Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Anne ter horst

Escape Expert

Offline

Omschrijving

☀☀☀


Lid sinds

30-08-2021

Locatie

Nederland

Statistieken

Escaperooms

61 reviews

81 kamers gespeeld

95.1% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


Team

Karamel Zeezaad

7 teamleden

16 kamers gespeeld

61 reviews

Mondje dicht bij deze tandarts....

Aangezien wij als team regelmatig escaperooms boeken en wij elkaar continu op-hypen over de verschillende kamers die we nog graag willen doen, was het weer eens tijd voor een scapeshot. Ja ik weet..., SCAPESHOT?! (zo noemen wij dat als we weer eens broodnodig aan onze escape-verslaving willen voldoen omdat we anders gekke afkickverschijnselen gaan vertonen, hihi).

Side note: wij doen altijd alsof we super stoer zijn en plaatsen in de opmerkingen altijd badass ''of de Experience zo intens mogelijk mag?''. Maar eigenlijk, en je voelt hem al aankomen: zijn wij dat dus niet, althans een deel van ons...! Daarom meteen even een opmerking voor toekomstige spelers: Deze ervaring kan soms best pittig zijn. Persoonlijk houden wij hier wel van vanwege dat ''i did it'' gevoel maar dit is wellicht niet voor iedereen weggelegd.

Aankomst:
We zijn hier erg over te spreken. Bij het aanbellen begint de experience al! Even een tipje aan de Escaperoom: de luidspreker van de deurbel staat wat zacht waardoor je heel dichtbij moet luisteren en met 4 man is dit wat lastig. Misschien kan deze iets harder gezet worden? (geen intens probleem ofzo gewoon 'n klein tippie :)) Daarna kom je in de ontvangst ruimte en hier ga ik zeker niet spoileren maar dit is super, super tof!!!! Dik compliment ook dat je Crazy Mister Hunter alleen in de avond kunt boeken. Dit voegt echt iets toe aan de sfeer en beleving!

Kamer:
Nadat we het begin hadden doorlopen vlogen we er in. Er zit redelijk wat verhaal om deze kamer heen. Dit hoor je op een aantal verschillende momenten voor de daadwerkelijke start. Ik was soms door de hoeveelheid info eventjes de rode draad kwijt. Persoonlijk vindt ik dat bij een horror experience als deze niet zo erg. De start van de kamer zelf is tof en is mooi in pressure maar nog niet meteen ''full in je face''. Dit was erg fijn aangezien ik AL-TIJD te hard van stapel loop waardoor ik als een bibberend konijntje de kamer begin. Als je eenmaal echt aan het spelen bent barst het los. De scares zijn echt goed en je bent continu op je hoede door veel toffe effecten en toegevoegde dingen. Je zult hier tijdens het spel mee moeten dealen wat de ervaring echt gaaf maakt! Ook de puzzels zijn tof en hoe simpel ze soms ook lijken door de druk zijn ze toch verdraaid lastig.

Na-praten:
Het is een gezelligheid in de ontvangst ruimte en ondanks dat 't echt al wel laat was (wij hadden het laatste tijdsslot geboekt). Is er nog geruime tijd genomen om lekker na te kletsen. Wij hebben enorm gelachen en een toffe tijd gehad met de twee hosts en enkele kennissen van de hosts uit de vorige groep!

Escaperoom Amersfoort, dank jullie wel!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Karamel Zeezaad

Ontsnapt: Ja  56:33 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Spannend

  Pjurn.

The Movies

The Push Mystery Rooms
Geplaatst op: 21 april 2023

Filmische ervaring!

Na een hele lange tijd was het dan eindelijk zo ver: We gingen the movies spelen!!! Hier hadden we echt super lang naar uitgekeken en aangezien Dudzele naast Brugge ligt maakte we er een mooi dagje uit van. We hadden de kamer toch pas in de avond geboekt dus dit kon prima. Na een heerlijke middag in Brugge kwamen we met z'n vieren aan in het kleine dorpje. Je staat voor een garage deur tussen een rij huizen dus onze eerste indruk was ook hu..?!? is het zo klein. Echter de magie begint dus al daar, Op het moment dat de garage deur omhoog gaat belandt je op een soort Patio met daar achter een loods..., Werkelijkwaar gigantisch: VT Wonen is er niks bij. Eenmaal binnen aangekomen komt Anthony ons tegemoet op zijn longboard. (zo grappig en zo iets kleins, ik hou daarvan + je hebt het ook zeker nodig in die loods) We worden warm ontvangen en na een korte plasstop en de spullen opbergen mogen we starten.

