Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Bente meijs gerits

Escape Expert

Offline

Omschrijving

Escaperooms buiten de BeNeLux:

Duitsland 

- Team Escape Aken - The Invention (Escaped)

- Timebreak - Yarrums Magische hutte (Escaped) 


 Orlando, Florida, USA:

- The Escape game - Mission: Mars (Escaped)

- The Escape game - Prison Break (Escaped)


Praag, Tsjechië:

- Escaperooms Prague - The Devil's Bible (Escaped)

- Questerland - Star Element (Escaped)

- EscapeX - Dreametractors (Escaped)

- The chamber -The haunted house (Escaped)

- The chamber - the dungeon (Escaped)


Benidorm, Spanje

- The Paradox escaperoom - Treasure of the gods (Escaped)Lid sinds

14-07-2019

Locatie

Heerlen

Statistieken

Escaperooms

90 reviews

90 kamers gespeeld

90% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


Teams

TapirTupen

3 teamleden

17 kamers gespeeld

Stranger Danger

4 teamleden

24 kamers gespeeld

Heesbergjes

2 teamleden

4 kamers gespeeld

Parents night out

2 teamleden

18 kamers gespeeld

English please

2 teamleden

3 kamers gespeeld

De Dode Dodo's

3 teamleden

15 kamers gespeeld

De Bekkies

1 teamleden

3 kamers gespeeld

They peter pants

1 teamleden

2 kamers gespeeld

90 reviews

Lachen!

Ik heb deze kamer gespeeld met mijn man en zoontje van zes jaar. Deze kamer werd ons aanbevolen als een van de leukste kamers in Spanje om met een kind te spelen. Als je hem hebt gedaan snap je waarom. De kamer is totaal niet eng en verschillende skills zullen nodig zijn. Houd er rekening mee dat de kamer fysiek wat van je vraagt. Tevens krijg je een jas over je kleding heen, dus denk na over je kleding keuze.
Het ontvangst is wat onpersoonlijk maar wel in stijl. Tevens kun je niet vooraf gebruiken maken van het toilet. Tijdens het spel is er op een gegeven moment wel een optie.
De kamer heeft een duidelijke volgorde. Leuke afwisselende puzzels. En is niet te moeilijk/makkelijk. Als je in de buurt bent is dit echt een aanrader om mee te pakken!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 3 personen

Team: De Bekkies

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving

  Marieke

Honeymoon Hotel

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 29 mei 2023

Klassieker in Stijl

Deze kamer stond al langere tijd op mijn wishlist. Na The Orphange te hebben gespeeld steeg de kamer alleen maar op dat lijstje.
Zodra je wat voor informatie hebt gekregen, kun je gelijk beginnen, daar houd ik van!
De kamer is een opeenvolging van puzzels. Die stuk voor stuk in thema zijn. Ook al merk je dat het een wat oudere kamer is, deze kamer zal je een leuke beleving bezorgen. Het einde kwam voor mij wat onverwacht maar dat is juist misschien een compliment, het voelde niet alsof we al 50 minuten aan het puzzelen waren en zaten nog lekker in de flow toen we erachter kwamen dat het afgelopen was. De kamer is spannend maar zeer goed te doen! We waren met een groep van 6, dit voelde op sommige momenten wel wat veel. Zeker omdat de kamer best wel lineair is.
Ook over het personeel van Dark Park alleen maar Lof! De host heeft ons goed begeleid en ook andere personeelsleden hebben ons vrolijk verwelkomt en te woord gestaan.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 6 personen

Team: They peter pants

Ontsnapt: Ja  48:10 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Spannend
 • Verhaal
 • Puzzels

 

The End

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 29 mei 2023

Fantastische beleving

Dezelfde ochtend hadden we Honeymoon Hotel gespeeld. Onze verwachtingen zijn na de eerste beleving alleen maar gestegen.
Wat de voorpret leuk maakt, is dat de titel van de kamer en de voorinformatie, niet veel vrij geven. Je weet dus letterlijk niet waar je aan gaat beginnen. Dat de kamer hoog ligt qua Spanning, wist ik wel al. Dit zorgde voor een verhoogde hartslag alvorens. Als je aan de kamer begint zit de angst niet gelijk hoog. Je kunt eerst even op adem komen met wat puzzels. Deze passen leuk in het neergezette thema. Maar dan..... dan voel je dat het ECHT gaat beginnen. De spanning stijgt en hoewel dit naar voelt, voelt het ook heel gaaf! Vanaf dat moment zit je in een totaal andere wereld en gaat het echt om de beleving. En DAT kan Dark Park goed! De muziek, licht, setting, alles klopt! Het was een waanzinnige ervaring die ervoor zorgt dat je aftelt naar de volgende Experience van deze aanbieder.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 6 personen

