Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Delano offermanns

Escape Apprentice

Offline

Omschrijving

Altijd open om nieuwe mysterisch op te lossen!


Lid sinds

01-08-2021

Locatie

Oirschot

Statistieken

Escaperooms

2 reviews

3 kamers gespeeld

100% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


2 reviews

Magic & Mystery

This is escape Breda
Geplaatst op: 19 mei 2024

Uitdagend

Eerste keer met een vriend (2 personen) een kamer gedaan. De uitleg was duidelijk en de medewerkers waren erg vriendelijk. Eenmaal aangekomen bij de kamer ging de medewerker op in haar verhaal, wat het een duidelijkere beleving gaf dan in het begin. Sommige puzzels waren ergs makkelijk en sommige weer wat moeilijk. Naar mijn mening wel wat standaard puzzels, maar dat mocht de pret niet bederven. Na een paar hints toch uit de kamer gekomen binnen de tijd.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2024

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  55:48 min


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Moeilijkheidsgraad
 • Logica
 • Diversiteit
 • Weinig origineel

 

Illusion

Epic Escape Waalwijk
Geplaatst op: 02 augustus 2021

Een eerste ervaring om nooit te vergeten

Zoals mijn eerste zin het al zegt was Illusion mijn eerste ervaring die ik niet meer snel zal gaan vergeten. Als beginnend persoon binnen de escaperoom wereld, was ik nogal huiverig met het selecteren van een escaperoom. Door mijzelf goed in te lezen ben ik dan ook op de keuze gekomen Illusion te gaan spelen. Wat een room was dit!

Om te beginnen, het verhaal dat hoort bij deze room was vanaf het begin tot het einde kloppend, spannend en verrassend. Vanaf het moment dat je binnenkomt tot het moment dat je weer gaat, alles klopt. Op de website zelf is al veel informatie te vinden, wat ik ook zeker aanraad om te lezen (om zo het verhaal nog meer tot je te nemen).

Eenmaal binnen in de kamer, waar het dan ook allemaal begint, zijn de puzzels uitdagend en soms makkelijker. Er is voor iedereen wel een puzzel aanwezig waar hij of zij zijn energie in kan stoppen. Verrassende elementen zorgde ervoor dat elke puzzel een passende touch had bij het verhaal, waarbij alle zintuigen nodig zijn om alle puzzels op te lossen.

Als ik daarnaast ook nog kijk naar de service kan ik alleen maar positief reageren. De twee aanwezige host waren vriendelijke, openlijk en enthousiast. Bij elke ding dat zij vertelde, voelde je de passie voor escaperooms aanwezig. Zowel voor als na de room gespeeld te hebben kregen we informatie en leuke verhalen te horen.

Om dit alles af te sluiten wil ik de rest zeker aanraden deze escaperoom toe te voegen aan jullie wishlist. Het is een aanrader van begin tot einde. Ook al is en was het mijn eerste escaperoom die ik ooit heb gedaan, het was zeker de moeite waard.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verrassende wendings
 • Creatief design
 • Vriendelijk personeel
 • Zelf gecomponeerde muziek
 • Passend verhaal
 • Goed onderhouden

  Epic Escape Waalwijk

0 reviews