Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Bart coppens

Junior Escaper

Offline

Lid sinds

21-07-2020

Statistieken

Escaperooms

13 reviews

16 kamers gespeeld

92.3% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


13 reviews

Le Prince

Escaping Belgium
Geplaatst op: 14 augustus 2021

Mooie kamer met veel aankleding, ondanks dat toch heel gericht te spelen

Een fantastische beleving door een goed afgewerkte kamer, met veel details die het helemaal af maken en waardoor je je echt in die wereld waant. Ondanks dat er veel attributen ter aankleding zijn, krijgen ze het met licht goed voor elkaar om je aandacht op datgene te richten wat op dat moment nodig is om je puzzels op te lossen.
Ik vind het ook echt wel een technisch hoogstandje, hoe het geheel aan elkaar geschakeld is en automatisch herkend wanneer de puzzel is opgelost. Want in deze kamer wordt nauwelijks gewerkt met ouderwetse sleutels (welgeteld één) of 'normale' cijfer of lettersloten.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 1970

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Geweldige escaperoom, met een goede en duidelijke verhaallijn en fantastisch afgewerkt

The suspisious farmhouse (ook bij Next Level Escaperooms) was zeker leuk om te doen, maar Catch me if you can overtreft deze op alle vlakken! We hebben inmiddels meer dan 15 escaperooms gespeeld en deze staat zeker in onze top 3.

De escaperoom bestaat uit verschillende kamers, met een heel goed verhaallijn. De afwerking en de details zijn echt verbazingwekkend goed en ondanks dat is er geen overbodige rommel aanwezig. De kamers zijn zoals ze in het echt zouden zijn op een dergelijke locatie, geen vergezochte toevoegingen om het maar passend te maken.

Wat ik persoonlijk heel goed vond is dat ons in het begin gevraagd werd "wat wil je wat betreft tips". We konden dus aangeven of we aan wilden rommelen tot het echt niet meer lukte of dat we al heel snel verder geholpen moesten worden. Wij doen graag dat eerste, maar ik kan me voorstellen als je minder ervaring hebt, je graag op weg geholpen wordt.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 1970

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  56:21 min

 

The Launch - Escape Mission

Noordkade Uitjes
Geplaatst op: 7 augustus 2020

Onder de indruk van grootsheid van de uitwerking van het thema

Na een veel te lange introductiefilm, konden we eindelijk beginnen: een ruimte met (te) veel slotjes, goed ingericht en een verhaal waar je in meegenomen wordt. Het verhaal begeleid je als het ware in de stappen die je moet doen, want je krijgt een aantal opdrachten die je moet doen voordat je naar de tweede fase van het spel kunt. De puzzels in deze eerste fase vielen me een beetje tegen: soms waren hints echt nodig om überhaupt een beginnetje te kunnen vinden. Je hoeft daar niet alle puzzels op te lossen, want na verloop van tijd wordt je van buitenaf geholpen om door te gaan naar de tweede fase.
Van die tweede fase was ik wel echt onder de indruk: goed uitgewerkt, zowel visueel als qua puzzels. In de laatste minuut van het spel dachten we alles voor elkaar te hebben, we draaien de laatste sleutels om, drukken de juiste knoppen in en toen ging het licht uit... blijkbaar hadden we toch één ding over het hoofd gezien bleek uit de uitleg van de gamemaster. Dat was wel echt een teleurstelling, dat je denkt dat je er bent en dat dan toch niet zo is...


7.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in januari 1970

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

 

Leuke escaperoom, precies moeilijk genoeg

Ontzettend leuke escaperoom, goed opgezet. Met een beetje ervaring zonder hints binnen de tijd uit te spelen.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in januari 1970

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  47:32 min

 

The Conductor

Riddle Room
Geplaatst op: 19 juli 2020

Leuke escaperoom, top gethematiseerd

Leuke escaperoom met leuke puzzel, die je steeds een stukje verder helpen. Wat ik persoonlijk jammer vind, is dat het niet altijd direct duidelijk is dat je actie iets heeft veroorzaakt. Als er iets open gaat, is het niet overal direct duidelijk dat dat zo is, dus moet je weer even zoeken wat er gebeurd is.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in januari 1970

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

De Conciërge

Kamer 237
Geplaatst op: 12 juni 2020

Top!

Nadat we eerder Kamer 237 hadden gespeeld, waren de verwachtingen uiteraard hoog! Deze kamer maakt dat zeker waar, minder verrassend in veranderende omgeving maar wel een goed verhaal. Leuke interactie ook met de figuur waar het om draait, maar die werkte toch ook wel op de zenuwen.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 1970

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

Speld in de hooiberg XXL

Escape Room Ravenstein
Geplaatst op: 9 december 2019

Tegen elkaar, maar toch met je eigen groepje

Met collega's hebben we deze escape room gedaan. Eigenlijk zijn het meerdere dezelfde en speel je in groepjes tegen elkaar. Je kunt elkaar dwarszitten en er is een toevoeging waarmee je hints kan kopen. Wat jammer is, is dat dat geautomatiseerd is en de hints die je krijgt soms niet helpend zijn, omdat je dat zelf ook al ontdekt had.

Al met al wel leuk opgezet en leuke puzzels.


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 18 personen

Ontsnapt: Ja

 

Escape Hotel

Escape Room 013 Tilburg
Geplaatst op: 17 november 2019

Leuke escaperoom, met verschillende ruimtes met eigen puzzels

Qua opzet is deze escaperoom wat anders dan anderen, je speelt het spel in een aantal fases, waar steeds een aantal puzzels op te lossen zijn. Van dezelfde makers is 'De dochter van de slager', die vond ik persoonlijk qua sfeer en beleving veel beter. Nadeel van een escape room als deze is dat je echt niet mee krijgt wat de rest van de groep in de andere kamers aan het doen is.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 10 personen

Ontsnapt: Ja

 

Kamer 237

Kamer 237
Geplaatst op: 6 januari 2019

Wauw

Dit is wat ik van een escape room verwacht: door het oplossen van puzzels ontdek je een nieuwe ruimte die weer een heel nieuwe ervaring is. Goed uitgewerkt, thema goed doorgevoerd, leuke verrassend puzzels en goed uitgewerkt!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 1970

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja

 

De Dochter Van De Slager

Escape Room 013 Tilburg
Geplaatst op: 11 december 2016

Spannende escape room, bijzonder geschikt voor grotere groepen

Leuke escape room met meerdere kamers die flexibel geopend kunnen worden als je met een grotere groep komt. Leuke puzzels.... het enige nadeel is dat je niet weet wat er in de andere ruimtes gebeurt.
Wat de kracht van deze escape room is, is wat mij betreft de sfeer en beleving: licht en geluideffecten op de juiste momenten, wat het allemaal net wat spannender maakt. Als je wat bang bent aangelegd, is dit misschien niet de beste kamer om te spelen.

Ook leuk om later in de grote control room fragmenten van je eigen acties terug te kijken!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2016

Gespeeld met 11 personen

Ontsnapt: Ja

 

Escape Room Uden De Loods

De Loods
Geplaatst op: 11 september 2016

Leuke escaperoom met een leuke twist

In het begin wordt je opgesplitst in twee groepen, die niet bij elkaar zitten, maar wel samen moeten werken. Als dat gelukt is, kom je in de grote loods die heel goed in het thema past. Als je iets weet van de Heineken ontvoering, herken je zeker een aantal aspecten!


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2016

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  59:17 min

 

Da Vinci Code

Escaperoom Den Bosch
Geplaatst op: 11 augustus 2016

Een van de eerste escape rooms die ik deed, dan prima. Maar als je wat ervaring hebt, niet doen!

Niet zo'n spannende kamer, heel overzichtelijk wat er moet gebeuren en heel eenvoudige puzzels. Niet echt hoeven zoeken dus.

We waren met 4 personen, waarvan er 2 nog nooit een escape room hadden gedaan. Persoonlijk vind ik dat je over zo'n escaperoom tussen de 50 en 60 minuten moet doen, want je moet wel waar voor je geld krijgen. Wij waren binnen 40 minuten al buiten, dat geeft wel aan hoe eenvoudig het was.


5.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 4.0

Service: 5.5


Gespeeld in januari 1970

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  39:46 min

 

Prison Island

Kartfabrique
Geplaatst op: 12 juli 2016

Niet voor de echte escaper

Verschillende losse kamers die je binnen een bepaalde tijd kunt spelen. Helaas niet het niveau wat ik van escape rooms gewend ben. Ondanks dat we met een grote groep waren, liepen er ook nog andere groepen rond. Heel commercieel dus, met weinig oog voor de individuele groepen.


3.5

Sfeer: 5.0

Puzzels: 2.0

Service: 4.0


Gespeeld in januari 1970

Gespeeld met 25 personen

Ontsnapt: Ja

 

0 reviews