Nu ben ik niet zo van de kamer zelf extreem beschrijven in mijn reviews omdat ik vaak de verrassingen nog geheim wil houden voor escapers die nog naar die desbetreffende locatie moeten gaan. Bij deze wil ik alleen zeggen dat je werkelijk waar de hoofdrol speelt in je eigen filmavontuur. De passie die in deze kamer is gestopt is onbeschrijfelijk.

Na afloop hebben we nog heerlijk nagekletst met Anthony en hem natuurlijk uitgebreid gevraagd naar de nieuwe kamer en dergelijken. Het respect wat deze man ook heeft voor andere kamers is werkelijk waar tof, super nuchter en gunt het andere van harte om op die eerste plek te staan. Na een drankje en de de eindfoto was het tijd om te gaan.

Anthony, bedankt en wij kijken enorm uit naar je nieuwe kamer!


Reactie door The Push Mystery Rooms

28 april 2023

Hey Anne! Super bedankt voor deze klepper van een review. You've made my day! ;-)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  81:43 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Spannend

  broeder_viktoranthony_boelaertDrs-jlcStan

PainKiller

Sky High escape rooms
Geplaatst op: 21 april 2023

Spannende ervaring

We hebben een aantal weken terug een bezoekje gebracht aan sky high, hoogste tijd vonden wij. We waren vooral benieuwd naar deze ervaring. Hier op escapetalk lees je natuurlijk de verschillende reviews en dat maakte mij persoonlijk erg nieuwsgierig.

We waren op de afgesproken tijd op de afgesproken plek en gingen naar binnen. Ik wil niet te veel zeggen maar het begin van deze kamer is wel echt mega tof gedaan. Nadat we van start zijn verloopt alles vrij vlot. Er zitten wat zogenaamde kennis puzzels in. Ik vond dit tof maar mede spelers hadden dit wat minder. Dus wederom gebaseerd op een persoonlijke mening. Tijdens de kamer zit de spanning er goed in (hier moet je van houden) Er is zelfs een bepaaldpunt waar ik me serieus 3 meter naar achter heb gelanceerd van schrik. Dan het stukje stroom. Pijn is natuurlijk voor iedereen anders en zeker iets heel persoonlijks. Ik heb mijn schokervaring hier vergeleken met die bij een van de code van coppens experience kamers (die stond vrij hard voor destijds een familie experience vond ik). Hier viel het mij echter 100% mee. Later werd ook uitgelegd dat het schokje minder is dan een elektrisch vonkje van bijvoorbeeld een trui. Maar nogmaals een pijngrens of wat iemand tof vindt is natuurlijk altijd persoonlijk. Enige tip die ik nog wel zou willen meegeven is misschien even de muren iets van een behangetje geven ofzo want dat is voor de kamer wel net iets beter in thema.

Wij hebben het in ieder geval goed naar ons zin gehad.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Karamel Zeezaad

Ontsnapt: Ja  65:12 min


 • Spannend

 

Casino Mortale

Sky High escape rooms
Geplaatst op: 21 april 2023

Klassieke puzzelkamer

Waar Painkiller echt zit op de beleving merk je dat hier de puzzels heerlijk centraal staan. Er zit een leuk onderdeeltje in wat je even van de puzzels haalt en een klein beetje spanning maar verder niet heel intens. Een prima kamer zo voor erbij.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 7 personen

Team: Karamel Zeezaad

Ontsnapt: Ja  58:44 min


 • Puzzels

 

WakeUp!

Questomatica escape room
Geplaatst op: 20 maart 2023

Prima flow.

Deze kamer was de eerste van ons bij Questomatica. De puzzels waren prima en de kamer was ook prima. Lekker meepakken.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  46:58 min


 • Diversiteit

 

Arcade Invasion

Questomatica escape room
Geplaatst op: 20 maart 2023

Arcade Inflation

Ja waar we opzich best postief verrast waren bij Wake-Up! Was dat hier wat minder opzich leuke schilderingen alleen puzzels soms wat onlogisch en een puzzel had enorme kuren…


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  55:32 min

 

The Vault

Sherlocked
Geplaatst op: 20 maart 2023

Kluisje gekraakt

Mega leuke kamer, ik snap oprecht niet waarom deze niet in de lijst staat. Wat ouder maar desondanks best moderne techniek!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  45:56 min

 

The Architect

Sherlocked
Geplaatst op: 20 maart 2023

Nieuwe leden van de crossed key

Nadat we the vault hebben gespeeld was het tijd voor deze kamer. Toffe puzzels en lekker flow in deze kamer. De ruimte die de kamers van Sherlocked hebben is heerlijk.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  49:13 min

 

LandLoper

Landloper Belevingshuis
Geplaatst op: 16 maart 2023

Leuke room verstopt in Wortel!

