Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Sylvia van den berg

Escape Apprentice

Offline

Lid sinds

12-03-2017

Statistieken

Escaperooms

8 reviews

15 kamers gespeeld

12.5% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


8 reviews

De Conciërge

Kamer 237
Geplaatst op: 26 februari 2020

Grandioos!

Lang geleden dat ik met zo'n fijn en enthousiast gevoel een escape room heb verlaten.
Nu ik er beter over nadenk, is de vorige keer dat ik dat gevoel had geweest waarschijnlijk toen ik Kamer 237 speelde, jaren geleden.
De Conciërge is echt een kamer die je, als je een beetje van escapen houdt, gedaan moet hebben.
Het is denk ik wel een kamer waar je ervaring voor moet hebben. Allebei.
Toegegeven, ik was in het begin wel wat sceptisch vanwege het feit dat het een kamer voor 2 is, en ik vind het juist zo leuk om met meerderen te spelen en naderhand de euforie met meerdere te delen. Maar dat gevoel was heel snel verdwenen toen we begonnen.
Samenwerken is nodig op sommige momenten, maar je kan hier ook individueel prima je slag slaan en je staat geen moment op elkaar te wachten. Ook, mijn mening, een zeer groot pluspunt dat hij uit meerdere ruimtes bestaat.
Het feit dat de (overigens ook nog onwijs aardige en spontane) medewerkster zei dat we vanwege ons overenthousiasme niet zijn ontsnapt, zie ik dan ook maar als een groot compliment, zowel voor onszelf maar ook zeker naar de kamer toe.

Als je net als ik twijfelt omdat het a job for two is, dan kan ik bevestigen dat die twijfel geen seconde aan zal houden zodra je de drempel van de kamer over stapt.

DOEN!!!!!!!!!!!!!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Of mag ik er nog 100 opnoemen?
 • Zit ik al aan de max van de pluspunten?
 • Langere speeltijd.
 • Echt aandacht aan besteedt en met liefde gemaakt.
 • Super vriendelijk personeel.
 • Meerdere ruimtes, dan heb je mij al.
 • A job for two.

 

De Juwelier van de Onderwereld

Escape Room 0164
Geplaatst op: 19 oktober 2019

Moooooooi

Deze escaperoom gewonnen via een deel en win actie van deze site (wauw dus die dingen kan je nog echt winnen ook!! :-) ), errug blij mee want de reviews zijn meer dan goed. En daar kan ik me alleen maar bij aansluiten.
Super mooie kamer, het is net of je echt bij een juwelier naar binnen stapt. Het is bijna lastig om hier met lege handen weg te gaan, bij het zien van al die bling bling..
De puzzels zijn ook allemaal in thema en nergens is iets niet logisch.
Er is veel verscheidenheid in de puzzels, wederom dingen gezien die ik nog nergens eerder zag.
Ook is er genoeg te doen, de ideale groepsgrootte is hier denk ik 4, zeker als je allemaal al wat ervaring hebt.

Gewoon een aanrader!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • puzzels zijn prima te doen
 • realistisch
 • meerdere ruimtes

 

The Conductor

Riddle Room
Geplaatst op: 17 augustus 2019

Hele fijne kamer

Met 3 personen hebben we deze escaperoom (net) niet gehaald. Dat lag voor een groot deel aan ons, wel wat dingen over het hoofd gezien en toch ook wel wat hints nodig gehad. Maar wat een toffe kamer! Lekker veel techniek en je bent elke keer weer benieuwd wat er gaat gebeuren als je iets goeds hebt gedaan. Aardige host ook. Die naderhand echt de tijd nam om de kamer helemaal nog na te lopen. Dit is natuurlijk ideaal als je met een grotere groep bent en zelf dus niet alles meegekregen kan hebben. Je waant je echt op een treinstation in 1924. Erg knap gemaakt allemaal. Ook bijzonder: als je het gebouw van de buitenkant ziet, zou je echt niet verwachten dat er meerdere escaperooms in passen. Ben zeker van plan om nog eens terug te keren om de Mystic Cabin te gaan spelen. Eind september staat ook de opening van de 3e kamer gepland, ben nu al benieuwd hoe die hier wordt ontvangen.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Ziet er erg mooi uit allemaal

 

Toffe kamer!

