Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

 • Kamers gespeeld: 68
 • Reviews geplaatst: 43
 • Ontsnappingspercentage: 81.4%
 • Forum berichten: 0
 • Lid sinds: 08-05-2019

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Toffe kamer!

Hele toffe kamer om te spelen, originele puzzels! Super leuke ontvangst en nadien nog leuk gebabbeld. Kamer is iets pittiger dan Alcatraz maar zeker goed te doen.

 • Alcatraz — Best Escape
 • Geplaatst op 17 augustus 2020 om 09:13
 • Gespeeld met 5 personen in augustus 2020; Ontsnapt: Ja

Leuke kamer!

Leuke kamer met originele puzzels. Niet te moeilijk maar zeker ook niet super makkelijk. Zeer vriendelijke ontvangst en leuk nagesprek.

Onduidelijk

Kamer was heel onduidelijk, je stond vaak echt gewoon te kijken van 'ok en wat is nu de volgende puzzel?' Wij hebben de 2 kamers gespeeld deze dag en sommige puzzels waren gewoon hetzelfde als in de andere kamer. Begeleidende meisjes wel heel vriendelijk. Ik denk persoonlijk dat Van der Valk zich ofwel meer moet verdiepen in het maken van goede escape rooms ofwel zich alleen bezig blijft houden met 'hotel zijn'

onduidelijk

Kamer was heel onduidelijk, je stond soms echt gewoon te kijken van 'ok en wat is nu de volgende puzzel?' Begeleidende meisjes wel heel vriendelijk. Ik denk persoonlijk dat Van der Valk zich ofwel meer moet verdiepen in het maken van goede escape rooms ofwel zich alleen bezig blijft houden met 'hotel zijn'

Alweer Wauw!

Nadat we kamer 237 al gespeeld hadden lagen onze verwachtingen heel hoog voor deze kamer. Overal waar we komen vraagt men of we de conciërge al gespeeld hebben en dat we die zeker moeten gaan doen... Wij kunnen dit alleen maar beamen. De laatste puzzel net niet gehaald maar dat heeft het plezier er niet minder om gemaakt. Super kamer, top qua inrichting en decoratie, leuke puzzels om te spelen. Wij kijken al uit naar lost & found :-D

teleurstellend

Kamer is niet logisch in elkaar gezet, decoratie (met allemaal briefjes do not touch, decoration) zeer teleurstellend. Veel dingen kapot en oud. Onsamenhangende puzzels. Kamer is zeker aan vernieuwing toe. Als "ervaren" escapers behoorlijk veel tips moeten krijgen en nog niet kunnen ontsnappen. Ontvangst was in orde.

Met dit thema kan je zoveel meer doen

Deze kamer was voor ons een beetje een teleurstelling. Je kan met dit thema zoveel meer doen, ook qua decoratie! Klein, weinig puzzels, voor de ervaren escapers zeker geen uitdaging. 6 personen is echt max, beter met 4 of zelfs maar 2 personen. Ontvangst was wel prima!

mooi ingerichte kamer

De aankleding is hele mooi. De eindpuzzel was een beetje teleurstellend

mooie kamer

mooie kamer, leuke puzzels in thema

Mooie kamer

Mooie kamer, mooi in thema

mooie kamer

Mooie kamer, helemaal in thema ingericht. Puzzels een beetje denkwerk maar dat mag wel in een escaperoom

leuke kamer

Mooie kamer, toffe puzzels, verrassende elementen.

mooi in thema

Leuke kamer, helemaal in thema. Leuke puzzels. Zeer fijne en goede ontvangst.

leuke kamer

Leuke kamer, toffe puzzels

zeer mooi gedecoreerd

Hele mooie decoratie! Helemaal in thema, verrassende elementen. Zeer goed ontworpen. Puzzels zijn soms niet meteen helemaal duidelijk maar een beetje nadenken kan geen kwaad

Toffe ervaring

Mooie room! zeer mooi gedecoreerd, wat mij betreft de beste van de 2.

Mooie kamer, toffe beleving

Mooie kamer, mooie decoratie. Spannend tot het laatst.

OMG! Dit soort kamers zouden er meer moeten zijn!

WAUW! Dit soort kamers zouden er meer moeten zijn. Je waant jezelf echt in een sprookje en wilt eigenlijk helemaal niet ontsnappen.

Leuke kamer. Tijdschema was voor ons niet zo geslaagd

Leuke kamer, mooi ingericht. Tijdschema wat men hanteert is wat ons betreft een minpuntje.

Leuke kamer, de moeilijkste van de 4

Leuke kamer, aankleding mooi in thema. Gespeeld met 3 ervaren escapers en 3 personen die voor de 1e keer mee zijn geweest. Op deze manier was de kamer goed te doen. Ik denk als dit de 1e kamer is die je ooit speelt dat het een pittige uitdaging zal zijn. Al maakt dat het wel spannend natuurlijk :-)

Leuke kamer

Leuke kamer, voor de wat meer ervaren escapers goed te doen, voor beginners misschien wel wat pittig maar dat maakt m niet minder leuk. Geen technische hoogstandjes maar dat is ook niet altijd nodig, gewoon een leuke escaperoom om eens te spelen als je toch in de buurt bent.

Leuk verhaal

Toffe escape, leuke puzzels ook met een groep van 7 is het leuk, je kan allemaal bezig zijn, niemand hoeft stil te staan. Je gaat zo in het verhaal op dat de tijd voorbij vliegt. Hele vriendelijke gastvrouw!

mooi uitgewerkte kamer

Mooie kamer, puzzels leuk in thema en goed te doen mits goed communiceren. Zeer vriendelijke ontvangst.

 • Kamer 237 — Kamer 237
 • Geplaatst op 31 augustus 2019 om 21:09
 • Gespeeld met 7 personen in augustus 2019; Ontsnapt: Ja (54:36)

W A U W !

Na al een aantal super kamers gespeeld te hebben waren we benieuwd of kamer 237 deze zo kunnen overtreffen. Het antwoord is JA! en hoe! Wat een super gave kamer! Voor de mensen die nog twijfelen om deze te gaan spelen; gewoon gaan doen, je zult er geen spijt van krijgen!

lijkt makkelijker dan het is

Kamer zonder teveel technische snufjes, gewoon heerlijk ouderwets sleutels en cijferslotjes. Puzzels niet al te makkelijk maar wel te doen. Vriendelijke ontvangst. voor kleinere groepen is deze kamer beter geschikt dan voor grotere (5+p) groepen.

verrassend

Leuke kamer met verrassende elementen

leuk gedaan

leuk in thema, puzzels zeker goed te doen

mooi in thema

Leuke kamer, toffe puzzels

zeer mooie kamer

Hele toffe kamer om te spelen, leuk thema! Mooi decor! Fijn dat er niet alleen codesloten zijn. Deze kamer staat zeker in onze top 3!

mooi uitgewerkte kamer

Leuke kamer om te spelen, alles mooi in thema.

Een leuke ervaring

Een leuke ervaring. Mooi decor, leuk verhaal. Op het einde wordt het allemaal een beetje fanta dat is mij enige minpuntje, op deze manier ben je meteen weg uit het spannende verhaal. Puzzels zeker niet te moeilijk, ook goed te doen voor beginnende escapers.

 • mooi decor
 • goed verhaal
 • einde van deze room veel fantasie

Mooi verhaal

Prachtige kamer, decor volledig in stijl met het verhaal. Enige lenigheid is gewenst. Puzzels niet te simpel maar wel goed te doen.

verrassend

Dat er in een caravan zo veel puzzels zouden kunnen zitten had ik nooit verwacht! Leuk verhaal.

Terecht n° 1 België

Zeer leuke Escaperoom! Puzzels niet te makkelijk maar zeker goed te doen. Regelmatig spannende momenten. Je zit echt helemaal in het verhaal. Decor en aankleding in thema en buitengewoon prachtig.

leuke kamer

Mijn eerste escaperoom. Leuke kamer met toffe puzzels. Leuke ontvangst.

 • leuke puzzels
 • goede ontvangst

mooi ingerichte kamer, puzzels niet altijd makkelijk, teamwerk nodig

Door de verbouwingen een wat rommelige ontvangst maar wel zeer vriendelijk en enthousiast. Mooie kamer volledig in thema. Teamwerk is hier echt nodig om de puzzels op te lossen. Jammer dat er tijd verloren is doordat een belangrijk onderdeel achter het decor viel en we er niet meer aan konden en dus niet meer verder konden gaan in het spel. Medewerker had dat na +- 10 min wel in de gaten en heeft het onderdeel terug geplaatst. Jammer van de verloren tijd dus. Dit moet men dus nog even aanpassen zodat andere escapers hier geen last meer van krijgen. Jammer dat je soms helemaal terug moet naar andere ruimtes om puzzels opgelost te krijgen. Puzzels zijn zeker niet makkelijk maar wel leuk om te spelen. We komen zeker terug om de nieuwe kamers te spelen als deze klaar zijn.

 • mooi thema
 • decor mooi in thema
 • vriendelijke en enthousiaste ontvangst
 • onderdeel dat uit het spel valt
 • telkens terug moeten naar andere ruimte

mooi thema

Mooie kamer, volledig in thema. sommige puzzels makkelijker dan andere wat het altijd leuk maakt. Teamwerk soms nodig. Leuke kamer voor zowel beginners als mensen die al vaker escape rooms gespeeld hebben

 • mooie aankleding, volledig in thema
 • leuke puzzels

leuke kamer

Mooie kamer, leuke verrassingen.

 • Mooi uitgewerkt verhaal
 • leuke puzzels

verrassende kamer

Leuk kamer met een verrassend begin. Teamwerk en communicatie is hier erg belangrijk. Mooi uitgewerkt thema

 • mooie kamer
 • verrassend

toffe kamer, leuk thema

Mooie kamer, leuke puzzels. Teamwerk komt zeker van pas

 • mooi thema
 • leuke decoratie
 • puzzels zijn prima te doen
 • Voetbal — Escape 2300
 • Geplaatst op 8 mei 2019 om 17:56
 • Gespeeld met 4 personen in mei 2019; Ontsnapt: Ja (53:54)

mooie kamer, volledig in thema

Je hoeft niets van voetbal te kennen om uit deze kamer te kunnen ontsnappen. Leuke puzzels als moet je soms goed zoeken en nadenken waar je moet zoeken maar dat maakt het natuurlijk leuk! Super ontvangst! Mogelijkheid om aan te geven dat we zelf wel om tips vragen als we er een wensen is ook fijn, zo krijg je de kans om zelf na te denken.

 • mooi in thema
 • niet al te gemakkelijk maar ook niet super moeilij
 • leuke puzzels

mooi thema

Leuke kamer. Veel daglicht. Ondanks dat de medewerker aangaf dat dit hun makkelijkste kamer is toch nog goed nadenken en linken leggen. Ontvangst zoals gewoonlijk weer top! Ook nabespreking met plus en min punten die de medewerker opvielen zijn leuk om te horen.

 • mooi thema
 • leuke puzzels
 • kamer in thema aangekleed

toffe puzzelkamer

Leuk ontvangst, men neemt de tijd om ook een gezellige babbel te doen. Leuke kamer met toffe puzzels, wij waren met 4 personen en dat is precies genoeg aangezien de kamer niet al te groot is. Niet linear dus iedereen kan meteen aan de slag met een puzzel. Na afloop ook heel leuk contact, medewerker heeft een notitiebriefje met zaken die hem opvielen, zowel "negatief" als je ergens bijvoorbeeld een puzzel sneller opgelost had kunnen krijgen als de communicatie daar niet wat misliep alsook positief als je bijvoorbeeld een puzzel echt snel door had of wanneer er 2 mensen goed samengewerkt hadden om tot de oplossing te komen. Deze "nabespreking" is heel leuk en gezellig.

 • leuke puzzels
 • logisch en toch niet te simpel
 • mooie aankleding van de kamer
 • leuk thema