Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

 • Kamers gespeeld: 33
 • Reviews geplaatst: 18
 • Ontsnappingspercentage: 66.7%
 • Forum berichten: 0
 • Lid sinds: 10-03-2019

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Zit goed in elkaar

Goed verhaal, goede puzzels en leuk concept, doordat je in twee teams gaat spelen met het doel te gaan samenwerken. Mooi aangekleedde room. De anderhalf uur is wel nodig om tot de oplossing te komen. Een uur is bijna niet te doen. Aanrader wat ons betreft. Gespeeld met 3 kinderen en 3 volwassen.

 • Goed verhaal en kloppende puzzels

Goed verhaal!

Vanaf het begin word je meegenomen in het verhaal van Funs en dat verhaal is spannend! Verrassende elementen, goede puzzels, we hebben ons geen moment verveeld! Inmiddels zijn we er achter dat 4 spelers ideaal zijn voor het spelen van een escaperoom, niet te weinig niet teveel. Tegen deze room gaan wij niet in Het Verzet.. Integendeel! We raden hem aan!

 • Mooie aankleding, goede puzzels en goed verhaal.
 • Geen minpunten

Erg goed gemaakt

Deze room stond al heel erg lang op ons lijstje. We zijn gisteren vanuit Limburg richting Bunschoten gereden om hem eindelijk te kunnen spelen. Het is een room die heel erg goed in elkaar zit. Goed verhaal, mooie details, mooi verloop. Wij zijn helaas gestrand op de laatste puzzel maar hebben dus gelukkig wel alles kunnen spelen. De room was echt te gek en een goede beoordeling waard. De rooms in Volkel vonden wij nog steeds de beste die we speelden, maar deze komt wel op een mooie tweede plek. Schrikken deden we niet echt, maar daarvoor zijn we misschien te nuchter en te fanatiek en gingen we teveel op in de puzzels om de schrikeffecten echt te beleven. We hadden een fijne room en komen zeker terug voor The Dome!

 • Goed verhaal, mooie details
 • Eigenlijk geen

Heerlijke room

Erg mooi uitgewerkte room. Duidelijk met liefde gemaakt. Goed verhaal, leuke puzzels en mooie verrassingen. We werden hartelijk ontvangen door de eigenaar. Sfeervolle inleiding. Kortom: een aanrader!

Weer eens iets anders!

Onze eerste vr ervaring in Escaperoomland. Erg apart en mooi gemaakt. Ik zelf vond het meer een enorme adventuregame waarin je terecht komt. De spellen volgen elkaar logisch op en het heeft ook wat platformuitdagingen. Voor herhaling vatbaar? Zeker! De voorkeur gaat bij ons wel uit naar de klassieke rooms, maar dat is denk ik een kwestie van smaak. Kortom, een superleuke ervaring, maar we hopen dat de gewone rooms niet vervangen gaan worden door de digitale versie.

 • Kamer 237 — Kamer 237
 • Geplaatst op 6 november 2019 om 20:02
 • Gespeeld met 4 personen in november 2019; Ontsnapt: Ja

Supertof!

Mooi uitgewerkte kamer met hele mooie verrassinselementen. Gaf mij na lange tijd weer een "wauw! - gevoel" en dat gold ook voor mijn medespelers. Goed verhaal, mooie details, goede puzzels. Kortom: super!

 • De verrassende elementen/techniek
 • Geen!

Mooie room!!

Gisteren deze nieuwe room gaan doen, na lang wachten totdat hij eindelijk klaar was! Het viel niet tegen, veel details, goed verhaal, puzzels die goed in elkaar zitten en elkaar goed opvolgen. Zeker een aanrader.. Helaas net niet ontsnapt..

 • Goed verhaal en detail, leuke orginele techniek
 • Geen

Mooi gemaakte room

Leuke room, veel cijfercodes, puzzels zaten goed en logisch is elkaar. We waren met 8, dat is te veel voor deze kamer, maar dat vind ik eigenlijk voor iedere kamer. Met 5 mensen spelen vind ik het prettigste. Mooie details, niet technisch. Aanrader? Ja! Maar niet de beste kamer die ik ooit speelde.

Wauw

We zijn niet aangenomen maar dat mocht de pret echt niet drukken!! Eindelijk weer eens een room voor twee personen! Goed verhaal, goede aankleding, goede techniek

Geweldig mooie maar moeilijke room

Pittige room, maar zit goed in elkaar. Mooie aankleding, mooie puzzels, leuk concept. Eigenaresse is heel gastvrij en enthousiast. Fijne sfeer! Aanrader, maar helaas niet uitgekomen.

Niet goed

Wij hebben alle drie de rooms gespeeld. De laatste gratis nadat we zijn gaan klagen dat we het het geld niet waard vonden. Room zonder passie. Is een commerciele opzet en dat uit zich ook in de speelbaarheid en sfeer van de room. Electronisch hint systeem. Techniek die niet werkt. Alles werkt automatisch en als er iets hapert dan is de room onspeelbaar. Puzzels en verhaal. Onlogisch. Jammer maar geen aanrader. We hadden hoge verwachtingen maar die zijn niet waargemaakt.

Eerste room

Vastgeketend

Inmiddels gesloten maar wel gespeeld. Met zijn allen vastgeketend worden in een kerker en dan proberen te ontsnappen. Het was een leuk avontuur! Wij hebben deze room met veel plezier gespeeld!

Spannend!

Deze room heb ik samen met mij partner in twee keer gespeeld. De eerste keer kwamen we er niet uit. De tweede keer wel, want je mag deze nog eens spelen en alle tijd die je niet opbruikt krijg je in geld terug. Leuk is dat je de tweede keer met een strategie naar binnen gaat. En dat je een idee hebt waar je naar toe wilt. Kortom: leuke room, mooie sfeer, moeilijke puzzels die goed bij het thema passen. Wij vonden het een aanrader. Jammer dat er zo weinig rooms specifiek voor twee personen zijn.

Top room!

Een van onze eerste escaperooms die we gespeeld hebben. Hiermee begon onze verslaving. Wat een. Geweldige room en wat een details! Puzzels zitten mooi in elkaar. Wij waren meteen fan van de escaperooms! De eigenaar doet enorm zijn best om het thema tot leven te brengen en dit lukt heel goed!

Prachtige kamer

We vonden deze geweldig maar ook best moeilijk. Het is dan ook een van de weinige rooms waar we niet op tijd uit zijn gekomen helaas. Op de laatste puzzel bleven we wat steken op de invoer van een cide. Qua sfeer en aankleding echt top! Service ook top!

Top gedaan

Leuke inleiding. Puzzels zaten mooi in elkaar. De combinatie met VR vonden wij echt te gek! Toproom!

Mooie uitgebreide room!

Zit goed in elkaar, mooie details, veel voorwerpen die gezocht moeten worden. Technische snufjes. Puzzels niet te moeilijk, maar ook niet te simpel. Aanrader!