Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Double trouble

Escape Apprentice

Offline

Lid sinds

28-10-2019

Statistieken

Escaperooms

5 reviews

10 kamers gespeeld

20% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


5 reviews

DEA

Missionroom Leidschendam
Geplaatst op: 28 februari 2022

goed werkend escaperoom

Na de geweldige SWAT gingen we door de DEA. Wat een vriendelijke mensen werken daar. We werden goed ontvangen en goed begeleid.
Leuke opdrachten, soms beetje verwarrend met de lichten. De interactie van puzzels oplossen en fysiek is geweldig. Kregen soms het idee dat we iets te snel gingen waardoor we wat langer moesten wachten op dingen. Op het nippertje net niet gehaald, maar zeker een aanrader. We vonden zelf De SWAT iets sterker, maar dat mocht de pret niet drukken.


8

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Sfeer
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

The Lost Mummy

Escape Room City
Geplaatst op: 11 september 2020

Leuk escaperoom

Een tijdje geleden hebben we The Lost Mummy gespeeld. Het is een mooi gebouw van illusionist Christiaan Farla. Tot ons verbazing deed hij zelf de deur open en was onze spelbegeleider.

Wat een super aardige man. Hij betrok ons helemaal in het verhaal, en toen mochten we de kamer in. Erg gedetailleerde kamer. Leuke puzzels, hier en daar mag het wat opgeknapt / vernieuwd worden. Het mocht de pret niet drukken.

We waren op een warme dag, dat is toch wel wat minder in escaperooms. Zo ook hier, was warm ondanks dat de ventilatoren toegevoegd werden. Je merk wel dat de kamer van een illusionist is en dat er verrassende elementen in zitten.

Helaas konden we niet met de pin betalen en moesten we contant geld halen. Gelukkig werden de achtergebleven speler goed bezig gehouden door de eigenaar met zn mooie verhalen.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • enthousiaste eigenaar
 • erg gedetailleerd
 • mooie mogelijkheid om uit te breiden
 • geen pin

 

The Dollhouse

The Fear Schiedam
Geplaatst op: 27 januari 2020

ergste escaperoom ervaring ooit!

Bij aankomst zat de eigenaar 5 min voor de afgesproken tijd in der auto, met mededeling: Ik dacht dat jullie niet meer kwamen, dus ik wilde al weg gaan. Het gebouw is een verlaten Soda fabriek en ziet er cool uit. Na een klein praatje met de eigenaar te hebben gehad, kregen we allemaal toch een onveilig gevoel. Pand wat op instorten stond, Ratten die rond liepen en zwervers die in en uit het gebouw liepen en verbleven werd ons verteld. Achteraf hadden we het idee dat het niet brandveilig was, losse draden etc, en hingen stof pluimen.

Escaperoom zelf was basis escaperoom, met 1 scherm voor de kamer met soms een hint. Na 10 min ging het scherm op zwart en zagen geen tijd of hints meer. We liepen op 1 puzzel vast om naar een ander kamer te komen. Vaak gevraagd om hint, maar kregen geen gehoor. We hadden het idee dat we alleen in het gebouw waren gelaten. De scherm ging aan en zagen dat we 40 MINUTEN met 1 puzzel bezig waren geweest, hierdoor werden we erg geïrriteerd.

We konden de volgende kamer in en begonnen aan de puzzels. Standaard puzzels met sloten en raadsels. Na een tijd bezig te zijn geweest besloten we om even op onze horloge te kijken qua tijd. Tot onze schrik zaten we ruim 2 uur in de escaperoom, zonder dat ze dit had overlegd. Onze motivatie was weg en wilde er graag uit, maar de deur was op slot gegaan ( Al werd er gezegd dat deze open bleef )

Reactie kregen we niet , dat we eruit wilden. We kregen hints m.b.t. de puzzels die we al hadden gedaan. dus bleven roepen dat we er uit wilden. Na een tijdje kregen we het gevoel dat we er niet uit mochten komen. De klok kwam in een keer in beeld met een minuut aftel tijd, dus besloten deze af te wachten. De eigenaar leek het leuk om ons te laten schrikken, waardoor ze compleet tegen attributen van haar escaperoom aan rende en op de grond viel. Hierdoor sloopte ze ook der eigen kamer.

Na dit zijn we gelijk weg gegaan en konden zelf niet geloven dat dit zo allemaal gebeurd was. We hebben meerdere escaperooms gedaan via groupon, maar dit was te bizar voor worden. Hierdoor raden wij deze escaproom af!


1.5

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 4.0

Service: 2.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Mooi oud pand
 • veiligheid is ver te zoeken
 • ( instortings gevaar, brand gevaar, dieren etc )
 • Basic escaperoom
 • alles wat hier staat!
 • Reservering maken gaat lastig

 

Pandora Escape Room

Ayers Rock
Geplaatst op: 18 november 2019

Leuke kamer en verrassende ontwikkelingen

Eerst een uitgebreide uitleg van de enthousiaste eigenaar. Kamer was niet al te groot, maar veel leuke puzzels. Leuk om te zien dat niet iedereen weet wat en hoe een diaprojector werk of is. Puzzels waren niet allemaal te moeilijk, soms is het niet te moeilijk denken van belang. Helaas net niet gehaald, als we 2 extra minuten hadden gehad wel gelukt. Misschien hadden we een paar hintjes moeten rijgen om het dan wel op tijd te behalen.

Leuk gesprek gehad met de eigenaar, die super enthousiast was over de techniek er achter. Puntje van kritiek is dat er veel materiaal ligt waar je niks mee moet doen. Dat kan voor verwarring zorgen.


6.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • enthousiaste eigenaar
 • groupon
 • Verrassende kamers
 • originele puzzels
 • Materiaal waar je niks mee moet doen

 

The Alchemist

Trapped In Time Rotterdam
Geplaatst op: 31 oktober 2019

Veel puzzel raadsels weinig spektakel

We hebben deze kamer met z'n vieren gedaan. We mogen zeggen dat we aardig wat ervaring hebben, maar hier was een weerwar van puzzels. Het begon goed en uitdagend. Later zagen we het overzicht niet meer, omdat er zeker 7 á 8 puzzels tegelijk konden doen. Zelf na uitleg waren sommige opdrachten nog vaag.

Soms is er kennis van bepaalde spellen nodig om door te gaan, anders vaak om hulp vragen.

Begreep wel het idee van hun thema met de steen der wijzen, maar kregen helemaal niks van mee in het verhaal. Voordeel was wel dat deze kamer 90 min ( wat je zeker nodig hebt ) heeft ipv 60 min.

Vergeleken met andere kamers vonden we deze matig. Prijs is goed ( dmv groupon )


6

Sfeer: 4.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 7.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • groupon
 • veel puzzels
 • centraal in rotterdam
 • 90 min escaperoom
 • Lastige puzzels
 • weinig hulp ( enig zin eigen schuld, want je mag o
 • Kennis nodig van bv schaken.

 

0 reviews