Team: They peter pants

Ontsnapt: Ja  48:58 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend

  MarcjadelouisaTheekopje

La Mina

Unreal Room Escape - Hospitalet
Geplaatst op: 29 mei 2023

Klassieker met goede flow

Helaas is het ontbreken van een ontvangst kamer iets wat veel in Barcelona voor komt, zo ook bij deze kamer.
La mina is een klassieke escape room waar ik blij van word! Het thema klopt, de aankleding klopt, het hintsysteem klopt. Je moet meerdere vaardigheden toepassen, zoeken, puzzelen, logisch nadenken, het verhaal volgen. Er zat een super flow in de kamer! Ik denk dat we in deze kamer de meeste lol hebben gehad in de 12 kamers die we in Barcelona speelde. Verwacht geen hyper moderne snufjes of verrassende dingen, maar ik heb dit niet gemist.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Stranger Danger

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving

 

Time Machine

Mad Machines
Geplaatst op: 10 maart 2023

Terug in de tijd

Een aantal uur voor de geboekte tijd kregen we een bericht van dr mad via WhatsApp. Dit voegt altijd veel toe vind ik, een teaser om met nog meer goede zin de kamer tegemoet te gaan. 5 minuten voor de geboekte tijd mag je naar binnen. De wachtruimte is meteen in stijl. Erg leuk gedaan!
Er is zelfs een klein voorproefje voordat de kamer echt begint.
Na het voorproefje werden we ontvangen door een assistent van dr mad. Dit was even verrassend omdat wij dachten dat we al begonnen waren.
Zodra je de kamer binnenstapt is de setting die ze willen schetsen meteen duidelijk. Via een intro worden we door dr mad verwelkomt. En dan kunnen we gaan beginnen! Het begint meteen leuk en de puzzels passen binnen het thema/verhaal. We zaten niet zo lekker in de flow en hebben dus een aantal keren om hulp moeten vragen, maar ook dat gaat in stijl gelukkig. Met behulp van licht en geluid werden we door de kamer gestuurd.
Net binnen de tijd bereikte we het einde.
De kamer was leuk, uitdagend en er zaten originele puzzels in. 1 puzzel was echt een stukje behendigheid, die paste een beetje raar in het verhaal. Verder is er veel gewerkt met piepschuim. Dat vind ik zelf altijd wel jammer. Dus ook al is het qua aankleding mooi en binnen thema, voelt het materiaal voor mij als een gemiste kans. De kracht van deze kamer zit in de humor. Je hebt echt lol in de kamer. al met al is dit zeker een top kamer!


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: Parents night out

Ontsnapt: Ja  58:25 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Decor

 

Birth Machine

Mad Machines
Geplaatst op: 10 maart 2023

Bijzondere ervaring

Na het spelen van de time machine. Lagen de verwachtingen voor deze kamer nog hoger.
We konden tussen even een slokje water nemen (ook al heb je geen dorst, zeg maar ja), en nog even terug naar de wachtkamer. Wederom begonnen we met een klein voorproefje. Er zit overlap in maar is toch net wat anders dan bij de time machine.
We werden dit keer ontvangen door een andere assistent. Deze dame vond het engels spreken duidelijk spannend. Maar dit zorgde niet voor beperkingen tijdens het spel.
We stappen binnen in de kamer en zijn meteen verrast, dit hadden we niet verwacht. Het klopte in het verhaal en was het eerste wtf moment... gevolgd door veel meer van die momenten. De puzzels zijn in stijl, in thema en uitdagend maar niet onlogisch. Na veel grappige momenten komen we aan bij het volgende deel van de kamer. De setting die ze neer willen zetten is duidelijk, maar ook hier is het materiaal gebruik een gemiste kans (piepschuim). Een puzzel heeft een klein defect dit maakt het behalen van de puzzel wat lastig. Tevens zij twee onderdelen echt vaardigheden die je moet beheersen, als je dit niet hebt wordt het behalen erg lastig. Dat vind ik Zelf altijd een beetje jammer. Het einde is wederom hilarisch! Ietwat teleurgesteld dat het alweer voorbij is komen wij uit de kamer. We hadden weinig tijdsbesef maar dat is een goed teken, daar ben je gewoon niet mee bezig. Na afloop was er niet heel veel tijd voor een na gesprek, dat kwam voornamelijk door de taal barrière, dat vond ik wel jammer. Hoewel de host het echt probeerde straalde het ongemak er vanaf. Dus dan voelt dat niet heel uitnodigingd.
We hebben veel lol gehad in deze kamer en ik zou hem zeker aanraden als je naar Milaan gaat!


