Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

 • Kamers gespeeld: 27
 • Reviews geplaatst: 26
 • Ontsnappingspercentage: 88.5%
 • Forum berichten: 1
 • Lid sinds: 20-01-2019

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Een geheimzinnig circus

Dit was kamer nummer twee van vandaag bij Darkpark. Met gezonde spanning liepen we het donker in. De kamer zit lineair in elkaar en het thema is goed doorgevoerd. Gelukkig hadden mijn teamleden de flow snel te pakken want ik kwam een beetje traag op gang. De ruimtes zijn niet zo heel groot, wij waren met 4 personen en vond ik eigenlijk wel genoeg. Er zaten weer leuke gil momentjes in. En leuke elementen verwerkt in de kamer. De host was erg enthousiast.

Heerlijk bezoek aan de tandarts.

Dit is de eerste van de twee kamers die we vandaag hebben gespeeld bij Darkpark. En het was heerlijk puzzelen. Het begin is erg leuk waardoor de sfeer er gelijk in zit. We zitten gelijk in een goede flow en gaan erg lekker in de kamer. We hebben ook lekker gegild maar waarvoor eigenlijk? Dat blijft een verrassing. Er zijn veel slotjes in deze kamer, dat vind ik eigenlijk nog altijd heel leuk 😁. Ook altijd fijn dat de gemaakte foto snel in je postvak zit.

on fire! 👩‍🚒

Enthousiast werden we ontvangen. De kamer begint leuk en in mooie brandweerpakken betraden we de kamer. De puzzels passen goed bij de sfeer van de kamer en waren gevarieerd. En er was genoeg te zien. De effecten zijn leuk doorgevoerd. Ik had persoonlijk een heel andere verwachting bij deze kamer. Dat mocht de pret niet drukken. We zaten in een goede flow en hebben de brand op tijd geblust.

Puzzelkamer

Het piraten thema is in de kamer leuk doorgevoerd. Het is geen high tech kamer met veel effecten. Een prima kamer waar je veel puzzels moet oplossen die je uiteindelijk allemaal nodig hebt voor de allerlaatste code. Wij hebben deze kamer met 2 (ervaren) personen gedaan en was goed te doen. Onze gamemaster deed het leuk. Doordat de ontvangstruimte niet echt is aangekleed is het begin praatje in de kamer. Vond ik niet storend maar je gaat gelijk wel wat rondkijken. Waardoor je wat afgeleid bent. Prijs kwaliteit verhouding van deze kamer is prima. Als je al heel veel kamers hebt gespeeld en je bent wat verwend weet ik niet of deze kamer iets voor je is.

Wat een gave ervaring

Dit was mijn eerste VR escape spel. In het begin voelde het heel onwerkelijk en raar. Op een gegeven moment ben je gewend en gaat het steeds beter. Je mag vooraf ook even oefenen in "de kleedkamer". Het ziet er echt heel goed en spectaculair uit. Op een gegeven moment zit je helemaal in de sfeer van het spel. Top! Je bent echt de hele tijd bezig. Het zijn ander soort puzzels dan bij een fysieke escape room. Hier had je meer "doe" puzzels. En je moet echt samenwerken. Voor je gevoel ben je echt samen. Terwijl je toch echt op je eigen steen staat.

Prima kamer

Voor het eerst met schoonzussen en zwagers een escape room gespeeld. Ze waren toch wel nieuwsgierig geworden na al mijn verhalen. Het thema is leuk doorgevoerd en er zijn verschillende ruimtes waar je door moet. Puzzels zijn gevarieerd en passen bij het thema. Helaas bij 2 puzzels hadden we een kleine storing, uiteindelijk wel gelukt om die puzzels op te lossen. We hadden de kamer op tijd gehaald en niet onbelangrijk, iedereen wilde nog wel een keer een escape room doen :)

Super

Thema en sfeer van de kamer is erg goed uitgewerkt. Puzzels zitten goed in elkaar en zijn gevarieerd. En je mag een paar keer lekker hoofdrekenen :) er liggen gelukkig kladblaadjes klaar. Hints worden op een leuke manier gegeven. Wij zaten goed in de flow in deze kamer, dat is heerlijk escapen. De foto die je gelijk mee krijgt vind ik top!

