Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

  • Kamers gespeeld: 24
  • Reviews geplaatst: 24
  • Ontsnappingspercentage: 91.7%
  • Forum berichten: 0
  • Lid sinds: 11-05-2019

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Goeie en uitegreide escaperoom

#24. Het thema is goed neergezet en de kamer is duidelijk zorgvuldig gebouwd. De ontvangst was vriendelijk en netjes. Het begin van de kamer was voor mij persoonlijk wat minder. De puzzels zijn leuk om te doen maar er is soms wel wat voorkennis nodig wat ik persoonlijk erg jammer vindt (voor ons was het geen probleem en er wordt wel geholpen indien nodig dus het is zeker niet spel brekend). Het is (op het moment van spelen) een kamer van 70 minuten wat ook wel een keer prettig is (geeft toch weer wat langer speelplezier).

Leuke kamer

Kamer nummer 23. Deze kamer heeft een thema die ik zelf niet vaak tegen gekomen ben. Elementen uit het thema zijn ook mooi in de puzzels verwerkt. Service is niets op aan te merken.

Hele gave ervaring

Kamer nummer 22. Het thema van deze kamer is echt tot in de puntjes uitgewerkt. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor de puzzels, alles zit echt heel netjes in elkaar. Service was ook dik in orde.

Hele gave ervaring

Disclaimer: deze review is pas later geschreven (bezoekdatum klopt) omdat ik het toch belangrijk vindt om kamer te beoordelen omdat ik hier zelf ook op let. Op het moment van schrijven was dit kamer 21 van 23. Deze kamer heeft de sfeer van de kamer direct goed voor elkaar. Puzzels zijn leuk, gevarieerd en mooi op elkaar afgestemd. De begeleiding vormt in deze kamer echt een extra dimensie.

Gave ervaring

Disclaimer: deze review is pas later geschreven (bezoekdatum klopt) omdat ik het toch belangrijk vindt om kamer te beoordelen omdat ik hier zelf ook op let. Op het moment van schrijven was dit kamer 20 van 23. De sfeer zit er bij deze kamer al direct goed in. Het thema is in de rest van de kamer ook goed uitgewerkt. De puzzels zijn niet heel bijzonder maar wel leuk om te doen. Helaas was een spelonderdeel defect waardoor we naar de duplicaat kamer hebben moeten wisselen (deze was gelukkig niet bezet), netjes opgelost. Begeleiding was top.

Redelijke kamer

Disclaimer: deze review is pas later geschreven (bezoekdatum klopt) omdat ik het toch belangrijk vindt om kamer te beoordelen omdat ik hier zelf ook op let. Op het moment van schrijven was dit kamer 19 van 23. De aankleding van de kamer is redelijk uitgewerkt. De puzzels zijn best leuk maar de volgorde is niet altijd even duidelijk. Helaas was er ook een puzzel defect tijdens het uitvoeren. Dit is wel netjes opgelost. De ruimte is groot genoeg voor 8 personen maar voor de puzzels is iets minder toch prettiger.

Leuke kamer

Disclaimer: deze review is pas later geschreven (bezoekdatum klopt) omdat ik het toch belangrijk vindt om kamer te beoordelen omdat ik hier zelf ook op let. Op het moment van schrijven was dit kamer 18 van 23. Aankleding van de kamer is ok maar niet heel bijzonder. Er zitten leuke mechanismen in de kamer wat communicatie wel echt nodig maakt. Service is goed voor elkaar.

Leuke kamer

Disclaimer: deze review is pas later geschreven (bezoekdatum klopt) omdat ik het toch belangrijk vindt om kamer te beoordelen omdat ik hier zelf ook op let. Op het moment van schrijven was dit kamer 17 van 23. De aankleding van de kamer is goed niet echt veel op aan te merken. De puzzels zijn over het algemeen leuk en goed te doen. Ontvangst en begeleiding waren goed voor elkaar.

