Over mij

Escape Addict ...

Intussen meer dan 150 kamers gespeeld in Nederland en Belgie, Boedapest en Praag. Ik blijf enthousiast over de steeds weer vernieuwende snufjes en puzzels. Het liefst speel ik kamers die niet-lineair zijn en waar je écht moet samenwerken om tot een oplossing te komen.

Mijn favoriete kamers, in willekeurige volgorde, zijn:

De Conciërge - Volkel, NL (mijn absolute nr. 1) !!!

Hannah's Kamer, Rijen, NL

The Freakshow, Delft, NL

Elixer Mystery, Praag, CZ

De Conductor, Best, NL

Erzsebet - Retie, BE

Santa Muerte, Budapest, HU

Dream Extractors - Praag, CZ

The Gold Mine - Zandvoort, NL

De Bagijnetoren - Delft, NL

Time Machine (SteamPunk) - Budapest, HU

Tips zijn altijd welkom!

 

Locatie

Brabant


Statistieken

 • Kamers gespeeld: 148
 • Reviews geplaatst: 148
 • Ontsnappingspercentage: 87.2%
 • Forum berichten: 0
 • Lid sinds: 16-08-2016

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Geinig

We speelden deze mini escape room tijdens de Escapade 2018. We vonden het wel geinig, maar het was uiteraard niet te vergelijken met een echte escape room.

Mooi aangekleed en afgewerkt

Prima kamer. Al vond ik sommige puzzels onlogisch. Enkele puzzels vergezocht, waar wij (dus het lag aan ons) zeker wat hints voor nodig hadden.

Leuke puzzels

Leuke escape room, met verrassende elementen. Echt een toffe kamer voor beginners (dat zeggen ze zelf ook op hun website). Echt een kamer waar je samen tot de oplossing komt - dat is leuk! Hier en daar vond ik het wat rommelig.

Nog even meegepakt ...

Mooie kamer met een leuk thema. Kamer gaat sluiten, er komt een nieuwe kamer in dit gebouw. Duidelijk een kamer 1.0 (cijfercodes en slotjes zoeken). Maar dat wisten we van te voren, dus dan is het niet erg. Het thema is mooi uitgewerkt, dat begint al bij de ontvangst, zoals we gewend zijn bij deze locatie. Het hint-systeem in deze kamer vind ik leuk bedacht.

Blij verrast!

Prima kamer. Top service - we konden last minute terecht! Super. Goeie puzzels, mooie beleving. We schoten uit de startblokken, waardoor we sommige puzzels al oploste voordat het 'logisch' was. Dat bracht wat verwarring. Maar uiteindelijk zijn we met z'n tweeën netjes binnen de tijd ontsnapt. Erg vriendelijk personeel!

Goed, in al z'n eenvoud

Leuke kamer. Wat mij betreft leuk voor beginners. Maar ik was met een groep beginners, dus we hebben ons vermaakt.

Leuk kamer - geweldige beleving!

We speelden deze kamer nadat we op deze locatie de Cooper Case hebben gespeeld. Ik vond deze kamer minder leuk op het moment van spelen. Kwam het door de geweldige ervaring van de Cooper Case of was het onze eigen scherpte. Ik vermoed iets van beiden. We misten in deze kamer (door onze eigen stommiteit) een aanwijzing, waardoor we nogal achter de feiten aanliepen. We verloren veel tijd en als je het spelletje niet snapt - dan wordt het vervelend. Gelukkig kregen we tijdig een hint en puzzelde we ons uiteindelijk netjes uit de kamer! Met name de aankleding en het niveau van samenwerken in deze kamer zijn schitterend! Ook deze kamer zou ik absoluut aanbevelen!

 • Vriendelijk personeel
 • Aankleding
 • Samenwerking

Wat een beleving!

Deze kamer stond al ruim een jaar op mijn lijstje. En hoog ook, vanwege de goede recensies! Nu eindelijk gespeeld! Wat een top kamer! Een geweldige beleving. Een kamer waar we goed konden samenwerken en ons vlot door het verhaal heen puzzelde. Ik kan zeggen dat mijn verwachtingen hoog waren - maar er is volledig aan voldaan. De aankleding van de kamer is geweldig - zo goed, dat je je gewoon in een andere wereld waant. Ik zou deze kamer absoluut aanbevelen!

 • Aankleding
 • Vriendelijk personeel
 • Beleving

Gave kamer, jammer dat ze stoppen

Voor een kamer die al relatief oud is en op het punt staat opgeheven te worden, vond ik 'm uiterst goed afgewerkt en leuk bedacht. Perfect binnen het thema, mooie puzzels en goede ontvangst!

jammer

Ik denk dat dit ooit een hele leuke, goede escape room is geweest. Alleen bij ons was er nogal wat kapot en verouderd. Het voelt een beetje alsof ze de kamer niet perfect willen houden - maar dat het goed genoeg is. Dat vind ik zonde. En dan is het, voor mij, zeker de prijs niet waard.

Leuk, maar minder mijn smaak

Op zich een leuke kamer, mooi afgewerkt, goeie sfeer. Ik miste wat logica in de puzzels, waardoor met sommige onderdelen wel veel tijd verloren. Maar wel weer een leuk uurtje gespeeld. Enthousiaste gamemasters! Minpuntje: Jammer dat we achteraf geen foto kregen, omdat er geen SD-kaartje in 't toestel zat :(

leuk

Leuk om een keer gedaan te hebben. Jammer dat sommige onderdelen niet goed werkte.

Wauw, zo hoort het!!

Complimenten voor de makers!! Dit is een echte 'totaal-kamer'. In deze kamer is de beleving perfect en zijn de puzzels ook nog leuk, nieuw en uitdagend. Mijn verwachtingen waren hoog, vanwege mijn ervaring van hun eerste kamer (Kamer 237). Maar ook hier zijn deze verwachtingen meer dan waargemaakt. Echt geweldig. Dit is met zekerheid de leukste en beste escape room die ik ooit gespeeld heb!! Aanrader voor de ervaren escaper.

Had er meer van verwacht

Deze kamer staat heel hoog in alle reviews. Dus had er veel van verwacht. Helaas viel het daardoor wat mij betreft tegen. De beleving was echt wel heel goed, maar het aantal puzzels was niet goed. Ik vind een echte puzzelkamer leuker ...

Wow, perfecte kamer

Dit is nu echt een kamer die gebruik maakt van de locatie en het gebouw. Het thema is perfect uitgewerkt in de stijl van het pand en zijn geschiedenis. Echt complimenten. Zeker een aanrader! Het enthousiasme van het personeel is te gek!

leuk voor de beginnende escaper

rederlijk

prima kamer, maar zeker niet de beste.

Weer eens wat anders

Echt een hele goede kamer! Leuke nieuwe puzzels. Aanrader.

Super gave kamer

Mooie aankleding en goede puzzels zorgen voor een uitdagende en verrassende kamer. Gelukkig is er voor iedereen genoeg te doen. Gaaf dat de eigenaar enthousiast en trots over zijn kamer praat.

Prima kamer

Prima kamer met goede technische snufjes, leuke effecten en onverwachte elementen. Dat je moet samenwerken in deze kamer vind ik echt top. Dit zorgt voor de nodige spanning!

Jammer

Eigenlijk hetzelfde gevoel als de andere kamer op deze locatie. Dit is niet wat ik verwacht van een escape room. Jammer van het 'auto-solve' systeem.

Tja ...

Dit is niet wat ik verwacht van een escape room. Wij speelde deze kamer nog tijdens de laatste tryout fase. Jammer van het 'auto-solve' systeem.

Wow, wat een beleving !!!

Wat een geweldige escape room op werkelijk een toplocatie! Op de juiste momenten spannend en met voldoende uitdaging. We zijn ontsnapt en hebben geen hints nodig gehad ... Deze stond al een tijdje op ons lijstje en wat mij betreft zijn we zeker niet teleurgesteld! Echt een aanrader!

 • Enthousiast personeel

Superleuk!

Superleuke kamer met leuke technische snufjes en waar bij we goed moesten samenwerken. Wij waren met zevenen, dat vind ik over het algemeen wat veel. Ook hier zou ik adviseren met minder mensen naar toe te gaan. Bij ons ging het allemaal vrij vlot en we hebben geen hints nodig gehad. Sterker nog: we hebben de 2e beste tijd neergezet! Personeel is erg vriendelijk en praat gezellig mee over andere escape ervaringen. Dus zeker een aanrader!

 • Vriendelijk personeel
 • Te snel afgelopen :(

Leuk en anders!

Deze kamer is duidelijk anders dan andere ervaringen. Op sommige punten erg gaaf gedaan, soms helaas wat vergezocht. Maar vind het overall een leuke kamer en zeker een aanrader!!

De derde kamer van vandaag (we speelde eerder deze middag ook Mailroom en Prison Cell).

Mijn verwachtingen waren hoog door de lovende reviews, helaas vond ik t (vermoedelijk daardoor) minder. Hier vond ik het verhaal vooraf wel echt goed en grappig. De reden waaorm t me wat tegenviel voor mij, is dat we moeilijk de verbanden legden en op sommige momenten niks aan t doen waren.

Persoonlijk vind ik t verhaal vooraf wat overdreven. Verder is de kamer wel erg leuk. Zit goed in elkaar, ook al begrepen wij niet alle spellen. Dat leidde bij mij tot frustatie en gaf me t gevoel dat t allemaal wat lang duurde.

Het bleek het laatste moment dat we deze kamer konden spelen ... Nu is deze gesloten. Dus reviewen is niet echt nodig ... Maar vond t de beste kamer van deze locatie. Zat leuk in elkaar en we hebben goed samengewerkt. Ik ben benieuwd naar de 2.0 versie tzt ...

Leuke kamer, oogt wat oud. Maar toch een leuke kamer, waar we soms best goed moesten samenwerken.

Anders dan verwacht

Geweldig intro door de gamemaster. Kamer was erg gaaf, anders dan andere kamers die ik gespeeld heb. Dat maakt t leuk.

Gave kamer - zoals verwacht !!

We speelden deze kamer met z'n tweeën, dat vond ik wel pittig. Je moet veel doen in deze kamer. Maar zoals ik al eerder heb aangegeven: Locked maakt gave escape rooms - en deze kan gewoon in dat rijtje erbij. Zeker een aanrader.

 • Super vriendelijke ontvangst
 • Een echte doe-kamer

#132

Leuke kamer, waar de puzzels leuk bedacht zijn en de logische volgorde ook duidelijk is. Een aanrader voor beginners (ervaren escapers kunnen dit prima oplossen met z'n tweeen.

#131

Jammer. Thema is goed bedacht, maar (wat mij betreft) niet goed uitgewerkt. De laatste puzzel is een aanfluiting... Dit is niet wat ik van een escape room verwacht. De gamemaster was half afwezig en gaf ons tips over zaken, die we allang voltooid hadden.

#130

Vandaag gaan we een escape marathon doen: achtereenvolgens spelen we The Honeymoon Hotel, The Orphanage, The Dentist en The Freakshow ... The Freakshow was echt een geweldige afsluiter!! Zeker een aanrader, leuke spellen, perfecte aankleding en voldoende uitdaging. Vriendelijk personeel

#129

Vandaag gaan we een escape marathon doen: achtereenvolgens spelen we The Honeymoon Hotel, The Orphanage, The Dentist en The Freakshow ... The Dentist vond ik best leuk, beetje kaal. Weinig sfeer in de kamer. Wel grappige puzzels. Aardig personeel.

#128

Vandaag gaan we een escape marathon doen: achtereenvolgens spelen we The Honeymoon Hotel, The Orphanage, The Dentist en The Freakshow ... Ook The Orphanage is perfect aangekleed en heeft mooie, spannende momenten. Ik vond deze duidelijk minder dan The Honeymoon Hotel, omdat sommige puzzels niet goed werkte. Ook hier puntje van aandacht: jammer dat we meteen de kamer uit moesten en niet nog uitleg kregen -> omdat er meteen een nieuwe groep klaar stond.

#127

Vandaag gaan we een escape marathon doen: achtereenvolgens spelen we The Honeymoon Hotel, The Orphanage, The Dentist en The Freakshow ... The Honeymoon Hotel is een mooie kamer met een goed uitgewerkt thema. We zijn op tijd ontsnapt! Leuke foto na afloop. Puntje van aandacht voor de spelleiding, zogenaamd in lijn met het thema. Wat mij betreft niet geslaagd.

#126

Leuke setting. Heel anders dan ik tot nu toe gezien heb. We vonden sommige puzzels wat vergezocht en lastig te bepalen of we bij het juiste antwoord zaten ... Personeel is erg enthousiast en vriendelijk. Ze staan heel erg open voor feedback en achteraf nemen ze voldoende tijd om de volledige 'walkthrough' te laten zien.

De mooiste van deze dag ...

Vandaag al 3 kamers gedaan en dit is de laatste ... Maar zeker de mooiste, wat een perfecte aankleding. Gave kamer, met een leuk thema en verrassende puzzels. Erg goed! Mooie afsluiter van deze dag !!

Supermooie kamer

Tot in de puntjes uitgewerkt thema. Kamer ziet er fantastisch uit, je waant je echt in een blokhut in het bos. Puzzels zijn goed te doen. Alleen vonden we de laatste puzzel wat vergezocht en die kan je op meerdere manieren interpreteren.

 • Aankleding
 • vriendelijk personeel
 • Laatste puzzel is wat vergezocht

Prima kamer, met leuke puzzels. Echter niet altijd duidelijk hoe ze werkten, daardoor toch wat hints nodig gehad.
Maar goeie kamer voor de beginnende escapers.

Mooi afgewerkt !!

Erg mooie afgewerkte kamer, met gave effecten. De kamer is eigenlijk meer een beleving en een missie, dan dat je echt moet zien te ontsnappen. Zeker een aanrader en verrassend anders dan de 'normale' escape room.

 • Gave effecten
 • Vriendelijk personeel

Waar is de logica ???

Helaas zijn we niet ontsnapt uit deze kamer. Voor ons ontbrak elke vorm van logica. Kamer is wel mooi afgewerkt. Echt teleurstellend vind ik dat de muren niet tot aan t plafond gaan, en we zodoende de andere kamer konden horen ... Ontvangst was prima en personeel is vriendelijk. Ook jammer dat ze de kamer vooraf niet heeft gecheckt of deze speelklaar was - er was een slotje al los, waardoor we een code overhielden. Vraag blijft dan waar je die voor nodig hebt ...

Niet mijn favoriet

Prima ontvangst, aardig personeel. Maar wat een 'drama' in de kamer: Groot deel van de kluisjes werkte niet naar behoren en er moest veel gerekend worden. Toen bleek dat we de hele som hadden opgelost, kregen we (via de porto) te horen dat we er X naast zaten -> en zo verklapte de host de code ... Nee, dat was niet echt leuk. Ik vond een hoop puzzels onlogisch.

Goed opgebouwde spanning ...

Ze voeren de spanning goed op in deze kamer. Sommige delen zijn super mooi afgewerkt. Pittige kamer met z'n tweeën, maar toch gehaald! Prima ontvangsthal en vriendelijk personeel. Maar kom niet een half uur te vroeg - want wij stonden daarom voor een gesloten deur ...

Het begint al bij het aanbellen ...

Wat een super beleving is deze kamer, met goed bedachte puzzels, waarbij je goed moet samenwerken. Gave special effects en complete ervaring.

 • Enthousiast personeel

Mooi gemaakt!

Super mooi gemaakt, maar wat mij betreft net als 'The Launch' geen escape room. Meer een beleving, omdat het zo goed is afgewerkt.

Indrukwekkende beleving

Wat is deze kamer mooi afgewerkt! Echter is het voor mij meer een beleving dat een escape room. Weinig te puzzelen en vaak een hint nodig om de next steps te snappen. Maar absolute aanrader voor de beleving!

Spannend !!

Dit is een kamer die je als spannend kan ervaren. Mooi afgewerkt, met leuke puzzels - anders dan ik ze tot dan toe had gezien. Veel slotjes met codes.

 • Vriendelijk, flexibel personeel

Prima kamer

Deze kamer last minute kunnen spelen. Tof dat ze zich zo flexibel opstelden !! Kamer op zich is vrij basic, voornamelijk slotjes met codes - maar evengoed een prima kamer.

 • Vriendelijk, flexibel personeel

Leuk !!

Eindelijk een escape room die ik echt alleen kan doen - en dus niet anderen de schuld kan geven als 'we-het-niet-redden'. Ik ging voortvarend van start en het liep gesmeerd. Helaas heb ik het net niet gered. Jammer.
Wel een aanrader voor een ervaren escaper!

 • je speelt alleen
 • leuk idee
 • Duur - in verhouding tot de speeltijd

Jaren 80 sfeer

Een leuke kamer, helemaal in jaren 80 sfeer. Jammer dat de communicatie tussen ons en de gamemaster niet vlekkeloos verliep, daardoor kwamen de hints veel te laat en waren we dus al verder in het spel. Dat was natuurlijk frustrerend. Achteraf bleek dat er een nieuwe medewerker werd ingewerkt. Uiteraard heb ik daar alle begrip voor, maar dat had ik graag vooraf geweten. Evengoed een prima kamer, met vernieuwende puzzels.

 • vriendelijk personeel
 • vernieuwende puzzels

Mooi afgewerkt!

Deze kamer is tot in detail afgewerkt. Mooie beleving en gave sfeer. Prima escape room voor alle niveaus. De wachtruimte is ook leuk aangekleed; inclusief spellen, denkspellen en flipperkasten!

 • vriendelijk personeel

Wat een geweldige beleving!

Deze kamer stond hoog op mijn verlanglijstje. En gelukkig niet onterecht! Wat een geweldige ervaring. Mooi afgewerkt en leuke puzzels. We speelden maar met z'n tweeën en ik had dus verwacht dat het te moeilijk zou zijn. Maar met nog 2m28s op de klok ontsnapte we uit The Gold Mine. Super !! Het fotomoment na afloop is ook echt uniek en hilarisch :-)

 • mooi afgewerkt
 • vriendelijk personeel
 • fotomoment achteraf
 • Casino — Escape 2300
 • Geplaatst op 4 april 2018 om 15:41
 • Gespeeld met 5 personen in maart 2018; Ontsnapt: Ja

Leuke beginnerskamer

Prima kamer, niet heel hoogstaand. Maar we hadden deze dag al de kamer in Retie gespeeld. Evengoed paste alles leuk in het thema en waren de puzzels best origineel.

 • Vriendelijk personeel
 • Reserveersysteem via de mail

Snelste tijd!

Een wat oudere kamer. Vooral veel puzzels, wat zeker leuk is voor een keer. Alles past duidelijk en goed binnen het thema. Sommige puzzels zijn wat vergezocht. Uiteindelijk ontsnapte we in record tijd uit de kamer.

 • Alles past in het thema
 • Reserveersysteem via mail

Hoge verwachtingen waargemaakt !!

Wow!! Wat een geweldige kamer is dit. Zowel in beleving als de aard van de puzzels. Toch weer nieuwe snufjes gezien. Erg gaaf hoe ze spelen met licht en het moment. Deze kamer heb ik niet als eng ervaren, hoewel er zeker spannende momenten inzitten. Super vriendelijke mensen en een prima wacht- / napraatruimte. Aanrader !!

 • Aanrader
 • Vriendelijk personeel

Mooi aangekleed

Prima escape room in een mooi thema. Mooi aangekleed en verrassende spelelementen. Vooraf hadden wij aangegeven geen hints te willen, tenzij we er om vroegen. We zijn uiteindelijk met nog 13 minuten op de klok ontsnapt, zonder hints !! Prima locatie, vriendelijk personeel.

 • mooi thema
 • vriendelijk personeel

Tja, wat moet ik van deze kamer zeggen. Kamer is onlogisch. Met een aantal hints / aanwijzingen, hoef je niks te doen, dat is erg verwarrend. Uiteindelijk prima op tijd ontsnapt, maar we hadden veel sneller kunnen zijn ...

