Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Meer over De laboratoriumkamer

Wat zorgt er voor dat onbehaaglijke gevoel als je de kamer binnenstapt? 
 
Speelt je gevoel een spel of is er toch meer aan de hand? Lukt het jou en je team om het hoofd koel te houden en te ontsnappen uit de mysterieuze kamer?
 
Maak het mee in de eerste reallife Escape Room van de Benelux! 

Thema's

Laboratorium

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

NLEN

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Statistieken

66 likes

507 Escapetalk bezoekers

91% ontsnapt

Website

Bezoek website

Adres

Nijverheidsweg 5b
3751 LP, Bunschoten
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

111 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

StanStanEscaperLid sinds: 13 november 2017 (61 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 september 2021

Must do klassieker

Na al vijf kamers gespeeld te hebben op de zondag, gingen we voor onze laatste twee kamers. Ein-de-lijk was het voor mij tijd om de labratorium- en meisjeskamer te spelen, wat keek ik hier naar uit. We begonnen met de oudste kamer uit de Benelux; de labratoriumkamer. Al snel werd duidelijk dat het écht een klassieker is, maar nog steeds een prima kamer voor deze tijd. Erg knap hoe hoog ze de standaard hebben gelegd in die tijd! De flow in de kamer is erg goed, er is echter een puzzel die voor ons wat onlogisch in elkaar zat, waardoor we veel tijd verloren. Verder weinig op- of aan te merken op deze kamer. Prima puzzels, leuke schrikeffecten. Het einde is echter wel heel abrupt, waardoor het verhaal een beetje kwijt is. En de kamer is wel heel smerig (ondanks dat dat in het thema past). Ook werkte het hintsysteem ons op een gegeven moment flink tegen. Verder leuk onthaal door enthousiaste medewerkers, ook tijdens het terugkijken van de beelden. Een echte klassieker die iedere escaper gespeeld moet hebben!


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  AJBerghmansdcmarieke

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape GuruLid sinds: 18 november 2018 (188 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 september 2021

Waar het allemaal begon..

Niet minder dan 6 rooms op de planning deze keer:

Escape Mijdrecht
ISS
Het Koninkrijk
De Tempel van Hunahpu

Escapetales
Runaway train

escaperoom Nederland
De Laboratoriumkamer
De meisjeskamer

Ja ik moet mij schamen. Na zoveel rooms gespeeld te hebben, kom ik nu pas bij escape room Nederland voor een van de eerste kamers van de benelux te doen.
Het is toch een beetje kijken waar het allemaal begon en naar mijn mening een beetje een must do voor elke escaper.


Onthaal:

Hetzelfde gaat op voor wat ik bij The Dome schreef, maar dat is nu eenmaal hoe het hier gaat.
Met wat geluk tref je hier iemand, met wat pech zal je jezelf enkele minuten moeten bezig houden. Wat ik nu wel weet is dat het een personeelsissue is en dat ze hier echt wel reuze vriendelijk zijn.
Het is ook niet dat er niks is om je bezig te houden :-)

We werden in ieder geval even later vriendelijk welkom geheten door onze GM van dienst en we hadden direct een goede klik met zowel haar als haar collega. Beide hadden duidelijk lol in hun werk en dat zag je!

Eindelijk kon ik door die houten deur die ik de laatste keer helaas dicht moest laten en ik was echt benieuwd naar onze eerste room.

Kamer:

De laboratoriumkamer… Het klinkt saai niet? Het filmpje op voorhand is alleszeggend en meteen was duidelijk dat dit geen saaie reis ging worden. De kamer barst van de sfeer hoe onaangenaam hij ook moge zijn. Maar net als bij runaway train is dit ook een kamer van 6 jaar oud en dat zie je en merk je.

De puzzel worden hier versterkt door de geluid, licht en schrikeffecten. Hoewel het niet altijd duidelijk is wat de puzzels nu net te maken hebben met het verhaal loopt de flow wel lekker in deze room. Op 1 puzzel na waar wij compleet blijven vasthangen. Het is voor ons onduidelijk hoe en waarom wij deze oplossing konden weten, maar vervelender nog was het feit dat wij continue het idee kregen dat we geholpen werden met licht terwijl dat uiteindelijk niet zo was.

We hadden tijd in overschot dus echt veel kon het mij niet schelen en het geeft meteen de kans om de kamer eens goed te bekijken. Wel viel op dat dit een redelijk vuile kamer is en niet vuil op de manier dat je kan zeggen, dat is het thema…

Naar mate we verder kwamen hield het verhaal totaal op voor mij en had ik werkelijk geen idee meer wat dit stuk met het verhaal te maken had, laat staan wat het betekende buiten het feit dat het er vet uitzag.
Het einde is enorm passief en heel de groep staat er eigenlijk maar bij.

Conclusie:

Phoe, voor 6 jaar geleden, what a room! Absurd hoeveel techniek en effecten hier al inzaten.
Het verhaal begint sterk, maar ontspoort naar het einde en de finale is misschien wel aanwezig qua licht en geluid, maar niet op vlak van teamwork.
Dus de conclusie is dat deze room een echte update kan gebruiken en misschien meteen een goede schrobbeurt.
Een puzzel in het bijzonder is gewoon te onduidelijk en zou logischer kunnen. Zeker dat lampen lijken te helpen op dat moment werkt de verwarring in de hand.

Ook was de groep die de meisjeskamer ging spelen goed te horen in onze room en dat werkt steeds sfeerverpestend.
Dat gezegd zijnde ben ik heel blij dat ik deze kamer gespeeld heb en snap ik heel goed wat deze kamer gedaan heeft voor het escapelandschap waar we ons nu in bevinden.

4 spelers lijkt me ideaal.


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  dcmarieke

bobbieebobbieeJunior EscaperLid sinds: 11 september 2020 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 september 2021

Leuke beginnerskamer

Dit was mijn tweede bezoek aan Escape Room Nederland. Wederom een fijne ontvangsthal waar je van alles kan doen om de tijd te doden tot je aan de beurt bent.
Dit keer was de laboratorium kamer aan de beurt. Een jaar terug hebben we de meisjeskamer gespeeld. Ik zou aanraden om de volgorde andersom te doen. Je merkt dat de laboratoriumkamer een klassiekere kamer is, maar zeker geen slechte.
De kamer heeft leuke puzzels en het is geen ''slotjes'' kamer zoals vele 1.0 kamers wel zijn. Soms dachten we wel iets te moeilijk over een puzzel na, terwijl de oplossing heel simpel bleek te zijn. Verder zit er niet echt een duidelijk verhaal in, maar al met al wel vermakelijk om te doen. Ik kom zeker nog terug om The Dome te spelen!


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  50:30 min


 • Vermakelijke puzzels
 • Ontvangsthal
 • Verhaal mist

  janmaatjan

janmaatjanjanmaatjanJunior EscaperLid sinds: 11 september 2020 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 september 2021

Leuke escape, ook voor beginners

Dit is al weer de derde kamer (en dus de laatste) die ik bij Escape Room Nederland heb gespeeld, eigenlijk hebben we de kamers in de "verkeerde" volgorde gespeeld maar dat mocht de pret niet drukken.

De laboratorium kamer vergelijken met de Dome of de Meisjeskamer is het zelfde als appels en peren met elkaar vergelijken. Dit is natuurlijk de eerste kamer die ze hier hebben gebouwd en is dus ook echt een 1.0 ervaring. Desalniettemin is ook deze kamer nog steeds leuk om te spelen. De kamer was gelukkig niet alleen maar slotjes zoals je dat vaker ziet in oudere kamers, er waren veel originele puzzels die uitdagend waren en ook goede samenwerking vereisten. De flow zat er op een aantal momenten goed in, het was duidelijk met welke puzzel je aan de slag moest (op misschien een enkele puzzel na). Ons team heeft zich ondanks wat momenten waar we vast liepen zich er weer goed doorheen geslagen en we ontsnapte uit de kamer.


8

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: Moesmakende hakkers

Ontsnapt: Ja  50:30 min


 • Spannende sfeer
 • Leuke puzzels
 • Soms liepen we lang vast zonder hint

  bobbiee

ingrid_lucardieingrid_lucardieEscaperLid sinds: 19 december 2017 (49 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juli 2019

Spannend en prima escaperoom

Dit is de 3e kamer die we hier spelen. De meisjeskamer was deels in het water gevallen vanwege een mankement in de kamer. Hierdoor kregen we korting op de Dome, die ook een mankement had, maar gelukkig was opgelost voordat wij begonnen. Hierdoor startten we destijds later dan gepland. Nu is het dan tijd voor deze kamer. Dit keer kunnen we zonder vertraging starten. Er zitten spannende momenten in en de puzzels zijn prima. Het vergt soms wat overleg en we hebben niet altijd direct de juiste oplossing, maar gezamenlijk zijn we eruit gekomen. Alle 6 spelers hebben bijgedragen aan de oplossingen. En dat is altijd leuk. Dat je elkaar aanvult en iedereen betrokken is. Dat ging goed.


9

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 6 personen

Team: Escapedummies YX

Ontsnapt: Ja


 • De hints die vanzelf kwamen op momenten dat het no
 • Spannende momenten
 • Puzzels

  Pascal Verheul

romoromoEscaperLid sinds: 7 november 2020 (49 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 oktober 2021

Dat beloofd wat

Nou Escape Room Nederland hier zijn we dan. Vandaag begonnen bij het laboratorium. Wij vonden het leuk. Zeker als je kijkt naar hoe oud de kamer is. Donderdag de meisjes kamer. Verwachtingen zijn hoog. Kom maar op :)


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 3 personen

Team: Romo

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Puzzels
 • Sfeer

 

swingscapersswingscapersEscape ApprenticeLid sinds: 22 augustus 2021 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 oktober 2021

Leuk

Mooie kamer met leuke puzzels! Leuk dat het wordt opgenomen, zodat je dit achteraf kan kijken


8.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Goede service

 

beaubeauJunior EscaperLid sinds: 20 januari 2020 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 augustus 2021

Goed uitgevoerd

Deze escaperoom was de eerste van de Benelux. Dat is echt niet te merken. Deco en puzzels zijn echt on point. Ontvangst bij deze escaperoom is altijd goed en ook de ontvangst ruimte is erg relaxed. We waren wel enorm snel klaar maar ze geven ook aan op de website dat dit de perfecte beginkamer is.


9

Sfeer: 10.0

Puzzels: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  30:20 min


 • Uniek verhaal
 • Goede puzzels
 • Mooie deco
 • Wij waren snel klaar

 

celle_chinafatcelle_chinafatJunior EscaperLid sinds: 26 februari 2020 (22 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 september 2020

Leuke kamer

De allereerste kamer van de Benelux! En na het spelen van vele kamers is deze toch nog erg leuk om te doen!
We moesten wel even improviseren omdat we een item verkeerd hadden gebruikt, waardoor hij vastzat 😜

Al met al leuke puzzels en een kamer die voor zich sprak!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: De Pannenkoekbrigade

Ontsnapt: Ja


 • Effecten
 • Aankleding
 • hint gaat op tijd? Waardoor we onnod tijd verloren

 

kingofthenordkingofthenordEscaperLid sinds: 6 september 2020 (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 september 2020

Leuke kamer


7

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

SandraIrisSandraIrisEscaperLid sinds: 9 november 2018 (92 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 oktober 2021

Golden Oldie

#71

Wanneer je deze kamer gaat spelen of al hebt gespeeld: Take a moment here please! Deze ‘golden oldie’ verdient het om gewaardeerd te worden. Deze kamer is inmiddels, naar mijn weten, ongeveer zes of zeven jaar oud en wordt, ook naar mijn weten, nog steeds goed bezocht. Voor de mensen die nog willen gaan reserveren, vind ik het belangrijk om je wel op het hart te drukken dat deze kamer al zo’n oud beestje is. Deze kamer is doordrenkt met charme en voor zijn tijd baanbrekende technieken; echter mark my words - voor zijn tijd. Wat dus zes/zeven jaar geleden was en dus niet nu met hologrammen, peppers ghost effecten of animatronics :)!

Een laboratorium thema leent zich perfect voor een escape ervaring, zo ook hier. Een creepy sfeer hangt in de kamer, waar gevolgen van het oplossen van puzzels versterkt worden door licht- en geluidseffecten. Voor iemand die hier gevoelig voor is (zoals ik) zijn dit mooie jumpscares. De flow in de kamer is prettig en de puzzels zijn uitdagend en van een passend niveau.

Deze kamer mag zeker niet ontbreken in je speellijst. Wel kan ik me voorstellen dat je deze kamer samen boekt met een van de andere kamers en niet op zichzelf staand. Tenzij je natuurlijk fan bent van de golden oldies van escape room (Neder)land.


7.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

jbo1976jbo1976Junior EscaperLid sinds: 20 oktober 2019 (20 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 oktober 2020

Gave kamer!

Het thema van deze kamer is net als de meisjeskamer goed uitgewerkt. De sfeer is mooi en een sterk opgezette verhaallijn. De kamer zit technisch ook sterk in elkaar. Leuke, uitdagende puzzels en originele verrassingen.

Na afloop terugkijken naar je belevenissen is sowieso een leuke en unieke toevoeging! Absolute aanrader!


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • terugkijken beelden
 • ontvangst
 • Sfeer kamer

 

peterdewaalpeterdewaalEscape ApprenticeLid sinds: 31 juli 2020 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 juli 2020

Spannend

Dit is echt een escaperoom met spanning en daar hou ik van. We hebben een escaperoom dag en dit is de 2e tot nu toe en wat was dit spannend. echt een aanrader.

Volgende keer gaan we de meisjes kamer doen.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • toffe effecten
 • Spannend

 

Ronald AkkermanRonald AkkermanJunior EscaperLid sinds: 7 juli 2019 (28 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 maart 2020

Leuke Dag!

Het lab en de meisjeskamer na elkaar gedaan, we begonnen met het lab. Ontvangstal is erg leuk en als je even moet wachten, geen probleem, er is genoeg te doen! De kamer was leuk, een goed verhaal, goede puzzels, spannend. Alles wat je nodig hebt voor een goede escape room. Achteraf mochten we in een aparte kamer samen met de host de camera beelden bekijken van wat we gedaan hadden, dat vonden we ook een heel erg leuke extra!!


7.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 6 personen

Team: Escapologists

Ontsnapt: Ja


 • Leuke en afwisselende puzzels
 • Gastvrij / service

 

bianciebiancieEscape ApprenticeLid sinds: 19 januari 2020 (48 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 januari 2020

Echte 1.0 kamer

Flink geschrokken. Leuke 1.0 kamer


7

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

ineineEscaperLid sinds: 1 juli 2018 (45 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 februari 2020

Op onderzoek in het labo

We hadden een hele dag gepland in Bunschoten, met als laatste kamer 'Labo', de oudste kamer daar.

Tegenover de 2 andere kamers, is deze best basic, daarom zou ik voorstellen om ze in deze volgorde te spelen: Labo - Meisjeskamer - Dome. Zo bouw je het level geleidelijk aan op.

De kamer was dus basic, maar had de nodige hoeveelheid puzzels, die ook best divers waren. Hierdoor kon iedereen zijn steentje bijdragen. Op een bepaald moment zaten we een beetje vast, maar de spelleiding heeft ons daar goed verder geholpen.
Toch was er op bepaalde momenten niet veel te doen, waardoor teamleden aan het wachten waren tot een puzzel was opgelost.

Het ontvangst was hartelijk. Tijdens het wachten kon je rustig iets drinken en je bezighouden in de gamecorner.
Ook een leuke toevoeging was dat je de beelden terug mocht bekijken na het spelen van de kamers.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.5

Service: 9.5


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 5 personen

Team: Queens en de sjarels

Ontsnapt: Ja  45:00 min


 • goed voor beginnende escapers
 • loungeruimte
 • hartelijk ontvangst
 • te weinig te doen voor 5 personen
 • basic

 

veerleke22veerleke22Senior EscaperLid sinds: 27 november 2016 (71 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 januari 2020

Leuke kamer!

Dit is de oudste kamer van deze zaak, ze hebben een kamer van generatie 1, 2 en 3 en dit is de eerste generatie. Hoewel deze kamer in escapreoomtermen best al oud is, blijft hij leuk, met een goed verhaal, goede uitwerking, toffe puzzels en goede flow. De eerste puzzel is compleet aan ons verloren gegaan dus daar hebben we wat hulp nodig gehad, de rest ging gelukkig heel wat vlotter.

Moest je hier meer kamers spelen, dan zou ik deze eerst spelen, dan de meisjeskamer en dan de dome, zo heb je een mooie opbouw.

Wij hebben op één dag de drie kamers gespeeld en vonden de service heel erg goed en alle kamers waren ook goed onderhouden. Ze hebben ook een zalige lounge en bar, je zal je voor en na de escape ook niet vervelen. Je mag ook de beelden bekijken van je escape dus dat geeft toch ook weer iets extra. Moest je een plek zoeken om te eten in de buurt: Cosa in Baarn was heel goed.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: 't Koevoetje

Ontsnapt: Ja  22:42 min


 • Goede service; bar, lounge en beeldne terugzien.
 • Originele puzzels

 

ChrystelChrystelEscape ApprenticeLid sinds: 16 januari 2020 (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 januari 2020

Prima eerste ervaring!

We waren met een groep waarvan de helft nog nooit in een escape room was geweest (waaronder ikzelf). We werden vriendelijk ontvangen door de gastheer. Er is in de wachtruimte veel te doen waardoor het de moeite waard is om wat eerder te komen. De kamer is erg simpel ingericht (1e kamer van de Benelux, dus begrijpelijk). Goede (schrik)effecten. De puzzels waren over het algemeen duidelijk en daardoor goed te doen. Wat ik wel jammer vond is dat je in sommige gevallen niet veel te doen hebt als je met een grote groep bent, dus ik zou anderen aanraden om met maximaal 4 personen te komen zodat je dan ook alles echt mee krijgt. Daarnaast kwamen hints soms laat of waren soms onnodig. Het verhaal was mij daarnaast ook niet echt helemaal duidelijk. We hadden het helaas net niet gehaald. Wel fijn dat we achteraf delen van ons spel konden terugkijken. We hebben gelachen. :) Het was al met al een positieve ervaring.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede effecten
 • Wachtruimte
 • Duidelijke puzzels
 • Vriendelijke host
 • Eerder geschikt voor 3-4 personen
 • Late/onnodige hints

 

esther_vivieesther_vivieEscape ApprenticeLid sinds: 29 december 2019 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 29 december 2019

Leuke 'instap kamer'

Afgelopen week deze kamer gedaan, voor ons de derde kamer. We kwamen er vrij vlot doorheen. De puzzels waren duidelijk, leuk en goed te volgen. Het verhaal zit goed in elkaar. Voor een ervaren escaper is dit niet dé kamer omdat hij vrij 'simpel', maar dat maakt hem niet minder leuk! Daarnaast is de ontvangstruimte van dit bedrijf super leuk, genoeg te doen aan spelletjes als je even moet wachten of wilt nakletsen. Voor een beginnende escaper is dit een perfecte kamer!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Vriendelijke werknemers
 • Mooi centrum
 • Voor beginnende escapers: goed te doen!
 • Spannende sfeer
 • Goed aangekleed
 • Leuke puzzels
 • Niet geschikt voor ervaren puzzelaars

 

Masha MMasha MJunior EscaperLid sinds: 22 april 2019 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 augustus 2019

Erg leuk!

Leuke spannende kamer. Al was de meisjes kamer toch wel een stuk leuker en mooier.


8

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Mooi gemaakt

 

yverheyenyverheyenEscaperLid sinds: 13 mei 2019 (65 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 augustus 2019

Leuke spannende kamer


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke wachtruimte
 • Aardig personeel
 • Duidelijke puzzels
 • Leuke puzzels
 • Spannend

 

Pascal VerheulPascal VerheulEscaperLid sinds: 10 maart 2019 (42 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 juli 2019

Een hele leuke escaperoom

een goed opgezette escaperoom.


8

Sfeer: 8.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 6 personen

Team: Escapedummies YX

Ontsnapt: Ja

 

josjejosjeEscape ExpertLid sinds: 27 september 2018 (117 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 juli 2019

Nog steeds de moeite waard

Na 71 kamers te hebben gespeeld is de kamer uiteraard gedateerd en ‘simpeler’ van opzet ten opzichte van de meeste kamers van nu. Desalniettemin is de allereerste kamer van de Benelux nog steeds de moeite waard! Thema is net als de andere kamers van deze locatie goed uitgewerkt in opbouw en andere effecten. Puzzels zitten goed in elkaar. Als je de keuze hebt zou ik deze kamer wel als eerste kamer van deze locatie spelen


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: It Takes IV

Ontsnapt: Ja

 

jessevdsnoekjessevdsnoekEscape ApprenticeLid sinds: 14 januari 2019 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 juli 2019

Prima escape-beleving!

We kwamen aan in Bunschoten en de ontvangstruimte is top. Je kan wat drinken en wat games spelen terwijl je wacht. Het nodigt dus ook uit om de overige twee kamers te gaan doen.
De kamer ziet er mysterieus uit. We gingen meteen aan de slag. De puzzels zijn redelijk opeenvolgend. Dat was voor een groep van 6 wel jammer, maar het moet je smaak zijn. Doordat de puzzels opeenvolgend zijn, heb je wel alles gezien, maar krijg je met een grote groep soms het gevoel dat je niet veel doet. We hebben enorm gelachen door de effecten en het bleef continu spannend. Sommige puzzels zijn eenvoudig en bij andere puzzels moet je goed nadenken. Een goede combinatie dus! Na het verlaten van de kamer krijg je te zien hoe je het gedaan hebt. Een leuke afsluiting van een geslaagde escape.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Variërende puzzels
 • Spanning tijdens de escape
 • Ontvangstruimte met spelletjes en activiteiten
 • Geschikt voor maximaal 4 personen (denk ik)
 • Opeenvolgende puzzels

 

tientientientienSenior EscaperLid sinds: 1 juli 2019 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 juli 2019

Leuk!

We begonnen met ons Lab avontuur en maakte met ons team de eerste klassieke fout: Beter zoeken!
Voor een van de eerste kamers in de Benelux vind ik deze kamer echt top in elkaar zitten, leuke puzzel, heerlijk grimmige setting en ben toch wel een paar keer goed geschrokken.
Zeer mooie locatie, ontvangstruimte is ook echt een genot om te verblijven en personeel is top, bijna jammer om weg te gaan ;))


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede gratis parkeer gelegenheid
 • Kamer super mooi gemaakt met leuke puzzel
 • Ruimte voor vermaak en hapje en drankje
 • Vriendelijk personeel wat echt de tijd voor je nee
 • Zeer ruime en plezierige ontvangstruimte!

 

Spanning lol en puzzelen

na een lange periode geen escape room meer gespeeld te hebben. Toch maar weer een poging wagen. Zo kwamen we uit bij deze kamer. De ontvangsthal staat vol met speltafels en dergelijke zodat het wachten wat minder lang duurt. Dan was het zo ver. Een kort intro filmpje wat niet zo veel zegt als je het verhaal niet echt hebt gelezen. Eenmaal binnen in de kamer is het in het begin een klein beetje onduidelijk wat er moet gebeuren, maar naarmate je vordert word het allemaal duidelijk. Leuke puzzels en spannende elementen maakt deze kamer top. Leuke aankleding. We hebben hem gehaald met 5 personen.


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 5 personen

Team: Get_locked

Ontsnapt: Ja  56:33 min


 • Mooi aangekleed
 • Leuke puzzels
 • Spanning

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
3 4 5 6
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig