Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Brussel


Statistieken

 • Kamers gespeeld: 69
 • Reviews geplaatst: 31
 • Ontsnappingspercentage: 58.1%
 • Forum berichten: 6
 • Lid sinds: 31-12-2016


Teams

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Mooie kamer, maar puzzels minder

Erg mooi uitgevoerde kamer. Decor en ontvangst perfect. De juiste sfeer! Alleen vonden wij de puzzels wat repetitief (persoonlijk natuurlijk).

 • Perfecte ambiance
 • Repetitieve puzzels

Wow, weer een mooie kamer erbij in Brussel!

De andere kamer (Submarine Bunker) van dezelfde makers was al heel goed, maar deze scoort wat mij betreft nog wat hoger. Echt een prachtig gevarieerd decor. De sfeer in deze kamer is perfect. De puzzels zijn ook van het juiste niveau (soepel, denkkracht, samenwerking). Top!

 • Decor
 • Gevarieerde en goede puzzels
 • De prijs, maar is het waard!

Leuk extraatje bij overnachting

Geweldige locatie (oude bakkerij, nu bed & breakfast met escape rooms / VR / andere spellen). Deze escape room krijg je gratis bij de overnachting. Verwacht er niet te veel van, dan is het altijd leuk. Het is duidelijk een eerstegeneratiekamer, maar past goed bij de sfeer van het gebouw.

 • gratis bij overnachting

Aardige kamer

Prima kamer voor meerdere personen. Niet meer dan 5. Puzzels zijn gevarieerd. De afwerking had iets mooier kunnen zijn en de ontvangst bij Best Escape is eigenlijk altijd matig. Ik vind het jammer dat er altijd studenten werken die niet betrokken zijn bij het bouwen van de kamers.

 • verschillende puzzels
 • pen ontbrak in eerste kamer

Gave elementen, maar hadden hogere verwachtingen

Spelinleiding was echt top. De makers hebben een heel goede kamer met veel verschillende puzzels gemaakt. Misschien wat te veel van het goede: iets te veel te doen in sommige ruimtes waardoor we veel hints (die te expliciet waren) kregen om de flow erin te houden. Qua decor: echt prachtig! Puzzels lagen ons gewoon niet zo. Topper, maar niet de nummer 1 van Nederland wat ons betreft.

 • Decor
 • Verrassende elementen
 • Te veel expliciete hints
 • Kleine ontvangstruimte

We waren zeer verrast!

Goede ontvangst. Je hebt echt het idee dat je bij een oud hotel aankomt. De gamemaster gaf een leuke inleiding. De puzzels waren leuk: verschillend en ook uitdagend. Mooi decor!

Leuke puzzels, geschikt voor kleinere groepen

Mooie locatie en goede ontvangst. Kamer is een beetje basic (1e generatie), maar afwisselende, goede en moeilijke puzzels. Geschikt voor 2 of 3 personen. Niet genoeg te doen voor andere spelers.

Ouderwetse 1e generatie-kamer, maar toch nog leuk!

De kamer is niet heel mooi aangekleed en er zitten heel veel slotjes in. Desalniettemin ouderwetse leuke puzzels en leuke ontvangst.

Puzzels en aankleding ok, gamemaster matig

Er zitten een paar leuke puzzels in (maar twee puzzels werkten niet naar behoren), aankleding is leuk en thema goed uitgewerkt. Maar de gamemaster had beter moeten omgaan met onze problemen. Ze kon slechts met standaardteksten ingrijpen/helpen.

Super!

Het thema is goed uitgewerkt. Mooie aankleding. Tot in de puntjes verzorgd. Puzzels gevarieerd, goed en passend bij thema. Ontvangst geweldig!

Een van de beste escape rooms in Brussel

We hebben in België nog weinig kamers gevonden en gespeeld die zo goed zijn als deze! Super mooi decor, leuke gevarieerde puzzels en een prachtige ontvangstruimte. Deze kamer is net geopend (ongeveer 6 weken geleden) en we hebben al zin om hun volgende kamers te spelen.

 • Beetje duurder, maar terecht.

Anders dan andere kamers

Geen verhaal, veel slotjes. Wel goed uitgewerkt. Meer een puzzelkamer dan een belevingskamer.

Leuke kamer voor beginners

Veel verschillende puzzels. Aankleding basic, maar passend.

Matig: niet verrassend of spannend.

Na De Meesterdief, die heel goed is, kregen we zin in meer kamers van de Gouden Kooi. Helaas viel deze kamer ons (bijna 50 kamers gespeeld) een beetje tegen. Veel slotjes, eenvoudige puzzels en weinig sfeer. Heel jammer dat we geluiden uit andere kamers konden horen. We kwamen niet echt in het spel en het thema was matig uitgewerkt. Voor beginners waarschijnlijk wel leuk!

Leuke gevarieerde puzzels

Leuke kamer! Veel puzzels. Vooral slotjes en sloten, maar leuk!

Vooral supermooie aankleding

Leuke locatie en mooie kamer, maar puzzels niet heel interessant en sommige technische zaken gingen te traag.

Heel erg leuk!

Gevarieerde puzzels, mooie ruimtes en samenwerken is belangrijk. Topper!

Aanrader!

Leuk thema, goede puzzels en perfecte ambiance!

Heel erg mooie kamer! Geschikt voor grote groepen.

Kamer is erg mooi! Thema heel erg goed uitgewerkt. Heel veel verschillende puzzels! Voor 4 personen net iets te veel puzzels. Wij zouden aanraden om minstens met 5 of 6 personen de kamer te spelen. De ontvangst was een tikkeltje chaotisch doordat er met ons tegelijkertijd een andere groep van bijna 100 mensen (voor andere activiteiten) aankwam.

Fantastisch!

Heel erg leuke escape room! Leuke puzzels, fantastische afwerking, spannend thema en goede ontvangst!

Geen klassieke escaperoom

Geen klassieke escaperoom: doel is o.a. om de bank te plunderen. Wij (onze groep) vinden het klassieke spel iets leuker.

Zeer leuke kamer! Goed verhaal.

Goed verhaal, leuke puzzles en goed afgewerkt! Aanrader!

Niet onze topper aller tijden

Erg spannende kamer! Veel verrassingen. Combinatie van 1e en 2e generatie puzzels. Jammer dat het aanvoelt als een escapefabriek. Alles moet er snel gaan en het napraten is niet oprecht. Jammer.

Zeer leuke kamer! Goede sfeer en leuke puzzels!

Vriendelijke ontvangst en de maker nam achteraf ruim de tijd om na te praten. Thema goed uitgewerkt met heel veel verschillende soorten puzzels. Maker noteert ook wie wat doet zodat er achteraf gekeken kan worden op welke momenten er doorbraken in het spel waren.

Heel mooi ingerichte kamer! Veel variatie in de puzzels. Goede ontvangst en thema goed uitgewerkt en passend bij de locatie.

Heel leuke kamer!

Erg leuke kamer! Veel variatie in de puzzels.

Vriendelijke ontvangst. Kamer erg sober ingericht. Weinig puzzels en niet heel veel variatie in de puzzels. Een puzzel kon zelfs zodanig verplaatst worden (er was niet gezegd dat dat niet mocht) dat de puzzel niet meer werkte. 20 min hebben we toen nog "vast" gezeten en kregen we gewoon de laatste code. Absoluut niet bevredigend.

Zeer aangename ontvangst. Prettige sfeer. Goed ingerichte kamer met leuke puzzels (zodat meerdere mensen tegelijkertijd iets kunnen doen). Top!

Ontvangst was niet in orde: wij konden horen dat er allerlei dingen in de kamer aanvankelijk niet werkten. Dat boezemde ons geen vertrouwen in. Sommige puzzels waren leuk, maar soms te ver gezocht of onhandig uit te voeren.