Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Gelderland


Statistieken

 • Kamers gespeeld: 24
 • Reviews geplaatst: 24
 • Ontsnappingspercentage: 91.7%
 • Forum berichten: 1
 • Lid sinds: 07-10-2018


Teams

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Goede kamer met een spannend randje

Deze kamer gespeeld met drie andere personen. We hadden eerder al de Orphanage gedaan en wilde graag terugkomen voor the Honeymoon hotel. Het ontvangst is anders dan we bij the Orphanage hadden meegemaakt. Dit tot teleurstelling van ons, dan vonden we juist zo ontzettend leuk de vorige keer. Aan het einde van het spel hebben we dit met de host besproken die ons een begrijpbare uitleg heeft gegeven. De kamer is verder leuk, de hotelsfeer komt in alle kamers terug. De kamer is logisch opgebouwd. De puzzels zijn leuk maar naar mijn mening niet echt onderscheidend ten opzichte van andere kamers. De sfeer in de kamer is wel ontzettend goed. Ik denk dat the honeymoon hotel een kamer is die van goede kwaliteit is en die je gewoon eens gedaan moet hebben. Je zult er zeker geen spijt van krijgen.

 • Sfeer
 • Aankleding kamers
 • Spanning

Absolute nieuwe favoriet!

Wauw, wauw wauw. Dit is mijn absolute nieuwe favoriet. Herken je dat gevoel dat je in de Efteling loopt en dat je je 'betoverd' voelt? Dat je denkt, wow kijk dit, en wow kijk daar eens. Dat gevoel zal je ook in deze escape room gaan ervaren. De combinatie van spanning, het verhaal, de prachtige kamers en de te gekke puzzels zullen je een ontzettend goed gevoel gaan geven. Ik wil niets inhoudelijk over deze kamer vertellen, alleen dat je zult moeten genieten. Denk niet, we moeten de beste tijd halen en alles zo snel mogelijk doen. Dan doe je deze kamer namelijk te kort. Speel, kijk en geniet. Compliment naar de maker(s) van deze kamer. Ga zo door!

 • Wauw
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Aankleding
 • Licht en geluid
 • Wauw

Dit is zo anders

Senses gespeeld met vier personen. Het ontvangst is netjes. De kamer is erg modern en er zit ontzettend veel techniek in. Ik weet niet helemaal of escape room het juiste woord is voor deze kamer. Dit is zo anders. Zoals de introductie van de kamer zegt ga je je zintuigen resetten en dat is ook letterlijk wat je gaat doen. Samenwerking is in deze kamer nog belangrijker dan in de gemiddelde kamer. Kies dus een groep mensen uit waar je goed mee kan samenwerken en communiceren. Verwacht geen enge, duistere escape room dat is het namelijk niet. Verder ga ik niets prijs geven, maar de kamer is zeker de moeite waard.

 • Leuk ander concept
 • Leuke puzzels
 • Samenwerking is essentieel
 • Veel techniek

Een escape room zoals je hem mag verwachten.

Samen met een groep van vier personen deze escape room gespeeld. Het ontvangst en de inleiding is normaal, gastvrouw was zeer vriendelijk. De kamer zelf is van een prima niveau. De puzzels kloppen, de aankleding is goed. Echt een kamer zoals ik hem verwacht. Het verhaal is leuk en heeft een spannende kant. Verder hoef je niet bang te zijn de kamer is niet 'eng'. Er is een grote variatie aan raadsels en puzzels. Er zitten ook puzzels in die ik nog niet eerder heb gezien dus dat vond ik ook erg leuk. Ergens in de kamer wordt er voor een raadsel een algemene vaardigheid van de groep verwacht. Hier kwamen wij helaas niet uit. Uiteindelijk heeft de gastvrouw ons het antwoord maar geven. Dat vond ik persoonlijk jammer, maar ook erg slecht van ons als groep haha. Mijn tip zou zijn om iets van een hulpmiddel of alternatief te verzinnen om groepen eventueel met die puzzel op weg te helpen. Verder een super leuke kamer die zeker de moeite waard is. De kamer is ook prima te spelen zonder escape ervaring.