 • Mooie locatie
 • Kamer is onlogisch

Verrassend !!

Erg goede escape room. Jammer dat een aantal elementen kapot waren en zodoende vervangen waren door A4tjes met de code erop -> dat vind ik persoonlijk echt niet kunnen. Maak daar dan nog een raadsel of puzzel van ... Maar we waren met een goed team en de kamer zit leuk in elkaar.

 • Goed thema, mooi uitgewerkt
 • Aantal elementen kapot
 • Personeel is onpersoonlijk

Deze kamer stond al een tijdje op mijn lijstje, omdat ik veel goede verhalen had gehoord. Het is een hele leuke kamer, maar ik had me er meer bij voorgesteld. We hebben het zeer goed gedaan, ondanks dat we niet zijn ontsnapt. Jammer dat er een aantal zaken niet logisch (voor ons) waren. Dat heeft ons veel tijd gekost. Maar toch raad ik deze kamer aan voor de gevorderde escapers.

 • Enthousiast en vriendelijk personeel
 • Tijd erbij gekregen om uit te spelen
 • Niet altijd even logisch
 • MYSTERIUM — Mysterium
 • Geplaatst op 24 januari 2018 om 10:22
 • Gespeeld met 5 personen in januari 2018; Ontsnapt: Ja

Thema perfect uigevoerd !!

Wat een geweldige locatie voor een escape room! Het verhaal is goed bedacht en perfect tot in detail uitgevoerd. Kamer, ontvangsthal en zelfs het personeel zijn helemaal in t thema. Er wordt op originele manier achteraf een foto gemaakt! De puzzels in de kamer zijn origineel en goed uitgewerkt. Ik vond het jammer dat onze sommige puzzelelementen te vroeg hadden. Uiteindelijk zijn we met nog bijna 10 minuten op de klok ontsnapt. We hebben 2 hints nodig gehad. Kom niet een uur te vroeg - je mag dan nog niet binnen ...

 • Compleet thema
 • Foto achteraf is erg origineel
 • Special effects
 • Kom op tijd

Jammer

De locatie, het pand en de ontvangsthal zijn geweldig. De verwachtingen worden dan hoger. Maar helaas, wat een tegenvaller... Eenmaal in de kamer vonden we aanwijzingen te snel - ze waren gewoon niet goed genoeg weggelegd. Een aantal onderdelen in de kamer waren beschadigd. Het personeel is vriendelijk, maar meer ook niet. Het verhaaltje wordt uit-het-hoofd-geleerd verteld, jammer. Misschien een leuke ervaring voor beginnende escapers, om kennis te maken met een escape room.

 • Locatie, pand en ontvangsthal
 • 'Oude' kamer
 • Veel was kapot / beschadigd

#85 - Wow, wat een beleving, brrrr

Om te beginnen is de ambiance waar de kamers gebouwd zijn al geweldig. Een villa compleet in de sfeer van de tijd waarin het verhaal zich afspeelt. De mensen zijn super aardig en vertellen enthousiast over wat zij hebben gemaakt. Echt Geweldig!! Hannah's kamer is een echte belevingskamer. Hier en daar spannende momenten. Maar wat is deze gaaf gemaakt. Echt een ware uitdaging voor de gevorderde escaper. Steeds weer ontdekten we nieuwe elementen, die het spel ingewikkelder maakte, maar niet onmogelijk. Een leuk aspect vind ik van deze kamer is de manier om bij de laatste 'sleutel' te komen. Dat heb ik nog niet eerder zo gezien. En dan nog even dit: Zorg dat je vooraf of achteraf wat extra tijd hebt, de eigenaar verteld graag over de historie van het pand en de verhalen uit het verleden.

 • Wow!! Wat een beleving, brrrr
 • Vernieuwend
 • Één en al sfeer

#84 en #157 - Wat een sfeer !!

De tandarts kamer is vernieuwd en daarom heb ik 'm nogmaals gespeeld. Naar mijn idee is de kamer sterk verbeterd! Puzzels waar je eerst lang mee bezig was, zijn nu weggelaten en daarvoor zijn nieuwe (soms meer geavanceerde) puzzels teruggekomen. De beleving in de kamer is gebleven - je waant je in een echte tandarts praktijk, compleet met de specifieke geur. Het is (en was) een pittige kamer, waarin je goed moet samenwerken. Wij haalden het nét niet ... De villa is compleet in de sfeer van de tijd waarin het verhaal zich afspeelt. Je kunt duidelijk merken dat de makers met passie aan deze kamers en villa hebben gewerkt, wat de totaal beleving ten goede komt. De eigenaar verteld graag over de historie van het pand en de verhalen uit het verleden. Zeker de moeite waard om hiervoor iets meer tijd te plannen.

 • Super vriendelijke eigenaar en personeel
 • Geweldige sfeer van de villa
 • Mooi afgewerkt
 • Verrassend
 • De foto na afloop
 • The Maze — Locked
 • Geplaatst op 29 december 2017 om 23:12
 • Gespeeld met 3 personen in december 2017; Ontsnapt: Ja

#83 - Geweldig niveau, zoals verwacht ...

Ik heb het volgens mij al eerder benoemd, Locked maakt hele goeie, mooie escape rooms. Dus de verwachtingen waren hoog! Maar ze zijn meer dan waargemaakt !! Deze kamer heet The Maze en het is zoals verwacht een doolhof - maar wel in alles. Leuke, vernieuwende games waarbij je, bij sommige, echt moest samenwerken om verder te kunnen. Communicatie onderling is dan ook erg belangrijk in deze kamer. Wij speelden met z'n 3en en kregen daarom 10 minuten extra. We ontsnapte uiteindelijk met nog 26 seconden op de klok.

 • Vriendelijk, enthousiast personeel
 • Originele puzzels
 • Samenwerken is een must

# 81 - Spannend en anders

Erg gaaf gedaan, je loopt door bekende films en daarbij moet je telkens puzzelen in het thema van de film. De raadsels vooraf, om alvast in de mood te komen, werkten voor ons eerder afremmend. De kamer is net open en daarom werkten nog niet alles 'perfect'. Maar zeker een aanrader !!

 • Vriendelijk personeel
 • Mooi uitgerwerkt

# 82 - Wow, supermooi gemaakt !!

Wat een gave beleving is deze kamer - met alle Arcade spellen, een knipoog naar het verleden. Geweldig.
Sommige puzzels vond ik wat ver gezocht, welke wij zonder hints niet snapte.
We hebben het helaas niet binnen de tijd gehaald, maar positief dat we wel de tijd kregen om de kamer uit te spelen.

Absolute aanrader !!

 • Vriendelijk personeel
 • Mooi uitgewerkt thema
 • Puzzels niet altijd even duidelijk

#80 - Prima kamer !!

Wat een geluk en service! Waar we voor een gesloten deur stonden bij de ene escape room, gaf Escaping Almere ons de kans om bij hun Lastminute een escape room te spelen. Deze kamer begon wat chaotisch, maar we kwamen uiteindelijk goed in het spel. Klein puntje van kritiek - wij, als ervaren escapers, ontdekten te snel een aantal elementen, die we pas veel later nodig hadden. Maar een hele goede kamer, vooral voor de minder ervaren escaper - wat mij betreft.

 • Vriendelijk personeel
 • Hier en daar werkte de techniek niet
 • Foto achteraf niet digitaal beschikbaar

#79 - Leuk !

We speelden deze kamer nadat we Operation Source Code gespeeld hadden. Ik vond deze wel iets minder, maar toch is deze ook erg gaaf. Heel vernieuwend ten opzichte van oudere kamers. Leuke, technische puzzels. Ook dit is een echte aanrader.

 • Vriendelijk personeel
 • Technisch leuke puzzels
 • Aanrader

# 78 - Wow ! Complete beleving

Wow, wat een gave escape room is dit. De ingang naar de escape room is al geweldig vernieuwend en onverwacht !! Ruim opgezet en bijzondere techniek gebruikt. Ze hebben zelfs een back up plan als het materiaal hapert. Bij ons ging er een onderdeel kapot - maar dit werd prima opgelost en we hebben ons daar niet eens aan gestoord. Echt een aanrader!

 • Ingang naar de escape room
 • Vriendelijke personeel
 • Complete ervaring

Laatste test team

We speelden deze kamer in de laatste testfase. Dat is leuk om een keer mee te maken.
Uiteraard waren er nog wat haken en ogen, maar overall is het een erg gave beleving. De ontvangst is goed en de omgeving schitterend.
De puzzels zitten goed in elkaar en waren over het algemeen duidelijk.
Ik ben benieuwd wat er nog is aangepast!

 • Sfeer is top
 • Complete beleving

#77 - Technisch hoogstandje

Wow! Wat een mooie technische effecten in deze kamer. Die zagen we niet aankomen ...
We hadden wat hints nodig om bepaalde puzzels te begrijpen. Dat vind ik persoonlijk jammer - ik vind dat we zelf in staat moeten zijn om het te ontrafelen.
Wellicht waren we zelf minder scherp.
Met nog een kleine 2,5 minuut op de klok, ontsnapte we uit deze kamer!

 • Technisch hoogstandje dus
 • Vriendelijk personeel
 • Puzzels (voor ons) niet altijd duidelijk

#76 - Klassieke escape room

'Dit is echt een klassieke escape room, waarbij je goed op alle details moet letten. De kamer zit leuk in elkaar - op sommige momenten verrassend zelfs. Onze groep (ik) waren vandaag minder scherp en zagen wat zaken over het hoofd, waardoor we een aantal hints nodig hadden. We weten het zo goed, maar je moet 't altijd doen: Check elkaar !! Verder een prima ontvangst, vriendelijk personeel.

 • Klassieke Escape Room
 • Vriendelijk personeel
 • Lawaaigevoelige ontvangsthal

Kamer #75 - Goeie kamer

Jubileum: Dit was de 75e kamer die ik speelde !!! En echt ook weer een topper! Aanrader! Deze kamer is wellicht iets makkelijker dan de Lab13 (de andere kamer op deze locatie), maar zeker zo leuk! Goeie special effects.

 • Vriendelijk personeel
 • LAB13 — Live Escape
 • Geplaatst op 4 december 2017 om 12:42
 • Gespeeld met 4 personen in december 2017; Ontsnapt: Ja

Super ingenieus !!

Wat een spectaculaire kamer was dit! Echt creepy, mooi aangekleed - volledig in 't thema. Het systeem is helemaal automatisch. Dit hints worden vanzelf gestuurd, als je te lang met iets bezig bent. We hebben het net gered ... Met nog ruim 3 minuten op de klok, ontsnapten we uit deze kamer.

 • Goede ontvangst
 • Vriendelijk personeel
 • Kamer helemaal in thema afgewerkt
 • Leuke foto's na afloop - meteen beschikbaar

Gewoon leuk.

Dit is gewoon een leuke kamer. Wij waren wellicht wat rommelig, maar we kenden elkaar ook niet zo heel goed. Super personeel dat enthousiast verteld over de kamers. Echt aanstekelijk ...

De eerste VR kamer

Wat een gave kamer! echt een extra puntje voor de special effects. Leuke (en voor ons) nieuwe snufjes zijn verwerkt in deze kamer. Echter moet ik ook bekennen dat het 'eindspel' zo lastig was, dat we helaas net niet ontsnapt zijn. Dit was wel echt een domper voor onze fanatieke club. De spelleiding zei dat dat toch door ons zelf kwam, want "andere groepen kunnen het wel". Nou ja, gewoon een superleuke kamer. Dus zeker een aanrader.

 • Special effects
 • Vriendelijk personeel
 • Laatste spelelement

Personeelsuitje

Deze kamer speelde ik met collega's. Allemaal onervaren escapers. Toch gingen we redelijk goed door de kamer. We hadden echter wel de nodige hints nodig om te snappen hoe we moesten ontsnappen. Al met al een prima kamer om te spelen.

Prima escape room. Erg vriendelijk personeel. Ideale kamer voor beginners.

Leuke kamer. De minste wat mij betreft op dit adres. Waar The Game en The ManCave duidelijk hoog in mijn lijstje Top Kamers staan, zal deze ergens halverwege staan. Toch zitten er wel goede puzzels in. Locked maakt sowieso supergoeie kamers !! Dan mag er best een keer een mindere tussen zitten :-)

 • Vriendelijk personeel
 • Ruimte om te zitten

Niet bijzonder

Erg kleine kamer. Waar we met zelfs met z'n drieën het gevoel hadden dat we met teveel waren. Wij vonden deze kamer dan ook niet echt bijzonder. Wellicht een leuke kamer voor de beginnende escapers.

Grappige kamer. Behalve 1 puzzel, wat een drama ... We speelden met 4 ervaren escapers en snapte er allemaal niks van. Achteraf bleek dat ook bijna niemand deze oplost zonder hints. Dat vind ik jammer. Daarop hebben we dus veel tijd verloren. Maar zijn uiteindelijk wel ontsnapt. Deze kamer kun je met 2 groepen tegelijk, tegen elkaar spelen. Dat klinkt nog wel als een leuke optie. Dat zou ik denk ik aanraden.

 • Vriendelijk personeel

Slapen in een escape room.

