Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Walking Death

Amsterdam, Nederland

Nu gesloten

60 minuten

2 - 6

16 jaar

Lees reviews

Meer over Walking Death

Twee jaar zijn voorbij sinds de Apocalyps begon. De mensheid is onder uitsterven, maar er zijn nog steeds overlevenden, op zoek naar onderdak om zich te verbergen voor de Zombies. Je team heeft de hel overleefd, na vechten, niet alleen tegen de doden, maar ook tegen de vijandige menselijke kernen. Een week geleden heb je deze verlate gevangenis gevonden. Je hebt geluk gehad met het elimineren van de paar zombies die erin vastzaten. Nu probeer je een nederzetting te vestigen, versterkingen te repareren en stap voor stap elke sector te verkennen. Vandaag is Sector 3,de Isolatiesector, jouw Doelwit..

Thema's

Gevangenis

Zombie

Eigenschappen

Epilepsie risico

NLEN

PIN-betaling mogelijk

Escapetalk.nl statistieken

1 likes

51 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Witte de Withstraat 180
1057 ZL, Amsterdam
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

21 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

annevbannevbEscaperLid sinds: 15 december 2019 (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 december 2023

Puzzelen met spanning en veel lol

Met onze vriendinnengroep van zes meiden gingen we naar Amsterdam om the Walking death te spelen. We wisten van tevoren dat we een spannende escaperoom gingen spelen, dus we waren al lekker gespannen. Bij binnenkomst werd deze spanning alleen maar meer, door de leuke en ietwat enge aangeklede ruimte. We werden leuk onthaald en mochten na een korte uitleg de kamer betreden. De kamer zelf was leuk aangekleed naar thema. We voelden de spanning. Dit maakte het puzzelen voor de een wat lastiger dan voor de ander, maar na een tijdje zaten we er goed in. Het is op sommige stukken spannend, maar niet doodeng, waardoor we gelukkig ook nog lekker konden puzzelen en lol konden maken met elkaar.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  59:58 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Spannend
 • Goede prijs

 

romoromoEscape GuruLid sinds: 07 november 2020 (161 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 maart 2022

Death in Mokum

Dit weekend waren we een weekend in Amsterdam om de overige 4 kamers bij game over te spelen. We hebben er bewust voor gekozen om alle kamers in de juiste volgorde te doen.

Bij de walking dead gaan wij toch een beetje relativeren. Er zijn zoveel kamers met het neusje van de zalm dat de fanatieke spelers wellicht teleurgesteld zijn. Echter als je er nog nooit een gedaan hebt kan je er toch dol enthousiast van worden. Dit werd bewezen door twee Ierse spelers die Walking dead hadden gespeeld en juist daarom terug kwamen voor de volgende.

Laten we eerlijk wezen. We zijn gewoon stik verwend. Deze kamer staat in Amsterdam en er zijn gewoon heel veel mensen die er echt blij van worden.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 2 personen

Team: Romo

Ontsnapt: Ja  48:25 min


 • Spannend
 • Goede service
 • Goede prijs

 

FamVuurstFamVuurstJunior EscaperLid sinds: 18 november 2023 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 november 2023

Onze 2e escaperoom, top

Er gaaf om deze ervaring op te doen. Wat mooi in elkaar gezet ook en een fijn ontvangst


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 8.5


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Beleving
 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit

 

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape LegendLid sinds: 18 november 2018 (345 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 augustus 2021

Onlogisch op elk vlak.

Tijd om alle tegoedbonnen door corona eens op te werken.
Een escapetrip dus met deze keer:
Wintertuin experience – elixer
Game over – top secret
Game over – walking death
Escaperoom nieuw vennep – het geheime genootschap
Escaperoom Leiden – Rembrandts geheime atelier

In deze volgorde speelden wij hem ook en een “verslagje” hiervan vind je van elke room hieronder.
Na Baarn trokken we naar Amsterdam. Eerst ff langs de bank voor een kleine lening om de parkeerkosten te kunnen betalen en of we go.

Onthaal:
We waren er toch voor Top Secret en gezien de afstand + we hadden een walking death fan bij, dus ja deze ook maar geboekt tot mijn spijt.
De ontvangstruimte vond ik er echt verschrikkelijk uitzien. Overal rommel, lege koelkasten, kapotte apparaten, donker en onaangenaam. Van onze gamemaster kregen we wel een warm welkom en ik had oprecht te doen met haar. Ze stond er duidelijk alleen voor en ze deed duidelijk haar best om iedereen het wel naar hun zin te maken.
Ook de weg naar de rooms ligt bezaaid met rommel dat ofwel nog in de rooms moet of er nog ooit uitgekomen is en daar dan maar is blijven staan.

