Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

  • Kamers gespeeld: 27
  • Reviews geplaatst: 12
  • Ontsnappingspercentage: 58.3%
  • Forum berichten: 0
  • Lid sinds: 10-03-2019

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Mooie room!!

Gisteren deze nieuwe room gaan doen, na lang wachten totdat hij eindelijk klaar was! Het viel niet tegen, veel details, goed verhaal, puzzels die goed in elkaar zitten en elkaar goed opvolgen. Zeker een aanrader.. Helaas net niet ontsnapt..

  • Goed verhaal en detail, leuke orginele techniek
  • Geen

Mooi gemaakte room

Leuke room, veel cijfercodes, puzzels zaten goed en logisch is elkaar. We waren met 8, dat is te veel voor deze kamer, maar dat vind ik eigenlijk voor iedere kamer. Met 5 mensen spelen vind ik het prettigste. Mooie details, niet technisch. Aanrader? Ja! Maar niet de beste kamer die ik ooit speelde.

Wauw

We zijn niet aangenomen maar dat mocht de pret echt niet drukken!! Eindelijk weer eens een room voor twee personen! Goed verhaal, goede aankleding, goede techniek

Geweldig mooie maar moeilijke room

Pittige room, maar zit goed in elkaar. Mooie aankleding, mooie puzzels, leuk concept. Eigenaresse is heel gastvrij en enthousiast. Fijne sfeer! Aanrader, maar helaas niet uitgekomen.

Niet goed

Wij hebben alle drie de rooms gespeeld. De laatste gratis nadat we zijn gaan klagen dat we het het geld niet waard vonden. Room zonder passie. Is een commerciele opzet en dat uit zich ook in de speelbaarheid en sfeer van de room. Electronisch hint systeem. Techniek die niet werkt. Alles werkt automatisch en als er iets hapert dan is de room onspeelbaar. Puzzels en verhaal. Onlogisch. Jammer maar geen aanrader. We hadden hoge verwachtingen maar die zijn niet waargemaakt.

Eerste room

Vastgeketend

Inmiddels gesloten maar wel gespeeld. Met zijn allen vastgeketend worden in een kerker en dan proberen te ontsnappen. Het was een leuk avontuur! Wij hebben deze room met veel plezier gespeeld!

Spannend!

Deze room heb ik samen met mij partner in twee keer gespeeld. De eerste keer kwamen we er niet uit. De tweede keer wel, want je mag deze nog eens spelen en alle tijd die je niet opbruikt krijg je in geld terug. Leuk is dat je de tweede keer met een strategie naar binnen gaat. En dat je een idee hebt waar je naar toe wilt. Kortom: leuke room, mooie sfeer, moeilijke puzzels die goed bij het thema passen. Wij vonden het een aanrader. Jammer dat er zo weinig rooms specifiek voor twee personen zijn.

Top room!

Een van onze eerste escaperooms die we gespeeld hebben. Hiermee begon onze verslaving. Wat een. Geweldige room en wat een details! Puzzels zitten mooi in elkaar. Wij waren meteen fan van de escaperooms! De eigenaar doet enorm zijn best om het thema tot leven te brengen en dit lukt heel goed!

Prachtige kamer

We vonden deze geweldig maar ook best moeilijk. Het is dan ook een van de weinige rooms waar we niet op tijd uit zijn gekomen helaas. Op de laatste puzzel bleven we wat steken op de invoer van een cide. Qua sfeer en aankleding echt top! Service ook top!

Top gedaan

Leuke inleiding. Puzzels zaten mooi in elkaar. De combinatie met VR vonden wij echt te gek! Toproom!

Mooie uitgebreide room!

Zit goed in elkaar, mooie details, veel voorwerpen die gezocht moeten worden. Technische snufjes. Puzzels niet te moeilijk, maar ook niet te simpel. Aanrader!