Ze zijn pas net gestart met deze kamer desondanks echt wel tof. De ontvangstruimte is ook mega mooi ingericht en de gamehost die overigens ook de eigenaar is is erg gepassioneerd!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 5 personen

Team: Karamel Zeezaad

Ontsnapt: Ja


 • Diversiteit
 • Sfeer
 • Origineel
 • Puzzel die een beetje foutgevoelig is…

  MCDavemarkgoedegebuure

De Uitdaging van de Snip

Escaperoom Tilburg
Geplaatst op: 28 februari 2023

De beruchte 8% kamer…

WOW, laat ik allereerst een dik compliment geven! Mijn teamgenoten en ik zijn opzich best ervaren escapers en worden dan meestal verwend als we een kamer uitkomen met nog n kwartier op de klok ofzoiets. Hier hebben we weer eens ouderwets kei hard moeten werken. De kamer heeft een bepaald concept (hier wil ik niet te veel over spoileren) waardoor je op een gegeven moment kei hard moet werken om het te halen. Vandaar dus ook dat maar 8% van de spelers deze kamer haalt. En daar horen wij sinds gisteravond bij! 🤗

Dan even inhoudelijk: de kamer zelf is op het ene moment wat mooier aangekleed dan het andere maar het thema staat! Hij is misschien een beetje gedateerd maar toch mag dat de pret niet drukken. Je gaat hierheen om te puzzellen! Ik raad hem daarom zelf ook echt alleen aan aan flink ervaren escapers.

Met 20 seconden over zeiden we de snip tot ziens!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 5 personen

Team: Karamel Zeezaad

Ontsnapt: Ja  59:40 min


 • Goede prijs
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Misschien wat verouderd

 

The Monuments Men

Escaperoom Deventer
Geplaatst op: 06 maart 2023

Monumenten gejat

Deze escape heeft echt best wel een toffe aankleding en wat grappige twists er was wel iets in de kamer kapot wat dan opzich wel weer goed was opgelost! Leuk uurtje gehad!


7.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Karamel Zeezaad

Ontsnapt: Ja  46:23 min


 • Sfeer
 • Diversiteit
 • Was iets kapot, maar is erg breekgevoelig…

  Niklas

Agatha

Escaperoom Deventer
Geplaatst op: 08 maart 2023

Op bezoek bij ''Ons Agaath"

Leuke kamer! Ondanks dat ie al wat ouder is wat grappige twists en leuke dingetjes. De kamer zelf ziet er prima uit. Onze host was vrij nieuw dus had af en toe wat moeite maar natuurlijk alle begrip daarvoor. Als je hier ook monuments men gaat spelen zou ik die eerst doen en daarna deze.., wij vonden persoonlijk dat deze kamer iets meer staat ook omdat ie al wat langer draait.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Karamel Zeezaad

Ontsnapt: Ja  46:18 min


 • Diversiteit

  Niklas

The Clinic

Forsaken escape room
Geplaatst op: 08 maart 2023

Toffe kamer!

Leuke kamer met moderne snufjes en een grappige twist. Deze kamer heeft ook een paar nieuwe puzzels en de afwerking is heel netjes. Fijne host ook en een leuke ontvangstruimte.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Karamel Zeezaad

Ontsnapt: Ja  40:22 min


 • Puzzels
 • Goede service
 • Diversiteit

  Niklas

Poppet

Rock City Escape
Geplaatst op: 14 februari 2023

Did it pop?

Leuke kamer en heerlijk in thema. We miste wel soms een beetje een wauw moment… puzzels waren erg origineel en leuk!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  75:11 min


 • Spannend
 • Logica
 • Sfeer

  Niklas

Patiënt X

Escaping Breda
Geplaatst op: 25 januari 2023

Medicitastisch!

Heerlijke kamer met een duidelijk verhaal. We konden met z'n allen samen lekker puzzelen. De locatie bevindt zich redelijk in het midden van het centrum dus let even op met parkeren. Mooie ruime ontvangst hal waar je na afloop nog even lekker een drankje kunt doen.


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 9 personen

Team: Karamel Zeezaad

Ontsnapt: Ja  34:47 min


 • Puzzels
 • Logica

  Pjurn.Niklas

Prof. Kepler and The Machine

Escaping Breda
Geplaatst op: 25 januari 2023

Verdraaid leuk!

Deze escape room is de nieuwste van Escaping en dat is ze dan ook weer goed gelukt! De kamer heeft een uniek thema en dat maakt het super leuk. Met de toffe techniek is deze kamer een super leuke ervaring.


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 7 personen

Team: Karamel Zeezaad

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Sfeer
 • Diversiteit

  Pjurn.NiklasDrs-jlc

LAB13

Live Escape
Geplaatst op: 25 januari 2023

Leuk op de proef gesteld!