Kamer:
Ja ik had de reviews over deze room gelezen en dat had voldoende moeten zijn…
Dezelfde pijnpunten van Top Secret kwamen in deze room terug, alleen hebben ze hun best gedaan om het hier nog erger te maken.
Het verhaal wordt opnieuw in de room verteld, de afwerking is echt niet goed en ja je kan dat een stuk op het thema steken, maar het voelde meer of ik in een kermisattractie stond ipv in een escaperoom.
De start is nog ca va hoor en leuk bedacht, maar van daaraf ging het gewoon bergaf op elke mogelijke manier. Er zijn zaken in deze kamer die niemand vind zonder hint. De flow is totaal afwezig en ik heb geen idee wat we eigenlijk aan het doen waren behalve zoeken naar puzzels.
Het verhaal is onbestaande, het geluid draait irritant in een te korte loop en ook hier weer komen die hints door een microfoon wat gewoon ontiegelijk storend werkt.
Het is zoeken, scares en thats it.

Conclusie:
Boek iets anders, zonde van je geld.


5

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 2.5

Service: 7.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: Beyond the Game

Ontsnapt: Ja

 

MoessMoessEscape LegendLid sinds: 18 maart 2018 (288 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 augustus 2021

Keep on Walking (Death)

We hebben meegedaan als team aan het ES-toernooi en mochten de kamer Top Secret als prijs gaan spelen. Super en paste mooi in onze escape-tour van de dag. Aangezien we toch al de moeite gingen doen om Amsterdam in te geraken, hadden we ook nog een tweede kamer geboekt en dit was The Walking Death. Dat was niet een van de beste keuzes die we hebben gemaakt.

De escape room bevindt zich een klein beetje in de buitenwijken van Amsterdam, waardoor het nog wel te doen was om bij de escape room te komen. We moesten wel parkeren in een parkeergarage en voor Amsterdamse begrippen viel de prijs nog wel mee. We hadden geparkeerd in Mercatorplein.

We werden vriendelijk ontvangen door de host van die dag. Ze stond er zo goed als alleen voor en heeft zo hard gewerkt om iedereen te ontvangen, groepen uit de kamer te halen, uitleg te geven, groepen kamers in te begeleiden, petje af voor deze dame!

Voor en na de kamer konden we plaatsnemen in de ontvangstruimte van de escape room en deze is niet al te best. De aankleding maakt het niet echt een aangename plek om even lekker te kletsen. Dan nog niet te spreken over de rommel, lege koelkasten en niet eens een pompje met desinfectiegel of een wasbak met zeep bij de toilet. Niet echt heel erg prettig, zeker niet in deze tijden. Ook de gang naar de escape room zelf is een beetje troosteloos en geeft niet het gevoel van welkom, eerder dat je even snel een kamer kan komen spelen en ook zo snel mogelijk weer weg mag zijn.

Vervolgens de kamer in en daar werd ons het verhaal uitgelegd. Het hintsysteem werkt hetzelfde als bij de andere kamer, dus dat werd (gelukkig) niet nogmaals uitgelegd. De kamer is in thema gezet, maar de kwaliteit van de kamer is wel lager dan Top Secret. Ik denk dat dit ligt aan de slijtage in de kamer en het gebruik van materialen, die eigenlijk weer afbreuk doen aan het realisme en het thema. Er zitten vrij weinig puzzels in de kamer en de puzzels die erin zitten bevatten weinig gelaagdheid. Veel puzzels hebben het nodig dat je goed bent in zoeken, maar zelfs dan kunnen bepaalde puzzels nog wat vergezocht zijn. De kamer bevat ook wat jumpscares, maar daar raak je snel aan gewend. Ik heb al eerder gelezen in een review dat er gesproken wordt over spookhuiseffecten en daar kan ik me 100% bij aansluiten. Eigenlijk is de conclusie dat het een vrij saaie kamer is. Geen spannende of uitdagende puzzels en idem voor de aankleding.

Het zal je niet verbazen dat ik deze kamer niet aanraad om te spelen, zelfs nog minder dan Top Secret.