De tweede kamer die we speelden tijdens de escape room marathon. Deze viel daarom wellicht wat tegen (de 1e kamer was De Loods in Uden - die was geweldig). Wel leuk dat een 'gewone' hotelkamer omgebouwd is tot escape room. Saillant detail dat er enkel een bed in de kamer staat, omdat in geval van een volgeboekt hotel, deze kamer ook geboekt kan worden ... Kamer was leuk, zat goed in elkaar. We ontsnapten met nog ruim 10min op de klok.

Geweldige beleving

Allereerst moet ik vermelden dat ik de Prison Escape in Rotterdam heb gespeeld. Wellicht is het nu in Breda anders. Jammer, vond ik, dat we van tevoren dachten een mega escape room in te gaan. Maar het was meer een spel waarbij je moest zorgen dat anderen jou vertrouwen en dat jij anderen vertrouwd. De acteurs en het spel gaven me echt het gevoel dat ik terecht gevangen zat in deze zwaar beveiligde gevangenis...

 • Goed verhaal
 • Geweldige beleving
 • Duur
 • Geen puzzels

Onduidelijke puzzels in deze kamer. We haalden 'm niet binnen de tijd. Wellicht omdat we met teveel mensen binnen waren ???

Echt een kamer voor beginners

Op zich zaten er best een aantal leuke elementen in de kamer, Maar een aantal dingen waren gokbaar en dat vind ik jammer.

 • The Dam — Escapium
 • Geplaatst op 12 november 2017 om 23:07
 • Gespeeld met 5 personen in november 2017; Ontsnapt: Ja

Technisch goeie kamer, minder mijn smaak

Het thema van deze kamer sprak me minder aan. Toch waren er een aantal goeie technische snufjes.
Zelf vond ik het jammer dat de puzzels lineair waren.
Vriendelijk en enthousiast personeel. Ze nemen de tijd om alles aan het eind nog eens door te lopen.

Ik speelde deze kamer met onder andere Shanna en Linced82.

 • Vriendelijk personeel
 • Leuke groepsfoto achteraf

Geweldige special effects

Gave kamer met geweldige special effects. Duidelijk puzzels, we konden in groepjes parallel puzzels oplossen. Persoonlijk vond ik de puzzel met de ring erg goed ...

Absolute top kamer

Dit was de 3e escape room die ik speelde. Wauw, wat vond ik deze geweldig. Deze heeft zeker 1,5 jaar lang bij op 1 gestaan in mijn top lijst. Ik vond het leuk dat we moesten samen werken om hier door heen te komen. Echt een topper. Kamer is natuurlijk intussen wel wat ouder en daardoor moeilijk te vergelijken met de huidige kamers. Maar wij waren toen beginners -> dus goede kamer voor beginners ;-)

 • The Bomb — Locked
 • Geplaatst op 12 november 2017 om 22:40
 • Gespeeld met 4 personen in november 2015; Ontsnapt: Ja

Locked maakt tegenwoordig echt super goede escape rooms. Deze speelden we een jaar of 2 geleden en ik kan me herinneren dat deze leuk in elkaar zat. Maar ik vond het jammer dat je niet echt hoefde te ontsnappen, je moest 'gewoon' een bom onschadelijk maken ... Ik vind het persoonlijk leuker om te moeten ontsnappen. Wel een prima ontvangst en vriendelijk personeel. Leuke kamer voor beginners!

Geweldige kamer

Dit is echt een geweldige kamer. Perfect uitgewerkt thema. We gingen er goed doorheen, veel dingen vielen goed op z'n plaats, waardoor ik vermoed dat we op sommige momenten wat geluk hebben gehad. Maar absolute aanrader! Staat bij mij in de top 10!!

Goeie sfeer, leuk thema

De 2e escape room van de dag. Met dezelfde groep gespeeld als Sesam, Open U. Wij vonden deze kamer duidelijk minder leuk dan de eerste. Nog niet eens vanwege de sfeer, het was misschien gewoon wat veel voor de beginners in de groep. Wij snapten het gewoon niet zo goed.

Tot in detail uitgewerkt thema

We speelden deze kamer met een deels onervaren groep. En ik kan zeggen dat we allemaal erg genoten hebben van deze kamer. Het thema is goed uitgewerkt.

 • Vriendelijk personeel
 • Leuke kamer voor beginners
 • The Man Cave — Locked
 • Geplaatst op 1 november 2017 om 15:41
 • Gespeeld met 4 personen in oktober 2017; Ontsnapt: Ja

Locked maakt mooie kamers !!

Één van de 'nieuwe' kamers bij Locked Tilburg. En ook deze zit erg goed in elkaar. Locked bouwt mooie, goede escape rooms. The Man Cave is in alles goed uitgewerkt. Leuk thema en uitdagende puzzels. En belangrijk: anders dan in andere kamers. Wij waren met z'n vieren en dat lijkt wat mij betreft het perfecte aantal.

 • Tot in de puntjes afgewerkt
 • Vriendelijk personeel
 • Gelegenheid voor een drankje

Absolute aanrader !!

Deze escape room gespeeld met 3 collega's (onervaren escapers). Maar wat een top kamer !!
De sfeer is goed en past perfect bij het thema. 3 Verrassende elementen bij de start - lastig om daar nu meer over te zeggen ivm spoilers. Echt een aanrader !!

Snelste tijd neergezet

Als een geoliede machine vochten we ons door deze escape room. Alles viel, al dan niet toevallig, makkelijk op z'n plek en zo ontsnapten wij in record tijd. Leuk thema

Leuke kamer voor beginners

We speelden deze kamer afgelopen jaar, terwijl deze al een jaar of 3 oud is. De kamers worden steeds beter en omdat dit een oudere kamer is, vonden wij deze minder leuk. Heel lineair en met veel cijferslotjes. Wel prima voor de beginnende escaper

Slechter kan bijna niet.

Leuk

Kruising tussen escape room en fort Boyard. Leuk en erg vermoeiend :-) Ik adviseer om 2h aaneengesloten te gaan, voor optimale beleving!

Kamer gespeeld, maar viel erg tegen. Het kan best zo zijn dat ik (wij) een keer iets niet snappen, maar als je na 3 keer proberen nog steeds niet de juiste manier vindt ... Niet mijn favoriet.

De Loods is helaas gesloten - maar de makers hebben nu Kamer 237 Wij speelden de Loods tijdens de escape room marathon. Dit was duidelijk de beste van de 3.

Geweldig!

Super kamer! Net niet ontsnapt, we dachten te moeilijk. In deze kamer moet je echt samenwerken om bepaalde puzzels op te lossen.

 • Samenwerken

Deze speelden we na Box of Mysteries. Wellicht niet de goede volgorde ... Wij kwamen zonder hints niet verder. Lag het aan ons of aan de kamer?

Mooie technologie

Eerste kamer die ik in België speel. Erg gaaf qua technologie. weer nieuwe, andere puzzels gezien.

Moeilijk positief te blijven bij deze kamer.
Als op een gegeven moment het personeel binnenkomt (!) en zegt dat we het verkeerd doen en de deur open laat staan ... Dan is het gevoel van opgesloten zitten ver te zoeken ...

Op zich leuke kamer, denk ik. Maar omdat alles elektronisch werkt, mag er niks 'kapot' gaan. Dat gebeurde bij ons en kon (op dat moment) niet worden hersteld. Dat vind ik jammer. Dus niet zo'n positieve ervaring. Service is wel goed.

Snelste tijd én toch leuk !!

Wat een verrassende kamer! Klein, maar met z'n vieren is het goed te doen.
Normaal gesproken vind ik het jammer als we de snelste tijd neerzetten (-> dan zijn we simpelweg niet voldoende uitgedaagd). Maar deze keer klopte gewoon alles en 'vlogen' we door alle puzzels heen.
Dus ondanks de snelle tijd een erg leuke kamer !!

 • Vriendelijk personeel
 • Goede kamer voor beginners én gevorderden
 • Leuke verhaallijn
 • Kamer is erg gehorig -> nadeel voor de hotelgasten

Gegrepen door Zodiac ...

Niet te doen. Althans voor onze groep niet ... Erg jammer, ik had er hoge verwachtingen bij. Waarom het niet te doen was? Wij snapten de puzzels niet. Wellicht lag het eraan dat het al laat was en onze 2e kamer van de avond. Aankleding en thema waren wel goed. Ik vermoed dat het probleem bij onszelf lag en dat anderen het wel gewoon halen.

 • Vreindelijk personeel
 • Goed thema en aankleding

Geweldige kamer voor ervaren spelers!

Ondanks dat het in het begin wat onwennig was (we kwamen lastig in het spel), hebben we de kamer netjes gespeeld. Geweldige special effects en een goede verscheidenheid aan puzzels. Personeel is erg vriendelijk en leidt het spel perfect in!!

 • Vriendelijk personeel

Leuk !!

Spontane last-minute actie van ons. Erg positief dat we gewoon mochten beginnen wanneer we daar waren! Erg vriendelijk personeel. Kamer is al wat ouder, maar voor ons tweeën voldoende uitdaging. Puzzels waren leuk, maar wel wat lineair. We hebben het net wel / net niet gehaald. Maar door een 'verschoven' puzzel kregen we wat tijd extra en hebben het zodoende binnen de tijd gered. Locatie is prima. Gezellige ontvangsthal, met een leuk zitje voor een drankje achteraf.

 • Vriendelijk, flexibel personeel
 • Mooie effecten in de kamer
 • Kamer voor beginners
 • Kamer 237 — Kamer 237
 • Geplaatst op 18 september 2017 om 10:32
 • Gespeeld met 6 personen in september 2017; Ontsnapt: Ja

Hoge verwachtingen waargemaakt!

Door veel positieve recensies van vrienden en hier op EscapeTalk, hele hoge verwachtingen. Maar deze zijn volledig waargemaakt! Een complete ervaring, met een mooi, kloppend verhaal en geweldige 'special effects'. Uiteindelijk ontsnapte wij na 58:25min ... Dat noem ik optimaal uitgedaagd !! Kamer 237 is een echte aanrader!

 • Vriendelijk personeel
 • Uidagende puzzels
 • Kamer met een goed verhaal
 • Wachtruimte in sfeer van de kamer

Tegenvaller. Wellicht waren we met teveel mensen (10) binnen. We stonden al na 30min buiten.

Superleuke kamer. Kwam bij mij destijds in de top 3 te staan. De kamer lijkt op zichzelf vrij eenvoudig, maar de puzzels waren toch lastiger. Leuk!

We vonden deze kamer wat moeilijk, wellicht ontbrak het bij ons aan de juiste logica vinden. We hebben het wel gehaald.

Verrassend goed !!

We hadden een deal gekocht om deze kamer 'goedkoop' te mogen spelen. Daarom had ik er eigenlijk niet zo veel van verwacht. Maar dat bleek dus verkeerd. Dit is een verrassend goede kamer, met leuke puzzels.

Aanrader!

Deze kamer was echt gaaf, tikkeltje horror, maar was voor mij niet storend (!). Gave puzzels (anders dan ik tot nu toe gezien heb). Wij waren met 7 mensen binnen, dat was denk ik wat veel, hoewel de samenwerking toch goed ging. We hebben het op het nippertje gered, wel dankzij de hints die we kregen. Ik vond het jammer dat de 'spelleider' na afloop geen tijd meer voor ons had.

 • Gave puzzels
 • The Game — Locked
 • Geplaatst op 21 augustus 2017 om 20:04
 • Gespeeld met 5 personen in augustus 2017; Ontsnapt: Ja

Op ons lijf geschreven ...

Deze escape room is echt een aanrader voor mensen die graag bordspellen spelen. Tot in de detail is deze kamer uitgewerkt in dit thema. Zelf vind ik het belangrijk dat je moet samenwerken in een kamer en dat was een must in deze kamer. Wow, fantastisch!

 • Vriendelijk personeel
 • Samenwerken in de kamer
 • Koffie/thee/water na afloop

Veel van mijn vrienden vinden dit één van de beste escape rooms. Maar ik houd niet zo van de horror kamers ... Dus ik vond t niks, hoewel het achteraf best meeviel.

 • Achteraf bekijken hoe je gespeeld hebt

Grappige kamer. Soms wat onduidelijkheid bij bepaalde puzzels. Leuke 'prijs' achteraf.

2 is voldoende

Met z'n tweeen deze kamer uitgespeeld. Deze kamer is speciaal voor 2 spelers (een kleine variant van de grote). Leuk, ook prijstechnisch.

We hadden te weinig tijd ...

Met 4 onervaren escapers gespeeld. Daarom helaas niet gehaald :-(

2e kamer die ik ooit speelde. Ik kan me herinneren dat ik deze veel gaver vond dan de eerste. jammer dat het hek (om binnen te komen) op slot zat en we daardoor een uur (!) 'te laat' waren ...

Leuke kamer

Kamer zit goed in elkaar. Verrassende elementen zorgen voor een unieke ervaring. Locatie is gaaf, je verwacht eigenlijk niet dat dit achter de voorgevel schuil gaat. Vriendelijk personeel, prima 'wachtruimte' waar je gezellig kan borrelen en napraten.

 • Vriendelijk personeel
 • Verrassende elementen

Prima kamer, wel lastig

De Postkamer is een leuke escape room, welke tot in detail is aangepast aan t thema. Dat vind ik gaaf. Jammer dat een deel van de attributen beschadigd waren en zo niet werkten ...

 • Echt beleving van een postkamer

Gaaf, maar veel te moeilijk

Wij hebben deze kamer gespeeld toen het slagingspercentage nog maar 5% was. Voor ons was het dus veel te moeilijk. Dat vond ik jammer, want de goede verhalen zijn wel waar. Het is een fantastische kamer! Ik heb begrepen dat de kamer intussen 'makkelijker' is gemaakt, om het slagingspercentage te verhogen (=niet zeker).

 • Goede puzzels
 • Verrassend
 • Veel te moeilijk (toen)

Leuke kamer

Op zich een leuke kamer, waarin leuke verrassingen zitten. Jammer vond ik dat er op weinig onderdelen écht samengewerkt moest worden.

 • verrassend
 • Thema is goed uigewerkt
 • Te weinig samenspel mogelijk
 • 7 mensen is te veel (wat mij betreft)

Alsof je écht op zee bent ...

Thema past goed bij de locatie: Een boottochtje in Zandvoort. Special effects waren goed uitegevoerd. Complete beleving. Ik vond dat wij wat veel hints nodig hadden bij het laatste onderdeel.

 • Vriendelijke personeel
 • Special effects
 • Beleving
 • Speciale foto na afloop
 • Aantal hints

Verrassende elementen

Erg goeie kamer, met verrassende elementen. Wij speelden met z'n drieën en hebben 't net niet gehaald. We gingen voortvarend van start, maar na ongeveer een half uur legden we de linken verkeerd, wat veel tijd kostte. Evengoed zit deze kamer goed in elkaar.

 • Verrassend
 • Enthousiast personeel

Leuk

Leuke kamer, maar ik had er meer van verwacht. Op het moment dat wij deze kamer speelde, stond deze als beste van de maand van NL.

Prima kamer in leuk thema

Wij speelden deze kamer als try out. Het is al een tijdje geleden dat we daar waren, maar ik herinner me dat we lol hebben gehad. Sfeer klopt volledig. 1 spelelement duurde vrij lang, weet niet of dat nog steeds zo is.

 • Sfeer
 • samenwerken
 • 1 lang spelelement

Niet mijn favoriet

Met nog 6 seconden op de klok ontsnapten we uit deze kamer. We waren wellicht met 'te veel' mensen binnen. Te vaak stonden er een aantal niks te doen (ook ik). Dat vind ik jammer.

 • Te weinig puzzels voor 8 mensen

Vernieuwend!

Een leuke, verrassende kamer waar je 75min de tijd krijgt om te ontsnappen. Ik vind het altijd leuk als je moet samenwerken. Dus dat maakte deze kamer gaaf! Ogenschijnlijk simpele puzzels zaten ertussen, die dan toch lastig worden omdat je snel door wilt ...

 • Verrassend
 • Uitdagend
 • Leuke spelelementen

Prima kamer

Prima kamer. Ik vond het jammer dat je tijdens het spel nieuwe onderdelen vindt, die je niet meteen kan gebruiken. En dat we daar dan achter komen, als we een hint krijgen. Na afloop mochten we backstage meekijken met de volgende groep.

 • Enthousiaste medewerker
 • Thema mooi uitgewerkt in de hal
 • Na afloop backstage meekijken
 • Onlogische volgorde

Leuk, maar heel erg geschrokken ...

Ongetwijfeld een leuke kamer, maar nadat ik goed geschrokken was, wilde ik geen kastje meer openen ... Hier heb ik ontdekt dat dit soort horror belevingskamers niks voor mij is. Maar van horen zeggen valt het hier nog wel mee ;-)

 • Leuke puzzels
 • Schrikmomenten (= persoonlijk)

Leuke, verrassende kamer, die zeker te doen is !!

3 jaar geleden Timescape gespeeld bij Escape 010. Die vond ik lange tijd de beste die ik speelde. Nu eindelijk Dreamscape gespeeld. Bijna net zo leuk :-). Verrassende wendingen, voldoende uitdaging, geweldige service. Mensen zijn vriendelijk en enthousiast. Escape 010 = Aanrader.

Gave escape room! Goed thema, perfect en logisch uitgevoerd. Service is super, de medewerkers zijn vriendelijk en enthousiast. Zij nemen je meteen mee in t verhaal. Erg goed! Er zijn (voor mij) unieke puzzels aanwezig en gave resultaten als je de oplossing ontdekt. Klein minpuntje: jammer dat we niet alle puzzels nodig hadden om te ontsnappen, maar dat was meer geluk dan wijsheid... Ook na afloop zijn de medewerkers enthousiast en leggen nog eea uit, wat wij gemist hadden. Super! Absolute aanrader!!

Leuke kamer, met verrassende spellen! Ons team zette de snelste tijd neer. Maar dat was op dat moment eerder een teleurstelling ... We zaten er lekker in, en toen stonden we ineens al buiten. Waren wij 'te goed' of was de kamer te makkelijk ?!

Beste kamer tot nu toe! Geweldige sfeer wat perfect bij het thema past. Alles klopte in deze kamer: Muziek, Aankleding, Puzzels, Samenwerken. Perfect !! Geweldig!!

3e kamer deze dag (Escape Room Marathon). De minste van allemaal, maar het was wellicht ook wat te veel op één dag ...

Op zich een leuk idee, om zoveel mogelijk geld mee naar buiten toe te nemen binnen een uur. Maar de puzzels waren niet uitdagend. Deze kamer was minder aan mij besteed. Maar ieder z'n smaak ...

Leuke kamer, verrassend op sommige momenten. Ik vond dat we met te veel mensen binnen waren.

Kamer is aardig. Jammer dat de logica een beetje ontbrak. We vonden dingen, die je pas veel later nodig bleek te hebben. Je hebt toch het gevoel dat je er meteen iets mee moet ... Toen we de kamer gehaald hadden, mochten we aan het Rad van Fortuin draaien. Hiermee wonnen we nog €25,-

Prima kamer, maar het gaat hier niet om het ontsnappen, in plaats daarvan moet je een diamant 'stelen'. Dat vind ik minder leuk.

Leuke kamer, zat goed in elkaar. Duidelijk minder dan de 'eerste' kamer op deze locatie.

Leuke kamer. Jammer dat het bijna geheel in t donker (schemer) was, met maar 2 zaklampjes. Zo konden we ons niet optimaal splitsen.

Verrassende kamer! Mooie aankleding, geheel passend bij het thema. Absolute aanrader. Staat bij mij in de top 10!

De allereerste escape room die ik speelde. Wat een geweldige ervaring! Jammer dat bepaalde onderdelen niet werkte, waardoor we onmogelijk konden ontsnappen. Maar mijn nieuwe hobby was een feit!