Gisteren deze kamer gespeeld, de verwachtingen waren erg hoog, mede door het lezen van de reviews op Escapetalk. Helaas niet gehaald, maar dat mocht de pret niet drukken. Wel zo goed als alles mogen zien, want we waren er bijna. Originele locaties, hele originele puzzels en attributen waar gebruik van wordt gemaakt. Weinig cijfersloten. Een erg mooi verhaal waar je echt helemaal in mee gaat.
En, en dat is momenteel ZEER belangrijk, de kamer beschikt overal over airco. Heerlijk! Deze moet je echt wel gespeeld hebben. Nu, een dag later, denk ik er nog steeds met een grote glimlach aan terug. Vooral aan het moment dat je ........ Nee, ga het zelf maar gewoon ervaren.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Kan allemaal bezig blijven
 • goed verhaal
 • originele puzzels
 • airco!

 

Area-51

Escape Mission Rotterdam
Geplaatst op: 14 maart 2018

Helaas minder goede ervaring

De kamer zag er op het eerste oog wel mooi uit, maar als je goed keek toonden het een en ander wel slijtage en daardoor waren sommige puzzels niet goed op te lossen. Ook hadden we de pech dat de begeleiding stukken minder was, we kregen vaak tips voor dingen die we al hadden opgelost. Graag een beetje beter meekijken met de spelende groep. De locatie is wel super, mooi gebouw met veel dingen te doen. Ook een plus is de zeer ruime parkeergelegenheid voor de deur.


6.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 6.5

Service: 5.0


Gespeeld in maart 2018

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee

 

Se7en Sins

Breakout Room
Geplaatst op: 6 mei 2017

Super mooie kamer, genoten, veel technische snufjes. We vonden niet alle puzzels even logisch, maar dat kon ook aan ons gelegen hebben. Bij 1 puzzel zat ik er zelfs helemaal naast te denken. We dachten dat we er bijna waren, maar bleken ongeveer nog maar op de helft te zijn toen het uur al weer voorbij was. Leuke sfeer, mooie muziek. Absoluut niet eng en ook niet super spannend, wel erg boeiend. Aanrader!


10

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

 

Granny's Room

Breakout Room
Geplaatst op: 6 mei 2017

Vandaag 2 kamers gespeeld en nu dus alle kamers gehad hier bij de BreakOut Room. Erg leuk en enthousiast team, waarvoor grote complimenten! Granny's Room is erg leuk, alsof je echt bij je opa en oma op bezoek bent, alleen zijn die er zelf niet bij. Leuke puzzels, zowel voor ervaren als minder ervaren teams. Zeer prettig dat er bijna geen slotjes in zitten. Naderhand ook prima uitleg gekregen over wat we hadden gemist en er werd echt de tijd voor je genomen. Dus ook deze kamer is zeker een aanrader. Wij hebben er vandaag 2 achter elkaar gedaan, deze en Se7en Sins, en ook dat is super, je zit helemaal in de mood als je klaar bent en wil gelijk door naar de volgende.


9

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

 

Erzsébet

Escaping Belgium
Geplaatst op: 9 april 2017

Gave kamer, veel te doen. Compleet andere puzzels dan ik gewend was, Mooi gebruik gemaakt van licht. Wel een beetje jammer dat er slotjes zijn die er niet meer bij horen. Een kamer waarim je echt samen moet werken om tot het eind te komen. Gelukkig net op tijd ontsnapt, altijd fijn. Leuke middag gehad, buiten nog heerlijk op het terras kunnen zitten.


9

Sfeer: 8.0

Puzzels: 10.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2017

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

0 reviews