Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Psmulders

Escape Apprentice

Offline

Lid sinds

05-10-2020

Statistieken

Escaperooms

5 reviews

26 kamers gespeeld

80% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


5 reviews

Jason's Curse

The Escape Room Rijswijk
Geplaatst op: 19 juli 2021

Enorm genoten van deze kamer

De verwachting voor Jason was enorm groot, we keken hier al zo lang naar uit maar wilde er toch nog eventjes mee wachten. En dat wachten werd beloond.

Ik wil er eigenlijk niet te veel over zeggen maar..

De opbouw;
Na een intro zat je echt direct in het verhaal, de sfeer zit er meteen goed in. En alles wordt vrij snel duidelijk, gedurende de kamer blijft de spanning er goed in zitten en de opbouw van de puzzels is ook geweldig.

De kamer;
Ja wat is dit cool, wil je weten waarom ik hem cool vond? Ga hem dan zelf spelen. Ik heb toch al een aantal kamers in mijn laatste staan van gespeeld, maar als je het als Escape room dan toch voor elkaar krijgt om nieuwe dingen te te laten zien. Dan doe je echt iets goed!

Voor mij was er een voorwerp wat echt een toegevoegde waarde had. Ik vond dit echt super leuk bedacht! Wat dit is kan ik helaas niet zeggen, maar daar kom je vrij snel achter!

Tim super bedankt voor deze kamer! Geweldige gastheer ben je ook!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Techniek!!
 • Verhaallijn
 • Thema
 • Effecten

 

The Execution

The Escape Room Rijswijk
Geplaatst op: 19 juli 2021

Wauw

Vandaag stonden er twee Escape rooms op de planning.

The execution en Jason's curse. We keken al zo lang uit naar Jason, dat we the execution maar als extraatje zagen. Maar ik kan zeggen wat was dit dom om te denken. Dit is echt een parade paardje!

Het onthaal;
Hier begon de voorpret eigenlijk al, na een gezellig praatje werd ons toch echt wel duidelijk gemaakt dat het serieuze business werd. Want ja we moesten tenslotte een gevangenis binnen. Toen alle "zaken" geregeld waren mochten we dan eindelijk de kamer binnen.

De kamer;
Als je eerst even 10 seconde om je heen staan te kijken van: wtf hoe hebben ze dit toch weer gebouwd. Dan word je eigenlijk al een gelukkig mens toch. Echt super gaaf hoe alles er uit ziet, je waant je niet meer in Escaperoom Rijswijk maar je bent zojuist gewoon een gevangenis binnen gegaan. Jij en je team gaan tenslotte een executie bij wonen.. maar van wie?

De puzzels;
Weer uniek in zijn soort, ik wil hier het liefst zoooooveel over vertellen want je raakt er niet over uit gepraat. Maar ik doe het niet. Ik kan alleen zeggen dat; het zo cool is dat je de hele ruimte steeds moet gebruiken! En dat die in de puzzels steeds terug komen. Echt heel erg tof gedaan.

Ik vind het gewoon jammer dat je een kamer maar 1 keer kan spelen. Want dit is er toch wel een die je echt meerdere keren wil doen. Zo gaaf!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Effecten
 • Humor
 • De puzzels
 • De ruimte
 • Uitstraling

 

Family Secrets

Breakout Room
Geplaatst op: 14 juni 2021

Geweldige kamer

Het team van breakout room heeft er weer een pareltje bij.

Onthaal;
Laat ik het zo zeggen, het is hier altijd zo gezellig dat je bijna vergeet dat je voor een kamer kwam. Na een gezellig praatje was het dan toch echt tijd voor de kamer.

De kamer;
De kamer is echt in 1 woord; betoverend. Alles klopt met het verhaal, de combinatie tussen effect/licht/geluid is perfect. Het ziet er echt zo uit als dat je gewend bent van breakout room.

Het einde is echt... Ja wauw.
Dit is gewoon een kamer die je aan je lijstje toe moet voegen!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Beleving
 • Puzzels
 • Storytelling
 • Effecten

  freekie1990jess

Stay in the Dark

DarkPark Vlaardingen
Geplaatst op: 13 juni 2021

Ik heb hier eigenlijk geen woorden voor.

Net als vele anderen, zaten wij vol smart te wachten tot we eindelijk weer eens de deur uit mochten voor een Escaperoom.

Zoals mijn titel het al zegt; voor deze experience heb ik echt geen woorden. Ik schrijf deze review in de auto, maar ben nog steeds aan het bijkomen. Sowieso blijft DarkPark mij keer op keer verbazen en de keer dus ook.

Onthaal;
Als je meerdere kamers bij DarkPark gespeeld heb, weet je dat je meteen goed het verhaal in getrokken wordt. Dat was deze keer niet anders, we kregen de nodige informatie mee en konden meteen op pad.

De kamer;
Kamer? Zeg maar eerder gebouw. Ik wil hier niet te veel over zeggen. Maar ze noemen het een experience, maar het heeft eigenlijk echt alles. Voldoende puzzels en aanwijzingen om het verhaal goed te kunnen begrijpen. Ik heb het echt ervaren als een Escaperoom 3.0? Qua spanning, ervaring, actie, interactie viel echt alles op zijn plaats.

Op de vraag of het eng was?
Tja dat is sowieso echt per persoon totaal verschillend. Maar het is echt iets wat je over je heen moet laten komen, en zelf moet gaan ervaren. Want het was gewoon geweldig.

Ik heb echt alleen maar lof voor deze "experience". Dit is er weer zo een van; jammer dat je hem maar 1 keer kunt spelen.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Opbouwend
 • Ruimte
 • Effecten

  hiddevkTheekopjecasturiiDarkParkmitch_bcathy

The End

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 11 oktober 2020

Indrukwekkend

Deze kamer is indrukwekkend!!

Je kunt het eigenlijk niet echt meer een kamer noemen, want het voelt alsof je in een film zit waarin jij de hoofdrol speelt.

De aankleding is adembenemend en de puzzels zijn tof en totaal niet overheersend. De kamer is qua spanning, echt prima te doen. De spanning is lekker opbouwend, en dat is echt top! (Maar bij ons in de groep is er wel flink wat af gegild).

(Helaas) waren wij vrij snel de kamer uit, mijn enige minpunt is dan ook dat de ervaring wat langer had mogen duren. Voordat je eenmaal besefte wat er allemaal rond je heen gebeurde, stond je alweer buiten. Ik had echt nog wel een half uurtje langer in de kamer kunnen vertoeven, want het was geweldig. Jammer dat er een the End aan moest komen..


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  44:03 min


 • Acteur
 • Beleving
 • Kort

 

0 reviews