 • Ontvangst
 • Raadsels
 • Licht en geluid
 • Verhaal

Zeer goede kamer maar niet voor 6 personen

Nadat we Jason's Curse hebben gespeeld zijn we meteen doorgaan naar The Experiment. Deze locatie is beter dan Jason's Curse er is een degelijke ontvangstruimte en als je wat tijd moet overbruggen kun je beter op deze locatie wachten. De start van de kamer is leuk en origineel. Nadat we binnen zijn wordt de reden van ons bezoek meteen duidelijk. We konden er persoonlijk wel om lachen maar eigenlijk was er niets grappigs aan. Diverse vragen gingen door ons hoofd, wat doen we hier en hoe komen we hier zo snel mogelijk uit? De puzzels op zich zijn goed en wederom net als bij Jason's Curse ontzettend origineel. Het is echt een doe kamer waarbij je ook nog eens veel moet samenwerken. Ik merk wel dat de ervaring die wij gehad hebben minder was dit komt omdat wij met een grootte groep waren (6 personen). Het is voornamelijk puzzel voor puzzel, met als resultaat dat je met 6 personen op 1 puzzel staat te kijken. Dat heeft er bij ons voor gezorgd dat we dingen over het hoofd zagen. We wilde ook al verder met puzzels waar we eigenlijk nog niet verder mee konden omdat we eerst de andere puzzel moesten afmaken. Dit zorgde bij ons voor verwarring en het gevoel dat de verhaallijn niet klopte. Als ik nu terugdenk aan de kamers en de puzzels op zich dan heb ik wel een tevreden gevoel. Al was de ervaring voor ons niet helemaal compleet. Mocht je deze kamer spelen speel hem dan met maximaal 4 personen dan heb je echt een te gekke ervaring te pakken!

Fantastische kamer

Jason's Curse, een ontzettend leuke kamer met een duidelijk verhaal. De ingang van het verzamelpand was voor ons even zoeken. Parkeren kan gratis in de directe omgeving. Ontvangst is niet bijzonder, een enthousiaste gamemaster die ons gaat begeleiden tijdens het spelen van de kamer. Jason's Curse zit op een andere locatie dan de andere kamers van the escape room Rijswijk. Er is niet echt een mooie ontvangstruimte maar dat was voor ons ook niet storend. We gaan beginnen, de kamer wordt ingeleid met een video. Na de video gingen we de kamer in. De aankleding is prachtig en goed passend bij het verhaal. Het verhaal komt in de hele escape room goed terug. In de kamer zitten puzzels die ik nog niet eerder heb gezien dat is voor mij altijd een pluspunt. Het leuke vond ik ook dat ik aan het einde een goed idee had hoe het verhaal in elkaar zit en wat er daarbinnen allemaal heeft afgespeeld. We hebben de kamer met 6 personen gespeeld en dat is in deze kamer mogelijk. Je kunt met meerdere puzzels tegelijk bezig zijn. Al met al is dit zeker een aanrader!

Leuke kamer

Prima kamer. Met 3 personen gespeeld. Puzzels zijn simpel en leuk. Kamer die zeker aan te raden is als je met onervaren spelers speelt.

 • Foto aan het eind
 • Leuke puzzels
 • Vrij gemakkelijk voor ervaren escapers

Fantastische kamer, landelijke topper!

De kamer gespeeld met 4 personen, twee met ruime escape ervaring, 2 zonder escape ervaring. Ontvangst is vriendelijk. Er was tijd voor uitleg, een toiletbezoek en een gesprekje. Vervolgens werd de kamer geïntroduceerd. We gingen de kamer binnen en toen begon het, direct. We werden vanaf seconden 1 in het verhaal gesleept. We hadden immers een belangrijke missie dus geen tijd te verliezen. Het verhaal is echt ontzettend goed, spannend en logisch. De puzzels zijn ontzettend modern en origineel. Er zit veel techniek in de kamer die ervoor zorgt dat ze echt bijzonder vette puzzels gemaakt hebben. Voor de mensen die kamers met cijfersloten niet leuk vinden is dit een echte aanrader. De kamer bleef mij echt constant opnieuw verbazen en tot de laatste seconden zaten wij volledig in het verhaal. De 75 minuten speelduur is zeker een pluspunt. We hebben de kamer met 5 minuten over gehaald en dat met een slagingspercentage van 30% waren wij hier best wel trots op. Echte aanrader en zeker mijn favoriet.

 • Verhaallijn
 • Puzzels
 • Techniek in de kamer
 • 75 minuten

Leuk maar wel wat verouderd.

