Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Cantholdme-wim

Junior Escaper

Offline

Lid sinds

27-07-2018

Statistieken

Escaperooms

9 reviews

41 kamers gespeeld

100% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


Team

Kempeneejers

1 teamleden

3 kamers gespeeld

9 reviews

Honeymoon Hotel

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 22 juli 2020

Spookhuis 2.0

Bij Darkpark draait het meer om de beleving: geweldige settings met wat minder puzzels. Je weet dit min of meer op voorhand en wat ze doen, doen ze gewoon zeer zeer goed. Erg knap gemaakt met genoeg schrik-effectjes :) Al bij al een geweldige beleving.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Kempeneejers

Ontsnapt: Ja  51:45 min


 • sfeer & aankleding
 • wat minder puzzels

 

The End

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 22 juli 2020

Niet voor mensen die bij spannende films weg kruipen onder een dekentje :)

Hier wisten we vooraf erg weinig over en dat maakt het allemaal extra leuk. De aankleding en opbouw van het verhaal zijn weer erg goed gedaan. Het start allemaal nogal vrij rustig maar het tempo komt er geleidelijk aan zeker wel in. Ze staan bekend voor hun aankleding, special effects en lichten en dat merk je inderdaad ook wel in hun laatste nieuwe (denk ik toch) avontuur.
De puzzels geven voldoende uitdaging zonder frustrerend te zijn. Ik denk dat ze de lat niet superhoog hebben gelegd om zeker te zijn dat iedereen de rit kan uitrijden.
We werden vriendelijk ontvangen, hoewel ik van 'horror' specialist Dark Park ook de entree al wat meer in de horror sfeer had verwacht. Er werken hier enthousiaste mensen die achteraf de kamer en de gebeurtenissen ook nog even overlopen.
Mijn pluspunten zijn wat beperkt, omdat ik vrees dat de meest positieve ervaringen ook spoilers zouden zijn :)


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Kempeneejers

Ontsnapt: Ja  44:15 min


 • sfeer

 

Bella Ciao!

Escape Room Katwijk
Geplaatst op: 22 juli 2020

Zeer geslaagde adaptatie van de serie

Ik moet bekennen dat ik in tegenstelling tot de meesten niet de grootste fan ben van de serie (sorry, fanboys). Ook niet dat ik er een hekel aan heb, maar ik ben niet speciaal deze room gaan doen omdat ik helemaal weg ben van deze Netflix show. We kozen de kamer vooral omwille van de reviews, zoals zovelen hier :) Het was onze afsluiter van een tweedaags ER tripje en wat een afsluiter.
Het interieur, de afwerking, het oog voor detail, alles klopte in deze kamer. Als je na het gesprek met de eigenaars dan verneemt dat ze alles zelf gebouwd hebben zonder enige ervaring ... knap hoor. Het is niet de meest technologische kamer, maar dat hoeft ook helemaal niet natuurlijk. De kamer klopt wel. Het thema is er, de lijn wordt doorgetrokken en alles is erg netjes gedaan.
De puzzels sluiten mooi aan bij het thema en bieden genoeg uitdaging. Er gebeuren spannende dingen, mooi ondersteund met muziek en lichtjes, zodat de adrenalineshots volgen. De finale is ook erg leuk zodat je met een goed gevoel deze kamer weer achter je kan sluiten.
De eigenaars hebben hier mooi werk geleverd en we popelen dan ook om nogmaals de verre trip te maken als kamer 2 binnen enkele weken (maanden) opent.
De voor- en na-babbel met deze sympathieke eigenaar maken het plaatje dan helemaal compleet, zodat ik deze kamer zeer zeer graag aanraadt aan iedereen, fan of geen fan van de serie.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Kempeneejers

Ontsnapt: Ja  52:30 min


 • sfeer & aankleding
 • herkenningspunten uit de serie
 • goede balans in de puzzels
 • je gaat de serie misschien opnieuw willen bekijken

 

Het Genootschap

Het Geheim Baron Beeckman
Geplaatst op: 06 juli 2020

Mooie, lekkere oldskool-type kamer

Je rijdt aan op een mooi domein, bij een authentiek kasteeltje. Bij de ontvangst klopt het verhaal meteen, je wordt in stijl ontvangen en begeleid met een mooie intro via een filmpje van 'de baron'. Daarna krijg je leuke, uitdagende raadsels voorgeschoteld die goed in het thema passen. De uitwerking van de raadseltjes en de doorgangen zijn ook zeer leuk gedaan om te zorgen dat de oldskool-stijl toch ook weer fris genoeg aanvoelt. Wij hebben erg genoten van de vele puzzels, de algehele 'flow' in de kamer en de gezellige babbel achteraf.