In deze kamer zit spanning op een toffe manier. Je zult plezier beleven aan de ervaring en het ligt mooi centraal in Rotterdam!


7

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 6 personen

Team: Karamel Zeezaad

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Sfeer
 • Beleving

  Pjurn.

The Safe House

Live Escape
Geplaatst op: 26 januari 2023

grappige twist!

Deze kamer is een toffe escape room waarin je veel kunt samen werken echter er zit een kleine grappige twist in en dat maakt hem extra leuk!


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 6 personen

Team: Karamel Zeezaad

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Origineel
 • Spannend

 

Enigma

Escape010
Geplaatst op: 26 januari 2023

Rennen voor de psychopaat

We vonden dit echt een verrassende kamer met een leuk begin. Wij werden vooral ook verrast door het beeld wat wij van enigma hadden en dat het zo iets anders was als wij hadden verwacht. Echt super tof!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 3 personen

Team: Karamel Zeezaad

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Diversiteit
 • Origineel

 

Gave BETA gespeeld!

Wij hebben in de vroege BETA status gespeeld, uiteraard was het toen nog niet helemaal naar behoren maar alle begrip daarvoor. Ik ga daarom alleen in over op het concept. Er zitten onderdelen in deze game... WAUW, WAUW en nog eens WAUW! Er is een onderdeel zo simpel maar briljant waardoor de spanning continu hoog maar goed te doen is. Omdat we natuurlijk de BETA versie speelde moesten acteurs en dergelijken nog wel getraind worden. Er zitten echt gave stukjes in en interactie met de acteur is echt wel tof. Verder is het decor geweldig! Ik zou zeggen ga deze ervaring spelen en vooral zelf ervaren! Ze hebben met onze feedback die we ook zeker wel hadden zo te horen en zien veel gedaan wat bij ons een bevredigend gevoel heeft achtergelaten.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Karamel Zeezaad

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Sfeer
 • Beleving
 • Spannend

  sjephanieGijssambeekDrs-jlcNiklas

Undercover Skill Facility

TheStart EscapeRooms
Geplaatst op: 16 januari 2023

Gaaf concept!

Dit is een 9 kamer concept wat ik nog nooit eerder had gedaan. Het is natuurlijk toch ietsjes anders dan een klassieke escape room. Ik had daarom totaal geen idee wat ik kon verwachten. Het heeft mij super positief verrast. Met een duidelijk thema mooie overloop en hier en daar kleine toffe uitspat momentjes hebben we het erg naar ons zin gehad!


Reactie door TheStart EscapeRooms

05 mei 2023

Bedankt voor je mooie woorden!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  55:40 min


 • Origineel
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Diversiteit

  Anthony TeunenTheStart EscapeRooms

Harbor Hotel

TheStart EscapeRooms
Geplaatst op: 16 januari 2023

Verrast!

We hebben deze kamer direct na undercover skill facility gespeeld. Ik ben hier zo intens door verrast. We hebben deze kamer met toch al een aantal ietwat ervaren escapers (zo stom om over jezelf te zeggen maar u snapt wat ik bedoel! 😉) gespeeld. Ik moet zeggen dat desondanks dat deze puzzels erg leuk en uitdagend zijn. Ik persoonlijk ben ook intens te spreken over een bepaald moment tijdens het spelen van deze kamer! Maar daar mag u zelf achter komen!


Reactie door TheStart EscapeRooms

23 januari 2023

Wow, wat een leuke feedback. Het pleziert ons enorm dat we een ervaren team ook nog steeds kunnen verrassen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  61:30 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Verhaal
 • Puzzels

  Anthony TeunenTheStart EscapeRooms

Chernobyl

TheStart EscapeRooms
Geplaatst op: 16 januari 2023

Besmet door deze toffe escape!

Nu was het tijd voor onze laatste kamer..! Hier had iedereen toch wel het meeste naar uitgekeken. We waren al heel erg positief verrast door de andere twee kamers die we hier hebben gespeeld en dus was dit de eindknaller. Ik wil allereerst even benoemen hoe intens gaaf de ontvangst hal bij The Start is gemaakt. Het personeel wat onwijs vriendelijk en super gastvrij/service gericht is!

Nu dan over deze kamer. Het personeel had speciaal voor ons team de introductie naar de kamer toe aangepast. Deze was ter plekke verzonnen en zo intens gaaf! Ik hoop dan ook dat ze deze introductie er in houden want wat een succes je zit meteen in de sfeer van de kamer. Verder is de kamer zelf ook heel leuk! Spannen maar tegelijkertijd ook intens gelachen. Ik heb sowieso een zwak voor kamers met acteurs en daarom behoort ook deze kamer tot de favorietjes!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  58:47 min


 • Spannend
 • Diversiteit
 • Goede Acteur!!!
 • Origineel
 • Beleving

  TheStart EscapeRoomsAnthony Teunen

Amsterdam Catacombs

Logic Locks Amsterdam
Geplaatst op: 07 januari 2023

Unieke ervaring

Wat betreft spannende kamers was dat deze wel! Er zitten echt wel punten in waar je even twijfelt durf ik dit! De gamehosts zitten ook erg goed in hun rol! Niet helemaal voor watjes deze kamer.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Communicatie soms wat onduidelijk

 

The Toy Factory

Escaperoom Antwerp
Geplaatst op: 28 november 2022

Beregoed

Deze kamer is af en een beleving van a tot z! Er zit wat spanning in maar eng is het niet. Aan het einde nog geruime tijd uitleg gehad over de kamer. Ik voelde mij erg welkom!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  48:00 min


 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Origineel

 

Code van Coppens Unlocked: Mathias

Stadsfeestzaal
Geplaatst op: 28 november 2022

Code van Noppes

Waar we eigenlijk ondanks de slechte reviews bij de kamers van staf toch vrij positief werden verrast was dit hier totaal anders. Er was veel minder beleving in deze kamers. Daarbij was er bij ons al een puzzel die het niet deed en die puzzel brak uiteindelijk ook bij de groep na ons. Er was erg veel kapot in deze kamers en veel werkte ook niet. Weer diezelfde vr room die ook niet in thema paste. Voor escape fanaten is dit echt een flop!


1

Sfeer: 1.0

Spelbeleving: 1.0

Service: 1.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Slechte service
 • Heeft onderhoud nodig

 

Hunting Season

Escaperoom Antwerp
Geplaatst op: 28 november 2022

Huntingtastisch

Je wordt letterlijk opgejaagd in deze escape room. Erg goede begeleiding. De kamer is helemaal af.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Logica
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Verhaal

 

Code van Coppens Unlocked: Staf

Stadsfeestzaal
Geplaatst op: 28 november 2022

Staf’s kamer..

De kamers waren erg leuk zoals andere soms noemen dat dingen erg kapot waren viel hier wel mee! Enige dingen waren dat je dus geen hints krijgt en die VR was totaal niet in thema en sloeg dus ook eigenlijk helemaal nergens op…


6

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 5.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Diversiteit
 • Vr

  MinimartiLies Vdh

Face Down

Escape Centrum Limburg
Geplaatst op: 24 november 2022

Goed!

De kamer heeft wat puntjes waarvan ik denk mehh dat heeft wel wat aanpassing nodig maar opzich is het wel een leuke kamer.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:37 min


 • Difficulty
 • Logic
 • Needs maintenance

 

Helstraat 666

Escape Centrum Limburg
Geplaatst op: 24 november 2022

Leuke kamer!

Dit is echt een beginners kamer maar wel leuk zo tussendoor. Einde was wel wat abrupt.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  40:25 min


 • Great price
 • Logic

 

Here I Am

Escape Room Katwijk
Geplaatst op: 10 november 2022

Ontsnapt uit de vrouwengevangenis!

Het begin is tof en alles is in thema letterlijk van begin tot eind! Tot in de kleinste details is er overnagedacht en er zijn creatieve dingen bedacht!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  48:03 min


 • Diversiteit
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

INFERNO

Timed Adventures
Geplaatst op: 10 november 2022

Taaatuuu taaaatuuu

Bij deze escape room voel je je echt brandweerman sam! Mega leuke kamer met veel variatie!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  54:12 min


 • Goede begeleiding
 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel

 

The Conductor

Riddle Room
Geplaatst op: 24 oktober 2022

Sprinter naar de finish

Dit was een hele leuke kamer. Hij is 5 jaar oud maar heeft alsnog super leuke elementen en laat je zo af en toe net even anders denken dan je gewend ben met toffe puzzels!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  58:48 min


 • Diversiteit
 • Origineel
 • Goede begeleiding
 • Enthousiaste en eerlijke gamehost!

 

Till death do us part

The Missing Link
Geplaatst op: 15 oktober 2022

Toffe kamer

Voor iets meer dan een uurtje spanning ben ue hier aan het juiste adres! Super toffe kamer en zeker de moeite waard om te gaan spelen


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:41 min


 • Spannend
 • Diversiteit
 • Sfeer

 

Houdini's Academy

Keyhouse
Geplaatst op: 16 oktober 2022

We deden een houdini

Deze kamer is inderdaad zoals de meeste andere ook zeggen volledig anders dan anders, niets is wat het lijkt. Het begin van de kamer is heel tof en zul je niet vaak op zo’n manier eerder hebben gezien!