5.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 7.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: Beyond the Game

Ontsnapt: Ja  37:50 min

 

joycebaremansjoycebaremansEscape GuruLid sinds: 30 april 2019 (162 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 augustus 2021

Goede kamer

Goede kamer, goede puzzels. 1 puzzel door elektronica niet op kunnen lossen, maar dit is erg netjes opgelost.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja  09:06 min

 

agneshennemanagneshennemanEscape ExpertLid sinds: 12 februari 2022 (67 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 februari 2022

Leuke spannende escaperoom

Zitten jump scares in, heel leuk gedaan


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  57:12 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

rickbaileyrickbaileyEscaperLid sinds: 14 augustus 2021 (36 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 augustus 2021

Leuke kamer met mooi decor


7

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer

 

rick_blaauwrick_blaauwEscape GuruLid sinds: 18 september 2019 (176 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 december 2021

Leuke kamer

Spannende kamer met leuke puzzels wel pittig!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Sfeer
 • Beleving

 

Wout VWout VEscape GuruLid sinds: 08 maart 2018 (171 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 januari 2019

Op afraden deze kamer toch gespeeld, wat een gelijk hadden ze.

Er werd ons verteld dat deze kamer erg onlogisch was en dat je veel te veel moest gaan zoeken. Dat 'zoeken' ligt me wel dus wilde hem toch eens proberen.
Een fijne host alleszins wel met een leuke Frenchie als gimmick. Het intro praatje duurde me wel meteen te lang. Het ingewikkelde, automatische hintsysteem wordt uitgelegd en basically verklapt ze een hele puzzel en wat routing door allerlei manieren uit te leggen hoe je iets niet mag oplossen (uiteindelijk vonden wij nog een andere manier). Zorg er toch gewoon voor dat je kamer waterdicht is en dat je die info allemaal niet moet geven op voorhand. Ook werd gezegd dat je iets 'tegen je natuur in' moet gaan doen. Nou... 't is niet dat het tegen je natuur in is. Het is gewoon super onduidelijk. Niemand die dat ooit zonder hint oplost. De hele kamer bevat geen logica en mist duidelijkheid. Het is een mooie, ruime en spannende kamer maar het houdt geen steek.
Na de eerste puzzel was er een defect waardoor we de kamer uit moesten en overnieuw moesten beginnen. Opnieuw 60 minuten, die eerste puzzel was zo opgelost natuurlijk. Door de overload aan hints en het gebrek aan puzzels onstnapten we na een halfuur.
Om dit alles een tweede kans te geven speelden we meteen daarop 'Forbidden Temple of Montezuma'. Deze kamer was al iets beter maar tot overmaat van ramp viel het complete gebouw zonder stroom toen we er net uit ontsnapt waren. In het donker, samen met de twee andere groepen die uit hun spel gehaald werden, zwaaiden we deze escape 'tot nooit meer'.


3.5

Sfeer: 3.5

Spelbeleving: 1.0

Service: 5.0


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Grote kamer
 • Mooi decor
 • Spannend
 • Fijne host met hondje
 • Franchise
 • Onlogisch / Missende linken / Houdt geen steek
 • Te veel hints / te weinig puzzels
 • Puzzel defect / overnieuw beginnen
 • Stroompanne
 • Intro te lang, te veel en verklapt de helft
 • Klokt telt door na afloop
 • Deur blijft open (Panic button is nep)
 • Geen enkele leuke/originele puzzel

 

LonnekevDLonnekevDEscape ExpertLid sinds: 30 januari 2018 (163 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 oktober 2018

Oh het is al klaar?!

Met 6 ervaren spelers stonden we met een half uur weer buiten, erg onbevredigend gevoel aangezien we allemaal niet echt veel hadden gedaan in de kamer omdat er niet zoveel te doen was en het was zeker niet moeilijk of uitdagend.


6.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 6.5


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 6 personen

Team: The awesome people break out club

Ontsnapt: Ja

 

Maaike OVMaaike OVEscape ExpertLid sinds: 28 januari 2018 (100 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 oktober 2018

Wat weinig puzzels!

Nadat we eerder 2 andere leuke kamers hebben gespeeld op deze locatie kwamen we weer terug. Hoge cijfers, dus dat belooft veel goeds. De service was weer top, we konden last-minute boeken en kregen korting omdat we eerder geweest zijn.