Al bij al zeker een aanrader.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  52:00 min


 • mooie locatie
 • leuke verrassende elementen

  Caro

The Traveler

Lockfree
Geplaatst op: 13 februari 2020

Zeer mooie, degelijke kamer met verrassende elementen

De ontvangst is in 1 woord fantastisch. Het is een mooi gebouw, maar wat vooral opvalt, is de binnenkant. De receptie-ruimte is erg mooi ingericht. Een wat landelijke stijl tot in de puntjes afgewerkt. Dan de gastheer en -vrouw, die doen het ook met passie, dat merk je. Het zijn zeer aangename mensen om door ontvangen te worden. Ze laten je oprecht welkom voelen en zijn ook (terecht) fier op wat ze hebben verbouwd (het was vroeger een taverne).

Een introfilmpje doet het werk van 'wat mag?' en 'wat mag niet?' met zelfs in dat filmpje al een leuk extraatje :) Daarna zoeken we de kamer op om aan de missie te starten. Qua verhaal bij deze kamer is het misschien ietwat mager, maar ik vond het bij deze kamer niet heel erg storen, omdat de ruimte wel heel mooi authentiek is ingericht. Dus hoewel mager, heb je wel echt het gevoel in de kamer van een verzamelende wereldreiziger te staan.

De puzzels zijn gevarieerd en uitdagend genoeg om het allemaal boeiend te houden. Alles zit ook logisch in elkaar met toch nog genoeg verrassings-elementen om het tot een memorabele kamer te maken.

Ik vind deze kamer zeker een aanrader.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  46:00 min


 • de authentieke meubels
 • het verrassende verloop
 • de ontvangst / de gastheer en -vrouw
 • het verhaal kon misschien wat uitgewerkter

 

Wanted

Escape Room Mol
Geplaatst op: 13 december 2019

iets te makkelijk maar wel met leuk(er) thema en inkleding

Dit is de tweede kamer die we hier gedaan hebben. Deze zit qua verhaal iets beter in elkaar, qua puzzels iets minder (dan Ad Fundum). Ik ben meer voor het verhaal, dus voor mij was deze kamer iets interessanter, ook al zijn we er na +- 40 minuten al uit geraakt. Dus hier is nog wel ruimte voor verbetering. Wat extra puzzels zijn hier zeker op hun plaats. Maar verder was de kamer vrij mooi. Beetje jammer wel dat er voor zo'n jonge kamer toch al duidelijke slijtage zit op bepaalde onderdelen.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • inkleding, leuk(er) thema
 • te gemakkelijk

 

De Conciërge

Kamer 237
Geplaatst op: 13 december 2019

Absolute aanrader

Tja, wat valt hierover te zeggen? Wat kan je verwachten van de maker van Kamer 237 itself. Dit is een fantastische beleving geweest. Het thema klopt, het verhaal klopt, je wordt hier hartelijk ontvangen en meteen wordt de sfeer gezet bij die ontvangst. Je komt soliciteren, laat dat duidelijk zijn. En vanaf je die solicitatie aangaat, is het gewoonweg 1 geweldige rit. Je kan bij mij aan mijn glimlach zien hoe ik zo'n kamer vond achteraf en hier stond die gespannen van oor tot oor. Genoten heb ik hiervan. Zalig om met zijn tweetjes te doen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • sfeer, inkleding
 • techniciteiten
 • leuke puzzels
 • geweldige ontvangst
 • hij moet meer kamers maken :)

 

Ad Fundum

Escape Room Mol
Geplaatst op: 13 december 2019

beetje teleurgesteld toch

Eerst even meegeven dat ik meer voor de inleving ben, de sfeer, dan voor de puzzels op zich. Ik merk dat er 2 verschillende types van spelers zijn, dus dat is misschien niet onbelangrijk :) Voor mij was dit dan ook niet echt een top-kamer. Qua verhaal zit er niet echt veel in, ook naar aankleding toe, ontvangst, totale beleving is het niets bijzonders. Nu wist ik dat al wel van de makers van de kamers in Turnhout, maar ik had ergens gehoopt dat ze misschien in Mol iets anders, iets moderner zouden proberen. De puzzels op zich waren ok, maar ook hier vond ik wel wat gemiste kansen met daarbij zaken die niet (goed) werkten wat dan nog wat meer afbreuk doet aan die inleving. Dus al bij al zou ik deze kamer niet echt aanraden. Voor beginners misschien nog wel, maar als je al wat kamers gedaan hebt, dan zou ik deze links laten liggen.


6.5

Sfeer: 4.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 8.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • er zitten zeker leuke puzzels tussen
 • locatie: naast goede horeca
 • weinig verhaal
 • fout in 1 van de puzzels
 • andere puzzel (magnetisch) werkte niet

 

Zombie Escape

Production Pirates
Geplaatst op: 16 maart 2019

Drukke, mooie kamer

Had wat schrik vd kamer omdat ik las dat de kamer ook mobiel was. Kamer bleek in een container gebouwd te zijn, maar het is wel knap gedaan. Leuk thema rond de zombies, had nog wel iets enger gekund voor mijn part ;) er is veel te doen in de kamer. Maar wel leuke puzzels met op tijd tips om toch niet te lang te moeten blijven vast zitten.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 8.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Thema
 • Zeer mooie ontvangstruimte
 • Veel puzzels, zelfs met 4 mensen hadden we onze ha
 • Relatief kleine kamer

 

0 reviews