Vandaag beide escape rooms op deze locatie gespeeld, Catch me if you can als eerst. (Mocht je beide kamers gaan spelen, speel farmhouse eerst anders wordt het echt een teleurstelling). Het ontvangst is normaal, niet speciaal. Er is tijd om even een gesprekje te voeren en de regels worden nog eens uitgelegd. De aankleding van de kamer is mooi. De kamer is volgens de spelleider al ongeveer drie jaar oud en dat merk je wel. De puzzels zijn niet echt meer van deze tijd. We speelde de kamer met vijf man, er waren momenten dat we echt een beetje stonden te kijken. Er waren puzzels waar we zonder hint niet op waren gekomen, daardoor verloren we veel tijd. Ik denk dat we in totaal wel 8 hints nodig hadden om ons om dingen te wijzen. Ik vind dat in het spelverloop deze puzzels meegenomen hadden moeten worden. We kwamen vrij teleurgesteld uit de kamer. We hadden er na Catch me if you can echt zoveel meer van verwacht en dat is helaas niet waar gemaakt.

 • Aankleding
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Spelverloop

Fantastische kamer!

Vandaag beide escape rooms op deze locatie gespeeld, Catch me if you can als eerst. (Mocht je beide kamers gaan spelen, speel farmhouse eerst). Het ontvangst is normaal, niet speciaal. Er is tijd om even een gesprekje te voeren en de regels worden nog eens uitgelegd. Daphne was onze spelleider, daar hebben we erg mee gelachen. Als je een hint wil in de kamer roep dan: ''DAPHNE!'. We hebben spelelementen gezien die we nog nooit eerder hebben gezien, ze waren echt top en zo ontzettend origineel. Er werd gebruik gemaakt van leuke geluidseffecten. Op een begeven moment kom je een een leuke omgeving terecht. Dit hadden we zeker niet verwacht en was echt ontzettend leuk en realistisch na gemaakt. We hebben de kamer met 5 personen gespeeld. Voor deze kamer een prima aantal, we hebben ons allemaal niet verveeld. De kamer raad ik zeker aan echt een ontzettende topper.

 • Spelelementen
 • Geluidseffecten
 • Realistische nagemaakte omgeving

Wauw, wat een fantastische kamer

The experiment. Dit is een kamer die ik niet snel ga vergeten. Het ontvangst is netjes door in ons geval een gastvrouw. Je kunt in de wachtruimte even zitten, wat drinken en een spelletje spelen. We werden opgehaald vanuit de wachtruimte door een van de acteurs. Deze stelde zich netjes voor en nam ons mee. Nog even een moment om alle telefoons etc in een kluisje te stoppen en de regels door te nemen. We gingen naar de volgende ruimte waar het verhaal begon. Ik kan nu helaas inhoudelijk weinig vertellen maar wat er vervolgens gebeurd. Holy shit. De lach op onze gezichten verdween en veranderde in een soort ongemakkelijk angstlachje. De adrenaline gierde door mijn lijf, de muziek en geluiden in de kamer maakte het alleen nog maar erger. Samenwerking in de kamer is van levensbelang. Zonder goed overleg ga je deze kamer niet halen. De puzzels zijn prima al vond ik dat er persoonlijk wel wat veel cijfer- en sleutelsloten in zaten. Het einde is ook fantastisch, nog nooit eerder gezien en ontzettend leuk. Complimenten en dank aan de acteurs. Jullie maken deze kamer echt een 10. De kamer is met een grootte groep te spelen. Ik raad aan om de kamer met maximaal 6 personen te spelen. Er is helaas geen tijd om de kamer nog na te bespreken met de acteurs.

 • Acteurs
 • Thema en verhaal
 • Spanning
 • Geluid en muziek

Ontzettend leuke kamer!

De prison cell. Goede kamer. Thema is leuk toegepast. Ontvangst was netjes door een gastvrouw in een soort wachtruimte. In deze ruimte waren zitplaatsen en was er een mogelijkheid om wat te drinken of een spelletje te spelen. Keurig op tijd werden we door de gastvrouw naar de trap begeleid.We liepen met de groep de trap af op weg naar de escape room. Vanaf de eerste seconde werden we in het verhaal en onze rol als gevangenen getrokken. De acteurs doen echt ontzettend goed hun best, complimenten voor hun. Vervolgens werden we de escape room in begeleid. De regels werden nog eens verteld (en hoe!!), vervolgens ging de deur dicht en startte het spel. De escape room inhoudelijk is prima, leuke puzzels en raadsels. Er zitten veel puzzels in die ik nog niet eerder gezien heb. Het einde van de kamer is ook leuk, vrijheid! Het enigste minpuntje dat ik gevonden heb is dat als je ergens aan trekt er iets in een andere ruimte gebeurd wat verwarring kan veroorzaken omdat je dat pas later nodig hebt. Ondanks dat hebben we de escape room toch binnen 39 minuten gehaald! We hebben de kamer dit keer met 6 man gespeeld. Persoonlijk zou ik hem met maximaal 4 personen spelen. Er is helaas geen tijd om de kamer nog na te bespreken met de acteurs.

 • Acteurs
 • Thema
 • Puzzels
 • Logisch
 • Klein technisch foutje in de kamer

Prima kamer

Deze escape room heb ik gespeeld samen met 5 vrienden die nog niet eerder een escape room gespeeld hadden, spannend.... Ik ken de locatie aangezien ik Pandora's box hier al gespeeld hebt. Met veel verwachtingen nu gekozen voor Zombie Apocalypse. De kamer is leuk, lastig en soms wat onduidelijk tegelijk. Let in deze kamer goed op de details. In de kamer kwamen enkele effecten / opdrachten die ik nog niet eerder had gezien dat vond ik leuk. (Helaas) ook een opdracht die ik uit Pandora's box al kende. Met redelijk wat tips de kamer gehaald met 2 minuten over! Mocht je kiezen voor deze locatie dan raad ik Pandora's Box aan. Al is Zombie Apocalypse wel een goed alternatief.

 • Goede aankleding
 • Leuke nieuwe opdrachten
 • Details
 • Overeenkomende opdrachten uit Pandora's Box

Zeer matig

Op de familiedag deze kamer gespeeld met familieleden. Het ontvangst is prima, niet speciaal. De kamer viel mij ontzettend terug. Het verhaal vind ik persoonlijk erg suf. De aankleding is minimaal. Er wordt geen gebruik gemaakt van licht of geluid effecten. Sommige puzzels met magneten werkte slecht, de instructie: ''iets harder trekken dan moet hij open gaan'' wil je natuurlijk niet horen tijdens je escape ervaring. Ik heb niet de behoefte de andere kamers op deze locatie te spelen.

 • Geen licht en geluid
 • Minimale aankleding
 • Slecht verhaal
 • Niet werkende puzzels

Echte gevangenis ervaring

In 2017 de prison escape in Breda gespeeld. Wat een geweldige ervaring. De acteurs zijn goed. In deze ervaring gaat het vooral om de keuzes die je maakt en wordt er geen gebruik gemaakt van fysiek geweld. Het hebben van een goede conditie is voor de prison escape niet van belang. Aanrader!

 • Ontvangst in rol
 • Geen conditie nodig - Voor iedereen te spelen
 • Goede acteurs
 • Gebaseerd op keuzes die je maakt

Eerste escape room, goede ervaring

Dit is de eerste escape room die ik gespeeld heb. Het ontvangst is in rol en erg leuk. De escape room was inhoudelijk erg goed en bestond uit leuke puzzels. Helaas is deze escape room niet meer te spelen.

Fantastische escape room.

Deze escape room op dezelfde dag als flight 815 gespeeld. Deze kamer is echt fantastisch! Het ontvangst is informeel en er is tijd voor een drankje. De regels en het verhaal van de kamer wordt uitgelegd en vervolgens start het spel. De kamer is leuk en er zitten effecten in die ik nog niet eerder gezien heb. De puzzels zijn logisch en soms te voor de hand liggend, in de spanning zie je dat alleen over het hoofd. De speeltijd van 80 minuten ervaar ik positief en geeft wat mij betreft een leukere ervaring. Voorkennis voor deze kamer is niet nodig. Speel deze kamer met 4 a 5 man voor de ideale ervaring.

 • Goede toevoeging licht en geluid
 • Onverwachts
 • Onvoorspelbaar
 • 80 minuten

Geweldig escape room

Wat een ontzettend fantastische ervaring was deze escape room. Ik heb de escape room met 4 personen gespeeld, dit vond ik een ideaal aantal spelers. Het ontvangst is lekker informeel er is ruimte om even wat te drinken en te praten. De standaard escape room regels worden verteld en daarna wordt kort het verhaal uitgelegd. De kamer is onvoorspelbaar, ontzettend goed ingericht en mooi aangekleed. Er zitten effecten in de kamer die ik nog nooit eerder gezien heb. Het spel wordt goed aangevuld met licht en geluid. Ik vond het leuk dat de kamer 80 minuten duurt, tijdens het spelen zie je niet hoeveel tijd je nog over hebt, deze combinatie maakt de ervaring echt een stuk leuker! De verhaallijn is goed te begrijpen. Het is niet nodig om voorkennis te hebben. Deze escape room behoort tot mijn favoriet en kan ik zeker aanraden. Speel de kamer met 4 a 5 personen voor de ideale ervaring.

 • Onvoorspelbaar
 • Goed gebruik van effecten
 • Duidelijk verhaallijn
 • Kamer is in goede staat

Prima kamer

Vandaag deze kamer gespeeld. De ontvangst en het verhaal van het verzet was leuk bedacht. In de escape room miste ik de drukkerij, er is aakleding maar deze is niet persé gebasseerd op een drukkerij. De puzzels zijn leuk maar wel simpel. Er wordt geen gebruik gemaakt van licht of geluid effecten, dat vond ik jammer. Het einde van de kamer is erg leuk. Er zit ook een leuke verrassing in de kamer maar die zal ik niet prijs geven. Persoonlijk vond ik de ramkraak leuker, maar de drukkerij schiet zeker niet te kort.

 • Ontvangst
 • Verhaallijn
 • Verrassing in de room
 • Aankleding drukkerij
 • Geen licht/geluid effecten

Leuke escape room!

Vandaag de ramkraak gespeeld. Ontvangst is leuk, na de uitleg van de regels begint een kort rollenspel. Daarna wordt je naar de kamer gebracht en gaat het beginnen. De verhaal lijn is leuk bedacht. Op een gegeven moment wordt de groep gesplits tussen twee ruimtes. Persoonlijk vind ik het jammer dat als je niet naar de andere ruimte gaat je deze ook niet meer te zien krijgt. Wat mij betreft moet je deze room met niet meer dan 4 a 5 personen spelen. Anders je met meer komt is er te weinig te doen. Ik raad deze room zeker aan!

 • Leuke verhaal lijn
 • Leuk kort rollenspel
 • Goed gebruik van beeld/licht/geluid
 • Jammer dat ik de achterste kamer niet kon bekijken

Toffe escape room, met rollenspel

Dit is de meest interactieve escape room die ik tot nu toe gespeeld hebt. De afwisseling tussen de puzzels en het contact met mensen in een rol is erg tof. Ook het verzamelen van informatie op een andere locatie geeft een spannend effect. Het is leuk dat de room 90 minuten duurt en deze heb je ook zeker nodig.

 • Contact met medewerkers in een rol
 • Meerdere locaties
 • Goede puzzels
 • Goed verhaal

Erg simpel

De bunker is een simpele escape room. Er wordt geen gebruik gemaakt van licht of geluid effecten. Er zijn niet voldoende puzzels als je met veel personen bent. Wij komen hier niet mee terug.

 • Geen gebruik licht en geluid
 • Te weinig leuke puzzels
 • Simpel

Toffe escape room!

Last minute deze escape room geboekt en gespeeld. Mooie ontvangst. Prettige gastvrouw die ook het verhaal nog eens uitlegt. Daarna wordt je naar de room gebracht en begint de tijd. Het licht en geluid heeft een goede bijdrage aan de ervaring. In de omgeving is dit echt een van de beste rooms.

 • Mooi ontvangst
 • Nette kamers
 • Goede toevoeging licht en geluid

Ontzettend goede escape room!

Deze escape room met 5 vrienden gespeeld. Bij binnenkomst wordt je al meteen in de juiste sfeer gebracht door de medewerker. Nadat je je spullen hebt omgeruimd wordt je naar de kamer gebracht. De combinatie van licht en geluid verdient een pluim. Terwijl je bezig bent met de puzzels gebeurd er een hoop om je heen! Zeker een aanrader!

 • Licht en geluid
 • Ontvangst
 • Puzzels