Toffe kamer

Disclaimer: deze review is pas later geschreven (bezoekdatum klopt) omdat ik het toch belangrijk vindt om kamer te beoordelen omdat ik hier zelf ook op let. Op het moment van schrijven was dit kamer 16 van 23. Deze kamer met twee personen gedaan, hierdoor zijn een aantal puzzels overgeslagen (zijn naderhand wel besproken). Persoonlijk vindt ik het heel goed dat een kamer wat aangepast wordt op het aantal personen zodat je er van verzekerd bent dat je altijd wat kan doen. De puzzels zijn leuk om te doen. De aankleding en sfeer in de kamer is erg goed verzorgd.

Een keer wat anders

Disclaimer: deze review is pas later geschreven (bezoekdatum klopt) omdat ik het toch belangrijk vindt om kamer te beoordelen omdat ik hier zelf ook op let. Op het moment van schrijven was dit kamer 15 van 23. Niet echt een escaperoom in de klassieke zin. Het gaat hier meer om een serie losse uitdagingen waarbij goed teamwork heel erg belangrijk is. Al is enig speurwerk nog steeds vereist. De spellen zijn goed uitgewerkt en erg gevarieerd. Technisch zit alles ook goed in elkaar.

Leuke kamer

Disclaimer: deze review is pas later geschreven (bezoekdatum klopt) omdat ik het toch belangrijk vindt om kamer te beoordelen omdat ik hier zelf ook op let. Op het moment van schrijven was dit kamer 14 van 23. Een kamer waar samenwerken en goed communiceren echt een vereiste is. De puzzels waren leuk en afwisselend en de mechanismes leuk uitgedacht. De aankleding van de kamer was redelijk maar niet overweldigend. Ontvangst en begeleiding waren goed voor elkaar.

Thematische kamer

Disclaimer: deze review is pas later geschreven (bezoekdatum klopt) omdat ik het toch belangrijk vindt om kamer te beoordelen omdat ik hier zelf ook op let. Op het moment van schrijven was dit kamer 13 van 23. Thematisch erg goed uitgewerkte kamer. De puzzels waren voor ons iets aan de makkelijke kant, wel zitten er een aantal leuke variaties in.

Leuke kamer

Disclaimer: deze review is pas later geschreven (bezoekdatum klopt) omdat ik het toch belangrijk vindt om kamer te beoordelen omdat ik hier zelf ook op let. Op het moment van schrijven was dit kamer 12 van 23. Kamer met een leuk uiterlijk. De puzzels in de kamer zijn soms best bijzonder (niet veel vaker tegen gekomen) dit zorgt voor wat extra variatie.

Verrassende kamer

Disclaimer: deze review is pas later geschreven (bezoekdatum klopt) omdat ik het toch belangrijk vindt om kamer te beoordelen omdat ik hier zelf ook op let. Op het moment van schrijven was dit kamer 11 van 23. Kamer is leuk aangekleed in het thema en de puzzels passen er ook goed bij. Er is een klein beetje algemene kennis nodig maar dit is geen groot probleem. Ontvangst en begeleiding waren goed voor elkaar.

Goed uitgewerkt thema

Disclaimer: deze review is pas later geschreven (bezoekdatum klopt) omdat ik het toch belangrijk vindt om kamer te beoordelen omdat ik hier zelf ook op let. Op het moment van schrijven was dit kamer 10 van 23. Deze kamer was nog redelijk nieuw toen we hem deden. Er zaten toen nog een kleine kinderziekte in maar dit is netjes verholpen tijdens het spel. Het thema in deze ruimte is erg goed uitgewerkt en de puzzels passen mooi bij het thema.

Redelijke kamer

Disclaimer: deze review is pas later geschreven (bezoekdatum klopt) omdat ik het toch belangrijk vindt om kamer te beoordelen omdat ik hier zelf ook op let. Op het moment van schrijven was dit kamer 9 van 23. Deze kamer gedaan met een mix van families dus dat was even opnieuw op elkaar inspelen. Er zitten in de kamer een paar leuke puzzels in de kamer maar niet alles werkte meer 100% foutloos toen we hem speelde. Omdat er al wat slijtage in de kamer zat was de aankleding ook niet meer helemaal mooi maar dit was niet heel storend.

Leuke kamer

Disclaimer: deze review is pas later geschreven (bezoekdatum klopt) omdat ik het toch belangrijk vindt om kamer te beoordelen omdat ik hier zelf ook op let. Op het moment van schrijven was dit kamer 8 van 23. Deze kamer heeft een goed uitgewerkt thema en veel puzzels.

Leuke kamer

Disclaimer: deze review is pas later geschreven (bezoekdatum klopt) omdat ik het toch belangrijk vindt om kamer te beoordelen omdat ik hier zelf ook op let. Op het moment van schrijven was dit kamer 7 van 23. Leuke kamer die goed aangekleed is in het thema. De puzzels zijn goed uitgedacht en er zitten originele elementen in. Ontvangst en begeleiding waren goed voor elkaar.

Aardig tussendoortje

Disclaimer: deze review is pas later geschreven (bezoekdatum klopt) omdat ik het toch belangrijk vindt om kamer te beoordelen omdat ik hier zelf ook op let. Op het moment van schrijven was dit kamer 6 van 23. De ontvangst voor deze kamer was zeer vriendelijk en open. Ondanks dat er een aantal erg originele elementen in de kamer zitten kostte het ons soms erg veel moeite om de logica van de puzzels te begrijpen. Wat we ook erg jammer vonden is dat je minder goed met meerdere personen tegelijk ergens aan kan werken. De kamer past met de aankleding wel goed bij de locatie.

Leuke kamer

Disclaimer: deze review is pas later geschreven (bezoekdatum klopt) omdat ik het toch belangrijk vindt om kamer te beoordelen omdat ik hier zelf ook op let. Op het moment van schrijven was dit kamer 5 van 23. Leuke kamer waarbij het thema mooi bij de locatie past. De puzzels waren voor ons iets makkelijk maar wel leuk bedacht.

Leuke kamer

Disclaimer: deze review is pas later geschreven (bezoekdatum klopt) omdat ik het toch belangrijk vindt om kamer te beoordelen omdat ik hier zelf ook op let. Op het moment van schrijven was dit kamer 4 van 23. Prima kamer waarbij het verhaal goed in de kamer en de puzzles verwerkt is. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Voor hints hebben wij geen straftijd gekregen omdat we de kamer niet als battle speelden.

Leuke kamer

Disclaimer: deze review is pas later geschreven (bezoekdatum klopt) omdat ik het toch belangrijk vindt om kamer te beoordelen omdat ik hier zelf ook op let. Op het moment van schrijven was dit kamer 3 van 23. De puzzels zijn iets uitdagender dan gemiddeld maar zeker leuk gemaakt. De sfeer in de kamer is goed neergezet, je hebt echt het gevoel dat je in een onderzeeër zit. Wij hebben de kamer gespeeld terwijl de tweede kamer niet gebruikt werd maar het was wel duidelijk dat als je dat wel doet je ook kan zien hoe ver het andere team is wat ik een leuke toevoeging vindt (zeker als je het echt als battle speelt).

Kamer en locatie sluiten mooi op elkaar aan

Disclaimer: deze review is pas later geschreven (bezoekdatum klopt) omdat ik het toch belangrijk vindt om kamer te beoordelen omdat ik hier zelf ook op let. Op het moment van schrijven was dit kamer 2 van 23. De kamer bevindt zich in een oud kraakpand en is ook als zodanig ingericht wat voor een goed sfeer zorgt. De puzzels zijn op zich goed maar er moet soms wel wat gezocht worden wat ik persoonlijk minder leuk vindt. Uiteindelijk met nog een puzzel te gaan zijn we helaas niet ontsnapt.

Leuke en uitgebreide escaproom

Disclaimer: deze review is pas later geschreven (bezoekdatum klopt) omdat ik het toch belangrijk vindt om kamer te beoordelen omdat ik hier zelf ook op let. Op het moment van schrijven was dit kamer 1 van 23. Kamer heeft een leuke opbouw en de puzzels zijn leuk en gevarieerd. De begeleiding was vriendelijk. Toen we deze kamer hebben gespeeld waren de faciliteiten rondom de kamer (ontvangstruimte etc) nog heel beperkt maar dit is anno 2020 helemaal veranderd (beoordeling is daar op aangepast).