10

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  56:34 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel

  Edb

The Caretaker

Breakout Rotterdam
Geplaatst op: 11 oktober 2022

Goede puzzelkamer

Dit is een toffe kamer met een heel duidelijk verhaal! We kwamen binnen en hebben de kamer in engels gespeeld er werdt gelijk goed duidelijk uitgelegd hoe dat de kamer was opgebouwd waardoor we wisten waar we aan toe waren voordat we aan de slag zouden gaan.

De hints worden hier op de juiste momenten gegeven waardoor we met 3 personen de kamer heerlijk hebben kunnen spelen!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  59:47 min


 • Puzzles
 • Exciting

 

CORPSE INC.

Escaperoom Junkie
Geplaatst op: 06 oktober 2022

Super gaaf om te doen.

We werden super goed onthaald door de eigenaresse en daardoor zaten we meteen in het thema! Na een korte uitleg gingen we op pad ik vindt het extreem verrassend wat je eigen aandeel in een kamer kan zijn! In deze kamer is dit zeker een heel interessant. Na afloop nog heerlijk nagekletst en uitleg gekregen! Bedankt voor de toffe ervaring!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  66:03 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

  beau

Zahnarzt Schillinger

Villa BreTil Escape Rooms
Geplaatst op: 04 september 2022

Prettig bezoek bij de horror tandarts!

We werden erg vriendelijk onthaald! Genoeg parkeerplekken!

Het begin van de kamer is erg origineel! Je komt meteen goed in de sfeer!

Ook door de escape room eigenaren warm onthaald!
Naderhand nog heerlijk na kunnen kletsen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:50 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Spannend
 • Beleving
 • Goede prijs

 

HannaH

Villa BreTil Escape Rooms
Geplaatst op: 05 september 2022

Terug in de tijd!

Terug in de tijd op vele maniere het thema overkoepeld als in de tweede wereldoorlog natuurlijk. Maar ook terug in de kindertijd.

In deze kamer kom je het allemaal tegen! Super origineel en echt een must om te spelen! Kleine tip doe wel ook de tandartskamer want voor het verhaal is dat mega leuk!

We kijken enorm uit naar de derde kamer!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  52:13 min


 • Spannend
 • Beleving
 • Thema
 • Origineel
 • Goede service
 • Goede prijs

 

Lost and Found

Kamer 237
Geplaatst op: 23 augustus 2022

Wauwie

Deze kamer is letterlijk 80 minuten puzzelen! Maar niet alleen dat! Ook 80 minuten beleving! Dit gebeurd niet vaak in Kamers dus chapeau voor deze mooie nieuwe kamer!


10

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  78:02 min


 • Verhaal
 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Spannend

  kamer237

The Hangover

OuterGround
Geplaatst op: 17 augustus 2022

Mooie oude kamer met twist!

Deze kamer was ons opwarmertje! Heel erg leuk hoe de kamer begint…

Kamer is iets ouder maar doet zeker niet onder voor de rest. Verder is de kamer goed gevuld dus niet een lege ruimte wat je bij sommige oude kamers wel eens hebt!

Zeker de moeite waard om te spelen!

+ Mega vriendelijk personeel! :)


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  56:23 min


 • Goede service
 • Origineel
 • Diversiteit

 

The Execution

OuterGround
Geplaatst op: 17 augustus 2022

Wauwie!

Dit is een hele gave kamer! Heel veel ruimte on het spel te spelen en van minuut 1 tot ontsnapping is een beleving!

Deze kamer heeft een spelelement die ik nog nooit eerder heb gezien en dit voegt zeker iets extra’s toe aan de kamer!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  46:27 min


 • Logica
 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving

 

Bloody Mary

Rock City Escape
Geplaatst op: 25 juli 2022

Gillend de kamer door!

Als je houdt van escape rooms met jumpscare’s dan is dit je kamer! Ondanks dat deze kamer al wat ouder is doet deze zeker niet onder voor de rest!

Wij komen zeker nog terug voor de derde kamer!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  57:35 min


 • Sfeer
 • Logica
 • Spannend
 • Goede begeleiding

 

Stay in the Dark

DarkPark Vlaardingen
Geplaatst op: 17 juli 2022

Wauw!

Heel gave nieuwe experience! Als ke gewend bent om veel escape rooms te spelen dan wordt je hier wel echt even wakker geschud! Escapen op een totaal nieuwe manier!


8.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  120:00 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving
 • Persoonlijk mening (net niet spannend genoeg…)

 

Zullen we op vacay gaan?