Een boot waar je veel moet lezen

De kamer is erg goed en mooi in thema afgewerkt. Het boot thema past ook goed bij Volendam. Daarbij heeft deze kamer ook geen cijfersloten, wat voor de verandering leuk is. Alleen je moet veel lezen en vanuit de tekst weet je wat je moet doen. Hierdoor ontstond er bij mij niet echt een flow en hoef je zelf niet heel veel op onderzoek uit. Wij waren met 4 en persoonlijk vond ik dat al veel, dat kwam vooral doordat de ruimtes niet heel groot waren. De manier voor het openen van de kastjes, laatjes, deuren etc. was origineel. De volgorde daarvan kan alleen op 1 manier. Bij elke hint gaat er wel 30 seconden van de tijd af. Er is geen ruimte om bij de escape room zelf wat te drinken. De dijk is heel dichtbij waar genoeg mogelijkheden zijn om nog even wat te drinken.

Top vlucht

Deze kamer na de Cooper case gespeeld. Het begin is erg leuk! Vervolgens kreeg ik even een lichte teleurstelling doordat ik de puzzels in de andere ruimte niet zo leuk vond. Dat ligt niet aan de kamer, sommige puzzels spreken je gewoon niet zo aan. Daardoor wel even uit de flow. Daarna kwam het wel weer goed gelukkig. Deze kamer moet je meer samenwerken en communiceren, wat erg leuk is. Daarnaast heb je bepaalde onderdelen van de ene puzzel nodig voor een andere puzzel. Waardoor ik het gevoel kreeg dat er weinig puzzels waren. Na afloop als je er nog even over praat kom je er toch achter dat er genoeg puzzels waren 😊.

Genieten

Deze kamer hebben we als eerste gespeeld op deze dag. De kamer en het verhaal zit super goed in elkaar. Lekker veel puzzels en allemaal heel divers. De special effects maken de kamer extra leuk. Ons team had de juiste flow snel te pakken. Hints kwamen op het juiste moment. Tijdsbesef was helemaal weg totdat we te horen kregen nog 10 minuten en we geen idee hadden hoe ver we waren....uiteindelijk vlakbij de laatste puzzel want we hebben de kamer gehaald 😁.

Mooie plek met originele kamer met verhaal

De locatie is mooi, bij zonnig weer nog leuker denk ik. Het thema is overal goed doorgevoerd. De puzzels zijn gevarieerd, weinig slotjes en niet eerder gezien. Wel een hoop briefjes die je nodig hebt bij de opdrachten. De begeleiding was goed en leuk uitgevoerd. En gelukkig net op tijd het elixier bemachtigd.

Standaard kamer met veel slotjes

Thema van de kamer past prima bij Tim en Tom van Coronel . De kamer hoort bij een evenementen centrum waar je ook kunt karten, lasergamen en klimmen. Daardoor is het een standaard kamer die ze "erbij" doen en dat zie je terug in de kamer. Het idee is leuk, doordat je veel slotjes moet openmaken en er ook geen duidelijke volgorde in zit komt het niet helemaal goed uit de verf. Wij hebben deze kamer via groupon geboekt en dan is de prijs prima voor wat je ervoor krijgt. Persoonlijk vind ik de kamer geen €120 waard. We hebben ons vermaakt en ontsnapt, dat helpt ook altijd mee 😀

Mooie locatie met leuke escape room

Het begin en de ontvangst is erg leuk van deze escape room. Er zijn verschillende leuke puzzels. Voor mij gevoel waren er niet zoveel puzzels. Als je er naderhand op terug kijkt heb je toch een hoop gedaan. Tijdens het spel kregen we 1 slot niet open terwijl we wel de juiste code hadden...als advies kregen we om een beetje met de cijfers heen en weer te schuiven. Dat vond ik erg vervelend. Daarnaast is de kamer zelf niet in het Nederlands. De begeleiding tijdens het spel was wel in het Nederlands. Bij de laatste puzzel zijn we helaas gestrand. We wisten wel hoe het moest, alleen de uitvoering was zeer gevoelig....

 • Locatie
 • 1 slot ging niet goed open

Geweldig

Met enige spanning betraden wij de kamer. De start van de kamer is erg leuk en goed doordacht. Puzzels zijn goed in het thema uitgewerkt en ook divers, erg leuk!! De sfeer wordt goed neer gezet (en gelukkig voor mij niet eng). Helaas zijn we gestrand bij de laatste puzzel, helemaal bezweet en vol enthousiasme kwamen we eruit.

Gematigd enthousiast

De aankleding is leuk gedaan. De puzzels zijn gevarieerd. Alleen de logica van de puzzels was voor ons niet altijd duidelijk. Er was ook een automatisch hintsysteem, wat op een gegeven moment wat irritant werd. Helaas konden we de laatste puzzel niet uitvoeren doordat de cijfers niet goed zichtbaar waren

 • Licht is slecht in de kamer
 • Automatisch hintsysteem

Wij hebben de zodiac killer verslagen

Leuke puzzelkamer. Veel slotjes in deze kamer waardoor wij in het begin met verschillende puzzels tegelijk half bezig waren. We kwamen gelukkig wel in de goede flow. Thema is leuk doorgevoerd met verassende elementen. Het geluidje dat je hoorde bij het invoeren van de juiste code vond ik leuk.

