Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Jessica escape

Escaper

Offline

Lid sinds

20-01-2019

Statistieken

Escaperooms

51 reviews

52 kamers gespeeld

92.2% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


1 forum berichten

Team

I want to break free

1 teamleden

20 kamers gespeeld

51 reviews

The Spear of Destiny

AdventurEscape Utrecht
Geplaatst op: 05 juli 2024

Leuke tijdreis waar je lekker veel kunt doen

De eerste kamer hadden wij hier al gespeeld. Het echte verrassingseffect wat je in de eerste kamer had, hadden wij bij deze kamer niet doordat je dat dan al een beetje verwacht.
Los van dat, is het een leuke kamer om te spelen. Ze hebben verschillende ruimtes die allemaal anders zijn aangekleed en met diverse puzzels. Wij speelden deze kamer met ze tweeën. Voor ons gevoel kregen wij wel te snel een hint. Achteraf denken wij vooral dat het komt doordat het gewoon een grote escape room is met veel kamers. Je hebt veel te doen en er is weinig ruimte-tijd om "rustig" te zoeken naar de oplossing.
(In andere escape rooms plannen ze meer vastloop tijd in). Het is absoluut een leuke kamer om te spelen.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2024

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

Het Brabantse Lab

Escape Schijndel
Geplaatst op: 12 mei 2024

Mooi drugslab

Samen met mijn man zijn wij fanatieke escape room spelers. Nu stonden we op de camping in de buurt met de familie. En wilde we graag een kamer spelen.
De intro van deze kamer is prima en leuk. Ik vind het altijd fijn als je ziet dat de gemaakte filmpjes wel duidelijk zijn. De kamer zelf heeft verschillende gevarieerde puzzels en ook wel goed in thema. We waren in totaal met 7 mensen waarvan er 5 geen of minimale ervaring hadden.
Dan is zo'n grote groep wel prima. Als je ervaren bent dan zou ik deze kamer met 2 personen spelen. Het is een prima kamer maar geen topkamer.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in mei 2024

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja  45:16 min

 

PainKiller

Sky High escape rooms
Geplaatst op: 25 september 2023

Ben ik een psychopaat?

Bij het betreden van de kamer krijg je gelijk het gevoel hier gaat wat gebeuren. We lopen en kijken wat rond. En dan gaat het gebeuren.
En het begint gelijk goed en we gaan aan de slag. We komen toch niet helemaal in de flow omdat sommige puzzels voor ons wat vaag waren. We begrepen wel wat de bedoeling was alleen de uitwerking was toch niet helemaal duidelijk. De uitleg achteraf gaf wel wat verduidelijking. Ikzelf ben echt een angsthaas dus op een gegeven moment was ik meer aan het afwachten wat er ging komen dan dat ik echt aan het puzzelen was. Daar hadden de andere gelukkig geen last van. Het verhaal en thema is goed overnagedacht en er zitten leuke dingen bij. Echter miste ik wel wat alleen wat het dan is weet ik niet zo goed.
En nee wij waren geen psychopaat wij kozen de andere optie


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  64:05 min

 

Panic Room

Escaperoom Putten
Geplaatst op: 15 september 2023

Een doolhof van puzzels

Met 2 collega's heb ik deze kamer gespeeld. Kunnen we net zo goed samenwerken in een escape room als op kantoor? De kamer begint leuk maar is tegelijk ook een beetje warrig. Het is voor ons niet gelijk duidelijk wat we moeten doen en waar we mee moeten beginnen.
Het verhaal van de kamer is origineel en goed over nagedacht. Je bent ook lekker fysiek bezig en ook onder tijdsdruk. Wat bij ons soms wat op onze zenuwen werkten. Het die dag ook erg warm, en zijn daardoor een beetje gematst door de gamemaster ?, waarvoor dank. De puzzels passen in het thema en zijn uiteindelijk erg leuk. Bij ons ontbrak soms de logica waardoor we wat verward rond rende. Met een beetje hulp nog net binnen de tijd gehaald ?.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in september 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  73:00 min

 

Jungle Quest (VR)

One Hour Lockup
Geplaatst op: 26 augustus 2023

Super leuk met de kinderen

Samen met onze 2 zoons van 9 en 11 hebben wij deze VR escape game gespeeld. Mijn man en ik hadden hier al 1 keer eerder een VR spel gespeeld. Onze kinderen nog niet. Maar je raad het al. Binnen een paar seconden hadden die het beter in de gaten hoe alles werkt dan ik ?. Hun waren overal veel sneller en hadden ook sneller in de gaten wat we moesten zoeken of oplossen. Het was echt heel leuk om dit met ze vieren te spelen. Het spel op zich is wel voor beginners. (Dat waren wij ook). Zit leuk in elkaar, je moet verschillende levels door waar je in de basis steeds dezelfde soort puzzel moet oplossen. Om de juiste spullen daarvoor te krijgen heb je wel verschillende puzzels en opdrachten die je moet uitvoeren. Wij hebben ons goed vermaakt en komen zeker weer een keer terug.