Het is echt al één jaar geleden dat ik deze heb gespeeld met een van de vaste groepjes. Deze draait al een tijdje mee maar desondanks mega toffe kamer. Zo enorm veel plezier hier gehad en dat midden op Stratumseind in een prachtig pand. Wel effe een dikke tip: ga met de trein want deze escape ligt middenin het centrum en niet al te ver van Eindhoven station af. Parkeren in Eindhoven centrum is niet perse super goedkoop dus pak anders lekker de P+R.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:17 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving

 

Da hedde gij ook in Brabant…

Nu zul je denken, wat zegt deze meid met der titel…? Daar moet je vanzelf maar achter komen… 😌 Ik denk dat je achteraf zegt… OHW JA!

Maar goed op dezelfde dag als Catch me if you can ook maar meteen Suspicious Farmhouse gespeeld. Leuke kamer is natuurlijk al wel wat ouder maar als ik m in de oorspronkelijk tijdsgeest plaats is ie dikke prima! Deze kan een mooie opwarmer zijn voor Catch me if you can! Er zat ook een klein element in waar je letterlijk AL-TIJD op probeert te letten tijdens het spelen van escape rooms… en dan zul je het net zien, je vergeet het hier! Dat zijn altijd van die toffe momentjes dat je toch weer even verrast wordt!


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  45:43 min


 • Puzzels

 

De Conciërge

Kamer 237
Geplaatst op: 14 mei 2023

Escapenmetjemoeder.nl

Wat beter dan een review schrijven op Moederdag van een escape room die je een jaar geleden met je moeder hebt gedaan!?!

Om heel eerlijk te zijn had ik gewoon weer eens zin om de boel bij te werken qua reviews… Nou goed mijn moeder is net als ik vooral iemand die zit op de beleving. Puzzelen is net als ik niet haar sterkste kant (alhoewel ik moet zeggen dat je hier jezelf wel wat in kan trainen :)) Deze kamer was dan ook een echte uitdaging voor ons tweeën. Na elkaar af en toe wat af te blaffen (want ja moeder dochter 😝) gingen we op sollicitatie! Deze kamer is mega tof voor twee personen en ziet er ook mooi uit! Eens totaal iets anders dan met z’n vieren je merkt bij twee soms pas hoe belangrijk het is om samen te werken en elkaar goed te vertellen wat je aan het doen bent… Hier alles bij elkaar een tof uurtje gehad. Door ons gekibbel helaas niet optijd ontsnapt maar desondanks mijn moeder haar 2de kamer ooit best trots dat we met z’n tweeën zo ver zijn gekomen!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Sfeer
 • Origineel
 • Diversiteit

 

Soup du Jour

Rock City Escape
Geplaatst op: 15 februari 2022

Fawhaaatastisch

Deze escape room zit van a tot z goed in elkaar! Zo gaaf en eng! Alles klopt! Ge-wel-dig!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  62:00 min


 • Spannend
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede prijs

 

The End

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 06 februari 2022

Ge-wel-dig

Dit is een escape experience met een acteur en dat doet zo intens veel voor de beleving! Een echte aanrader voor beginners die eens een escape experience willen ervaren!

Enige minpuntje vondt ik dat het wat kort was maar dit was zeker geen ramp!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  50:03 min


 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving
 • Spannend
 • Weinig sub-kamers

  jeroen_ottosjpg68

Honeymoon Hotel

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 06 februari 2022

Mooie kamer!

Deze kamer is hartstikke leuk alleen wel wat ouder desondanks wel de moeite waard alleen wel een tip: speel the end als laatste bij darkpark zoetermeer want dan heb je een goede opbouw in spanning


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.5


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  44:28 min


 • Logica
 • Goede service
 • Een beetje verouderd

 

If Walls Could Whisper

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 06 februari 2022

Leuke en spannend kamer

Deze kamer geeft goede schrik momenten! En is voor een wat oudere kamer zeker nog hartstikke mooi!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  55:45 min


 • Verhaal
 • Goede service
 • Sfeer
 • Beleving

 

Molly's Game

Down The Hatch
Geplaatst op: 06 februari 2022

De efteling onder de escape room’s

Deze escape room draait niet om snelheid maar puur om beleving! Dat is gelukt! Je ontsnapt aan de werkelijkheid en wordt helemaal meegezogen in het verhaal!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Diversiteit
 • Beleving

  anne_ter_horstdown-the-hatch

Sfeer is top maar kamer is wel wat oud...

Ik vindt persoonlijk de mensen die werken bij Baron Beeckman heel erg vriendelijk en aardig! De kamer zelf heeft ook veel sfeer. Ik mis alleen wel een klein beetje de technische snufjes als een kleine lichtshow. Parkeerplek was opzich wel aanwezig maar wel maar voor max 1 auto per keer.


