeft onderhoud nodig
 • Onlogische puzzels

 

Se7en Sins

Breakout Room
Geplaatst op: 15 januari 2023

De 7 zonden in een spannend jasje

Na het lezen van de reviews was ik erg benieuwd naar deze escape room, aangezien sommige mensen aangeven dat de puzzels wat onlogisch kunnen zijn.
Wij vonden dit totaal niet het geval, wij vonden het juist heel logisch en heel creatief in elkaar gezet.

Echt een top avond gehad door de fijne begeleiding van Marjolein!

De kamer past goed in het thema van de film, echt hele leuke knipogen naar scènes (en ook naar Den-Bosch! ;))

Ik zou deze escape room zeker aanraden, het was echt heel leuk.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

White Mission

Gozsdu Mission
Geplaatst op: 17 januari 2023

Eenvoud siert deze escape room

Wij hebben deze escape room met 3 personen gespeeld.
Niet ons gebruikelijke groepje, dus ik was erg benieuwd hoe het zou werken, gelukkig erg goed, want we zijn ontsnapt!
Deze escape room siert zichzelf enorm door de eenvoud van de kamer. De puzzels zijn erg simpel in techniek en dat maakt het juist zo leuk; een échte puzzelkamer.
Ik vind deze escape room absoluut geschikt voor zowel de beginnende, als de gevorderde escaper, omdat het dus echt op puzzels aankomt die eigenlijk iedereen zou moeten snappen.
(KLEINE SPOILER)
Ik vond het enige jammere dat er maar 2 zaklampen liggen (misschien is dit meer met een grote groep, weet ik niet zeker), waardoor je als je met een grotere groep bent, niet altijd alles kunt doen, want het is gewoon te donker om soms te zien wat je aan het doen bent, maar met z'n 3en was dit geen probleem natuurlijk.

Kortom: leuke escape room als je een keer bent in Boedapest.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica
 • Sfeer
 • Er is geen verhaal, maar dat is niet persé minpun

 

HannaH

Villa BreTil Escape Rooms
Geplaatst op: 15 januari 2023

Speeluurtje bij Hannah

Deze escaperoom is zo gaaf!
Je moet van klimmen, klauteren en een “puzzel”kamer houden, dan is dit écht iets voor jou!
Het thema is heel mooi verweven door de gehele kamer.
Ik vond het een leuke beleving om bij Hannah te mogen spelen.
Het is een spannende, maar niet enge escape room.
Echt top!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Logica
 • Spannend

 

Zahnarzt Schillinger

Villa BreTil Escape Rooms
Geplaatst op: 27 november 2022

Een spannende escape room

Wat een mooie escape room!
Super gaaf thema, vriendelijk personeel en een echte ervaring rijker.
Het begint al met ontvangst helemaal in thema, super leuk. Daarna de entree bij de tandarts... meteen is de spanning voelbaar.
De puzzels vonden wij perfect wat betreft niveau! Soms was het wel even lastig om de verbanden te leggen, maar het was absoluut niet onlogisch.
Er zitten een paar leuke verassingselementen/effecten in de escape room, die deze kamer toch dat beetje extra geeft.
Het licht en geluid was super mooi. Een echte spannende escape room! Zeker de moeite waard om te doen.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  56:58 min


 • Sfeer
 • Spannend
 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Beleving

  villa-bretil

Top escape room

Originele escape room met een hoop coole technische snufjes.
Wij hebben deze escape room met 6 man gedaan, dat was al behoorlijk veel wat betreft ruimte. Ik zou zeker aanraden om deze met 4 personen te doen en geloof me; je gaat een top uur hebben!
De puzzels zijn leuk, origineel en zitten logisch in elkaar.
Ook was het personeel erg behulpzaam en is het decor perfect in thema.
Hele leuke ervaring!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  51:19 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Logica
 • Diversiteit
 • Beleving

 

#2 De Dolle Boskant-avond

ESCAPEROOM OISTERWIJK
Geplaatst op: 15 januari 2023

Dolle avond in Oisterwijk

Leuke escape room voor de beginnende escaper. Ik zou het ook echt voor families aanraden!


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica
 • Weinig origineel

 

0 reviews