Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Marijnv

Junior Escaper

Offline

Lid sinds

03-08-2018

Statistieken

Escaperooms

14 reviews

39 kamers gespeeld

78.6% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


14 reviews

Illusion

Epic Escape Waalwijk
Geplaatst op: 7 juni 2021

Hoort bij de toppers onder de escaperooms

Altijd spannend als je een escaperoom gaat spelen die pas net open is. Er is echter geen reden om hier bang voor te zijn bij deze kamer! Uiterst vriendelijke hosts met een hart voor escaperooms en de aankleding ervan.
Waar je op het ene moment nog gezellig staat te praten met de host sta niet veel later alleen in escaperoom. De overgang hebben ze erg leuk gedaan. Vanaf het eerst moment wordt je meegezogen in het verhaal. Het licht, geluid en de aankleding hebt hierbij goed mee. Een escaperoom om je ogen uit te kijken. Nadat je bent bijgekomen kun je aan de slag met puzzels die geheel in het team passen. Leuke en afwisselende puzzels die je soms samen en soms alleen kan oplossen. Het verhaal is goed opgebouwt en aan het einde van je speeltijd is het duidelijk wat het verhaal was. Deze escaperoom mag niet ontbreken bij de top van de escaperooms.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Eigenaren met een hart voor escaperooms
 • Leuke thema, tot in perfectie uitgewerkt
 • Afwisselende puzzels

  Epic Escape Waalwijk

The Orphanage

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 11 maart 2020

Spoken bestaan toch....

Na lang wachten konden we eindelijk de kamer gaan spelen. Gezien de afstand toch steeds uitgesteld. We speelde de net vernieuwde kamer. Wow, wat was het leuk! Gedurende het uur konden we in verschillende groepjes gelijktijdig aan de slag. Een aantal keer zijn we echt bang geweest. De puzzels zijn divers en niet standaard. Het leuk was dat er in de kamer veranderingen optreden, waardoor je elke keer weer verrast bent. De kamer is geheel in het thema en voelt ook zo aan. Dit is in contrast met de looks van het gebouw als je aankomt. Er wordt geprobeerd je in het thema mee te krijgen vanaf het moment dat je starttijd begint. Al met al een leuke ervaring!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Host
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Het toetreden van de kamer kan echter

 

SWAT

Missionroom Leidschendam
Geplaatst op: 13 januari 2020

Leuk idee, minder goed uitgevoerd

Ons avontuur begon 20 later dan onze starttijd aangaf. Bij binnenkomst werd ons verteld dat de vorige groep nog niet klaar was. Hierna hebben de 20 min zitten wachten zonder iemand te zien. Toen we konden beginnen werd de opdracht vriendelijk aan ons uitgelegd. Het zou alleen leuker zijn om geheel in stijl de intro te krijgen. Met gemixte gevoelens gingen we de kamer in. Er zaten wel een aantal leuke puzzels in, maar niet zo veel. Je kunt de kamer spelen tot 8 mensen. Wij waren met 3 en met meer zou ik hem zeker niet spelen.


6.5

Sfeer: 6.0

Puzzels: 7.0

Service: 5.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Het idee van de kamer
 • Weinig puzzels
 • Hosting

 

Amsterdam Catacombs

Logic Locks Amsterdam
Geplaatst op: 26 juni 2019

Wow...

Wat een ervaring. Met volle moed gereserveerd voor de kamer. Eenmaal gearriveerd waren we toch wat bang. Bepalen wie er ging aanbellen was al een opgave. Vanaf moment 1 zit de sfeer er goed in en kun je niet meer terug. Het idee van acteurs maakte ons van slag en vrijwel elke keer dat er iets moest gebeuren stonden we in een halve cirkel te wachten wie van ons het eerst zou gaan. De sfeer in de kelder dit het effect nog wat extra aan. Er wordt de tijd voor je genomen. Achteraf wordt de kamer uitgelegd en merk je hoeveel steken je hebt laten vallen puur door angst. Het was fantastisch. Je moet niet naar binnen gaan met het idee dat je gaat ontsnappen uit een normale escaperoom. Hier ga je heen voor de ervaring. Niet voor angsthazen. Wij hebben genoten. Het is een aanrader voor het trainen van je stalen zenuwen. Een kamer die een keer wat anders is. Veel verschillende puzzels, zowel alleen als samen. De puzzels zijn naast elkaar te spelen. Naarmate je langer in de kamer zit, kom je steeds meer in de sfeer. Al met al een beleving van ongeveer 2 uur die je nog lang bezighoudt.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Orginele puzzels
 • Top acteurs
 • Beleving
 • Fantastische sfeer
 • Vrij donker, maar geen probleem

 

De Conciërge

Kamer 237
Geplaatst op: 5 mei 2019

Een sollicitatie om nooit te vergeten

Fantastische kamer! Na het spelen van Kamer 237 waren de verwachtingen hoog gespannen. De Concierge heeft onze verwachting zeker overtroffen! De aankleding is prachtig en de puzzels orgineel. Je kunt tegelijk werken maar ook afzonderlijk. Leuk dat je af en toe wel moet samenwerken. De kamer is verrassend. Echt een belevenis! Uiterst vriendelijk personeel. Nogsteeds mijn favoriete escaperoom locatie. Beide kamer een enorme aanrader.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gaan voor de beleving
 • Volledig uitgewerkt verhaal
 • Orginele puzzels

 

The Classic

ExitGame Rotterdam
Geplaatst op: 26 juni 2019

Klein en minder fijn

Als vrijgezellenfeestje gingen we in twee de teams deze kamer spelen. De ontvangstruimte is leuk. Hier kun je je wel een tijdje vermaken. Toen het tijd was gingen we met de twee groepen tegelijk de kamer spelen. Het was een erg kleine ruimte en puzzels kunnen niet tegelijk opgelost worden. Daarnaast zit er een puzzel in waar je echt de tijd voor moet nemen en die voor mij echt te ver ging om na te denken. Er zitten wel een aantal leuke puzzels in de kamer, maar je kunt je kont niet echt keren. We zijn ontsnapt, maar dat was ongeveer het enige positieve. Achteraf vertelde de host vol trots dat maar 30 procent van de mensen uit de kamer ontsnapt. Voor mij betekend dat al snel een mindere kamer. Het moet om de ervaring gaan en blijkbaar is de kamer niet zo gemaakt voor het grootste gedeelte van de mensen om te kunnen ontsnappen. Jammer, dit was echt een misser.


5.5

Sfeer: 6.0

Puzzels: 4.5

Service: 6.0


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Grote wachtruimte met spellen
 • Geen thema
 • Lineaire puzzels
 • Kleine kamer

 

Anna's Dollhouse

MindEscape
Geplaatst op: 15 oktober 2018

Fantastisch leuke avond

Afgelopen zaterdag besloten we met zijn drieën spontaan een escaperoom te gaan doen. Na wat bellen en zoeken bleek er bij Mindescape nog een plekje te zijn. Aangezien de escaperoom pas een paar weken open is, waren erniet zo veel recensies. Met een open mind besloten we te gaan. Daar hebben we geen spijt van! Leuke puzzles, onverwachte momenten en veel plezier.

Het is duidelijk dat de ontwerpers zelf ook van escaperooms houden. Het type puzzels en de sfeer deed ons denken aan 1 van onze andere favorieten Jason's curse. Toch is Anna's dollhouse heel anders en dingen laten terug komen in huns eigen kamer. Voor ervaren spelers zou ik deze kamer voor niet meer van 4 spelers aanraden. Voor ons was het met drie spelers goed te doen.

De puzzels waren zowel doe als denk puzzels. Na het spelen van de kamer is het wel duidelijk waarom het geen rolstoelkamer is. Samenwerken is een vereiste! Naderhand mochten we nog een rondje lopen door de kamer om nog een keer te zien hoe alles werkte. Kortom, we hadden niet verwacht dat hij zo leuk zou zijn.

Goed gedaan meiden!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Samenwerken vereist
 • Verschillende puzzels
 • Gezellige sfeer
 • Wel een aantal sloten, maar niet storend

 

The Queen

Real Adventure Game
Geplaatst op: 15 oktober 2018

Op spel gebaseerde kamer

Met een groep vrienden besloten we deze kamer te gaan spelen. Het onthaal was erg leuk en we waren een beetje overrompeld. De kamer bestaat uit leuke elementen waar je echt moet samenwerken om te voltooien. Het was eeen leuke ervaring maar ik miste het gevoel van een escaperoom. Het voelde meer als een leuk spel, wat ook helemaal prima was.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Samenwerken
 • Orginele puzzels
 • Thema
 • Msite het gevoel van een escaperoom

 

The Dome

Escape Room Nederland
Geplaatst op: 15 oktober 2018

Nogsteeds een gespreksonderwerp

Na lang wachten konden we dan eindelijk The Dome spelen. Twee teams na elkaar. Het was duidelijk voor ons dat het team de sfeer maakt. Ons team heeft het een fantastische ervaring gevonden! Je moet niet de kamer in gaan met het idee dat het echt mindfuck is. Behendigheidsspellen en samenwerken zorgt ervoor dat je de kamer haalt. Het decor is orgineel en er zitten heel veel verrassende elemeten in waar je nog weken over na praat.


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Chaos creëren
 • Prachtige decor
 • Orgineel
 • Geen mindfuck

 

De Erfenis

Project Escape Wijchen
Geplaatst op: 7 augustus 2018

Huiselijke sferen

Een leuk instapmodel kamer. Gespeeld met het gezin waaronder twee veertienjarigen. De kamer was goed te doen voor ze. Het verhaal is goed uitgewerkt. Puzzels waar je met meerdere mensen aan kunt werken of juist naast elkaar kan doen.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Kamer 237

Kamer 237
Geplaatst op: 7 augustus 2018

Tof, tof en nog eens tof

Wat zou ik deze kamer graag nog een keer spelen! Fantastisch vanaf het begin. Vriendelijk onthaal en goede service. Kamer 237 komt tot leven vanaf het moment dat je binnenstapt. Originele puzzels, geen slotjeskamer en veel verrassende effecten. De afwerking tot in de puntjes verzorgd. Een goede afwisseling tussen spanning en gewoon lekker een kamer spelen. Nadat de tijd om was mochten we toch nog een paar minuten doorspelen om toch alles in de kamer gezien te hebben. Kortom een top ervaring.

Denk je alles te hebben gezien bij andere kamers, probeer dan deze een keer!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Erg vriendelijk personeel
 • Type puzzels nog niet eerder gezien
 • Verrassende elementen
 • Afwerking
 • Thema

 

The Vault

Sherlocked
Geplaatst op: 7 augustus 2018

Niet mijn kamer

De opzet van de escaperoom is goed. Met name de introductie is anders dan bij andere kamers en zorgt ervoor dat je goed in het verhaal zit. Eenmaal in de kamer vielen de puzzels tegen. Vooral lang bezig met het uitzoeken hoe de puzzel werkt. Hierdoor heeft de kamer aan een aantal puzzel genoeg, omdat mensen er lang over doen om de puzzel daadwerkelijk te doen. De kamer is in het Engels en het is niet aan te raden om met mensen te spelen die geen Engels kunnen. De kamer bevat leuke elementen, maar zelf met de goede oplossingen van de puzzels is het moeilijk om eruit te komen.


7

Sfeer: 8.0

Puzzels: 5.0

Service: 7.0


Gespeeld in februari 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee

 

Crazy Farmer

Escape Room Wageningen
Geplaatst op: 7 augustus 2018

Leuke ervaring in stijl

Eens een keer een andere kamer dan alleen een kamer met schrikeffecten. Een grappig thema met een prima uitgewerkte kamer. Puzzels waar je echt bij moet samenwerken en die de nodige stress geven. De kamer zou ik alleen met minder dan zes mensen spelen omdat je elkaar in de weg gaat lopen.


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in januari 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Samenwerken
 • Thema
 • Technisch niet heel hoogstaand
 • Loopt elkaar in de weg

 

Het stuurhuis

Escape Boot Nijmegen
Geplaatst op: 26 juni 2019

De minst leuke kamer tot nu toe

Deze kamer hebben wij als 1 van de eerste kamers ooit gespeeld. Met zijn 8'en erin was met veel te veel. Sommige puzzels die je oploste waren nergens voor nodig. De aankleding was kaal en sober. Geen aanrader.


4.5

Sfeer: 4.0

Puzzels: 4.0

Service: 5.0


Gespeeld in maart 2017

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja


 • Zeker niet met zo veel mensen spelen
 • Puzzels die niet nodig waren
 • Aankleding niet mooi afgewerkt
 • Te weinig te doen

 

0 reviews