7

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 5.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede begeleiding
 • Goede service
 • Sfeer
 • Techniek

  Caro

Erzsébet

Escaping Belgium
Geplaatst op: 08 november 2021

De kamer bestaat al wat langer maar doet zeker niet onder voor de nieuwere kamers!

Escaping Belgium stond bij ons vieren hoog op het lijstje. We reden er naartoe en het blijkt te zitten in een soort hotel resort achtig wat is overgegaan tot sluiting (als ik het helemaal goed heb begrepen). Dit is heel prettig voor ons omdat er best wel wat plek was om te parkeren. Dan de kamer zelf deze is zo goed onderhouden en zit zo goed in elkaar dat je ondanks dat het een oude kamer is je verbaasd over hoe goed deze in elkaar zit. Zeker de moeite waard om eens een keertje te gaan spelen.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Origineel
 • Diversiteit
 • Spannend
 • Pu

 

Le Prince

Escaping Belgium
Geplaatst op: 08 november 2021

Wauw

We hebben dezelfde dag Erzsébet gespeeld en nu mochten we Le Prince gaan spelen. Hun nieuwste kamer. Deze is ook echt meer dan af en het leuke aan deze kamer is ook de details die erin zitten. Van linkjes naar andere escape room's tot de oplossing van een puzzel in de kamer. Je zintuigen worden echt geprikkeld hier. Zeker de moeite waard!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Beleving
 • Puzzels

 

The Dome

Mama Bazooka
Geplaatst op: 12 september 2021

Super vet!

Deze kaner is echt next level in de escape room wereld! We hebben hem helaas net niet gehaald. Maar alles gezien. Deze escape room is niet voor beginners! De enige top die we hebben is dat er toch een mogelijkheid voor hints moet komen!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Origineel
 • Geen hints mogelijk

 

De Meisjeskamer

Mama Bazooka
Geplaatst op: 12 september 2021

Eng maar wel heel leuk!

Een hele toffe escape room met een realistisch verloop. We hebben een mooie eindtijd gezet 11:11.


8

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Illusion

Epic Escape Waalwijk
Geplaatst op: 30 augustus 2021

Ge-wel-dig!

Deze 2 jongens hebben een fantastische escape room neergezet! Zintuigen worden geprikkeld en het heeft een ijzersterk verhaal! Ze weten je ook alles te vertellen over hun kamer en je voelt echt de passie!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:13 min

  anne_ter_horstEpic Escape Waalwijk

Kamer 237

Kamer 237
Geplaatst op: 30 augustus 2021

Heel leuk!

Het hotel is prachtig aangekleed en er zit een toffe twist in deze escape room! Stefan is erg aardig en heeft ons ook nog veel tips gegeven na afloop! Echt een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Funhouse

Escape Rooms Sneek
Geplaatst op: 14 mei 2023

Sneekweek met de vriendjesss

We waren in een huisje in Sneek met de vriendengroep en aangezien ik wel ben van de feestcommissie vondt ik het tijd om iets leuks in de buurt te plannen! Dus op naar de Funhouse in Sneek. De kamer zelf is opzich wel prima om tof om tussendoor als je in de buurt bent mee te pakken. Misschien alleen noet met zessen zoals wij…


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  56:39 min


 • Goede prijs

 

Eerste kamer ooit gespeeld!

Wauw wauw wauw, je kent vast wel dat euforische gevoel van die aller allereerste kamer…

Voor mij begon dat hier op een waterkoude regenachtige zondag avond met de fam in november…

We kwamen binnen en konden turen door een klein metalen frame in de deur… wat daar achter verstopt zat was mega tof… dit hadden we nog nooit eerder zo groot gezien! Nu is het escapen met je tante, neefje, nichtje, moeder & vader niet perse de allerbeste start als niemand dit ooit nog eerder heeft gedaan maar goed alsnog mega tof en we gingen er gewoon tegenaan!

Eenmaal binnen begon de drama, de een stoof naar links de ander vlog naar rechts en een paar bleven rondhangen in het midden. Na een tijdje kom je sowieso allemaal weer even samen en dat maakt onder andere deze kamer zo leuk. Ik denk dat dit best een pittige eerste room was maar alsnog mega goed naar ons zin gehad!

Wat je meestal hebt bij je allereerste kamer is dat je hem door alle indrukken en gebrek aan skills de kamer niet haalt. Dit was bij ons ook zeker het geval en de gamehost wist dan ons dan ook te vertellen dat we aardig in de buurt waren, kortom trots op ons fam team!

Dank je wel en wie weet tot ooit!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2017

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Origineel
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Goede begeleiding

 

0 reviews