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  37:22 min

 

Heerlijk avondje

Met de schoonfamilie een weekendje weg in omgeving Winterswijk. Wat doe je dan als escape room fan....ja een leuke kamer boeken om samen te spelen.
We waren in totaal met 6 man, (2 met veel ervaring en 4 met een herl klein beetje ervaring), dat vind ik eigenlijk teveel. Met dit gezelschap was het erg leuk en we liepen elkaar toch niet echt in de weg. Het thema paste helemaal bij de familie ?.
Het is een erg leuke en goede kamer. Het thema is leuk en goed uitgewerkt. Puzzels zijn in thema en je merkt dat er goed is nagedacht over de kamer.
Ik blijf slotjes en sleutels leuk vinden, die heb je er hier genoeg. Een echte aanrader. Ik vind het ook altijd nog steeds leuk als je een goede foto (digitaal) als aandenken krijgt.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  46:20 min

 

The Gold Of Lutine

Avonturium
Geplaatst op: 29 april 2023

Lekker puzzelen voor twee

Bij binnenkomst in de kamer weet je gelijk dat je op een boot bent 😀. Het ziet er leuk uit en de kleur effecten maken het af. De puzzels zijn lineair. Wel allemaal in thema en gevarieerd wat altijd een goed idee is. Deze kamer hebben we met 2 ervaren spelers gedaan en dan is het leuk. Ik denk dat als je deze kamer met meer ervaren spelers speelt dat het minder leuk is.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  52:45 min

 

The Expedition

Avonturium
Geplaatst op: 30 april 2023

Gezellige jungle

Nadat we eerst de andere kamer hadden gespeeld. Begonnen we aan de volgende kamer. De kamer is in thema ingericht en alle puzzels en attributen passen goed in het thema. Wat ik altijd een plus punt vind. De ruimtes zijn niet zo heel groot. Met een grote groep wordt het denk ik wel wat krapjes. Sommige puzzels duurde even voordat we ze begrepen. Na het oplossen was het eigenlijk allemaal heel logisch 😁. De eindpuzzel was leuk en uitgebreid opgezet.
Wij hebben deze kamer met z'n tweeën gespeeld. En voor de ervaren spelers is dat ook genoeg.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  52:06 min

 

Timescape

AdventurEscape Utrecht
Geplaatst op: 14 april 2023

Verrassend leuke kamer

Met veel zin en weinig verwachtingen begonnen we aan deze escape room. Als je na het aanbellen binnenkomt dan begint het al gelijk en dat is altijd leuk. Je krijgt zin om de kamer te spelen. Bij binnenkomst is het thema gelijk duidelijk en kun je beginnen. De kamers zitten leuk in elkaar. De puzzels zijn erg leuk, niet heel ingewikkeld maar er zijn er genoeg waardoor je lekker bezig bent. Kan ook komen doordat we met z'n tweeën waren. Er zit een leuke twits in de kamer, wat ik nog niet eerder ben tegen gekomen. Super! Alle puzzels zijn ook in thema. En je merkt dat deze kamer met liefde is gemaakt. Heb genoten van de kamer en we kwamen er helemaal blij uit.


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

Honeymoon Hotel

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 12 maart 2023

Spannend bezoekje aan het hotel

Met gezonde spanning kwamen we de kamer binnen. Het begin van de kamer begon rustig. We kregen daar wel een hint die we al hadden opgelost, wat ik eigenlijk wel irritant vond.
Bij de volgende ruimtes bouwen ze de spanning lekker op en ben geregeld geschrokken, waarvoor eigenlijk? De puzzels zijn leuk in thema en gevarieerd. De aankleding zag er goed uit maar soms ook akelig.
Ik kwam daardoor niet altijd in de juiste flow, helaas.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: I want to break free

Ontsnapt: Ja  48:43 min

 

The Orphanage

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 12 maart 2023

Genoten

Met veel zin begonnen we aan deze kamer. Hiervoor hadden we al de honeymoon hotel gespeeld, we waren dus al warm gedraaid.
De start om naar de kamer te gaan is leuk en brengt je gelijk in de goede vibe.
Ik heb echt genoten tijdens het spelen van deze kamer. De sfeer is soms wat spannend en grimmig maar ook weer heel mooi. Dat kwam denk ik vooral door de aankleding en hoe de kamer is ingedeeld. Ook een paar lekker geschrokken. De puzzels zijn leuk, wij vonden ze niet super moeilijk, hadden snel in de gaten wat de bedoeling was. Dat was helemaal niet vervelend. De puzzels waren goed gevarieerd en goed in thema.
Heerlijke kamer.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: I want to break free

Ontsnapt: Ja  46:32 min

 

Gascape

Escape Room Woerden
Geplaatst op: 18 februari 2023

Leuke locatie om te puzzelen

Met een groepje van in totaal 4 collega's met ervaring maar nooit in deze samenstelling gespeeld, begonnen we aan deze kamer. Vanwege file waren we een half uur te laat, gelukkig was dat geen probleem en werden we enthousiast ontvangen.
De ruimte van de escape room is leuk en geeft een goede sfeer. De puzzels waren gevarieerd maar niet heel ingewikkeld voor ons, het waren wel allemaal leuke puzzels. En toch ook weer puzzels die ik nog niet ergens anders had gezien. Wij gingen er vrij snel door heen. Voor een heel ervaren team is het daardoor misschien niet de perfecte kamer. Wij hebben ons goed vermaakt in de kamer.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  41:12 min

 

De Conciërge

Kamer 237
Geplaatst op: 09 december 2022

Aangenomen 😁

Bij ontvangst zit je gelijk in de sfeer van het hotel. Ziet er allemaal erg leuk en goed afgewerkt uit.
We mogen plaatsnemen op het bankje, krijgen nog een kleine toelichting over de functie en mogen dan naar binnen.
In de kamer ziet het er heel leuk en mooi uit. In het begin weten we niet zo goed waar we moeten beginnen en komen we langzaam op gang. Gelukkig gaat het steeds beter en komen we lekker in de flow. Het zit goed in elkaar en alle kamers zijn goed in thema en toch allemaal anders. Van de hotelbaas werd ik wel een beetje zenuwachtig als we een hint kregen (wel erg leuk hoor). De hints die we op een andere manier kregen vond ik erg leuk en persoonlijk gemaakt. We hebben genoten


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  72:20 min

  kamer237

Bella Ciao!

Escape Room Katwijk
Geplaatst op: 15 oktober 2022

Heerlijke kamer

Benieuwd naar het thema van casa di papel gingen we de kamer binnen. En we gaan gelijk goed van start. Het is leuk om dingen te herkennen uit de serie. Om te kamer op te lossen hoef je de serie echt niet gezien te hebben. Het is wel leuk. We gingen erg goed en zaten in een heerlijke flow. De kamers en puzzels zijn goed gevarieerd en laserstralen zijn altijd leuk 😁. De kamer heeft een logisch verhaal. En wij hebben een heerlijke avond gehad.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: I want to break free

Ontsnapt: Ja  49:07 min

 

Operation Source Code

The Circle Escaperoom
Geplaatst op: 08 oktober 2022

Tja de kamer is wel goed.

De intro van de kamer vond ik geinig. Vervolgens konden we beginnen in de kamer. De aankleding is passend bij het thema en konden we lekker beginnen. In de tweede kamer was het niet gelijk duidelijk waar we moesten beginnen. Daarbij kregen we hints via een scherm. Echter was de timing van die hints slecht. Het leek alsof er niet werd meegekeken. We kregen hints over dingen wat we al hadden opgelost. Daardoor gingen we wel steeds terug naar die puzzel om er toch maar achter te komen dat het al klaar was. Of we kregen hints voor een puzzel die nog niet opgelost kon worden doordat een andere puzzel eerst moest. Dat werkt niet mee en gaf ook vertraging. In de laatste kamer bij de laatste puzzel liepen we vast. We moesten nog een handeling doen. Die handeling had ik al verschillende keren uitgevoerd. Maar werkte niet. Op een gegeven moment denk je dan dat het er niet bij hoort. Een hint over die handeling kregen we ook niet. Terwijl als ze hadden meegekeken hadden ze daar wel op in kunnen springen. Ik heb echt het gevoel dat ze een schema hebben welke hints ze moeten geven bij welke tijd zonder echt te weten hoe het gaat in die kamer. Tijdens het praatje achteraf kwam ook niet heel veel uit. Eigenlijk maakt dat alles wel dat ik een teleurgesteld gevoel heb overgehouden aan de kamer. We hebben het ook net niet gehaald. Terwijl de kamer eigenlijk echt wel heel leuk is. De puzzels zijn echt in thema en gevarieerd. En er zijn leuke dingen in verwerkt.


7

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 4.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

 

Het Museum

This is escape Breda
Geplaatst op: 02 oktober 2022

Instap museum

Deze kamer gespeeld met mijn familie die wel erg benieuwd waren wat een escaperoom nu precies is. De kamer daar ook op uitgezocht. Het is geen spectaculaire kamer en als ervaren spelers kun je hem prima met 2 personen doen. Meer zou ik ook niet doen. Desondanks liepen we bij de eerste puzzel gelijk vast en duurde het wel een kwartier voordat we die opgelost hadden 😁ƒ. Het begin van de kamer is wel een leuke start.
Daarna gingen we vrij goed, soms nog een klein tipje nodig in de goede richting. De puzzels lopen niet geheel lineair. Dat is geen probleem maar loop je soms met spullen de hele tijd rond die je nog niet nodig hebt 😁ƒ.
Het intro praatje over de escape room wordt algemeen gehouden met alle groepen die op dat moment gaan spelen. Dat maakt het wel druk en onrustig.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  47:50 min

 

De Meisjeskamer

Mama Bazooka
Geplaatst op: 07 juli 2022

Het leek zo mooi voor het meisje

Het was weer een hele ervaring. Met gezonde spanning gingen we de kamer binnen (de mannen wat minder gespannen 😀).
De kamer zit er vrij normaal uit maar de sfeer merk je wel. Bij de eerste puzzel liepen we wat vast. Na een klein hintje waren we op de goede weg en gingen we lekker door de kamers heen. Ook al weet je dat je er eigenlijk niets kan gebeuren, ben ik geregeld geschrokken en heb lekker gegild. De puzzels zijn leuk en gevarieerd, de aankleding maakt de sfeer van de kamer. Het is erg leuk om jezelf achteraf terug te zien 😁ƒ.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: I want to break free

Ontsnapt: Ja  45:12 min

 

Lekker puzzelen

Met veel enthousiasme werden we ontvangen. En na de introductie wat leuk is opgezet gingen we beginnen. Het is een leuke kamer waar je lekker kunt puzzelen. De puzzels waren gevarieerd en voor ons duidelijk dat we goed in de flow kwamen, we niet ergens vast liepen of hints nodig hadden. Alleen bij het zoeken van het laatste ontbrekende stukje hebben we echt alles bekeken 😁, gelukkig toch gevonden.


8.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: I want to break free

Ontsnapt: Ja  46:56 min

 

Gezellig met de kinderen

Deze kamer uitgezocht om gezellig met de kinderen samen te spelen. De kamer is volledig ingericht voor kinderen waardoor de begeleiding mee gaat. Ik voelde me daardoor wel bekeken 😁„. Puzzels waren leuk bedacht. En echt voor kinderen. 1 puzzel begrepen we de logica niet van. De uitgang van de kamer is leuk.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  56:00 min

 

Mine Secret Experience

Escape Room Ermelo
Geplaatst op: 13 februari 2022

He ho he ho puzzelen doe je zo

Met mijn collega's deze kamer gespeeld. In 2 teams van 5 begonnen we aan dit avontuur. De kamer is goed in het thema uitgewerkt. (De entree en ontvangstruimte is ook leuk in thema uitgewerkt). De puzzels zijn leuk uitgewerkt. Niet te moeilijk en ook niet te makkelijk. En het begint al voordat je het in de gaten hebt 😁. Er zitten leuke effecten in de kamer. Zelf heb ik al ervaring, het was erg leuk om te zien dat mijn collega's zonder ervaring enthousiast meededen. En we met de diamant uit de mijn kwamen.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

The Queen

Real Adventure Game
Geplaatst op: 28 januari 2022

Zoemige kamer

Na een lange tijd weer een kamer kunnen spelen. Joepie. Het begin van de kamer is een leuke start. De kamer zelf is gewoon leuk. Ze willen ook echt een verhaal vertellen alleen vergeet ik dat altijd tijdens het spelen. Voor de puzzels is dat niet erg. Tijdens de hints kreeg je wel vragen terug over het verhaal waar ik dan niet echt antwoordt op kon geven 😁😊. Deze kamer hebben we met ze tweeën gespeeld. En voor de ervaren spelers is dat ook goed te doen (misschien met 4 ervaren spelers heeft niet iedereen wat te doen).
Doordat de kamer al wat jaren meegaat zeggen ze dat het een 1.0 kamer is. Het blijft gewoon leuk om slotjes te openen, attributen te zoeken en de puzzels op te lossen. We liepen even vast, daarna hadden we de flow te pakken! Echt spectaculaire effecten zijn er niet. Het was een leuke kamer om te spelen.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  52:13 min

 

Jason's Curse

OuterGround
Geplaatst op: 10 oktober 2021

Heerlijke kamer

Na het enthousiaste ontvangst werden we naar de kamer gebracht.
De aankleding en sfeer is erg goed uitgevoerd. De puzzels zijn lekker gevarieerd. Bij de eerste puzzel liepen we gelijk al vast. Na een kleine hint wisten we die op te lossen. En kwamen we lekker in de flow terecht. Er is zeker goed over het verhaal nagedacht en uitgewerkt, tijdens het puzzelen gaat dat dan toch langs mij heen. Na afloop kregen we nog een leuke toelichting over de kamer. We zijn klaar voor the execution.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: I want to break free

Ontsnapt: Ja

 

The Lost Package

The Great Escape
Geplaatst op: 15 juli 2021

Leuke puzzelkamers

Deze kamer hebben we met onze 2 zonen van 7 en 9 gespeeld.
Wij zelf hebben al redelijk wat kamers gespeeld. En wilde ons enthousiasme graag met onze kids delen 😁.
De start van de kamer is leuk gedaan waardoor iedereen gelijk de goede spanning te pakken had. De kamers zijn erg leuk en niet heel ingewikkeld. Het echt oplossen van sommige puzzels was nog wat te lastig met de kinderen. Of gingen wij zelf gewoon te snel. Er moet van alles worden gezocht en open worden gemaakt waar ze goed bij hebben geholpen. Onze jongste zoon vond wel het eerste voorwerp wat we nodig hadden in de eerste kamer 😂.
Was top!
Deze kamer is ook prima te doen voor 2 ervaren escapers.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  51:42 min

 

Soup du Jour

Rock City Escape
Geplaatst op: 25 juni 2021

Interessant restaurant

Dit was onze eerste kamer van 2021. We hadden er zin in en bij binnenkomst werden we gelijk geholpen en naar de ingang van het restaurant gebracht.
Het is een leuke kamer met heel veel verschillende puzzels en leuke aankleding. De puzzels waren ook lekker gevarieerd en in thema van het restaunt. De poster van hun kamer vind ik er niet bij passen. Dat heeft dan weer niks met de kamer zelf te maken :) We hebben heerlijk gepuzzeld.
Er wordt weer heerlijk met het licht en geluid gespeeld en heb ook een paar keer lekker gegild.
Het exacte verhaal wat achteraf werd verteld had ik er zelf niet uitgehaald. Dat heb ik weleens vaker bij kamers gehad, je bent zo met de puzzels bezig dat het verhaal je een beetje ontgaat.

Het was weer een top kamer en een goede start van ons escape avontuur van 2021.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: I want to break free

Ontsnapt: Ja  65:24 min

 

Escaperoom Jungle

Kids safety escaperoom
Geplaatst op: 25 mei 2021

Gezellig met de kids

Deze kamer heb ik met mijn man en 2 kinderen van 7 en 9 jaar gespeeld. Was voor het eerst dat we een familie kamer speelde. De kids begonnen enthousiast te zoeken en waren erg blij als er weer een slotje open ging
De puzzels zijn leuk voor de kinderen en gevarieerd. We hebben wat geholpen, ze konden ook veel zelf. We hebben ons goed vermaakt. En mijn jongste zoon zei gelijk dat hij de andere kamer ook wilde spelen 😁ƒ


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  54:26 min

 

The Dentist

DarkPark Delft
Geplaatst op: 18 oktober 2020

Heerlijk bezoek aan de tandarts.

Dit is de eerste van de twee kamers die we vandaag hebben gespeeld bij Darkpark.
En het was heerlijk puzzelen. Het begin is erg leuk waardoor de sfeer er gelijk in zit. We zitten gelijk in een goede flow en gaan erg lekker in de kamer. We hebben ook lekker gegild maar waarvoor eigenlijk? Dat blijft een verrassing. Er zijn veel slotjes in deze kamer, dat vind ik eigenlijk nog altijd heel leuk 😁. Ook altijd fijn dat de gemaakte foto snel in je postvak zit.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: I want to break free

Ontsnapt: Ja  46:01 min

 

Laad meer reviews

0 reviews