Prima kamer

Leuk ontvangst met gratis kopje koffie en thee. Het thema is leuk doorgevoerd. Puzzels zijn gevarieerd en uitdagend genoeg. Hint systeem was leuk en had echt de indruk dat ze goed mee aan het kijken waren en op juiste moment een goede hint gaven. Het is geen kamer met veel extra effecten of high tech software. Een leuke puzzelkamer.

Moah

Logica van de kamer is niet altijd even duidelijk. Sommige attributen in de kamer passen niet helemaal in het thema van casino. En 1 puzzel klopte volgens ons ook niet. Verwacht geen spektakel.

Standaard kamer zonder wauw effect

Het is een vrij basic kamer. Thema is wel aardig uitgewerkt. Geen wauw effect. (Beginners kamer). Kamer duurt 30 minuten. Je speelt er dan 2. Op zich leuk bedacht, in een kamer van 1 uur kom je wel meer in het verhaal en de flow

Teleurstellend

De andere 2 kamers hadden we al gespeeld. En die vonden we echt goed. Daardoor met veel zin en hoge verwachting the grand prix escape room geboekt. Helaas dat viel tegen. Het thema is niet goed uitgewerkt en komt niet in de buurt van de andere 2 kamers. Daarnaast moesten we bij diverse puzzels het antwoord of handeling 2x uitvoeren voordat er iets gebeurde. Het hintsysteem was ook teleurstellend. De hints die we kregen (op 1 na) hadden we al gezien/ uitgevoerd. Daardoor kreeg je het idee dat ze niet echt aan het meekijken waren. Vervolgens liep het systeem op het einde helemaal vast en stond de host in de kamer met de mededeling dat de kamer vast gelopen was....Helaas

Super kamer

Met enige zenuwen stapten we de ontvangst ruimte binnen. Gelijk begint het spel en zit je helemaal in de sfeer. Na de benodigde uitleg en verhalen begonnen we aan de kamer. Gelukkig....heel even geen spanning. De puzzels zitten leuk in elkaar en zijn helemaal prima. Het lijken er heel veel waardoor we even dachten het gaat ons niet lukken. Is allemaal goed gekomen. De spanning wordt leuk opgebouwd of maak je jezelf helemaal gek.......De manier van de subtiele hints die gegeven worden is erg prettig. Top ervaring

 • Bij ontvangst sta je gelijk "aan"
 • Kamer tot in detail uitgewerkt

Leuke kamer

Thema is in deze kamer ook goed doorgevoerd. Kreeg echt het gevoel dat je onder de grond zit. Leuke en verschillende puzzels. Op het eind liepen we helaas vast en kwamen we niet meer uit de tunnelvisie.

 • Thema goed uitgewerkt

Super leuk!

Kamer is top. Thema is heel goed doorgevoerd. Leuke puzzels. Laatste gedeelte van de kamer maakte de escape room helemaal af.

 • Thema goed uitgewerkt

Verassende escape room met een verhaal

De voorbereiding op de escape room is heel leuk gedaan. Je wordt er heel enthousiast van. Ontvangst is helemaal in het thema, leuk gedaan. In de escape room moet je echt het verhaal oplossen ipv losse puzzels maken. Dat zorgt voor een andere manier van denken. Het verhaal is prima uitgewerkt met extra filmpjes erbij. Wij hadden wel een hoop hints nodig, gelukkig toch binnen de tijd gered.

 • Voorbereiding
 • Ontvangst

Prima kamer met leuk thema

Leuke kamer. Thema leuk uitgewerkt. Puzzels waren leuk doordacht. Vanwege het ontbreken van een klok + je mag de escape room sowieso helemaal afspelen kregen we niet gelijk een adrenaline kick. Door de extra effecten kwamen we wel in de flow. De lounge ruimte waar je kunt napraten en wat kan drinken is sfeervol ingericht.

Hele leuke kamer met diverse puzzels

Hele leuke kamer. Veel puzzels die afzonderlijk opgelost moeten worden. En puzzels zijn ook heel divers, met de spanning moet je soms toch rustig blijven. Thema van de kamer is goed doorgevoerd. Spanning wordt goed opgebouwd tot aan de laatste kamer Filmpje + foto achteraf is ook erg leuk!

 • Diverse puzzels