De kamer is mooi afgewerkt en heeft een spannend thema. De spanning kwam echter niet veel verder dan enkele spookhuis-achtige schrikeffecten. De kamer zit op zich prima in elkaar, echter is hij veel te kort! Wij stonden na een half uur al weer buiten, met het gevoel dat we nog niet al te veel hadden gedaan. Het is dus echt een beginnerskamer, of voor weinig personen. Met 6 ervaren escapers was de kamer helaas vrij simpel en onbevredigend.
Het drankje wat ons vorige keer aangeboden werd, was helaas geschrapt, dus we stonden erg snel weer buiten.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Kamer is netjes afgewerkt
 • Spookhuis-achtige schrikeffecten
 • Veel te kort/weinig puzzels

 

claudia_1995claudia_1995Escape ExpertLid sinds: 06 januari 2018 (153 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 15 oktober 2018

He was dit alles

Leuke kamer met schrikmomenten. Echter weinig echt puzzelen. Zoeken vooral en dan sta je buiten. Met een half uur. Dat is onze samenvatting. Qua puzzels mag het wel verdubbeld.


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 7.5


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 6 personen

Team:

Ontsnapt: Ja


 • Schrikmomenten
 • Te kort

 

phonytonyphonytonyEscape ApprenticeLid sinds: 26 december 2019 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 december 2019

Leuke sfeer, maar alleen doe-puzzels, geen denk-puzzels


7.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 5.5

Service: 8.5


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

Cindy (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 09 juli 2018

Geweldig!!!!!

Dit is 1 van de betere en mooiere escape rooms!!! Het is niet makkelijk maar heel leuk om te doen. Lekker creepy!!!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2018

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Grote kamer

 

Kim (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 06 mei 2018

Fantastisch

Nog nooit zo’n gave en spannende escape room gedaan! Ik zou het aan iedereen aanbeleven hier naartoe te gaan!


9.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

nadia_palesanadia_palesaEscape ApprenticeLid sinds: 15 maart 2018 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 15 maart 2018

Spannende uitdagende ESCAPE

Dit is een zinderende spannede escape , met zeer moeilijke maar zeker uitdagende elementen. Het decor s supergeod waardoor je echt in de beleving komt. Het was soms zo spannende dat ik het het echt een beetje eng vond en soms schrok , maar op een leuke manier.
Voor een Amsterdamse escape is 80 m2 groot te noemen en die ruimte benutten ze uitstekend.
Veel doe , maar ook wat denk werk.
Wij deden de escape met 8 p. ik raad aan om het met max. 6 te doen
Als je stalen zenuwen hebt en van een uitdaging houdt is dit echt een aanrader.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2018

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja


 • decor
 • diversiteit aan soorten opdrachten
 • vraagmogelijkheid heel overzichtelijk
 • soms moeilijk

 

Riki (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 15 maart 2018

Super ervaring!

Super spannende escape room beetje eng soms waardoor je helemaal in de sfeer komt! Moeilijke elementen wat je allemaal maar meer motiveert! Een echte aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee

 

Jessica Scholten (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 15 maart 2018

Vette escape room!

Een van de eerste bezoekers van deze escape room. Ze hadden van te voren aangegeven dat je wel een sterke maag moest hebben, dus ik was de hele dag al zenuwachtig. Het was zeker wel een enge kamer omdat er wat schrik elementen in zaten, maar wel goed te doen (je wordt niet door echte mensen achterna gezeten). haha. Sommige dingen moet je even goed voor doordenken en goed lezen wat er precies staat, en echt wel je best doen. Ondanks dat ze aan had gegeven dat dit de makkelijkste kamer was, zijn we niet helemaal op tijd ontsnapt. Maar desalniettemin was het een mega leuke ervaring en kom ik zeker terug voor de andere kamers.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2018

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja

 

Frank (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 16 maart 2018

Toffe uitdagende escaperoom

Een heel mooie escape room met veel doe puzzels. De look en feel van de kamers sloten goed aan op het thema. Wij deden de escape room met een grote groep dit maakte de belevenis iets minder intens dan met een iets kleinere groep van zeg 5 personen. Maar allom al was het een heel toffe room om te doen.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2018

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja


 • Look

 

Yasmin (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 16 maart 2018

Geweldig

Was super goed gehost. Mooie kamer en werden leuke tools gebruikt


9

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2018

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig