Escape Las Vegas & Break In Battle

Escape Las Vegas: Hardnekkige geruchten doen de ronde dat er in De Blesse een illegaal casino is gevestigd en dat hier enórme bedragen cash over de tafel gaan. Er is echter één probleem. Niet iedereen wordt zomaar toegelaten. Met dollartekens in jullie ogen besluiten jullie de gok te wagen. Nadat jullie zijn gearriveerd neemt het bezoek echter direct een drastische wending. Zijn jullie middenin een dodelijk spelletje Russische roulette beland? 😱

Break In Battle:

The Syndicate is de grootste criminele organisatie op aarde. Ooit begonnen met het smokkelen van drank en sigaretten in Zuid-Amerika, maar na de val van Pablo Escobar grepen ze hardhandig de macht en vandaag de dag beheersen ze wereldwijd 80% van de drugssmokkel en wapenhandel.

Onlangs lijken ze voor het eerst een misstap te hebben begaan die ze duur kan komen te staan. Onder de naam Chameleon Chemicals smokkelden ze in een zeecontainer met valse laadbrief een grote lading zwaar geschut: M4 Carbines, Beretta’s, machinegeweren (50 kaliber) en zelfs Javelin Antitankraketten. Meer dan genoeg ‘heavy stuff’ om een kleine oorlog mee te kunnen beginnen!

De beruchte hacker Mick ‘Pacman’ Cantorino heeft echter het systeem van The Syndicate gehackt en heeft de bestemmingscoördinaten weten te bemachtigen en deze verkocht aan een aantal beruchte criminele gangs die nu stuk voor stuk allemaal achter deze lading aanzitten. De Mexicanen, de Russen, de Yakuza, een beruchte bikergang, de Italiaanse Maffia en zelfs het Colombiaanse Kartel is op jacht naar deze kapitale lading. We hebben het hier dus niet over kruimeldieven, maar over spijkerharde gangsters die over lijken gaan!

Men vermoed dat de eerste crew binnen korte tijd de huidige locatie van de lading weet te achterhalen. Het lijkt daarom slechts een kwestie van tijd voordat The Syndicate bestolen wordt en ze een flinke financiële aderlating te verwerken krijgen. En wat te denken van hun tot nu toe ongenaakbare status… Er rest eigenlijk slechts één vraag: welke crew is het snelst?!

Kies jouw gang en recruteer jouw bendeleden, let’s go!

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Openingstijden
MA gesloten
DI 13:0023:30
WO 13:0023:30
DO 13:0023:30
VR 13:0023:30
ZA 10:0023:30
ZO 10:0023:30