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 2 personen

Team: Parents night out

Ontsnapt: Ja  58:00 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Decor
 • Taalbarrière

 

Stay in the Dark

DarkPark Vlaardingen
Geplaatst op: 05 februari 2023

Unieke beleving

Ik ben niet zo'n held in enge kamers, dus lang heb ik argumenten verzonnen om stay niet aan te gaan. Te lang! Eng was het, maar niet té intens. De spanning is niet constant en als je het 'gevaar' niet opzoekt kun je goed door de kamer heen komen. Je wordt door de ruimte heen geleid zonder een hint systeem of iets dergelijks dat maakt dat je echt in de beleving blijft zitten.
De host nam tijd voor een praatje en neemt je vanaf het eerste moment mee in de beleving. Er zit een verhaal in het geheel ook al valt dat misschien niet meteen op de plek, maar op het moment ben je daar ook niet zo mee bezig dus dat heb ik niet als vervelend ervaren. Het is geen klassieke kamer maar zeker een ervaring die een escaper kan waarderen!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ambiance
 • Great service
 • Original
 • Experience
 • Great host
 • Exciting

 

Jumanji

The Missing Link
Geplaatst op: 25 januari 2023

Leuke sfeer kamer

We waren aan het wachten tot deze kamer gerenoveerd zou zijn, dit na het lezen van een aantal revieuws over de huidige staat van de kamer.
Toch besloten we deze kamer te spelen. Niet met een groep fanatieke escapers, maar met ons 6 jarige zoontje.
Qua beleving doet deze kamer zeker aan de eisen. De setting die ze neer willen zetten is duidelijk. De puzzels zijn leuk en origineel maar ook in thema. Ja er is wel wat onderhoud nodig, maar in de hoedanigheid dat we de kamer gespeeld hebben ondervonden we hier geen problemen van. De host was eerlijk in het spelen van de kamer met een kind. Tevens voelde zij goed aan wanneer we een hint nodig hadden om toch op tijd de kamer uit te komen. We hebben ons super vermaakt en onze zoon al helemaal!


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 3 personen

Team: De Bekkies

Ontsnapt: Ja


 • Ambiance
 • Great service
 • Puzzles
 • Difficulty
 • Original
 • Experience
 • Great host
 • Needs maintenance

 

Houdini's Workshop

The Push Mystery Rooms
Geplaatst op: 15 december 2022

Fantastische ervaring

We keken al lange tijd uit naar dit escape tripje. Beide kamers van the push stonden voor vandaag op de agenda. Er zat een gat qua tijd tussen. De eigenaar mailde ons vooraf of we de tijd wilde verschuiven zodat we de kamers aansluitend konden spelen, dit kon omdat er geen groep tussen ons zat. Ik vond dit al een mooi teken van gastvrijheid. Het klonk ook totaal niet uit eigen belang, maar puur om het voor ons zo aangenaam mogelijk te maken.
Het thema van de kamer sprak me op voorhand niet heel erg aan. Dus met niet al te hoge verwachtingen ging ik deze kamer binnen.
Maar toen we alleen al de wachtruimte binnen kwamen wisten we dat dit een topper ging zijn.
En gelukkig werden deze verwachtingen waar gemaakt.
Er zat een super flow en opbouw in deze kamer. Alles is in thema en er zit een goed verhaal achter.
Deze kamer is gemaakt met passie, en dat merk je in alles. De service, de puzzels, de gehele ervaring was echt een cadeau!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Dode Dodo's

Ontsnapt: Ja  41:37 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

  anthony_boelaert

The Movies

The Push Mystery Rooms
Geplaatst op: 15 december 2022

Onvergetelijk

We speelden vlak voor the movies, houdini. De verwachtingen van the movies lagen al hoger, maar dit steeg nog hoger door de ervaring die we bij houdini opdeden.
Het thema is iets wat me vooraf al erg nieuwsgierig maakte. Zodra je de kamer in stapt waan je je meteen in de setting die geschetst wordt. En dit blijft van begin tot eind.
Ook bij deze kamer klopt de flow, de moeilijkheid van de puzzels. Tevens is de begeleiding echt top geweest. Hints op het juiste moment. En ook echt hints en geen oplossingen. Ook gaf de host ons persoonlijke aandacht wanneer het nodig was. De kamer was op een moment namelijk best spannend voor een deel van onze groep, maar dit werd niet verergerd doordat de host er goed op in haakte.
Het einde vonden we fantastisch, de kers op de taart.
Achteraf was er oprecht ruimte voor een praatje en de host had er ook oprecht plezier in. We kijken al uit naar de volgende kamer van the push!


Reactie door The Push Mystery Rooms

19 december 2022

Bedankt Bente! Heel leuk dit alles te lezen. Tot volgend jaar! ;-)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Dode Dodo's

Ontsnapt: Ja  81:20 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Spannend
 • Goede begeleiding

  broeder_viktoranthony_boelaert

The Orphanage

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 27 augustus 2022

Precies wat het moet zijn!

Met wat angst reden we naar zoetermeer. Want het thema is best wel beangstigend voor twee van de spelers uit onze groep. We bedenken ons ter plekke dat we niet aangegeven hebben de kamers in het engels te willen spelen. Maar dit was gelukkig geen probleem. Na een hartelijk ontvangst krijgen we de vraag of we ervaring hebben... wat volgde was geen eindeloze herhaling van regels die we al tig keer hebben gehoord! Heeeel fijn. Gewoon meteen beginnen!
En meteen beginnen, voelde ook als meteen beginnen. Meteen waan je je in de setting waar ze je in willen hebben. De puzzels zijn leuk, afwisselend, logisch en in thema. Stuk voor stuk kloppen ze! Ook het decor, de muziek, en de effecten kloppen. Van voor tot achter is dit de ervaring die je wilt hebben als escaper! Achteraf is er nog ruimte om na te praten wat ik altijd zeer waardeer. Echt een aanrader! En voor de angsthazen, ik vond de spanning niet constant aanwezig waardoor ik gewoon nog kon blijven functioneren. Er zit een goed opbouw van spanning in die maakt dat ik vond dat het minder eng was dan ik had verwacht.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: English please

Ontsnapt: Ja  57:31 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Spannend

  rowanswitzar

Lost and Found

Kamer 237
Geplaatst op: 23 juli 2022

Houden hun naam hoog!

Lang gewacht om deze kamer te kunnen spelen! Met hoge verwachtingen reden we naar volkel. We worden weer enthousiast ontvangen. Al snel konden we beginnen aan ons avontuur.
Meteen ben je verrast door de intro. En al meteen voel je de setting die ze neer proberen te zetten. De flow zat er lekker in, dit zakte op een gegeven moment wat af maar door middel van ingesproken hints, word je naar de juiste oplossingen geleid. De puzzels zijn leuk, passend en uitdagend en in in thema. Het verhaal past bij de voorgaande kamers maar is ook los van de eerdere twee kamers te spelen. Wederom heb ik geen kritische noot omdat deze eigenaren gewoon weten wat een goede escape room is! We werden nog verrast door een leuke reactie op onze deelname aan een winactie van een tijd geleden, super tof!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Dode Dodo's

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede begeleiding

  kamer237

Die Gasse

Rätselraum Ruhrpott
Geplaatst op: 26 juni 2022

Goede klassieker

Eerder speelden we al een kamer van deze aanbieder, deze stond nog hoger aangeschreven, dus met goede verwachtingen begonnen we aan dit avontuur. De host was erg zenuwachtig omdat wij de kamer in het Engels wilden spelen. Ze deed haar best, maar dit doet wel wat af van de beleving. De kamer is mooi in thema en bevat leuke passende puzzels. Wel had ik iets meer magie verwacht. Tevens werd er niet optimaal gebruikt gemaakt van omgevingsgeluiden, dat vond ik wel een minpuntje. Tevens ontbrak de flow soms een beetje doordat er wat vertaal fouten leken te zijn of sloten niet helemaal goed liepen. We hebben een leuke tijd gehad en overall is het een leuke klassieke kamer.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Dode Dodo's

Ontsnapt: Ja  57:28 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Beleving
 • Geen optimale engelse begeleiding

 

Panzerknacker

Limbus Escape Center
Geplaatst op: 26 juni 2022

Teleurgesteld

Voorop gesteld de kamer is leuk en zit goed in elkaar. En voor mensen die de Duitse taal beheersen ook zeker een aanrader... maar over de begeleiding en service ben ik echt teleurgesteld.

Allereerst zou in het Engels spelen mogelijk zijn, hoewel we dit niet konden aanvinken bij het reserveren. We hebben erover gemaild, maar daar hebben we geen reactie op ontvangen. Een dag van te voren nogmaals gebeld maar daar kregen we ook geen duidelijk antwoord of het voor ons wel mogelijk was om in het Engels te spelen.

Toch gegaan. Het gebouw en de ontvangstruimte is echt geweldig! Dit schept hoge verwachtingen!
Vooraf aan de host nogmaals ons verhaal vooraf uitgelegd. De Engelse variant was momenteel niet mogelijk om te spelen omdat ze aan het bouwen zijn aan een nieuwe kamer??
Maar de host verzekerde ons dat er niet veel tekst was. Aangezien twee van de 4 wel een aardig woordje duits spreken, gingen we de uitdaging toch aan.

Vooraf krijg je een leuke film te zien. Jammer dat dit verhaal en setting eenmaal in de kamer niet meer terug komt.
Er zijn leuke puzzels en de kamer is mooi gebouwd en bevat leuke techniek. Maar ze laten wel wat steken vallen, qua gebruik van muziek en effecten mijn inziens.

Ik heb een mail geschreven met de kritiek in de hoop dat ze hier nog wat mee kunnen voor toekomstige Nederlandse escapers.


7.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 6.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Dode Dodo's

Ontsnapt: Ja  56:25 min


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Sfeer
 • Slechte service
 • Slechte begeleiding

 

Soup du Jour

Rock City Escape
Geplaatst op: 15 mei 2022

Voldoet aan hoge verwachtingen

Qua thema en poster, ging ik er vanuit dat soup du jour erg spannend zou zijn. Mensen die hem al gespeeld hadden zeiden dat het echt geen horror kamer was. Vol verwachting kwamen we aan bij de prachtige bestemming.
De ontvangsttuimte is thematische en we werden op een passende manier verwelkomd. Hierdoor begon de beleving al voordat we in de room waren.
De aankleding is volledig in thema en origineel gedaan. Er wordt gebruik gemaakt van mooie verrassende technieken. Er zijn veel leuke puzzels die met logica op te lossen zijn.

Wat ietwat afdeed van de kamer was dat het einde wat minder sterk was dan het begin en middenstuk. Hierdoor raakten we wat uit de flow.

Maar al met al staat deze kamer, zeer terecht hoog in de top kamers!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Beleving
 • Zwakt wat af aan het einde

 

Elixir

Wintertuin Experience
Geplaatst op: 15 mei 2022

Beter dan verwacht

Deze kamer is niet een va de beste van het land. Maar als je in de buurt bent en wat tijd te overbruggen hebt is deze aan te raden om mee te pakken.

De locatie maakt de beleving uniek. Het verhaal is niet super origineel maar sluit wel goed aan bij het thema en de locatie. De Puzzels zijn logisch. De Aankleding is vrij simpel maar past goed in het thema.

Ik zou deze kamer aanbevelen aan niet heel ervaren spelers.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Beleving
 • Puzzels

 

The Toy Factory

Escaperoom Antwerp
Geplaatst op: 18 april 2022

Uniek thema!

We keken al een hele tijd uit naar deze kamer. Een nieuwkomer die zo enthousiast ontvangen werd, moesten we natuurlijk snel gaan beleven!
Vanaf seconde 1, de binnenkomst al, waan je, je in de setting die geschetst wordt. De host deed een fantastische intro, waardoor we meteen in het verhaal gezogen werden. De puzzels zijn origineel, in thema, uitdagend, maar wel logisch. Ik vind het altijd fijn als je met puzzelen en behendigheid eruit kun raken. Hier voldeed deze kamer zeker aan! Van begin tot eind, waan je je, in het verhaal en de puzzels zijn in thema. Ook het einde maakt het plaatje helemaal af!
En pluspunten voor de eigenaar die vol passie de kamer nog met ons nabesproken heeft! Deze kamer is een echte aanrader!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Dode Dodo's

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Hunting Season

Escaperoom Antwerp
Geplaatst op: 18 april 2022

Klassieke Topper

We hebben gewacht met het spelen van deze kamer totdat Toy Factory te boeken was.
Deze stond dus al des te langer op het lijstje.
De ontvangst werd door de eigenaar gedaan, en hij wist de spanning voelbaar over te brengen. Dit maakte het ontvangst extra leuk! De kamer is in stijl van het thema, evenals de puzzels. De puzzels zijn uitdagend en origineel. Ik vond niet alle onderdelen even goed uitgewerkt, maar dit werd meteen opgepakt door de eigenaar.
Het verhaal ontbrak een beetje vond ik, maar dit was niet super storend maar zou het wel af hebben gemaakt.
Ander minpuntje was dat we opgevangen werden door een andere medewerker, dit zichtbaar niet zo gepassioneerd was in het begeleiden als de eigenaar zelf, dus dat was een klein minpuntje waardoor het napraten niet echt een toegevoegde waarde had voor mij.
Een goede klassieke kamer die zeer zeker de moeite waard is!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 8.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Dode Dodo's

Ontsnapt: Ja  57:25 min


 • Spannend
 • Diversiteit
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Beleving
 • Sfeer
 • Gebrek aan verhaal
 • Slechte begeleiding

 

Haunted House

The Chamber
Geplaatst op: 19 april 2022

Angstaanjagend!

Als angsthaas, heb ik lang getwijfeld of ik deze kamer wel aan zou durven. En ik moet zeggen als ik wist hoe heftig hij was, was ik misschien niet gegaan. Maar bright side, sindsdien kan ik wel veel meer aan!
Het is een enorm realistische ervaring van een spookhuis! De kamer is enorm ontzettend goed gebouwd. Technieken, sfeer, alles klopt!

De kamer is een echte enge beleving, maar de puzzels zijn ook nog eens leuk, niet heel moeilijk, origineel of uitdagend, maar dit heb ik niet als storend ervaren. Zeker omdat ik een op sommige momenten te bang was om rustig na te denken. Als je het aandurft moet je deze mee pakken!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: Parents night out

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Sfeer
 • Beleving
 • Verhaal

 

Zodiac Patres

The Chamber
Geplaatst op: 19 april 2022

Geweldige ervaring!

Meteen voel je de spanning, als je aan dit avontuur gaat beginnen. Je bevindt je in een kelder, en dat voel je aan alles! Het thema is tot in de puntjes uitgewerkt. Van de omgeving waar je je in begeeft tot aan de puzzels die verweven zijn in de materialen.
Er zitten wat uitdagende puzzels bij, maar niet te, we konden een goede flow vasthouden.
Dit was een van de favoriete van onze trip, dus deze zeker spelen!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: Parents night out

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede service
 • Sfeer
 • Spannend

 

Speciale waarde voor ons!

Onze zoon werd 5 en wilde graag een escaperoom spelen. Hij is nog te klein voor een kinder kamer, dus zochten we een kamer met magische momenten. De eigenaar heeft ons goed ingelicht. Eenmaal daar werden we hartelijk ontvangen. Hij paste zijn verhaal ook aan op kind niveau en had veel geduld als wij iets moesten vertalen. De kamer bevat leuke magische momenten. De puzzels waren leuk, niet te moeilijk. Op het einde kwamen we er niet helemaal uit. De host heeft ons uiteindelijk het juiste zetje moeten geven. Voor ons was de beleving het belangrijkste en dat klopte helemaal! Ze hebben ons alle tijd gegeven zodat de kamer behaald werd, zonder al te veel haast. Dit was voor ons heel fijn!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: De Bekkies

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

Klassieker met iets minder einde

We konden gelijk doorspelen toen we uit La mina kwamen, De overgang hadden ze leuk opgezet. Het thema sprak me iets minder aan, maar is zeker goed uitgevoerd. De host begeleide ons op een leuke goed manier, dat hij verrassend goed Engels sprak, hielp zeker mee. Ik wil niet te veel spoileren maar in de lijn van begeleiding zaten wel wat dingen die jammer waren. lag niet aan de host of zijn kwaliteiten, maar meer in de verhaallijn.
Ook dit was een klassieke kamer maar wel goed uitgevoerd. Wel had hij voor mij wat korter mogen duren. Het laatste deel was het net niet, en had mijn inziens beter weggelaten kunnen worden, of beter uitgevoerd. Wel zaten er leuke verrassing momenten in de kamer.


8.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Stranger Danger

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

Vault 27

Maximum Escape
Geplaatst op: 29 mei 2023

Met plezier de kamer door

Yes een ontvangstruimte! Dat is even fijn. De host pakte zijn rol leuk op. Dat droeg zeker bij aan de beleving. De kamer is mooi aangekleed en het thema is duidelijk aanwezig. Er zitten verrassende elementen in de kamer. Sommige puzzels wat niet super logisch, of even duidelijk. Maar de host heeft ons op een leuke manier door de kamer geloodst. Er zijn wat basis escape regels die hier niet golden, dit maakte dat we soms onnodig lang over sommige gedeeltes deden. het was een leuke kamer die we met plezier gespeeld hebben.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Stranger Danger

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Goede service
 • Onlogische puzzels

 

Abduction 4: Enterprises

Abduction
Geplaatst op: 29 mei 2023

Veel in een ruimte

Helaas ook hier weer geen mogelijkheid op een toiletbezoekje of bezin moment vooraf. Deze kamer is ruim opgezet, maar dit past wel binnen het verhaal. Je hebt bij binnenkomst meteen het WOW effect. Wel zie je meteen dingen die je wilt gaan doen, helaas kan dit nog niet, dat vind ik altijd wel een beetje jammer. De puzzels zijn recht toe recht aan. Ook dit is weer best een fysieke kamer. Aan het einde was er een technisch foutje, maar dit kan gebeuren. We hebben ons in ieder geval goed vermaakt-


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Stranger Danger

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving

 

Abduction 3: The Exam

Abduction
Geplaatst op: 29 mei 2023

Fysiek uitdagend

Er zit niet echt een verhaal in de kamer. Dat vond ik persoonlijk erg jammer. Het was voor mij meer een ´prison island´ idee dan een escape room. De puzzels zijn leuk en uitdagend en volgen elkaar goed op, maar voor mij miste de rode draad. De host kon niet goed engels, en voelde dan ook niet aan dat een van de fysieke opdrachten echt niet meer leuk was. Wellicht had hij die mogelijkheid niet, maar als je echt wilt stoppen omdat de lol ervan af is, dan gaat de kamer wat te ver mijn inziens.


7

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.0


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Stranger Danger

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Gebrek aan verhaal
 • Slechte begeleiding

 

Alien Origin

Escape Barcelona
Geplaatst op: 29 mei 2023

Niet de moeite waard

Helaas hadden we dezelfde host als bij Jurrasic Land, en daar waren we niet al te positief uitgekomen. Maar gelukkig was de kamer wel beter dan eerst genoemde. De kamer was mooier aangekleed en past binnen het thema. We werden als groep gesplitst. In deze kamer was ook wel enige moderne techniek aangebracht. Wel jammer dat de hints wel nog via portofoons werden gegeven. Dit had ook wat meer binnen het thama gepast op een andere manier. Niet alle puzzels waren even logisch, maar wel in thema. Alleen de eind puzzel sloot niet helemaal aan bij de setting voor mijn gevoel. De kamer vraagt enige fysieke inspanning. De host kwam twee keer naar binnen, hij zei dat dit erbij hoorde maar voelde voor ons niet heel erg logisch. Deze is zeker geen must play!


6.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 5.5


Gespeeld in december 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Stranger Danger

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Slechte begeleiding
 • Onlogische puzzels

 

Laad meer reviews

0 reviews