Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Annevb

Junior Escaper

Offline

Lid sinds

15-12-2019

Statistieken

Escaperooms

10 reviews

13 kamers gespeeld

100% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


10 reviews

Prof. Kepler & the Machine

Escaping Utrecht
Geplaatst op: 8 november 2021

Opnieuw verrast door escaping!

Na een leuke eerste ervaring bij escaping (bij Let's rob the bank), zijn we nu de tweede kamer ingedoken. Het verhaal is leuk en ook geschikt voor kinderen, waardoor het voor ons in eerste instantie misschien wat kinderlijk klonk. Eenmaal in de kamer verdween dat al gauw. We zijn onwijs uitgedaagd door verschillende puzzels, raadsels en spellen waar je echt goed voor moet nadenken. De kamer is vrij divers, er zijn verschillende puzzels en het beschikken van verschillende vaardigheden, zoals samenwerken en focus bewaren, is handig in deze kamer. Het gebruik van meerdere ruimtes in deze escaperoom is voor mij daarnaast ook echt een plus. Met nog vijf minuten over, is het ons net optijd gelukt om de wereld te redden. het personeel was vriendelijk. Het verhaal werd kort uitgelegd, maar voor ons was dit ook prima. Goeie ervaring!


7.5

Sfeer: 6.5

Puzzels: 9.0

Service: 7.5


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  54:47 min


 • Fotomoment
 • Meerdere ruimtes
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Puzzels
 • Goede service
 • Sfeer (in het pand zelf, de escape room was prima!

 

Oriënt Express

Backspace Escape Rooms
Geplaatst op: 21 oktober 2020

Gaafste treinreis ooit!

Na een goede ervaring bij Backspace Amsterdam vonden wij het leuk om een tweede kamer te proberen, the orient express. Wat was deze kamer gaaf, echt een aanrader. De kamer is perfect aangekleed naar thema, net of je echt in een trein zit. Wat voor ons ook een pluspunt was, was dat deze escape room bestaat uit verschillende kamers. Er zaten veel leuke puzzels in, veel variaties. We speelden de kamer met zijn tweeën en dat is ook echt prima te doen. Opnieuw een positieve ervaring, wij komen hier graag nog een keer terug!


Reactie door Backspace Escape Rooms

25 oktober 2020

Bedankt voor de review Anne. We zijn blij dat jullie van de reis hebben genoten!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  53:12 min

  Backspace

Sherlock Holmes

Backspace Escape Rooms
Geplaatst op: 17 oktober 2020

Mooie, originele escaperoom!

Een tijdje geleden alweer hebben we deze escape room gespeeld. We werden ontvangen door vriendelijk/enthousiast personeel. Boven mochten we even wachten, hier konden we gezellig wat drinken. Eenmaal in de kamer begon het puzzelen. Heel veel originele puzzels die wij eerder nog niet ergens anders gezien hadden. Een groot pluspunt was het dat je in verschillende ruimtes zat. Deze ruimtes waren goed aangekleed en ook duidelijk in het thema. De muziek in de kamer was goed. Deze escape room is prima te doen met twee personen. Uiteindelijk werd het ook nog even spannend, maar dit maakt het dan ook wel weer leuk. Het foto-moment na de escape room is ook een groot pluspunt, weer erg origineel. Je krijgt de foto zelfs uitgeprint mee. Top ervaring!


Reactie door Backspace Escape Rooms

22 oktober 2020

Bedankt voor de mooie review Anne!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  49:50 min


 • Haalbaar voor 2 personen
 • Spannend
 • Origineel
 • Leuke/mooie kamer
 • Vriendelijk personeel

 

The Chocolate Factory

Escape Room Schagen
Geplaatst op: 22 augustus 2020

Ontsnappen uit een magische snoepwereld!

Deze escape room gespeeld met vijf personen. Je krijgt bij aankomst wat uitleg over de escape room, erg vriendelijk personeel. Eenmaal in de kamer kom je in een hele vrolijke, leuk versierde kamer. Het chocoladethema zag je niet per se terug, het was meer een snoepwereld, ook leuk! In de kamer had je veel verschillende soorten puzzels. De escape room bestaat uit verschillende kamers, wat voor mij een pluspunt is. Je krijg een portofoon mee, zodat het personeel je kan begeleiden. Ik vond het erg fijn dat er de hele tijd iemand mee aan het kijken was. Onze portofoon viel een aantal keer uit, waardoor de verbinding verbrak, maar dit werd snel weer gefixt. Een groot pluspunt vonden wij het ook nog dat de groepsfoto werd verwerkt in de kamer zelf, super origineel!Het einde van de escape room viel voor ons wel een beetje tegen, er was geen echte uitgang of deur, je hoefde dus niet echt te ontsnappen. Voor de rest vonden wij dit echt een top escape room.


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  44:50 min


 • Meerdere kamers
 • Foto komt terug in escape
 • Leuke puzzels/opdrachten
 • Er kijkt constant iemand mee.
 • Aankleding
 • Einde van de escape

  peterd

Prison Island

Kartfabrique
Geplaatst op: 16 augustus 2020

Geen echte escape room, maar wel heel leuk!

Prison break is geen echte escape room, het is een gevangenis met verschillende cellen, ongeveer 40. Elke cel bevat een eigen spel. De spellen zijn heel verschillend. Je hebt puzzels, codes, maar ook fysieke spellen. Je kon zelf kiezen welke cel je inging en ook zelf wanneer je er weer uitgaat, als het toch niet lukt. De begeleiding was goed en hielp waar dit nodig was. Op de locatie was het wel erg warm, maar er werd ons wel meteen verteld dat wij tussendoor zoveel water konden drinken als we wilden. Uiteindelijk hebben we 940 punten behaald, wat ons op een 5e plek van de dag heeft gezet.


7

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede begeleiding
 • Veel variatie
 • Erg warm in de kamer

 

Case 0048

The Team Building
Geplaatst op: 7 augustus 2020

Spannend maar echt leuk

Deze escape hebben we gespeeld op 6 augustus. Locatie is makkelijk te vinden en goed bereikbaar. Bij aankomst werden we meteen goed ontvangen en kregen we wat uitleg. Na eventjes wachten werden we opgehaald. Het meisje dat ons zou begeleiden zat heel goed in haar rol, super knap en leuk. Het verhaal was duidelijk en in de kamer zat het verhaal/thema ook duidelijk verwerkt. Nadat we allemaal in de kamer waren kon het ontsnappen beginnen. De kamer was goed in thema ingericht. Er zaten leuke elementen in de kamer die de escape room ook een beetje spannend maakten. We kregen hints wanneer we ergens niet uitkwamen, deze hints waren soms wel wat slecht te verstaan. Uiteindelijk is het ons gelukt om te ontsnappen, helaas kregen we niet te horen hoelang we er precies over gedaan hebben en werd er ook geen foto gemaakt, maar al met al was dit een leuke escape!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  40:00 min


 • Teamwork nodig
 • Spanning
 • Personeel zat goed in rol
 • Duidelijk thema
 • Kamer inrichting
 • Geen foto achteraf
 • Hints soms wat slecht te verstaan

  peterd

Mini escape - Attack Mode

ZERO55 Apeldoorn
Geplaatst op: 3 augustus 2020

Leuke toevoeging aan het uitje.

In de vakantie gingen wij met het gezin naar ZERO55. We zouden hier gaan karten en daarna beide mini escape rooms doen. De escape rooms duurden allebei max 20 minuten. We werden naar de escape room gebracht en kregen een korte introductie. Hierna mochten we aan de slag. Tijdens de uitleg was al duidelijk gezegd wat er van ons werd verwacht waardoor je niet echt naar verbanden moest zoeken en lang na moest denken om oplossingen te vinden. Dat vond ik jammer, maar ik snap het wel, want anders waren we nooit binnen 20 minuten ontsnapt. Het personeel was vriendelijk en de ruimte zag er leuk uit. De aankleding van de opdrachten zelf was niet heel bijzonder, maar voor een mini escape room wel voldoende. Dit was een leuke toevoeging aan het uitje bij ZERO55!


6

Sfeer: 6.0

Puzzels: 6.5

Service: 6.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  07:07 min


 • Leuk verhaal
 • Duidelijk
 • Aankleding opdrachten
 • Niet heel lastig

 

Mini escape - Power Fail

ZERO55 Apeldoorn
Geplaatst op: 3 augustus 2020

Samenwerken is hier nodig!

Tijdens ons uitje naar ZERO55 zijn wij gaan karten, hebben wij een VR-game gespeeld en hebben wij beide mini escape rooms op gespeeld. We zijn begonnen en gingen daarna door naar Power fail. We kregen een korte inleiding en moesten hierna snel aan de slag. De aankleding in de ruimte was leuk. Al snel werd het voor ons duidelijk dat we in deze escape room wel moesten samenwerken, om optijd te kunnen ontsnappen. In deze escaperoom was samenwerken echt echt heel belangrijk om optijd weg te komen. De opdrachten waren leuk bedacht, wel een aantal keer dezelfde opdrachten, maar dit vonden wij niet erg. Gelukkig binnen te tijd weten te ontsnappen. Na afloop kan je nog wat drinken binnen of buiten (met uitzicht op de kartbaan). Als wij moeten kiezen tussen Attack mode en Power fail, zou onze voorkeur wel uitgaan naar Power fail! Een leuke mini escape.


7

Sfeer: 6.5

Puzzels: 8.0

Service: 6.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  16:47 min


 • Duidelijke opdrachten
 • Veel samenwerken
 • Leuke ruimte
 • Geen foto achteraf

 

Let’s Rob The Bank!

Escaping Utrecht
Geplaatst op: 3 augustus 2020

Leuke kamer!

2 januari zijn we met vier man naar Utrecht gegaan voor ‘Let’s rob the bank’. Escaping Utrecht zit onder een restaurant, waar wij van tevoren even wat gingen eten! We waren iets te vroeg op locatie, dus we moesten even wachten! Na een korte introductie zijn we de kamer ingegaan en konden we beginnen. Op een groot bord in de kamer zelf kreeg je nog wat introductie van degene waarmee jij de bank ging beroven, dit was leuk! De escape rook bevat meerdere delen, dat is altijd leuk! Optijd ontsnapt met een snelste tijd van de maand, al is dat niet heel lastig als je op 2 januari gaat, haha!


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 10.0

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  47:52 min


 • Restaurant boven
 • Leuk ontvangst
 • Leuke opdrachten
 • Meerdere kamers
 • Weinig decor

 

Super eerste escape ervaring!

We zijn in december met een groep van vijf naar ‘the lost flight’ gegaan. Locatie middenin de stad. Bij binnenkomst werden we leuk ontvangen en al snel konden wij naar de kamer. Hier kregen we een korte uitleg en werd het verhaal geïntroduceerd. De vrouw die ons begeleidde was erg vrolijk en aardig. De kamer zelf zag er heel leuk uit en het was goed aangekleed naar thema. De puzzels waren leuk, sommige wel wat aan de lastige kant. Soms liepen we hierdoor even vast, maar dan kregen we via een scherm die in de kamer hing een aanwijziging waardoor we weer verder konden. We zijn net optijd ontstapt uit de escape room. Al met al een leuke ervaring!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 9.5


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  59:47 min


 • Mooi decor
 • Goed ontvangst
 • Goede aanwijzingen
 • Leuke kamer
 • Soms moeilijke puzzels

  nanda

0 reviews